kuleczka1980 01.12.04, 18:33 Czy jest możliwe,że w 15 d.c mogłam zajść w ciążę.? Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika2002 Re: Czy możliwe,że... 01.12.04, 19:40 to prawie jak strzał w 10.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka1980 Re: Czy możliwe,że... 01.12.04, 19:49 Dzięki,jesteście kochane, aż beczeć mi się chce ze szczęścia.Staram się już od 2,5 roku.Może nareszcie i do mnie los się uśmiechnie.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam najserdeczniej jak mogę - Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: Czy możliwe,że... 01.12.04, 20:38 Przepraszam za zimną wodę, ale skoro staracie się 2,5 roku to chyba w tym czasie parę razy juz kochałaś się 15 dnia cyklu i skoro nic z tego nie wynikalo, to niewiadomo i tym razem. Nie może być przesłanką do ciąży jedynie głos z forum, nie? 15 dzien cyklu jest strzałem w 10 wtedy kiedy nie ma żadnych kłopotów z zajściem w ciążę, ale jesli sa - jak w Waszym przypadku - to chyba powinniście oboje się przebadać. Z życzeniami szybkiej ciąży Franula Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka1980 Re: Czy możliwe,że... 01.12.04, 21:31 Nic się nie stało.Poprostu jestem trochę załamana tym,że tak długo (dla mnie) nie ma dziecka,i chciałam troszkę się podbudować pisząc ten post.Już zupełnie zgłupiałam z tym wszystkim.Przebadać to ja już dawno się przebadałam i wszystko jest ok,oprócz progesteronu,który dostaje w tabletkach (Duphaston).Dziękuję za wypowiedż. Pozdrawiam Iza. Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: Czy możliwe,że... 01.12.04, 21:51 Słuchaj 2,5 roku to naprawdę sporo. Jesli z Toba jest ok to może Twój partner powinien się przebadać? Cóż Twój lekarz powinien juz jakiś czas temu Ci to zasugerować. Może zajrzyj na forumki dla starających się forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19585 albo na niepłodność forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=191 albo na naturalne planowanie rodziny forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14906 To ostatnie polecam, bo jesli po tak długim staraniu nie bardzo się orientujesz kiedy kobieta ma owulację (bez urazy) to może powinnas się dowiedziec czegos o swoim cyklu i objawach płodności... Piszę tak bo przechodzilam przez problem problemów z płodnościa i mnie akurat forum niepłodność bardzo dużo dało. Udanych starń Franula Odpowiedz Link Zgłoś