cameltravel 20.03.06, 18:45 hej dziś zaczyna mi siee 20 tydzień czyli połowinki !!! uczczę to duuża porcją frytek bo mimo, że dzidzia jest okey to ja jeszcze nic nie przytyłam (Mam i tak spora nadwagę )!!!!! hip hip hurra to chłopiec!!! Natan! pozdrawiam cięzarówki Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anialm Re: 20 tydzień Połowinki 20.03.06, 18:57 Gratuluje Natnka w brzuszku!!!! I życze miłego ucztowania połowinek Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: 20 tydzień Połowinki 20.03.06, 23:12 A u mnie nadal 20 tydzień jeszcze do jutra. Zazdroszczę, że nic nie przytyłaś, ja mam wileki brzuchol i 11 kg więcej. Nadal nie wiem co we mnie siedzi poza tym, że na pewno są tam DWA GRUBASKI. Ale nie za bardzo chcą się podzielić z nami informacją o swojej płci- myślę, że będzię dwóch facetów. Nawet już ich straszę, że jak na następnym badaniu nic nie pokażą to kupię im sukienki i będą musieli w nich chodzić. Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: 20 tydzień Połowinki 22.03.06, 20:33 Ha ale Ci fajnie !!1 ja na szczęście mam jedno!! nic nie przytyłam bo do kńca 3 miesiąca miałam straszne mdłości co prawda wymiotowałam raz ale i tak jeść sie nie chciało. tylko pić a piję wodę bo na soki nie mam chęci (w poprzedniej ciązy 7 lat temu to przez nie tak przytyłam) ponadto do teram miewam napady senności i potrafie być nieprzytomna w ciągu dnia a od piątku do niedzieli przespać po 22 godziny na dobę - dobrze, że mam męża. Gratuluje bliźniaków - kup im pewni już mocno wierzgają ?? mój wystawił dziś stope ale mi było fajnie ale zaraz schował! ja miałam przeczucie, że dziewczynak a wyszedł na 4d piękny siusiaczek no w sumie ta niechęć do słodyczy powinna mi być znajoma mam już synka (córcię też) ale jakoś nie chciałam chłopca - ale jużsi pogodziłam i jest ok pozdrawiam mamy jeszcze jakies 10 - 12 tyg na urlop - do dzieła!!! Odpowiedz Link Zgłoś