Dodaj do ulubionych

Ciąża a bezsenność

IP: *.play-internet.pl 10.01.14, 19:01
Witam, jestem w trzecim miesiącu ciąży i praktycznie od początku cierpię na bezsenność. Śpię po 3- 4 godziny na dobę, całymi dniami jestem senna i zmęczona.Lekarz przepisał mi Neospasminę, ale niestety mi to nie pomaga. Czy miałyście podobny problem?
Obserwuj wątek
    • canon-net Re: Ciąża a bezsenność 15.01.14, 05:00
      Witam!
      Też cierpię na bezsenność, jestem w 8 tygodniu ciąży i śpię po 3-4 godziny na dobę... Może znacie jakieś sposoby na zmianę tego stanu?
      • Gość: e-milia1 Re: Ciąża a bezsenność IP: *.netcologne.de 15.01.14, 11:29
        Znam ten problem. Teraz jestem w czwartym miesiacu i jest ciut lepiej. Przechodzilam to w kazdej ciazy. Na ogol jak raz sie w nocy przebudze na siku to mam Po spaniu. CzaSem nawet jak nıe musze sikac to sie sama jakos Tak przebudze i Po spaniu. Dzis pierwszy raz od kilku dni przespalam cala noc.
        • Gość: gość Re: Ciąża a bezsenność IP: *.pool.mediaWays.net 16.01.14, 00:40
          Apropo bezsenności. ..prawie 1:00 , 4tc i zero snu o przyzwoitej porzeuncertain
    • monikamarczak.87 Re: Ciąża a bezsenność 16.01.14, 14:30
      witam w klubie uncertain sypiam okropnie eh... Budzę się co chwilę, nie pocieszę was- jestem w 16 tygodniu ciąży i poprawy nie ma żadnej.
      • Gość: gość Re: Ciąża a bezsenność IP: *.play-internet.pl 17.01.14, 19:50
        To widzę dziewczyny, że nie jestem sama. Mam nadzieję, że z czasem nastąpi poprawa. Pozdrawiam Was i życzę przespanej nocysmile
        • e-milia1 Re: Ciąża a bezsenność 17.01.14, 20:22
          A dlaczego sie budzicie? Ja staram sie nie wychodzic w nocy i wtedy czasem lepiej spie.
    • olimp.ia Re: Ciąża a bezsenność 22.08.14, 11:42
      Ja w pierwszym trymestrze ciąży miałam bardzo podobnie jak wy, niby byłam zmęczona, ale zasnąć nie dało rady. Potem przyszedł drugi trymestr, który był pod znakiem ciągłego snu, nie ważne czy w dzień, czy w nocy, wystarczyło że na chwilę zamknęłam oczy bądź oparłam głowę o coś miękkiego i już przysypiałam.. Teraz natomiast, przy końcówce 3 trymestru, znowu powrót do beznesnności..uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka