Dodaj do ulubionych

Ból jajników !!!

06.09.05, 21:23
Czytałam tu już wiele o tym że w początkowej fazie boli brzuch, ale mam
pytanie czy kłucie w janjnikach i to na przemian to pozytywny objaw czy
niepokojący ( test wyszedł pozytywnie wiec chyba ciąża ) ale czy to jest
normalne ze bolą dwa na przemian?
Obserwuj wątek
    • noemi27 Re: Ból jajników !!! 07.09.05, 02:50
      Mam to samo. Tez test wyszedl pozytywny tydzien temu. Wychodzi jakby to byl 4
      tydzien ciazy, ale jutro robie dla pewnosci jeszcze jeden test. A najgorsze
      jest to, ze jestem teraz za granica, a tu na lekarza sie czeka .... Moze sie
      uda zalapac na wizyte w przyszlym tygodniu. Tak sie boje czy wszystko ok....
      • magaol Re: Ból jajników !!! 07.09.05, 09:43
        Dziewczyny SPOKOJNIE!!
        Mialam to samo,bolal mnie strasznie jajnik-znam ten bol doskonale bo zawsze co
        miesiac tak mnie boli,wiec nie moglam go pomylic z zadnym innym bolem,a ze
        spoznial mi sie okres zrobilam test i byl POZYTYWNY!!!Ale tez ten bol mnie
        zaniepokoil bo skoro ciaza to skad ten bol?Jeszcze tego samego dnia by swojego
        ginekologa,ktory mnie uspokoil ze w moim przypadku to akurat objaw ciazy i nie
        nalezy sie niepokoic bo wszystko jest OK,a ciaza zaczyna rozwijac sie
        prawidlowo!!Dzis moja corka ma juz 2,5roku!!Ale dla wlasnej pewnosci i spokoju
        skonsultujcie sie z lekarzem!!GRATULUJE POZYTYWNEGO WYNIKU!!!!!!
    • agness25 Re: Ból jajników !!! 07.09.05, 10:38
      Mnie też boli podbrzusze, raz z jednej strony raz z drugiej.To czwarty tc.Są
      chwile,kiedy nic nie czuję a czasem boli mnie delikatnie przez cały dzień. Też
      się trochę tym martwiłam, ale faktycznie to raczej normalny objaw.
      Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka