Dodaj do ulubionych

sklepy z wózkami w Białymstoku-help

21.10.05, 15:26
Chcialabym tak wstepnie sie rozgladnac co,jak,gdzie,ile kosztują.
Podpowiedzcie gdzie kupowalyscie,gdzie chcecie kupic, gdzie mozna sie przejsc
bo ja nie mam zielonego pojecia. Mieszkam prawie w srodmiesciu-czy sa tu
takie sklepy niedaleko,a jesli nie to gdzie? Czy Kawaleryjska to dobry pomysl
na zakup wozka czy raczej nic dobrego tam nie ma???
Na co zwracac uwage wybierajac wozek? Dzidzia ma sie urodzic w kwietniu.
Pozdrawiam
Ania
Obserwuj wątek
    • villem0 Re: sklepy z wózkami w Białymstoku-help 22.10.05, 11:40
      Cześć Aniu smile
      Mnie niedługo czeka wybieranie wózka, chociaż będziemy go kupować po narodzinach
      maleństwa (grudzień).
      Niektórzy polecają Kawaleryjską, można zaryzykować, bo jak słyszałam, jest
      taniej i wcale z tą jakością nie jest źle.
      Ze sklepów polecano mi Handlową, bo na Upalnej w Fartlandii ceny znacznie wyższe.
      Za bardzo nie doradzę Ci na co zwracać uwagę. Przede wszystkim na koła (duże,
      pompowane), ale jak mi doradzono, najlepiej pojechać i poszaleć wózkami w
      sklepie smile Zobaczyć jak się prowadzą itp.
      Wybór wózka zależy też od tego ile chcesz na niego wydać. Chętnie widziałąbym
      wózek, który ma nosidełko samochodowe z możliwością zamocowania na stelażu, ale
      to już wydatek znacznie powyżej 1000 zł. Tak więc mam zamiar kupić wózek do 500
      zł i nosidełko osobno.
      Na którym piętrze mieszkasz? Bo to ma znaczenie przy wyborze wózka z odpowiednią
      wagą, abyś sobie poradziła z wnoszeniem go.
      W centrum jest drogo uncertain
      Pozdrawiam smile
    • zizi1978 Re: sklepy z wózkami w Białymstoku-help 22.10.05, 11:52
      Aniu278 mnie tez oprócz Handlowej, Upalnej i Kawaleryskiej nic nie przychodzi
      do głowy. Na Kawaleryjskiej nie byłam, za to wczoraj pofatygowałam sie na
      Upalną. Ceny rzeczywiście kosmiczne, choć zdarzaja sie promocjewinkWszystko
      zależy od tego jaki wózek chcesz kupić. Ten który podoba sie mi osobiscie
      kosztuje prawie 3 tysiacesad ale spełnie wiekszość moich wymagań. Niestety cena
      jest nie do pokonania więc dalej szukamsmileTy masz jeszcze duzo czasu wiec wiec
      nie radziłabym sie spieszyć. Zacznij od szukania w internecie, niektóre sklepy
      internetowe maja całkiem ciekawe promocje. Przy okazji zajrzyj na forum wózków
      dzieciecych:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462
      Może na podstawie wypowiedzi forumowieczek wybierzesz coś dla siebie.
      Pozdrawiam, Marta
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462
      • ania278 Re: sklepy z wózkami w Białymstoku-help 22.10.05, 19:09
        dzieki dziewczyny, szperalam troche na www.bialystokonline.pl i tam znalazlam
        pare sklepow/hurtowni w Bialymstoku z wozkami. Co prawda nie chce jeszcze
        kupowac,tylko podszkolic w tym temacie wink coby w 9 m-cu nie latac jak wariat z
        jezykiem na brodzie.
        Pozdrawiam
    • up61974 Re: sklepy z wózkami w Białymstoku-help 25.10.05, 13:22
      Witam, wtrącę małą propozycję jeszcze. Na Upalnej jest jeszcze drugi sklep.
      Naprzeciw sklepu "Blaszaka" obok Fartlandii jest żłobek. I w budynku żłobka od
      równoległej do ulicy strony jest wejście do Hurtowni "BABY". Tam jest taniej
      niż w Fartlandii, a asortyment bardzo podobny. Ja jak kupowałam wózek,
      zwracałam uwagę przede wszystkim na głośność, a raczej cichość składania budki.
      Chodzi o to żeby nie straszyć malucha trzaskami. No i zawęzyłam wybór wózka do
      takich, co mają przekładaną rączkę. Swietna sprawa, gdy słońce czy wiatr, a i
      dzidzius jak zacznie siedzieć lubi oglądac co sie dzieje przed nim. Co do
      Kawaleryjskiej nie mam zdania. Kupując w sklepie masz gwarancję, na rynku
      raczej nie.POZDR
      • zizi1978 Re: sklepy z wózkami w Białymstoku-help 25.10.05, 22:08
        Czy w tej hurtowni BABY maja wózki Emmaljuga?
    • lakie Re: sklepy z wózkami w Białymstoku-help 25.10.05, 21:35
      Ja moze tak średnio na temat bo mamusią jestem juz prawie rok i 2 miesiace i chciałam sie tylko podzielić doświadczeniami w kwestii spaserówki, bo Wy pewnie szukacie głębokiego smile A więc szukałam spacerówki między innymi w Fartlandii, ale cena mnie odrobine odstraszyła, a byłam wymagajaca bo spacerówka miała się skłądać "do dołu" a nie jak harmonijka, taka spacerówka Graco (nic specjalnego, żadnych dodatkowych akcesorów, po prostu spacerówka) kosztowała tam 350 zł, więc z ciekawości przejechalam się na Kawaleryjską i tam znalazłam identyczną za 280 zł, więc widać różnicę smile Sprawuje się do tej pory bez zastrzeżeń, ja jestem zadowolona, a nie przepłaciłam 70 zł smile Pozdrawiam smile

Ps. Jesli są tu jakieś białostockie przyszle mamusie które mają ochotę pogadać z juz mamusią to proszę wystukać kilka słów na mój mail gazetowy smile

Asia ma już... lilypie.com/baby2/040726/1/4/0/+1
    • up61974 Do zizi1978 26.10.05, 11:10
      Nie jestem aż tak poinformiowana, ale warto się tam wybrać i pogadać ze
      sprzedawcami, być może że można jakoś sprowadzić na zamówienie taki wózek jaki
      chcesz.
      • zizi1978 Re: Do zizi1978 26.10.05, 12:54
        Dzięki za odpowiedz. Zreszta byłam w tej hurtowni, tyle ze wówczas zakup wózka
        był dla mnie odległym tematem. Niestety czas pedzi nieubłaganie i wybór wózka
        staje sie dla mnie obsesją. Jak na razie mam jeden upatarzony model i rozważam
        jego zakup...Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka