Dodaj do ulubionych

mam II kreski

02.02.06, 14:58
a jednak, moje przypuszczenia sie sprawdzily. Mam w brzuszku dzidziusia. Test
wlasnie pokazal dwie kreski!! A kiedy do lekarza? juz? Ostania @ byla 1
stycznia.
Obserwuj wątek
    • zouza_zouza Re: mam II kreski 02.02.06, 16:12
      ladyinred2 napisała:

> a jednak, moje przypuszczenia sie sprawdzily. Mam w brzuszku dzidziusia. Test
      > wlasnie pokazal dwie kreski!! A kiedy do lekarza? juz? Ostania @ byla 1
      > stycznia.

Jeszcze nie masz po co iść. Mi test pokazał wczoraj dwie kreski, więc dzisiaj
      popędziłam do lekarza. Nawet mnie nie badał, bo "taka młoda ciąża nie jest
      wyczuwalna". Terminu porodu też nie chciał określić, dał mi jedynie skierowanie
      na usg. I zaprosił na wizytę, jak już będę mieć wyniki z tego usg.
    • ladyinred2 Re: mam II kreski 03.02.06, 07:40
      tak, tak, czytalam tu na forum, ze do lekarza najlepiej isc dwa tygodnie po
      spodziewanej @ wiec pojdę w Walentynki smile
      • agilator Re: mam II kreski 03.02.06, 07:47
        GRATULACJE!!! Ależ fajowo smile. Mam nadzieję, że niedługą dołączę smile Podobno
        ciążę widać na USG jak jest dwutygodniowa conajmniej. trzymaj się smile
        • monako77 Re: mam II kreski 03.02.06, 07:50
          I ja się dołączam do gratulacji. Trzymaj się ciepło, odżywiaj zdrowo i myśl
          pozytywnie !!!
    • moreno500 Re: mam II kreski 03.02.06, 08:28
      trzy tygodnie od zapłodnienia bije serduszko i można go już posłuchać na USG.
      generalnie USG potwierdza wcześniej, niż lekarz, lekarz widzi zmiany dopiero
      ok. 8 tygodni od ostatniej @. teraz to po prostu kwas foliowy i spokój, chyba,
      żeby się coś działo, to od razu do lekarza.
    • ladyinred2 Re: mam II kreski 03.02.06, 10:04
      Tak jak mowilam, pojde w Walentynki, zeby sobie i mezowi zrobic prezent smile Moj
      lekarz ma w gabinecie usg takze jesli on nie stwierdzi to mam nadzieje, ze
      chociaz zobaczy smile Pozdrawiam wszystkie mamuski te obecne i przyszle smile
      • niepewna85 Re: mam II kreski 03.02.06, 13:56
        moje gratulacje, my z mężem narazie sie staramy, trzymaj się ciepło i się nie martw bedzie wszystko dobrze
        pozdrowienia
        • ladyinred2 Re: mam II kreski 03.02.06, 14:52
          Niepewna, 3mam kciuki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka