melba7 02.01.06, 22:06 Hello, zapraszamwskakujcie, dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 02.01.06, 22:09 O nowy watek nam sie otworzyl, za sprawa melby! Dzie-ku-je-my! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 02.01.06, 22:11 Ależ proszę.Polecam się na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 02.01.06, 22:21 no pieknie, a ja dalej ZA ROGIEM... Napisala tam przed chwila Megi, ma pod sercem Mikolaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 02.01.06, 22:25 Mikołajek jak super) Abie powiem Ci że niestety albo stety ta wzruchliwośc przynajmniej mnie pozostała na dłużej niż 9 mcy Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 02.01.06, 22:28 Moje małe śpi słodko, a przy niej M nie mniej słodko.... chrapie.... Ide sobie strzele małego drinksa a potem może poczytam ale dla przyjemności bo ustawy na dzisiaj odstawiam nie dam rady tak przy poniedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Noworoczne "za rogiem" 02.01.06, 22:48 I ja witam na nowym wątku ) Ale zaraz uciekam do łóżeczka - mężulo już grzeje pierzynkę Megi -suuuuper - ja marzę o synku. To świetnie że u ciebie wszystko OK - i tak będzie do końca!!! Melba - to dobrze że jej wygarnęłaś. Teraz ona niech sie troszkę pomartwi. Zrobiłabym tak samo! Matalka-fajnie że pęcherzyk jest - no to do dzieła! Ktat - pozwól że nie skomentuję reakcji teściów. My za to cieszymy się z tobą- każdym dniem I zapomniałam co miałam jeszcze napisać - ok uciekam bo małż wzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Noworoczne "za rogiem" 02.01.06, 22:55 Megi - chlopak!!!!! gratuluje!!!i powiem za moja manikiurzystka: wojna idzie?? bo same chlopaki sie rodza??? DDD Antus - zapraszam do mnie - z mojej szafy sie wysypuje, wlasciwie to z moich polek - bo maz na swoich poukladal DD ni o melduje sie na nowym watku. sapdam do wanny. kolorowych snow i do jutra branc... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Noworoczne "za rogiem" 02.01.06, 23:02 Mowisz, no niech pomyślę..... OK ale nie kaz mi tylko układać swoich 50 czy ilu par butów dobra? Reszte zniose, buty zawsze sie jakoś merdaja i nigdy nie chca stać w równym rzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Noworoczne "za rogiem" 02.01.06, 23:23 Zalatwione, butow nie dam ci nawet dotknac, sama poukladam )) ale ciuchy sa calusienkie twoje DD to kiedy sie spodziewac ciebie kochana i czekac z winkiem albo czyms innym??? DDD Antus - swoja droga dobrze ze wrocilas o nas Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Noworoczne "za rogiem" 02.01.06, 23:36 Zaproszenie nie powiem kuszące...ciuchy winko dobre towarzystwo, no no no Jak bym tylko mogła to bym zaraz leciała, ale nie wiem kiedy dam rade Mała coś czuje co sie dzieje jest poddenerwowana każe nam usypiać i być koło niej razem, nawet łózeczkiem musimy bujac jednoczesnie, sprawdza po rekach, Na razei pozostaje mi chyba alkoholizowanie sie w samotności, ale dzieki za zaproszenie, spadam chyba bo jutro bedzie ciezka przeprawa z budzikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Noworoczne "za rogiem" 02.01.06, 23:38 zaktualizowalam stronke. Mam nadzieje, ze dobze zrozumialam, ze Anialm i Fantaisie chchialy na niej byc? Jak nie to krzyczec - usune. Ale mam nadziejje, ze dobrze zrozumialam. cos chcialam jeszcze powiedziec, ale zapomnialam... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 juz wiem 02.01.06, 23:40 spoko, wojny nie bedie Z tego co pamietam, w jakiejs madrej teorii demograficznej stoi, ze chlopaki rodza sie z nasilona moca po wojne. Trzeba spytac Bebell, moze ona jest bardziej niz ja na biezaco. Ja juz tyle zapomnialam.... maly rozumek, eh Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: juz wiem 02.01.06, 23:43 a ja myslałam,ze to od chromosomów zależy, a nie od wojny)) Żartuję. Uwielbiam książki Bakera, tego od 'Wojen plemników' i 'Wojen dziecięcych'(wreszcie zdobyłam) Mnóstwo ciekawych rzeczy, moja ulubiona biologia ewolucyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: juz wiem 02.01.06, 23:47 Hejka! Powysyłałam trochę zdjęć, kto nie dostał niech krzyczy-tylko głośno))) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: juz wiem 02.01.06, 23:59 Fantaisie, bo ja wlasnie teraz sprawdzilam poczte, zaraz dokleje pozostale sliczne zdjecia, ktore wlasnie dostalam. 3 seka cierpliwosci i zaraz bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: juz wiem 03.01.06, 00:04 WOW!fantaisiejaka fajna dziewczyna z Ciebie, i talentamijak widać (bo na zdjęciach nie słychać)) Jakiego masz cudownego kotamainecoon?syberyjski? I psiak jaki usmiechnięty Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: juz wiem 03.01.06, 00:09 Wow Melba wcieło mnie, dobra jesteś ja tam na odległość nie rozpoznam sprawy ale Ty, czoło w dół, czapki z głów, ja bym nawet nazwy nie powtórzyła A wiesz co ja tez mam kota z totalnym zezem strit przy nosie w samiutkim centrum, biedny bo czasem jak się dobrze rozpedzi to futryny nie zauważy Ale chyba nie można mu pomoc czegos takiego się chyba u zwierzaków nie leczy prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: juz wiem 03.01.06, 00:13 Ant,raczej się tego nie leczy...futryny możesz gąbką obić;PPP dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: juz wiem 03.01.06, 00:23 Maine coon, Funio mały szaleniec 12 stycznia będzie z nami już 2 latka! a psica jest kundelkiem- Karo, zabrałam ją z ulicy 5 lat temu z ciężkim zapaleniem płuc, ledwo ją uratowaliśmy, ale kocha nas obłędnie, mam jeszcze owczarka belgijskiego, ale jest tak gruba że nie mieści się na zdjęciach, a tak naprawdę to muszę jeszcze poszukać Abie, stronka jest boska, i bardzo się cieszę, ze również na niej jestem) a kolorek niebieski to szał ciał... Jakby co to moje szczęście służy pomocą, trochę się na tym zna, aczkolwiek tylko z zamiłowania. Ant-Kochana Ty wiesz jak ja potrafię grać na nerwach?! ale tak poważnie to muzyka jest naprawdę cudna i cieszę się, że Twoi rodzice grają. Idę spać, Mąż już grzeje wyrko.... Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 strona aktualna 03.01.06, 00:05 i postanowilam, ze na zime bedzie niebieska, a nie rozowa jak wczesniej. Zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: strona aktualna 03.01.06, 00:07 no własnie...stronka tez cudownie wygląda...a na wiosnę machniemy na zielono, droga kierowniczko Abie? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: strona aktualna 03.01.06, 00:12 no problem na wiosne bedzie zielono dziekuje za pochwale. A jak kiedys naucze sie robic to naprawde ladnie, to zrobimy jeszcze bardziej odjechana. Zanim Kamyczek sie urodzi, chcialabym jeszcze isc na kurs fotografii, ale ten co chce kosztuje w pi.. kasy, a na byle co szkoda wydawac cokolwiek. Narazie kupilam sobie pare madrych ksiazek i ucze sie sama. Moze cos z tego bedzie. Tesciowa - artystka mnie chwali Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: strona aktualna 03.01.06, 00:12 Abie piękna normalnie dech mi zaparło serio, to zdjecie z chyba kościołem piękne Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: juz wiem 03.01.06, 00:09 Abie, spokojnie, tylko że ja mam jakby starą wersję, gdzie w ogóle nie ma Anialm i mnie( dlaczego, co ja robię źle?? Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: juz wiem 03.01.06, 00:14 Dalej nie masz? Posylam Ci linka na priva, moze sprobuj wklepac, zamiast klikac na to co masz w mailu. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 02.01.06, 23:48 Anialm Fantaisie, ślicznie wyglądacie Fantaisie nie wiem czy nie przekrecam czy Ty uczysz dzieci gry na flecie? Wyglądasz fantastycznie ten flet elegancja w kazdym calu Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 02.01.06, 23:52 Dokładnie, uczę moje słońca grać na flecikach)) oraz fortepianie)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 02.01.06, 23:54 Elegancja...dzięki za milutki odbiór Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 00:03 Cięzka praca, moi rodzice robią to samo od wielu wielu lat, ja czarna owca w rodzinie już nie gram no może czasami, umysł raczej ścisły, z wszczepionym jednak bakcylem odbioru piekna muzyki klasycznej, nie dało się inaczej nam od kołyski grali )) Ide już lepiej spac bo jutro zamiast umow bede pisac zazalenia albo odwrotnie Pa pa Fantaisie flet poprzeczny piękna sprawa, i dzwiek i cała oprawa Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 00:12 Abie, mój Mąż już mi wytłumaczył jaki ze mnie głąb i mam Ant, muzyka a konkretnie flecik to moje życie, granie i uczenie, dziaciaki są świetne, więc szaleję z nimi na całego. A na czym grają rodzice?? Buziaki, kolorowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 00:14 Tatuś pianino, gitara, akordeon Mama świetnie na nerwach...żart, pianino, kiedyś skrzypce ale to przeszłość, Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 00:18 no to wszystko wyjasnione. Mam nadzieje, ze sie sobie podobasz, bo mnie bardzo Podziwiam i zazdrosze ludziom, ktorzy sa utalentowani. Ja teraz tez mowie dobranoc, bo jutro rano ide "fotografowac" Kamyczka, wiec lepiej pojde juz spac. No moze jeszcze ze dwie strony jakiejs gazetki, znow nawiozlam sobie poklady z ostatnich 3 miesiecy kolorowych snow Dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 00:26 Dzięki)))))) Jutro niech Mały ładniej pozuje!!!! Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 09:01 witam wtorkowo ) ogladnelam stonke - Abie jestes WIELKA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 09:53 Powiadasz, ze tylko do piatego roku zycia sa fajni? No to musze sie nacieszyc teraz, zeby te 15 lat jakos pozniej przetrzymac Dziekuje Wam za cieple slowa. Ja sie poplakalam jak zobaczylam wczoraj tego naszego malego ekshibicjonistę))) Wiecie ze po 15 minutak usg zrobilo mi sie slabo a to tylko dlatego ze lezalam na plecach? Kobiety w ciazy to juz nawet do leżenia się nie nadają Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 abie:) 03.01.06, 10:01 Chylę czoła przed stronką ))))))) a zwłaszcza przed autorką )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 10:01 Megi tak się ciesze pewnie się powatrzam ale to sa piekne chwile, i nie leż na plecach USG moża też robić leżąc na boku na zmiane, ja tak robiłam na finiszu bo nie mogłam spokojnie polezeć nawet kilku minut. I widze że brzusio musi być już sporasi co? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 10:21 wiatam! To ja krzycze od progu, ze zdjec nie mam. Mozecie mi tez przeslac link do stronki, bo dawno na niej nie bylam i zanim go znajde to wieki mi zejda... O chlopaczek bedzie! W moim otoczeniu tez sporo chlopaczkow. Abie, czekamy na foty kamyczka! U mnie znowu zapowiada sie dzien przed komputerem. Nie mam zamiaru nigdzie wychodzic, ladnie co prawda, ale -12. Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 10:33 a u nas 2+ i chlapa, a buuu Witam we wtorek Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 11:35 Czesc kochaniutkie! Dzisiaj zaspałam - ale od tygodnia to juz mała tradycja sie zrobiła - wpadam do pracy na ostanią minute, albo 10 minut po tej ostatniej minucie Koniec roku - wiec zaczeło sie - zestawienia, raoprty. Jak zakopięt o na cłaego. Dzis ruszyłam z pierwszym.... Fantaisie - dzieki za fotki... przyłączam sie do opini ze elegancja w kazdym calu. I jaka tam ze mnie odwazana kobietka zwykła baba jestem - ułożyło sie tak jak sie ułożyło i było trzeba to przezyc. Ale za to teraz jest bosko Ściskam was wszystko mocno! i wracam do swoich raportów.... p.s. Megi - chłopak - moje gratulacje...!! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 11:37 Rany! Ale napisąłm - chyba nikt nie zrozumiał o co mi chodziło (JA sama sie niemogłam doczytac Jak zakopięt o na > cłaego. Dzis ruszyłam z pierwszym.... A miało być: Jak sie zakopię to na całego. hihi.. Ja za to blondynka jestem w kazdym calu... w dodatku spieszaca sie zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
hortika NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 11:49 Witajcie w Nowym Roku Kochane!!! Prześlecie mi nowe zdjątka?? W skrzynce same reklamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 11:59 Hortika - wszystkie (albo prawie wszystkie) nowe zdjecia sa na naszej stronce jak swieta? ja sie czujecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 12:15 Hortiko, miło Cie widzieć dawno nie zaglądałaś co u Ciebie jak się czujesz czy mówiłas już w pracy ? Jak świeta jak rodzinka zareagowała i mam jeszcze milion pytań do Ciebie, pisz wszystko osobie o WAS Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 12:29 Cześc Laski! Abie- fajna stronka) ma się ten talent)) jeśli zas chodzi o teorie demograficzne to nie jestem zbyt biegła. Demografii nie wzięłam, bo nie lubię za bardzo liczb. Wzięłam za to migracje (tam liczb było mniej) i mogę się wypowiedziec np. na temat trzech fal migracyjnych Polaków do Niemiec po II wojnie światowej)) ale z chłopcami ma to mało wspólnego)) Megi- chłopak!! superowo!!! buziak dla niegoDD Melba- dobrze, żeś jej nagadała! Tej dyni zgniłej padlinożernej z przerośniętą tkanką łączną!!! No!!! Fanatisie- elegancka z Ciebie Kobitka!DD Mój mąż twierdzi, że gra na flecie poprzecznym powoduje skrzywienie kręgosłupa. Powiedziałam, ze ma mózg skrzywiony)) więc domaga się ode mnie zapytania u źródła, czyli Ciebie) Krótko mówiąc: skrzywił Ci ten flet kregosłup czy nie???))) Mąż też gra na fortepianie tylko, że w wersji pianina) i na trąbce) I nie mamy konsensu jeśli chodzi o edukację muzyczną Tośki, bo ja myślę o skrzypcach lub o flecie poprzecznym właśnie, natomiast W upiera się przy pianinie... aha, gwoli jasności zdaniem W skrzypce tez powoduja skrzywienie kregosłupa. Ciekawe co słycjac u Gviazdki??? Pozdrawiam Was ciplutko kasia ps. Pada deszcz i zamienia w breję ten cudny śnieg! wrrr!!! k. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 12:33 Aha! Ant- bosko, że jesteś!!! k. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 12:51 też sie ciesze tu jest mi lepiej niż samej Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 13:07 Pewnie w grupie razniej A Ja zezarłam pół opakowania rodzynek w czekoladzie i jakos mi teraz mdło...... A towszystko przez tych głupków u mnie w pracy... najlepiej zebym wyszła z siebie stanęła obok i robiła za trzech... wrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 13:09 właśnie Ant, jak gdzieś po świętach w biegu wpadłam na forum to aż mi się serce ścisnęło na wieść o Twoich planach dezercji z forum.. dobrze, ze to już przeszłość, i żeby mi nigdy więcej!!! Co dotyczy też innych ! No! U nas święta mineły , ze tak powiem tradycyjnie, i dobrze. Wojtek- mój Drogi Mąż został uszczęśliwiony zdjęciem Maleństwa w samą Wigilię, rodzicom powiedzieliśmy już po świętach. Trochę i tak mam obaw, że za wcześnie, bo tak się cieszą! Cóż jeszcze- czuję się tak jakbym sobie tą ciążę wymyśliła, nawet raz sprawdzałam skierowanie na badania, czy na pewno są)) Oprócz dolegliwości "biustowych" nic się nie dzieje w zasadzie, no może mam apetyt o dziwnych porach i ze spaniem coś mi się kręci. Trochę mnie dzisiaj dopadły lęki jak te moje zaziębienia i w konsekwencji opryszczka wpłyną. Aż się boję poszperać w necie.. a cały czas byłam taka spokojna i dobrej myśli-mam nadzieję, że wrócę do tego stanu. Ależ Was zanudziłam,zgroza!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 13:59 czesc w nowym watku dzisiaj mam jakis dzien do niczego wszystko mnie drarzni i co chwile placze chyba poniose porazke w uczeniu alicji sii na nocnik ona wie ze sika ale mowi to w momencie sikania potrafi siedziec 10 min na ocniku i sie nie wysikac a za 2 min jest posikana chjodzi bez pieluchy a ja pomalu juz nie mam sil nie wiem czy sie nie poddam choc wiem ze jak bedzie juz natalka to bedzie mi jeszcze ciezej Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 14:04 Lalisiu nie poddawaj się i nie zakładaj pieluchy, czesto dzieci tak maja jak piszesz siedza siedzą i nic a potem mokro, niech sobie chwile pochodzi a tą mokrą pua to zobaczy że to nie jest takie przyjemne i może uda się ją przekonać że jednak nocnik jest lepszą sprawa niż mokra pupa Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 14:18 Cześć! Wpadłam na chwilę pomiędzy lekcyjkami. Pogoda paskudna-nic się nie chce robić Bebell niestety każdy instrument powoduje skrzywienie kręgosłupa, nie ma innej możliwości, pozycja w jakiej się gra mocno odbiega od przyjętego standardu. Skrzypce są chyba najgorsze, ale pianino też nie jest rewelacyjne. Natomiast powiedzmy sobie szczerze to skrzywienie nie jest takie olbrzymie, ja gram już 20 lat i żaden lekarz czy masażysta nie wyłapuje mojego zawodu, więc luzik) aaa, jeszcze jedno pamiętaj że początki na skrzypcach są baaaaardzo trudne! Megi, jaka Ty musisz być szczęśliwa, a my razem z Tobą, ślę pozytywne fluidki dla Twojego chłopaczka, i mam taką prośbę możesz podesłać mi swoje zdjęcie, chyba że jesteś jakoś zaszyfrowana na naszej stronce) Lalisiu, spokojnie, przyjdzie moment że zrozumie co i jak z tym siusianiem, a nerwy i tak tego nie zmienią! Hortkia, podobno to jest normalne tzw.wahania nastroju, więc się niczym nie przejmuj, a jakby co to zanudzaj nas dalej jak kto któraś z Was napisała w grupie zawsze raźniej! I tym optymistycznym akcentem upłynniam się do pracy Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 14:32 Fantaisie Zdjecia już biegną A co do szczęśliwości to w nocy budziłąm się co pół godziny i cieszyłam się, że Mikołaj jest Oby tylko mój organizm był dzielny i jeszcze przynajmniej 3 miesiące chcial gościć Mikołaja. Hortika ja na początku musiałam co jakiś czas zerknąć na test, żeby się utwierdzić w przekonaniu, że sobie tego wszytskiego nie wymyśliłam Nie martw się niczym na zapas (ach jak łatwo dwać takie rady a jak trudno się do nich stosować) maleństwo sobie da radę zobaczysz uściski Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 14:53 Megi skarbie! Wogóle nie mysl ze cos moze byc nie tak. Badz dobrej mysli, a Mikołajek jest napewno grzecznym chłopcem i nie bedzie dawał powdów do zmartwień swojej mamusi zwłaszcza jak jest w brzuszku a później przynajmnie przez jakies 5 lat Sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 15:20 I ja witam we wtorek. Kompik mój odratowany - nowy system, a dane uratowane!! już skopiowałam na płytki-tak na wszelki wypadek. Właśnie wchłonęliśmy mega pizze rodzinną i popiłam ją winkiem-ech taka praca mi się podoba ) Fantaisie-dzięki za foty!! są super - no i pies z kotem na jednym łóżku.. moje suki ciężko pogodzić No i super wyglądasz z flecikiem !! założe się że brzmisz jeszcze lepiej Abie-stronka super!!! w domu lepiej się jej przyglądnę bo w pracy nie mam za bardzo warunków. U mnie z muzyków to brat - klarnecista. A mężulo na gitarze i na nerwas też dość często. Ja raczej na strunach głosowych i gitarkę conieco poznałam. Megi - pogłaskaj brzusio i małego ekshibicjonistę od cioci ergi Prześlij nam fotkę Mikołajka, co?? może być z powłoką brzuszną )) Abie-obowiązkowo sporawozdanko po USG !! Hortika! super że jesteś!! nie martw się na zapas - będzie dobrze i już!!!! No iprezent dla męża suuuuper!! a czy my zobaczymy to zdjęcie?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 15:31 Abie - stronka super! No i jakie nowe laseczki mamy! Fantaisie, no i to niby to puchte zwierze nei uczula?? Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 15:51 dzieki!! na razie nie ma co oglądać, to po prostu kropeczka, ale jaka! może na kolejnym już będzie człekopodobny??!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 15:53 kropeczke ciocie tez chca zobaczyc ja da rade, co???? Hortika - prosimy ... ja wlasnie wrocilam z kibelka, wrednota wkoncu po 41 dnia raczyla sie pojawic..... eh zycie no wiec mam dola i zaczynam NOWOROCZNE STARANIA ((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 15:57 Marudko - ściskam mocno i tule.... Hortika - nas nawet kropek ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 15:59 Marudko, przytulam cie mocno! Noworoczna Moc nieche bedzie z nami! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 16:03 Marudko proszę nie smuć się, dobrze? No cóż tak to niestety bywa, ale banał co ? Oj chyba musimy sobie jakos ulżyć w naszych cierpieniach, pomyśl kiedy masz coś wolniejszego czasowo moze jendka jakoś się spotkamy co ? Daleko nie mamy) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 16:08 oj spotkajmy sie koniecznie!!! a moze uda nam sie zorganizowaz drugie babskie warszawskie spotkanie??? co dziewczynki? sa chetne??( jak sobie przypomne ta czekolade .......) jak nie bedzie chetnych, to Antus pomysle kiedy moge meza na noc do tesciowej wyslac, a jesli sie nie zgodzi to wieczorkiem ci dam znac kiedy mozemy na jakis spacerek wyskoczyc. dobra? ale najpierw sprawdze czy jest szansa meza sie pozbyc Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 16:12 Przepraszam za szczerość ale brzmi nieźle oj nieźle z M )), ale spotkanko warszawskie w wersji 2 też mi się nie mniej podoba)) Bo u mnie na wolną chate szans niet, zero, nul... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 16:14 A i jednak widze jeden plus załego mojego pogmatwania, chudnę bez wysiłku z czego akurat się ciesze ostatnio przybyło mi to tu to tam ale o tym już pisałam wiec dosyc tego...ale chetnie bym do wagi ślubnej wróciła.)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 03.01.06, 16:17 kurcze tylko jak go namowic zeby sobie poszedl ....... moze cos wymysle D dam znac ale poza tym robimy zapisy na 2 warszawskie forumowe spotkanko! Warszawianki gdzie wy??? Ant - j aponowie pytanie gdzie ci przybylo, co???????? bo ja jakos nie zauwazylam????????????? slepa sie na starosc zrobilam czy co????? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Hello! 03.01.06, 18:10 Znowu się szykuje spotkanie na które mam przeogromną ochotę. Jak mi pani doktor pozwoli to zobaczycie, ze pojade do stolicy! Chyba , ze mi uciekniecie Marudko- dołom mówimy PRECZ! Megi, chłopczyk, nono! Ja marzę o córeczce, takiej małeś jasnowłosej Blaneczce, Tylko jak ja z dwóch czarnych łebków wyczaruję blondynkę???? Tesciowa i mam to bardzo jasne blondyneczki, powiedzcie... jest szansa?\ Jasne ze najwazniejsze, zeby było zdrowe, ale marzenia tez są wazne Ale nie bede rozpaczała jak pojawi się Olafek. Fantaisie- flet pianino ale super! Podziwiam ludzi z talentami muzycznymi. Ja uwielbiam śpiewać. ale nie bardzo umiem, Kiedys przez 8 lat podstawówki chodziłam na przymusowe lekcje pianina, wiec tak średnio sie nauczyłam. Pamietam panią Klechniowska i "Gamy i Pasaże:, i jakieś etiudy, których niecierpiałam. Teraz marze o grze na gitarze:0 Znam juz chwyty, ale brak mi czasu na ćwiczenia. Ale moze kiedyś??? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Hello! 03.01.06, 18:48 Jest źle! Właśnie się dowiedziałam, że nasze małżeńśtwo jest do dupy, bo myślimy tylko o sobie, stawiamy na karierę, po trzech latach małżeństwa nie mamy dziecka, a mojego M. brat po 4 miesiącach już ma żonę w ciąży(przed chwilą dzwonił), podobno nie potrafimy żyć, jesteśmy gucia warci, nie to co on, śliczny, mądry, inteligenty, z piękną żoną, jeszcze mądrzejszą i śliczniejszą. K...a dlaczego jak jest dwóch braci to jeden jest ten naj, a drugi do dupy, DLACZEGO???????? Dla tamtego wszystko co najlepsze, a mój to jeszcze musi mu dawać, bo to biedne, pechowe i trzeba w niego ładować, w mordę ale jestem w....a, sorki za wyrażenia ale coś mnie właśnie trafiło Mam dość, wszystkow w jedną tylko stronę, a my to zawsze mamy szczęście, nam wszystko łatwo przychodzi, cholera, cholera, cholera!!!!!!!!!! Przyszło dziecko na lekcję pa Odpowiedz Link Zgłoś
bebell fantaisie... 03.01.06, 19:15 Policz do 10! spluń przez lewe ramię i olej!!! Co Cię głupie gadanie obchodzi?? I nie wspomagajcie "tego ślicznego, i mądrego" przez jakiś czas. skoro taki doskonały to niech sobie sam radzi)) ściskam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Witam wtorkowo ;))) 03.01.06, 19:26 i sle pozdrowionka )) W koncu w czwartek ide na badanie TSH i PRL blisko do przychodni wczesnie z rana ) I zaraz obiecane fotki sle ))) A potem zmykam Harrego czare ognia czytac, bo mam czas tylko do piatku niestety Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Foty - kto nie dostal .... 03.01.06, 19:37 losowo na 10 adresow wyslalam ... i przesle dalej tylko sie przypominac prosze ) Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Foty - kto nie dostal .... 03.01.06, 20:39 na nastepne 10 adresow poszlo... Cytrus i Fantaisie tez ) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Wieczor 03.01.06, 21:28 dopiero teraz sie melduje, bo pelny dzien mialam. Rano bylismy u pana doktora: wszystko dobrze, krwiaka juz nie ma, dziecko rosnie, ma juz 3,27cm (!), i pan doktor powiedzial, ze niezwykle ruchliwe. nie dal sie malpiszon sfotgrafowac ladnie, ale machal konczynami. Lepek ma jak kon!Czyli taki jak reszta cialka. termin skorygowany na 1 sierpnia 2006. Zdjecie jutro, bo padam na pysk i nie chce mi sie skanera podlaczac, wybaczcie. Fantaisie - niech fantastyczny brat radzi sobie sam, jesli jest taki fantastyczny. I olej to wszystko, jak Ci juz dziewczyny mowily. Cos sie dawno nasze pomorskie dziewczyny nie odzywaly? Halo, halo? No i ciekae co u Gviazdki, bo tez zamilkla (czy ja cos przeoczylam?) spadam do lozka czytac, bo jakas taka pol przytomna jestem... kolorowych snow Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa fantaise i reszta 03.01.06, 19:38 dokladnie policz do 10 gleboki wdech i wydech. mysl o czyms innym i za chwile bedzie lepiej. skup sie lepiej na sobie i mezu, a nie na tych, co wam takie rzeczy mowią sciskam widze, ze w koncu bedzie jakis chlopak na foruim! napreszcie - hurra Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Witam wtorkowo ;))) 03.01.06, 19:45 Fantaisienaprawdę, niektórym teściom należałoby powiedzieć,żeby spadali na bambus. Nie stresuj się kobieto, nie warto... Powiem Ci w tajemnicy, że naprawdę niewiele jest osób, których opinia na mój temat cokolwiek mnie obchodzi.A już napewno do grona tego nie należy moja teściowa))) Życie wymusiło na mnie taką postawę...tak jest zdrowiej Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam wtorkowo ;))) 03.01.06, 20:21 Jestem, ale się wkurzyłam, ale macie rację nie warto takimi typkami się przejmować, tylko czasami coś się człowiekowi w środku skręca. Mój M. nie ma mamy, więc dołuje nas tatuś, babcia i wspaniała,macocha, i ja to jeszcze ja, ale potwornie mi szkoda Mężuśka, który ma teraz minę spaniela Marudko nie smuć się, pomyśl sobie ile przyjemności Cię teraz czeka z kolejnymi starankami)) Matalko-ja nie mam zdjęć, a też poproszę. Althea, no powaga to zwierzę nie uczula A jeżeli chodzi o spotkanko to jestem ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Witam wtorkowo ;))) 03.01.06, 21:36 witam wieczorkiem. Nadal ledwo się ruszam po wilekiej pizzy.. ale powoli dochodzę do siebie. Tycja - jasne że jest szansa!! noże nie na białowłosą ale jasne może mieć. u mnie tato ma typowo południową urodę a mama też nie jest blondynką. A ja i mój brat mamy jasne włosy.. No mi po eksperymentach z pasemkami już pociemniały ale były jasne Fantaisie - nie przejmuj się glupim gadaniem. jeszcze będą wam zazdrościć całej gromadki dzieciaczków - każdy grający na innym instrumencie - toż to prawdziwa orkiestra symfoniczna będzie DDD szkoda że jestem tak daleko od was bo chętnie bym się z wami spotkała.. Hortiko-nawet kropeczka nas ucieszy - toż to w końcu mały człowieczek!! mały Horticzek ) Abie - to super że wszystko w porządeczku! i już nie mogę się doczekać fotki! Czy są jakieś informacje od Gviazdki i Moni z Magdusią?? Ani pkanetki nie słychać.. I coś pszczoła też się obija - razem z atką sobie chyba urlop od forum zrobiły. A ja mam foty Matalki! Cudna zima tam u was!! podobnie jak w okolicach mojego mężula i naszego stoku. Miłego wieczoru życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam wtorkowo ;))) 03.01.06, 21:43 Też dostałam zdjęcia, bardzo dziękuję i Megi i Matalce!!! Abie super, że z maleństwem jest wszystko dobrze i dalej tak trzymać I też czekam na fotki... Hortika, kropeczek to już człowieczek(ale mi si zrymowało więc na co czekasz?? Matalko gdzie jest taka piękna zima? Erguś, ja tam planuję stworzyć orkiestrę z naszych foremkowych dzieci, ale to będzie radocha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam wtorkowo ;))) 03.01.06, 21:49 Matala, dziekuje za zdjecia! Widze, ze zabawa byla szampanska, a zima piekna, tak jak u mnie. Wkurzona jestem... siedze po calych dniach i pisze ta cholerna prace, wieczorami czytamy to razem z mezem i poprawiamy pod wzgledem jezykowym. Zaraz po obiedzie szlo nam niezle... ale teraz tragedia, zupelnie nie mozemy sie dogadac. GZosc pisze prawie identyczne zdanie i uwaza ze jego jest dobre a moje do niczego. Albo przerabia mi je tak, ze zupelnie zmienia znaczenie. Nie ma szans zebym to sama napisala, a tesciowej prosic o pomoc nie bede, chociaz sie oferowala sama. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Witam wtorkowo ;))) 03.01.06, 22:08 ooo, wlasnie dostalam fotki od Matali - cudne, po prostu cudne. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Witam wtorkowo ;))) 03.01.06, 22:12 wiecie, jednak nie poszlam do lozka czytac. Zrobilismy z Marko strone - zart. Popatrzcie: www.kamyczek.de Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam wtorkowo ;))) 03.01.06, 22:47 Abie, swietna ta Kamyczkowa strona! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Witam wtorkowo ;))) 03.01.06, 21:47 Do serca przytul Meża)) poprawo mu się nastrój) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Witam wtorkowo ;))) 03.01.06, 21:48 Melba, Ty jesteś w ogóle ostra facetka) Odpowiedz Link Zgłoś
ktat znow ja hihi 03.01.06, 22:13 dalej pobolewa no coz wazne ze nie plamie i maluch mam nadzieje rosnie ja mieszkalam 9 lat w jozefowie kolo otwocka poznie na tarchominie teraz od slubu w kobylce a buduje sie w wolominie takie to zakrecone... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: znow ja hihi 03.01.06, 22:19 witaj więc w mojej okolicy, ja jestem z Zielonki od 29 lat)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: znow ja hihi 03.01.06, 22:29 Abie - Kamyczek przesliczny!!!!! kurna ja sie na tej fotce nawet nosa dopatrzylam przez lzy, ale glupia ciotka jestem, nie?????? Fantaisie - ty sie glupotami nie przejmuj, jak ktoras juz powiedziala olej fantastycznego brata niech sam sobie radzi. a mojego potomka juz do ciebie zapisuje na lekcje muzyki, moge tak wczesnie?? boje sie ze jak sie juz urodzi to miejsc nie bedzie ) Matala - ja zadnych zdjec nie mam, dlaczego???????? a bardzo prosze. lista na 2 oficjalne warszawskie spotkanie widze ze sie wydluza - super. co powiecie na najblizsza niedziele, to samo miejsce, ta sama godzina?? dla niewtajemniczonych - plac zamkowy, godz. chyba 17?? Tycja CZEKAMY!!! Antus gadalam z M. pomysli co zrobic bym miala wolna chate - ale jest problem ze sluzbowym autem na noc - dluuga historia- cos czuje ze w tym tyg wolnej chaty nie budzie (( ale co sie uciecze itp... Melba- a ty to co nie z w-wy?? na liste sie nie wpisalas????!!!!! no i wiecej nie pamietam(AAA czesc Ergus ). pa Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: znow ja hihi 03.01.06, 22:31 a i dolek powoli przechodzi - obalilismy z M czerwone wino ogladajac I cz Ojca Chrzesnego. juz mi lepiej - jestescie kochane!! dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: znow ja hihi 03.01.06, 22:38 Abie, super, super i jeszcze raz super, chlipię sobie nad tą klawiaturą... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: znow ja hihi 03.01.06, 22:40 pewnie ze z wawy, i tez się piszę, ale plisss, nie w ten weekend!!!! bebell, ja tylko tak wyglądam...)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: znow ja hihi 03.01.06, 23:14 Ja też się nieśmiało przyłączam, żeby nie ta niedziela....ale za tydzień na bank! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: znow ja hihi 03.01.06, 23:16 Marudko, to ja robię już skład orkiestry Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Abie, stronka Kamyczkowa super:) 04.01.06, 01:15 a do mnie zgłosiły się dwie bardzo wzburzone osoby, które zostały delikatnie mówiąc, wprowadzone w błąd przez moją eks współpracowniczkę. Domagają się,żebym zrobiła porządek z oszustką.Teoretycznie ja jestem główną poszkodowaną, więc ja decyduję co zrobić. Swoją drogą...tak się zeszmacić, tyle ryzykować...dla kilku złotych.Nie rozumiem i nie zrozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 ale krowa 04.01.06, 08:04 Melbuniu, czy ona jest az tak zlym lekarzem, czy tylko tak jej na punkcie kasy odwalilo? Bo wyglada na to, ze ta istota ma teraz tak poteznego stracha, ze zniknie z rynku, ze gotowa jest na kazde swinstwo. Zastanow sie czy jednak nie powinnas isc do tek komisji etyki, bo jesli ona jest az tak zdesperowana, moze posuwac sie jeszcze dalej, a kompanow do glupoty znajdzie na pewno. Nie, ze czarnowizjonuje, ale nie daj jej pola manewru. Glupia krowa (przyszko mi do glowy inne okreslenie, ktorego Wy weterynarze uzywacie do opisania zenskiego psa, ale cenzura by nie puscila) Milego dnia, ja czekam na pana Kontrola Gazu, ktory ma byc miedzy 8 a 10, wiec w tym czasie chyba sie zdzemne na sofie i postaram sie go nie wystraszyc jak zapuka Milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: ale krowa 04.01.06, 08:40 Hellou!!, Abie piękne to zdjęcie Kamyczka! No i rozmiar już ma słuszny, ponad 3 cm,nono!! Ja mam termin gdzieś ok. 16 sierpnia, to będziemy mieć w sierpniu na forum dużo wydarzeń!! Melduję, że zdjęcie z usg prześlę, tylko muszę zeskanować, a ze względu na obijactwo międzyświąteczne teraz nie mam czasu, bo kolejne operaty mam do oddania w niedzielę buuu. Ja chcę słońca! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: ale krowa 04.01.06, 09:01 Melbus - ty sie jednak dobrze zastanow czy jednak nie warto na ta krowe poleciec gdzies na skarge!! ja chyba bym tak zrobila. tak mysle. Hortika - z niecierpliwoscia czekamy na fotki twojej kropeczki nadal nie mam zdjec od Matalki - moze mi ktos przeslac?? i witam srodowo - w warszawie breja na ulichach - koszmar - cale nogawki mam mokre brrrrrr ja tez chce slonca!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: ale krowa 04.01.06, 09:24 Witam środowo! Przyłączam sie do opni ze to krowa i ze moze nadeszła chwila zeby zrobić z nią porzadek, co by zycia Tobie nie zatruwała! Fantaise - tesciami sie nie przejmuj szkoda zdrowia, czasu, nerwów. Szwagra olej - skoro jest taki cudny to niech radzi sobie sam. Wazne ze masz kochanego Męża. A co do orkiestry - hmm... Ja tez poprosze juz na liste wpisac moja kruszynę (ktora oczywiscie pojawi sie w tym roku - zreszta jak u wszystkich nas ), Nulki bym raczej nie planowała dac - jej jakby słoniątko na ucho nadepnęlo tak fałszuje maleńka, chociaz wyczujcie rytmu ma i jak zatańczy to nas wprawie w osłupienie ze pięciolatka moze sie tak ruszac... nie jedna panna na dyskotece byje pozazdorsciła - i wcale nie koloryzuje teraz bo jejstem jej mamą. Wczoraj z pracy wyszłam za piętnascie dwudzista ... jestem padnięta. Abie - strona kamyczka cudna noi dziecinę widac... ślicznie ! Coś jeszcze chciałam - ale nie pamietam to wszystko dlategoze słonca nie ma : ( Śickam i całuski przesyłam! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: ale krowa 04.01.06, 09:25 Ach no i wiem - zdjęcia od mataliki tez slicznie poprosze Prosze, prosze, prosze Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: ale krowa 04.01.06, 10:34 o, niedobre...a ja fot nie dostałam... obudziłam się własnie, mam kaszel gruźlika i temp 38,7. kto da wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: ale krowa 04.01.06, 10:46 je tez poproszę zdjęcia Matalki! ciagle nic nie mam(( Witam w środę!! kasia Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: ale krowa 04.01.06, 11:13 Melba, ja się nie będę wyrażać ale Ty tej babie coś zrób, przecież ona ma pomagać, a jeżeli w tej swojej pazerności zrobi zwierzakowi krzywdę?? To ja ją osobiście zabiję! I może na priva machnij nam wszystkim gdzie ona działa, żeby żadna się z nią nie spotkała, wrrr... Współczucia,że musiałaś z komś takim mieć kontakt! Brak słońca wpływa ma mnie destrukcyjnie-to co lecimy do Egiptu?? Tylko na tydzień)) Co do szwagra, to przegadaliśmy pół nocy z Mężusiem i postanowiliśmy olać, koniec sponsoringu, koniec wszystkiego. A rodzina się może wypchać, i tak zawsze byliśmi Ci bee, bo nie mamy dla nich czasu. I nie latamy jak braciszek na obiadki, a przy okazji po kasiorkę! A ja jestem nawiedzona bo muzyk, cały czas w rozjazdach i despotyczna-bo jakby któraś nie wiedziała wszystko to moja wina! Przeze mnie Misiek tyle pracuje, bo ja mam wymagania. Na całe szczeście oni nie mają pojęcia o naszych planach! Tylko życzliwie grono wie, że chcemy dziecko i że była juz pierwsza próba. Uff, ale się rozpisałam. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 11:16 Bebell, Melba i Anialam - zdjecia Matalkow-Sylwestrowe poszly do was. Ciagel wsciekla jestem... wlasnie dzwonil moj maz i u powiedzialma co sadze o tym jego "pomaganiu"... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Witajcie w środę, 04.01.06, 11:37 Ale dzis byłam głodna w pracy! Ostatnio dopada mnie wilczy apetyt. jestem na dzisiaj umówiona z ginkiem, na drugie usg... Ale się boje! Oby sie okazało tak jak z Kamyczkiem Abie, ze jest i rośnie i macha łapkami i nózkami! Ja mam termin na 24 lipca... Czyli Abie tydzień róznicy między nami Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witajcie w środę, 04.01.06, 11:42 Tycja, no ja ci to mowie od dawno, ze bedziesz miala dzidzie na moje urodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Witajcie w środę, 04.01.06, 11:46 Dzieki dziewczyny za zdjęcia. Ale piękny krajobraz.... az zapragnęłam duzzzo śniegu. Tycja - a czym ty sie martwisz - nie mysl o złych rzeczach, po co sie zamartwiac. Jutro ładnie zdaj realcje jak maleństwo fika koziłki w brzuszku u mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Moze wam sie spodoba... 04.01.06, 11:50 Przeczytaj uważnie i zastanów się nad tym: Mój przyjaciel otworzył szufladkę w komodzie swojej żony i wyjął z niej mały pakiecik owinięty w bibułkę. To - powiedział - nie jest zwykle zawiniątko - to jest Jej bielizna osobista. Wyrzucił opakowanie ukrywające zawartość i przyjrzał się jedwabnej, wykończonej koronka bieliźnie. Kupiłem to Jej, kiedy pierwszy raz pojechaliśmy do Nowego Jorku 9-10 lat temu, nigdy jej nie założyła, czekała z tym na jakąś specjalna okazje ! Wiec dobrze - pomyślał, dzisiaj zdarzyła się ta odpowiednia okazja. Zbliżył się do łóżka i ułożył bieliznę przy jej głowie, obok innych rzeczy. Niedługo zacznie ubierać ja do trumny. Po krótkiej chorobie wczoraj zmarła. Potem patrząc się w moja stronę powiedział: każdy dzien., który przezywasz jest tą specjalną okazją. Nasze okazje już minęły. Nie warto było zostawiać wszystkiego na potem. Te słowa zapadły mi w pamięć, mam ciągle na myśli - one zmieniły moje życie. Teraz więcej czytam a mniej sprzątam. Siadam na tarasie i rozkoszuje się uroda okolicy bez poczucia winy, ze nie wypieliłem ogródka. Spędzam więcej czasu z moimi bliskimi i przyjaciółmi a mniej pracując. Zrozumiałem,że życie to ciągłość doświadczeń, które trzeba przeżywać w radości, a nie próbować je przetrwać lub ścierpieć. Już niczego nie odkładam na potem, pije codziennie z moich antycznych, kryształowych kieliszków. Zakładam nowe ubranie na zakupy w supersamie, jeżeli tylko zdecyduje, ze mam na to ochotę. Nie zachowuje moich najlepszych perfum na specjalne imprezy, tylko używam ich codziennie, kiedy pragnę poczuć je na sobie. Zdania zaczynające się od "pewnego dnia", "kiedyś" znikają z mojego słownika. Jeżeli cos jest warte zobaczenia, usłyszenia lub przeżycia, chce to zobaczyć, usłyszeć i przeżyć teraz. Nie wiem co zrobiłaby żona mojego przyjaciela, gdyby wiedziała, ze nie będzie jej tu dzisiaj miedzy nami i przyjmujemy to z taka nieświadoma lekkością, mam nadzieje, ze poszłaby zjeść do restauracji chińskiej - jej ulubionej. To te malutkie, nie zrobione rzeczy najbardziej by mnie bolały gdybym wiedział, ze moje godziny SA już policzone. Byłbym niepocieszony, ze przestałem widywać się z moimi dobrymi przyjaciółmi odkładając to na "najbliższy czas", ze nie napisałem listów, które miąłem zamiar posłać już jutro. Byłbym niepocieszony i smutny, ze nie mówiłem wystarczająco często moim braciom jak bardzo ich kocham. Od już i teraz nie staram się opóźnić, przeczekać ani wstrzymać niczego co mogłoby wprowadzić mnie w dobry humor, dać powód do radości i śmiechu, i każdego dnia powtarzam sobie, ze dzień dzisiejszy jest wyjątkowy. Każdy dzień, każda godzina, każda minuta - nią jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Moze wam sie spodoba... 04.01.06, 12:03 Tycja, obiecuję,że nie będę odkładać wizyty u lekarza 'na potem')) A tak na poważnie- znam ten tekst,mam go w archiwum w outlooku. Własnie po to,żeby czasem do niego zaglądać. Dawno nie zaglądałam, a szkoda. Dobrze,że to wkleiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Melba! 04.01.06, 11:40 Napisz coś na ta nieuczciwą Panią!!!!! Bo inaczej sie nie nauczy i nie przestanie oszukiwać. Znajdzie sobie inną osobę do oszukiwania. Trzeba innych ostrzec! Nasze Cudo Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Melba! 04.01.06, 11:59 Abie jaki Kamyczek już duży!!!śliczne ujęcie z profilu prawda? Tycja a mnie się dzisiaj śniłaś że bedziesz miała córeczke ( ale nie wiem czy blondyneczke) i może jednak urodzisz w moje imieniny to tylko dwa dni różnicy, Althea no w jakąś datę to chyba musi wcelowac dla na swoich krewniaczek regionalnych ))? Melba jak bedziesz miął siłe i ochotę to idz i zrob cos z ta ze tak powiem ...Pania ale jezeli miałoby to pochłonąc Twoje nerwy w nadmiernej sile to daj sobie spokoj ja mysle ze to taki typ i juz tak pewnie bedzie wiodła swe marne zycie jak nie w ten to w inny sposob, Ja tez poprosze o zdjecia Matalki Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Melba! 04.01.06, 12:22 Marudka dzięki, zaraz zajrze Tycja pierwszy raz to widze no tak coz ja moge powiedziec....przesłałm to mojemu M, ale pewnie nic to nie da.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Melba! 04.01.06, 12:33 jak nie ma to daj znac Tycja - piekny tekst - kiedys to czytalam troszke chyba w innej wersji. ale to madre. postaram sie juz jak najmniej odkladac na potem .... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: To dobrze dziewczynki:) 04.01.06, 13:13 Melba o co chodziło z tym oczkiem i Panią M od modelowania? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Melba! 04.01.06, 13:14 Marudka cały czas nie ma niestety a mozesz jeszcze raz? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Melba! 04.01.06, 13:21 Melbuś o co biega z M? i oczkiem? Czy robimy cosik złego?? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Melba! 04.01.06, 13:23 Antuś ja się zmobilizowałam i też Ci przesłałam zdjęcia Matalki, mam nadzieję, że już je masz) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Melba! 04.01.06, 13:24 No...wątki zniknęły, zatem nie pasowały do profilu forumzdaniem pani mode...ups , admin dziewczyny z KMW przyuwazyły,że nasza pani admin nazywa się modelatorem, a nie moderatorem, i trochę sobie pożartowały, dołączyłam się, bo wysoce sobie cenię umiejętnośc czytania i pisania ze zrozumieniem, zwłaszcza u osób pełniących Ważne Funkcje Społeczne, takie jak moderowanie forum. No i się nie spodobało.W drugim wątku pozdrowiłam serdecznie, i życzyłam więcej poczucia humoru na własny temat, i też się nie spodobało. Fajnie,moje kochane...cieszcie się ostatnimi moimi wpisami...zaraz zostanę wymode...rowana. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Melba! 04.01.06, 13:26 aha, Wy absolutnie nie robicie nic złego...to ja podpadam No chyba,że powróci zbiorowa odpowiedzialność Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Melba! 04.01.06, 13:32 Chyba robisz sobie żarty? Poprawiłam na żarty z innego popularnego słowa, ale to jest również określenie na wiele inych rzeczy i może być źle postrzegane No cóż, poczucie humoru na własny temat jest najtrudniejszą rzeczą, więc trzeba wybaczać Czytałam te pościki, no cóż czepliwa nie jestem, ale jak się bierzemy za taką funkcję to 5 razy sprawdźmy jak się pisze niektóre słowa. Jak Twoje zdrówko, nadal kiepsko? Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Melba! 04.01.06, 13:37 BUUU.... a Ja nie zdązyłam sobie poczytac o Pnia która niemiała poczucia humoru, bo pościku juz nie ma .... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Melba! 04.01.06, 13:40 NO tak komuś się przypominały czasy tajnych służ i władzy wszechmocnej... Ale numer....Melbuś masz szczeście do....)) Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Melba! 04.01.06, 13:52 Jak będziemy sie tak zachowywac to nam wątek wytną Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Melba! 04.01.06, 13:37 Antus - daj znac czy od fantaisie dostalas te fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Melba! 04.01.06, 13:43 Już dostała i oczywiście podwójnie, i podwójnie dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Melba! 04.01.06, 13:44 przyjdzie jeszcze czas tajnych postów, ja Wam mówię Wszystko przed nami) A teraz zmykam, bo czas pójść na zakupy w celu nabycia produktów obiadowych! Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Melba! 04.01.06, 13:52 Ale mnie dzisiaj brzucho boli.... nie lubie kiedy boli a nie wiem dlaczego. A boli jak skurcze w ciąży. Nie wiem nawet w jakim dniu cyklu jestem - bo zyje w błogiej nie świadomości - bez mierzenia temperatury, obserwacji śłuzu i wyliczania dni płodnych. Miesiączka za 2 tygodnie (cos koło tego) - moze wybrac sie do ginia skoro tak dziwnie boli anie powinno - Tycja mnie nastraszyła ta opowiastka zeby nic nie odkładać.... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Melba! 04.01.06, 13:55 Anialm, a moze to po prostu owu? Po spodziewanej @ jak najbardziej pasuje na owu. Mnie pare dni temu strasznie bolal brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Melba! 04.01.06, 13:58 Rzeczywiście - 2 tygnodnie to by pasowało... och nie lubie! I ta swiadomość ze mam owu i nic z nią nie zrobię - bo sie wstrzymujemy do wiosny... No i po co boli Ja Pytam! Odpowiedz Link Zgłoś
blige wrocilam 04.01.06, 13:57 hej dziewczyny wrocilismy. W Polsce bylo cudnie i sniezno i jak zwykle co dobre szybko Nie ma szans abym odczytala wszystko, co mnie ominelo Powiedzcie mi tylko czy byly jakies informacje o Moni i MAgdusi I zycze wszystkim Szczesliwego Noweg Roku Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Blige witamy witamy 04.01.06, 14:02 no ja niestety nic nie wiem co dalej u Moni i Madzi ale że jako staneło ostatnio na dobrych wiadomościach to mysle ze teraz ten brak wiadomości to dobra wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 13:52 No to widze, ze bedzie jazda na tym forum... kidys na takim bylam, na ktorym znikalo praktycznie wszystko... Wkurzylam sie na moja prace... wzielam sie za sprzatanie. Moze to mi lepiej wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 13:58 Althea praca uszlechetnia, a toksyny wychodza najlepiej przez ...pot ja mam zamiar dzisiaj przeciągnąc wzorem dnia wczorajszego małą na sankach przez pół osiedla, ona ma radochę ja spalam zbedną tkankę i pozbywam się złoży niebezpiecznych toksyn przy jednej okazji, ale przynajmniej na chwile pomaga. Miłej pracy, tym razem fizycznej Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 13:59 Dziekuje Ant! Milego sankowania! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 14:00 Jednocześnie przepraszam że czasami gadam na forum jak potłuczona na usprawiedliwienie napisze ze to za sprawa pośpiechu, zmeczenia,... itd. innych wymowek nie znalazłam) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 14:16 I ja witam w środku tygodnia! Abie-cudna stronka - normalnie poryczałabym się gdyby nie to że jestem w pracy. Bebell-wysyłam ci foty Matalki Fantaisie - super pomysł - ja tez tak na wszelki wypadek ustawiam się w kolejce do nauki gry - tzn nauki mojego maleństwa. Melbus - musisz sama zdecydować co zrobić - z jednej strony powinnaś z tym coś zrobić. Ale z drugiej to też szkoda twoich nerwów. Jak ją dobrze nastraszysz to efekt może czasem być jeszcze lepszy. Tyśka - będzie dobrze i już!!!! kurcze i ja nie zdążyłam poczytać o pani mode..ator ) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 14:38 A wiecie, że ja już wczoraj rozmyślałam nad tym, że wątki znikają.. jak u Orwella trochę.. Permanentna inwigilacja... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 14:40 nadal nie wiem, co zrobić, ale niewykluczone,że coś zrobią ludzie, którzy czują się oszukani i okradzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 15:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=34396159&v=2&s=0 zobaczymy, co zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 17:12 nie bylo mnie caly dzien i duzo przeoczylam, ale poczytalam linki, ktore wkleilas. Wyjatkowej jakosci zauroczona soba istota z pani modelator. Wytlumaczono Ci dlaczego Twoje watki zostaly usuniete? Poza tym tez uwazam, ze jesli cos sir bobi, powinno sie robic pozadnie, a szczegolnie jesli robi sie to z wlasnej woli. A przepraszam, bo za to moge byc usunieta, jesli argumentacja w kwesti bledu w slowie modeL/Rator jest na powaznie, to kiepsko to swiadczy o asiulce. Rozsierdzilo mnie jeszcze zdanie, ze juz chwile to forum obserwuje i teraz to zrobi z nim porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 17:18 wkurzające.Zobaczcie to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=34394255 Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 14:39 Erga, idziesz na badania??? ja niestety zdezertowałam i nie mogę powiedzieć , że żałuję ale Ty pójdziesz, prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 17:53 Cześć Wam Kochane Laseczki!!! Ledwo żyję po usmażeniu chorej ilości naleśników Widzę, że akcja modelator(jakby ktoś nie pamiętał, albo nie czytał-to od modelingu albo modelarstwa) nabrała tempa, połowa wykasowana, to co zostało to jakieś nędzne resztki Strach tutaj zaglądać, bo nigdy nie wiadomo co się zastanie, obserwator obserwuje i porządki robi! Ant jak było na saneczkach? Dzisiaj kiepska podgoda, bo strasznie wilgotno, ja byłam na cmentarzu u tatusia i zakopałam się po szyję w śniegu... ale mam nadzieję, Wam było bosko) Anialm mi też to wygląda na owulację, ale ni martw się, ona się nie marnuje tylko szykuje do wielkiego skoku na wiosnę! Ja jak przepuszczałam swoją w październiku i grudniu to miałam mord w oczach, i teraz zaczynam się nakręcać na styczeń, jak mi znowu powiedzę przerwa to zaczynam strzelać! Lista do orkiestry symfonicznej stale się powiększa, co mnie bardzo cieszy i już powoli planuję repertuar. Buźki Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 18:48 dzien dobry kochanienkie, jak wam minal dzien? ja dzis mame odebralam, bylam wczesniej w zielarskim i pomna tylu informacji o tych mieszankach na plodnosc, chcialam kupic. ale okazuje sie, ze tak jak mieszanki na inne schorzenia pomagają wyraznie, tak te na plodnosc o kwestia gustu. w kazdym raznie nie kupilam, ale kupilam na bolesne miesiaczki - ze tez na to wczensiej nie wpadlam. zobaczymy, jak szybko i w jakim stopniu mi to pomoze. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 19:39 Cześć babeczki...widzę,że dziś wojowniczy dzień!!! Powiem krótko, moje posty kraza nadal po interii i nie wiadomo dlaczego mnie wyrzuca....łudze sie,ze tym razem mi sie uda.... Gratuluje wszystkim dobrych wiadomosci od ginków.... Przywołuje ergę do porzadku!!! Kiedy ty kochana zrobisz ten zabieg??????????? Melba, radziłabym napisac do komisji kilka zdanek w sprawie wspólniczki, jak znam życie...on moze też tam napisac...na ciebie i cię ubiegnie...takie wrchlaki niestety kwitną w naszym świecie....No i przepraszam za moje niechlujstwo językowe,postaram się poprawić....niestety myśli uciekaja, a wtedy forma gdzies ulatuje w siną dal..... Ant, coś ty, nie obraziłam się.Wiem,ze życzysz mi jak najlepiej!!!My jestesmy wielkimi przeciwnikami adopcji..może dlatego,ze miałam do czynienia z wieloma złymi zakonczeniami ...I wiecie, doskonale rozumiem nowe kryterium,którym mają się kierowac ośrodki adopcyjne....adopcja jest dla dziecka, a nie dla rodziców, by czuli sie spełnieni...Nie wiem czy potrafiłabym pokochać obce dziecko...ale to zbyt złozony problem...a ja zbyt daleko wybiegam w przyszłość.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 19:50 Melba, pewnie sie zastanawiasz...to miały być warchlaki....No i syn ci jeszcze został do tych naleśników....U mnie dzis była potrawa chińska...z parówkami...hihihi w fixie. cytrus, pogadaj z mamuską.... Althea...to najlepszy środek przeciwko złym humorom!!! Kurczę, nie sadziłam,że asiulka takie numery wywinie....wcześniej, nim zaciazyła...udzielała sie ostro na wielu watkach i forach jako gagat.I na naszym też!!!Pszczola na pewno pamieta i Gwiazdeczka też!!!Mam nadzieję,że pierwsze śliwki robaczywki...i będzie juz dobrze.... A tak prawdę mówiąc to smutno mi bardzo,że te dobre duszyczki od nas pouciekały....i to bez pożegnania(((( Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 19:16 Fantaise, jakas telepatia czy co, u mnie tez byly nalesniki!! Z dzemem truskawkowym. Maz wrocil dzisiaj wczesniej z pracy... bo uwazal, ze trzeba dzialac. Wiec mielismy troche przyjemnosci po poludniu. No i wszelkie nerwowe stany mi przeszly. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 19:26 ale jestescie z tymi nalesnikami...smaka mi narobilyscie.... czas na nalesniki u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 19:30 Kiedys byla u wszystkich pomidorowa... a dzisiaj dzien nalesnikowy! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 nalesniki... 04.01.06, 19:36 a kto mi je usmaży..?leżę w łóżku i choruję, stresy nieststy tak na mnie działają-od razu jakas choroba Mój małzonek raczej tego nie zrobi Pocieszam się,że sam fakt zainteresowania jedzeniem dobrze rokuje...będę żyć Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: nalesniki... 04.01.06, 19:50 Melba, mnie troche zostalo, moge ci przeslac! Kuruj sie kochana! Masz jakies leki? Owoce? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Melba czy mozesz mi pomoc? 04.01.06, 20:38 przepraszam ze tak na forum cd na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 20:13 Kruca fix..znowu świntuch mi zniknął....a ja tu zaszalałam i długasny chciałam wam posłać...i juz nie pamietam, o czym pisałam..... Powiem krótko.Nie będzie w tym cyklu IUI.Boję się,że jednak coś w tym posiewie będzie...jutro idę po wyniki.Druga sprawa to mamy ogromne deficyty kasowe....a pensyjki małe....a jeden cykl monitorowny i IUI to zawsze kilka stówek, ale to nie jest główny powód....Po trzecie, jeszcze sie tym nie martwię, trudno, czekam tyle lat, to i poczekam jeden cykl jeszcze.... Mąz stwierdził,że trudno nas zrozumiec...wczoraj ryczałam z byle powodu, a dzis jestem radosna...noż cała ja..od płaczu po radosc)) O foty usilnie proszę!!!! no i czas juz chyba na jakas listę zafasolkowanych, starajacych sie i tych po rozwiązaniu........skoro nowy wątek się pojawił...upraszam o dopisanie mej gapowatej osoby)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 20:35 Melba u mnie też są jeszcze naleśniczki, do wyboru do koloru-z serkiem albo mięskiem) a co do męża i naleśników, jakby mój je zrobił....hi, hi, hi ale byłby cyrk! Niedobrze, że jesteś chora, może Ci przejdzie do jutra, a masz gorączkę? Mam nadzieję, że nie zaczyna się jakaś epidemia, właśnie dzwoniło do mnie dziecko, że bolą ją kości i ma gorączkę. Ja w tym roku pierwszy raz się zaszczepiłam na grypę, może coś mo to pomoże, bo w zeszłym roku jak złapałam jakieś świństwo to mnie trzymało i trzymało... Balbinko, poczekaj, jutro wyniki-koniecznie daj znać! a będziesz spokojniejsza, jak będziesz miała świadomość, że wszystko jest dobrze, mi mój Mężul powtarza, że nie mam myśleć o sobie tylko o dziecku, i że jak będę się źle czuła i brała te wszystkie lekarstwa to mogą zaszkodzić bynjamniej nie sobie, więc uśmiechaj się i dalej tak trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Jak nie urok to przemarsz wojsk:((( 04.01.06, 20:45 Byłam dziś u swojej lekarki "zwyczajnej" (bo chodze jeszcze do docenta, ale tylko nadzwyczajnie, on przyjmuje na Karowej i tam się strasznie trudno dostac i takimi zwykłymi kontrolami to nie zawracam mu głowy) na kontroli po pozamacicznej. No, i odkryła, że lewy jajnik mam powiększony. I bolesny był podczas badania... Podejrzenie torbieli( Idę w piatek na USG... Balbinko- co się z takimi torbielami robi??? kasia Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Jak nie urok to przemarsz wojsk:((( 04.01.06, 22:17 Bebell, mam nadzieje, ze ta torbiel sama sie wchlonie. A nalesniczki moge wyslac, nie ma sprawy! Juz wypelnione maja byc? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Jak nie urok to przemarsz wojsk:((( 04.01.06, 22:24 no pewnie,że z nadzieniem Dziękuję , Dobre Kobiety Idę spać.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Jak nie urok to przemarsz wojsk:((( 04.01.06, 22:28 a ja film kryminalny przespalam na sofie. Chyba przeniose sie do lozka... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 wlanie sprawdzilam poczte 04.01.06, 22:31 i dostalam maila od Moni.Magdunia ma sie dobrze, przybiera na wadze a dzis pierwszy raz dostala cyca i umiala go doskonale obsluzyc !!! W przyszlym tygodniu chyba pojdzie juz do domku. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: wlanie sprawdzilam poczte 04.01.06, 22:37 Swietne wiadomosci! Super, ze Magdusia ma sie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: wlanie sprawdzilam poczte 04.01.06, 22:49 no ja też wlazłam jeszcze, chociaż miałam już spać. Cudownie,że Madzia tak świetnie sobie radziPrzecież zaraz będzie miała miesiąc! Bebell, nie martw się.Może bolało Cię, bo jestes tuż po owu? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 20:54 Witam wieczornie)) Męża mi zaczęła robota wsysac( Skończył się luzik i dobre czasy( znów będziemy sie widywac godzine na dobę... no, cóż taki zawód... Naleśniki) też za mna chodzą) już jakiś czas, ale nie chce mi się smażyc...tez więc się piszę na jakąś paczkę żywnościową) Melba- zdrowiej! A tak swoją drogą to te infekcje Cię męczą okropnioe( Może bierz coś na wzmocnienie odporności... nie wiem tylko, czy to jest w ogóle skuteczne?? te wszystkie wzmacniacze??? Althea- wrócił wcześniej z pracy, powiadasz)) i już mniej nerwowa jesteś) tu Ci był pies pogrzebany)) A tak w ogóle to ktoś wie co u Pkanetki??? I dlaczego trójmiasto znowu milczące??? taki los( przywiąże się człowiek, polubi... i juz ich nie ma(( znikają... Chyba chandre łapię... idę zjeśc czekoladę.. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 21:53 Hortika - czekam na małpę i zaraz po niej będę chciała jechać na badanka - tylko nie wiem jak uda mi się załatwić wolne w pracy.. mam troszkę pogmatwane z tymi umowami. ech nie będę się martwić na zapas. Balbinko-tylko nie krzycz!! chciałam zrobić po ostatniej ale akurat przyjechał małżon.. ech boję się jak cholercia. i przyznaję że ostatnio tak się zniechęciłam że nawet starać mi się już nie chce........ No no - Melba pani modelrlrlrlrator jest niezła ) jest co poczytać Balbinko - ja tez mam takie samo odczucie co do adopcji.. a faceci ponoć jeszcze trudniej podchodzą do tego tematu. dlatego nie dziwię się mojemu M że absolutnie się nie zgadza. I już nic nie pamiętam - oglądnęłam Harrego potera na HBO i zaraz idę spać - bo podczas filmu wypiłam dwa piwka i jakaś senna się zrobiłam Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 22:33 Bebell, skoro podejrzenie torbieli, to nie robila ci chyba usg? radziłabym zapisac sie do docencika i koniecznie zrobic usg dopochwowe! Czy dostałas po laparo jakis antybiotyk? Mnie zarówno po zabiegu oczyszczania macicy po poronieniu, jak i po laparo dano osłonowo doxycyklinę i jakieś czopki doodbytnicze.Po poronieniu miałam powikłania, a skutkiem były min powtarzające sie torbiele pozapalne.Praktycznie zawsze pękały po distreptazie( czopki doodbytnicze), w gorszym przypadku dostawałam zastrzyki gentametazonu( są bardzo silne)I odpukać obyło sie bez zabiegów chirurgicznych, chociaz kilka razy juz byłam w szpitalu...Kurka, chyba sie zbyt często powtarzam. Radzę nie bagatelizowac problemu, bo konsekwencje mogą być różne..... Kasie są mocne, nie daj się tym gadzinom torbielom!!!!!!! I wiesz....ze mnie to troche jeżyka jest...muszę sie do kogos przekonać...a potem to juz cała się angażuję na zabój i strasznie cierpię, jak niknie znajomość...tak juz mam....A gaduła ze mnie okropna....zamiast jezyka mam kolowrotek....i podobno nawet moge konkurowac z nasza Monisią....hihihi A Pkanetka miała awarię komóreczki.... a wiem tylko tyle, ze staranie zostały zawieszone ...No i chyba nadal ma zablokowany dostep do neciku..... a Jutka gdzie nam sie znowu podziała???????Mam nadzieję,ze coś jej się już tam wyjaśniło............. I Zeberka i finka milczą..... Ściskam was wszystkie i proszę pogłaskać od cioci Kasi wasze fasolki, kropeczki...słowem dzidziulki!!! Starajace niech zmykaja na przytulanko, a oczekujace na prezencik od gwiazdorka...uzbroja sie w cierpliwośc!!! Sciskam marudkę!!!Kurcze nie sadziłam,ze juz tak długo czekałas..a pary nie dałas...oj, ti ti.... cytrus nie przedawkuj tych ziółek! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 04.01.06, 22:56 Bebell - kurna tak jak balbinka mowi - biegiem do docencika i wszelkie badania, oby okazalo sie ze to nic strasznego!! ale do lekarza juz, natychmiast marsz !!! Strasznie sie ciesze ze sa tak dobre wiesci o Magdusi!! kurcze jej pierwszy cyc - no to Monika miala dzisiaj dzien ... ) Balbinka - ja tak zawsze dlugo czekam po odstawieniu antykow to bylo nawet 50 dniD powiem wam w sekrcie ze nie lubie nalesnikow z serem. krokiety z miesem, tak jak najbardziej - ale bialy ser bleeee no i nie wiem co jeszcze bylo(( branoc Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 08:10 Hej kobietki Jak zawsze często Was czytam, ale nie pisuję, ale balbinka mnie wzruszyła, tym, że o mnie pamiętała. Przede wszystkim strasznie się cieszę, że u Monikowej Madzi wszystko w porządku i że dalej tak się całą paczką trzymacie. Jeszcze w starym roku przybyło tu fasolek, co mnie bardzo uradowało. A u mnie kończy się 22 tydzień, wyglądam jak wieloryb, ale na razie nie odczuwam zbytnio dolegliwości z tym związanych, chodzę do pracy i staram się ruszać. Byłam na USG połówkowym i okazało się, że będę miała synka))) Jest strasznie grubaśny, bo ważył 531 g, czyli jka dziecko 2 tyg. strasze, ale lekarz mnie uspokajał, że to po mamusi (179 cm wzrostu) i tatusiu. Dalej Wam kibicuję i trzymam kciuki. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 08:18 Finko, gratuluję synazaglądaj do nas częsciej i pisz, co u Was, bo nie tylko Balbinka o Tobie pamięta Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 08:33 Finka -fajnie, że się uaktywniłaś!! Prosimy o częściej! Bosz.. 22 tydzień - kiedy to zleciało? I synuś Wasz już taki duży! Na kiedy masz termin? Kasiu-Bebell, wierzę mocno, że torbieli jednak nie ma, albo się szybko wchłonie (jesteś niedawno po owu, prawda??), ale Marudka ma rację-nie lekceważ!!! Ale Monice fajnie! Żeby już mogła zabrać Małą do domku i się cieszyć byciem mamą na całego, tyle się biedactwo wycierpiała... Melba zdrowiej Kochana!!! I już się wredną małpą wspólniczką nie przejmuj-szkoda życia!! Popieram apel, żeby odezwały się forumkowe dezerterki, co to ma znaczyć???? Bo się denerwuję, a mi nie wolno))) Mam plan być dzisiaj przykładnym pracownikiem, więc uciekam Dziewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 09:10 Melduje się kolejny wieloryb! Dziś zaczynam 24tc. Brzuch duzy i ruchliwy. A w środku....chłopak! Potwierdzone na usg. Jeszcze chodze do pracy, ale za dwa tygodnie idę kuz na zwolnienie. Przynajmniej tak planuję Cieszę się, że Monika przesyła juz dobre wieści od Magdy. Za tydzień juz będą w domu, cudownie!!! Mimo, że nie piszę to przyznam się, że Was podglądam i OCZYWIŚCIE cały czas dopinguję. pozdrawiam Was wszystkie!! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 09:29 Czesc dziewczyny! Ale sie tych chłopaczków nam tu posypało trzech Panów nam sie szykuje na świat cudownie - po podobno jest ich mniej niz plci pięknej Kto da następnego? No strasznie sie ciesze ze u naszej małej panienki wszystko dobrze. To musiał byc piękny dzień dla Moni - mała sie przytuliła całym ciałkiem i piła mleczko.. ehhh zycie.... Bebell - tez trzymam kciuki za to zeby torbiel-wredota sam sie wchłonął. No i do docenta MARSZ hmmm... pamięć mam kiepska -za duzo info na raz.. ale to sie zmieni i bede na biezaco - jutro albo najpozniej pojutrze bede miała szybkie łącze w domu Kochany sie cieszy (bo nie bedzie siedział do 23 w pracy), Ja sie cieesze - bo bede sobie mogła na biezaco z Wami pisac a nie w pracy z rana po łepkach, no i Nula sie cieszy bo uwielbia labirynty z wp. I wogóle wszyscy sie cieszymy śiwrki jestesmy... Buzki na cały dzionek! p.s. Melbus - Ty sie kochaniuta kuruj, jakies witaminki czy cóś... No ale jak mowisz ze to troszke od stresu, to nie wiem. Ja sie przemogłam i czapke zaczęłam nosic - a wróg czapek jest wielki - i na razie pomaga, nie choruje. A było juz tak ze co 2 tygodnie lądowałam w wyrku. Althea - tez lubie zeby mi tak humor poprawiac Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 10:41 Witam i ja, Bebell dobrze dziewczyny mowia lec do dochtorka, zobacz co tam dokładnie jest Tak sie ciesze ze MOnia już niedługo bedzie w domku z corenią, piękne chwile Balbinko ciesze się ze dobrze odczytałaś moje intencje a z adopcja rozumiem choc przeciwnikiem nie jestem i taką ewentualnosć zawsze dopuszczałam. Zebro Finko ale ten czas leci takie duze brzusia i chłopaki, super !!! MArudko, widziałam Cie dzisiaj na przystanku jak szłaś w stronę pracy przy Urzedzie)ale Ty byłas skoncentrowana i nic a nic nie spojrzałaś w moją strone) Malbus dzieki serdeczne za podpowiedz, tez odpisałam dzisiaj juz było troche lepiej ale idziemy do dochtorka Abie,a nie lepiej od razu do wyrka się położyc niż tak wedrować w poł snie ?) Erga prosze mi tu nie rezygnowac tylko leciec na badanka i do dzieła Hortiko dobrze widziec twój promienny nastrój Anialm to znaczy ze już niedługo bedzeimy Cie widziały z wiekszą czestotliwościa o ile załozycie grafik przy komputerze ?) Fakt coś nam się dziewczynki z pomorza nie odzywają I Gwiazdka nic nie pisze .... A u mnie leciutko chyba widać niewielką poprawe, idzie to wolno, ale mam nadzieje ze do przodu, nie kłocimy się zreszta zwykle unikaliśmy kłotni przy Małej, a i cichych dni nie jestem wstanie przetrwac wiec szybko się odzywam, M przejał się jak mnie wczoraj zobaczył, nie bardzo chce mi się jesc przez zostatnie dni wiec zrobiłam się bledziutka i stres pod oczami wychodzi, wiec M zaczał mnie przytulac i mowic ze coś źle wygladam i starac sie dogadzać jedzonkiem zebym cosik zjadła, wiec chyba mu zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 10:46 No to się nam posypało chłopaczków!! Finka, Zebra - jasne że pamiętamy!!! i cieszymny się każdą informacją od was więc zaglądajcie do nas częściej.. Oj jak ja bym chciała być takim wilorybkiem ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 10:47 aaa właśnie! Megi, zebra, finka - skoro to chłopaki to imiona pewnie już macie?? uchylcie rąbka tajemnicy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 11:08 Mowilam, ze wojna idzie - same chlopaki sie rodza!!!!!!! DDD no to kolezanki te ktore jeszcze fasolek nie maja - musimy sie postarac o partnerki dla tych chlopcow, nie? do dziela!!! ) Antus - kochana a gdzie ty bylas ze ja cie nie widzialam?? Przepraszam strasznie ze cie nei dojzalam, poweidz gdzie dokladnie bylas to teraz sie tam bede patrzyc ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 11:21 Marudka szłaś sobie z przystanku do przejścia dla pieszych przy stacji benzynowej ( Twój przystanek koncowy jak mniemam), ja jechałam samochodem z Małą patrzyłam na Ciebie ale TY nic a nic twardo przed siebie, nie mogłam stać dłużej bo byłam na środku przejazdu dla pieszych wiec zaraz pojechałam. Pewnie jak był była przystojnym brunetem w super wozku to raczyłabyś spojrzeć na mnie a tak, no cóż....)))) Żartowałam, no jak mogłas mnie widzieć przecież tam jezdza rano setki samochodow, wiec to prawie niemożliwe ale ja Cie wypatrzyłam , hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 11:26 wiesz co Aniu??? ja to jednak jakies medium jestem - przechodzac wlasnie dzis przez ta ulice - czulam jak ktos mi sie przyglada!!! DD i wiedzialam ze tam gdzies jest ktos znajomy ale sama sobie nie uwierzylam DDD wow - az mi ciarki teraz przeszly. a co do tego bruneta - to sie nie mylisz DDDDDDDDDDDD ale zaluje ze wam nie pomachalam. jak ci sie jechalo w tym korku?? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 11:28 Ech ja juz będę mogłą wychodzić z domu to zacznę Was wyglądać na ulicach, bo to jakieś niesamowite jest, że tak na siebie "wpadacie" Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 11:32 Megi - u mnie i u Ant to wcale nie takie niesamowite - bo my strasznie blisko siebie mieszkamy D ale rozgladaj sie rozgladaj, kto wie. tak sobie mysle ze ja chyba zadnych twoich zdjec nie widzialam, czy sie myle - moge poprosic o jakas fotke - coby cie na uliczy nie przegapic D Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 11:49 Ant, no widzisz, wszystko sie zaczyna ukladac powolutku. A M. z pewnoscia na tobie zalezy. Paru chpopaczkow nas sie szykuje... no i z kim ta Magdusia sie bedzie bawic... trza sie starac. Co za koszmarna noc... nie moglam w ogole zasnac. Krecilam sie z boku na bok, chodzilam, troche poczytalam... a dzisiaj jestem potwornie zmeczona. A ja nikogo w W-wie nie spotkalam... ale niedlugo znowu bede Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 11:53 Kiedy kiedy, gadaj tu szybko to Cie zwerbujemy na jakąs dobra kawe albo czekolade na gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 11:59 Wszystko wskazuje na to, a najbardziej bilety, ze bede 25 stycznia, ale pewnei tylko chwile kolo poludnia. A pozniej 31 stycznia po poludniu dla odmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 12:11 Kurcze, to normalnie dni pracy, ale ten 31 po południu brzmi nieźle o ile jest po 17.00 ? A czy Ty tez jestes z malego miasteczka na O ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 12:13 jak 31.01 po 17.00 to i ja sie umawiam, moge??? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 12:18 Tak Ant, ja tez jestez z malego miasteczka na O. 31 czas mam do mniej wiecej do 18. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 12:29 Ło Jeza jak mało czasu , Marudka dałybysmy rade ale musiałabyś podjechać pod moją pracke na Zoliborz a potem samochodzikiem jakosik bysmy się przebiły przez Warszawke co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 12:38 no faktycznie malo czasu ja pracuje do 16.30. Zalezy gdzie nasz Althea chce sie spotkac. jak w centrum to moge sobie ma autobusem skoczyc a ciebei Antus wykorzystac do powrotu do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 12:40 No własnie nie wiemy gdzie Althea bedzie mnie się wydawało ze chyba chodzi o Lotnisko, Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 12:42 aaaaaaaaaaaa - no faktycznie - do glowy mi nie przyszlo Althea - gdzie ten meeting ma byc??? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 12:46 To ja powiem tak, ze im blizej lotniska tym wiecej czasu bede miala. Ale wy chyba akurat wszystkie po drugiej stronie miasta mieszkacie, wiec pewnie centrum bedzie najlepszym rozwiazaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 13:00 Ant co ty na to?? jej pytam bo ona ma autko lotnisko czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 13:08 Mozę być lotnisko bardzo lubie patrzec na odlatujace samoloty, chyba maja tam jeszcze jakis plac widokowy ?U i z Althea mozna widziec się dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 13:16 TYlko jak my ja poznamy ja nie mam zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 13:17 ja chyba gdzies nam link do strony slubnej naszej kochanej althei - o ile si enei myle. ide szukac. a moze ona sama da nam jakies nowe fotki, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re:ANT!!! 05.01.06, 13:24 ja mam nadzieje ze Althea sie nei obrazi ale poslalam ci link ... a poza tym na lotnisku obowiazuja kartki trzymane w gorze - my na naszej napiszemy ALTHEA!!! hihi Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 13:24 dziewczyny sa w linku tym prywatnym o ile sie nie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 14:07 Ant - ja was na kilometr poznam! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 14:13 Taaaaakkk? To zanczy ze jestesmy az takie charakterystyczne ?)) Wiesz wpatrywałm się w Twoje zdjecia ale raczej Cie nie znam nawet z widzenia mimo że jestesmy z tak małego miasteczka na O.)) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Sprostowanie!!! 05.01.06, 14:53 Dziewczyny! Wlasnie sie zorientowalam, ze ja wszystko totalnie pomieszalam. Niestety nici z machania mi na lotnisku. Ja nie lece 31 wieczorem, tylko rano... ale w zwiazku z tym, przyjezdzam do W- wy 30 po poludniu. Wiec wieczorkiem moglybysmy sie spotkac! No tylko w takich okolicznosciach chyba nie na lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Sprostowanie!!! 05.01.06, 15:03 No to jeszcze lepiej, wtedy jak mniemam mamy cała noc ? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Sprostowanie!!! 05.01.06, 15:05 Tak! I najprawdopodobniej wolna chate! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Sprostowanie!!! 05.01.06, 15:17 UUUUUUUUu no to ja nie wiem oj nie wiem nie wiem ))))Ale bedzie jak nbedzie dobrze ze zostajesz na Noc w Wawie pojdziemy gdzies sobie i bedzie miło. No to mamy ustalony termin spotkania 30.01 wieczorem, kto jest jeszcze chetny ? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Sprostowanie!!! 05.01.06, 15:40 o kurde! ale to jest poniedziałek buuu! To chyba pasuję. Pracka. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Sprostowanie!!! 05.01.06, 16:21 No, dobra 30.01 wieczorem!!! Pasuje)) bedę)) Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: WQITAM W 2006 06.01.06, 10:01 cześc dziewczęta co słychać. Ja oczywiście bardzo przepraszam że się tak długo nie odzywałam. Ale cóż mam nadzieje że mi wybaczycie. No chciałabym wiedzieć która oczywieście jest szczęśliwa a które jeszcze czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 11:21 Widzisz Antuś - będzie dobrze!! tylko nie mięknij za bardzo - niech się troszkę postara Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: ALE NAM OBRODZIŁO!!!!!!!!!! 05.01.06, 11:52 No tak Erguś tylko że z tym mięknieciem to nie tak łatwo, cóż brakuje mi go w każdym aspekcie, Ale przynajmniej z tym który powoduje zmniejszanie nerwów u kobiet))) na razie nie ma mowy, musze isc do Gina cos mi sie przyplatało i boli jak jasna... nie dokoncze pewnie jakiś ostrzejszy stan zapalny, wszystko na to wskazuje, ból, pieczenie, wydzielina, ide zadzwonic i umowic sie dzisiaj na wizyte. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 11:24 Finka, Zeberka- gratuluję!!! Niech wasze skarby rosną w siłę i w masę macie juz wybrane imiona? Finko powiadasz ze 513g to duzo? Hmm ja była na usg w 20 tygodniu i nasze szczęście miało 500g, czyli też jest duży? Eda ja tak jak mówiłam noszę pod sercem Mikołajka Jeszcze się zastanawiamy nad drugim imieniem, może Piotr? Może macie jakieś inne propozycje? Super, że Magdusia je już wprost z piersi Cudowna wiadomość!!! Mam nadzieję, że jak naszybciej będzie juz z rodzicami w domu. Bablbinko Ty nasz dobry duszku, pisz, pisz jak najwięcej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 12:34 Ale szelejecie dziewczyny, tylu facetów Bomba, duże gratulacje dla wszystkich mamuś! Bebell Ty leć pędem do doktorka, przecież wiesz im szybciej tym lepiej. Melbuś, coś Cię nie widać, czy tak się źle czujesz? Ja mam nockę do tyłu, ledwo doszłam do łóżeczka a potem ogóle nie mogłam zasnąć dzisiaj jestem nieprzytomna.Nie wiem co to było... Dziewczyny jak Wy to robicie, że tak się spotykacie? Brawo!!! 31.01 brzmi nieźle, ale ja mam do 19:30 lekcje Zmykam do szkółki Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 12:38 Fantaisie , Marudka juz wyzej pisała My z Marudka bardzo blisko siebie mieszkamy ja widzę jej blok z mojego balkonu na parterze a na dole jej bloku biore zwykle kase bo tak jest moj bankomat)Wiec o spotkanie nie trudno ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 12:42 osz ty!!!!!!!!! z mojego bloku kase bierzesz i ani razu nie dryndniesz ze jestes na dole!!!!!!!!!!!?????????? chyba sie obraze. no chyba ze bierzesz ta kase o jakis zboczonych rannych porach D Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 12:44 No nieee ale biore ją o zboczonych nocnych porach )))DDD, zdecydowanie o nawet bardzo zboczonych )) za bardzo aby dzwonić hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 12:46 no to chyba ci wybacze - ale sie jeszcze zastanowie - dam zancDDDDDDDDDDD ale jakbys kiedys nie brala o bardzo zboczonej porze to dzwon. nr mieszkania 75 Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 12:58 Ok ale prosze w takim razie nie miec mi za złe jak zadzwonie w najmniej odpowiednim momencie )))0DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 12:59 jestem pewna ze dokladna date najmniej odpowiedniego momentu wyczytasz na tym forum DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 12:40 Cześć! Niuniuś kopie i macha rączkami! Uff! tylko pani powiedziała, ze jest troszke za nisko.. Nie chciała mi dokładnie wytłumaczyc co to znaczy. Kazała sie nie martwić. Wczoraj po tej wizycie padłam na twarz i spałam jak zabita. I widzę, ze wy tu na wojne się szykujecie 3 chłopców sie pokazało. I Melba bojowa hihi! Piknie Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 13:22 Tycja to super!!! A zdjęcie masz? I prześlesz? Ja też bym tak chciała zobaczyć, ze dzidziuś ma się dobrze i żyje ... bo mnie co jakiś czas dziwne myśli nachodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 13:25 Kochana, doskonale cię rozumiem. A dlaczego nie mozesz sprawdzić na Usg? Ty jestes za granicą? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 13:34 Althea WOW właśnie obejzałam i jestem pod ogromnym wrazeniem ale mieliscie fajnie tak bajkowo, no i teraz Cie pewnie rozpoznam ) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 13:44 Teoretycznie mogę, ale jedno usg już miałam i wszytsko było ok, ale to juz było 2 tyg. temu.. przecież nie mogę co chwilkę biegać, bo mnie wyśmieją, a co kilka dni ktoś z forum sierpniowego odpada i to mnie baaardzo zasmuca.. Coż tak będzie aż do momentu kiedy bedziemy czuć ruchy Maleństw. Odpowiedz Link Zgłoś
blige Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 13:50 ciesze sie, ze z MAgduzia wszystko dobrze)) horitka, ja pierwsze usg mialam w 12 tygdniu! Od zmyslow odchodzilam i do tego czytalam na forum, ze ktos juz widzial zarodek, serduszko etc. ALe jak poszliszmy w 12 tygodniu zobaczylismy malego czlowieczka - naszego Filipokla;- )) wszystko bylo juz wyksztalcone i nie wygladalo jak fasola) Doskonale Cie rozumiem, ze chcialabyc sprawdzac non stop (ja mialam tylko 4 usg - w tym jedno w polsce, bo chcialam i jedno dodatkowe, bo mysleli, ze jest ulozony poprzecznie. Standard to 2 jesli nic zlego sie nie dzieje). A jak daleko jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 14:10 W Szwecji pierwsze USG jest dopiero w 20 tc. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 14:57 heja Laski) Usg robię jutro. Zaraz po dentyście) w ogóle to idę na przegląd kompleksowy: bo w poniedziałek zaliczam jeszcze okuliste, a w czwartek nastepny badanie krwi. Jesli chodzi o spotkanie z Altheą: pomysł lotnisko bardzo mi odpowiada) tam jest całkiem miło i będziemy mogły spędzic więcej czasu razem) Wpisałam juz do kalendarza i nic na ten czas nie będe planowac. Tego się trzymajmy)) Finko, Zebro- bardzo fajnie Was widziec! Piszcie częściej, Kochane, bo My o Was często myślimy i chciałybysmy wiedziec co u Was i Waszych Maleństw. I synków macie) superowo)) u Zebry to Jasiek, a u Ciebie Finko??? Tycja- to boski widok, jak tak sobie rączką macha! Ściskam! Hortiko- wszytsko jest napewno dobrze! Nie denerwuj się i przepędź głupie myśli! Balbinko- dzięki za info o torbielach. Zielona jestem w tym temacie i sporo mi wyjasniłaś. I mam tak samo: też na początku nieufna, a potem szybko się przywiązuję)) Ant- mam nadzieję, że udało Ci się zapisac do lekarza. tez niedawno miałam taką infekcję, okrrropnośc!!! Podobno to też może byc reakcja na stres: spada odpornośc i bakterie sobie używają. I cieszę się, że powoli idzie ku lepszemu)) Ma_rudka- ty czarownico))) Ściski Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 15:18 zaczęłam 9 tydzień. Normalnie bym się nie martwiła, tylko miałam paskudne przeziębienie i w konsekwencji opryszczkę. Ale staram sie myśleć pozytywne. Ja też chcę na lotnisko! Kocham samoloty bardzo, bardzo!! No i chcę sie zobaczyć oczywiście z Wami! Bebell -ja jutro też do dentysty, a u okulisty byłam w zeszłym tygodniu) Nawet sobie nowe okularki zafundowałam, pierwsze po 18 latach wyłacznego noszenia szkieł kontaktowych. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 15:24 No to widzimy sie 30 wieczorkiem! Napiszcie kiedy wam pasuje i gdzie sie spotkamy. Tylko tak, zebym trafila Hortika, 18 lat kontakty nosilas? A ja sie do tej pory nie zdecydowalam. Jakos mi dobrze z okularami. Bebell, widze, ze przeglad kompleksowy bardzo. Mnie tez by sie taki przydal. Niedlugo ide do dentystki. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 15:30 Teraz widzę, ze piszę bzdury, kompakty nosiłam od 18 roku życia czyli już 12 lat, jestem baardzo zadowolona i na pewno na stałe bym na okulary nie zamieniła -nie ma porównania w komforcie funkcjonowania, zwłaszcza, że moja wada wzroku jest b. duża i bez szkieł się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 16:26 A ja mam w planach nabycie soczewek) wcześniej nosiłam 5 lat i było super, a teraz od 3 noszę okulary i mam troche dosc) czas na zmianę! Myślę tez o ufarbowaniu się na blond)- to a propos zmian) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 15:42 No własnie... Z lipcóweczek tez juz kilka odpadło. Do tego kilka moich kolezanek poroniło i ja sie teraz obawiam o byle co. Ale staram sie nie byc panikara. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 16:12 Nasze kochane zafasolkowane dziewczynki - trzymajcie sie ciepło i dbajcie o siebie - no i badzcie dobrejmysli. Wiem, ze do okoła nas dzieja sie dziwne rzeczy, ale trzeba myslec pozytywnie. NO! Ściskam mocno! Dziewczyny jakie ja mieszkanie znalazłam - och.... moglibysmy od razu w nim mieskzac bo juz developer oddaje. Wiem, ze mielismy czekac do wiosny az sprawa sie wyjasniz praca kochanego i woógle - ale Ja strasznie nie cierpliwa jestem. Noi go uprzedziłam o dzisiejszym odkryciu (i że cena szaleńczo korzystna i ze cztery pokoje ma i wogóle ze cudne to mieszkanko). Trzymjacie kciuki mocno zeby udało mi sie go jakoś na swoja strone przekabacic... No bo kiedy mamy kupic mieszkanie jak nie teraz... jak bedziemy tak czekac i odkładac to sie nie doczekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 16:24 O, super!!! Trzymam kciuki za przekabacenie ukochanego!! A gdzie to mieszkanie i jakie? A i uważaj na różne okazje, niestety z racji pracy już wiele widziałam nieprzyjemnego traktowania klientów prze deweloperów. W razie czego służe pomocą! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 16:32 Mieszkanko pod Poznaniem - prawie 80 metrów w okolicy puszczy "jakiejs tam" - 20 minut autkiem do centrum Poznania. Salon 30 metrów (to taki jak mamy teraz mieszkanie 2-pokojowe w Poznaniu). Interesowalismy sie juz tymi mieszkaniami wczesniej, bylismy oglądac rozmawialismy z ludzmi którzy tam mieszkaja - ale niebyło juz lokali w sprzedazy a nowe dopiero za rok. Teraz sie jedno zwolniło (klient zrezygnował). Ukochany na razie telefonicznie zainteresowany.... Dzieki Hortika - jakbym maiała jeskies pytanie po przeciągnięciu Bogdna na swoja strone to sie odezwe Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 16:49 jestem na moment pracowałam od rana, zaraz lecę do mojej jakże drogiejeks współpracowniczki zabrać część dobytku, i już mam odruch wymiotny A potem idę do....nie śmiejcie się, bioenergoterapeutki. Pół nocy zmora mnie dusiła)), spać nie mogłam do 4 rano... Zajrzę wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 17:12 melba, to ja chyba sie z toba laczylam telepatycznie, bo tez spac nie moglam wcale. Bebell, ja tez mysle o soczewkach i wlosach blond, ale dlugo juz mysle i jak narazie ani jednago ani drugiego nie mam. Wlosy tylko troche obcielam. Fajnie Kasiu, ze 30 ci pasuje! To kto jeszcze sie pisze na spotkani? Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 17:28 ja szkla kontaktowe nosze na zmiane z okularami jak gdzies wychodze to w szklach a jak siedze w domu z alicja to mi sie nie chce zakladac. Do porodu pujde jednak w okularach Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 20:20 Cześć babeczki!!! Ogromnie sie ciesze,ze Monisia ma juz mała przy cycu...Jak to dobrze,ze nasza kochana kruszynka tak szybko rosnie i wraca do sił!!!!I juz niedługobedzie mieszkac w swoim pokoiku! Zeberko i Finko!!! Świetnie,że się ujawniłyście! Bardzo się cieszę,że wszystko układa się pomyślnie ! Oj, chłopcy, chłopcy...muszą się koniecznie pojawić...bo na naszym forum to tylko melba i blige mają chłopaczków....No to kto będzie podrywał naszą Magdusię??? Prosimy o zdradzenie imion... Meguniu...ja ostatnio upodobałam sobie dwa imiona męskie...tylko się nie śmiej! Kajetan i Konstanty.... Tycjo, moze jednak przemyśl sprawe i idź na zwolnionko po feriach...to chyba dobre wyjscie a i dyrekcja wie na czym stoi...Przede wszystkim pomysl o dzidziulku...stale biegasz, stoisz, jesteś zarzucana wirusami... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 16:54 Megi - fakt - ale ze mnie gapa - przeciez pisałaś że to Mikołaj Piotruś też jest ładne choć ja przyznam że mam słabość do imion na literkę "M" Ja marzę o małym faceciku Tycja - na naszej stronce nie ma wszystkich dziewczyn - Althei tam nie ma ( Super że wszystko OK - nieważne co to znaczy że jest nisko - jak kazała ci się nie martwić to się nie martw i już!! Hortika - przeganiam twoje złe myśłi!!! a kysz!!! Będzie dobrze i już!! Anialm - no sposobów na przekonanie lubego to chyba nie trzeba ci podpowiadać trzymam kciuki żeby się udało! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 17:26 tycja nic sie nie martw alicja tez byla ulorzona bardzo nisko od 6 m byla ulorzona juz glowkowo do porodu a urodzila sie po terminie zdrowa dostala 10 punktow. u mnie wszystko dobrze czuje sie nie najgorzej tylko raz zarzylam nospe po odstawieniu lekarstw dzisiaj bylam na spacerku i dowiedzialam sie ze kolezanka ktora teraz jest w irlandii bedzie miala dziecko w sierpniu) ciekawe kiedy wroci do polski prawdopodobnie nie najlepiej sie czuje caly czas zyga biedna Gratul;uje mamusion oczekujacym syna ja tez tak chcialam synka) Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 19:09 Witajcie drogie dziewczyny! Nie dam rady nadrobić wszystkiego, przyznaję się bez bicia ale o tym że chłopaki nam się na świat pchaja to doczytałam. Ja sobie na razie po woli egzystuję z moja fasolką - będzie juz 16 tydz, bo czekamy na badanie połówkowe w 20tc i wtedy będziemy wiedzieć kto tam w brzuszku siedzi. Na razie wszystko OK. Pozdrawiam serdecznie nasze przyszłe mamusie - te które już wkrótce się okażą mamusiami być - czyli wszystkie z Was!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 19:34 Kateb!!! fajnie że zaglądnęłaś - to widzę że nasze mamusie się umówiły i wszystkie jednego dnia zaglądają ) oby częściej!! piszcie kochane co tam u was!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 20:21 Uff, jestem w domciu Po pierwsze, czy ja też mogę się dołączyć do spotkanka 30.01? Althea i Melba to ja sieę też chyba z Wami telepatycznie połączyłam-bo cała nocka do tyłu Althea czy podeślesz mi zdjęcia? Też jestem ciekawa jak wyglądasz Anialm, trzymam kciuki za mieszkanko, oby się udało!!! Do zafasolkowanych, będzie dobrze, nie myślcie o złych rzeczach , tylko cieszcie się każdym dniem, bo to podobno każdy jest inny) Ja też w przyszłym tygodniu biorę się za siebie, usg dopochwowe i urolog, może wreszcie cosik wyjdzie, a jak dadzą przyzwolenie, to od 15.01 szalejemy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 20:44 To znowu ja, mam prośbę właśnie Mężuś mnie poinformował, że to usg jest niepewne bo nie ma terminów, czy któraś ma dobrego ginka do usg dopochwowego? Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 22:18 Fantaisie, ja chodze na usg do dr Makowskiego, ultrasonolog ze szpitala sw. Zofii. Jeżeli chcesz, to prześlę Ci jego namiary na priv, no i mam nadzieje, że usg nic nie wykaze i 15.01 zaczniecie szalenstwa Balbinko Konstanty to strasznie poważnie brzmi Kajetan chyba taki mniej "poważny" Ale trzeba przyznać, że imionka i ładne i oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 22:39 Megi-poproszę! Mi teraz wiadomo dlaczego zależy na czasie, a dostać się na usg tak szybciutko to nie jest takie łatwe Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 22:46 Ech...śpiąca jestem i mocno zdegustowana. Byłam dzisiaj po rzeczy u eks wspólniczki.Absolutnie nie czuje się winna.Trochę zrzedła jej mina, kiedy powiedziałm,że zawiadomię komisję etyki. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 23:34 Melba! Brawo!!! Tak trzymaj! I wygrzej sie kochana w łóżeczku, odpocznij!a jak bylo u bio.....? Chyba też się wybiorę.... Megi, mój małżon się śmieje,ze dziwolagi wymyslam i dlatego dziecię nie chce przyjść...a imię trza dostosowac do nazwiska niestety...a moje jest długie... Bebell, przeczytalam twoja wiadomośc!!!))))))))))) Idę spać...buziaczki dla wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 23:45 a bio rewelacyjna, okazało się ,że mamy wspólnych znajomych.Przegoniła zmorę, która na mnie żerowała))zobaczymy efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 07:35 dziewczyny, trzymajcie kciuki.Wysłałam informację o postępowaniu eks współpracowniczki Tam, Gdzie Trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 08:58 Witam w piątek. właśnie piję kafkę. Balbinko - co do Kajtka-Kajetana to chorowałam na to imię dłuuugie lata!! jednak teraz po głowie chodzi mi Maksiu No ale się obaczy. Nazwisko mam teraz krótkie za to panieńskie miało 13 liter!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 09:09 witam w piatek chyba udalo mi sie przegadac meza co do imienia dla coreczki on chcial natalke a ja amelke i chyba bedzie amelka)) chcialam na literke a bo maz ma na a cora ma a i 2 terz chcialam i wszyscy oprucz mnie beda mieli inicjaly A Z Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 05.01.06, 21:26 Fantaise, no pewnie ze sie moezesz doloczayc! Pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 08:56 Witam w piąteczek )) Z racji poczatku roku trochę zapracowana jestem i nie mogę niestety codziennie zaglądać. Więc znów nie jestem na bieżąco. Doczytałam tylko, ze Magdusia ma się coraz lepiej, z czego sie niezmiernie cieszę. No i że będzie trzech chłopczyków. Super! Gratuluje. Ja mam nadzieję, że dowiem się we wtorek 10 stycznia, kto tam pod serduszkiem mieszka. Mamy wizytę i usg połówkowe bo to już 20 tydzień będzie. Ależ to strasznie szybko zleciało, nawet nie wiem kiedy. Niestety przestalam się już mieścić w moje wszystkie spodnie i zmieniłam kolorek włosów na nieco ciemniejszy. Anilam dziękuje za śliczne zdjęcia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 09:08 A może by tak listę jakąś zrobić, co?? może dla odmiany listę foremkowych cudeniek? 1. Magdusia, córcia Moni 2. Natalka, córcia Lalisi 3. Mikołajek, synuś Megi 4. Jasiek?, synuś Zeberki 5. ........ synuś Finki 6. ..... ..... Gviazdki 7. ..... ..... Abie 8. ..... ..... Niki 9. ..... ..... Hortiki 10. ..... ..... Tycji 11. ..... ..... Kateb 12. ..... ..... Ktat Czy kogoś pominęłam?? mam nadzieję że nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 09:10 Melba! tak trzymać!! a co! jesteśmy z tobą i kciuki zaciśnięte! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 09:11 > A może by tak listę jakąś zrobić, co?? może dla odmiany listę foremkowych > cudeniek? > > 1. Magdusia, córcia Moni > 2. Natalka, córcia Lalisi chyba mala poprawka bedzie bo myslimy nad Amelka) > 3. Mikołajek, synuś Megi > 4. Jasiek?, synuś Zeberki > 5. ........ synuś Finki > 6. ..... ..... Gviazdki > 7. ..... ..... Abie > 8. ..... ..... Niki > 9. ..... ..... Hortiki > 10. ..... ..... Tycji > 11. ..... ..... Kateb > 12. ..... ..... Ktat Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 09:16 No Lalisiu Amelka to akurat dla mnie najpiekniejsze imię ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 09:11 No to lalisiu trzeba będzię tą zmianę uwzględnić w nowej liście ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 09:16 Witam w piateczek!!!!! Melba - trzymam kciuki - bardzo dobrze zrobilas z ta swoja eks!!! BRAWO!!! Ergus - fajna lista - jak ja bym chciala zeby wszystkie nasze i naszych potomków imiona na niej byly. i nie wiem co jeszscze chcialam napisac bo szefowa mi przeszkodzila (( Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 09:22 Witam piątkowo! Tylko wpadam na minutke.. moze dwie. Zwalaniam sie dzisiaj z pracy zeby zobaczyc mieszkanko och nic nie musiłam sie wysilać, gimantykowac, prosisic itp. A miałam taką cudowną mowe przygotowaną Położyłam kartke w kuchni z rzutem mieszkania z drobnymi notatkami (ile za metr, jakie opłaty za mieszkanie). Moje Kochanie obejrzało spytało gdzie mamy kalkulator - cos tam sobie policzył, i powiedział ze mam sie na jutro umówic na obejrzenie a on w poniedziałek pojedzie do banku cudnie powiedział mi tez ze on zajmie sie bankiem a ja mam obejrzec mieszkanie i zdecydowac czy mi sie podoba czy nie Takze zrywam sie dzisiaj z pracy juz o 13 i jade z moim tata (bo B jest dzis w Łodzi) i jedziemy obejrzec... Normalnie nie moge uwierzc - jade obejrzec mieskanie... ufff... Melbus - i bardzo dobrze zrobiłas. Niech sie małpie nie wydaje ze wszystko ujedzie jej płazem!!! Lalsia - Amelka śliczne imię!!!! tyle mozliwości do cudownych zdorbnień A nam sie marzy mała Zuzka Buziaczki! p.s. a z tymi spotkaniami to warszawianki nam sie rozbrykały Ja tez chce Się zdziwicie wpakuje zwoje cztery lkitery do pociągu i przyjadę kiedys, zeby na kogos wpaść przypadkiem na mieście Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 09:39 Anialm, przyjedz a wpadniesz od razu na wzystkie na raz ) Ciesze się ze tak szybko poszło z tym mieszkankiem, trzymam kciuki zebyscie sie juz niedługo tam wprowadzili. A metrarz naprawde spory. Jak dobrze ze nam się wyjaśniło spotkanie wiec dla posdumowania 30.01, Starówka godz 18.00 tak aby kazy mogł zdazyc po pracy, czy tak bedzie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 09:53 cześć, Mi pasuje! Tylko chyba wcześniej trzeba bedzie stolik zarezerwować bo nas niezła kupka się zebrała! Będę nudna-co z Pszczołą??? Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: WITAM W 2006 06.01.06, 10:03 To tak jakby ten poprzedni nie doszedł.ja z góry przepraszam za nieodzywanie się , ale jakoś tak wyszło. Czekam od was na wiadomości CO U WAS SŁYCHAĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: WITAM W 2006 06.01.06, 10:08 > 1. Magdusia, córcia Moni > 2. Natalka, córcia Lalisi chyba mala poprawka bedzie bo myslimy nad Amelka) > 3. Mikołajek, synuś Megi > 4. Jasiek?, synuś Zeberki > 5. ........ synuś Finki > 6. ..... ..... Gviazdki > 7. ..... ..... Abie > 8. ..... ..... Niki > 9. ..... ..... Hortiki > 10. ..... ..... Tycji > 11. ..... ..... Kateb > 12. ..... ..... Ktat 13 Jakub Albert syn Melby-na swiecie od przeszło 9 lat Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: WITAM W 2006 06.01.06, 10:10 melba7 napisała: > > 1. Magdusia, córcia Moni > > 2. Natalka, córcia Lalisi chyba mala poprawka bedzie bo myslimy nad Amelk > a) > > 3. Mikołajek, synuś Megi > > 4. Jasiek?, synuś Zeberki > > 5. ........ synuś Finki > > 6. ..... ..... Gviazdki > > 7. ..... ..... Abie > > 8. ..... ..... Niki > > 9. ..... ..... Hortiki > > 10. ..... ..... Tycji > > 11. ..... ..... Kateb > > 12. ..... ..... Ktat > 13 Jakub Albert syn Melby-na swiecie od przeszło 9 lat > 14 Eliza córcia Malgos Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: WITAM W 2006 06.01.06, 10:15 1. Magdusia, córcia Moni > 2. Natalka, córcia Lalisi chyba mala poprawka bedzie bo myslimy nad Amelka) > 3. Mikołajek, synuś Megi > 4. Jasiek?, synuś Zeberki > 5. ........ synuś Finki > 6. ..... ..... Gviazdki > 7. ..... ..... Abie > 8. ..... ..... Niki > 9. ..... ..... Hortiki > 10. Tycji- byc może będzie to Blanca lub Lena. albo... Patryk, Natan, Olaf lub Oscar. > 11. ..... ..... Kateb > 12. ..... ..... Ktat 13 Jakub Albert syn Melby-na swiecie od przeszło 9 lat Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: WITAM W 2006 06.01.06, 10:17 Tycja - koniecznie musisz urodzic piecioraczki!!! tyle masz pieknych imion) ups - dwoja z matmy - szescioraczki DD Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: WITAM W 2006 06.01.06, 10:25 MARUDK0 nawet nie wiesz jak bym chciała mieć chociaż bliźniaki. nie musiałabym sie przez 9 miesięcy znowu martwic czy wszystko jest ok. Moze nastepnym razem? mam szansę, bo teściowa miała brata bliźniaka. Moja przyjaciółka sie bardzo martwi, mieszka w akademiku z mężem i nie wie co zrobi z ewentualnymi bliźniakami: mama i tata mają po bliźniaku, hihihi! a pomimo 2 miesiąca brzuch jej jakoś bardziej rośnie niż mi Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: WITAM W 2006 06.01.06, 10:20 Balbinko, NO nie wiem, poważnie sie zastanawiam nad jakimś zwolnieniem, ale mam problem z ewentualnym zastępstwem, a dzieciaki maturę chca zdawać z hiszpańskiego. Do tego nie mam wielu godzin, bo nie mam pełnego etatu. Od momentu powrotu ze szpitala, mąz codziennie zawozi i przywozi mnie z pracy. Nie biegam tak bardzo. Ograniczyłam tez wszelakie zajęcia wieczorowe. Ja nosze okulary od matury. Miewam soczewki, ale źle na mnie wpływaja, jakaś alergia czy coś. po 3 godzinach czerwone białka, takie muliste mi sie robia i zaczynam sie czuć " niewyraźnie". Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 lista cudeniek!! 06.01.06, 10:50 1. Magdusia, córcia Moni 2. Natalka, córcia Lalisi chyba mala poprawka bedzie bo myslimy nad Amelka) oraz Alicja-starsza siostrzyczka 3. Mikołajek, synuś Megi 4. Jasiek?, synuś Zeberki 5. ........ synuś Finki 6. ..... ..... Gviazdki 7. ..... ..... Abie 8. ..... ..... Niki 9. ..... ..... Hortiki 10. ..... ..... Tycji byc może będzie to Blanca lub Lena. albo.. Patryk, Natan, Olaf lub Oscar. 11. ..... ..... Kateb 12. ..... ..... Ktat 13 Jakub Albert syn Melby-na swiecie od przeszło 9 lat 14 Eliza córcia Malgos 15 Amelka córcia Ant cudna blondyneczka 16 Tosia córcia bebell równie cudna blondyneczka 17 Karolinka córcia pkanetki - 7 latek (?) Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: lista cudeniek!! 06.01.06, 15:08 Wiatm w piatek! Fajnie macie z tym spotkaniem pod koniec stycznia...Az zazdrosc bierze, ale moze kiedys i jak bede dluzej w Wawie? I spotkamy sie w innych niz przypadkowych okolicznosciach U nas dzis wolne, wiec spedzamy mily dzien. Jakos sie dziwnie czuje i na ciele, bo mam wrazenie, ze kazdy posilek, ktory zjadam znajduje sie miedzy zoloadkiem a jama ustna i nie porusza sie nigdzie, i na duszy tez mi jakos dziwnie... Ale bedzie OK. Melba! Super, ze zdecydowalas sie na zawiadomienie Kogo Trzeba. Niech sie eks wspolniczka nauczy obcowac z ludzmi w cywilizowanym swiecie. Poza tym uzupleniam liste Ergi: 1. Magdusia, córcia Moni 2. Natalka, córcia Lalisi chyba mala poprawka bedzie bo myslimy nad Amelka)oraz Alicja-starsza siostrzyczka 3. Mikołajek, synuś Megi 4. Jasiek?, synuś Zeberki 5. ........ synuś Finki 6. ..... ..... Gviazdki 7. Zosia lub Helenka albo Leonard (narazie obstawiam dziewczynke,ale na zagladanie miedzy nozki musze jeszcze poczekac) 1-szo sierpniowe dzieci Abie 8. ..... ..... Niki 9. ..... ..... Hortiki 10. ..... ..... Tycji byc może będzie to Blanca lub Lena. albo.. Patryk, Natan,Olaf lub Oscar. 11. ..... ..... Kateb 12. ..... ..... Ktat 13 Jakub Albert syn Melby-na swiecie od przeszło 9 lat 14 Eliza córcia Malgos 15 Amelka córcia Ant cudna blondyneczka 16 Tosia córcia bebell równie cudna blondyneczka 17 Karolinka córcia pkanetki - 7 latek (?) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 lista cudeniek 06.01.06, 10:54 jeśli cos pomyliłam albo kogoś pominęłam to przepraszam!! naprawdę chciałam dobrze! Melbuś przepraszam że pominęłam twojego kawalera!! Błąd naprawiałam dopisałam ant, bebell i lalisi drugą córcię Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: lista cudeniek 06.01.06, 11:08 Dzięki Ergus Melba alez z Twojego syneczka przystojniaczek, tez chce miec synka...Antosia.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: lista cudeniek 06.01.06, 11:08 Melba ja juz mowilam - ale sie powtorze - sliczny chlopak!!! Tycja i Erga - wiecie ze ja tez chcialam zawsze bliznieta?? ale juz mi przeszlo - moze byc jedno, byle bylo .... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: lista cudeniek 06.01.06, 11:22 Marudko-dobrze powiedziane!! ja też chcę, choć jedno..... melbuś - no mały przystojniacha!! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika lista cudeniek 06.01.06, 11:30 zauważyłam przed chwilą , że mam jakieś mikroplamienia, jestem przerażona, lekarz o 15.30, modlę się żeby to nie było nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: lista cudeniek 06.01.06, 11:46 Horitko, jeśli nie ma sz przy tym bólów podbrzusza, to jedynie kładz sie! i leż. wstawaj tylko do siku. i bierz douphaston. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: lista cudeniek 06.01.06, 11:47 Nie bój się, może zadzwoń do lekarza wcześniej, zapytaj, co możesz zażyć, połóż się, i bądz dobrej myśli Trzymaj się...ja trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: lista cudeniek 06.01.06, 11:50 przy moich plamieniach tez mie dawali nospę. wiec nie powinna zaszkodzić. Przytulam tylko sie nie martw za mocno bo to tez zle. wiem ze łatwo mowic.. ale postaraj sie , dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: lista cudeniek 06.01.06, 11:56 Dzięki, staram się nie martwić.. motywacją jest dzidziuś, więc jakoś wychodzi. Niestety nie mogę się położyć, chyba, że na biurku w pracy.. brzuch wcale nie boli, a nospa przeciw skurczowa, więc chyba nie potrzebuję brać? Jakoś te 3,5 godziny muszę przeżyć! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: lista cudeniek 06.01.06, 11:59 odzywaj się, a po lekarzu to juz konieczniejestesmy z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: lista cudeniek 06.01.06, 12:03 Hortika - tule Cie mocno!!! Wszystko bedzie dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: lista cudeniek 06.01.06, 12:04 zwolnij sie z pracy jak tylko plamienie się powiększy. Obiecaj! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: lista cudeniek 06.01.06, 12:04 Hortika!!!! tylko sie nie denerwuj!!! bedzie dobrze. siedz za tymbiurkiem i mysl o czyms milym. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: lista cudeniek 06.01.06, 12:09 zwolnienie się z pracy odpada bo lekarz 50 m od pracy, z domu już będzie dużo dalej niestety. W .ramach niemyślenia robie operat.. spać mi się chcę okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: lista cudeniek 06.01.06, 12:10 A i jesteście bardzo, bardzo Kochane-ale o tym wiecie, prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: lista cudeniek 06.01.06, 12:10 Badz dzielna!!! bedzie dobrze - wszystkie trzymamy kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Witam piatkowo! 06.01.06, 12:15 I uciekam na zakupy. Zycze milego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Witam piatkowo! 06.01.06, 12:25 Hortiko - trzymaj się dzielnie i nic się nie martw!! będzie dobrze!! tylko nie nerwuj sje. I daj znać jak wrócisz od ginka Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Witam piatkowo! 06.01.06, 12:29 Całą siłą woli się uspokajam, na szczęście już przeszło.. nie wiem czy dam radę po lekarzu jeszcze zajrzeć na forum, bo musiałabym wrócić do pracy, ale postaram się. Trzeba być dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Witam piatkowo! 06.01.06, 12:33 jesli masz się zmęczyć, nie wracaj absolutnie do pracy po wizycie u lekarza...telepatycznie daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Witam piatkowo! 06.01.06, 12:39 telepatycznie dam... odbierajcie ok. 16.30) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam piatkowo! 06.01.06, 12:38 Dzień Doberek! Hortika kładź sie na biurku) I koniecznie daj znać po wizycie! Melbuś ale masz przystojniaka w domu, dziewczyny spokoju mu nie dadzą za jakiś czas! A co do koleżanki, to bardzo dobrze,że zadziałałaś, należało się. Anialm super, że jedziesz oglądać mieszkanko, wysyłam dobre fluidki, żeby już było Wasze. Lista jest super teraz pozostałe bez fasolki muszę wziąć się do roboty! Ja marzę o Natalce albo Patryczku, a mój Mąż o Natalce. A co do bliźniąt to mam duże szanse, ponieważ u nas są bliźniaki w każdym pokoleniu, a w moim jeszcze nie, i to ze strony mamy-dwujajowe a taty-jedno... ale żeby było chociaż jedno i zdrowe! Zapisuję się na spotkanie, tylko że ja na pewno dotrę później bo w poniedziałki siedzę w szkole do 19:00, postaram się jak najszybciej wyjść i do Was jechać. Po prostu dacie mi znac na komórę gdzie siedzicie. Althea czy ja się doproszę zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Witam piatkowo! 06.01.06, 12:54 a tak nawiasem mówiąc, ja też bym chętnie przyszła na spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Witam piatkowo! 06.01.06, 13:13 Melba to ja myslałam że Twoj obecność to pewnik, i nie chetnie bym przyszła tylko bede!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Spotkanie 30.01 06.01.06, 13:20 Starówka, 18.00, pod choinką jezeli jeszcze takowa bedzie, poproszę o orientacyjna liczbe osób to zamówie stolik w tym samym miejscu co ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Spotkanie 30.01 06.01.06, 13:23 Ant Kochana, ja będę ale jak już pisałam później, no chyba że zamierzacie posiedzieć godzinkę, to wtedy nie mam po co przyjeżdżać W obecnym stanie zajmuję jedno miejsce ale może kiedyś przyjdzie taki czas, że będę jak wieloryb Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Spotkanie 30.01 06.01.06, 13:25 mnie oczywisice liczysz???? juz mam zapisane w kalendarzu Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Meg!!! 06.01.06, 15:29 no...hortikau doktora... dziś już mnie nie będzie, idę do pracki i na babskie party Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Babeczki! 06.01.06, 15:44 Zajeta dzisiaj jestem, ale czytam was. Pozniej cos nastukam. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Babeczki! 06.01.06, 15:46 Super, ze termin spotkanie ustalony. Moze jeszcze ustalimy dokladniej miejsce... bo ja to musze miec tak prosto i przejrzyscie... inaczej nie trafie. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Witam piatkowo! 06.01.06, 13:27 wiecie co az wstyd sie przyznac 1 lipca sie obronilam i za 3 dni wyszedl pozytywny test a ja jescze dyplomu nie odebralam nawet zdjec nie zawiozlam ale dzisaj juz zadzwonilam do dziekanatu mam przywiesc 4 zdjecia i do porodu powinnam go odebrac Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Witam piatkowo! 06.01.06, 13:32 wlasnie jeste w trakcie rozbierania choinki bo juz mam dosc pilnowania alicji ale bedzie zdziwiona jak wstanie Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: Witam piatkowo! 06.01.06, 14:21 Hej kobitki! Hortika, ja też miałam plamienia, a nwet lekkie kwawienie, dostałam Duphaston, ale nie lekarz nie kazał mi leżeć i dalej chodziłam do pracy. Wszystko było ok, a przyczyna plamień nieznana. Po tych tabletkch przeszło i odpukać nie wraca. Takze bądź dobrej myśli. Lalisiu dyplom nie zając, nie ucieknie)) A co do listy cudeniek to jest super i już naprawdę długa, niestety nie podam jeszcze żadnego imienia, bo jeszcze nie mam (może jakieś propozycje). Ściskam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Witam piatkowo! 06.01.06, 14:27 Dzięki. Mam nadzieję, że będzie dobrze i tylko niepotrzebnie spanikowałam.Oby! Ale pielęgniarka w przychodni mnie od razu zapisała jako pierwszą pacjentkę, mimo, że nie było wcale miejsc do mojego lekarza. Fajnie się zachowała. Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: Witam piatkowo! 06.01.06, 14:51 No to zazdroszczę. U mojego lekarza jest taka hetera, że szkoda gadać, jak dzwoniłam, że mam plamienia to zaproponowała mi tylko jedną godzinę wizyty i powiedziała, że albo o tej godzinie, albo wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Witam piatkowo! 06.01.06, 15:06 Okropna baba!! U mnie zawsze są mili, no ale też za wizyty się płaci, chociaż jak na warszawskie warunki to dość umiarkowanie mam wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Meldunek!!! 06.01.06, 16:20 Już po wizycie, dzidziuś żyje i urósł, ma 19 mm. Niestety jest też mały krwiak prawdopodobny sprawca krwawienia. Dostałam Duphason i areszt domowy na 2 tyg., co mnie tym samym odłaczy od forum, więc się nie niepokójcie. Mam nadzieję, ze się zaraza wchłonie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Meldunek!!! 06.01.06, 16:23 wchlonie sie , wchlonie.... napewmo. kurna jaki duzy juz ten twoj kropeczek 19 mmm, wow. trzymaj sie cieplutko. bede ci o najwazniejszych newsach z forum pisac w esemesach, chcesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Meldunek!!! 06.01.06, 16:26 Hortiko trzymaj się i odpoczywaj, duża twoja kropeczka oj duza Marudka to jednka złote dziecko) Wiedziałam o tym od zawsze ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Meldunek!!! 06.01.06, 16:27 Antys - zaczerwienilam sie, uwierzysz?? ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Meldunek!!! 06.01.06, 16:24 Jasne, że sie wchłonie!!!! Hortika odpoczywaj i nie martw sie Będziemy na Ciebie tutaj czekać Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Meldunek!!! 06.01.06, 16:28 Dzięki, oczywiście chętnie proszę o sms z newsami. Ciekawe jak w pracy zareagują na te rewelacje, ale co tam! Uciekam Kochane. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Meldunek!!! 06.01.06, 18:50 hortika - kamien z serca mi spadl, jak dobrze, ze wsio dobrze dziewcyzny, dawno nie zagladalam i wybaczcie, ze nie skomentuje kazdej po kolei. i tak was kocham i to jest moj caly komentarz a ja od poniedzialku wciaz na antybiotyku, ostra infekcja ukl. moczowego,super, nie?), wrocilam od dentysty -jak jestem w Gdansku, to naprawiam zeby. aha, no i odebralam tez kosztorys na co? na aparat na zeby!!!!! hurra, bede miala proste zeby!!!! o ile kasa chorych sie do tego ustosunkuje pozytywnie. jesli nie, to moze za rok z wlasnej kieszeni zrobimy... i co? i tyle. cos ciezko u nas z kasą, musimy pozyczac, by nie przeciazyc debetu na koncie, ktory juz i tak mamy, hehe. dobrze ze u rodizcow mieszkam i mi cos tamz awsze kupią, tacy kochani są no i u mnie tyle. a jak u was nastroje weekendowe? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Meldunek!!! 06.01.06, 19:18 Ufff... no wreszcie wyslalam ta moje prace i moge do was napisac. Hortika - bedzie dobrze! Przez dwa tygodnie sobie odpoczniesz i krwiaczek sie wchlonie. A w pracy sobie poradza. Szkoda tylko, ze do nas nie bedziesz zagladala. Cytrusiu, siedz w ciepelku z ta infekcja! Mam nadzieje,ze wkrotce bedzie dobrze. Ja zebow w Polsce nie lecze, chociaz sporo mnie by mnie to wynioslo. Tutaj jednak opiek adentystyczna jest na duzo lepszym poziomie. Chodzi mi o caly system opieki dentystycznej. Anialm, no moze sie kiedys doczekasz na te zdjecia. A co do spotkanie. Czy ktoras z was moglaby sie ze mna umowic w jakims miejscu gdzie bede wiedziala jak dojechac. Spod domu mam tramwaje 10, 17 i 33. Moge tez sie przesiasc na metro. Albo mi jakos lopatologicznie wyjasnic jak dojechac? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Meldunek!!! 06.01.06, 19:54 Hortiko - leż i wypoczywaj - i nie nadwyrężaj się przy kompie. wpadnij do nas za dwa tygodnie i już - my się nie obrazimy Cytruś - oj aparacik to duży koszt... wiem to z autopsji. coprawda miałam założony jakieś 12 lat temu - oj wtedy to była nowinka.. ale koszt i tak był ogromny jak na tamte czasy Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Meldunek!!! 06.01.06, 20:00 Althea to do Anialm piszesz, że się zdjęć doczeka a jaaaaaa????????? Cytrusiu najważniejsze jest teraz ciepełko, może tak nasiadóweczka w wannie-jeżeli możesz oczywiście siedzieć w gorącej wodzie. No i jak mi powiedział ostatnio urolog-ciepłe majtki proszę pani Hortika całe szczęście, że jest dobrze i tak trzymaj dziewczyno! A krwiaczek na pewni się wchłonie. Juz za tydzień ferie zimowe nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Wyniki 07.01.06, 23:21 Dziewczyny, moze któras z was sie orientuje jak to własciwie jest...Odbierajac wynik dowiedziałam się,ze niby jest ok... ale dzis poszperałam i dowiedziałam się,ze norma w moczu jest brak bakterii. Sądząc,ze jest ok, poszalelismy wczoraj...bo to dzien buszowania w kapuście...Teraz troche się denerwuje,ze jednak źle zrobilismy... Oto mój wynik..ilośc bakterii: 10^2 w 1 ml moczu.Mieszana flora bakteryjna G+. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Althea... 06.01.06, 20:20 No, więc proszę) łopatologicznie)) wsiadasz w 10, 17 lub 33, dojeżdżasz do Dw. Centralnego, przechodzisz na przystanek autobusowy w kierunku centrum (on jest pod samym hotelem Marriott) i wsiadasz w autobus nr 175 i jedziesz:0) wysiadasz na przystanku Pl. Zamkowy. Kolumnę i Zamek zobaczysz) a zaraz potem nas!!! kasia Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Althea... 06.01.06, 20:22 Bebell! Dziekuje za lopatologiczne wylozenie! Teraz to juz sobie poradze! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Althea... 06.01.06, 20:25 spoznilam sie - a to dlatego ze czekalam na reklame (ogladam wodny swiat)- chcialam ci Althea zaproponowac spotkanie ze mna na metrze na placu bankowym (to chyba stacja ratusz) a z tamtad bysmy sie przeszly na starowke. ale jak juz wiesz jak dojechac to widzimy sie pod choinka Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 20:34 Witajcie wieczornie)) Mam nową plombę i nie mam torbieli)) Jest dobrze! Anialm- trzymam kciuki, żeby szybko i sprawnie poszło "nabywanie" nowego lokum. My jesteśmy właśnie w trakcie, ale nie idzie nam ani szybko ani sprawnie. I w ogóle to zastanawiamy się, czy nie porzucic do marca tego pomysłu i nie rozwiązac umowy, bo jakieś kłody pod nogi nam się rzucają( Fantaisie- czy zapisałaś sie już na to USG? Bo jak nie to polecam Ci Spółdzielnię Pracy Specjalistów Rentgenologów (Waryńskiego 9). Byłam dzisiaj, sprawdziłam organoleptycznie) i jest baardzo ok. Mają dobry sprzęt, dobrych specjalistów i wiele gabinetów, więc prawie nie ma kolejek. Ja zapisywałam się w środę i bez problemów zapisałam się na dziś. Na liście osób pracujących wypatrzyłam też dr Joannę Litwin- robiła mi USG gdy byłam z Tośką w ciąży, pracuje też na Karowej i jest naprawdę świetnym fachowcem. Więc gdybys jeszcze nie była zapisana to polecam) Aha, koszt 72 pln)) Łomatko... więcej nie panmiętam( Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 20:39 Aha, o chłopcach było... znaczy się o synkach)) ja nie chcę synka! chcę same córeczki!!! cztery albo pięc)) oczywiście jak dadzą synka to wezmę) ale jeśli mogłabym gdzieś złożyc zamówienie to tylko na córeczkę) kasia p.s. byłabym też pewnie wredną teściową dla synowej)) a dla zięcia to do rany przyłóż) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 20:39 Bebell jak dobrze, że nie masz tej paskudnej torbieli!!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę!!!! Dzięki za namiar, jeszcze się nie zapisałam, czekam do poniedziałku i jak się dowiem, że mój profesorek nie może we wtorek to się zapisuję. Ja tam byłam w poniedzałek na zwykłym usg i faktycznie sprzęcior to mają dobry. A bardzo mi zależy na czasie, bo wiesz)) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 21:00 Bebell - czyli same dobre wiadomosci! Super! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 06.01.06, 20:38 Hej Dziewczynki! W końcu jestem, wróciłam wczoraj wieczorkiem. Jestem trochę niewyspana, jakaś taka poddenerwowana - pewnie ze zmęczenia. I jeszcze do tego jutro i pojutrze mam szkołę, także wcale nie odpocznę i nie odeśpię. Nie miałam czasu wszystkiego przeczytać. Zarejestrowałam termin spotkania, buuu, niestety 30.01 wyjeżdżam . Bardzo żałuję, ale może następnym razem się uda... Nie wiem jak z moją owu. Dziś było trochę rozciągliwego śluziku, może to właśnie to? Jak wróciliśmy do domu nie było prądu - świeczki, kąpiel, miły nastrój, hihi, było miło . Mogą nam częściej prąd wyłączać . Nie wiem czy zdążę Was poczytać, ale spróbuję. Ściskam mozno, stęskniłam się za Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Stokrotko... 06.01.06, 20:41 my za Tobą też żeśmy się stęskniły) imprezowałaś ostro po tych szkoleniach???) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Stokrotko... 06.01.06, 20:51 Bebell, trochę imprezowałam, nie bardzo intensywnie - tak akurat. Ale fajnie być w końcu w domku Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Stokrotko... 06.01.06, 21:24 Bebell - jak super ze nie masz tej torbieli!!!!!!!!! ale sie ciesze!!! Stokrotko - witamy, witamy, i szkoda kochana ze znowu cie nie bedzie na spotkaniu. NAtepne podpsujemy pod ciebie, dobra?? znowu zagladam na reklamie. wiecie - ogladalm wodny swiat 100 tys razy a tak samo mi sie podoba i w tych samych momentach sie smieje D cytrus - sciskam, uruj sie kochana Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Stokrotko... 06.01.06, 23:10 Witaj Stokrotko w domku Nie ma to jak we własnym łóżku, co? Ja niestety coś o tym wiem... a jak jeszcze z Mężulem, sam miód Szkoda, że Cię nie będzie na naszym spotkanku, ale następnym razem tak łatwo się nie wykręcisz! Idę spać, jutro od rana lekcyjki, kolorowych snów Laseczki! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 miałam nie zaglądać, ale musiałam:) 06.01.06, 23:24 Hortika...uffff, odetchnęłam.Sio do domu i proszę lenić się bezwstydnie przez 2 tygodnie. Bebell-a nie mówiłamcieszę się, ze jest wsio ok. Stokrotko..hmmm...może zepsuję korki? eeaaau...to był szeroooki ziew.Idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: miałam nie zaglądać, ale musiałam:) 07.01.06, 10:01 Witam w sobotę. Bebell - same dobre wieści-ząbek zrobiony, no i torbielki nie ma!!!! hurrra!! ale się cieszę. Hortiko i pamiętaj żeby nie wstawać! leż grzecznie i najwyżej mężula poproś o pisanie na forum albo niech ci czyta nasze pościki do poduszki ))) Ale wam zazdrosczę tego spotkanka.. echh warszawianki.. ja na poprawę humoru znów jadę na stok!! ale się dziś wyszaleję ! Stokrotko - milo cię znów widzieć, słyszeć i czytać no no - przy świeczkach... ale czadowo!! może i ja kiedyś wykręcę korki... Cytrusku a co u ciebie? jak tam sprawy sie mają?? coś lepiej czy bez zmian? trzymaj sie kochaniutka.. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: miałam nie zaglądać, ale musiałam:) 07.01.06, 10:44 hehe jak tam poranek sobotni - rozlazlyscie sie na zakupy albo bzykacie sie mnie pozostlao picie kawy i plotkowanie z mamą. no i znow krew z nosa. ale juz przeszlo. erga - ciezko mimo wszystko, ale wychodiz na to, ze ja traktuje problem powaznie, moj mąz mniej - to co bylo, to co powiedzial zrobil w tak dosadny sposob, by do mnie dotarlo i mnie ruszylo. wg meza potrzebuję terapii wstrząsowej i dlatego trzeba mi mowic w taki, a nie inny sposob zeby byl efekt. no coz... ale wiecie jaks ie ucieszylam gdy okazalo sie, ze wysyp chlopcow bedize tutaj??? super! caluje przyszle mamusie nie tylko chlopcow. a te, co mamusiami dopiero zotaną. warszawiankom zazdroszcze sptkania jak cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: miałam nie zaglądać, ale musiałam:) 07.01.06, 10:58 A niech to, to jest uzależnienie od Was Mam lekcję i łapię moment jak wychodzi dzieciak żeby do Was zaglądnąć, istny obłęd)) Erga Ty paskudo-stok, też bym chciała, ale już niedługo, już za momencik... Cytruś co ten Twój mąż tak szaleje, terapia wstrząsowa nie zawsze daje pozytywne efekty, a powiedziałabym że nawet odwrotnie bo negatywne, wszystko zależy od charakteru. Buźkuję Cię bardzo mocno i trzymaj się dziewczyno!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: miałam nie zaglądać, ale musiałam:) 07.01.06, 11:21 Fantaisie trzeba mieć przynajmniej jeden porządny nałóg, no i dlaczego nie może to być forum? Ja też jestem uzależniona Bebell super, że nie ma torbieli!!! No i dobrze, że juz masz za sobą dentystę. Ja narazie romasuję tylko z otodontą, dentystę zostawiam sobie na później Cytruś, prosze jedną kawkę wypij za mnie bo już straasznie tęsknie za kawą Miłej soboty niewiasty Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: miałam nie zaglądać, ale musiałam:) 07.01.06, 11:33 Poczytajcie sobie ile kosztuje ciaza: kobieta.gazeta.pl/rodzicpoludzku/1,70807,3099110.html?as=1&ias=2 Moj maz po tym jak mu pocztalam powiedzial mi ze nie bedzie zadnych kesmetykow na moj brzuch... buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
ktat witajcie sobotnio 07.01.06, 12:46 u mnie 9tc1d narazie ok bole przeszly brzucha teraz tylko takie wrazenie jakby sie rozciagal doszla glowa czasem dusznosci i kregoslup... zawsze myslalam ze bedac w ciazy bede sie tylko cieszyc a tymczasem ... strasznie sie boje mowie wam maz mi zabrania tak gadac i myslec ale jak mnie przestaje bolec to zaraz sie boje ze cos zlego sie dzieje jak boli tak samo... w czwartek mam lekarza i nie wiem czy mi przedluzy zwolnienie czy nie ale pewnie tak i moja szefowa mowi ze lepiej zebym juz nie wracala ze bedzie bezpieczniej dla malucha ... no a jesli chodzi o koszta fakt wizyta co 2 tyg. 70 zeta leki na 2 tyg 90 zl no i soczki serki kremy fissan 21 balsam z oliwka nivea 15 itd a co bedzie z wyprawka ale najwazniejsze ze mam pod sercem nasz skarb ... zabieram sie do czytania .... ja chyba z hortika jestem w podobnym czasie bo moj maluch 2tyg temu mial 15mm a i wiecie co moj maz nie chce sie ze mna kochac bo mam te klopoty i wyczytal ze sie nie powinno ewentulanie raz na jakis czas i tez tak robi lekarz w sumie tak kazala ale ja mu nie mowilam... i nie moze sie doczekac brzuszka i juz sie klocimy o imie hihihi ja chce zuzie lub kajtusia a on nicole mam nadzieje ze na genetycznym 24 juz sie dowiemy co to bo podobno juz mowia czasem jak widac Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: witajcie sobotnio 07.01.06, 13:37 Ktat wszystko jest dobrze! Nie stresuj sie tak, bo to maluchowi nie sluzy. Lepiej dla niego jak bedziesz spokojna i wyluzowana. Jesli chodzi o koszty, to w Szwecji pelny luz. Opieka nad ciezarna bezplatna. Badanie wszystkie bezplatne. Prywatnych gabinetow nie ma, laboratoriow tez nie ma prywatnych. Witaminy sa jedne standardowe. Wiec nie ma sily zeby lekarz cos wciskal na sile. Ale z drugiej strony troche mnie przeraza, ze nawet podstawowych badan sie nie robi za czesto. Jak juz to tylko morfologie i mocz. Jeli sie nic nie dzieje, to wizyty sa raczej rzadko, a lekarza nie widzi sie na oczy przez cala ciaze, przy porodzie tez. Ktat, na tym etapie to chyba jeszcze nie widac plci. Ja osbiscie nie chce wiedziec, zreszta tu i tak nie mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: witajcie sobotnio 07.01.06, 14:18 witam przy sobociepiękne słońce nad Warszawą,aż chce się żyć! Mam bardzo dobry nastrój. Cytruś, ściskam mocno, trzymaj się Powiem Ci po cichutku,że nie zmieniłam zdania na pewne tematy i drążę sprawę nadal.Jesli pozwolisz, wspomnę dziewczynom na spotkaniu, o czym mi pisałaś w mailu.Jeśli nie chcesz, powiedz. Ktat, nie stresuj się, to jest chyba najważniejsze w tej chwilispokojna mama to spokojny dzidziuś. Althea, widziałąm Twój chleb w Galerii potraw, no bombowy po prostu!obiecuję sobie,że też spróbuję upiec taki na zakwasie.Zdolna bestia z Ciebie Do zobaczenia wieczorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: witajcie sobotnio 07.01.06, 15:42 Melba, milo slyszec ze humor dopisuje. A chlebek koniecznie upiecz! Ale szczerze ci powiem, ze gdybym byla w Polsce to bym nie piekla pewnie. Zmusila mnie do tego sytuacja, bo tego ze sklepu sie nie da jesc. Ja tez musze nastawic zakwas, bo jak mnie nie bylo przez swieta to sie zniszczyl. Wreszcie wybralismy sie na biegowki. Fajnie bylo! Ale nie wiem czy sie jutro bede w stanie ruszyc. Wieczorkiem idziemy do kina, a wczesniej bedzie domowa pizza. Buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: witajcie sobotnio 07.01.06, 15:51 No fakt pogoda dzisiaj zawodowa. Słoneczko świeci, chce się żyć. Dzisiaj kupiliśmy mojemu kochanemu kurteczkę i spodenki na narty, śliczny ma tyłeczek w tych spodenkach, tylko schrupać A co to za chlebek?? Przeczytałam sobie artukuł, no i faktycznie trochę tego jest, ale powiem Wam szczerze, że nic mnie już nie obchodzi, po prostu chcę być w ciąży!!! Ktat ja Cię proszę Ty się już nie stresuj, myśl pozytywnie, Twój dzidziuś czuje te Twoje emocje i nie wie co się dzieje, więc po co go denerwujesz?! Skoro nic się nie dzieje, to ciesz się dziewczyno z każdej miłej rzeczy Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: witajcie sobotnio 07.01.06, 16:01 fantaise, jakie spodnie na narty kupiliscie? My tez musimy kupic, bo w starych mojego meza na stok nie wypuszcze. On w ogole nie czuje potrzeby kuoowania ubran. Chodzilby az z niego spadna... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: witajcie sobotnio 07.01.06, 16:13 To witam w klubie spadania spodni ja zapowiedziałam, że albo kupujemy albo zostaje w domu i pojechał. Bylismy w GoSport i tam kupiliśmy,jakaś firma-Outhorn, spodnie są na szelki, piankowe, czarne, takie mocno przylegające. Podobno wygodne i dobrze elastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: witajcie sobotnio 07.01.06, 16:29 wlasnie mikolezanka dzwonila zejakchce usg 4D to u niej wprzychodni teraz robia za darmo i jak chce to mnie zapisze w poniedzialekmam sie dowiedziec wszystkiego wiem tylkotyle ze muszesobie dojechac do Chorzowa i nie moge sobie wybrac terminu ale wazne ze za darmo))ja sie juz dostosuje Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: witajcie sobotnio 07.01.06, 16:45 melbus - drąż, drąż i dziel się z dziewcyznami. jak cos, sluze wyjasnieniami czy szczegolami. dziewczyny - do was wszystkich pytanie - swego rodzaju wołanie o pomoc: pisalam wam, ze zlapalam zapalenie drog moczowych. i dostala antybiotyk. i biore go juz 6 dzień, do jutra rana. ale dizs pojawil sie problem innego rodzaju, niz zolądkowy, bo z tym akurat se radze. otoz nagle zrobilo mi sie mocno wilgotno i dostalam czegos w rodzaju uplaw dosc ciemnych, ale nie ejst to brunatne plamienie. czy mozlwie jest, ze dostane wczesniej okres? teoretycznie, ale bardzo teoretycznie najwczesniej powinnam dostac 12 stycznia. teraz znow jest tylko mega wilgoc, a wczensiej bylo to, co anpisalam wzej. z wrazenia zacząl mnie bolec brzuch, hihihiih. ale fakt - faktem, ze juz od początku tygodnia czuje jakby jajniki czy cos...ale to rownie dobrze moze być zwiazane z tym wlasnie schorzeniem moczowym. ale wezcie i mnie uspokojcie z ym okresem czy uplawami, czy wilgocią... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: witajcie sobotnio 07.01.06, 17:10 Cytrus, moze dostaniesz wczesniej okresu. Te kilka dni przed planowanym moze sie pojawic i nic w tym dziwnego. Ale moze to byc tez infekcja od tego ukladu moczowego, ale skoro bierzesz antybiotyk... No i moze to byc tez przez ten antybiotyk... czyli jakis grzybek... ale ja sie na tym nie znam nie wiem jak sie to objawia. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: witajcie sobotnio 07.01.06, 17:18 now lasnie mnie to męczy...a jeszcze bardzije meczy mnie to, ze w poniedzialek ide kontrolnie zbadac znow mocz, potme wracam do ogolnego, a we wtorek juz wracam do kolonii. i sie zastanawiam czy w poniedzialek nie wcisnąc sie jeszcze do gina...niehc on zobaczy te wyniki i to, co mi sie dzieje.... znow bede musiala stoczyc bitwe w przychodni zeby mnie wcisneli. ale juz wole tutaj, niz tam sie umawiac przez meza, bo przecie ie nie dogadam, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: witajcie sobotnio 07.01.06, 17:29 Cytrusowo radze stoczyć tą bitwę skoro coś cię niepokoi. Przed podaniem antybiotyku lekarz sparwdził na co ta bakteria jest wrażliwa? Bo może ona nie reaguje na ten antybiotyk? Może warto zrobić posiew z szyjki macicy, bo moja bakteria tak właśnie mnie załatwiła, z pęcherza się wyniosła a na dobre usadowiłą się w szyjce i nic nie skutkuje teraz Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 16:42 Ja tez sie uzalenilam i musialam do was zajzec Ktat - tylko spokojnie, nie denerwuj sie! Cytrusie i Melbe - sciskam Pscola i Ata - gdzie???????????? co???????? wiecie ogladalismy dzis samochod - toyota corolla combi - CZERWONA!!! mamy na nia ochote a facet powiedzial ze jak damy zaliczke to na nas do marca poczeka. no i teraz myslimy czy sie zecydowac.... glowa mnie tak boli ze ide sie polozyc. moze zagladne wieczorkiem. sciskam wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 17:46 Cytruś zasuwaj do doktorka to po pierwsze, a po drugie możesz przez antybiotyk wcześniej dostać okresu, niestety ta chemia potrafi to przyspieszyć. Albo tfu, tfu masz jakiś stan zapalny po antybiotyku. Kiedy faszerowałam się antybiotykami, ginekolog kazał mi rano wypić jeden, duży, naturalny jogurt, i jak najmniej używać cukru. A to badanie moczu po antybiotykach to będzie wiarygodne?? Marudko super, koniecznie kupujcie! Ja jeździłam toyotką corollą i bardzo sobie ją chwaliłam. To był cudowny samochodzik! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 17:59 a skad ja mam kurka wiedziec czy bedzie wiarygodne??? to lekarz powinien, cholera jasna. zla jestem, wiecie? bo zlapalam cos tkaiego, a zaraz wjeżdżam. no nic, zrobie te bedanai sikow, jednoczensie spobuje sie wcisnąc do gina, a jesli nie uda sie, to pojde prywatnie, choc wolalabym nie - musialabym kase pozyczac wiecie, mnie jednak to rozbraja - po to ide do lekarza, by ten mi pomogl, a nie bym szukala odpowiedzi na nurtujące mnie pytnaia w internecie. tak dla przykladu to wam powiem, ze jak trafilam z tym stanem zapalnym do innego niz "moj" ogolnego, powiedzial mi ze wystarczy 3 dni brac ten antybiotyk. za to jak poszlam pozniej do mojego,zdziwil sie ze 3 dni - powiedzial, ze minimum 5 dni. i komu wierzyc??? barany Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 18:36 Nie denerwuj się, nic Ci to nie da, a lekarze i tak będą gadać swoje. Ja od jednego dostałam 20 tabletek antybiotyku, drugi się zdziwił i dał saszetki, a trzeci nie mógł zrozumieć dlaczego jeszcze boli i kazał brać to co mi pomaga, czyli ibuprom Ale po kuracji ileś tam trzeba odczekać z tym sikaniem, żeby było wiarygodne. Ja się już pozbyłam złudzeń co do lekarzy, nie mówię tego na głos bo w rodzinie kilku szaleje, ale najlepiej być zdrowym, bo jak sie cos przyplącze to jest rosyjska ruletka czy Ci pomogą)) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 18:40 Cześc babeczki! Wczoraj znowu mnie wyrzucało... Anialm, to super,ze masz upatrzone wymarzone mieszkanko!!! A w której części Poznania??? Potwierdzam,ze śliczna z ciebie dziewczyna.....kurka ja wpadam w kompleksy!!!!Same laseczki na forum!! Cytrusiku..a ja nie wiem o co chodzi, jesli chcesz sie i ze mna tymi wiadomosciami podzielić....wrzuc na pocztę.....Najpierw te krwawienia z nosa, potem infekcja....ogromna dawka stresu...to i @@@@ może przyjśc wcześniej! Megi,mam nadzieje,ze nerwy juz sobie poszły....22 tc zaczynasz, czy juz dalej??? Marudko samochodzik fajowy...alez będziesz pomykać!Piraci drogowi chowajcie się!!!Maruda bedzie krzyczeć na fajtłapki!!! Ant, i jak układy z męzusiem?? Lalisiu, imię Amelka cudne! A co do imion....to moja siostra wybrała Jakuba...na długo przed rozwiązaniem...w szpitalu przez 2 dni dziecko było bezimienne, poniewaz , gdy zobaczyła szkraba pomyslała,że najlepiej do niego pasuje Szymon...no i trwały negocjacje z męzem....w koncu maly został nazwany Kubusiem...jednak ksiadz na chrzcie pomylił się i ochrzcił go ...imieniem Zenon!!!w dokumentach jednak ma Jakuba...hihihi.Dzis jak bywa niegrzeczny..siostra woła na niego Zenio, uspokój się...i poprawa natychmiastowa)) Althea...nic prywatnie...to i rzadkie te wizyty.... a chlebka nie jadłam już kilka miesiecy...przerzucilismy sie na pieczywo waza... Stokrociu, witaj w domku!!!My tez lubimy świece...w sypialni mam ich bardzo dużo..... Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 19:02 Cytrusiu, co do dolegilwosci, to moge Ci powiedziec tylko tyle, ze jak mialam zapalenie pecherza, to tez powiedzieli mi, ze antybiotyk nalezy brac przez 3 dni. Gowno pomoglo, bo bolalo dalej, wiec bralam dalej na wlasna reke. Przeszlo mi po 10 dniach mniej wiecej. Co do brzydkiego uplawu, to kij wie co to moze byc. Jak na grzyba poantybiotykowego to chyba za wczesniej, ale moze i to. Szczerze - jak ja biore antybiotyki, to zawsze potem mam infekcje i takie jazdy jak Ty teraz, ale to sie pojawialo dopiero chwile po antybiotykach. Sprobuj najlepiej wcisnac tego gina, najlepiej niech popatrzy i powie Ci co to jest. Poza tym zaadoptowalam slonia!!! Powaga, ma na imie Tsavo i mieszka w Kenii. Kosztuje mnie 35euro rocznie i bede dostawac raporty o tym jak sie rozwija. A kiedys go odwiedze To nie obled ciazowy, tylko milosc do zwierzyny. Psa mam tez ze schroniska. Na szczescie slonia nie bede mogla rozpuscic jak mojego Maksia. Milego woeczoru Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 19:30 Cytrus - koniecznie do gina!! chociaz w twojej sytuacji - to ja obstawiam malpe. na grzyba to chyba troszki ze tak powiem za wczesnie... chyba Abie - jestem z ciebie dumna!!!! ja marze o adopci delfina - mam nawet strone www na ktorej to mozna zrobic i ... ale teraz to chyba sie juz zmobilizuje w koncu to majatku nie kosztuje (nawet nie czuje jak rymuje ) Balbinka - sciskam bardzo bardzo mocno i upraszam sie o twoje zdjecie - pozwolisz ze sama osadze czy masz wpada w kompleksy czy nie, dobra????? mam taka gre na kompie warblade i wlasnie ja skoczylam, tzn przeszlam 100 plansz, dostalam gratulacje od komputera i potem znowu od pierwszej, i doszla do 200!!! ale jestem z siebie duman DD Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 19:52 oh, a ja nie mam odwagi na adopcje na odległość mowie o dzieciach. podziwiam kochana, podziwiam i bede dopingowac! rozmawialam z siorą, o tym i owym, miedzy innymi o chorobie tyz i kazala mi sie wcisnąc w poniedizalek do gina, oby sie tylko udalo! dziaki wam za rady Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 20:12 Cytrusiu co do wiarygodności badań to badanie ogólne i posiew robi się po 5 dniach od skończenia antybiotyku. Wczesniej może być niemiarodajne. Ja z moim pęcherzem byłam u 3 lekarzy internistów i wyleczył mnie dopiero ginekolog Balbinko Mikołaj ma 21 tygodni i 3 dni A co do nerwów to bywają ale staram się nie zwariować. Idę gotować budyń Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 20:40 Balbinko, jak ty tak dajesz rade bez chleba? Wase to ja jem jako przekaske, chleba bym tym nie mogla zastapic. A ty tez gdzies w swiecie, nie? Mozna wiedziec gdzie? Wydaje mi sie, ze tak samo jak Abi? Abi, slonia mowisz? No pieknie! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 20:53 oh, czyli nie ma sensu wogole robic badania moczu tylko od razu uderzyc do gina, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 20:56 Jak ci kazali zrobic to zrob moze to badanie. A do gina zapisz sie swoja droga jesli @ sie nie pojawi jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: NOWOROCZNE STARANIA:) witam 07.01.06, 20:56 cześć dziewczyny mam nadzieje że wam nie przeszkadzam w pogaduszkach Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: NOWOROCZNE STARANIA:) witam 07.01.06, 20:58 i mam nadzieje że pozwolicie mi się włączyć do plotek Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) witam 07.01.06, 21:10 Witaj Małgoś! Pewnie, że możesz dołączyć . Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 21:09 Witam sobotnio! Wpadłam się zameldować i przywitać . Chyba mam okolice owu . Tempki nie mierzę, bo nie chcę się denerwować... Po szkole przyjechał po mnie męzulo i poszliśmy na pyszną kolację. Teraz pijemy winko i chyba musze go dziś znowu wykorzystać . Przesyłam całuski dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 22:10 Cześc Laski!! Bylismy dzis u przyjaciół na Kolędowaniu, a potem na KULIGU!!! Takim prawdziwym- w saniach i z końmi)) I z pochodniami! Tosica oczywiście też była) No, i była w szoku, tak bardzo jej się podobało. Jechała owinięta szczelnie w gruby koc i wybałuszała oczka pokrzykujac od czasu do czasu: jedzie, jedzie)) Abie- słonia powiadasz)) Cytruś- zgłupiałam do reszty z tymi Twoimi objawami(( Dziwne to wszystko... I nie wiem co Ci napisac... Ale ginekolog konieczny! Ma_rudka- też lubisz delfiny?? Ja kocham)) Fantaisie- kiedy jedziecie w góry??? My z Tosicą chcemy jechac na początku lutego. Na sanki)) Stokrotko- do dzieła!!!DD na razie tyle)) za chwile pewnie mi się cos przypomni)) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 22:19 Bebell, o rany! Wcale sie Tosi nie dziwie, ze oczka wybaluszala! Ja juz chyba 100 lat na kuligu nie bylam. W swieta planowalismy... ale snieg nam stopnial... Zapomnialam wam napisac, ze w kinie bylo fajnie. Film mial tytul Samolot... a moj maz jest maniakem samolotowym. Jeszcze bylismy dzisiaj wymienic rekawiczki, ktore dostalam pod choinke. Ale okazal sie, ze te oryginalen byly jednak najlepsze, a mnie sie wydawalo, ze sa za male. Maz przyjal to ze spokojem. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 22:23 jedno co wiem - nie bede robic badania moczu, bo faktycznie dzien po skonczeniu antybiotyku to nie ma sensu. i w zwiazku z tym postanowilam brac dalej antybiotyk, jeszcze w niedziele i poniedzialek - tak, zeby bylo 8 dni - powinno wystarczyc. ale do gina to sie przejde obowiazkowo jeszcze tutaj, w poniedzlek. dzieki wamz a rady kochanienkie bebell - kulig, jej ale mi sie marzy kulig w Wieżycy, jak zastarych czasow, gdy jezdzilam na zimowiska.... Tosica bedzie miala piekne wspomnienia, to na bank! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 22:53 Małgos.ty.....oj,ti,ti pojawiłas sie na momencik i gdzies nam przepadłaś...czorcico kochana!!!Napisz, jak sie czujesz, no i przede wszystkim dlaczego zniknełas na taki szmat czasu!O ile pamietam, to masz juz córunię...czy cos sie zmienilo??? Pisz, pisz kochana !!! finko i tycjo, ja was podziwiam, ze wędrujecie codziennie do szkółki....na spotkanie z bestiami... erga cos cichutko...no tak zapomnialam maja wolne i jest razem z męzusiem...podobno na nartyposzła.....hihihi...takie tlumaczenia na wciska...oj, niedobra... Cytrusiku, ja brałam antybiotyk przez 5 dni. Meguniu, budyniowa pani.....alez ty masz zachcianki....a masz jeszcze kulinarne sny??? Bardzo cię proszę o pogłaskanie Mikołajka ode mnie!!! Althea...mieszkam w Wielkopolsce. a po pieczywie waza lepiej się czuję...jem 2 kawałeczki rano i wieczorem...oczywiście posmarowane masłem..i jakas wędlina na to lub serek (zestawy rózne) i powiem szczerze,ze jestem najedzona...męzul też...tylko trzeba wypic przynajmniej szklankę soku lub herbaty... Bebell, jak ja dawno nie byłam na kuligu!!!Ja Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 23:03 O rany kulig!!!! Super, jak ja lubię takie rzeczy. Po prostu szał ciał i uprzęży! Wyjeżdżam 20 stycznia a wracam 29. Więc coś marnie widzę to nasze wpólne saneczkowanie ale na kulig sobie tam zrobię Althea mój mąż też jest maniakiem samolotowym, i to takim na maksa Cytruś bierz ten antybiotyk, to diabelstwo lubi powracać... Stokrotko do dzieła, ja jak dobrze pójdzie to startuję za tydzień!!!! Abie, ale bomba, słonik z Kenii, jestem z Ciebie dumna Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 23:08 dziewczynki, a jak to jest z tym lactovaginalem - stosujecie po kuracji antybiotykowej??? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 23:12 Kochana, ja stosowałam ale sorki na mnie nie działało, podobno lepiej to zacząć brać w trakcie kuracji antybiotykowej bo potem jest już za późno, ale mną się nie sugeruj może ja jestem podatniejsza na "syfki" po antybiotykowe Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 23:14 Bebell a gdzie chcecie jechać na te saneczki? Ja niestety muszę w tym terminie bo to są ferie zimowe i nie latam wtedy do szkoły do dzieciaków Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 23:29 Bebell - kulig!!!wow - ja nigdy nie bylam na prawdziwym kuligu. w zeszlym roku przewiezli nas wozem (ale takim porzadnym) w Mikolajkach bo snieg byl kiepski. tez bylo fajnie ale to nie to samo. chcialabym taki kulig. Pewnie ze kocham delfinki a jak ich nie kochac?? moze razem sobie takie zwierzaczki adoptujemy, co?? DD lezymy sobie z M i ogladamy filmy. brzuch mnie boli i glowa od myslenia o tej toyotce (( Althea my jutro idziemy do kina na narnie - ciekawe czy mi sie spodoba, 100 lat temu bylam ksiazkami zachwycona. sciskam wszystkie laseczki i dobranoc. Balbinka - zdjecia, zdjecia - TWOJE zdiecia chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 07.01.06, 23:50 Cytrusowo ja brałam lactovaginal po każdym antybiotyku i przynajmniej nic innego poza bakteriami się nie przyplątało a ja jestem podatna na te paskudztwa, wiec może warto zebyś wziela? ZApytaj ginekologa, on bedzie wiedzial najlepiej Balbinko Mikolaj pogłaskany, przesyła Ci kopniaczka a sny z kulinarnych zrobiły się zakupowe jak kobieta posiedzi w domu 4 miesiace to marzy nawet we snie o zakupach nawet tych spozywczych Bebell ech taki kulig z pochodniami i ogniskiem na koniec.... rozmarzyłam się Tosia będzie to wspominać całymi latami Dobranoc wszystkim nocnym markom Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 04:04 Witam nocne marki... Teraz widzisz MArudko o jakich to zboczonych porach mowiłam )) ZE spaniem to ja zawsze jakas taka ...odmienna ...jestem....samochodzik mowisz i to jaki...ja tez zachorowałma na nowy ale pewnie tylko na chorobie się skonczy... Ide sobie poczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 12:08 Marudko, my mielismy isc na Narnie zaraz po tym samolocie, do kina obok. Ale ponad godzine trzeba bylo czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 12:21 marudko, my tez mielusmy kupic Corolle. Bylismy juz na nia zdecydowani. Kombi. Czerwona. Ale moja maz wzial ja na dluzsza jazde probna i stwierdzil, ze jest za glosna. Facet z salonie mu powiedzial, ze one tak maja i ze Avensis ma jakies wyciszacze. Moim adaniem to super samochodzik! Bo do naszego to ja w zyciu za kierownice nie wsiade... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 12:07 Fantaise... ci nasi mezowie to jakies zagubione blizniaki... hehehhehe... spadajace spodnie,samoloty... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 12:06 Balbinko, to tym bardziej podziwiam z tym pieczywkiem... Ja jak nie mam chleba to musze z 5 kawalkow tego pieczywka zjecs i zaraz jestem glodna. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 09:37 Dzieńdoberek Dziewczynki! Ale mamy tu nocne marki, no no, o 4 nie spać jeszcze . Ja wczoraj padłam o 22.30 i dziś nie poszłam na pierwszy wykład, żeby w końcu się wyspać. I udało się . Cytruś, napewno szybko pozbędziesz się intruzów po antybiotyku . Marudko, taki samochodzik jest super i jeszcze czerwony! My sobie ostatnio kupiliśmy skromniejszy - fiata tipo, ale jestem bardzo zadowolona . Narazie mnie Mężulo wozi. Mam prawko, ale nie jeżdżę od egzaminu. Od wiosny planuję wziąć wziąć parę lekcji i wyruszyć na warszawskie drogi . Balbinko - jesteście na dietce? Taka bez chlebka i ziemniaczków jest najlepsza. Ja też się zbieram, żeby wziąć się za siebie znowu, bo pulpecik się zrobiłam... Miłej niedzielki! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Ma_rudka... 08.01.06, 10:14 Też idziemy dzisiaj na Narnie)) Tylko nie wiem gdzie i na którą... może się spotkamy przypadkiem)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_rudka... 08.01.06, 12:50 Bebell - my idziemy na targowek na 15.00. Ty pewnie gdzies blizej domku, ale rozgladac sie bede, kto wie... wpadlam do was na chwilke bo sie stesknilam. pospalismy sobie dzis z M do 11.00 ale bylo fajnie ) Antus - o matko, ta sa naprawde zboczone pory!!! czy ty kohana spac nie mozesz??? a my nadal myslimy nad tym samochodzikiem, do jutra mamy dac pd. a o tym ze jest glosny to nie slyszalam ale sprawdzimy... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ma_rudka... 08.01.06, 12:54 Marudko a z ta glosnoscia to jest pewnie tak, ze moze byc lepiej ale pewnie czesto jest gorzej. Ja nie slysze roznicy... a jak sie jezdzi w miescie to i tak jest w kolo glosno, wiec to nie ma znaczenia. Moze na dluzszej trasie da sie to odczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_rudka... 08.01.06, 12:58 Althea - dzieki za informacje. musimy to sprawdzic. z nowego Yaris zrezygnowalismy miedzy innymi dlatego ze jest duzo glosniejszy. no ale z drugiej strony corolla ma wiekszy silnik wic musi byc (chyba glosniejsza) - ale sprawdzimy to! jeszcze raz dzieki - masz dodatkoy uscisk u mnie za ta 30.01. DD Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 10:17 Witam niedzielnie) ale mi się dobrze spało po tym kuligu) A te kuligi organizuje taki gosciu z Kampinosu, za 25 pln od łba)) małe dzieci gratis. Po tym mozna sobie zrobic jeszcze ognisko. A pochodnie do nabycia w składnicy harcerskiej. No, Laski, na kulig!!! buziak kasia Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 10:25 Oj Antuś widzę że cierpisz na bezsenność.. a może to tylko uzależnienie od forum?? D Althea - wiem coś na temat chleba w szwecji mój mąż ze szwagrem i kolegami byli tam rok temu pod namiotem i na campingu piekli chleb bo tamtego ponoć nie dało się jeść. Ktat - powinnaś się cieszyć że mężulo tak o ciebie dba no niestety pewnie bzykanko musisz sobie odpuścić na jakiś czas, choć wiem ze to trudne.. Tylko ty kochana się nie zamartwiaj - ciesz się tymi cudnymi chwilami bycia ciężarówą Althea - narty to jest to! na biegówkach nigdy nie próbowałam ale wczoraj też nieźle sobie dalam w kość - cały stok oblodzony więc mięśnie pracowały dużo mocniej. Mój kumpel (ten o ktorym już kiedyś pisałam) przyjechał na stok (z czego mój mąż nie był zadowolony - no jpo prostu jest zazdrosny) więc ten kumpel zjechał jeden raz i powiedział że ma dość... ale mu głupio bylo.. A mój mężulo poczuł się dowartościowany i nabijał się z niego cały wieczór (oczywiście nie przy nim) Nooo Lalisiu - USG 3D - i to za darmo?? super!! to chyba warto jechać - nawet do Chorzowa. Hmm czyli ja się nie dowiem o szczegółach cytrusiowych.. szkoda - tak bym chciała być na spotkanku z wami.. ech za daleko ta stolica. Cytruś a może te objawy to opóźniona przez antybiotyki owu?? Albo nie tyle antybiotyki co stres - ponoć często się to zdarza. Chociaż tak jak dziweczyny piszą może to z powodu bakterii - na tym niestety się nie znam. A co do antybiotyku to każdy lekarz powie że trzeba go brać miniumum 5 dni. Marudko - oj nie dziwię się ze główka boli - to ważna decyzja.. i to jeszcze czerwony!! super! Balbinko - no to ładnie ksiądz spalnął gafę!! Zenon?? to się pewnie rodzice zdziwili ) A co do twojego wyglądu... no kochana!! tobie nic nie brakuje!! właśnie sobie oglądam twoje zdjęcie i widzę super kobitkę na monitorze!! A co do mojego tlumaczenia się nartami.. na wszystko mam czas! i na sexik zawsze troszkę sily po natrtach zostawiam Abie- adopcja słonia??? ale czad!! no to będziesz musiała odwiedzać swojego podopiecznego. Malgos.ty - no pewnie że się włączaj!!! jakie przeszkadzasz, co??? pisz kochana co u ciebie bo długo cię u nas nie było! Bebell - kulig to fantastyczna sprawa!! ja jeździłam kiedyś ale nie na dużych saniach tylko na malutkich dzicięcych przywiączanych do UAZa. To była jazda!! mknęłiśmy 60km/h na takich saneczkach.. najgorzej miał ten na ostatnich sankach - cjhoć ten na pierwszych kajak spadł to reszta sanek po nim przejechała... oj to był ból. Fantaisie czyli niezłe ferie ci się szykują!! super! Uwielbiam te zimowe atrakcje. Stokrotko ja wczoraj też o 22.30 usnęłam. Bo nartki były z piwkiem przeplatane i po nartkach jeszcze ostra herbatka z rumem no i tak jakoś mi się usnęło.. A ja właśnie zaczęłam znów plamić - urcze te tabletki mnie wykończą.. To wszystko przez nie. Od kiedy je biorę to okres mam lajtowy ale co 2-3 tygonie. a jak nie brałam to i pół roku @ nie było. Nie wiem co gorsze.. A jeżeli to jest okres a nie tylko jednodniowe plamienie to zaraz po nim jadę na ten zabieg, o! Może balbinka przestanie na mnie krzyczeć ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 10:44 Jeśli któraś nie dostała niech krzyczy! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 11:44 Zamarzyłam sobie o nartach i kuligu jak tak was czytałam.Bycie w ciązy ma tez swoje negatywne strony zero nart, zero kuligów. Kiedyś prowadziłam bardzo aktywne życie: narty zimą, czasami organizowaliśmy w pracy kuligi z ogniskiuem i pieczeniem kiełbaski, a soboty chodzilismy do baru... a teraz(owszem bardzo tego chciałam) leżę, lezę i leżę. i dobija mnie to! Myślałam, ze ciąza to bardziej normalny stan i mozna robić wszystko. Ale nie wtedy gdy jest uznana za zagrożoną. Sexu z mężęm nie było juz poonad 2 miesiące, sam nie chce, bo sie boi. Do tego na ostatniej wizycie zabroniła nam... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 11:48 Tysia - nie smuć się - dziecię ci wszystko wynagrodzi! już następnej zimy będziesz szalała na nartach!! Wiesz - ja kiedyś widziałam dziewczynę w ciąży na nartach!!! i to nie takiej początkowej - na oko to był 6,7 miesiąc!! nawet goprowiec do niej podszedł i powiedział że jest niepoważna.. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Erga! 08.01.06, 12:56 Dzieki za fotki! A na tym zdjeciu to maz i koplega i ty oczywiscie, tak? My zaraz znowu idziemy pobiegac. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Erga! 08.01.06, 14:18 Nie nie - Althea - to nie mąż ) tylko jego młodszy brat czyli mój szwagier, a ten drugi to kolega Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Erga! 08.01.06, 14:26 Hehhehe... no wlasnie jakis taki niepodobny do siebie byl... Wrocilismy z nart. Padam. Bylo super! Teraz pizza, resztki wczorajszej. Umieram z glodu! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 11:46 Słuchajcie - będę miała małe labradorki!!! właśnie mój brat dopuścił swoją sunię (tą co była na focie) do drugiego labradorka. Więc jak dobrze pójdzie to za dwa miesiące będę wam wysyłała foty całej gromadki labradorków ) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 12:04 Witam wszystkie laseczki w niedzielę! Mam nadzieję, że wszędzie jest tak słonecznie jak u mnie)) Erga, labradorki-oszaleć można, będziesz kusić oj będziesz kusić za parę tygodni! Fakt, ja już się nie mogę doczekać wyjazdy, jak dzieci odliczam dni do 20-tego. A jak jeszcze obejrzałam sobie Twoje zdjęcia to mi adrenalinka podskoczyła! Bebell to może faktycznie umówmy się na taki kulig?? Balbinko, ja też poproszę o zdjęcia!!! Widzę, że godzina 4 rano nie jest straszna niektórym foremkom mam tylko pytanie o której potem wstajesz Ant? Zmykam na spacerek, pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 13:01 Fantaisie - z tym kuligiem super pomysl. Moze faktycznie zrobimy forumowy kulig D Ergus - zdjecia sliczne. troche ci zazdroszcze - ja chyba sie jednak tych nart boje. wole moje nurkowanie D Ergus - czy ja dobrze wyczytalam ze masz zdjecie naszej Balbinki?? odesles mi?? plizzzzzzzzzzzzzz... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 14:09 Witam w niedzielę!!! Szkoda,że dni wolne tak szybko uciekają...A ja wam zazdroszczę tych nart, kuligów ,saneczek..chętnie poszalałabym na śniegu.... Absztyfikant unicestwiony przez trudne warunki...no to ja sie mężulowi nie dziwię,ze dumny jak paw śmigał po stoku... Erga, prosze cie prześlij te zdjatka marudzie..bo ja nadal nie mam żadnego przez te wirusy... No i co sądzicie o tych moich wynikach..... U mnie pewnie Narnia będzie za pół roku((( chyba ,ze do Poznania sie wybiorę... Anialm i co z mieszkankiem??? Wytropiłam naszą pszczołę i atę....noż niedobre dziewczyny o nas zapomniały: (((( O, jak mi sie przykro zrobilo ((Napisałam im, gdzie moga nas znaleźć...ciekawe, czy się odezwą... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 14:32 Balbinko - niestety nie znam się na wynikach A twoje zdjęcie już poleciało do Ma_rudki. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 14:38 witam niedzielnie dostałam fotki od Ergidziekuję bardzo i trochę zazdroszczę...narty miałam ostatnio na nogach 20 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 14:42 Spacerek był milusiński ale w nóżki trochę zmarzłam. Erguś a machniesz mi również zdjęcia Balbinki? Marudko, chodzice do kina na Targówek? to może kiedyś się tam przez przypadek spotkamy! A co do Toyotki to jest super samochodzik ,Avensis to już stopień wyżej i dlatego ma wyciszenia. A japończykami świetnie się jeździ! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 14:43 dziewczynki, i juz spraw ajasna - dostalam okres! czyli jednak dobrze czulam i mialyscie tez nosa. lactovaginal i tak sobie jutro kupie, jak mi sie @ skonczy, zaczne brac. po raz pierwszy po p/bolowych plus nospie mam zgage i gule, ale to logiczne przy moim zolądku - antybiotyk do tego i mieszkana wybuchowa. ciekawe co by bylo, gdybym nie brala tabletek oslonowych na czco - chyba bym sie zazgagowala Erga - fotki cudne. co do labradorkow - jestem na etapie szukania malucha, a jakie kolorki maluchow mają u was wyjsc? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 14:52 Cytrusiu, no to w sumie dobrze, ze to @. A po takiej mieszance lekow moze bolec... przy antybiotykach powino sie w ogole byc na diecie lekkostrawnej i dodatkowo jesli joguty i kefiry. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 15:00 no wlasnie. jem i jem jogurty poki moge, bo od wtorku chemia zamiast jogurtow bedzie czy wiecie moze jak nazywa sie rasa psow - chodiz mi o Korka z Na wspolnej? bo tak wczorja gadalam z mezem o tych pieskach. co prawda jestesmy prawie zdecydowani na labradora...bo moj maz nie chce posokowca gupek jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 15:09 Cytruś no to super że wszystko jest wiadome.. Dobrze że to okres a nie jakieś tam grzybki Labradorki będą biszkoptowe. Mama i tata to biszkopty. Bez rodowodów - choć tatuś ma rodowodowych rodziców a mama rodowodową mamę. Fantaisie - lecą fotki do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 14:37 Fantaisie - no no adrenalinka jest.. A labradorkami owszem - będę kusić no fotki macie murowane!!! przynajmniej raz w tygodniu ) Jak znajdę to zaraz wam prześlę zdjęcie parki - tzn przyszłych rodziców Balbinko - żebyś wiedziała że męzulo podbudował sie strasznie. Poza tym Maciek jeździ naprawdę super na nartach - w końcu jeździ od dziecka! Jacek jak to zobaczył to tylko stwierdził że mój M to chyba się urodził w nartach. Ale był dumny!! ale za to Jackowi mina troszkę zrzedła.. chyba się zawstydził conieco i tylko sączył piwko i zaraz pojechał do domu.. A mój mężulo miał ubaw cały wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 15:23 Erguś czekam z niecierpliwością na zdjęcia Balbinki oraz parki Marudko coś Ci wysłałam Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 08.01.06, 15:44 Aha a tak dla wyjaśnienie Ma-rudce i Fantsisie to balbinka to ta blondyneczka w środku z jednej strony jej mężulo a z drugiej przyjaciółka która już chyba urodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Gdzie jesteście kobitki??? 08.01.06, 16:08 Coś Pszczoła się na nas obraziła czy co???? no nic się nie odzywa - tyle wyczytałam na innym forum że wczoraj zostala zamałpiona.. A co z Pkanetką i Atą??? tez nie dają znaku... I Matalka troszku zamilkła... Ani gwiazdeczka się nie pojawia.. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Erguś! 08.01.06, 16:35 Kochana ja nic jeszcze nie dostałam(( dalej czekam na zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Erguś! 08.01.06, 16:38 Kurcze - jak to możliwe? Godzina wysłania u mnie jest 15.10. Może jeszcze raz spróbuję.. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Erguś! 08.01.06, 16:41 Przyszło!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Mam pytanko! 08.01.06, 16:48 Dziewczyny, pomożcie!Tylko się nie śmiejcie-proszę! Jak to jest z tym usg dopochwowym, czy jak pójdę do lekarza to on mi powie, czy jest pęcherzyk i kiedy pęknie? Tak w przybliżeniu.A w ogóle to na ile wcześniej jest to już do zobaczenia? Nigdy tego nie robiłam, a w tym tygodniu chcę pójść na to usg i tak sobie pomyślałam, że może powie, bzykać się w piątek Kolejne pytanko dotyczy testów owulacyjnych, używałam dopiero raz-clear plan no i jak wiecie bez powodzenia, były dwie krechy oznajmiające owulację i gucio, coś skopałam??? Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: przesyłam 08.01.06, 18:56 wam fluidki , jestem w ciąży ( 5 tydzień) nie Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: przesyłam 08.01.06, 18:57 malgos.ty napisała: > wam fluidki , jestem w ciąży ( 5 tydzień) nawoet niewiecie jak się cieszę i mam nadzieje że wkrótce każda z was będzie szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: przesyłam 08.01.06, 18:58 wow, Małgoś, gratulacjeświetniebędzie wrzesniowe maleństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Mam pytanko! 08.01.06, 18:57 Odnosnie testów owu-robiłam od lipca, wychodziły jak trzeba,co miesiąc, zgodnie z objawami, do grudnia.W tym cyklu nie robiłam, lekarz nie dał mi żadnego szlabanu po tym, co stało się w grudniu, ale nie staraliśmy się specjalnie...zdałam się na los, kochalismy się wtedy, gdy mieliśmy ochotę.Nawet nie wiem, w których dniach cyklu... A naprawdę byłam w ciężkim szoku po pierwszym cyklu starań z testami,no bo przecież wszystko było jak trzeba, a ciąży niet... Mam 30 lat, własciwie w kwietniu będzie 31...w tym wieku rzadko udaje się w pierwszym cylku starań, ale nie jest to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Mam pytanko! 08.01.06, 19:00 Fantaise ja sie na tym nie znam... nie mialam nigdy podgladanego cyklu. Ale mialam usg dopochwowe na poczatku cyklu i juz bylo widac w ktorym jajniku rosnie pecherzyk. Wiec sporo widac na tym usg. Prawdopodobienstwo zasiazenia to jakies 30% dla zdrowej pary, reguralnie wspolzyjacych. Wiec nie musialas nic zrobic zle. Po prostu twoje dziecko nie chcialo przyjsc akurat teraz. Moze ten cykle, to bedzie akurat ten! U mnie to juz chyba 6 cykl staran. Teaz czasami mysle rozne rzeczy... ale mam nadzieje w kazdym cyklu, ze to juz teraz sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos.ty Re: Mam MELBA 08.01.06, 19:02 dzidzia będzie sierpniowa mam nadzieje a jeżeli chodzi o ciebie to czy możesz mi napisać co się z tobą stało w grudniu? Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Witam niedzielnie;)) 08.01.06, 19:29 Mialam ciezki tydzien i kompa dosc Wiem, ze czesc moich zdjec nie poprzechodzila, bo luby mi oznajmil, ze cos sie wgralo nie tak. Zaraz wysle ponownie i Was poczytam ) Fantisie- jesli chodzi o Twoje pytanko to ostro wzielam sie do roboty w poniedzialek bylam u ludzkiego gina na usg wyszedl piekny pecherzyk po prawej stronie i plodne dni cyklu, wiec z Lubym nie proznowalismy ) Ginek powiedzial, zeby przyjsc za 3-4 dni na sprawdzenie czy pecherzyk pekl i zbadac sobie TSH i PRL a maz nasionka W czwartek badanka moje w piatek wybralam sie gina i byl niesamowity tlok juz myslam, ze mnie nie przyjmie i odesle na sobote, bo sie nastawilam psychicznie na ten piatek Ale nie - przyjal mnie choc na poczekalni sie niezle nastresowalam- i ... pecherzyk pekl ;!!!! a TSH i PRL mam w normie. I kochany ginek rzekl, zeby przyjsc z wynikami meza bez rejestracji a kolejnym razem zbada czy nie ma chlamydii, bo najlepiej wyleczyc w I trymestrze ciazy I tak mnie tym ucieszyl, i sobie mysle, ze moze nam sie wreszcie udalo i nastanie Nowy Ludek ) Ale sie rozmarzylam) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam niedzielnie;)) 08.01.06, 19:43 Małgoś-gratuluję!!!!!!!!!!! Super, dbaj teraz o siebie i maluszka)) Dzięki dziewczyny, cosik mi się rozjaśniło, czyli jest szansa, że doktorek mi powie co z tym pęcherzykiem Wiecie to wstyd się przyznać, ale sądziłam że skoro testy owulacyjne potwierdziły owulację to na pewno zaskoczę, na dodatek po pewnym czasie zaczął boleć mnie dół brzucha, nie wspomnę już o mdłościach i dzikiej chęci na pączki! I jak zrobiłam test i nic nie wyszło to przeżyłam gigant szok( a jak już przyszła ta wstrętna małpa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Witam niedzielnie;)) 08.01.06, 19:56 A wiec od poczatku: Malgos - gartujue!!!!!!!!!! i lapie fluidki) Matalka - sciskam kciuki!!!! Fantisie - w takim razie do zobaczenia na targowku ) i dzikei za fotki - wow!!! nurkowaliscie z akwalungiem??? zreszta pogadamy 30.01!!! Narnia - super, mi sie bardzo pododobala, chociaz M usypial... ciekawe co bebell powie Balbinka - jesli ja slowo jeszcze przeczytam o tych twoich kompleksach to jade to tej wielkopolski cie lac!!!! Obiecuje!!! (dzieki ergus za zdjecie) Co do samochodu to chyba jednak z tej czerwonej zrezygnujemy, do marca jeszcze duzo czasu, nie wiadomo czy ubezp starczy na splate kredytu wiec chyba lepiej sie nie decydowac juz teraz ( troszki mi szkoda A no i najwazniejsze - pozbywam sie meza we wtorek!!! Ant i pozostale warszawianki, ktore maja ochote na spotkane na tarchominie!!! ZAPRASZAM GORACO!!!! ne ukrywam ze na picie - taki mamy z Ant plan)) Aniu - wtorek ci pasuje?? sa jeszcze jacys chetni?? i co pijemy wisky czy winko??? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Witam niedzielnie;)) 08.01.06, 19:57 a i ja na testach owu sie nie znam - nie robilam, u usg dosrodkowym nie bylam nigdy, a z temperatury wychodzilo mi ze jajeczek nie skladam, wiec nie pomoge : ((( Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam niedzielnie;)) 08.01.06, 20:10 Marudko nurkujemy tylko powierzchniowo z rureczką,i te zdjęcia są robione jednorazowym Kodakiem. Co do wtorku to bardzo dziekuję za zaproszonko, ale jeszcze dzisiaj nie powiem czy będę. Mam we wtorki lekcje z dzieciakami do 19:30 a tak naprawdę to kończę najczęściej po 20-tej( a oprócz tego planują próbę w teatrze, więc mogą mi się te lekcje przesunąć w dół. Jutro powinnam już wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam niedzielnie;)) 08.01.06, 20:05 To ja tez sie wybiore. Dzisiaj mielismy drugie podejscie. Po comiesiecznej mszy po polsku poszlismy znowu do kina zobaczyc kiedy maja najblizszy film... ale znowy prawie godzine trzeba by bylo czekac i glodni bylismy. Do trzech razy sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Witam niedzielnie;)) 08.01.06, 20:27 Dobry wieczor Malgoś gratuluję!!! Rośnijcie zdrowo Ja po dość niespokojnej nocy leniuchowałam dziś cały dzień i odsypaiłam zaległości. Dziewczyny mam pytanie (dość nietypowe): czy sny erotyczne mogą zaszkodzić maleństwu? tzn budzę się z twardniejącym brzuchem i oczywiście przestraszona czy jakoeś skurcze nie będą się powtarzać. Będę wdzieczna za wszytskie odpowiedzi Idę poszukać, czy dostałam od Was jakieś zdjęcia. m. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Witam niedzielnie;)) 08.01.06, 20:32 Matalko dziekuję za zdjęcia nastrojowo-sylwestrowe Erga Ty wspaniale wyglądasz na stoku Urodzona narciarka O mężczyznach na zdjęciach nie będę się wypowiadać jako, że stateczna mężatka jestem Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Witam niedzielnie;)) 08.01.06, 20:30 Zdjatka do Was wysylam i mi bledy wyskakuja Buuuuu Fanstaisie, monitoring owulacji poprzez usg daje gwarancje czy byla czy nie a taki hormonik jak prolaktyna za to odpowiada stad mialam prykaz zrobienia jej jesli PRL jest w normie (1,9-25) to pecherzyk powinien peknac jesli jest ponad norme i nie peknie, to wtedy trzeba wyregulowac i ginek wypisuje specyfiki A hormon tarczycy TSH za wysoki tez moze utrudniac zajscie w ciaze. Choc naczytalam sie opinii, ze Cuda sie zdarzaja ) i trzeba byc dobrej mysli. - Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Malgos ..... 08.01.06, 20:36 slow mi brak 5 tydzien mowisz )) Ciesze sie razem z Toba !!!!!!! Chwytam Fluidki garsciami ******************* a sierpien - ladny miesiac ) Ergus - prawdziwa zawodniczka na stoku narty, sama radosc !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Witam niedzielnie;)) 08.01.06, 20:40 U mnie owu byla, badania TSH i PRL w porzadku Teraz Luby zostal z badankami i ciezko mi, bo sie martwie o Niego Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam niedzielnie;)) 08.01.06, 20:52 Matalko, czy prolaktyne trzeba badac w jakims konkretnym dniu cyklu? Tak sobie mysle, ze moze jak bede w Plsce to sobie skocze na badanka. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam niedzielnie;)) 08.01.06, 20:59 Matalko dzięki za info, trochę już zrozumiałam na czym to polega, trzymam za Ciebie kciuki, a tak naprawdę to trzymam za nas wszystkie) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Witam niedzielnie;)) 08.01.06, 21:00 Ginek powiedzial, ze w kazdym dniu cyklu mozna sobie zrobic. Naczytalam sie, ze w II czesci cyklu najlepiej. W sumie robilam w 16dc (na 28 dni cyklu)z rana na czczo, bo wtedy najbardziej miarodajny wynik. Mialam tylko jedna probe. I czytalam, ze nie nalezy sie stresowac bo wtedy wzrasta. A poza tym naczytalam sie o jakis dwoch probach i jest dobrze, gdy wartosc wzrasta 5 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Fotosy ida ... 08.01.06, 22:03 Fotoski śliczne. I od Ergi zdjątka też superanckie - sczególnie to po ciemku robione Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Fotosy ida ... 08.01.06, 22:07 Heja! Matalka- to ja kciuki ściskam)) i za zdjęcia dziękuję) nosz superowe są! Ma_rudka- JA! ja na pijaństwo we wtorek)) i wszytsko jedno co pijemy. Narnia boska! Dzieci fenomenalne, Tilda Swinton rewelacyjna!!! Co za aktorka! Nosz w pgóle niesamowicie mi się podobało i jak dla mnie to na głowę bije i "Władcę pierścienia", że o filmowej wersji Harrego nie wspomnę! Byliśmy w Atlanticu na 14.30. Erga- dzięki za foty! kissy kasia ps. a na Pszczołę to się chyba obrażę!!!! milczy jak zaklęta(( a tu człowiek tęskni... nosz, kurka wodna... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Fotosy ida ... 08.01.06, 22:13 Druga dobra recenzja Narni! To musze sie w koncu wybrac. Moze w nastepny weekend. A pszczoly trzeba szukac na innech watkach...( Chyba nas juz nie lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Witam niedzielnie;)) 08.01.06, 22:00 Matalko ja miałam robione lh, fsh, prl i prl z obciążeniem w 3 dniu cyklu. Ginka powiedziała, że to takie badanie potencjału jajników. Wyniki wyszły dobre - tylko wynik z obciążeniem trochę za wysoki - dostałam castagnus. Obciążenie - to chyba ta druga próba - po pobraniu dostajesz tabletkę i po godzinie znowu pobranie krwi Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Witam niedzielnie;)) 08.01.06, 22:03 Dzieki Stokrociu, wiem teraz troche wiecej ) Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Dobranoc ;)) 08.01.06, 22:27 Jak Narnia taka dobra to tez sie wybiore!! A z Warszawy nie jestem, wiec na spotaniu nie bede buuuuu. Ale moje zdrowko wypijecie ;? Kiedys cos Lewisa czytalam -,,Podroz Wedrowca do Switu" i podobalo mi sie. A teraz zmykam konczyc Harlana Cobena ,,Krotka pilke" (sorki nie mam polskich czcionek). Coben ma powiesci sensacyjne i jest super - Megi moze przypadnie do gustu ) Milej nocki i kolorowych snow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dobranoc ;)) 08.01.06, 22:33 Pszczoły to podobno zimą śpią.Tylko to Pszczołę usprawiedliwia. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Dobranoc ;)) 08.01.06, 22:35 a i Matalka dzieki za fotki. a przyznam sie ze pscole i atke widzialam na innym watku .... ((( Fantaisie - jak cchesz to ci moge przeslac zdjatka podwodne z cro) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Dobranoc ;)) 08.01.06, 22:34 Matalka, wyjemy twoje zdrowie, bez obaw!! Bebel - ja wogole nie bralam pod uwage takiej opcji zeby cie moglo we wtorek nie byc DD Matalka - wiesz ze ja kocham Garfielda i ten pasek mam wydrukowany i wisi w pracy nad biurkiem, heheh spadam przytulac sie od meza, chory biedaczek (a chory facet w domu to gorzej niz stado malych dzieci - te chorych D). musze go wykurowac zebym we wtorek bez wyzutow mogla go wyrzucic z domu D branoc laski. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Dobranoc ;)) 09.01.06, 00:23 No wiec tak, Z tym spanie nie jest za rozowo, jednego dnia nic nie zjadam potem nie spię tak reaguje jak cos przezywam a ze przezywam od dłuzszego czasu to sa tego skutki... Ile spie potem pytacie odpowiedz nie spie spie po kilka godzin to mi wystacza ja na razie... Marudka mowisz wtorek, bardzo sie ciesze musze zresetowac mozg nie robiłam tego dobrych no zaraz niech policze, hm 5 lat to stanowczo za długo)) Bede na 100 %, ze szczegołami odezwe się penwie jutro tzn dzisiaj Sczerze mowiac nie wiem co mam wam pisac po małym wzlocie nadziei niestety potłukłam tyłek o upadek, czekam na rozwój sytuacji... Bebell ciesze sie ze bedziesz))) Althea biegoweczki i to razem z M fajnie macie Erga lece ogladac Twoje foty mam nadzieje ze dostałam To na razie tyle Pa Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Dobranoc ;)) 09.01.06, 01:01 Ant, podajmy sobie ręce ja tez nie spię, kiedy mam stresy.Już mówiłam dobranoc,już byłam w łóżeczku...nawet aktywny okład z małżona nie pomógł.Zajrzyj, napisz słówko, jesli jeszcze nie spisz Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Dobranoc ;)) 09.01.06, 09:02 UUUUUUU Melba gdybym tylko wiedziała że mozesz jeszcze byc on line o tej porze, ale byłam pewna ze juz wszystkie poszłyście spac i zatopiłam sie w lekturze... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dobranoc ;)) 09.01.06, 09:12 Ant, ja tez osotatnio mma problemy ze spaniem. Leze i leze i krece sie z boku na bok i nie moge zasnac. Nie mam pojecia dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Dobranoc ;)) 09.01.06, 09:18 Althea ja ostatnio miałam takie poteze problemy ze spaniem gdzies w listopadzie i doprowadziło mnie to tylko do problemów z sercem ale wtedy widziałam jak temu zaradzic poprostu odpusciłam aplikacjie i było lepiej teraz jest gorzej bo co prawda wiem jaki jest problem który nie pozwala mi spac ale nie umiem sobie z nim poradzic sama. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Dobranoc ;)) 09.01.06, 09:20 Ant, jutro pewnie bedziesz spala jak dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 09.01.06, 08:18 dzisiaj wieczorem sie dowiem czy udalo sie kolezance zapisac nie na to darmowe 4D ma przyjsc domnie na urodzinki dzisiaj i wszystko mi wytlumaczy wsumie fajny prezent bylby to) musze zaczac przygotowania na urodzinki naszczescie ciasto mama mi przywiezie ja zrobie sos tatarski. milego poniedzialku Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 09.01.06, 08:53 Lalisia, jeszcze raz ogromne buziaki urodzinowe! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 09.01.06, 09:03 dziekuje wczoraj przebralam male ciuszki u mamy no i przywiozlam 3 reklamowki tych najmniejszgychmusze pomalu sobie to poprac i poprasowac. Takie one slodkie i malutkie Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 09.01.06, 09:03 Lalisiu, wszystkiego naj naj naj samych sczesliwych chwil i lekkiego spokojnego rozwiązania, Gorące uściski Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 09.01.06, 09:06 Lalisia, stu lat przezytych w szczęsciu i zdrowiu , i pociechy z dziecci Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 09.01.06, 09:08 Lalisia - wszystkiego co najpiekniejsze z okazji urodzin!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Wszystkiego Najlepszego!!!! 09.01.06, 11:57 Lalisiu, wszystkiego naj, naj, najlepszego, dużo miłości, radości. Kochanego Maluszka i Mężusia. Zebyście wszyscy byli zdrowi i szczęśliwi. Niech słoneczko świeci dla Ciebie każdego dnia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Wszystkiego Najlepszego!!!! 09.01.06, 14:42 A co tu taka cisza???? wszystkie tak zapracowane jak ja??? no to wspolczuje DD Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Wszystkiego Najlepszego!!!! 09.01.06, 15:06 o ile wiem, moj M nie umarl i czuje sie nawet lepiej (tak twierdzil rano), wiec jak najbardziej aktualny!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Wszystkiego Najlepszego!!!! 09.01.06, 15:10 To super, szczegóły na krzynce Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Wszystkiego Najlepszego!!!! 09.01.06, 15:24 szczegoly odebrane, przeczytane i dop tez poszla D Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 09.01.06, 12:03 Matalko duże dzięki za zdjęcia! Dziewczyny a może by tak persenik forte-2tabl. na mnie nawet działa. Mi dawno temu lekarz powiedział, że to klasyczna nerwica, ale jak tu się nie denerwować?! Marudko no pewnie, że chcę zdjęcia Do wieczorka, pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 09.01.06, 12:12 Lalisiu, aby wszystkie dni upływały cie w spokoju i radości aby spełniały sie twoje zachcianki, aby czesto odwiedzały cie koleżanki i zebyś miała sny jak z kolorowanki!!! wszystkiego najlepszego kochana!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 cześć, tak w poniedziałek! 09.01.06, 12:16 dzis mam juz lepszy nastrój, chociaż wczoraj po powrocie ze spaceru dostałam takich potwornych bóli ze sie poryczałam. Zaraz lecą do pracki, ale chciała sie z wami jeszcze przed nia przywitac. moj mąż dzis ma jakieś apogeum złości, musze go jakoś uspokoic bo dom gotowy roznieść macie jakieś sposoby???? Ja tez poprosze o zdjęcie Balbinki, bom jej jeszcze na oczki nie widziała! to narazie , papa! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: cześć, tak w poniedziałek! 09.01.06, 12:59 Witam poniedziałkowo - nareszcie mam necik bo przez te mrozy coś szwankowało. Małgosiu - i ja łapię resztki fluidków.. Małpa się rozkręca więc wszystko wskazuje że w piątek lub w poniedziałek będę w rzeszowie na histero.. Matalko-fajnie znów cię widzieć!! no powiem że troszkę nas zaniedbałaś. I dziękuję za foty!! Stokrotko - mój mężulo uwielbia jeździć wieczorkiem więc musiałam się dostosować w dzień jeździłam tylko wtedy gdy ledwo utrzymywałam się na nartach co do wyników badań i samych badań to ja się nie wypowiadam - wyniki mam tragiczne więc nie wiem czemu ja się jeszcze łudzę że kiedyś się uda... ech - no nic - TEN tam w górze wie co robi.. ja coś dziś źle spałam - budziłam się co chwilkę - pewnie już przeżywam badanka i histero.. ech nawet nie chce myśleć. Lalisiu - sto lat sto lat!!! ściski, kisy i wogóle - i wszystkiego naj naj naj!! Tysia - nosz ciężarnej nie odmówię!! puszczam fotę Balbinki do ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: cześć, tak w poniedziałek! 09.01.06, 15:09 Dzięki Erga, jesteś wielka Jakie Ci wyszły te wyniki ,ze tak smutne tu snujesz opowiastki? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: cześć, tak w poniedziałek! 09.01.06, 15:34 oj Tycja o tym nawet nie chce mi się pisać - niektóre dziewczyny pewnie pamiętają jak ryczałam jak po wynikach jednoznacznie stwierdzono u mnie PCOs.. Ale co tam - trza żyć dalej. A mężulo mnie pocieszA : "i tak kocham mojego peceosika" No i jak tu płakać?? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: cześć, tak w poniedziałek! 09.01.06, 17:47 Erga, jak ja lubie pogawędki z tobą, peceosikiem Masz wspaniałego męża!!! dziewyzny, jestem juz spakowana!!! hurra_ gorzej, ze mam lekko ponad 20 kg plus podręczny - to moze nie przejsc niestety. a poza tym musze sama dzwigać do pociagu i po schodachbuu, no ale dam rade! no ale poza tym to ok, malba trwa, juz przestal mnie bolec brzuch. zycze wam milego wieczora, odezwe sie albo jutro albo w srode. trzymajcie sie!!! buzki Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: cześć, tak w poniedziałek! 09.01.06, 18:38 Dobry wieczór pospałąm sobie trochę, i znowu będę w nicy łazikować po mieszkaniu...a buuu Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: cześć, tak w poniedziałek! 09.01.06, 18:51 Cytruś - nosz rozbawiłaś mnie kochana tak że mordka mi się śmieje od ucha do ucha Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: cześć, tak w poniedziałek! 09.01.06, 18:57 Dzieńdoberek, a właściwie dobry wieczór . Ale mamdziś genialny humorek !. Ostatnio chodziłam jakaś zła na wszystko, ale wczoraj sobie powiedziałam, że koniec - przecież jestem szczęśliwa i wcale nie jestem jakąś okropną złośnicą, tylko miłą i sympatyczną dziewczyną i nie mam być z czego niezadowolona - i pomogło ! 100 lat, 100 lat, sto lat, niech żyje nam Lalisia )) Erga, peceosik, hihi, niezłe! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: cześć, tak w poniedziałek! 09.01.06, 20:41 A mnie brzuch boli...@ chyba będzie w tym tygodniu...nawet nie wiem, i nie chcę wiedzieć, który mam dc...wie mój kalendarzyk idę spać.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Fota przyszłych rodziców :-DD 09.01.06, 21:42 img48.imageshack.us/img48/1630/biankairamzeskopia4hb.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Fota przyszłych rodziców :-DD 09.01.06, 21:58 Erga, pieski sa przecudne!!!Moja ciocia też ma biszkoptowa labradorke, ale ona jest strasznie gruba.....za mało z nia biegają. Przytulam do mego 75b, naszego kochanego pcosika..... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Fota przyszłych rodziców :-DD 09.01.06, 22:32 ej ej - to może ja powinnam zmienić nick z ergi na peceosik?? hihihi jesteście kochane Ale czyż mój mężuś nie jest słodki?? nosz ja bym czegoś takiego nie wymyśłiła A co do labradorków to jeszcze na jutro są umówione na powtórkę z rozrywki )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Fota przyszłych rodziców :-DD 09.01.06, 22:36 balbinko-bo labradory mają to do siebie że uwielbiają jeść i bardzo łatwo jest je utuczyć. Mój brat bardzo dba o dietę swojej suni-a mój tato zapewnia jej duuuuużo ruchu. bo samczyk jest naszych sąsiadów z klatki - one się uwielbiają!! wcześniej był trochę upasiony ale od kiedy brat dostał pracę w warszawie niestety sunia musiała zostać z nami. A mój tato jak wyprowadza ją to i przy okazji zabiera od sąsiadów. Mają tyle ruchu że ostatnio weterynarz kazał ograniczyć samczykowi spacery bo strasznie schudł Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fota przyszłych rodziców :-DD 09.01.06, 23:19 O rany, Erguś toż to sama słodycz, odpływam...... Jak ja kocham labradorki!!! Erguś nie smuć się, jesteś zawsze taki dobry duszek, uśmiechnij się, musi być przecież dobrze! Trezba tylko w to wierzyć, a że czasami... Marudko, Ant i nie wiem kto jeszcze jutro baluje wieczorem, bardzo Was przepraszam, ale na pewno nie będę, mam dwie próby w teatrze, muszę zrobić w międzyczasie usg i wrócić pędem do domu, żeby robić lekcje. Mam nadzieję, że to nie będzie ostatnie spotkanko! Bawcie się jutro cudownie!!!!!!!!!!!!! Stokrotko i tak trzymaj, usmiech od ucha do ucha i świat będzie piękniejszy!!! Kolorowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Fota przyszłych rodziców :-DD 10.01.06, 00:09 Zasnełam dziś po południu no i teraz snuje się po domu a mąż smacznie śpi Nawet niezawodna Agata Christie mnie nie usypia. Mikołaj dotyrzymuje mi towarzystwa i fika sobie w mairę możliwości "lokalowych" Serdeczne (choć nieo spoznione) zyczenia urodzinowe dla naszej solenizantki!!! Pociechy z córeczek i męża!!! Erga śliczne te labradorki wiec i potomstwo bedzie cudowne Ściskam Was serdecznie i ide poszukać jakiegoś zajęcia Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 10.01.06, 08:24 Coś gazeta dziś wolno chodzi.. Fantaisie - już się nie smucę jakoś oswoiłam się z tą myślą i już jest dobrze. czasami tylko jakiś dołeczek przychodzi. Kuircze już się nie mogę doczekać tych szczeniaków mam nadzieję że u piesków łatwiej zachodzi się w ciąże niż u ludzi i uda się za pierwszym razem. Przynajmniej moja suczka kundelka nie miała z tym najmniejszych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 10.01.06, 08:55 witam wtorkowo Może się ktoś zlituje i założy nowy wątek?ja nie mam pomysłu na tytuł... Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 10.01.06, 09:06 dzieki wszystkom dziewczynom za zyczenia urodzinki sie udaly powiedzielismy do 24 jak sie polorzylam przez godzine amelka tak mnie kopala ze nie szlo zasnac zasnelam dopiero o 1:30 ostatnio mam coraz wieksze problemy ze snem a przewrucenie sie z boku na bok tez zaczyna byc problemem bo mnie wszystko wtedy boli Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 10.01.06, 09:21 Właśnie ja też nie mam kompletnie pomysłu na tytuł... Może któraś coś wymyśłi?? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: NOWOROCZNE STARANIA:) 10.01.06, 09:35 Karnawałowe starania...oki, zakładam wątek Odpowiedz Link Zgłoś