Dodaj do ulubionych

Czy jest ktoś, kto ma termin na październik?

25.01.14, 11:53
jak w tytulesmile Któraś już wytestowała październikowe dziecko?
Obserwuj wątek
    • corkaswejmamy Re: Czy jest ktoś, kto ma termin na październik? 25.01.14, 14:57
      jeśli tak to zapraszam tutaj :
      forum.gazeta.pl/forum/f,248546,Pazdziernik_2014.html
      smile
    • semida Re: Czy jest ktoś, kto ma termin na październik? 25.01.14, 15:32
      Ja jestem i już założylam forumsmile
      forum.gazeta.pl/forum/f,248545,Pazdziernikowe_mamy_2014.html
      • semida Re: Czy jest ktoś, kto ma termin na październik? 25.01.14, 15:34
        Dosłownie godzinkę przed Tobąsmile
      • corkaswejmamy Re: Czy jest ktoś, kto ma termin na październik? 25.01.14, 15:35
        w takim razie ja kasuję swoje i idę do Ciebiesmile Mogęsmile
        • semida Re: Czy jest ktoś, kto ma termin na październik? 25.01.14, 15:39
          JasnesmileCzekamsmile Widzę jako pierwsze wejdą weteranki ciążowebig_grin
          • corkaswejmamy Re: Czy jest ktoś, kto ma termin na październik? 25.01.14, 15:48
            hahaha, no przecież już polazłamsmile Na razie jesteśmy tylko we dwie, ale jako weteranki(jak to zgrabnie ujęłaś) spokojnie możemy policzyć siebie jako co najmniej 2+2 big_grin Mamy doświadczenie smile
            • margarytka89 Re: Czy jest ktoś, kto ma termin na październik? 26.01.14, 10:12
              Jestem ja wink Dzisiaj zrobilam drugi test ciazowy - wyrazna druga kreseczka smile do gin wybieram sie dopiero w nast wtorek. Ale wg kalkulatora ciazy jestem w 26dc, wiec tetmin orientacyjnie wupada na 8 pazdziernika... nie moge jeszcze w to uwierzyc. Dlatego z niecierpliwoscia czekam na wizyte potwierdzajaca ciaze smile przyszle Mamy - POWODZENIA smile
              • corkaswejmamy Re: Czy jest ktoś, kto ma termin na październik? 26.01.14, 13:11
                margarytka, no to zapraszam na nasze forum październikowych mam 2014 ! Link do forum umieściła semida. Forum, która ja założyłam, wykasowałam, gdyż semida mnie wyprzedziła smile Tak więc, jesteśmy na październikowych mamach 2014 smile zapraszamy!
                • corkaswejmamy Semida 26.01.14, 20:01
                  pokazuje mi, że forum nie październikowe mamy 2014 nie istnieje.... Wiesz coś o tym?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka