justa66 Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 18.10.05, 10:09 witam, ja miałam weekendowe "przytulanka" bo mąż był i teraz czekam!!!! myślę tylko i wyłącznie o tym czy nam się udało? to jest męczące, chciała bym wiedzieć tak od razu i nie czekać!!! pozdrowienia dla wszystkich i niech ten czas szybciej leci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 18.10.05, 10:36 Witam wszystkie przyszłe Mamy Najgorsze w tym wszystkim jest to oczekiwanie...ja też czekam teraz na termin miesiączki i mam szczerą nadzieję, że się nie pojawi Też chciałabym wiedzieć od razu... Nawet nie potrafię już do tego rozsądnie podchodzić, cały czas myślę tylko o tym i wmawiam sobie wszystkie mozliwe sygnały, że jestem już w ciąży... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7333 Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 18.10.05, 13:04 dzisiaj mój 33dc, ale chyba nic z tego. Rano pojawiła się wydzielina zwiastująca @,smutno mi bo myślałam, że się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
justa66 Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 18.10.05, 14:56 nie smuć się, jeszcze nic straconego, może jednak.... a jak nie to zabieraj się ostro do roboty w nowym cyklu i bądź dobrej myśli, uda ci się, uda sie nam wszystkim! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 18.10.05, 16:48 Ja tez tak myślę, jeśli się nie udało teraz, to trzeba próbować dalej! Nie poddawaj się, jesteśmy tu wszystkie po to, żeby móc się pożalić, popłakać, a potem cieszyć się razem! Powodzenia wszystkim starającym się!!! Pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 19.10.05, 10:06 O rany, zaczynam wielkie odliczanie, za 5 dni testuję (mam nadzieję) i już nie mogę się doczekać... a może zrobię ten test dzisiaj?? Sama nie wiem, czy dam radę z tym czekaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
justa66 Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 19.10.05, 10:57 ale fajnie, jestem z tobą w tym oczekiwaniu!!!! będę trzymała kciuki. daj koniecznie znać jaki wynik!!! ja też w przyszłym tygodniu robię test, w sobotę rano rano (29 października) jak przyjedzie mój mąż to razem zrobimy. No chyba że dostanę @. buuuuu oby nie!!!!!!!!! powodzenia!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 19.10.05, 11:24 Witam Ja próbuję drugi miesiąc ale jak dotąd bez rezultatów Może za póżno zdecydowałam się na ciążę?Mam już 34 lata i dotąd myślałam że raczej nie będę mamusią po prostu nie czułam instynktu macieżyńskiego.Zaczęłam nawet się zastanawiać czy wszystko ze mną w porządku.Myślę że po prostu jestem egoistką a tak w ogóle to panicznie boję się ciąży i porodu Teraz czekam na rezultaty naszej ,,pracy,, Mąż widzę że nie może się doczekać tak bardzo chciałby żebym była w ciązy.Pozdrawiam was cieplutko)) Odpowiedz Link Zgłoś
belcia70 Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 20.11.05, 13:20 Monnia3 ja też właśnie zaczęłam starania choć mam 35 lat - dobrze ze nie jestem tu sama. Trzymam kciuki za ciebie i za siebie. Ciekawe kiedy nam się uda Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 19.10.05, 11:36 Dzięki co prawda nie wiem, czy wytrzymam do poniedziałku, bo juz dzisiaj mnie korci, żeby się przetestowac, ale starsznie boję się tego, że znowu zobacze tą okropną jedną krechę... Odpowiedz Link Zgłoś
wandana Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 19.10.05, 12:02 Dziewczyny, ja co prawda juz powoli przeniosłam się na czerwcowe mamy, ale stale tu zaglądam i trzymam mocno kciuki, żeby Wam tez jak najszybciej się udało. Nie martwcie się, w końcu jesień się jeszcze nie kończy, do zimy pewnie Was już tu nie będzie . Na pewno nadal będę Wam kibicować. Zebra, jesli się uda, zapraszam na forum czerwcowych mam . A póki co trzymam kciuki za testowanie. Powodzenia. Trzymajcie się cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: Czy ktoś się jeszcze tu stara? 19.10.05, 12:25 Dzięki Mam nadzieje, że już niedługo będzie mi dane przejśc do Czerwcowych Mam (chociaż myslę, że termin wypadłby juz na lipiec ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marcik77 Re: Mam pytanie 19.10.05, 18:53 Dziewczyny napiszcie mi proszę, czy to możliwe, żebym nie miała jeszcze owu? Po odstawieniu tabl. 3 mies. temu miałam cykle: 37 dni i 28 dni. Dzisiaj 19 dc. Od 12-16 robiłam testy owulacyjne-wszystkie ujemne. Jajniki tak jakby pobolewają mnie od 12 dc, ale lekko i czasami. Sluzik największy 17 dc i właściwie pojawił się tylko raz. Temperatura od 14 dc była: 36.6/36.8/36.7/36.6/36.8 a dzisiaj 36.5. Nie wiem co o tym wszystkim mam myśleć. Staramy się właściwie cały czas, żeby nie przeoczyć, ale ta moja niewiedza zaczyna mnie denerwować... Pozdrawiam wszystkie starające. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7333 Re: jesienne starania 23.10.05, 17:18 Ale cisza....Co u Was dziewczyny? Ja zaczęłam nowy cykl i już nie mogę się doczekać kiedy znowu zaczniemy starania o dzidziusia. Odpowiedz Link Zgłoś
justa66 Re: jesienne starania 24.10.05, 07:14 ja jeszcze czekam na testowanie w sobotę, oby wcześniej nie przyszła @! na dodatek jestem przeziębiona i może mi sie opóźnić więc znowu będę sobie robiła duuuużą nadzieję. Oby do soboty........ Odpowiedz Link Zgłoś
justa66 Re: jesienne starania 24.10.05, 07:50 a jeszcze mam pytanie do Zebrry, czy robiłaś może test? chyba w poniedziałek miałaś robić? daj koniecznie znać jaki wynik. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: jesienne starania 24.10.05, 08:18 Zrobiłam...co tu dużo mówić...chlip, chlip...jedna krecha... Odpowiedz Link Zgłoś
justa66 Re: jesienne starania 24.10.05, 09:34 oj, przykro mi. a może jak nie dostałaś @ to jescze jest szansa, że teścik źle wykazał? może zrób jeszcze raz jutro. a jak nie do do roboty w nowym cyklu, będziemy z tobą. pozdrawaim i nie poddawaj się, chociaż wiem jak bardzo ci przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: jesienne starania 24.10.05, 09:50 Wiem, wiem...@ nie pojawiła się póki co więc jeszcze nie straciłam nadziei...Oby tylko nie przyszła...Dzięki, że trzymasz za mnie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: jesienne starania 24.10.05, 19:20 A jednak @....okropne uczucie, czuję się jakbym nawaliła..smutno.. Odpowiedz Link Zgłoś
justa66 Re: jesienne starania 25.10.05, 07:26 zebrra, wiem to okropne uczucie jak tak ma się nadzieję, że może udało się i człowiek ma to w głowie cały czas i niestety.... przychodzi @ ciężko jest mi cię pocieszyć, bo w sumie nie wiem jak, chyba tylko mogę powiedzieć, że wszystko jeszcze przed tobą, przyjdzie twój czas i wtedy będziesz najszczęśliwasza na świecie. ja też mam objawy zbliżającej @ i to mnie też już dołuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: jesienne starania 25.10.05, 08:33 Mam nadzieję, że Tobie się poszczęści...Ja dzisiaj mam już lepszy nastrój, obudziłam sie pełna optymizmu, więc nie jest źle. Musze chyba trochę "wyluzować', bo jak myslę tylko o tym stres jest większy i porazka bardziej boli... Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
marcik77 Re: jesienne starania 26.10.05, 13:23 I masz rację stres szkodzi staraniomU mnie dzisiaj 26 dc. Zatestuję może w niedzielę, ale watpię, żeby z tego coś wyszło, bo nawet nie wiem, kiedy miałam owu Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
justa66 Re: jesienne starania 26.10.05, 13:44 witam, ja mam dzisiaj 28 dc i brak @ ale są jej wszystkie oznaki, więc.... chyba też daje na luz, bo ciężko tak myśleć i myśleć.... pozdrawiam, ps coś ten wątek chyba powoli zanika, nikt nic nie pisze, czy nikt się już nie stara? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7333 Re: jesienne starania 26.10.05, 18:10 dziewczyny trzymam za Was kciuki aby się udało, a ja dzisiaj z mężusiem zaczynam starania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: jesienne starania 26.10.05, 19:43 Jak to nikt? Ja się cały czas staram, no może z małymi przerwami na @ (niestety)... właśnie mam taką małą przerwę... )ale staram sie optymistycznie podchodzić do tematu Odpowiedz Link Zgłoś
justa66 Re: jesienne starania 28.10.05, 10:01 witam, ja niestety nie doczekałam do sobotniego testowania bo wczoraj wieczorem przyszła @. listopad raczej spisuje na straty w staraniu bo z wstępnych obliczeń wynika, że mojego męża w tych dniach nie bedzie w domku. chyba będę musiała zacząć od "zimowych starań" bo coś te "jesienne" to mi nie wyszły... pozdrawiam i czymam kciuki za pozostałe dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: jesienne starania 28.10.05, 11:33 Witam was! Ja sie staram i jestem z Wami! Dzis mam 13 dc i juz sie z mężem zaczęliśmy starac- co dwa dni, bo ponoc codziennie to też nie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: jesienne starania 28.10.05, 12:11 Wobec tego trzymam kciuki, u mnie 4dc, więc jeszcze trochę Odpowiedz Link Zgłoś
marcik77 Re: jesienne starania 28.10.05, 12:18 Hej. I ja się też staram Dzisiaj mój 28 dc. Cykle mam nieregularne, ale na ten weekend będę już testować. Trzymajcie za mnie kciuki a ja potrzymam za Was Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7333 Re: jesienne starania 28.10.05, 19:12 ja też będę trzymać kciuki, mam nadzieję że się uda. u mnie 8dc i mocno się staramy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcik77 Re: listopadowe starania 02.11.05, 10:28 Witajcie dziewczyny. U mnie 33 dc. Wczoraj robiłam test i nic. Negatywny No i @ też nie ma. Miałam przez to wielkiego doła. Nastepny cykl będę się starać z testami owu. Może to coś pomoże. Zapraszam do listopadowych starań Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: listopadowe starania 02.11.05, 11:53 Wiem co czujesz, u mnie było w ostatnim cyklu dokładnie tak samo... trzymam kciuki za kolejne próby U mnie dzisiaj przytulanko Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7333 Re: listopadowe starania 02.11.05, 14:27 u mnie narazie nici ze starań, bo złapałam poważne przeziębienie, a najgorsze jest to że teraz mam dni płodne. Odpowiedz Link Zgłoś
justa66 Re: listopadowe starania 03.11.05, 08:44 witam, u mnie też nici ze starań bo mąż wczoraj wyjechał a ja mam dzisiaj 8dc a jak mężulek wróci to będę miała 16dc więc nici,wielkie nici..... ale jestm zła... kasiu, może jednak jak nie masz antybiotyków to jednak starajcie sie i nie spisuj na straty tego cyklu, no chyba, że to faktycznie jakieś poważne przeziębienie, pozdrawaim wszystkie dziewczyny starjące się i trzymam kciuki za wyniki starań Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7333 Re: listopadowe starania 03.11.05, 09:56 justa66 napisała: > kasiu, może jednak jak nie masz antybiotyków to jednak starajcie sie i nie > spisuj na straty tego cyklu, no chyba, że to faktycznie jakieś poważne > przeziębienie, Justa66 i właśnie tak zrobię, dzisiaj już o wiele lepiej, może jeszcze nic straconego. Ty też się nie załamuj, może akurat się uda, przecież tyle dziewczyn zaciążyło w dnich w których najmniej się tego spodziewały, Trzymaj się cieplutko i jak mąż wróci do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
marcik77 Re: listopadowe starania 03.11.05, 12:42 Hej dziewczyny. Powiedzcie mi, proszę czy mogę mieć jeszcze nadzieję? Co prawda w 32 dc test wyszedł negatywny, ale dzisiaj 34 i nadal nie ma @. Dzisiaj rano bardzo zakłuł mnie jeden jajnik a tak to co jakis czas oba mnie pobolewają. Już zaczyna mnie męczyć to czekanie... Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: listopadowe starania 03.11.05, 12:59 Marcik, mysle, ze nadzieje miec trzeba U mnie 45dc (przy cyklach 30 - 36 dni), dwa testy negatywne za mna. Dzis zrobilam bete, i bede miala pewnosc. Test moze sie pomylic, beta nie. Jesli okaze sie ze nie jestem w ciazy, bede chociaz wiedziala na czym stoje i czekala na @. Ale mam nadzieje, ze wracajac z pracy odbiore potwierdzenie, ze.... az boje sie napisac, zeby nie zapeszyc. Powodzenia, Marcik i cierpliwosci zycze! Tylko dlaczego ta ciepliwosc taka trudna... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marcik77 Re: listopadowe starania 03.11.05, 13:01 Malenka. W takim razie trzymam kciuki i jak tylko będziesz znała wynik to daj znać. Pozdrawiam. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
agulag26 Re: listopadowe starania 03.11.05, 14:20 witam, na forum jestem świeżyna-kilka tygodni temu postanowilismy z mężem że już czas)folik biorę już czwarty tydzień,no i wiem że należy iść się przebadać- ale jakoś to mnie przytłacza...chętnie przyłączyłabym się dio listopadowych starań, choć obawiam się że to będą grudniowe lub styczniowe starania.dostałam kompletnego hopla-i od kilku dni zaczytuję się w tym forum.o badaniach, sukcesach,porażkach ... dobrze że jest takie miejsce.mam nadzieje że zagoszczę w nim na dłużej tak tylko chciałam się przywitać a tak w ogóle to chciałam podłączyć się pod ten wątek, i tak się zakreciłam że podłączyłam się pod inny - no i teraz kopiuje odpowiedz - porażka na początku) - znaczy że potem musi być lepiej) agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
justa66 Re: listopadowe starania 03.11.05, 14:49 witam cię agnieszko ja też jestem zdania, że takie forum przydaje się chociaż po to aby wylać tu swoje smutki a i pocieszyć kogoś... ale obyś tak jak napisałaś "nie zagościła w nim na dłużej" pozdrawaim cię i trzymam kciuki za twoje staranka Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: listopadowe starania 04.11.05, 08:43 agulag26 witam Cię baaardzo serdecznie, no i oczywiście życzę sukcesów!!! A z tymi badaniami, to nie przerażaj się zrób sobie cytologię, morfologię, mocz ogólny i posiew moczu, to zdecydowanie wystarczy, no i lepiej by było gbybyś zrobiła je przed ewentualnymi staraniami... ale niech Cie to nie przytłacza, to przeciez standardowe badanka Trzymam za Ciebie kciuki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 jesienne starania-UDALO SIE!!!! 04.11.05, 10:44 Testy sie pomylily, szczesliwie dla mnie! Beta 703! Taki piekny dzien dzisiaj!!! Pozdrawiam te ktore wciaz czekaja na wyniki! Odpowiedz Link Zgłoś
agulag26 Re: jesienne starania-UDALO SIE!!!! 04.11.05, 11:22 oh...poki co zapisalam sie na wizyte u dentystkia dentysty to ja bardziej sie boje niz poroduno prosze-jeszcze przed staraniami a ja juz robie cos "dla dziecka"-dla siebie to bym pewnie kupila paczke ibupromu i udawala ze zeby zdrowe) no i gratuluje koleżance której się udało!!! agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
marcik77 Re: jesienne starania-UDALO SIE!!!! 04.11.05, 11:25 To wielkie gratulacje Malenka! Czyli jednak warto poczekać. Widzę też, że nie do końca można ufać testom. Twoja informacja podbudowała mnie trochę, bo u mnie 35 dc i nadal nic, chociaż rano wszystkie objawy wskazywały, że dostanę @.Ale nadal cierpliwie czekam. Życzę Ci dużo zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
justa66 Re: jesienne starania-UDALO SIE!!!! 04.11.05, 15:33 gratulacje, bardzo się cieszę, że udało ci się, teraz dbaj o siebie i fasoleńkę )))) pozdrawiam również dziewczyny starające się, głowa do góry na też się uda Odpowiedz Link Zgłoś
iga73 Re: jesienne starania 04.11.05, 14:24 Malenka a prawdopodobnie w którym dc zaszałś? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7333 Re: jesienne starania 04.11.05, 14:43 Malenka gratuluje, cieszę się razem z tobą. u mnie po wczorajszym przytulanku dzisiaj cały dzień podbrzusze pobolewa, Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: jesienne starania 04.11.05, 15:55 Tak naprawde to nie wiem w ktorym dniu. Cykle niezbyt regularne, a ja nie robilam testow owu, nie mierzylam temperatury. Spodziewalam sie owu pomiedzy 16 dc, a 23 dc. A kiedy "to" sie stalo - nie wiem... Moze po wizycie u lekarza i po USG cokolwiek sie wyjasni. Dodam tylko ze to byl pierwszy cykl staran))) Pamietam tylko, ze ok 17-18dc mialam takie dziwne uczucie w brzuchu, jakby cos laskotalo, drgalo, a potem brzuch zaczal bolec i boli do dzis. Az spac nie moge. Alez to cudowna udreka)) Mam nadzieje, ze Wam tez sie uda! Juz wkrotce! Odpowiedz Link Zgłoś
iga73 Re: jesienne starania 04.11.05, 16:15 Malenko zapomniałam pogratulowac zycze tobie i fasolce wszystkiego co najlepsze dzieki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: jesienne starania 04.11.05, 17:30 Malenka07 wielkie, wielkie, ogromniaste gratulacje!!!! Bardzo się cieszę i czekam na fluidki od Ciebie!!! Może Ty przełamiesz moją złą passe?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
marcik77 Re: jesienne starania 04.11.05, 18:01 Niestety dzisiaj w 35dc przyszła @. Tak jak się spodziewałam. Teraz lepiej się już przygotuję, zamierzam kupić zapas testów owu, olej z wiesiołka już mam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7333 Re: jesienne starania 08.11.05, 11:01 dziewczyny bo wątek nam ginie. Jak tam starania. U mnie 20 dc, od paru dni mam zgagę, nigdy wcześniej jej nie miałam, może to jeden z objawów? czekam na Wasze relacje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justa66 Re: jesienne starania 08.11.05, 12:14 witam, ja nie mam z kim się starać ((( dziś mój 13 dc a mąż przyjedzie dopiero w piątek(((( staram się w tym miesiącu nie myśleć za dużo o tym czy się uda czy nie bo raczej jak brak staranek to.... ale wiecie co ja to i tak gdzieś w środku w głowie mam tą nadzieję, że może jednak uda nam się pomimo, że przytulanko było w 7 dc i będzie w 16 dc, i tak to już ze mną jest i będzie, pomimo iż zdaję sobie sprawę, że prawdopodobieństwo jest maleńkie to i tak będę czekała na rezultaty, nawet jak wkoło będę mówiła że nie czekam bo wiem że sie nie uda.... masło maślane )))))))))) ale może rozumiecie mnie kasiu, jeżeli chodzi o zgagę to jak byłam w ciąży z Kubusiem to miałam zgagę ale pojawiła mi sie trochę późnej, więc jest to jeden z objawów.... oby u ciebie ta zgaga była zwiastunem ciązy pozdrawaim i będę trzymała za ciebie i inne starające kciuki pa Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7333 Re: jesienne starania 08.11.05, 13:39 Justa a może jednak, nigdzie nie jest napisane, że ciąze zachodzi się tylko w dni płodne. Jak mąż wróci to do roboty. trzymam kciuki. Tak bardzo bym chciała żeby się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
marcik77 Re: jesienne starania 09.11.05, 18:10 Cześc dziewczyny. Ja też się jeszcze staram Jutro idę na mój pierwszy monitoring cyklu i mam nadzieję, że juz będę wiedzieć kiedy mam owu. Trzymajcie się ciepło. Życzę owocnych listopadowych starań Marta Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7333 Re: jesienne starania 10.11.05, 14:33 U mnie od wczoraj pojawił się ból piersi, dzisiaj bolą coraz mocniej, tylko, że po bokach, bardzo rzadko bolą mnie piersi, już nawet nie pamiętam kiedy bolały. Może to akutat objaw ciąży, tak bardzo bym chciała. Do testowania zostało jeszcze dużo czasu, bo ostatnio cykl miałam 36 dniowy, czyli testować będę około 20. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justa66 Re: jesienne starania 14.11.05, 15:53 witam dziewczyny, co u was? dzisiaj mój 19 dc, ten cykl trochę spisałam na straty ale jednak gdzieś nadzieja tkwi... więc jak będzie zbliżał sie termin @ to znów będę myślała tylko o jednym... chociaż dopatruje sie u siebie dziwnych objawów jak ból piersi (delikatny), ból podbrzusza od kilku dni, od dzisiaj dużo więcej śluzu, sama nie wiem co to może oznaczać... lepiej nie myśleć i nie zastatawiac się, co ma być to bedzie i już. pozdrawaim was wszystkie i piszcie co u was? pa Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7333 Re: jesienne starania 18.11.05, 10:01 znowu się nie udało..., dzisiaj w nocy przyszła @. Już myślałam, że tym razem się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: jesienne starania 18.11.05, 15:23 kasia7333 nie przejmuj się, wiem, że to boli i wiem jak bardzo jest to przykre, ale głowa do góry, może w kolejnym cyklu się uda Dawno się nie odzywałam, wczoraj miałam dostać @, ale nie przyszła!!!!! Co prawda test wyszedł negatywny, ale w pierwszej ciąży też tak było, więc jakaś nadzieja się tli Trzymajcie kciuki, żeby to było to!!! W niedzielę, jeśli nie pojawi się @, zatestuję jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7333 Re: jesienne starania 18.11.05, 18:44 Zebrra mam nadzieję, że tobie się uda. Mocno trzymam kciuki. trzymaj się cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: jesienne starania 19.11.05, 07:10 Dzisiaj mija 3 dzień odkąd miała pojawić się @, ale jej (hurrra!!!) jak na razie nie widać Kolejny test zrobię jutro...chociaż nie spodziewam się pozytywnego, bo zawsze mam bardzo niski poziom bety... Trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
kasieczko Re: jesienne starania 20.11.05, 17:18 witam wszystkich i serdecznie gratuluję wszystkich fasolek, ktore pojawiły sie na forum. Sama zaczynam starania, na razie troche niesmiale i nie w pełni zwerbalizowane, bo moj maz przekonany w ok 80% jak na razie Od 2 mcy biore folik, pigulki odstawilam miesiac temu. Dzis 7 dc i bylo male co nieco, ale chyba to za wczesnie zeby sie udalo? w najblizszych dniach ide na podstawowe badania w grudniu do gin. Bardzo bym juz chciala byc w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
justa66 Re: jesienne starania 20.11.05, 17:32 witam, zebbra co u ciebie? powtórzyłaś test? trzymam mocno kciuki pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
marcik77 Re: jesienne starania 21.11.05, 20:33 Cześc dziewczyny. Od pewnego czasu chodze na monitoring cyklu i muszę Wam powiedzieć, że jestem b. z nich zadowolona. Wiem przynajmniej kiedy mam owu, bo wcześniej z temp. nic nie wychodziło. Tak więc staramy sie przez cały czas. Trzymam za Was kciuki, Zebrra szczególnie teraz za Ciebie) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: jesienne starania 27.11.05, 16:01 Znowu będę mamą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udało się!!!! We wtorek USG! Na razie zrobiłam betę, no i teścik pozytywny! Teraz trzymam kciuki za Was Odpowiedz Link Zgłoś
zebrra Re: jesienne starania 27.11.05, 16:04 aaaaaaaaaaaa zapomniałam, zaglądam teraz rzadziej bo skończyła mi się umowa na neostradę i czekam na zamontowanie nowej Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7333 Re: jesienne starania 27.11.05, 16:06 Zebrra gratuluję bardzo się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
meg241 Re: jesienne starania 27.11.05, 23:10 dawno do was nie zaglądałam i widze ze kilka z Was doczekało sie juz upragnionej fasolki. Gratuluje Wam i trzymam za Was kciuki. Także za te ciagle starajace sie. U nas dzis zapadła decyzja ze w styczniu nieodwołalnie przystepujemy do dzieła. w przyszłym tygodniu wybieram sie do gina, potem jeszcze badania krwii i moczu i bedziemy mogli myslec o tym powaznie. pozdrowienia Magda Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafka1973 Re: jesienne starania 01.12.05, 10:35 Witam serdecznie! Przyłączam się do jesiennych starań. To będzie drugi cykl (taki z premedytacją). U mnie 7dc, więc przytulanie gdzieś tak za tydzień. Bardzo się cieszę, że jest nas więcej. Kiedy czytam niektóre posty to mam wrażenie, jakbym sama je pisała. Pozdrawiam żyrafka Odpowiedz Link Zgłoś
belcia70 Re: jesienne starania 02.12.05, 18:32 hej Zyrafka! Ja juz za dwa dni będe wiedziała czy mi się udało! Straaaaaaaaaaasznie jestem ciekawa!!! Trochę sie denerwuję. Trzymaj kciuki. zyrafka1973 napisała: > Witam serdecznie! > > Przyłączam się do jesiennych starań. To będzie drugi cykl (taki z premedytacją) > . > U mnie 7dc, więc przytulanie gdzieś tak za tydzień. > Bardzo się cieszę, że jest nas więcej. Kiedy czytam niektóre posty to mam > wrażenie, jakbym sama je pisała. > Pozdrawiam > żyrafka Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia26 Re: jesienne starania 03.12.05, 08:25 Ja juz zafasolkowalam. Milo mi znalezc sie na tych stronach, bo przez ostatnie kilka miesiecy mozna bylo mnie spotkac na forum PORONIENIE. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie ok - u mnie i u Was dziewczyny ! Odpowiedz Link Zgłoś
marcik77 Re: Zebrra gratuluję!! 30.11.05, 18:31 Cześć. Bardzo się cieszę, że następna z tego forum zafasolkowała. Już nas chyba została tylko garstka. Ja też wciąż się staram. W tym miesiącu (po raz pierwszy) zrobiłam sobie monitoring cyklu, oraz skorzystałam z testów owu. Dziś 27 dc i za ok. tydzień czekam na wynik. Raczej w tym miesiącu jeszcze nie mam szans, bo prolaktyna za wysoka, ale oczywiście cały czas się łudzę. Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki, a Tobie Zebra życzę dużo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
marcik77 Re:I mnie się w końcu udało:) 05.12.05, 18:33 Cześć dziewczyny. Po 4 miesiącach starań udało się!! Zobaczyłam dzisiaj moje wymarzone dwie kreseczki Cieszę, się że właśnie dzisiaj, bo mam z głowy prezent na Mikołaja dla mojego męża. No i ominą mnie zimowe starania Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i życzę szybkich sukcesów w zafasolkowaniu!!! Powodzenia. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7333 Re:I mnie się w końcu udało:) 06.12.05, 10:06 Gratuluje Marcik77, bardzo się cieszę. Trzymaj się cieplutko i uważaj na siebie Odpowiedz Link Zgłoś