Dodaj do ulubionych

PIERWSZE SPOTKANIE KRAKOWSKICH CIĘŻARÓWEK

17.02.06, 22:20
Cześć Dziewczyny,

jestem z Krakowa i bardzo chcę zorganizować spotkanie krakowskich ciężarówek.
Byłoby miło spotkać się w wspólnym gronie.

Pozdrawiam mamusie (Majówka 2006)
Obserwuj wątek
    • bania23 Re: PIERWSZE SPOTKANIE KRAKOWSKICH CIĘŻARÓWEK 18.02.06, 12:27
      Hej, byłoby super. Już kiedyś było takie organizowane, ale jak się okazało
      wszystkie zaczęłyśmy mieć problemy- jedna wylądowała wszpitalu, druga miała
      wskazania do leżenia, ja teżś byłam w szpitalu. Fajnie by było, gdyby doszło
      takie spotkanie do skutku. Tak się też składa że ja mam termin na koniec
      kwietnia.Będę śledziła ten wątek i po ustaleniu miejsca i terminu na pewno się
      zjawię, pomimo,że mam polegiwać, ale tak bardzo brakuje mi kontaktu z innymi
      ciężarnumismilePozdrawiam!!
      Basia
    • rybinek17 Re: PIERWSZE SPOTKANIE KRAKOWSKICH CIĘŻARÓWEK 19.02.06, 10:01
      Cześć Basiu,
      Ja mam termin na 11-go maja i też brakuje mi kontaktu z dziewczynami
      oczekującymi dzidziusia. Wszystkie moje znajome plany macieżyństwa odkładają na
      późniejszy czas. Siedzę w domu i stale odwiedzam to forum. Cudownie byłoby się
      spotkać i pójść na spacer albo odwiedzić to jedno z "niepalących" miejsc w
      Krakowie.

Dziewczyny odezwijcie się i powiedzcie co myślicie o tym spotkaniu. Jest piękne
      słoneczko, aż żal siedzieć w domu.

Pozdrawiam Cię (Was) serdecznie.
    • edyta2908 Wsparcie innej przyszłej mamy poszukiwane. 20.02.06, 20:45
      Witam!
      Ja również pisałabym się na spotkanie. Mieszkam w Krakowie na Kurdwanowie. Mam
      27 lat. Jestem chyba w czwartym tygodniu ciąży, pierwszy raz. Czuję się z
      strasznie osamotniona gdyż nikt wśród moich znajomych ani nie jest w ciąży ani
      nie był. Dlatego bardzo się ucieszyłam widząc (dziś po raz pierwszy) to forum.
      Bardzo chciałabym poznać kogoś kto jedzie na tym samym wózku aby łatwiej nam
      było tą ciążę przeżywać. Bardzo prosze o kontakt.
      • keri5 Re: Wsparcie innej przyszłej mamy poszukiwane. 20.02.06, 22:15
        Fajny pomysl ale ja niestety nie dam rady bo musze lezec
        termin mam na polowe kwietnia. Ale watek bede sledzic.
        pozdrawiam
        • rybinek17 Re: Wsparcie innej przyszłej mamy poszukiwane. 21.02.06, 09:58
          Jaka szkoda Keri, że musisz leżeć ale dla dobra maleństwa jak trzeba to trzeba.
          Myślę że nawet w kilka dziewczyn uda nam się spotkać na spacerku w piękną
          prawie wiosenną pogodę. Napiszę ci potem wrażenia jak było jeśli masz ochotę. Z
          resztą zobaczymy czy to spotkanie wogóle dojdzie do skutku. Ja jestem dobraj
          myśli. Życzę ci dużo zdrówka i maleństwu też.

Pozdrawiam
          Aga
      • miecia28 Re: Wsparcie innej przyszłej mamy poszukiwane. 24.06.06, 20:03
        No hej!Bardzo się ucieszylam czytajac ze jestes z Krakowa, ja również termin
        mam na grudzueń na 06 jeśli chcesz to odpisz...pogadamy sobie jak ciężarówka z
        ciężarówką

Pozdrawiam
        Mietka
    • mfka Re: PIERWSZE SPOTKANIE KRAKOWSKICH CIĘŻARÓWEK 21.02.06, 10:08
      Fajnie by było się spotkać i pogadać na żywo! Tylko jak to zorganizować?

• edyta2908 Re: PIERWSZE SPOTKANIE KRAKOWSKICH CIĘŻARÓWEK 21.02.06, 10:30
        Trzeba ustalic date ale moze zaczniujmy od miejsca. Czy zna ktos jakis lokalik
        (pewnie najlepiej kawiarnie) w ktorym nie pala i mozna spokojnie porozmawiac?
        • keri5 Re: PIERWSZE SPOTKANIE KRAKOWSKICH CIĘŻARÓWEK 21.02.06, 10:58
          Bardzo chetnie poczytam relacje ze spotkania, mam nadzieje
          ze uda Wam sie spotkac.
          calusy
          • rybinek17 Re: PIERWSZE SPOTKANIE KRAKOWSKICH CIĘŻARÓWEK 21.02.06, 13:17
            Było takie forum o miejscach dla niepalących w Krakowie. Ja osobiście byłam
            tylko w jednym ale jest małe i raczej szybko trzeba tam zwalniać stolik ale
            polecam wam podczas spacerów Pizzeria Cyklop na Mikołajskiej. Inne dziewczyny
            pisały o barze Vega chyba na Gertrudy, Słotkim Wentzlu na Rynku, Kawiarni przy
            Dominikańskiej, więcej nie pamiętam. To jak decydujemy się na spotkanie,
            zabieramy aparaty i gadamy o maluszkach????

Ja w to wchodzę możecie na mnie liczyć.
            Tylko co z datą macie jakieś propozycje??

Aga
            • aga-aga-aga Re: PIERWSZE SPOTKANIE KRAKOWSKICH CIĘŻARÓWEK 21.02.06, 15:48
              Super pomysłsmileJestem w 26tc Jak ustalicie miejsce i czas-chetnie się dołączam.
              Ja jestem do 15 na uczelni ale postaram sie dostosować.
              • edyta2908 Re: PIERWSZE SPOTKANIE KRAKOWSKICH CIĘŻARÓWEK 21.02.06, 17:10
                To ja proponuje bar "VEGA" przy ul. św. Gertrudy 7. Bywam tam czasem bo nie
                jadam mięsa. Dosc sympatyczny. Jest on otwarty codziennie od 9 do 21. Proponuję
                piątek, sobotę lub niedzielę (24, 25, 26 luty). Mnie wszystkie pory pasują w te
                dni. Napiszcie może wszystkie, jakie godziny wam pasują w tych dniach i
                wybierzemy taką która będzie pasować wszystkim.
                • bania23 Re: PIERWSZE SPOTKANIE KRAKOWSKICH CIĘŻARÓWEK 21.02.06, 17:17
                  No to trochę już nas jest. Tylko błagam nie w najbliższy weekend!!!Ja
                  najchętniej chodzę do Cafe Siesta przy ul Stolarskiej(koło Dominikanów. Jest tam
                  przesympatycznie. Najlepiej w godzinach popołudniowych, bo rano bywam jeszcze na
                  uczelni. No to kiedy?
                  • rybinek17 Re: PIERWSZE SPOTKANIE KRAKOWSKICH CIĘŻARÓWEK 21.02.06, 21:37
                    Mnie każdy termin będzie pasował. Zależy mi na spotkaniu. Uważam że piątek jest
                    ok, a 16 to dobra pora. Weekend wiele z nas ma rodzinne spotkania i czas dla
                    zapracowanego męża, aby wreszcie po całym tygodniu móc się z nim nagadaćsmile
                    Jednak dostosuję się do każdej opcji. Tak więc proponuję 24 luty 2006 godzina
                    16 Bar Vega na ulicy Gertrudy. Nigdy tam nie byłam, chętnie poznam nowe
                    miejsce.
                    CO WY NA TO?????
                    Czekam na propozycje lub potwierdzenie mojej propozycji.

Pozdrawiam
                    Aga
                    • adad05 Re: Spotkanie 22.02.06, 18:16
                      No dziewczyny do dzieła!!! Pasuje wam piątek godz.16 w barze Vega? Dajcie znać
                      bedzie fajnie! Czekam na wasze opinie na temat daty i godziny. pozdrawiam (mama
                      majówka0
                      • bania23 Re: Spotkanie 23.02.06, 09:34
                        Niestety ja nie mogę w ten piątek Chyba że w następny- 3.03 o 16.00 w tym barze. Fajnie byłoby się spotkać. W trn weekend jestem poza Krakowem i nie dam rady. Pozdrawiam Czekam na decyzję.
                        Basia
                        • slonce12 Re: Spotkanie 23.02.06, 11:20
                          witam, jestem Ania w 13 tyg, termin mam na 22 sierpnia mnie pasuje jutro, Vega
                          to na Gertrudy?
                          • nitka111 Re: Spotkanie 23.02.06, 11:25
                            Dla mnie niestety za wcześnie sad, przy dobrych wiatrach mąż będzie koło 15:30 -
                            16:00 w domu i wtedy ja będę mogła wyjść ( ktoś musi zostać z synkiem).
                            • rybinek17 Re: Spotkanie 23.02.06, 11:49
                              Ja liczę się z tym, że nie każdej spasuje ten dzień czy godzina. Ten problem
                              będzie przy każdym spotkaniu. Zorganizujemy jeszcze nie jedno, ale: nitka111
                              byłoby super gdyby udało ci się wpaść nawet później, wiem że przy dziecku to
                              nie łatwa sprawa, mogę ci podać nr gg i będziemy w kontakcie gdybyśmy zmieniały
                              miejsce.
                              Slonce12: tak bar jest na ul. Gertrudy obok dawnego kina Wanda. Ja jeszcze
                              nigdy nie byłam w tym lokalu, któraś z dziewczyn polecała. Ważne że tam się nie
                              pali!!!

Tak więc do jutra bardzo się cieszę.
                              Pozdrawiam
                              Aga
                              • nitka111 Re: Spotkanie 23.02.06, 14:05
                                Oki smile mój nr gg to:3559147, nie obiecuję, bo akcja "zima: jeszcze trwa i nie
                                wiem czy mój mąż nie będzie musiał zostać na 12 godzin na dyżurze ale fajnie
                                byłoby smile.
    • mfka Ile z Was będzie jutro na 100%??? 23.02.06, 14:11
      No właśnie, która wie,że napewno będzie?
      • rybinek17 Re: Ile z Was będzie jutro na 100%??? 23.02.06, 14:25
        Ja będę ze swoim brzuszkiem na 100%, potwierdzała też adad05, może wyrobi się
        nitka111, wpadnie slonce12 i edyta2908. Jest nas więc piątka jeśli będziesz
        także ty to ekipa całkiem fajna.
        Zapraszam nawet gdy będę tylko ja.
        Aga
        • mfka Re: Ile z Was będzie jutro na 100%??? 23.02.06, 14:27
          To podaj mi proszę jeszcze raz dokładnie gdzie i o której. Też się zjawię.
          • rybinek17 Re: Ile z Was będzie jutro na 100%??? 23.02.06, 14:29
            Fajowo!!!!

Godzina 16 bar Vega na ulicy Gertrudy 7 obok dawnego kina Wanda.
            Bardzo się cieszę.
            • mfka Re: Ile z Was będzie jutro na 100%??? 23.02.06, 14:38
              To się doturlam...
              • rybinek17 Re: Ile z Was będzie jutro na 100%??? 24.02.06, 11:10
                Do zobaczenia za kilka godzin!!!
                • edyta2908 Re: Ile z Was będzie jutro na 100%??? 24.02.06, 13:10
                  Potwietrdzam przybycie na 16.
                  • mfka Re: Ile z Was będzie jutro na 100%??? 24.02.06, 13:54
                    Ja też się doturlikam...
                  • sabiptysia Co z tym spotkaniem?? 25.02.06, 11:13
                    Hej dziewczyny!!! Czy spotkanie juz sie odbylo?? Ja rowniez mam termin na maj
                    ale niestety nie mam czasu przesiadywac na forum bo mam juz jednego malego
                    brzdaca i dopiero dzisiaj zobaczylam informacje o spotkaniu. Najlatwiej byloby
                    mi rozmawiac przez GG, oto moj numer: 2294712. Prosze niech sie ktoras odezwie
                    bo bardzo chce dolaczyc do grona "krakowskich majowek"smile) Pozdrawiam. Sabina.
    • rybinek17 Re: I po spotkaniu!! 25.02.06, 11:19
      Cześć dziewczyny!!!

Bardzo się cieszę, że nasze spotkanie wogóle doszło do skutku i było na prawdę
      baaaardzo
      sympatycznie. Mamy plany dalej organizować takie spotkania z kilku powodów.
      1. Możemy się wyżalić, bo w naszych domach nikt juz nas słuchać nie możesmile)
      2. Wymieniamy się doświadczeniami z zakresu badań i całej opieki podczas ciąży,
      wiele się dowiedziałam szczególnie, że to moja pierwsza ciąża.
      3. Jest kupa śmiechu i super atmosfera.
      4. Pomoc w organizowaniu wyprawki ( co warto kupić i gdzie).
      I pewnie tych powodów jest dużo więcej dlatego zachęcam do kontynuacji tego
      wątku.
      Krakowskie Mamusie Łączmy się!!!!!

Pozdrawiam Was wszystkie, a szczególnie Adę i Gosię!!!
      Aga
      • sabiptysia Do rybinka17!! 25.02.06, 11:24
        Czesc Aga!!smile)
        Troche za pozno dowiedzialam sie o spotkaniu i bardzo zaluje bo z tego co czytam
        bylo super a tez mam sporo pytan jak i wiedzy ktora chce sie podzielicsmile dlatego
        proponuje nawiazanie znajomosci przez GG, moj numer: 2294712. Nie mam tyle czasu
        dla forum i wole te forme kontaktu. Pozdrawiam. Sabina.
        • rybinek17 Re: Do majówki Sabinki!!! 25.02.06, 11:41
          Sabinko,
          Bardzo się cieszę że dołączysz do naszego grona. Z przyjemnością się z tobą
          skontaktuję na gg. Dziś i jutro weekend z mężem, ale w tygodniu mam tyle
          wolnego czasu że spokojnie pogadamy.
          Spotkanie będzie jeszcze nie jedno, przynajmniej takie mamy plany, więc uda nam
          się jeszcze spotkać.

Pozdrawiam.
          • sabiptysia Re: Do majówki Agi!!! 25.02.06, 12:05
            Bardzo sie ciesze ze odpisalas!!! Czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc od
            Ciebie. Ja tez nie mam za bardzo czasu bo mam juz jednego brzdaca ktoremu trzeba
            poswiecac z racji wieku (14 miesiecy) bardzo duzo uwagismile) na pewno zastaniesz
            mnie rano miedzy 8-10 a pozniej to juz jak sie umowimysmile pozdrawiam Cie goraco,
            Twojego meza i maluszka w brzuszku!! Milego weekendu!
            Sabina, Eryczek (31.12.2004), Emilek (30.05.2006??)
            • nitka111 Re: Do majówki Agi!!! 25.02.06, 13:01
              Szkoda, że nie mogłam dojechać, ale wczoraj źle się czułam. Czekam na na
              następne spotkanie.
      • edyta2908 Re: I po spotkaniu!! 25.02.06, 14:58
        Teraz to mi jest dopiero przykro, że nie dotarłam na spotaknie. Wyszłam o 15 na
        spotkanie, wstąpiłam po drodze do sklepu... i zrobiło mi się słabo. Pogoda coś
        mi chyba wczoraj nie sprzyjała. Strasznie żałuję, że nie uzyskałam żadnych
        informacji o których piszecie bo ja to dopiero pierwszy raz z brzuszkiem. Cieszę
        się jednakże, że planujecie kontynuować spotkania i mam nadzieję że sie jeszcze
        załapię. Obserwuję forum na bierząco. Pozdrowionka!
      • asia517 Re: I po spotkaniu!! 26.02.06, 22:00
        do rybinka!!!
        Aga czy to Ty w barze Vega podeszlas do mnie i zapytalas czy jestesmy umówione?
        (zanim ktokolwiek przyszedł)
        Dopiero dzisiaj zajrzałam na to forum i przyznaję swietny pomysl z tymi
        spotkaniami!!!
        Już wtedy bym została, ale spieszylam sie na zajęcia z jogi - jeśli będą
        kolejne spotkania chętnie się dołączę smile
        buziaki
        Asik
        • rybinek17 Re: I po spotkaniu!! 27.02.06, 08:54
          Cześć Asiu!!!

No nie powiem jestem w szoku. Tak to byłam ja i cieszę się bardzo, że do nas
          dołączysz. Będziemy na bierząco wypowiadać się na tym forum co do kolejnego
          spotkania. Mam nadzieję że zorganizujemy je w tym tygodniu.

Pozdrowionkasmile
          • asia517 Re: I po spotkaniu!! 27.02.06, 11:45
            super!!!
            czekam z niecierpliwoscią!!!
            • rybinek17 Re: Drugie Spotkenie??? 28.02.06, 21:43
              Moje drogie brzuchatki!!!!

Ponieważ w ubiegły piątek nie miałyśmy szczęścia spotkać się w licznym gronie
              proponuję kolejne spotkanie. Nie będę wymyślać, więc proponuję tą samą godzinkę
              czyli 16 i ten sam dzień tygodnia czyli piątek ale zdecydowanie inne miejsce.
              Bar Vega jest bardzo miłym miejscem ale niestety przy dłuższym posiedzeniu
              wychodzi się z tamtąd o zapachu frytki.
              Dlatego czekam na wasze propozycje i liczę na spory odzew. Moja propozycja to
              sprawdzenie jak jest w "Słodkim Wentzlu", ale to tylko propozycja.

Tak więc łączmy się bo tematów czeka wiele.

Pozdrawiam Was wszystkie
              Aga

Nasza Fasolka:
              bd.lilypie.com/TpNzp1.png
              • asia517 Re: Drugie Spotkenie??? 28.02.06, 22:35
                chętnie, tylko może w sobotę?
                W piątek o 16.15 mam zajęcia z jogi, ale jeśli będzie dużo chętnych na piątek
                to postaram się przełoży zajęcia

buziaki dla wszystkich majóweczek
                • rybinek17 Re: Drugie Spotkanie??? 01.03.06, 11:11
                  Może faktycznie SOBOTA zrobimy sobie spacerek, albo od razu gdzieś zasiądziemy
                  mnie pasuje właściwie każdy termin. Trzeba by było zmienić tylko godzinkę na
                  wcześniejszą bo szkoda dnia.

No dziewczyny proponujcie coś, bo aż mi głupio się tak narzucać!!!!!!!!!!!!!!

Aga
                  • adad05 Re: Drugie Spotkanie??? 01.03.06, 11:26
                    Aguś, jak pisałam ci na gg sobota może być ,więc proponuję godż.14. Co wy na
                    to? Pozdrawiam wszystkie majówki i również Agę i Gosię.(PS: Gosiu odezwę sie do
                    ciebie )Buziaki
                    • mfka Re: Drugie Spotkanie??? 01.03.06, 11:32
                      Ja już myślałam,że całkiem zapomniałaś o mnie...
                      To odezwij się na gg, jak będziesz mieć chwilkę.
                      A co do spotkania to ja się dostosuję. Pozdr!
                      • nitka111 Re: Drugie Spotkanie??? 01.03.06, 11:45
                        Jak dla mnie sobota odpada niestety sad, jeśli będzie śnieg to mąż w pracy, a jak
                        ładnie wyjeżdżamy. Szkoda, że nie piątek....
                    • asia517 Re: Drugie Spotkanie??? 01.03.06, 16:32
                      W sobotę o 14 - ja będę!!! Kto jeszcze?
    • sowa_hu_hu szukam mamy z brzuszkiem do zdjeć-odzież ciążowa! 01.03.06, 12:00
      nowej , wiosennej kolekcji ciuszków ciążowych firmy HEY MAMA.
      szukam dziewczyny z krakowa lub okolic...
      najlepiej taka która nosi rozmiar 38 lub 40ści.
      oczywiście ładna smile z ładnym usmiechem...
      nie jest to profesjonalna sesja.zdjecia robione sa zwykłą cyfrówką.
      zdjęcia będą trwały pewnie kilka godzin. (myśle że maximum 4 godziny)
      najlepszy brzuszek to taki od szóstego miesiąca... zeby był dobrze widoczny!

czekan na kontak oto mój gg 6572701

fotki prosze przesyłac na adres gazetowy

zdjecia odbęda sie za tydzień - góra dwa tygodnie...
      • asia517 drugie spotkanie!!!! 02.03.06, 09:51
        Dziewczynki, i co z tym spotkaniem?
        Reflektujecie na sobotę?- jeśli będzie tak jak dzisiaj to może na początek
        spacerek nad Wisłą? A później na kawkę i plotki

buziaki
        przyszła mama majóweczka (termin na Dzień Matki-fajny prezent prawda?smile)
        • nitka111 Re: drugie spotkanie!!!! 02.03.06, 11:13
          W sobotę ma sypać, więc ja odpadam na pewno, mąż będzie w pracy.
          • rybinek17 Re: drugie spotkanie!!!! 02.03.06, 11:30
            Droga Niteczko!!!!

Bardzo mi przykro że nie dołączysz do nam i tym razem, ale wiosna tuż tuż i mam
            wielką nadzieję, że co się odwlecze to nie uciecze. Jak pisałam wcześniej
            spotkania dopiero nabierają tempa i z wiosną będzie ich więcej.
            Co do daty to niestety ten problem będzie za każdym razem, szkoda że tobie nie
            pasujesad
            Pozdrawiam cię cieplutko i Batusia i kruszynkę.
            Aga
            • rybinek17 Re: SOBOTA godz.14.00!!!!! 02.03.06, 11:40
              Ja oznajmiam że będę o 14.00 w sobotę. Jeżeli będzie piękna pogoda jak dzisiaj
              to spotkajmy sie pod SKARBONKĄ na Rynku. Jeżeli sprawdzi się scenarisz Nitki to
              proponuję jakiś lokal. Może SŁODKI WENTZL ( ale osobiście się obawiam tego
              miejsca przy mojej diecie cukrzycowej). Może któraś z was zna i może polecić
              jakieś inne przytulne miejsce dla niepalących.

Pozdrowionka
              Aga
              • edyta2908 Re: SOBOTA godz.14.00!!!!! 02.03.06, 18:26
                Bania23 bardzo polecała Cafe Siesta przy ul Stolarskiej(koło Dominikanów). Ponoć
                jest tam przesympatycznie. Ja tam akurat nie byłam.
                Co do pogody to z doświadczenia wiem, że umówianie się w jednym miejsccu gdy
                będzie pogoda a w innym gdy nie będzie powoduje, że potem nikt nie wie gdzie iść
                bo pogoda okazuje się nijaka. Gdy się ma kontakt komórkowy to nie ma problemu
                ale w naszej sytuacji to nie bardzo.
                Zaproponujcie jak się umówić.
                Ja po ostatnim razie gdy nie udało mi się dotrzeć na spotkanie to już wolę
                profilaktycznie nie mówić że na pewno będę. Mam jednakże teraz remont w domu i
                trochę dość własnego mieszkania więc jest szansa.
                Są tam wogóle wśród was późniejsze mamy niż majóweczki czy to spotkanie dla
                bardziej zaawansowanych mam niż ja?
                • rybinek17 Re: SOBOTA godz.14.00!!!!! 02.03.06, 19:51
                  Super pomysł z tą Cafe Siesta też tam nie byłam a lubię poznawać nowe miejsca.
                  To co ja tam czekam o 14.00 na wszystkie brzuchate krakowianki.
                  Myślę, że nie ma co kombinować i przekładać spotkanie.

Pozdrawiam cieplutko!!!!
                  Aga
                  • asia517 Re: SOBOTA godz.14.00!!!!! 03.03.06, 19:34
                    ok ja też przytuptam. O 11 idę na dni otwarte do Siemiradzkiego, więc spokojnie
                    powinnam się wyrobic smile
                    buziaki
                    Asik
                    • asia517 Re: SOBOTA godz.14.00!!!!! 04.03.06, 10:13
                      up
      • sowa_hu_hu tyle was tu jest i żadna nie chce....? :) 02.03.06, 11:36
        zapomniałam napisac o wynagrodzeniu - 100zł + do wyboru jedna para spodni ciązowych.

zawsze miałam bardzo wiele propozycji a teraz taka cisza...
        • asia517 Re: tyle was tu jest i żadna nie chce....? :) 02.03.06, 11:57
          chyba wystraszyłaś wszystkich tym hasłem: ładna , z ładnym uśmiechem... żartuję
          przecież nie ma brzydkich kobiet smile
          pstryknę parę aktualnych fotek to zobaczysz czy się nadaję. Chętnie bym
          skorzystała bo to przecież fajna pamiątka
          • sowa_hu_hu Re: tyle was tu jest i żadna nie chce....? :) 02.03.06, 12:20
            no nie napisałam że potrzebuje pieknosci typu cindy smile no ale musi to byc
            fotogieniczna osoba , naturalna , otwarta , dobrze sie czująca w roli modelki smile
            o ładnym usmiechu smile
        • aronka1 Re: tyle was tu jest i żadna nie chce....? :) 04.03.06, 15:21
          Sowa, wybacz, ale jeśli ktoś wyśle Ci zgłoszenie, to nie otrzyma odpowiedzi
          nawet typu: "Dzięki, ale szukam kogoś w innym typie, nie nadajesz się itp."
          Będąc w drugiej ciąży poświęciłam chwilę czasu i wysłałam Ci zgłoszenie. I co?
          Ani dziękuję, ani "pocałuj mnie w d..." Sorry.
    • nitka111 Prognoza 02.03.06, 11:44
      Korzystam z prognozy z której korzystają zarówno u męża w firmie, jak i w
      krakowskim ZDiKu i według niej wystawiają dyżury, dlatego mam takie przeczucie smile.
      meteo.icm.edu.pl/ trzeba poszukać na mapie Kraków i kliknąć, jak na razie
      widać na sobotę opady, ale mam nadzieję, ze to się zmieni smile.
      Jak na razie sprawdzalność przez całą zimę w granicach 99% big_grin.
    • nancy_m chętnie się dołączę 04.03.06, 15:21
      Czescsmile
      Tez jestem z Krakowa i chetnie się dolacze. Nie zagladam tu codziennie ale
      postaram sie w miare na biezaco sledzic watek. Mam nadzieje ze nie przegapie
      nastepnego terminu spotkania. Malenstwo urodzi sie pod koniec kwietniasmile A to
      moj nr gg: 1145574. Pozdrawiamsmile
      • rybinek17 Re: Nasze spotkanie- ciąg dalszy nastąpi!!! 04.03.06, 18:20
        Drogie Krakowianki, Mamusie, Brzuchatki!!!!

Po kolejnym spotkaniu nie mam wątpliwości, że zapoczątkowała się nowa tradycja
        naszych spotkań. Może daty i godziny ulegną zmianie ale sam pomysł spotykania
        się uważam za bardzo udany. Dziękuję dzisiejszym dziewczynom za spotkanie było
        mi bardzo miło. A wszystkie pozostałe przyszłe mamusie serdecznie zachęcam do
        śledzenia wątku i proponowania kolejnych spotkań.

Aga
        • mfka Re: Nasze spotkanie- ciąg dalszy nastąpi!!! 04.03.06, 19:40
          rybinek17 napisała:

> Drogie Krakowianki, Mamusie, Brzuchatki!!!!
          >
          > Po kolejnym spotkaniu nie mam wątpliwości, że zapoczątkowała się nowa
          tradycja
          > naszych spotkań. Może daty i godziny ulegną zmianie ale sam pomysł spotykania
          > się uważam za bardzo udany. Dziękuję dzisiejszym dziewczynom za spotkanie
          było
          > mi bardzo miło. A wszystkie pozostałe przyszłe mamusie serdecznie zachęcam do
          > śledzenia wątku i proponowania kolejnych spotkań.
          >
          > Aga

To my dziękujemy sprytnej koleżance,że wpadła na pomysł zorganizowania takich
          spotkań. I z utęsknieniem czekamy na kolejny termin "brzuchatych ploteczek"...
        • sabiptysia Re: Nasze spotkanie- ciąg dalszy nastąpi!!! 04.03.06, 20:29
          Dziewczyny! Bardzo sie ciesze ze spotkania!!! Bylo naprawde super!!! Ale
          nastepnym razem przyjde bez Eryczka-wykonczyl mnieeeeeeeeee!!!! smile) buziaki dla
          Wszystkich!!!
          zjdecie wrzuce kiedy indziej o czym na pewno Was poinformuje smile)
          • asia517 Re: Nasze spotkanie- ciąg dalszy nastąpi!!! 04.03.06, 22:01
            dołączam się!!!!
            Głównej organizarotce proponuję przy następnym spotkaniu darmową herbatkęsmile)
            pozdrawiam Was serdecznie i buziaki dla Eryczka
            • rybinek17 Re: Do Asi517!!! 07.03.06, 08:58
              Asiu sprawdzał ten film na stronie internetowej i tam podają że ma być 10 marca
              o 9.00 i 14.00. Jak uzgodnię z Gosią godzinkę to myślę że oglądanie dojdzie
              skutku. Podaj nam numer gg będzie nam łatwiej sie porozumieć.
              Aga
              • asia517 Re: Do Asi517!!! 08.03.06, 10:06
                Aguś dzięki za pamięc smile Mój nr gg:9731487
                buziaki
                Asik
              • rybinek17 Re: Do drogich ciężaróweczek!!! 14.03.06, 12:18
                Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było i widzę ze smutkiem jak nasz wątek
                opada w dółsmile
                Trzeba sie zacząć organizować bo wiosna tuż tuż, więc szkoda siedzieć w domku.
                Ja jak zwykle namawiam serdecznie do kontynuacji wątka spotkań bo jak się już
                okazało jest to super fajna sprawa. Zawsze miło mi będzie poznać nową
                brzuchatkę a spotkać już poznane to czysta przyjemność. Więc dziewczyny do
                dzieła zróbmy coś zanim się rozdwoimy. Potem już na takie spotkania nie będzie
                ani siły ani czasu.Niestety...

Pozdrawiam Was wszystkie
                Aga
    • asia517 Re: DO MFKI!!!! 11.03.06, 12:13
      Gosiaczku,
      dzięki za spotkanie!!! Mam nadzieję, że cię nie wykończyłyśmy? smile
      Jak wróci Aguśka z Warszawki musimy ustalic kolejne (dopóki jestesmy wszystkie
      w całoścismile))
      p.s. dzisiaj dostałam sms-a od koleżanki ze szkoły rodzenia, że urodziła córcie
      i b. się wzruszyłam, bo pomyślałam, że niedługo kolej na nas
      buziaki
      Aśka
      • mfka Re: DO MFKI!!!! 11.03.06, 13:14
        To mi jest bardzo miło,że przyszłyście i że było tak sympatycznie. Mam
        nadzieję,że uda nam się jeszcze spotkać kilka razy zanim się rozdwoję!
        Gratulacje dla koleżanki i jej malutkiej córeczki. No i do następnego
        spotkania!!!
    • asia517 Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 14.03.06, 14:24
      Dziewczyny!!!
      Organizujemy kolejne spotkanie brzuchatek. Przedstawiajcie swoje propozycje co
      do terminu i miejsca spotkania.
      buziaki
      Aśka
      • rybinek17 Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 14.03.06, 22:02
        Asieńka zapoczatkowała więc ja podejmuję wyzwanie i proponuję piatek ale
        wcześniej niz zwykle, bo pamiętam o twojej Asiu jodze.Co powiecie na godzinę na
        przykład południową między 12 a 13 w jakimś przytulnym miejscu. Szkoda że nie
        ma ogródków nie byłoby takiego dylematu z wyborem lokalu. Poszukam jakiegoś
        miejsca i zaproponuję w najbliższym czasie. Oczywiście zdaję sie także na wasze
        propozycje. Może nam się uda spotkać w większym składzie, która nie dała rady
        do tej pory ma wreszcie okazję poznać naprawdę pozytywnie zakręcone
        BRZUCHATKI!!!!

Do dzieła i łączmy się, może ta wiosna przyjdzie szybciej.

Aga
        • sabiptysia Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 14.03.06, 22:20
          Ejjj Dziewczyny!!!! A wlasciwie moj Ty Agusiu niedobry!!!! Jaki piatek i jaka 12
          w poludnie?? Eryczek spi o tej porze a poza tym to ja juz wypraw razem z nim sie
          nie podejmuje.... coraz ciezej pchac mi wozek nie mowiac o noszeniu tego malego
          klocka.... na ostatnim spacerze myslalam ze urodze!!!!!!!!!! uncertain najbardziej
          pasuje mi weekend bo moge go zostawic z Tomkiem... nie chce ominac kolejnego
          spotkania!!
          • rybinek17 Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 14.03.06, 22:37
            Upsssss!!! Sabinko zapomnialam na śmierć o Eryczku, tak sie zafrapowalam tym
            spotkaniem. To niech będzie weekend mnie wszystko jedno. Szukałam miejsca dla
            nie palących i polecają "Botanica" na Brackiej i "Piwnicę przy Dominikańskiej"
            będę szukać dalej może któraś zna jakąś knajpkę nie koniecznie w Rynku???

Aga
            • rybinek17 Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 16.03.06, 12:25
              No tak widzę, że nasz wątek jakoś podupada chyba ta pogoda wszystkich już
              dobija. Wcale się nie dziwię, mnie też się nic nie chce i czuję w kościach
              nadchodzące przesilenie wiosenne. To dobry znak idzie wiosna, jakoś na około
              ale idzie.
              Nie nalegam więc, ale codziennie tu zaglądam i jesli któraś ma pomysła niech
              pisze.
              Pozdrawiam Brzuchatki

Aga
              • asia517 Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 16.03.06, 13:30
                Ja milczałam, bo czekam na rozwój wydarzeń tzn. jesli tylko mój mąż dostanie
                wolne to w weekend mnie nie ma- jadę do rodziców. A sytuacja wyjaśni się
                dzisiaj.
                Szlak mnie trafia, bo nic nie możemy sobie zaplanowac. Wiecznie jakaś
                wizytacja...
                No, ale już dosc tego narzekania. Tak jak pisałam wcześniej - na spotkanie
                reflekuję (nawet bardzo)smileI może byc w sobotę. jeśli nie będę mogła to
                spotkacie się beze mnie.

buziaki
                Aśka z majowym promyczkiem
                • adad05 Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 16.03.06, 13:37
                  No dziewczyny! Co jest z wami? Umawiajmy się i nie dajmy się zwariować
                  pogodzie. Spotkanko i pogaduchy napewno nam dobrze zrobią i naszym maleństwom
                  również. Więc czekam na propozycję... Buziaki dla was wszystkich.......
                  • mfka Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 16.03.06, 14:12
                    Ja też jestem chętna! O ile nie urodzę wcześniej przez ten remont...
                    • rybinek17 Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 16.03.06, 14:51
                      W sobotę jadę odebrać wreszcie łózeczko, ponieważ to kawałek drogi nie wyrobię
                      się za wcześnie. Pasuje mi jak ostatnio 14:00 co do miejsca sama już nie wiem,
                      jak dla mnie może byc to samo "Cafe Siesta" pyszna ta szarlotka była, lub
                      możemy odwiedzic tego " Slodkiego Wentzla" (tak dla odmiany i nowych
                      wrażeń).Sabinka pisała mi, że jednak nie da rady w weekend, a nowych osób jakoś
                      nie widać. Rzucę jeszcze hasło w szkole rodzenia może któraś się skusi tam też
                      same majówki.No i czekam na wieści od was czy to może tak być. Wiem, że Ada
                      jest spięta czasowo do 17:00, to zawsze możecie spotkać się wcześniej ja
                      dołączę.
                      No własnie i jeszcze jestem ciekawa co z Nitką111, Edytką2908 i Sloncem12 może
                      tym razem uda sie nam spotkać. !!!!!!!!!!!!PISZCIE-CZEKAM NA INFO!!!!!!!!!!!!!
                      Aga
                      • bania23 Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 16.03.06, 17:45
                        Hej dziewczyny! Ja to już w ogóle odpadłam. Tak się nastawiałam na te spotkania
                        i co.. Niestety po wizycie u gin. okazało się, że mam zgładzoną, zanikającą
                        szyjkę macicy, muszę leżeć i leże plackiem już czwarty tydzień. Codziennie
                        zaglądam na forum i z chęcią spotkania czytam wasze posty. Dobrze, że to już(a
                        może dopiero) 34 tydzień. Życzę miłych spotkań, pogaduszek.
                        Pozdrawiam.
                        Basia
                        • adad05 Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 16.03.06, 18:07
                          Do bani23 No to nam przykro, ale się nie martw,najważniejsze jest by
                          dziecku nic nie było,więc trzeba sie poświęcić. Mam nadzieję,że dotrwasz mimo
                          to do końca w dobrym nastroju... Pozdrawiam Cię
                        • adad05 Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 16.03.06, 18:08
                          Czyli co sobota czy piątek? Bo jesli Sabiny i tak nie będzie to oże jutro???
                          dajcie znać kobitki.
                          • asia517 Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 16.03.06, 18:19
                            Prawdę mówiąc też wolałabym piątek
                            • sabiptysia Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 16.03.06, 20:23
                              Nawet nie wiecie jak mi jest smutno ze po raz kolejny nie dam rady sie z Wami
                              spotkac crying(( niestety nie mam z kim zostawic Eryczka a podroz z nim odpada...
                              Mam nadzieje ze jeszcze zdaze Cie poznac Ado!!!
                              buziaki dla Was Wszystkich!!!!
                              • adad05 Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 16.03.06, 20:26
                                Nic się nie martw napewno się zdążymy poznać,może nawet niebawem. Np w
                                przyszłym tygodniu jak dasz radę. A narazie Cię pozdrawiam i twojego synka.
                                Buziaki
                                • nitka111 Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 16.03.06, 21:24
                                  W sobotę mam gości, bardziej pasował mi piątek, ale skoro większość wybrała
                                  sobotę, to się nie odzywałam. Szczerze mówiąc weekendy nie bardzo mi pasują, bo
                                  to jedyny czas ( a i to nie zawsze), aby pobyć trochęz mężem i synkiem ( na
                                  codzień przedszkolakiem, który nie chce wyjść z przedszkola tongue_out).
                                  Najbradziej odpowiadała godzina 12 w tygodniu, wtedy mam szansę sie z Wami spotkać.
                                  • asia517 Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 16.03.06, 21:34
                                    Dziewczyny,
                                    To jutro czy w sobotę? Bo prawdę mówiąc już zgłupiałam smile
                                    • rybinek17 Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 16.03.06, 22:38
                                      No to ostateczna wersja jest taka. Jutro godzina 18( niestety nie dam rady
                                      wcześniej) "Cafe Siesta" ulica Stolarska na przciwko "Bastylii".Potwierdzenie
                                      mam od Asi i Sabinki.Ada i Gosia na was także liczę. Niteczko może ta pora
                                      jakoś nam cię udostępni i czekam na wszystkie inne zainteresowane brzuchatki.
                                      No to pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia jutro!!!!

Aga
                                      • nancy_m Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 17.03.06, 16:23
                                        Dopiero dzisiaj przeczytalam o spotkaniu. Moze uda mi sie do Was dolaczyc.
                                        Pozdrawiam i mam nadzieję,że do zobaczenia. Boję się tylko że będę najmłodsza i
                                        że nikogo nie znam...
                                      • mfka Re: Kolejne spotkanie krakowskich ciężarówek!!!! 18.03.06, 07:37
                                        No niestety, tym razem i mnie spotkanie ominęło. Jedyny plus jest taki,że
                                        remont skończony i kącik dla małego gotowy. Czekam na dzień kolejnego spotkania
                                        i serdecznie pozdrawiam wszystkie koleżanki z brzuszkami! No i oczywiście
                                        małego Eryczka!
    • wojt32 Re: Spotkanie Krakowskich Ciężarówek 17.03.06, 11:49
      Witam wszystkie Mamuśki i Brzuszkismile
      Mam na imię Kaśka mam już?smile32l., jestem mamą Kuby 3,5l. i Bajbuska, który
      pojawi się na przełomie sierpnia i września.
      Cieszę się, że spotykacie sie regularnie...i zazdraszczam, bo niestety nie mogę
      dołączyć, albo praca albo domek i zabawa z utęsknionym Kubusiem a weekendy
      rodzinne.
      Bardzo chętnie natomiast poklachałabym przez gg - mój nr1394627.

Pozdrawiam, życzę dużo zdrówka i wytrwałoścismile
      Kaśka
      • asiaaiuto do Edyty 2908 19.03.06, 16:17
        czesc, może podasz mi swoj nr gg albo email priva? tez jestem z kurdwanowa i od
        4 tygodni w ciazy wink i tez nie znam nikogo w krakowie, kto by oczekiwal
        dziecka. Moze razem razniej??? napisz na email gazetowy, pozdrawiam,
        • rybinek17 Re: I co tu zaproponować następnego???? 20.03.06, 11:37
          Cześć dziewczyny, wreszcie po weekendzie zaglądam co tu słychać i jak zwykle
          nowe pomysły mi do głowy przychodzą. Powiem szczerze, że spotkania to super
          sprawa, bo tyle co sie naśmieję i nagadam starcza gdzieś na tydzień. Tak więc
          tym razem wątek o spotkaniu zaczynam wcześniej aby każda z was mogła się
          wypowiedzięć jak jej najbardziej pasuje, może wówczas ustali się najlepszy
          termin. Potwierdziło się, że godzina 18 to za późno nie ma się takiego komfortu
          bo zaraz jest 20 i po sprawie. Chyba idzie wiosna już tak na serio, więc teraz
          to i spacer będzie możliwy.
          Jeżeli chodzi o mnie to najlepszy jest piątek KAŻDA PORA!!!!Ewentualnie weekend
          tez wchodzi w grę, ale jak pisałam czakam na wasze informacje zawsze coś mogę
          zmienić lub przełożyć aby tylko się z wami zobaczyć.
          Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie bardzo gorąco.
          Aga
          • adad05 Re: I co tu zaproponować następnego???? 20.03.06, 12:37
            Cześć dziewczynki... mam nadzieję,że u was wszystko dobrze. Niestety nie mogłam
            się z wami w piątek zobaczyć,czego bardzo żałuję,ale mam nadzieję,że w ten
            piątek będzie to możliwe...Mnie jak już wspomniałam piątek odpowiada. Może
            godzinki południowe 12-13-14??? Co wy na to? Pozdraiam was serdecznie i
            proponujcie. ada
            • mfka Re: I co tu zaproponować następnego???? 20.03.06, 13:42
              Witam serdecznie mamusie! Mam nadzieję,że uda nam sie ustalić termin spotkania -
              ja się dostosuję, może być piątek, a godzina jest mi obojętna. Czas leci do
              przodu i trzeba sie ruszyć z domu póki możemy jeszcze zabrać nasze maluszki ze
              sobą!
              • sabiptysia Re: I co tu zaproponować następnego???? 20.03.06, 17:23
                Czesc Dziewczyny! Jesli chodzi o piatek mnie niestety pasuja godziny pozno
                popoludniowe (najwczesniej 18), tak wiec jesli wiekszosci pasuje poludnie to
                spotkajcie sie beze mnie. Jak juz wspominalam nie mam z kim o tej godzinie
                zostawic Eryczka a na wspolna wyprawe sie nie pisze... buziaki!!
                • nancy_m Re: I co tu zaproponować następnego???? 21.03.06, 16:48
                  WitajciesmilePasuje mi piatek (od 12:00 do wieczora) i sobota. Pozdrawiamsmile
                  • rybinek17 Re: Piątkowe spotkanie!!!!!!! 22.03.06, 11:17
                    Po przeczytaniu kilku postów juz coś wiem, bardzo się cieszę i proponuję
                    godzinę 14:00, wiem że zanim dojadę do Rynku to upłynie sporo czasu. Co do
                    miejsca sama nie wiem w "Cafe Siesta" jest całkiem sympatycznie juz nas tam
                    poznają he he hesmile Jak dla mnie może być tam.Kto więc będzie??????????????
                    • adad05 Re: Piątkowe spotkanie!!!!!!! 22.03.06, 15:02
                      no więc jak godzina 14 to mnie jak najbardziej pasuje,więc ja się zjawię...
                      Pozdrawiam i czekam na spotkanie.
                    • asia517 Re: Piątkowe spotkanie!!!!!!! 22.03.06, 19:06
                      czesc kuleczki!!!
                      Będę i ja!!! Miejsce mi odpowiada, bo mam później blisko na zajęcia.
                      buziaki
                      Asia z promyczkiem
                    • nancy_m Re: Piątkowe spotkanie!!!!!!! 23.03.06, 14:36
                      Pasuje mi dzien i godzina wiec mam nadzieje ze sie zjawiesmilePozdrawiam i do
                      zobaczeniasmile
        • edyta2908 Do Asiaaiuto 02.04.06, 18:03
          Czesc! Przed sekunda odkrylam Twoja wiadomosc i odpiaslam ci na skrzynke
          gazetowa. Mam nadzieje ze sie odezwiesz.
    • adad05 Do jutra!!! 23.03.06, 19:52

• adad05 Spotkanie 23.03.06, 19:59
    • nitka111 up!! 29.03.06, 14:15
      • rybinek17 Re: Umierający Wątek!!!!!!! 30.03.06, 17:31
        No moje drogie Krakowianki ze smutkiem w oczach obserwuję nasz upadający wątek.
        Wiem że dotyczy on Spotkań ale wcale nie musi koniecznie. Ja pisze dziś z
        zapytaniem czy może któraś z was wie gdzie wózeczek Volant możne dostać w
        Krakowie.Czekam na jego premiere i jakoś doczekać się nie mogę a tu czas nagli.
        Zapewne wiele z was tu zagląda czy może coś nowego się planuje, i właściwie
        mogłybyśmy coś postanowić. Ja przyznaję nie będzie mi łatwo mały daje mi w kość
        i ciężko mi sie chodzi ale póki moge to bardzo chcę. Dlatego miło mi bedzie
        spotykać się z wami chociaż za pośrednictwem tego forum, jest w końcu dla nas.
        Pozdrawiam i zawitam tu niedługo.
        Aga
    • asia517 Re: spotkanie krakowskich ciężąrówek 31.03.06, 22:36
      Hej kuleczki,
      podnoszę wątek
      • mfka Re: spotkanie krakowskich ciężąrówek 01.04.06, 09:49
        Kochane! Nie zapominajcie o swojej "uziemionej" koleżance! Pozdrowionka dla Was
        wszystkich!
        • adad05 Re: spotkanie krakowskich ciężąrówek 02.04.06, 14:24

• adad05 Re: spotkanie krakowskich ciężąrówek 03.04.06, 13:21
            Dziewczyny co jest z wami??? Piszcie co u was,jak mijają kolejne dni... Będzie
            nam razniej razem w oczekiwaniu na nasze pociechy. Dajcie znać co u was...
            Buzki
            • sabiptysia Re: spotkanie krakowskich ciężąrówek 03.04.06, 20:20
              Czesc Ada! Jakos nie jest nam dane poznac sie... i szczerze mowiac coraz
              bardziej trace nadzieje, bo choc coraz cieplej i pogoda zacheca do wycieczek to
              ja z dnia na dzien opadam z sil... nie wiem czemu tak sie dzieje, ale moja
              kondycja nie jest juz ta sprzed miesiaca. Jak wychodze z Eryczkiem na pole to
              tylko na plac zabaw, ktory chwala Bogu mamy pod oknami... dzis sie szarpnelam na
              dluzszy spacerek, ktory Okruszkowi chyba posluzyl, bo chce mi sie teraz przebic
              przez skore, a mnie nie za bardzo, bo nie czuje nog i bioder, nie mowiac o
              brzuszkowych torturach malegosmile) momentami czuje sie jak stuletnia staruszka.
              Oprocz tego maz wraca z pracy 18-19 wieczorem, dlatego mnie nie pasuja godziny
              popoludniowe. Raz, ze Eryczek pore spania ma od 11-14, a dwa to ciezko mi jest
              sie z nim gdziekolwiek wybrac...
              Organizujac kolejne spotkanie wezcie mnie pod uwage i moja sytuacje to na pewno
              jeszcze sie spotkamy smile) pozdrawiam!!!!
              • adad05 Do Sabiptysia 03.04.06, 21:47
                Ja nadal mam nadzieję,że jakoś to pierwsze nasze spotkanie dojdzie do skutku.
                Mnie skolei nie pasuja godziny wieczorne,ale może kiedyś. Mnie tak jak i tobie
                też zaczyna być ciężko....mały jakby się już właśnie pchał nogami i rękami
                (dosłownie).Chyba mamy podobny termin porodu(ja na 31.05)więc myślę,że spotkać
                się jeszcze spotkamy... narazie was pozdrawiam. Jesteśmy w kontakcie tutajsmileada
                • edyta2908 Do Asiaaiuto 04.04.06, 17:56
                  HALO!!! Jestes tam ???
    • ereshkigal świetnie 04.04.06, 20:01
      Brawa dla Rybinka17 za super pomysłsmile)
    • sabiptysia Moje Drogie Majóweczki... 04.04.06, 23:40
      Dzis bylam u lekarza i dowiedzialam sie, ze rozchodzi mi sie spojenie lonowe i
      grozi mi cesarka. Zeby do tego nie dopuscic musze jak najmniej chodzic, wiec
      teraz jestem juz calkiem uziemiona. Moge sobie pozwolic najwyzej na spacerki na
      plac zabaw, ktory mam pod oknami. Obawiam sie, ze w takim ukladzie spotkamy sie
      juz z wozeczkami... crying(((( Kolejna wizyte mam 25 kwietnia, moze wtedy cos sie
      zmieni..?? Oby...
      Na szczescie sa i dobre wiadomosci: moj Okruszek jest juz duzym Okruchem wink)
      wazy 2220g i z usg wychodzi, ze to nie 32 a 34 tydzien. Jest juz obrocony glowka
      w dol i pokazal nam dzis dwa piekne jajka- wielkanocne pisanki!!! wink)
      buziaki dla Was Wszystkich!!! Sabina.
      • asia517 Re: Moje Drogie Majóweczki... 05.04.06, 15:02
        czesc Sabinko,
        Cieszę się, że twój Ptysiu jest już ułożony prawidłowo.Kawał chłopa z niego smile
        Oszczędzaj się, odpoczywaj, (wiem,że przy Eryczku to trudne), a będzie
        dobrze... zobaczysz
        trzymaj się cieplutko
        Asia z majowym promyczkiem
        • adad05 Re: Moje Drogie Majóweczki... 05.04.06, 18:47
          No to ładnie!!! Gosia leży w domu przymusowo, Sabinka tez do tego teraz
          dochodzi...... no ekstra. No to moja droga Sabino wykrakałaś z naszym
          spotkaniemsmileNo cóż zrobic oby z naszymi pociechami w brzuszkach było wszystko
          ok- to przecież najwżniejsze! A na spacerki jeszcze będziemy miały duuuuuużo
          okazji jak juz synalki sie na świecie pojawią! Pozdrawiam was i całuję
          ada
          • kasia062 Re: Moje Drogie Majóweczki... 05.04.06, 19:05
            Witamsmile
            Ja również jestem chętna na spacerki razem z moim synkiem Krystiankiem.Termin
            mam na 22 sieronia a jestesmy z Kurdwanowa.
            Pozdrawiam
            moj GG 2755350
            • asia517 do: kasi062 05.04.06, 21:11
              Ale masz ślicznego synusia!!!!

Asia z majowym wiercipiętą
              • rybinek17 Re: Kiedy przylecą do nas Bociany????? 05.04.06, 23:11
                Tak sobie czasem odwiedzam nasze forum i wzdycham z żalem że, nie spotkałyśmy
                się wcześniej. Brzuchy już nam porosły i wygrzebanie sie z domowych pieleszy to
                nielada wyzwanie. Ja przyznam osobiście, że mi coraz trudniej chodzić. Na
                ostatniej wizycie u lekarza, aż wstrzymałam oddech wchodząc na wagę 14 KILO do
                przodu a tu jeszcze 5 tygodni.Ogólnie samopoczucie bardzo dobre nie wliczając
                tych dolegliwości na które cierpi prawie każda kobieta na tym etpie ciąży.
                Faktycznie zaczyna nas ubywać ( Gocha, Sabinka) jednak zostało nam już tak
                niewiele. Przed nami piękna wiosna, odwiedziny bocianów w każdym z naszych
                domów i cieplutkie lato, a to oznacza spotkania z maluchami. Już się nie mogę
                doczekać.
                Bardzo was wszyściutkie pozdrawiam, ugłaskajcie brzuszki ode mnie i do
                nastepnego spotkania (pewnie tego na forum)...
                Aga
                -
                Nasza Fasolka:
                bd.lilypie.com/TpNzp1.png
                • mfka Re: Kiedy przylecą do nas Bociany????? 06.04.06, 10:12
                  Witam Was Drogie Koleżanki! Z przerażeniem patrzę na swój suwaczek i na te 18
                  dni, które zostały. Najgorsze jest to,że z dnia na dzień czuję się co raz
                  bardziej "zdechła" i dokuczają mi typowe dolegliwości na tym etapie. Co chwila
                  mi się wydaję, że to już, bo brzuch mnie boli jak na okres, do tego bóle
                  krzyża - nic tylko siedzieć na spakowanej torbie. Choć i siedzieć trudno, bo
                  wtedy jeszcze bardziej boli przez ucisk. Chyba najgorsze w całej ciąży będą dla
                  mnie te ostatnie 3 tygodnie. Albo się wkurzę i pójdę na spacer - może to mi
                  trochę doda energi...
                  Pozdrowionka dla Was i do usłyszenia. ( albo zobaczenia, bo jeśli macie siłe
                  mnie odwiedzić to zapraszam!)
                  • nancy_m Re: Kiedy przylecą do nas Bociany????? 06.04.06, 14:22
                    Witajciesmile Juz mi nie duzo zostalo, bo tylko 20 dnismile Maluch jak na razie glowka do gory, w poniedzialek ide na USG i dowiem sie moze co z porodem, czy nastawiac sie na cc.. Juz nie moge sie doczekac, kiedy Malenstwo bedzie z nami. Na uczelnie chodze do konca tego tygodnia i koniec, bo juz nie mam sily. Trzymajcie siesmile i do zobaczenia (jesli nie z brzuszkami to z Maluszkamismile) PS: mfka mnie tez tak brzuch boli jak przed okresem
                    • mfka Re: Kiedy przylecą do nas Bociany????? 06.04.06, 15:45
                      To przynajmniej tyle,że sama nie jestem ze swoimi dolegliwościami! Ale to i tak
                      dobra jesteś,że jeszcze na uczelnie chodzisz! Mnie już nawet ciężko zejść
                      piętro niżej do kuchni...
                      • adad05 Re: Kiedy przylecą do nas Bociany????? 06.04.06, 22:10
                        No to ja nie będę wspominać o mojej wadze droga Aguniu!!! I proszę mi więcej
                        tego tematu nie poruszać! smile Moje drogie ja również żałuję ,że tak pózno się
                        poznałyśmy, ale cóż jak wspominałam wcześniej będziemy miały jeszcze dużo
                        okazji by się spotkać! A wiosna dopiero się zaczyna... We wtorek mam Usg więc
                        dam znać co i jak ,może mój synalek też juz jest "nietoperzem" jak to Aga
                        ostatnio okresliła i co mi się spodobało! smile Buzialki dla was kochane i
                        dawajcie znać! Pozdrawiam Ada
                        • rybinek17 Re: Kiedy przylecą do nas Bociany????? 07.04.06, 00:13
                          Dobrze już dobrze o kilogramach nie rozmawiamy, bo to temat wielce drażliwy. Ja
                          oczywiście chciałam się zarejestrować na USG które mi zlecił mój lekarz i
                          dokonując tego rano (a jestem wówczas jak śnięta ryba) zapisałam sie na tak
                          daleki termin, że pewnie urodze do tego czasu. He,he,he taka ze mnie blondynka.
                          Ale dziś zadzwoniłam i badanie mam jutro a własciwie to na dzisiaj i bardzo się
                          cieszę. Jak tylko z niego powrócę napiszę co i jak z moją fasolką.
                          Aduś na twoje USG też się doczekać nie mogę, bo wiem jak go wyczekujesz-ale już
                          coraz bliżej do podglądnięcia Juliankasmile))
                          Gocha ty z tymi spacerami nie przesadzaj bo jak słyszę o tym że ty gdzieś
                          jeździsz autem sama to mnie aż dreszcze przelatują. Masz urodzić w szpitalu a
                          nie w centrum handlowym PRZYPOMINAM!!!!
                          Aniu, ty też dbaj tam o siebie i może wiesz ju`z co tam nosisz pod serduszkiem.
                          Może nadal maleństwo wstydliwe i pokazać się nie chce???To pewnie dziewczyna
                          jedyna w naszym gronie bo chłopaki to już wszystkie pisanki swoje pokazałysmile)
                          Asia i Sabi gdzie wy się podziewacie wszędzie Was pełno ale nie tu...
                          Ściskam Was mocno i ślę buziaczki
                          Aga
                          • sabiptysia Re: Kiedy przylecą do nas Bociany????? 07.04.06, 10:02
                            No jestem, jestem!! smile) Zaniedbalam troche nasz watek na rzecz gg tongue_out
                            Ale systematycznie tu zagladam i jestem na biezaco!
                            • rybinek17 Re: Kiedy przylecą do nas Bociany????? 07.04.06, 17:08
                              A więc tak, moja fasolka okazała sie po raz kolejny dorodnym chłopcem z dwoma
                              pięknymi pisankami świątecznymi. Dla pozbycia się wszelkich wątpliwości
                              pokazano mi jeszcze siusiaka bo ja taki niedowiarek. Rozwija sie przepięknie
                              waży sobie 2630 gram i tak jak mama go prosiła zawisł wreszcie na dobre głową
                              do dołu. Długo się do tego zbierał ale mu się udało. Dumna jestem bardzo!!!!!
                              Robiłam USG w szpitalu i mówię wam jaki tam ruch jest można zwariowac, zapewne
                              we wszystkich szpitalach podobnie. Jestesmy pokoleniem wyżu demograficznego i
                              dlatego tyle się teraz porodów sypie.Ubiegłej nocy urodziła się aż czwórka
                              dzieci.
                              To tyle z moich dzisiejszych przeżyć, pozdrawiam ciplutko.
                              Aga
                              • bania23 Re: a może jednak... 07.04.06, 18:24
                                Dziewczynki, a może byłyby chętne na spotkanie. Ja wiem, że dużo nie może, ale
                                może ktoś nowy, albo na chodzie, kto ma ochotę. Ja niestety długo leżałam, teraz
                                zaczynam 38tc, owszem jest mi ciężko człapać, ale mam ogromną chęć spotkać się z
                                Wami. Więc może zastanówcie się... To tylko propozycja.
                                Pozdrawiam.
                                Basia
    • sabiptysia Ostatnia przedświąteczna sobota :/ 08.04.06, 14:39
      Czesc Dziewczyny!
      Chce sie Wam wyzalic i poskarzyc.... Dzis mam ochote gory przenosic! Jest tak
      cieplo i moglabym tyle rzeczy zrobic a tu lipa!! Chcialam chociaz posciel
      wystawic na balkon, ale zeby to zrobic musialam zimowych gratow sie pozbyc
      (choinka, sanki) i pozmywac. Oczywiscie maz mi pomagal wymieniac wode i wyniosl
      wszytskie graty. Ledwo skonczylam jak mnie za przeproszeniem cale dupsko
      rozbolalo. Mopem tez mi nie wolno zmywac???!!!! Cholera mnie bierze, ze nie
      moge normalnie funkcjonowac!
      A dzis jeszcze cale popoludnie na zakupach spedze (musze zmotoryzowanego meza
      wykorzystac przed swietami). Co prawda bylismy do poludnia juz na zakupach,
      chcialam sobie i Eryczkowi jakies buciki kupic, ale oprocz pantofelkow dla
      Erysia nic innego nie kupilam. Jak znalazlam jakies sliczne i w normalnej cenie
      to nie
      bylo dla nas numeru!!!!!!!!! Oprocz tego chce sobie kupic bluzke na swieta i
      musimy kupic koszyk na swieconke. Dlatego jedziemy jeszcze raz, tym razem po
      hipermarketach pochodzimy, moze uda sie cos kupic...
      Jesli bede miala sily siadac jeszcze do kompa to odezwe sie wieczorem i zanudze
      Was wrazeniami z zakupow. Buziaki! Sabina.
      • asia517 Re: Ostatnia przedświąteczna sobota :/ 08.04.06, 17:53
        Dziewczyno ty się oszczędzaj, bo jak nic posypiemy sie wszystkie przed
        świętami!!!! Gosia poszła dzisiaj na pierwszy ogień. Mam nadzieję,że z nią i
        maleństwem wszystko dobrze.
        Ja tez powoli wysiadam, a właściwie moje nogi. Strasznie mi puchną i dobieram
        sobie do głowy różne schorzenia, a wizytę mam dobiero po świętach sad...

Właśnie dostałam od Gosi sms-a!!!! Urodziła synusia-2900g, 55 cm! Gratulacje!!!
        Trzymaj się Sabinko!
        pozdrawiam
        • sabiptysia Gratulacje Gosiu!! 08.04.06, 22:46
          Bardzo sie ciesze, ze wszystko w porzadku z Toba i synusiem. Czyzbys urodzila
          silami natury?? smile) buziaki!
          • adad05 Re: Gratulacje Gosiu!! 09.04.06, 09:48
            Ja również Ci serdecznie jeszcze raz chciałam pogratulować ślicznego
            syneczka!!! Jak ten czas ucieka...Ty juz masz to za soba ale my juz niedługo
            też ...Całuję Was mocno!
            Do brzuchateksmile-Cieszę się,że się poznałyśmy,bo im bliżej tego wszystkiego tym
            większy stres jakiś taki mnie ogarnia... A z wami zawsze rażniej! Buziaki
            • rybinek17 Re: Gratulacje Gosiu!! 09.04.06, 17:50
              Wieeeeeeelkie Gratulacje!!!!!
              Spisałaś się na medal i jestem bardzo z ciebie i juniorka dumna. Wciąż nie mogę
              uwierzyć że poród masz już za sobą. Ja zaczynam trochę wariować bo, przecież
              następna w kolejce jestem własnie ja, ale dzięki Bogu was poznałam i dużo
              łatwiej mi znieść ten stres.
              Trzymaj się cieplutko ja chętnie wypiję dziś kieliszeczek czerwonego winka na
              pępuszek Maksika. Niech się zdrowo chowa.

Aga wraz z mężem!!!!!
    • asia517 Odwiedziny Gosi i maleństwa 12.04.06, 20:19
      Dziewczyny jesteście suuper!!! Dawno się tak nie uśmiałam!!!
      Cieszę się, że Gosia z malutkim mają się dobrze. Nawet teraz się uśmiecham na
      wspomnienie pani, która z przerażeniem otwierała nam drzwi w klinice. Chyba
      myślała, że przyszłyśmy do porodu, he,he... A my tylko w odwiedziny przyszłyśmy.
      Podobna sytuacja była w sklepie - wystraszyłyśmy chłopa przy kasie smilePrzecież
      byłyśmy "tylko" w trzy (dobrze, że nie widział całej naszej ekipy brzuchatek,
      bo zawał murowanysmile
      Sabinko żyjesz? Mam nadzieję, że cię nie wykończyłyśmy?

Do: Ady,Agi, Gosi i Sabinki - dziewczyny nawet nie wiecie jak bardzo się
      cieszę, że was poznałam! Z wami jest mi raźniej, weselej i pewniej!
      buziaczki

Aśka z promyczkiem
      • nancy_m Staś urodzi się za tydzień:) 13.04.06, 11:07
        Witajciesmile Ale miałam przygody w tym tygodniu. Od poniedziałku byłam w
        szpitalu, właśnie dzisiaj wróciłam. Ale wszystko od początku... Pojechałam w
        poniedziałek do mojej lekarki na USG. Okazało się, że mam mało wód, a po
        zbadaniu stwierdziła, że jest już rozwarcie i mam szybko jechać do szpitala, bo
        według niej urodze jeszcze tego samego dnia(czyli w poniedziałek). Pojechałam
        więc do szpitala i zostawili mnie tam, powiedzieli że będą czekać na skurcze i
        jak się zaczną to zrobią cesarkę. Ale leżałam tam aż do dzisiaj i nic. Maluch
        rozmyślił się chybasmile))Wypisali mnie więc i kazali przyjść w środę na cesarkę
        (bo Maluszek dalej główką do góry). Wiem już, że to będzie chłopak - Staś, i
        urodzi się 19 kwietniasmileCieszę się, że już jestem w domu, bo myślałam, że umrę
        z nudów w tym szpitalu... Jak wróce po porodzie, to wszystko Wam opiszę.
        Trzymajcie się. papasmile
        • asia517 Re: Staś urodzi się za tydzień:) 13.04.06, 11:42
          Aniu,
          Powodzienia!!! I napisz koniecznie po powrocie ze szpitala
          buziaki
          Asia z promyczkiem
          • adad05 Re: Staś urodzi się za tydzień:) 13.04.06, 12:27
            Dzięki dziewczynki za spotkanie! Było super. Ja tez się cieszę,że u Gosi i maxa
            wszystko dobrze, a na dodatek dziś wychodzą do domku ze szpitala!!! Mam
            nadzieję, że uda nam sie jeszcze choć raz spotkać po świetach by się posmiać i
            zrelaksować...Całuje was!
            Do Ani- no to następny chłopak!!! Napisz koniecznie po porodzie. Powodzenia i
            trzymaj się!
            Pozdrawiam! Ada z Julkiem
            • rybinek17 Re: Staś urodzi się za tydzień:) 13.04.06, 13:27
              Ale mi napędziłaś stracha. Czytając Twojego posta myślałam że ze stołka spadnę
              na szczęście siedziałam twardo. Dobrze że jesteś na święta w domku z mężem,
              rodzinką szpitale to raczej depresyjne miejsce...
              NO i cóz tu powiedzieć 19 kwietnia super data moja mama by się ucieszyła, bo to
              jej urodziny. Trzymam kciuki za ciebie te u stóp też, silna z ciebie babka dasz
              radę. A następna będę ja ooooo Boże!!!!!! Nie wierzę wprost jak ten czas leci.

Kochane moje dziewuszyska!!!!
              Ja tez za spotkanko dziękuję, oby więcej takich, ale aż strach się śmiać przy
              was. Kto wie czy nie skończy się to porodem. W końcu tak skaczący brzuch ze
              śmiechu może się wkurzyć. Gosiaczkowi zazdroszczę baaaaaaardzo ma już kruszynkę
              ze sobą normalnie się wzruszam jak o tym pomyślę.Bardzo jest nasza Gocha
              dzielna!!!!
              Pozdrawiam Was bardzo mocno.
              Aga z Adasiem
              • sabiptysia Re: Staś urodzi się za tydzień:) 14.04.06, 10:04
                No to Aniu powodzenia!!!!! Trzymam mocno kciuki!! Tez sie wlasnie zastanawialam
                co tam u Ciebie, bo nie pokazywalas sie na forum... no to nie bedzie zadnej
                rodzyneczki w naszym gronie... jak sie kiedys nasi chlopcy zejda razem na jakims
                placu zabaw to zasieja miejscowy terror hehe, na pewno beda tworzyc fajna paczke!!
                Buziaki i do zobaczenia z wozeczkami!!
    • kassik1 Re: 13.04.06, 13:18
      hej wszystkim Krakowiankomsmile Czy ktoras z was tez ma termin na lipiec?????
      • morrodiel Do Kassik1 14.04.06, 15:01
        cześć, ja mam termin na lipiec! jak chcesz pogadać pisz na gg 928012 lub na
        maila gazetowego.Pozdrawiam
    • sabiptysia Wesołych Świąt!!! 14.04.06, 10:19
      Moje Kochane!!
      Pragne wraz z Tomkiem, Eryczkiem i Okruszkiem zlozyc Wam, Waszym synciom i mezom
      najserdeczniejsze zyczenia Wielkanocne: zdrowych, pogodnych, spokojnych i
      rodzinnych Świat, smacznego, swieconego jajka (kazda z nas bedzie miala
      dodatkowe dwa do poswiecenia hehe) oraz mokrego dyngusa!!!!
      Moja Wielkanocna rada: Obzerajcie sie przez Swieta, nie zalujcie sobie
      slodkosci, bo to ostatni dzwonek-pozniej czeka nas juz tylko dieta karmiacej mamy big_grin
      Mam nadzieje, ze po Swietach spotkamy sie jeszcze nierozdwojone big_grin
      buziaki!!!!
      P.S: Dziekuje za odwiedziny- bylo ssssuuuuppppeeeeerrrr!!!!!
      • adad05 Re: Wesołych Świąt!!! 14.04.06, 13:19
        No to dziewczynki! Ja też wam i waszym mężczyznom tym w domu i w brzuszkach-
        rzecz jasna, życzę zdrowych,pogodnych i radosnych Swiąt Wielkanocnych. Sabina
        ma rację- jedzcie ile się da-to nakaz! Ja tez mam nadzieję,że po świetach uda
        nam się jeszcze raz spotkać bez wózeczków... Pozdrawiam was serdecznie i lecę
        do sprzatania przed światecznego!
        Ada,Marcin i Julian.
        • mfka Wróciłam! 16.04.06, 18:36
          W końcu się melduję! Jestem cała i zdrowa i szczęśliwa,że mogę mieć na te
          święta prawdziwego zajączka! Dziękuję Wam za gratulacje no i przede wszystkim
          za odwiedziny. Jesteście kochane!!!! Teraz ja trzymam za Was kciuki, no i
          zapraszam (jeśli tylko będziecie czuły się na siłach) na odwiedziny w domu.
          Trzymajcie się mocno i do usłyszenia!

PS. Sabinko, szczególne pozdrowienia dla Ciebie, bo wiem, że jesteś uziemiona.
          Ja też byłam i nie mogłam wyleżeć, no i przez to pogoniłam mojego zajączka ze
          swojej bezpiecznej kryjówki, choć miał tam siedzieć jeszcze co najmniej ze 3
          tygodnie!
          • sabiptysia Re: Wróciłam! 16.04.06, 20:26
            Dziekuje Gosienko!
            Ciesze sie, ze oboje z maluszkiem czujecie sie dobrze i ze na najwazniejsze
            swieta w roku jestescie w trojke szczesliwi w domku!! Aga pokazywala mi zdjecia
            Maksia-jest taki makusi i sliczniusi!!!!!!!!!! Juz zapomnialam jak to jest miec
            przy sobie takie malenstwo, ale pewnie nie na dlugo... samopoczucie
            nienajlepsze, czuje, ze urodze raczej w pierwszej niz w drugiej polowie maja...
            Ja tez mam dobre wiadomosci: mialam usg spojenia, rozejscie mam bardzo
            niewielkie, wiec cesarka mi nie grozi!!!! Bede rodzic w wodzie na Ujastku...

Czekam na kolejne wiesci... w razie jakichkolwiek pytan najlepiej zadzwon-
            chetnie sluze rada smile) buziaki dla Was Kochani!!
            • adad05 Re: No to witamy!!! 16.04.06, 23:08
              Gosiu w końcu jesteś w domu- fajnie co? Mam nadzieje,że u Ciebie i maluszka
              wszystko ok,ale z tego co piszesz to chyba tak. Ja też juz z niecierpliwościa
              oczekuję tego dnia, kiedy mały przyjdzie na świat, a szczególnie po dzisiejszym
              Usg, kiedy to mieliśmy okazję poraz pierwszy ujrzeć twarzyczkę naszego syna
              (śliczne oczka, usteczka i nosek). Waży też juz sporo bo aż 2659! A to przecież
              dopiero poczatek 35 tc! Ułożony jest jak trzeba ,więc wszystko w normie.
              Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieje,że niebawem się spotkamy!!!Buzi dla
              was wszystkich! Ada
              • mfka Re: No to witamy!!! 17.04.06, 11:08
                No i kolejna noc za nami. Nie mogę narzekać, Maksio jest jak aniołeczek
                spokojny, choć to raczej nie jest Maksiu tylko Miniu, bo taki maleńki!
                Musiałam jechać do H&M i kupić troszkę ciuszków na 44, bo we wszystkim się
                topił i mu się zwijało, choć gdy robiłam przedciążowe zakupy rozmiar 56 wydawał
                mi się taki malutki...
                Cieszę się,że u Was wszystko w porządku i z utęsknieniem czekacie na swoje
                maleństwa. A u mnie dziś kolejna wizytacja rodzinki i oglądanie małego.
                Ada, Twój Julek z pewnością będzie większy niż moja kruszynka, mój w 37 tyg.
                ważył 2700, ale też nie ma się co sugerować wagą z usg, bo koleżanka z którą
                byłam na sali czekała na dziecko o wadze 3100 a malutka miała 3750, więc
                różnica spora.
                Sabinko, z pewnością zadzwonię do Ciebie w tym tygodniu, to Ci poopowidam na
                bieżąco. Trzymajcie się cieplutko i do usłyszonka!
    • asia517 Re: Kolejne maleństwo jest już na świecie!!! 17.04.06, 18:38
      Czesc dziewczyny!
      Właśnie sie dowiedziałam,że w Wielką Sobotę Ania urodziła Stasia!! Świeżo
      upieczonej mamie oraz maleństwu życzę szybkiego powrotu do domku oraz
      wszystkiego, wszystkiego najlepszego!!!
      buziaki
      • rybinek17 Re: Kolejne maleństwo jest już na świecie!!! 17.04.06, 19:54
        O rany rany!!!!!
        To już naprwdę czas na mnie. Torba spakowana i tylko trzymam się jako tako. Ale
        cieszę się bardzo i Maksiem i Stasiem a tu jeszcze czterech chłopaków w drodze.
        To się będzie działo he he he...
        Dobrze wiedzieć, że we wszystkich brzuszkach wszystko super i zdrowe
        dzieciaczki nam rosną.
        Pozdrawiam was wszyściutkie i jeszcze raz super gratulacje dla świeżutkich mam.
        Aga
        • sabiptysia Gratuluje Aniu!!!! 17.04.06, 20:19
          Wielkie gratulacje Aniu!!!! Ciesze sie bardzo, ze masz juz upragnionego syncia
          przy sobie!! Buziaki dla Ciebie i Stasia!!!
          • rybinek17 Nasze zdjęcia cz. 1 17.04.06, 20:26
            img63.imageshack.us/my.php?image=maly9xx.jpg
            • adad05 Re:gratulacje dla Ani i Stasia! 17.04.06, 20:54
              No to jak juz zostało napisane, kolejny dzieciaczek na świecie! Gratuluję
              serdecznie i mam nadzieję,że wszystko przebiegło dobrze. No to Agula czas na
              Ciebie!!! Ja coprawda mam jeszcze czas ale torbe już spakowaną. Pozdrawiam was
              dziewczyny! Buziaki
            • rybinek17 Re: Nasze zdjęcia cz. 2 17.04.06, 20:56
              Moje Kochane majóweczki!!!
              Wreszcie obiecane zdjęcia nie było to łatwe zadanie, ale się udało. Są może nie
              w kolejności, ale wiem że mi wybaczycie. Stale się uczę. Miłego oglądania.
              Aga

img115.imageshack.us/my.php?image=eryczek4il.jpg
              img45.imageshack.us/my.php?image=eryczek27ww.jpg
              img520.imageshack.us/my.php?image=ada6rk.jpg
              img509.imageshack.us/my.php?image=maksikzmamusi9nk.jpg
              img508.imageshack.us/my.php?image=maksik1dm.jpg
              img391.imageshack.us/my.php?image=maly0rt.jpg
              img53.imageshack.us/my.php?image=mamusiezeryczkiem8iu.jpg
              img60.imageshack.us/my.php?image=mamusiezeryczkiem20uz.jpg
              img63.imageshack.us/my.php?image=mamusie6vs.jpg
          • mfka Re: Gratuluje Aniu!!!! 18.04.06, 08:49
            Przyłączam się do gratulacji dla kolejnej szczęśliwej mamusi i jej dziciątka.
            Życzę dużo dużo radości z maluszka i pozdrawiam serdecznie,choć nie miałyśmy
            okazji się poznać.
      • nancy_m Narodziny Stasia 24.04.06, 10:11
        Opowiem Wam jak to wszystko wyglądało. W Wielką Sobotę wybraliśmy z koszyczkiem do kościoła i w połowie drogi czuję, że wody lecą. Wróciliśmy się do domu i pakujemy się do szpitala. Dotarliśmy do szpitala (Żeromskiego), tam badanie, USG,wypełnianie wszystkich formularzy (ok 40 min) a potem zaczęli mnie przygotowywać do cesarki. Sama cesarka trwała bardzo krótko. Jak tylko lekarz wyjął Stasia to mi go pokazał, a potem zabrali go do sali obok, gdzie czekał już Czesiek (mój mąż) i tam jak już z małym wszystko zrobili, to już ubranego przyniesili go na chwilkę do sali operacyjnej gdzie mnie jeszcze zszywali. Dali mi Stasia do ucałowania i zabrali, a potem przynieśli go jak już byłam po cesarce na sali pooperacyjnej. Na noc zabrała położna Stasia, bo ja nie umiałam jeszcze się ruszać. Następnego dnia już kazali mi wstawać z łóżka, było ciężko. Od tego dnia Staś już był cały czas ze mną. Położne były super, bardzo mi pomagały, bo ja ledwno się ruszałam. W czwartej dobie wyszliśmy do domu. Z każdym dniem czuję się coraz lepiej, chociaż jeszcze trochę ciężko się chodzi. Jutro idę zdjąć szwy. Staś jest bardzo spokojny, tylko je i śpismileDostał 10 pkt w skali Apgar. Jest zdrowiutki. Zaraz po urodzeniu ważył 3420g i miał 57 cm długości. Trzymajcie się dziewczyny. Już za niedługo też będziecie tulić swoje maleństwasmile Powodzeniasmile
        • rybinek17 Re: Narodziny Stasia 24.04.06, 10:15
          Bardzo sie zawsze wzruszam jak czytam o takim szczęściu. Gratuluję Ci Ani
          jeszcze raz zdrowego i pięknego Stasia. Faktycznie coraz nam bliżej do
          spotkania z naszymi pociechami ale to wciąż jeszcze czysta abstrakcja.
          Pozdrawiam gorąco i przecyłam całuska prosto w nosek maluszka.
          Aga
    • asia517 Re: wrażenia po wizycie lekarskiej 18.04.06, 11:44
      Hej kuleczki!
      Właśnie wróciłam od lekarza i okazuje się, że mój promyczek to już spory promyk-
      ok 3000g. Wiek ciąży wg usg to 36w6d, czyli skończony 37 tc!!! Dzieciątko
      rozwija sie prawidłowo, dalej stoi na główce, a na pytanie dlaczego prawa
      strona mojego brzucha jest więkasza od lewej usłyszałam,że malutki ulokował tam
      swoje kolanka i stópeczki smile Lekarka delikatnie zasugerowała spakowanie torby
      i pozałatwianie różnych spraw do końca tego miesiąca. Przyznam, że podchodzę to
      tego sceptycznie, ale lepiej dostosowac sie do zaleceń, niż później żałowac

buziaczki
      Asia z Mateuszkiem
      • adad05 Re: wrażenia po wizycie lekarskiej 19.04.06, 17:06
        Cześć dziewczyny, jak się czujecie? Mam nadzieję,że dobrze,i że u was wszystko
        w porządku. Ja momentami chciałabym, żeby mały przyszedł już na świat, bo mi
        wieczorami już bardzo ciężko jest. No ale trzeba jeszcze trochę wytrzymać...A
        co u was w tych sprawach? Ja własnie dziś zrobiłam pierwsze pranie ciuszków
        syna i wywiesiłam na balkon, bo ładniusia pogoda! Trzymajcie się cieplutko i
        dajcie znać co u was! Pozdrawiam i buziaki. ADA
        • rybinek17 Re: wrażenia po wizycie lekarskiej 20.04.06, 10:44
          Ja własnie swieżutko po badaniu u doktorka!!! Wszystko super, Adaś bardzo
          ładnie się ułożył i pomalutku lokuje się w kanale rodnym. Zaleca mi się spacery
          co by mu to pomogło.Zostałam jeszcze zapisana na ostatnią wizytę 9 maja ale się
          zobaczy czy do niej dotrzymam. Na razie w przeciągu najbliższego tygodnia nie
          powinnam jeszcze urodzić ale jak będzie??? Zobaczymy.
          Tak juz bym chciała dołączyć do Gochy i Ani i stać się świeżutką mamusią,
          doskwiera mi już tyle dolegliwości, że faktycznie ostatni miesiąc jest
          najtrudniejszy do przetrzymania. Pozostało mi 3 tygodnie dam radę!!!
          Pozdrawiam was wszysciutkie majóweczki.
          Aga
          • adad05 Re: Narodziny Stasia...a nam coraz bliżej... 24.04.06, 13:11
            No właśnie nam coraz bliżej do narodzin naszych maleństw. Już niedługo i my się
            bedziemy mogły pochwalić i opisać nasze przeżyciazwiązane z ujrzeniem poraz
            pierwszy synków. Teraz kolej nadchodzi na Agusię, biedna juz się męczy ,ale już
            niedługo Aga! A co do spotkania to Aga miała racje pisząc mi ,że prawdopodobnie
            spotkamy się juz z wózeczkami na spacerze. Tak więc pozdrawiam was moje
            kochane, te z synami i te jeszcze oczekujące! Gratulacje raz jeszcze dla Ani i
            Stasia i buziaki dla Gosi i Maksia!
            • mfka Re: Narodziny Stasia...a nam coraz bliżej... 24.04.06, 18:34
              Ja się już doczekać nie mogę kiedy dołączycie do spacerków ze mną, bo mi jakoś
              tak smutno samej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka