sylviek1 28.08.05, 19:16 Dziewczyny , chciałabym, żeby moje dziecko urodziło się w połowie sierpnia. Kiedy zacząć się starać?? Listopad?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
althea35 Re: Zaczynamy starania..:) 28.08.05, 19:49 Tu sobie mozesz policzyc: kobieta.gazeta.pl/kobieta/0,55280,2089903.html Ale nie zawsze sie udaje za pierwszym razem.... pamietaj o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
ania278 Re: Zaczynamy starania..:) 28.08.05, 21:35 althea35, ja chcialam zeby dzidzia urodzila sie na początku roku, w styczniu,a wyszlo ze urodzi sie pod koniec kwietnia, wiec rowniez sie zgadzam, ze za 1 razem to niekoniecznie musi wyjsc. Radze juz zacząć "robienie" ))) Odpowiedz Link Zgłoś
aglas Re: Zaczynamy starania..:) 30.08.05, 13:41 własnie, to wcale nie jesgt tak od razu. Więc lepiej już zacząć. A poza tym lepiej mieć dziecko na początku ciepłej pory roku, do zimy podrośnie, w lecie łatwiej. Ja chcialam urodzić w marcu, ale z uwagi na szczepienia wszystko sie przesunęło, dopiero pierwszy cykl staran. W najlepszym razie urodziłoby się w maju, też super. Ale jak będzie później, to też będzie super. Aby było wogóle Odpowiedz Link Zgłoś