justysia30 18.04.06, 20:51 Szukam dziewczyn ktore maja termin na koniec sierpnia poczatek wrzesnia . Milo mi bedzie was poznac pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinka3010 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 18.04.06, 20:57 Mam termin na 24 września.Ale zmieniany był już czwarty raz na początku był 14 a teraz 24 zastanawiam się czy to możliwe żeby tak się zmnieniał... Odpowiedz Link Zgłoś
justysia30 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 18.04.06, 21:17 ja od poczatku nie mialam podanego dokladnego terminu a bylam juz na drugim usg i jak narazie nic sie nie zmienilo tak wogole to trudno jest okreslic dokladny termin porodu wiec nie martw sie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annus_annus Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 18.04.06, 22:21 Witam dziewczyny! ja mam termin na 22/25.08 jestem teraz w 22tyg.!!! fajnie,mam nadzieje że będziemy się wzajemnie kontaktować i wspierać. pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
sylka23 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 18.04.06, 23:59 Ja tez mam termin z OM -na 26.08 a z USG na 22.08 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justysia30 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 09:36 Witamy Ja tez jestem w 22tyg. chociaz lekarz nie wznaczyli mi dokladnej daty. A bylas juz na drugim Usg ja juz jestem po. Mysle ze na pewno bedziemy sie wzajemnie kontaktowac i wspierac. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
sylka23 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 20:43 Jutro ide na drugie USG- polowkowe Pewnie, bedziemy w kontakcie U mnie tez 22 tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
justysia30 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 22.04.06, 09:56 Witam Sylka23 Jak tam wyniki twojego Usg? ja tez mam nadzieje ze bedziemy w kontakcie.-) serdecznie pozdrawiam justysia Odpowiedz Link Zgłoś
dorak8 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 13:13 Ja też mam termin na 22 sierpnia!!! Ale miło mieć świadomość, że ktoś jeszcze czeka na ten sam dzień co ja!!! Super! Dobry pomysł z tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
malenstwo2006 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 08.05.06, 14:56 Ja juz tu czegos nie rozumiem ja tez jestem w 22 tyg.a termin mam na 10.09.2006?! moze potraficie mi wytlumaczyc jak sie liczy te tygodnie bo juz nie wiem pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
justysia30 Re: malenstwo2006 08.05.06, 16:11 Czesc Tygodnie ciazy liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki Jak chcesz to przesle Ci na priva caly opis jak to sie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
anulka235 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 09:57 Witam, ja również mam termin na koniec sierpnia 29.08 ale moze się zdarzyć że dzidzia urodzi sie na początku września więc jestem w tym samym gronie co Wy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
the_dune forum "sierpniówek" 19.04.06, 10:06 hej, tam też są dziewczyny z terminami na koniec sierpnia pozdrawiam, diuna forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38267 Odpowiedz Link Zgłoś
agus122 Re: forum "sierpniówek" 19.04.06, 11:19 witaj Wg okresu mam termin na 16 sierpnia, wg pana doktora i USG na 1 wrzesnia! Witajcie. kto ma podobny termin zapraszam na moje gg6654084 Odpowiedz Link Zgłoś
eva123 Re: forum wrzesien 2006 19.04.06, 11:31 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35951 serdecznie zapraszamy, milo bedzie powitac w naszym gronie nowa brzuchatke Odpowiedz Link Zgłoś
luciii 28 sierpień - 2 wrzesień to mój termin :P 19.04.06, 11:34 tak w przybliżeniu witaj ) Odpowiedz Link Zgłoś
dorak8 Re: 28 sierpień - 2 wrzesień to mój termin :P 19.04.06, 13:21 Termin mam na 22, a 28 sierpieńto moje urodziny )) Odpowiedz Link Zgłoś
dorak8 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 13:20 Dziewczyny! A znacie już płcie swoich dzieciaków? Bo to właśnie w takim momencie jesteśmy wszystkie mniej więcej, że już się da określić. Mnie lekarz tydzień temu powiedział, że mam faceta. Choćgdzieś tam w środku byłam przekonana, że to będzie dziewczyna. No i od nowa czeka nas z mężem szukanie imienia. Kompletnie nie możemy się w tej kwestii porozumieć. CO do imienia dla dzieczyny w końcu doszliśmy do jakiegoś konsensusu, ale w ciężkich bólach. Teraz czeka nas znów to samo )) A wy? Odpowiedz Link Zgłoś
malgos_79 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 13:33 może się do Was zalapię, termin z om. mam na 16 sierpnia, dzisiaj zaczynam 24 tydzień. Kopią wasze maluszki ?? bo ja dopiero parę dni temu poczulam, zaczynalam sie denerwować... A co do plic maleństwa, to lekarz mi powiedzial że na 97 % dziewczynka... Mam nadzieje, że to prawda, bo już zdążylam kupić parę sukieneczek, różowych pajacyków i innych cudnych dziewczynkowych ciuszków. Odpowiedz Link Zgłoś
aniatje Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 13:37 Hejka, U mnie termin 23/08. Plci nie znam, bo nie chcemy jej znac . Maluszek kopie dosc mocno, ale sa dni kiedy jest spokojny/a. Nie martw sie, kazdy czlowiek jest inny. Moze Twoje dziecko jest po prostu bardziej aktywne kiedy spisz? Wazne, ze je czujesz co jakis czas. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
justysia30 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 13:37 Witam u nas tez bedzie dziewczynka ja jestem w 22 tygodniu i ruchy dzidziusia czuje juz od 2 tygodni ale przeciez nie kazdz ciaza jest taka sama bardzo serdecznie pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
aisza6 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 13:54 Ja mam termin 1 września i wiem ze chłopak na 99,9% - fajne ucucie jak coś "bulgocze" w środku. MAm pytanie - Czy są jakieś dziewczyny z wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
er77 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 13:58 termin na 24 sierpnia, niestety dzidzia nie ujawnila swej plci Odpowiedz Link Zgłoś
dorak8 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 15:03 Ja jestem z Wrocławia, ale od 3 miesięcy mieszkam w Warszawie, tu też będę rodzić. Warszawy nienawidzę!!! Wrocław moje miasto!!! Ja się urodziłam w szpitalu na Skłodowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos_79 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 14:39 a może jest ktoś z koszalina ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jola120 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 14:58 Cześć dziewczyny jestem z wami mam termin na 02.09 Nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka jeszcze jakoś nie pytałam lekarza na razie czuje bulgotanie w brzuchu - fajne uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
mustardseed Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 17:45 Witam! Ja mam termn na 28 sierpnia, nie wiem jeszcze co będzie - co USG to inna wersja. czuję, że będzie dziewczynka, i przez pewien czas, kiedy z USG była wersja 'chłopiec' czułam się dziwnie. Jak już się do tej myśli przyzwyczaiłam, kolejne USG było raczej w kierunku dziewczynki. Jestem skołowana, i pewnosć będę miała jak sie maleństwo urodzi. Za to jak kopie! Aż brzuch się rusza ) Pozdrawiam wszystkie dwupaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
podkwa Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 20:57 Hey dziewczyny, pozdrawiam serdecznie i milo mi pochwalic sie, ze mam termin na 30 sierpnia... Podobno bedzie dziewczynka Ania, na czesc Ani z Zielonego Wzgorza Przy okazji, pytanie, szukam fajnej szkoly rodzenia w Poznaniu? Moze ktoras ma jakies info i podrzuci jakis namiar? I druga rzecz, czy macie jakies dane na temat jogi w ciazy, moze ktoras cwiczy i pochwali sie efektami? Odpowiedz Link Zgłoś
buzial1 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 21:05 Witam. Ja mam termin wg OM na 30 sierpnia a według USG na 10 września. Dodam, że jesteśmy nauczycielami i fajnie by było, gdyby dzidziuś urodził się 1 września na rozpoczęcie roku szkolnego. Ujawnić nie chce jeszcze swojej płci. Odpowiedz Link Zgłoś
podkwa Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 22:28 Niesamowity zbieg okolicznosci, bo ja tez jestem nauczycielka. Powiedz, pracujesz do konca ciazy? Bo ja zmykam na L4 za 3 tygodnie, jak juz bede miala oceny wystawione. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nelles Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 19.04.06, 23:28 Cześć dziewczyny! Ja mam termin z OM na 25.08. a z USG na 01.09. - zobaczymy kiedy się dzidziuś zbierze. W piątek idziemy z mężem na polówkowe usg i nadal nie możemy się zdecydować czy pytać o pleć czy nie. To nasze drugie dzieciątko, mamy w domu chlopczyka ale w pierwszej ciąży nie chcieliśmy znać plci. To byla fajna niespodzianka a teraz troszkę nas jednak kusi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiashek Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 20.04.06, 11:20 czesc dziewczyny, ja podobnie jak wiele z was termn mam miedzy 26.08 a 02.09...nie wiem jeszcze kto to jest, bo usg mam dopiero za 3 tygodnie a na poprzednim schowal sie gleboko i nie bylo widac nic! mam juz w domku dziewczynke, wiec chlopczyk dla rownowagi sil by sie zdal, zeby z tatusiem razem martwil sie o prezeny dla swych dziewczynek... maluch kopie a ja czuje sie bardzo dobrze, nadal pracuje, choc przyznam sie, ze juz mi sie nudzi, wolalabym a zwolnionku juz byc...moze od czerwca??? pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka6 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 20.04.06, 15:25 Cześć, ja mam termin na 27.08 ...a jutro mam nadzieję, dowiem się kto mieszka w moim brzuszku , narazie na 90% dziewczynka pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
justysia30 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 21.04.06, 19:04 Witam Jowanka6 Jak tam po wizycie u lekarza u mnie jest dziewczynka a u Ciebie? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tusia21 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 21.04.06, 20:33 Jeżeli jesteście zainteresowane szkola rodzenia to: www.klub9miesiecy.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka6 Re: Justysiu :))))) 22.04.06, 20:18 ...u mnie też dziewczynka !!! nie było problemu z ustaleniem, bo tak się ułożyła, że nawet my z mężem widzieliśmy pitynkę ))) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
justysia30 Re: Jovanka6.))))) 23.04.06, 11:05 No to gralulacje!!!!!!!! Wszystko w porzadku u Ciebie? Serdecznie pozdrawiam! Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka6 Re: Justysiu :))))) 24.04.06, 13:32 Cześć, czuję się świetnie," pani maleńka" też, waży 515 gr i regularnie daje znaki,że u mnie mieszka , jedyny mankament teraz to fakt,że dość szybko sie męczę, a wędrować musze na trzecie piętro, no i zaczynają mi puchnąć nogi, dziś kupiłam sobie żel( nowość Eris z serii dla ciężarnych), ale nie wiem czy pomoże, zobaczymy !pozdrowionka i buziaki, również dla Twojej dziewczynki )) ps.jak chcesz to pisz na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
justysia30 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 27.04.06, 14:51 Witam wszystkie dziewczyny Jak sie czujecie i Co u Was nowego Serdeczne pozdrowienia.-) justysia30 Odpowiedz Link Zgłoś
dorak8 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 25.04.06, 14:45 jak się czujecie mamy z przełomu sierpnia i września? Jak wasze kopiące dzieciaki? Mają już imiona? My nadal mamy straszny problem z wyborem... Ale trzymamy się dzielnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justysia30 Re: dorak8.)))))))))))) 25.04.06, 18:42 Hej ja czuje sie dobrze.-) Nasza corcia jkopie najwiecej jak jade samochode ale tak tez sie odzywa. My imiona mamy juz wybrane ale moze sie cos odmieni... A ty jak sie czujesz serdecznie pozdrawiam.-)Justysia30 Odpowiedz Link Zgłoś
nelles Re: dorak8.)))))))))))) 25.04.06, 20:33 Witaj! Pocieszę Cię, u nas też problem z imionami. Na dziewczynkę zaczęlo się troszkę klarować i mamy jakies dwa do wyboru (choć też nie na 100%). Ale z chlopczykiem gorzej - mąż nie ma pomyslu a mnie się jedno strasznie podoba a jemu nie bardzo więc jesteśmy w lesie. Na usg nie bylo dokladnie widać plci więc nie chcieliśmy żeby lekarz zgadywal. Mamy w domu jednego chlopczyka więc dziewczynka bylaby super. Czuję się dobrze, pewnie dlatego że ciągle biegam za moim synkiem (1,5 roku) i nie mam czasu na rozmyślanie. Daj znać jak coś wymyślicie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justysia30 Re: termin porodu koniec sierpnia poczatek wrzesn 02.05.06, 13:16 Czesc Dziewczyny co tam u Was nowego slychac widac ze dlugi we. bo nikt sie nie odzywa serdecznie pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś