16.01.12, 10:54
A może oprócz odkurzania artefaktów dodatkowo jakiś grajdołek wykopiemy, żeby tam wrzucać ciekawostki, co się działy w Międzyczasie?

Taka np. ja nauczyłam się wyjeżdżać na urlopy. to dobre jest. się zwiedza. na początku drogi jestem, ale już czuję, że lubię to zajęcie.
Obserwuj wątek
    • baloo Re: Nowości 16.01.12, 11:00
      Aha. A ja podobnie jak Ty w innym wątku - odkryłem straszne powiązania między ilościa ciurka a ilością Mamony. I że nie to zależność typu wprostproporcjonalnośc. Niestety.

I że uganianie sie za ciurkiem jest bardziej czasochłonne od ciurkania, taki smutny fakt tez odkrywałem namiętnie.
      • baloo Re: Nowości 16.01.12, 11:04
        Stymże szczegółowsze szczegóły to chyba u Rigla bym podawał , niewiedziećczemu ;-)
      • misiania Re: Nowości 16.01.12, 11:05
        No u mnie to akurat wprostproporcjonalnie jest. aż się boję. tkwi we mnie prymitywne i zabobonne stworzonko, sączące jad, że wszystko co dobre, szybko się kończy.

z tym, że ciur nie jest dobry.
        • baloo Re: Nowości 16.01.12, 11:09
          misiania napisała:

> No u mnie to akurat wprostproporcjonalnie jest. aż się boję. tkwi we mnie prymi
          > tywne i zabobonne stworzonko, sączące jad, że wszystko co dobre, szybko się koń
          > czy.

>>>>> Aha, z tym sie zgodzę akurat. Ałtopsję postawie obok w chrakaterze świadka
          >

> z tym, że ciur nie jest dobry.
          >>>>> Za to brak ciura , okazuje się, przykrzejszy bywa. Druga ałtopsję przywołuję . Fuj.
    • piotr_c Re: Nowości 16.01.12, 11:00
      W międzyczasie to moja młodsza , Ta Co Jeszce Imienia Na Plaży Nie Ma do szkoły poszła jako 6 latka. Na razie idzie jej nieżle
      Zaś Tramwaj co się teraz Amersu zwać każe weszła w etap barykadowania sie na piętrze łóżka swego tudziez godzinami okupowania wanny. Kontakt minimalny - jak conajmniej z kometa krótkookresową. Jak przechodzi blisko to sie rozgrzewa i wydaje dźwieki , głośne.
      • baloo Re: Nowości 16.01.12, 11:04
        Piotr_c napisał:
        Jak przechodzi blisko to sie rozgrzewa i wydaje dźwieki , głośne.

Chodzi o odgłosy paszczą ?
        • piotr_c Re: Nowości 16.01.12, 11:31
          Tak, odgłosy paszczowe. Zupełnie nie przystajace do naszych domowych standardów.
          Ale może jej przejdzie.
          • baloo Re: Nowości 16.01.12, 11:42
            Aha, usiłuje policzyć na palcach i wychodzi mi, że już za późno na trzymanie krótko ;-))

Zawsze możesz ją mną postraszyć. Czasami wobec różnych dzieci działało ;-)
            • piotr_c Re: Nowości 16.01.12, 11:48
              Szczerze mówiac to jeśli idzie o (przy)trzymanie to tez idzie ciężko. Zadziwiajaco silna jest.

Spróbuje twojej propozycji jak kolejny czas przyjdzie.
              • baloo Re: Nowości 16.01.12, 11:54
                Znaczy weszła w okres buntu i kwestionowania niekwestionowalnych prawd, półprawd i ałtorytetów ?
                • piotr_c Re: Nowości 16.01.12, 12:18
                  Tak, wszystko na raz
                  • nioszka Re: Nowości 16.01.12, 12:36
                    Ale że Młodsza Plażowo Bezimienna, to fopa wielkie, doprawdy.
                    • piotr_c Re: Nowości 16.01.12, 12:40
                      Jest na etapie wstępnego czytania i pisania na klawiaturze. Pewnie już faktycznie dorosła.
                      rekordu Plazynki i tak trudno dosiegnąc.
    • misiania Re: Nowości 16.01.12, 11:07
      Aha, i w związku z opustoszeniem plaży kopię dołki na Cmentarzu Przydrożnym :)
      • baloo Re: Nowości 16.01.12, 11:14
        Ciekawe strachy na tym Cmętarzu ?
        • misiania Re: Nowości 16.01.12, 11:15
          a nie narzekam, panie dziejku, nie narzekam. ale czasami też jeno wiater tam hula.
          • baloo Re: Nowości 16.01.12, 11:17
            Może tak już ma być , że życie niektórych forumów wije się sinusoidą ?
            • misiania Re: Nowości 16.01.12, 11:27
              A Ty, Baloo, w Paryżewie... Miłe miasto, podobało mi się. jak jechałam do Disneylandu, to ktoś wpadł pod pociąg i cały tłum z RERa musiał wylec na jakiś podmiejski przystanek autobusowy. w końcu przyjechał jakiś malutki lokalny autobus i wszyscy się doń rzucili, nie mając pojęcia, dokąd jedzie. ja jestem z Polski, pekaesami jeździłam, hehe, co mi tam taki czelendż, phi. odjeżdżając, patrzyłam na matki z dziećmi, które zostały na przystanku. pochodziły najwyraźniej z krajów wyżej cywilizowanych.

do Disneya dotarłam, ale z opóźnieniem, nie byłam w domu strachów w związku z tym :(
              • baloo Re: Nowości 16.01.12, 11:29
                Anene, ja od Paryżewa oddalony jestem o co najmniej dwa rzuty kamieniem i nie bywam tam raczej, albo jeśli już , to rzadko.
                Ale Sekfane mam pod ciurkowym nosem, owszem.
          • baloo Re: Nowości 16.01.12, 11:27
            A zajrzałem tam i odkryłem, że w październiku miałaś u ciurka tak ja teraz ;-)))

I dodam, że Castle'a polubiłem bardzo, i panią detektyf takoż ...
      • nioszka Re: Nowości 16.01.12, 11:24
        Ja po okresie plażowania na fanach Musierowicz siedziałam dość długo, ale początkowo pod innym nickiem, teraz tam sporadycznie wpadam.
        A prywatnie, to w konfesjonale :P
        • baloo Re: Nowości 16.01.12, 11:25
          nioszka napisała:
          > A prywatnie, to w konfesjonale :P

A służbowo, na statek ;-)
          • nioszka Re: Nowości 16.01.12, 11:30
            A nene, jednostek pływających nie lubię za bardzo. Wolę samoloty, choć tez nie pasjami :)
            Ale nawet i autokar jest całkiem ok, jak fajne towarzystwo i ciekawe rzeczy do zwiedzania.
    • e.silver Re: Nowości 16.01.12, 14:28
      O ale Was tu dużo :)
      Pozdrowienia śle teraz dopiero bo wiadoma wiadomosc się ładowała w szufladzie, Piotrze_C :))
      • nioszka Re: Nowości 16.01.12, 14:30
        O jacie!
        • e.silver Re: Nowości 16.01.12, 14:31
          noo, ja Cie też :DD
          • baloo Re: Nowości 16.01.12, 14:36
            O, to ja Cie też ;-)
      • piotr_c Re: Nowości 16.01.12, 14:33
        Jak że to być może , w szufladzie ??
        • e.silver Re: Nowości 16.01.12, 14:38
          no kabelek mam tak ładnie pozwijany, ze fakt ładowania sie na nieswoim wikcie kryje sie w szufladzie akurat :D
          A że głos przychodzacy lubi sie odzywac, jak z pokoju wybywam, to i z opóźnieniem sie dowiaduje, ze ktoś pukał :)
          • nioszka Re: Nowości 16.01.12, 14:40
            to teraz męża jeszcze powiadom :)
            • piotr_c Re: Nowości 16.01.12, 14:45
              O to to ! Bo on też chyba sie zaszufladował.
          • piotr_c Re: Nowości 16.01.12, 14:41
            OK odpuszczam ci . Za pokute w kazdym wątku załozonym przez Baloo ślad swój zostaw :))

Ale fajnie tyle zielonych nicków na raz.
            • baloo Re: Nowości 16.01.12, 14:44
              Aha. Całkiem nie jak w gupiej zimie ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka