Dodaj do ulubionych

jesienne starania

• marcik77 Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 18.10.05, 09:18
      • justa66 Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 18.10.05, 10:09
        witam, ja miałam weekendowe "przytulanka" bo mąż był i teraz czekam!!!!
        myślę tylko i wyłącznie o tym czy nam się udało? to jest męczące, chciała bym
        wiedzieć tak od razu i nie czekać!!!
        pozdrowienia dla wszystkich i niech ten czas szybciej leci!!!
        • zebrra Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 18.10.05, 10:36
          Witam wszystkie przyszłe Mamy smile
          Najgorsze w tym wszystkim jest to oczekiwanie...ja też czekam teraz na termin
          miesiączki i mam szczerą nadzieję, że się nie pojawi smile Też chciałabym wiedzieć
          od razu... Nawet nie potrafię już do tego rozsądnie podchodzić, cały czas myślę
          tylko o tym i wmawiam sobie wszystkie mozliwe sygnały, że jestem już w ciąży...
          • kasia7333 Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 18.10.05, 13:04
            dzisiaj mój 33dc, ale chyba nic z tego. Rano pojawiła się wydzielina
            zwiastująca @,smutno mi bo myślałam, że się udało.
            • justa66 Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 18.10.05, 14:56
              nie smuć się, jeszcze nic straconego, może jednak....
              a jak nie to zabieraj się ostro do roboty w nowym cyklu i bądź dobrej myśli,
              uda ci się, uda sie nam wszystkim!
              pozdrawiam
            • zebrra Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 18.10.05, 16:48
              Ja tez tak myślę, jeśli się nie udało teraz, to trzeba próbować dalej! Nie
              poddawaj się, jesteśmy tu wszystkie po to, żeby móc się pożalić, popłakać, a
              potem cieszyć się razem! smile Powodzenia wszystkim starającym się!!!
              Pozrdawiam
              • zebrra Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 19.10.05, 10:06
                O rany, zaczynam wielkie odliczanie, za 5 dni testuję (mam nadzieję) i już nie
                mogę się doczekać... a może zrobię ten test dzisiaj?? Sama nie wiem, czy dam
                radę z tym czekaniem...
                • justa66 Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 19.10.05, 10:57
                  ale fajnie, jestem z tobą w tym oczekiwaniu!!!! będę trzymała kciuki.
                  daj koniecznie znać jaki wynik!!!
                  ja też w przyszłym tygodniu robię test, w sobotę rano rano (29 października)
                  jak przyjedzie mój mąż to razem zrobimy.
                  No chyba że dostanę @. buuuuu oby nie!!!!!!!!!
                  powodzenia!!!!!!!
                  • monnia3 Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 19.10.05, 11:24
                    Witamsmile Ja próbuję drugi miesiąc ale jak dotąd bez rezultatówsad Może za póżno
                    zdecydowałam się na ciążę?Mam już 34 lata i dotąd myślałam że raczej nie będę
                    mamusią po prostu nie czułam instynktu macieżyńskiego.Zaczęłam nawet się
                    zastanawiać czy wszystko ze mną w porządku.Myślę że po prostu jestem egoistką a
                    tak w ogóle to panicznie boję się ciąży i porodusad Teraz czekam na rezultaty
                    naszej ,,pracy,, Mąż widzę że nie może się doczekać tak bardzo chciałby żebym
                    była w ciązy.Pozdrawiam was cieplutkosmile))
                    • belcia70 Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 20.11.05, 13:20
                      Monnia3 ja też właśnie zaczęłam starania choć mam 35 lat - dobrze ze nie jestem
                      tu sama. Trzymam kciuki za ciebie i za siebie. Ciekawe kiedy nam się uda smile
                  • zebrra Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 19.10.05, 11:36
                    Dzięki smile co prawda nie wiem, czy wytrzymam do poniedziałku, bo juz dzisiaj
                    mnie korci, żeby się przetestowac, ale starsznie boję się tego, że znowu
                    zobacze tą okropną jedną krechę...
                    • wandana Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 19.10.05, 12:02
                      Dziewczyny, ja co prawda juz powoli przeniosłam się na czerwcowe mamy, ale
                      stale tu zaglądam i trzymam mocno kciuki, żeby Wam tez jak najszybciej się
                      udało. Nie martwcie się, w końcu jesień się jeszcze nie kończy, do zimy pewnie
                      Was już tu nie będzie smile.
                      Na pewno nadal będę Wam kibicować.
                      Zebra, jesli się uda, zapraszam na forum czerwcowych mam smile. A póki co trzymam
                      kciuki za testowanie.
                      Powodzenia. Trzymajcie się cieplutko.
                      • zebrra Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 19.10.05, 12:25
                        Dzięki wink Mam nadzieje, że już niedługo będzie mi dane przejśc do Czerwcowych
                        Mam (chociaż myslę, że termin wypadłby juz na lipiec smile)
                        Pozdrawiam
    • marcik77 Re: Mam pytanie 19.10.05, 18:53
      Dziewczyny napiszcie mi proszę, czy to możliwe, żebym nie miała jeszcze owu?
      Po odstawieniu tabl. 3 mies. temu miałam cykle: 37 dni i 28 dni. Dzisiaj 19 dc.
      Od 12-16 robiłam testy owulacyjne-wszystkie ujemne. Jajniki tak jakby
      pobolewają mnie od 12 dc, ale lekko i czasami. Sluzik największy 17 dc i
      właściwie pojawił się tylko raz. Temperatura od 14 dc była:
      36.6/36.8/36.7/36.6/36.8 a dzisiaj 36.5. Nie wiem co o tym wszystkim mam
      myśleć. Staramy się właściwie cały czas, żeby nie przeoczyć, ale ta moja
      niewiedza zaczyna mnie denerwować...
      Pozdrawiam wszystkie starające.
      • kasia7333 Re: jesienne starania 23.10.05, 17:18
        Ale cisza....Co u Was dziewczyny? Ja zaczęłam nowy cykl i już nie mogę się
        doczekać kiedy znowu zaczniemy starania o dzidziusia.
        • justa66 Re: jesienne starania 24.10.05, 07:14
          ja jeszcze czekam na testowanie w sobotę, oby wcześniej nie przyszła @!
          na dodatek jestem przeziębiona i może mi sie opóźnić więc znowu będę sobie
          robiła duuuużą nadzieję. Oby do soboty........
          • justa66 Re: jesienne starania 24.10.05, 07:50
            a jeszcze mam pytanie do Zebrry, czy robiłaś może test? chyba w poniedziałek
            miałaś robić? daj koniecznie znać jaki wynik.
            pozdrawiam serdecznie
            • zebrra Re: jesienne starania 24.10.05, 08:18
              Zrobiłam...co tu dużo mówić...chlip, chlip...jedna krecha... sad
              • justa66 Re: jesienne starania 24.10.05, 09:34
                oj, przykro mi. a może jak nie dostałaś @ to jescze jest szansa, że teścik źle
                wykazał? może zrób jeszcze raz jutro. a jak nie do do roboty w nowym cyklu,
                będziemy z tobą.
                pozdrawaim i nie poddawaj się, chociaż wiem jak bardzo ci przykro...
                • zebrra Re: jesienne starania 24.10.05, 09:50
                  Wiem, wiem...@ nie pojawiła się póki co więc jeszcze nie straciłam
                  nadziei...Oby tylko nie przyszła...Dzięki, że trzymasz za mnie kciuki smile
                  • zebrra Re: jesienne starania 24.10.05, 19:20
                    A jednak @....okropne uczucie, czuję się jakbym nawaliła..smutno..
                    • justa66 Re: jesienne starania 25.10.05, 07:26
                      zebrra, wiem to okropne uczucie jak tak ma się nadzieję, że może udało się i
                      człowiek ma to w głowie cały czas i niestety.... przychodzi @
                      ciężko jest mi cię pocieszyć, bo w sumie nie wiem jak, chyba tylko mogę
                      powiedzieć, że wszystko jeszcze przed tobą, przyjdzie twój czas i wtedy
                      będziesz najszczęśliwasza na świecie.

ja też mam objawy zbliżającej @ i to mnie też już dołuje.
                      • zebrra Re: jesienne starania 25.10.05, 08:33
                        Mam nadzieję, że Tobie się poszczęści...Ja dzisiaj mam już lepszy nastrój,
                        obudziłam sie pełna optymizmu, więc nie jest źle. Musze chyba
                        trochę "wyluzować', bo jak myslę tylko o tym stres jest większy i porazka
                        bardziej boli...
                        Powodzenia! smile
                        • marcik77 Re: jesienne starania 26.10.05, 13:23
                          I masz rację stres szkodzi staraniomsmileU mnie dzisiaj 26 dc. Zatestuję może w
                          niedzielę, ale watpię, żeby z tego coś wyszło, bo nawet nie wiem, kiedy miałam
                          owusad Pozdrawiam.
                          • justa66 Re: jesienne starania 26.10.05, 13:44
                            witam, ja mam dzisiaj 28 dc i brak @ ale są jej wszystkie oznaki, więc....
                            chyba też daje na luz, bo ciężko tak myśleć i myśleć....
                            pozdrawiam,

ps
                            coś ten wątek chyba powoli zanika, nikt nic nie pisze, czy nikt się już nie
                            stara?
                            • kasia7333 Re: jesienne starania 26.10.05, 18:10
                              dziewczyny trzymam za Was kciuki aby się udało, a ja dzisiaj z mężusiem
                              zaczynam starania. pozdrawiam
                            • zebrra Re: jesienne starania 26.10.05, 19:43
                              Jak to nikt? Ja się cały czas staram, no może z małymi przerwami na @
                              (niestety)... właśnie mam taką małą przerwę... smile)ale staram sie optymistycznie
                              podchodzić do tematu smile
                              • justa66 Re: jesienne starania 28.10.05, 10:01
                                witam,
                                ja niestety nie doczekałam do sobotniego testowania bo wczoraj wieczorem
                                przyszła @.
                                listopad raczej spisuje na straty w staraniu bo z wstępnych obliczeń wynika, że
                                mojego męża w tych dniach nie bedzie w domku.
                                chyba będę musiała zacząć od "zimowych starań" bo coś te "jesienne" to mi nie
                                wyszły...
                                pozdrawiam i czymam kciuki za pozostałe dziewczyny
                                • tycja78 Re: jesienne starania 28.10.05, 11:33
                                  Witam was! Ja sie staram i jestem z Wami! Dzis mam 13 dc i juz sie z mężem zaczęliśmy starac- co dwa dni, bo ponoc codziennie to też nie dobrzesmile
                                  • zebrra Re: jesienne starania 28.10.05, 12:11
                                    Wobec tego trzymam kciuki, u mnie 4dc, więc jeszcze trochę smile
                                  • marcik77 Re: jesienne starania 28.10.05, 12:18
                                    Hej. I ja się też staramsmile Dzisiaj mój 28 dc. Cykle mam nieregularne, ale na
                                    ten weekend będę już testować. Trzymajcie za mnie kciuki a ja potrzymam za
                                    Wassmile Pozdrawiam.
                                    • zebrra Re: jesienne starania 28.10.05, 12:59
                                      Będę trzymać, obiecuję smile
                                      • kasia7333 Re: jesienne starania 28.10.05, 19:12
                                        ja też będę trzymać kciuki, mam nadzieję że się uda. u mnie 8dc i mocno się
                                        staramy. smile
    • marcik77 Re: listopadowe starania 02.11.05, 10:28
      Witajcie dziewczyny. U mnie 33 dc. Wczoraj robiłam test i nic. Negatywnysad No i
      @ też nie ma. Miałam przez to wielkiego doła. Nastepny cykl będę się starać z
      testami owu. Może to coś pomoże. Zapraszam do listopadowych starańsmile
      • zebrra Re: listopadowe starania 02.11.05, 11:53
        Wiem co czujesz, u mnie było w ostatnim cyklu dokładnie tak samo... trzymam
        kciuki za kolejne próby smile U mnie dzisiaj przytulanko smile
        • kasia7333 Re: listopadowe starania 02.11.05, 14:27
          u mnie narazie nici ze starań, bo złapałam poważne przeziębienie, a najgorsze
          jest to że teraz mam dni płodne.
          • justa66 Re: listopadowe starania 03.11.05, 08:44
            witam, u mnie też nici ze starań bo mąż wczoraj wyjechał a ja mam dzisiaj 8dc a
            jak mężulek wróci to będę miała 16dc więc nici,wielkie nici.....
            ale jestm zła...

kasiu, może jednak jak nie masz antybiotyków to jednak starajcie sie i nie
            spisuj na straty tego cyklu, no chyba, że to faktycznie jakieś poważne
            przeziębienie,

pozdrawaim wszystkie dziewczyny starjące się i trzymam kciuki za wyniki starań
            • kasia7333 Re: listopadowe starania 03.11.05, 09:56
              justa66 napisała:

> kasiu, może jednak jak nie masz antybiotyków to jednak starajcie sie i nie
              > spisuj na straty tego cyklu, no chyba, że to faktycznie jakieś poważne
              > przeziębienie,

Justa66 i właśnie tak zrobię, dzisiaj już o wiele lepiej, może jeszcze nic
              straconego.
              Ty też się nie załamuj, może akurat się uda, przecież tyle dziewczyn zaciążyło
              w dnich w których najmniej się tego spodziewały,
              Trzymaj się cieplutko i jak mąż wróci do roboty
              • marcik77 Re: listopadowe starania 03.11.05, 12:42
                Hej dziewczyny. Powiedzcie mi, proszę czy mogę mieć jeszcze nadzieję? Co prawda
                w 32 dc test wyszedł negatywny, ale dzisiaj 34 i nadal nie ma @. Dzisiaj rano
                bardzo zakłuł mnie jeden jajnik a tak to co jakis czas oba mnie pobolewają. Już
                zaczyna mnie męczyć to czekanie...
                • malenka07 Re: listopadowe starania 03.11.05, 12:59
                  Marcik,
                  mysle, ze nadzieje miec trzebasmile
                  U mnie 45dc (przy cyklach 30 - 36 dni), dwa testy negatywne za mna. Dzis
                  zrobilam bete, i bede miala pewnosc. Test moze sie pomylic, beta nie. Jesli
                  okaze sie ze nie jestem w ciazy, bede chociaz wiedziala na czym stoje i czekala
                  na @. Ale mam nadzieje, ze wracajac z pracy odbiore potwierdzenie, ze.... az
                  boje sie napisac, zeby nie zapeszyc.
                  Powodzenia, Marcik i cierpliwosci zycze! Tylko dlaczego ta ciepliwosc taka trudna...
                  Pozdrawiam.
                  • marcik77 Re: listopadowe starania 03.11.05, 13:01
                    Malenka. W takim razie trzymam kciuki i jak tylko będziesz znała wynik to daj
                    znać. Pozdrawiam. Marta
                    • agulag26 Re: listopadowe starania 03.11.05, 14:20
                      witam,
                      na forum jestem świeżyna-kilka tygodni temu postanowilismy z mężem że już
                      czassmile)folik biorę już czwarty tydzień,no i wiem że należy iść się przebadać-
                      ale jakoś to mnie przytłacza...chętnie przyłączyłabym się dio listopadowych
                      starań, choć obawiam się że to będą grudniowe lub styczniowe starania.dostałam
                      kompletnego hopla-i od kilku dni zaczytuję się w tym forum.o badaniach,
                      sukcesach,porażkach ... dobrze że jest takie miejsce.mam nadzieje że zagoszczę
                      w nim na dłużejsmile
                      tak tylko chciałam się przywitać

a tak w ogóle to chciałam podłączyć się pod ten wątek, i tak się zakreciłam że
                      podłączyłam się pod inny - no i teraz kopiuje odpowiedz - porażka na
                      początkusmile) - znaczy że potem musi być lepiejsmile)

agnieszka
                      • justa66 Re: listopadowe starania 03.11.05, 14:49
                        witam cię agnieszko
                        ja też jestem zdania, że takie forum przydaje się chociaż po to aby wylać tu
                        swoje smutki a i pocieszyć kogoś...
                        ale obyś tak jak napisałaś "nie zagościła w nim na dłużej" smile
                        pozdrawaim cię i trzymam kciuki za twoje staranka
                      • zebrra Re: listopadowe starania 04.11.05, 08:43
                        agulag26 witam Cię baaardzo serdecznie, no i oczywiście życzę sukcesów!!! A z
                        tymi badaniami, to nie przerażaj się zrób sobie cytologię, morfologię, mocz
                        ogólny i posiew moczu, to zdecydowanie wystarczy, no i lepiej by było gbybyś
                        zrobiła je przed ewentualnymi staraniami... ale niech Cie to nie przytłacza, to
                        przeciez standardowe badanka smile Trzymam za Ciebie kciuki smile
                        Pozdrawiam
    • malenka07 jesienne starania-UDALO SIE!!!! 04.11.05, 10:44
      Testy sie pomylily, szczesliwie dla mnie! Beta 703! Taki piekny dzien dzisiaj!!!
      Pozdrawiam te ktore wciaz czekaja na wyniki!
      • agulag26 Re: jesienne starania-UDALO SIE!!!! 04.11.05, 11:22
        oh...poki co zapisalam sie na wizyte u dentystkismilea dentysty to ja bardziej sie
        boje niz porodusmileno prosze-jeszcze przed staraniami a ja juz robie cos "dla
        dziecka"-dla siebie to bym pewnie kupila paczke ibupromu i udawala ze zeby
        zdrowesmile)
        no i gratuluje koleżance której się udało!!!

agnieszka
      • marcik77 Re: jesienne starania-UDALO SIE!!!! 04.11.05, 11:25
        To wielkie gratulacje Malenka! Czyli jednak warto poczekać. Widzę też, że nie
        do końca można ufać testom. Twoja informacja podbudowała mnie trochę, bo u mnie
        35 dc i nadal nic, chociaż rano wszystkie objawy wskazywały, że dostanę @.Ale
        nadal cierpliwie czekam. Życzę Ci dużo zdrowia!
      • justa66 Re: jesienne starania-UDALO SIE!!!! 04.11.05, 15:33
        gratulacje, bardzo się cieszę, że udało ci się, teraz dbaj o siebie i
        fasoleńkę smile))))

pozdrawiam również dziewczyny starające się, głowa do góry na też się uda smile
    • dragica Re: jesienne starania 04.11.05, 11:36
      i ja sie staramsmile)))
      • iga73 Re: jesienne starania 04.11.05, 14:24
        Malenka a prawdopodobnie w którym dc zaszałś?
        • kasia7333 Re: jesienne starania 04.11.05, 14:43
          Malenka gratuluje, cieszę się razem z tobą.
          u mnie po wczorajszym przytulanku dzisiaj cały dzień podbrzusze pobolewa,
          • malenka07 Re: jesienne starania 04.11.05, 15:55
            Tak naprawde to nie wiem w ktorym dniu. Cykle niezbyt regularne, a ja nie
            robilam testow owu, nie mierzylam temperatury. Spodziewalam sie owu pomiedzy 16
            dc, a 23 dc. A kiedy "to" sie stalo - nie wiem... Moze po wizycie u lekarza i po
            USG cokolwiek sie wyjasni.
            Dodam tylko ze to byl pierwszy cykl staransmile)))

Pamietam tylko, ze ok 17-18dc mialam takie dziwne uczucie w brzuchu, jakby cos
            laskotalo, drgalo, a potem brzuch zaczal bolec i boli do dzis. Az spac nie moge.
            Alez to cudowna udrekasmile))
            Mam nadzieje, ze Wam tez sie uda! Juz wkrotce!
            • iga73 Re: jesienne starania 04.11.05, 16:15
              Malenko zapomniałam pogratulowac zycze tobie i fasolce wszystkiego co najlepsze
              dzieki za informacje
            • zebrra Re: jesienne starania 04.11.05, 17:30
              Malenka07 wielkie, wielkie, ogromniaste gratulacje!!!! Bardzo się cieszę i
              czekam na fluidki od Ciebie!!! Może Ty przełamiesz moją złą passe?? smile)
              • marcik77 Re: jesienne starania 04.11.05, 18:01
                Niestety dzisiaj w 35dc przyszła @. Tak jak się spodziewałam. Teraz lepiej się
                już przygotuję, zamierzam kupić zapas testów owu, olej z wiesiołka już mam.
                Pozdrawiam.
    • kasia7333 Re: jesienne starania 08.11.05, 11:01
      dziewczyny bo wątek nam ginie. Jak tam starania. U mnie 20 dc, od paru dni mam
      zgagę, nigdy wcześniej jej nie miałam, może to jeden z objawów?
      czekam na Wasze relacje
      Pozdrawiam
      • justa66 Re: jesienne starania 08.11.05, 12:14
        witam, ja nie mam z kim się starać sad((( dziś mój 13 dc a mąż przyjedzie
        dopiero w piąteksad((((
        staram się w tym miesiącu nie myśleć za dużo o tym czy się uda czy nie bo
        raczej jak brak staranek to....
        ale wiecie co ja to i tak gdzieś w środku w głowie mam tą nadzieję, że może
        jednak uda nam się pomimo, że przytulanko było w 7 dc i będzie w 16 dc, i tak
        to już ze mną jest i będzie, pomimo iż zdaję sobie sprawę, że
        prawdopodobieństwo jest maleńkie to i tak będę czekała na rezultaty, nawet jak
        wkoło będę mówiła że nie czekam bo wiem że sie nie uda....
        masło maślane smile))))))))))
        ale może rozumiecie mnie

kasiu, jeżeli chodzi o zgagę to jak byłam w ciąży z Kubusiem to miałam zgagę
        ale pojawiła mi sie trochę późnej, więc jest to jeden z objawów....
        oby u ciebie ta zgaga była zwiastunem ciązysmile
        pozdrawaim i będę trzymała za ciebie i inne starające kciuki
        pa
        • kasia7333 Re: jesienne starania 08.11.05, 13:39
          Justa a może jednak, nigdzie nie jest napisane, że ciąze zachodzi się tylko w
          dni płodne. Jak mąż wróci to do roboty. trzymam kciuki. Tak bardzo bym chciała
          żeby się udało.
          • marcik77 Re: jesienne starania 09.11.05, 18:10
            Cześc dziewczyny. Ja też się jeszcze staramsmile Jutro idę na mój pierwszy
            monitoring cyklu i mam nadzieję, że juz będę wiedzieć kiedy mam owu. Trzymajcie
            się ciepło. Życzę owocnych listopadowych starańsmile
            Marta
    • kasia7333 Re: jesienne starania 10.11.05, 14:33
      U mnie od wczoraj pojawił się ból piersi, dzisiaj bolą coraz mocniej, tylko, że
      po bokach, bardzo rzadko bolą mnie piersi, już nawet nie pamiętam kiedy bolały.
      Może to akutat objaw ciąży, tak bardzo bym chciała. Do testowania zostało
      jeszcze dużo czasu, bo ostatnio cykl miałam 36 dniowy, czyli testować będę około
      20.
      Pozdrawiam
      • justa66 Re: jesienne starania 14.11.05, 15:53
        witam dziewczyny,
        co u was?
        dzisiaj mój 19 dc, ten cykl trochę spisałam na straty ale jednak gdzieś
        nadzieja tkwi...
        więc jak będzie zbliżał sie termin @ to znów będę myślała tylko o jednym...
        chociaż dopatruje sie u siebie dziwnych objawów jak ból piersi (delikatny), ból
        podbrzusza od kilku dni, od dzisiaj dużo więcej śluzu, sama nie wiem co to może
        oznaczać...
        lepiej nie myśleć i nie zastatawiac się, co ma być to bedzie i już.
        pozdrawaim was wszystkie i piszcie co u was?
        pa
    • kasia7333 Re: jesienne starania 18.11.05, 10:01
      znowu się nie udało..., dzisiaj w nocy przyszła @. Już myślałam, że tym razem
      się uda.
      • zebrra Re: jesienne starania 18.11.05, 15:23
        kasia7333 nie przejmuj się, wiem, że to boli i wiem jak bardzo jest to przykre,
        ale głowa do góry, może w kolejnym cyklu się uda smile
        Dawno się nie odzywałam, wczoraj miałam dostać @, ale nie przyszła!!!!! Co
        prawda test wyszedł negatywny, ale w pierwszej ciąży też tak było, więc jakaś
        nadzieja się tli smile Trzymajcie kciuki, żeby to było to!!! W niedzielę, jeśli
        nie pojawi się @, zatestuję jeszcze raz smile
        • kasia7333 Re: jesienne starania 18.11.05, 18:44
          Zebrra mam nadzieję, że tobie się uda. Mocno trzymam kciuki. trzymaj się
          cieplutko
          • zebrra Re: jesienne starania 19.11.05, 07:10
            Dzisiaj mija 3 dzień odkąd miała pojawić się @, ale jej (hurrra!!!) jak na
            razie nie widać smile Kolejny test zrobię jutro...chociaż nie spodziewam się
            pozytywnego, bo zawsze mam bardzo niski poziom bety... smile Trzymajcie kciuki smile
            • kasieczko Re: jesienne starania 20.11.05, 17:18
              witam wszystkich i serdecznie gratuluję wszystkich fasolek, ktore pojawiły sie
              na forum. Sama zaczynam starania, na razie troche niesmiale i nie w pełni
              zwerbalizowane, bo moj maz przekonany w ok 80% jak na razie smileOd 2 mcy biore
              folik, pigulki odstawilam miesiac temu. Dzis 7 dc i bylo male co nieco, ale
              chyba to za wczesnie zeby sie udalo? w najblizszych dniach ide na podstawowe
              badania w grudniu do gin. Bardzo bym juz chciala byc w ciazy smile
            • justa66 Re: jesienne starania 20.11.05, 17:32
              witam,
              zebbra co u ciebie? powtórzyłaś test?
              trzymam mocno kciuki
              pozdrowienia dla wszystkich
              • marcik77 Re: jesienne starania 21.11.05, 20:33
                Cześc dziewczyny. Od pewnego czasu chodze na monitoring cyklu i muszę Wam
                powiedzieć, że jestem b. z nich zadowolona. Wiem przynajmniej kiedy mam owu, bo
                wcześniej z temp. nic nie wychodziło. Tak więc staramy sie przez cały czas.
                Trzymam za Was kciuki, Zebrra szczególnie teraz za Ciebiesmile)
                Pozdrawiam.
              • zebrra Re: jesienne starania 27.11.05, 16:01
                Znowu będę mamą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udało się!!!! We wtorek USG! Na
                razie zrobiłam betę, no i teścik pozytywny!
                Teraz trzymam kciuki za Was smile
                • zebrra Re: jesienne starania 27.11.05, 16:04
                  aaaaaaaaaaaa zapomniałam, zaglądam teraz rzadziej bo skończyła mi się umowa na
                  neostradę i czekam na zamontowanie nowej smile
                  • kasia7333 Re: jesienne starania 27.11.05, 16:06
                    Zebrra gratuluję bardzo się cieszę
    • meg241 Re: jesienne starania 27.11.05, 23:10
      dawno do was nie zaglądałam i widze ze kilka z Was doczekało sie juz
      upragnionej fasolki. Gratuluje Wam i trzymam za Was kciuki. Także za te ciagle
      starajace sie.
      U nas dzis zapadła decyzja ze w styczniu nieodwołalnie przystepujemy do dzieła.
      w przyszłym tygodniu wybieram sie do gina, potem jeszcze badania krwii i moczu
      i bedziemy mogli myslec o tym powaznie.

pozdrowienia

Magda
      • zyrafka1973 Re: jesienne starania 01.12.05, 10:35
        Witam serdecznie!

Przyłączam się do jesiennych starań. To będzie drugi cykl (taki z premedytacją).
        U mnie 7dc, więc przytulanie gdzieś tak za tydzień.
        Bardzo się cieszę, że jest nas więcej. Kiedy czytam niektóre posty to mam
        wrażenie, jakbym sama je pisała.
        Pozdrawiam
        żyrafka
        • belcia70 Re: jesienne starania 02.12.05, 18:32

hej Zyrafka!
          Ja juz za dwa dni będe wiedziała czy mi się udało! Straaaaaaaaaaasznie jestem
          ciekawa!!! Trochę sie denerwuję. Trzymaj kciuki. smile

zyrafka1973 napisała:

> Witam serdecznie!
          >
          > Przyłączam się do jesiennych starań. To będzie drugi cykl (taki z premedytacją)
          > .
          > U mnie 7dc, więc przytulanie gdzieś tak za tydzień.
          > Bardzo się cieszę, że jest nas więcej. Kiedy czytam niektóre posty to mam
          > wrażenie, jakbym sama je pisała.
          > Pozdrawiam
          > żyrafka
          • dagusia26 Re: jesienne starania 03.12.05, 08:25
            Ja juz zafasolkowalam. Milo mi znalezc sie na tych stronach, bo przez ostatnie
            kilka miesiecy mozna bylo mnie spotkac na forum PORONIENIE. Mam nadzieje, ze tym
            razem bedzie ok - u mnie i u Was dziewczyny !
    • marcik77 Re: Zebrra gratuluję!! 30.11.05, 18:31
      Cześć. Bardzo się cieszę, że następna z tego forum zafasolkowała. Już nas chyba
      została tylko garstkasmile. Ja też wciąż się staram. W tym miesiącu (po raz
      pierwszy) zrobiłam sobie monitoring cyklu, oraz skorzystałam z testów owu. Dziś
      27 dc i za ok. tydzień czekam na wynik. Raczej w tym miesiącu jeszcze nie mam
      szans, bo prolaktyna za wysoka, ale oczywiście cały czas się łudzę. Pozdrawiam
      serdecznie wszystkie forumowiczki, a Tobie Zebra życzę dużo zdrowia.
    • marcik77 Re:I mnie się w końcu udało:) 05.12.05, 18:33
      Cześć dziewczyny. Po 4 miesiącach starań udało się!! Zobaczyłam dzisiaj moje
      wymarzone dwie kreseczkismile Cieszę, się że właśnie dzisiaj, bo mam z głowy
      prezent na Mikołaja dla mojego męża. No i ominą mnie zimowe staraniasmile
      Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i życzę szybkich sukcesów w zafasolkowaniu!!!
      Powodzenia.
      Marta
      • kasia7333 Re:I mnie się w końcu udało:) 06.12.05, 10:06
        Gratuluje Marcik77, bardzo się cieszę. Trzymaj się cieplutko i uważaj na siebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka