enterek77 20.04.06, 14:25 No to załozyłam chyba, że wymyslicie coś innego.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:30 Jestem, Fajny tytuł, macham łapką, moze mnie zobaczą))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:31 melduję się) dobra robota Enterku) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:31 No to ja się melduję!!! i czekam na pociany - te czarne - magurskie!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:32 i wreszcie posty się przestały ślimaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:33 erga- Ty to masz wymagania) czarne magurskie) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:34 hehehe - bo najbliżej mnie latają ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:39 jeszcze mi czarne maleństwo przyniosą hihi Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:41 no i ja sie melduje, Enterek fajny tytul ) Wlasnie Ergus ty uwazaj z tymi czarnymi pocianami )) bo to nigdy nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:40 Melduję sie na nowym wątku zaraz spadam z pracy, no tak za 20 minut, zajrzę wieczorkiem jak męzus nie będzie krzyczał...ostatnio marudzi że sie uzalezniłam papa Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:45 Hop i ja jestem!! Fantasie -wiem, że panikuję, ale po prostu się boję tych skurczy wrrr... i tego, że lekarka coś przegapiła, bo te wizyty takie krótkie. Błędne koło, ale obiecuję poprawę) Magurskie bociany-hoho, ale masz wymagania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:42 Sie ciesze, że jesteście coś mi się dzisiaj gazeta slimaczy zajrze do Was wieczorkiem... tylko nie napiszcie zbyt dużo, plisss Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 melbuś - to dla ciebie! 20.04.06, 14:47 video.google.com/videoplay?docid=-988062006819966363&q=twins Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: melbuś - to dla ciebie! 20.04.06, 15:57 nosz maksymalne to jest) tiaaa, melba bądź gotowa) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 15:33 Jestem i ja! Juz zaszczepiona! I potwornie glodna, ale jedzonko sie juz robi To jaania juz wie w jakim jezyku ja belkocze na codzien I z czego te wszytskie egzaminy Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 16:00 Dziewczyny dziekuję Wam za modlitwę w intencji mojej babci. Na szczęście antybiotyki skutkują, babcia się trzyma. Hmmm czy mi się tylko wydaje, czy Gviazdka sie dizś nie meldowała? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 16:04 no wlasnie gdzie Gviazdka??? Megi to cudnie ze leki babci pomagaja! Antus nasza dzisiejsza randka aktualna?? mam byc o 19?? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 16:13 Niedowiarek, pewno ze tak))))Najwyzej jak nas Mała pogoni to bedziemy musiały posiedziec z lodami na placu zabaw ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 16:15 z towja corka moge siedziec wszedzie )) bede o 19.00. juz mi slinka cieknie Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 16:19 melduję siębliźniaki boooskiewcale się nie boję Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 17:24 Jestem już w domku . Na becie nie byłam i zdecydowałam, ze na razie nie ma sensu iść. W sumie mógłby wyjść fałszywy wynik, po co mam się stresować! I tak jutro albo pojutrze będzie @. A jak nie to zrobię jeszcze jeden test w weekend... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 17:32 A bliźniaki superanckie )) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 17:55 Stokrotka...a ile dni temu miałas podany Pregnyl??? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 17:57 Melba, 6 kwietnia rano... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 18:06 Hmmm nie chcę Cię stokrotko nakręcać ale czytałam, że 14 dni później to test jest już wiarygodny, więc trzymam mocno zaciśnięte kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 18:10 Taka bardzo słabiutka druga kreska była, ale widoczna i to dosyć szybko, nie np po kilkunastu minutach... Ja jednak myślę, że to jeszcze ten pregnyl... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 18:13 Stokrotkoja Ci nic nie powiem))) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 18:15 Brzuch boli @-owo, jakby zaraz miała przyjść... Także nic nie mówcie Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 18:56 no, to nic nie mówimy) lecę kapac Tosicę-Łasicę, pada dziecina) k. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 19:36 Jaki dzisiaj spokoj. Kobiety gdzie wy jestescie?? Ant i Marudka wcinaja lody, a reszta??? Ja siedze sama, samiusienka. Ale M. bedzie za jakies pol godzinki. Uczy sie takiego jednego trudnego jezyka)) A ja jem sernik i jem i jem a jego ciagle tak duzo. Moze ktos ma ochote?? Chetnie sie podziele. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 19:42 Gviazdka jest odcięta od internetu i dlatego się nie odzywa. Przesyła wam całuski Althea ja bardzo chętnie zjem kawałek serniczka ale dopiero jak wrócę od lekarza bo tam będę musiała stanąć na wadze Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 19:44 To ja juz ci przesylam ten serniczek Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 20:06 Melduje się w nowym watku - tym razem przxynajmniej napoczątku a nie na końcu Bebell Ja też myslałam że 6 maja to Wy do Poznania przyjedziecie... Ant - chyba nie jest tak tragicznie z tymi włoskami, zresztą zawsze można poprawić. Megi - cieszę się że z babcia lepiej Marudko - no chyba juz teraz uwierzyłaś - 7 mm to już coś! noi serduszko bije! Stokroociu - Ty to masz nerwy! I też nic nie mówie... ale sowje myślę będzie dobrze! Balbinko - an lody do Grycjana nie musisz wcale jechać do Warszawy w Poznaniu w KING CROSIE też są - i przyznam że pysznie wyglądają i smakują. A Ja się oszczędzam kochane, do szpitala mam blisko. Zresztą dzisiaj moja mama miała operację, więc wizyt dzisiaj nie było - cały dzięń byla na OIM-ie - więc wizyta jutro. Martwię się bo to była poważna operacja, ale rozmawiała z Tatą i uskarża się na ból, więc musi być dobrze! Mi gdzieś M wcięło pojechał po auto do mechanika ponad godzinę temu. Dowiedzielismy sie ze jego przyjaciel jest chory.. ciężki ten tydzień dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 20:21 Aniulm- będzie dobrze) operacja napewno się udała) ja sobie cały czas ten 6-7 maja rezerwuję na Poznań) najwyżej zjedziemy się na dwie tury) Megi- to dziś ustalisz kiedy Cie rozszyją?!?) Althea- ja mam ciagle w lodówce 3/4 babki drożdżowej i nikt nie chce jej ruszyc( nie, żeby niedobra jakas była, udała się porzednio, tylko jakoś każdemu tak do niej nie po drodze... jutro robię pomidorową) z ryżem) Ma_rudka- Tosica dolączyła do żelkowych fanatyków) chodzi za mną i prosi:"zielka, zielka")) teraz testujemy żelki śmiejki Nimm2, niezłe, ale te Twoje lepsze) szukałam ich ostatnio w makro i nie było( ale może moje szukanie nie byo za bardzo skuteczne, bo zapomniałam jak się nazywają. wodziłam więc smętnym wzrokiem po opakowaniach licząc, że jak na nie trafię to mi się nazwa przypomni. ale chyba nie trafiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 20:31 Melduję się na nowym wątku. Super tytuł Enterku, teraz muszą nas te pociany usłyszeć) Wiesz, na bormergeronie tez mi się zdażył cykl dwudzistoparodniowy,ale potem to było jak w zegarku Megi, ciesze się, że z babcią dobrze i że leki działają Stokrotko, zgodnie z nakazem nic nie mówię, ale kciuki trzymam. Althea, ja serniczek chętnie, ale właśnie wchłonęłam na deser spory kawałek makowca z polewą czekoladową i orzechami, więc chyba wystarczy Muszę jakoś pohamowac swój apetyt na słodycze, bo efekty ich niejedzenia w poście diabli szybko wezmą Anialm, powtórzę za bebell, będzie dobrze. I oszczędzaj siebie, ja 6 maja jestem w Poznaniu i czekam Dzisiaj do mnie @ przyszła, zaraz dzwonię do ginka i ustalamy, czy sobie ten miesiąc odpuszczam (ciężko z wizytami w długi weekend) czy jednak nie. Sama nie wiem, czy chcę. MOże lepiej iść za ciosem, może jajniki raz pobudzone na drugą stymulację działają lepiej? A może lepiej jeden miesiąc nie myśleć? Pogadam ze specjalistą Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 20:45 Bebelku, pomidorowa mowisz? Moze tez ugotuje No i rybka do tego. A babke tez mam, cytrynowa. Zuza, juz ci serniczek wysylam! Sciski! Mam nadzieje, ze nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 20:56 I ja sie melduje hm... jutro dzien pomidorowej chyba moja tesciowa tez - w dodatku nas zaprasza Wlasnie przed chwila wyszli nasi rodzice, testowalismy robota moulinexu - byl szejk truskawkowy i sok ze swiezych pomaranczy... pysznosci Stokrotko, ja tez nic nie mowie Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 20:59 Ania- Ty nic o soku z pomarańczy nie mów!! ja mam na niego apetyt a nie miałam dzis sily isc na bazar po pomarańcze( poza tym odrzuca mnie od wszelkiego jedzenia( rosnie mi w gardle... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 20:57 Zuza- mam nadzieję, że @ przebiegnie bezbolesnie... wredna paskuda! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:05 Zuzka mam nadzieje że nie boli bardzo... Ja też mam babke ale majonezową i kokoska... i nikt nie moze patrzec na ciasto. Wyłamię się jutro bede miała zupę neapolitańską ugotowałam dzisiaj gar zupki na dwa dni Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:07 Kocurek Ty mnie nie szczuj szejkiem... bo wyslę M na miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:09 ooo widzisz jaka paskudna jest) ciebie szczuje, mnie szczuje) a z tym M na miasto to nie jest taki zły pomysł) Wojtek jeszcze nie wrócił (ach, te wieczorne montaże) ) to zadzwonię i niech mi przywiezie) Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:14 Wykorzystaj a co na pewno będzie mu po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:15 o rany! przepraszam, nie wiedzialam, ze tyle checi Wam narobie Ale soczek i szejk naprawde byly pyszniutkie Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:17 no nie wątpię że pyszne było ... M mówi że może jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:18 no to niech leci nastepnym razem przesle Wam wirtualna paczuszke Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:41 Melduję się wieczorkiem. Właśnie sączę sobie winko. Zapraszam do towarzystwa... Altheo - możemy sobie podać ręce - mój P. tez czasami tak nic nie rozumie i niekumaty jest - groch o ścianę. Nie gadam z nim...szkoda słów Wiem w jakim języku nadajesz ale nie wiem skad się tam wzięłaś, co tam robisz - ale przypuszczam, zę jak pogrzebię w starych wątkach to znajdę (no chyba, ze się zlitujesz nade mną i nie każesz mi przewalać milonów postów i zdradzisz słodką tajemnicę A został Ci jeszcze kawałeczek sernika? Tak na poprawę humorku... Megi- dobrze, ze z Babcią lepiej - oby tak dalej!! Babcie to skarb najdroższy - ja o swojej z takim rozczuleniem myślę....już mi tylko ona została z dziadków i z nią zawsze najblizej byłam zwiazana. Tak wiec nie bój nie bój, nasze babcie ztakiego pokolenia co się tak łatwo nie daje - twarde babki!!! Stokrotko - kompletnie nie znam sie na tym - czy trzeba zrobić betę czy nie ale jak zwykle trzymam kciukasy żeby wszystko się udało!! Anialm - przykro mi bardzo z powodu złych wieści o chorobie przyjaciela - zycie czasami tak cięzko nas doświadcza, pytanie dlaczego zawsze pozostaje bez odpowiedzi - moze kiedyś sie dowiemy...Ale mam nadzieję, ze jest nadzieja i ze wszystko bedzie ok. Wierzę w to. Więrzę także ze wiara czyni cuda i nie mozna się poddawać!! Mam nadzieję, ze operacja Mamy się udała - obu wszystko było dobrze i żebyś nie musiała sie stresować!! Widzę tez ze kobietki szykuja jakies grubsze spotkanie w Poznaniu - skzoda, ze żadna z Was nie jest z Wrocławia... buuuuu takie wielkie miasto i żadnej foremki nie ma stad, jkak to możliwe?? Zuza - życzę lekkiej @ Bebell - pomarańczki? a zaraz ogóreczki kiszone? i lody z truskwakami, i wielki misz masz z ogromna górą zasmażki ciekawe kiedy wróci Ci apetyt? Mam nadzieję, ze niedługo bo musisz przecież coś jeść!!!!!!!!! Gdzie sie ta Gviazdka podziewa? Już zdążyłam sie przyzwyczaić że ją codzinnie czytam - a tu lipa A ja byłam dziś u ginka - mówi, ze przeciwskazań nie widzi do zachodzenia, mam tyłozgięcie szyjki ale podobno to nie problem. Musze zrobić THS i jeszce mi powiedział, ze jak jest nadczynnosc (chyba nie pomyliłam) to dziecko moze się urodzić mniej inteligentne niz inne - jakoś mi się to nie spodobało.... badań na różyczkę i toxo nie kazał robić. Na r. chorowałam a przy toxo pytala czy mam kota. Nie mam wiec powiedział, ze bez sensu robić teraz bo jak sie okaże że nie chorowałam (czyli nie mam przeciwciał, tak?) to jak zajdę w ciąże to i tak trzeba bedzie zrobić bo mogę w międzyczasie zachorowac. Ni ewiem co o tym myślec.... Och - mój pierwszy długi post!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:50 jaania, ja nie lubie o sobie za duzo pisac na forum, wiec pewnie i nie znajdziesz i nie napisze za wiele. A niektore dziewczyny wiedza co nieco chyba najwiecej ze spotkania. Ty sie nie przejmuje gadaniem doktorkow! Dziecie bedzie sliczne i madre! TSH zrob, najwyzej sie podreguluje te hormonki i bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:44 "mam nadzieje, ze jest nadzieja"...tak, Jaania, tak, piękny styl pisania, nie ma co.... mam nadzieję, że nie ma żadnej polonistki na forum bo pała jak nic ))) ale styl... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:48 Jaaniu mam złą wiadomość, polonistka jest!!!!!!!!!!! ha ha ha Dobrze, że wizyta się udała, ale nie ukrywam że Twoja doktorka mi podpadła!!! Przecież toxo to nie od kota, ale od: surowego mięska, owoców, warzywek-ziemia, kot w tym najmniej wązny, no chyba że lubisz grzebać się w kuwecie))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:48 Fantaisie - relacja z wizyty u ginka ponizej. Ale srednio mi isę spodobał, małomówny jakiś - pierwszy raz u niego byłam. Wcześniej parę lat chodzilam do harleyowca. Łysy był, wielki i autentyczni emiał motor. Ale potem sie rozbestwił i zaczął strazną oprywatę uprawiać w tej przychodni. Kasę brał na lewo za róóżne rzeczy typu wypalanki etc. Lipa. I zrezygnowąłm z niego. Teraz znowu raczej nie trafiłam na konkretnego... ech Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:50 Fataisie - to był on a nie ona!!Źle napisałam - przepalcowało mi!! No mówił o tym surowu\ym mięsie też. Tatara nie jadam i raczej nie miałam żołądkowo kontaktu z surowym mięsem... A któż to ojczystego języka uczy??? Ze mnie zowu niedoinformowana bestia.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:52 Jaaniu, oki pan doktor też mi podpadł a owocki i warzywka z ziemii to co???? np.truskaweczki??? Nio??!!! Polonista na maksa to na pewno nasza BalbinkaDDDDDDDDDDDDDDDDD A co do koleżanek, zaprosiłam dziewczynę z Twoich okolic, mam nadzieję, że do nas przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:54 jaaniu- z Twoich okolic jest Nika) no i jutka- tylko ona już wieki sie nie odzywała( jutka- ścisk! fantaisie- zaprosiłaś tatankę?? super!!! niech wpada!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:56 Dokładnie! Tatankę!!! Wysłałam do niej maila z naszym linkiem... czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:14 To jednak nie takie gupie te wieczorne montaze Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:45 Jestem i ja I znowu się jedzeniowo u nas zrobiło, to jakaś wieczorna obsesjaP Przykro mi dziewczyny, ale ja na pewno 6 maja to nie przyjadę, po prostu mam pracę i nie mam co z tym fantem zrobić A co się stało z 30 kwietnia, dlaczego odpadł??? I tak żeby jechać na Rodos muszę odpracować cały tydzień i już mi jest niedobrze...ale czego się nie robi dla przyjemności Nikuś ja jadę do miejscowości Kolimbia, napisz mi Słonko co warto tam zobaczyć... Hotelik jest śliczny, zobaczymy jak będzie w realu) Jaaniu jak wizyta u doktorka?? Filmik i bliźniakach mnie powalił na kolana....... Bebelku a jak Wasze plany z wyjazdem nad morko? Kiedy dajecie długą??? Strasznie mi przykro na te Twoje mdłości, ale one przecież muszą się kiedyś skończyć Podobno z drugą ciążą zawsze tak jest, a tym bardziej jeśli pierwsza była bez atrakcji.... Stokrotko Ty zrób jednak betę!!!! A gdzie Matalka z Losiem, coś nas przetrzymuje dziewczyna Althea, ja Ci się przyznam że wywaliłam dzisiaj serniczek, babę i jednego mazurka, sałatkę, sosik tatarski w kolejce stoi jeszcze jeden mazurek... Dziewczyny zaprosiłam do nas koleżankę z listopadówek, które niestety jest w takiej samej sytuacji co ja, mam nadzieję, że do nas dołączy, naprawdę fajna z niej foremka) trochę sobie z nią już pogadałam i liczę, że do nas zrobi wpada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:50 Megi świetnie, że antybiotyk pomaga i nie dalej tak robi, żeby babcia jak najszybciej wróciła do domku!!!!! Trzymam kciuki i się modlę!!! Anialm, to faktycznie taki sobie tydzień modlę się również za Twoją mamusię!!!! Musi być dobrze, a ból jest dobrym objawem.... Jeśli jesteśmy przy smutkach, to mojej Mariolki kolego zmarł na białaczkę( i jutro jest pogrzeb, dzieciaki chcą stanąc wzdłuż drogi i jak będzie przechodził kondukt przy szkole ma bić dla niego ostatni dzwone(( Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:53 No widzisz fantaisie i po co bylo tego tyle robic?? A serniczek przesylam wszystkim zainteresownym Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:56 serniczek mniam mniam nie ma sprawy Altheo - pytam bo nie wiem, szanuję to co piszesz, ze nie chcesz o sobie za dużo pisac Fantaisie więc myślisz ze lepiej zrobić to toxo? i co wtedy? można sie na to zaszcepić jeśli nie chorowałam? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:56 nosz dlatego piszę ciagle 6-7 nie??? bo jak nie możesz szóstego to myśłałam, ze walniemy się w Poznań siódmego... no, ale najwyżej walnę się sama) ciekawe czy się zrzygam w pociągu??? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:59 bebell, to jeszce dwa tygodnie. Moze ci przejdzie do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:03 Dobry wieczór, Wrócliśmy w końcu od ginekologa, jest ok Pozwolił mi na spacerki, a w środę zdejmowanie szwu dziś już jestem padnięta ale jutro zaczynamy się do tego grycana umawiać koniecznie!!! W 2 tygodnie 2kg mi przybyło ale co tam biorę się za serniczek althei Anialm, mam nadzieję, że mama szybko wróci do zdrowia po operacji!!! Pozdrów ją od nas. uściski i dobrej nocki m. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:04 Megi, cudowna wiadomość)) Czyli lody nadchodząD Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:07 Megi- bomba) grycan, grycan!!)) najlepiej w następny czwartek więc, to się może Miki jeszcze nie zorientuje, że rozszyty) i da nam chwilę na pogadanie) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:00 O w mordę nie pomyślałam o tym Twoim rzygankuPPPPPPPPPPPPPPP mogą być jajca!!! A co z tym 30??? dlaczego on nie pasi, czy ja cosik przegapiłam???? Bebelku ja chciałam robić 6 maja swoje imieninki dla Was, i obawiam się czy będę mieć jeszcze siłki na 7.05, a może tydzień później??? Althea, ja się sama nad tym zastanawiam? po kiego ja tyle robiłam, skoro teraz wyrzucam, czy wiesz że 3 podwójne piersi w miodku już też poleciały.... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:03 Takie marnotrastwo!!! Hańba!! tydzień później mnie tez pasi) 30.04 odpadł, bo Anialm ma mamę w szpitalu... Althea- ja pesymistycznie patrze w przyszłośc( nie przejdzie( moim zdaniem jeszcze ze 4 tygodnie potrzyma, a potem nadejdzie ZGAGA!! z deszczu pod rynnę) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:05 Jasne, to ew. przegapiłam do kiedy Anialm mama jest w szpitalu(( sorki!!!! To ja wstępnie zaklepuję 13,14 maja Bebelek to Ty tak strasznie nie chcesz do mnie przyjechać na tego grillika imieninowego??? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:09 Monia ja bez szans jestem na tego grila u Ciebie( bo ja tam nie dojadę do Ciebie, a W mnie nie zawiezie, bo pracuje(( więc ja sobie nawet smaka nie robię... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:11 Buuuuuu, a może któraś laska Cię podbierze??? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:27 Właśnie wrócił W i mówi, że chyba jednak bedzie mnie mógł zawieźc) na ten grill) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:29 Bebell, a jak postepy w mieszkaniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:29 Yes, yes, yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:04 No przeginasz, takie pysznosci wyrzucac! Zamrozic mozna i pozniej jest jak znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:08 no jestem, ale najpierw musialam wejsc do wanny i was doczytac) u Ant jak zwykle bylo WSPANIALE!! na samo wejscie przyleciala Amelka w dwoch warkoczykach krzycza: ciocia maruda przyszla!!! rozczula mnie to dzieckoDD i jeszcze byl maly chlopczyk - Michas i oboje z Amela pogonili kota kotuDD byly tez lody, dla mnie oczywiscie podwojna porcja!! jak zwykle pyszne az zal bylo wychodzic... Anialm dobrze ze z mama lepiej Bebelek ja ci z calego serca wspolczuje z tym rzyganiem, biedna jestes a Tosica to rosnie na BARDZo madra dziewuszke, skoro ona juz w tym wieku do fanklubu zelek sie wpisuje!! a te frutelli koniecznie sprobujcie!!! sa boskie Stokroteczko to ja tez nic nie mowie cos sie u nas znowu jedzeniowo zrobilo, zaczynam myslec nad jakas kanapeczka na noc i chyba sie skusze ) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:05 czasem wieczorny montaż nie jest zły) ale generalnie nie znoszę ich! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:06 Eee, poddałam się pies sąsiadów ma rajski tydzień!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:06 A co montuje? U mnie jakos w weekend bedzie nastepny odcinek Telepeerele. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:08 cosik mi komp nawala napisze tylko, że super że u Megi jest wszystko ok. Oby tak dalej!! Żegnam sie i do jutra - pa p a pa Jaania Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:12 Megi jak dobrze ze wrocilas z samymi dobrymi wiadomosciami!! to i ja juz ostrze sobie smaczek na te lody w arkadii ) Bebel jakby co to ja moja niebieska strzala sluze za taksowke do Monisi na imieninki )) tylko za cholere nie wiem czy trafie do niej na wies Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:15 To szkoda, ze mnie nie bedzie, bo ja wiem jak trafic do Z. No ale Ant wie gdzie Monia mieszka, to moze poprowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:16 MARUDZIA!!!!!!!! NA WIEŚ???????????? COŚ CI ZROBIĘ!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:18 pewnie ze na wies!!! jak ostatni jechalam tam prosic na slub, to mijalam tablice 'warszawa koniec' - czyli wies DD Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:20 Tylko wiesz co Cię ratuje przed kopniakiem??? Wiesz, wiesz i to wykorzystujesz)) ale co tam....do mnie i tak się szybciej jedzie z centrum niż do CiebieDD Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:27 o szybkosc z centrum sie klucic nie bede na moja wies ciezko dojechac w godzinach szczytu D kotek wiesz ze z ta wsia to zart. spadam spac, kanapeczka z karkowka i salata (boshe co ja z ta salata??) i rzodkiewka zjedzona to do wyrka. dobranoc laseczki ... kolorowych snow Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:29 Wiem wiem))) Kochana moja mama będąc w ciąży ze mną jadła sałatę zagryzając tłustym!!! pączkiem) Całuski dla Marudziątka Też już idę spać, cosik mi się oczka zamykają, dobranoc!!! papapapa Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:31 I znów gaduły się rozgadały. ja wpadłam tylko na chwile - bo przeczytałam wszystko i nie mam siły juz pisać. Więc mówię wam DOBRANOC!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:52 wpadam na momencik... i mówię dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 23:13 ja tez tylko na sekundke Własnie wróciłam od koleżanki i jestem śpiąca. Moj m. zaraz mi bedzie bajke czytał ( to znaczy dla dzidziusia na sen papa! do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 23:26 O na koncu to jestem ja, straaasznie pokłóciłam się z M, ...baran....nic wiecej nie powiem.....bo musiało by byc piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Megi fantastyczna wiadomosc tez się pisze na lody Stokrotko czekam niecierpliwie na rozwój sytuacji Anialm ściskam ponownie, i mam nadzieje ze niedługo mama juz wyjdzie Dziewczynki na Grila to przeciec mozemy jechac jednym samochodem, z tym to nie ma problemu, Bardzo bym chciała do Poznania pojechac ale widze ze ciezko mi bedzie teraz zaczynam goracy okres, wiec choc w weekendy chce byc z Małą, Lece sie pouczyc pa Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 06:35 Dzieńdoberek . Coś mnie podkusiło, żeby zrobić rano znowu teścik zamiast w weekend -stwierdziłam, że napewno będzie jedna kreska i będzie spokój - i znowu druga słabiutka kreseczka... Tym razem był bobotest strumneiniowy... Czyżby pregnyl nadal krążył? Chyba zadzwonię do ginki i zapytam czy po 15 dniach wynik może być zafałszowany... Nie nakręcam się, choć mi coraz trudniej. I cycochy obolałe, ale to też przed @ mogą być, tylko jakoś tak inaczej - no, ale to też może być kwestia leków, które brałam w tym cyklu... I jak tu nie dostać kręćka? Podobno raczej nie mam szansy na naturalne poczęcie - także kubeł zimnej wody - bo skąd by była fasolka? Miłego dzionka! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 07:34 Stokrotko...zadzwoń do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 08:22 cześć, Megi-super wiadomości od lekarza! Więc dzisiaj pierwszy spacer? Na kiedy umawiamy się na lody?? Jak babcia?? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 08:24 Stokrotko, zabraoniłaś snuć dywagację co do tych kresek na teście, więc tylko popieram melbę, żebyś zadzwoniła do ginekologa a tak wogóle to dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 08:36 Witam w piąteczek, Stokrotko zadzwon koniecznie do lekarza i zapytaj, ale ja Ci z calego serca życze zeby te dwie kreseczki to było TO! Megi cieszę się, że po wizycie wszystko w porządku. Fantaise, po poludniu napisze Ci co warto zobaczyc na Rodos, teraz w pracy nie za bardzo mogę, ale wieczorkiem Ci opiszę. Jaania, ja jestem z Dolnego Śląska, chociaz do Wrocławia mam kawałek drogi. Ostatnio byłam we Wrocławiu ze trzy razy w ciągu miesiąca. Więc moze kiedyś będzie okazja się spotkać. Pozdrawiam i milego dnia życze wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 08:27 Tak sobie myślę, że skoro spacerki już mam dozwolone to może umówimy się przed środą np. we wtorek? Co wy na to? Ja tylko zastrzegam sobie prawo do nieprzybycia, gdyby Miki jednak nie okazał się takim grzecznym dzieckiem i postanowił się pojawić przed wtorkiem, do czego (mając moje geny) jest zdolny Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 08:30 jeśli wtorek, to beze mnie, mam egzaminale telepatycznie mogę się podłączyć Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 08:31 telepetyczne lody nie są już takie dobre Melbuś a kiedy Tobie pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 08:39 witam w piatek - weekendu poczatek DDD niby krotki ten tydzien ale ciezki Bebelek sciski piatkowe dla calej czworki, dla W tez - dostalasz szejka?? O tym samym myslalam zeby do Moni jednym autem jechac ja sie na ochotnika zglaszam na kierowce w obie strony, pic i tak nie bede )) Stokrotko zgodnie z zyczeniem ja nic nie mowie, ale jak ty bety nie zrobisz zaraz to ja cie kopne w tylek ... zobaczysz!!!!! biegiem na badanie i dzwon do ginaki ) Megi dla ciebei i Mikiego pasuje mi kazdy dzien, a jesli do tego sa lody grycana to juz wogole )) ustalcie termin a ja sie zjawie ... Fantaisie salata i paczek?? no musze przetestowac normalnie nie lubie salaty, a teraz ... Bylam dzis rano oddac krew, pobrali mi chyba z 5 czy 4 olbrzymie filoki - fajnie bylo ) ale pielegniarka tak zaslonila ze nie widzialam jak krew leci do tych fiolek, tylko czulam ...( do kitu takie pobieranie (( lece po herbatke.. narazie Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 08:44 Witam, Marudka - Masochistka...)) I Ty tak we wszystkim ?) Megi ja się zgłaszam na lody, z tytułu bliskosci miejsca mojej pracy do Cie moge zaraz po pracy podjechac i zabrac Cie do Arkadii, jak na razie wtorek OK Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 08:49 Antus - no i zapomnialam - z Antymezem sie juz pogodzilas???? co wy zescie po moim wyjscu wyprawiali???!! no!!! Kochanie ja uwielbiam oddawac krew, lubie patrzec jak plynie do strzykawki, takie zboczenie mam ... ale chyba tylko na swoja tak lubie patrzec, wkoncu mam blekitna, nie?? DD Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 08:53 Poranne hej) wtorek ok) ale wolałabym, zeby Melba tez mogła przyjsc) Ant- no, wiesz przed @ gryziesz po @ gryziesz) biedny ten Twój Chlop) Ma_rudka- sciski W zostaną przekazane) szejka nie przywiózł( nie dodzwoniłam się( k. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 08:58 No Ok powiem wam o co, Mała poszła spac, i zaczeło się kompletowanie dokumentów doPITA, mam dosc dbania o takie rzeczy sama, wiec zwlekałam ile moge, i nic nie robiłam a on dzwoni do mamusi ze nie moze znalezc faktur tak jakby ona miała zaraz przyjechac i to szukac, wsciekałam się, ( dobrze wiedziałamze sa w bajzlu w szufladzie ale sa) chciałam tylko aby to on się tym zajął, powiedziałam zeby sobie wracał do mamusi jak nie potrafi sobie sam do własnego tyłka trafic no i zaczeła się jazda na całego, ale juz jest OK u nas sa takie burze ale takie letnie krótkie intensywne i poprawiaja atmosfere Rano wczesniej wstał, zrobił sniadanko, skruszał, a ja mu uprasowałam koszule, ucałowałam w czołko wiec jest OK))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 09:03 no tak, Antus afera jak zwykle wlasciwie o nic, boshe ile ja takich robie )) a teraz moge bez powodu nawet sobie pokrzyczec ) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 09:08 Mrudka korzystaj z tego, korzystaj Ant a nie było jakiegoś godzenia z "wiórami"? bez "wiórów" już nie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 09:18 Tak mnie zapienił ze poszłam spac grubo po połnocy i nie było "wiorow", Przetrzymuje go do połowy mca))DDDDjak te jego robaczki dojrzeja tak ze hej )))))))Maja wtedy przezyc nawet tydzienDDDDDDDDNiecny plan Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 09:25 antuś - to aż tak ci zalazł za skórę?? Łomatko-ależ te skorpiony zawzięte... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:12 Stokrotko-ja nic nie mówię... ) ale zadzwoń do ginki. Ty już chyba miałaś przypadki z tymi cieniami drugiej kreski, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:27 Antuś, Twój Mąż i awantura??? nie wierzę!!! toż to potulny baranek)) Kochane, ja tylko na chwilkę bo o 10:15 muszę być w Warszawce, ale mam problem!!! Pomóżcie, bo obgryzam pazury( czy to możliwe że przyszła już @??????? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:29 Fantaisie a dlaczego by nie ?MOze Twój organizm tak szybko się zregenerował Fantaisie baranek to pewnie tak ale potulny o nie!!!!!!!!W zadnym momencie , on jest przykładem jak bardzo pozory mylą!!!))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:32 O mój Pawełek taki zachwycony Twoim slubnym))))))) buzi będę później Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:35 Baranek?potulny?hehe...akurat Antus, Twój małż jest spod barana? a ty skorpionek?no to rzeczyscie wybuchowy układ Arkadia i Grycan-dziewczyny, byłe po moim egzaminie!np środa, czwartek po 15.00, piątek do 14 (bo od 15.00 pracuję...) A tak swoją drogą, czy jest na sali ktoś, kto kuma podstawowe zagadnienia z logiki?myślałam,że to będzie pryszcz, a nic nie trybię Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:39 Melba mnie meczyli logika dosc mocno, więc jeżli mogę Ci jakoś pomóc to pisz Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:40 skorpion i baran to prawie taki duet jak dwa skorpiony ) ja jak się kłócę z mężem to tez wióry lecą... kocha na zabój ale jak walczy to do upadłego )) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:40 Melba wiesz ja zdawałam Logike na trzy podejscia ale moze cosik bede wiedziała) Moj M to Bliżniak a baran jak się z nim pokłóceDDD Fantaisie Moj M tez zachwycony Twoim ....ciekawy układ, mowiłam ze się do Was przeprowadzimy i zapuscimy korzonkiDDDDD Baran zodaikalny to moje dziecie i swietnie się rozumiemy)))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:41 Antuś - nie czarujmy się - dla skorpiona to każdy znak jest baranem jak zalezie za skórę ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:42 DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Erga masz racjęDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:43 Monia, a czemu by nie??)) moja @ po laparoskopii przybyła równo 28 dni po zabiegu) moze Twoja tez jest punktualna) k. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:43 Tak nieśmiało do Was zaglądam i na początek przedstawię, się, ze jestem Ola i mieszkam w Brzegu lub jak kto woli we Wrocławiu,(bo juz sama się gubie....) ACH...najważniejsze, że jestem tu dzięki Waszej Kochanej Fantaisie, która tak cieplutko opiekowala się mna, kiedy tydzien temu wypadlam z forum Listopadówek i trafilam wprost do szpitala. Mam nadzieje, ze nie macie nic przeciwko moim wizytom Więc tak na początek, to może wystarczy.)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:44 Witaj Tatanka) czekamy tu na Ciebie od wczoraj) pisz Kochana ile wlezie) i uwazaj) bo my tu tempo gadania mamy zawrotne) ściski) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:47 Witaj Tatanka Uściski na powitanie)) I uważaj bo jak sobie człowiek zaległości w czytaniu zrobi, to później umarł w butach Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:48 Dziękuje) Ze mnie tez taka mala Gadula. Monika juz zdążyla się mna "zmeczyć", bo piszę jej takie dlugasne maile, ze zapewne przy nich zasypia. Poza tym musze chyba troszke sie o Was dowiedziec, bo widze, ze te Wasze znajomosci takie zaawansowane. Oj moj P. chyba sie lekko zdenerwuje jak przez caly weekend bede czytala zaleglosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:50 To może na początek zrobimy listę co by Tatance ułatwić poznanie nas... no i zdjęcia na maila mile widziane - ja zaraz wyślę ci swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:50 Tatanka, mężowie się wcześniej czy później przyzwyczajają do tego naszego uzależnienia hmmm nie chcę cię zniechęcać ale jeden weekend, żeby to wszytko przeczytać to może być mało Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:54 Witaj, Tatankazrób sobie kawkę, rozgość się... Moje pierwsze pytanie, które pokazuje poziom mojej wiedzy:co to jest logika? Mam beznadziejny skrypt, autorstwa faceta, który będzie mnie pytał, a napisał go tak, jak prowadził wykłady-nic nie można zrozumieć.Pościagałam sobie trochę z internetu...I ciut lepiej zaczynam trybić, ale daleko mi do doskonałości Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:56 A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:59 A tak w ogóle to idę na 19.30 na usg, sprawdzić, czy moje jajka zachowały się jak należy,I jestem w kropce-dopiero dziś mam owulacyjny śluz, i może trzeba będzie dopracować dzieciątko, bo od wczorajszego poranka trochę czasu upłynęłoi może potrzebny będzie świeższy materiał Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:04 to, co zdaję, to elementarne zagadnienia logiki plus historia filozofii, ale filozofia mnie nie przeraża.Z logiki zagadnienia typu:analiza języka, zbiory i relacje,logika formalna, rachunek zdań, kwantyfikatorów,sylogistyka, kwadrat magiczny,teorie wnioskowania, zagadnienia metodologiczne, specyfika teorii empirycznych, uzasadnianie twierdzeń...takie bzdety)) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Melba !!! 21.04.06, 09:56 Logika matematyczna, to dział matematyki, który wyodrębnił się jako samodzielna dziedzina na przełomie XIX i XX wieku, wraz z dążeniem do dogłębnego zbadania podstaw matematyki. Koncentruje się on na analizowaniu zasad rozumowania oraz pojęć z nim związanych z wykorzystaniem sformalizowanych oraz uściślonych metod i narzędzi matematyki. Formalizowanie logiki filozoficznej przez logikę matematyczną polega na tworzeniu systemów algebraicznych, dzięki którym można zamiast słownych określeń stosować symbole zdań oraz dokonywać obliczeń symbolicznych. Twórcami logiki matematycznej byli m.in. George Boole, Gottlob Frege i Bertrand Russell, a do jej rozwoju przyczynili się między innymi: Alonzo Church, Kurt Gödel oraz Polacy Alfred Tarski i Jan Łukasiewicz. We współczesnej logice matematycznej wyróżnia się: Klasyczny rachunek logiczny Teoria dowodu Teoria modeli Teoria rekursji. Teoria dowodu, teoria modeli, teoria rekursji i teoria mnogości tworzą czwórkę, która składa się na fundamenty matematyki. Na ich gruncie dokonuje się bezustanny postęp całej tej dziedziny, czego przykładem jest, dystansujący się od prawa wyłączonego środka, intuicjonizm. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Melba !!! 21.04.06, 09:57 hehe - czyli już wiesz co to jest logika ) ja nawet lubiłam te zadanka.. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:57 To nie wątpliwie coś co zatruwa zycie normalnym ludziskom ))) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:58 Ant twoja definicja jest tendencyjna)) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:57 Melbuś, tobie potrzebne są definicje czy to będzie bardzej praktyczny egzamin? Tzn. jakieś udowadnianie prawdziwości zdań itp? Ja się przyznaję, że ja raczej mam techniczne podejście do tematu, czyli zadania a nie formułki (skrzywienie po politechnice) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:58 megi-to dokładnie tak jak ja - skrzywienie po AGHu ) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:59 Erga, to my rzeczywiście obie pokrzywione jesteśmy ale dobrze, że mimo wszytko nas tu na forum akceptuja Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:47 tatanka - fajnie ze napisałaś - strasznie mi przykro z powodu twojego Aniołka. Wczoraj podczytałam troszkę foróm listopadówek-po tym jak fantaisie napisała że cię do nas zaprosiła. mam nadzieję że spodoba ci się na naszym wątku - bo ja jestem od niego uzależniona ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:48 Łomatko - jak zobaczyłam teraz jak ja napisałam słowo FORUM to z krzesła spadłam.... Balbinko i reszta kobiet - WYBACZCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 LISTA 21.04.06, 09:51 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:51 Tatanko,witam serdecznie, faktycznie czekałysmy tu na Ciebie od wczoraj, dobrze ze jesteś Zagladaj i pisz, mam nadzieje ze bedzie Ci tutaj z nami dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:51 Ja staram sie juz nie zagladać do Listopadówek, bo zaraz jakies buuuuuuczenie przy kompie slychac i musi przyjsc moj P. i mocno przytulac.... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:54 Ja tez się przedsatwie Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 LISTA cd 21.04.06, 10:00 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię 2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego 3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: LISTA cd 21.04.06, 10:06 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię 2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego 3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum 4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z Mikołajem pod sercem Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: LISTA cd 21.04.06, 10:21 witam wszystkie w piątek a w szczególności Tatankę.Strasznie nie chce mi się pracować, więc się do listy chociaż dopiszę: 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię 2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego 3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum 4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z Mikołajem pod sercem 5. Zuza1978 - 28 lat już za 20 dni, starania o pierworodne twrają od września Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:00 To moze i ja dla usystematyzowania, cio bym sama sie nie pogubila: Tatanka- lat 24, 9 mies po slubie, nie staralismy się o to dzieciąto i wyszlo, wiec mozna powiedziec, ze dopiero zaczniemy sie starac o lipca, jak zaswieci sie zielone swiatelko. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:01 Tatanka witam, witam, jak juz dziewczyny mowil od wczoraj cie wypatrujemy!!!! ciesze sie ze sie wkoncu pojawilas ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:15 Tatanko-wysłałam ci foteczki i liczę na rewanż. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Melbuś 21.04.06, 10:26 To może umówmy się w środę? Rano mnie rozwiążą, więc po południu będę wolna. Co na to pozostałe uczestniczki grycanowego sabatu? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:29 Sprawdzilam maila. Dzieki za fotki. Tak jakos lepiej i od razu razniej mi sie zrobilo Zaraz poszkam jakis zdjec i od razu wysle. Ktos jeszcze chetny????)) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:31 nie pytaj tylko wysyłaj - bo tu wszystkie chętne na fotki ) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:32 Ja poproszę, ale swoje moge wysłac dopiero wieczorkiem z domku Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:39 Wiecie, jak przeczytałam dzisiaj, że nasz Papież moze zostać formalnie uznany za partnera par starających się (często nieskutecznie) o dziecko, to mi się jakoś dziwnie zrobiło. Bo kilka miesięcy temu dostałam w prezencie kieszonkowy kalendarz z jego wizerunkiem, fragmentami encyklik, żartami, historiami z życia. Nie wiedziałam co z nim zrobić, bo z reguły uzywam neutralnych kalendarzy, więc w marcu postanowiłam prowadzic tam "historię" moich starań, tzn wpisywać daty wizyt, dawkowanie leków, żeby się nie pomylić, wyniki itd. I teraz, jak muszę coś sprawdzić, dopisać, to patrze na jego uśmiechniętą i pogodną twarz na okładcę i w myślach proszę, żeby mi pomógł.... A teraz się okazuje, że tak trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:47 Zuziu mnie tez dreszcz przeszedł po tej informacji, wiesz nasza forumowa Mamusia Bombamonika po wielu przejściach zaszła w ciąże po wizycie w Watykanie przy grobie naszego Papieza... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:49 Ja modlilam się do Papieża przez cala moją ciąże, choć trwala tylko 9tyg to i tak wydaje mi się, ze bardzo mi to pomoglo. Nio i jak juz wiedzielismy, ze dzidzia nie zyje, to modlilam sie do niego, zeby się nią zaopiekowal. Wielki z nigo czlowiek i wydaje mi sie, ze nadal wiele może dla nas zrobić.... Być może wiecej niż wczesniej. Ps. zdjęcia już poszly, tylko musze pouzupelniac ksiązkę adresową Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:01 cześć Tatanka!! Fajnie, że do nas już dotarłaś, bo Fantasie już od wczoraj to zapowiadała. Brzeg bardzo mi się podobał, w ogóle uwielbiam Dolny Śląsk! Dziewczynki-to do Grycana w przyszłą środę? Tylko błagam uwzględnijcie, że ja dopiero po pracy mogę-czyli po 17, da się? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:11 Dzięki Horticzko za mile przywitanie Jak tu u Was wesolo hihihihih Czytam poprzednie posty i oderwać się nie moge, a czas coś w domciu zrobić. już dołączam Cię do mojej listy adresowej i biegne sie przedstawic Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:12 mam zdjęcia!!! dzięki!!! ale śliczne!! i kolejna blondyneczka w naszym gronie Co do Brzegu to byłam tam kilka razy - mój tato chodził tam do szkoły.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:14 o matko- własnie leci w radiu "would you know my name if I sow you in heaven".. I zapowidzieli ją jako smutna piosenkę na temat synka który wypadł z okna.. rozczuliłam się.. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:18 Erga, przyznam się, że ja nawet dzisiaj nie umiem spokojnie wysłuchać tej piosenki... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:21 'Warszawianki' - mam pytanko to co z tymi lodami? Moze i mi uda sie wpasc. Ja od razu mowie, ze wtorek odpada, bo najpierw USG o 14 a potem raporty do konca dnia w pracy - a moze i jeszcze dluzej... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:12 Czesc Dziewczynki! Witam Tatanke! Dopisuje sie na liste: 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię 2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego 3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum 4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z Mikołajem pod sercem 5. Zuza1978 - 28 lat już za 20 dni, starania o pierworodne twrają od września 6. Kocurek100 - z Warszawy 29 lat, jeden Aniolek w marcu 2005, teraz Kocurek 21tc Zaraz wysylam zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:16 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię 2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego 3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum 4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z Mikołajem pod sercem 5. Zuza1978 - 28 lat już za 20 dni, starania o pierworodne twrają od września 6. Kocurek100 - z Warszawy 29 lat, jeden Aniolek w marcu 2005, teraz Kocurek 21tc 7. hortika-31 lat, mieszkam trochę w Bytomiu, trochę w Warszawie, po ciąży pozamacicznej i 2 latach starań czekam na sierpniowe Maleństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:20 Tatanka, dziękuję bardzo za zdjęcia No same laski na tym forum)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:21 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię 2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego 3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum 4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z Mikołajem pod sercem 5. Zuza1978 - 28 lat już za 20 dni, starania o pierworodne twrają od września 6. Kocurek100 - z Warszawy 29 lat, jeden Aniolek w marcu 2005, teraz Kocurek 21tc 7. hortika-31 lat, mieszkam trochę w Bytomiu, trochę w Warszawie, po ciąży pozamacicznej i 2 latach starań czekam na sierpniowe Maleństwo! 8. bebell- 27 lat, warszawa, mam Tosicę-Łasicę (w maju skończy 2 lata), grudniowego aniołka (ciąża pozamaciczna) i Listopadowego Bąbelka pod sercem) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:23 Tatanko- uprasza się o zdjęcia) moja skrzynka pusta( Kocurku- na razie wałkujemy srodę) Mi sroda pasuje) po 17.00 jak najbardziej ok)) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:28 Oooo, jak sroda to ja poki co nie pamietam zebym cos miala do roboty po 17 (z tym, ze ostatnio mam zaniki pamieci...). Super byloby sie w koncu z Wami zobaczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:30 sroda po 17 to i dla mnie idealny dzien!!! Kocurek zaplanuj wszystko tak zeby i tobie pasowalo Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Lista 21.04.06, 11:32 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię 2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego 3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum 4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z Mikołajem pod sercem 5. Zuza1978 - 28 lat już za 20 dni, starania o pierworodne twrają od września 6. Kocurek100 - z Warszawy 29 lat, jeden Aniolek w marcu 2005, teraz Kocurek 21tc 7. hortika-31 lat, mieszkam trochę w Bytomiu, trochę w Warszawie, po ciąży pozamacicznej i 2 latach starań czekam na sierpniowe Maleństwo! 8. bebell- 27 lat, warszawa, mam Tosicę-Łasicę (w maju skończy 2 lata), grudniowego aniołka (ciąża pozamaciczna) i Listopadowego Bąbelka pod sercem) 9. ma_ruda2, juz 29 lat warszawa, pierwszy potomek oczekiwany jest kilka dni po Bebelkowym Babelku ) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Lista 21.04.06, 12:08 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię 2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego 3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum 4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z Mikołajem pod sercem 5. Zuza1978 - 28 lat już za 20 dni, starania o pierworodne twrają od września 6. Kocurek100 - z Warszawy 29 lat, jeden Aniolek w marcu 2005, teraz Kocurek 21tc 7. hortika-31 lat, mieszkam trochę w Bytomiu, trochę w Warszawie, po ciąży pozamacicznej i 2 latach starań czekam na sierpniowe Maleństwo! 8. bebell- 27 lat, warszawa, mam Tosicę-Łasicę (w maju skończy 2 lata), grudniowego aniołka (ciąża pozamaciczna) i Listopadowego Bąbelka pod sercem) 9. ma_ruda2, juz 29 lat warszawa, pierwszy potomek oczekiwany jest kilka dni po Bebelkowym Babelku ) 10. althea35, 27 za 3 miesiace 9 cykl staran o pierwsze malenstwo, na poczatku maja pierwsza wizyta w klinice Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Lista 21.04.06, 13:49 Alescie napisały kiedy mam to przeczytać?he? dołączam do listy 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię 2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego 3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum 4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z Mikołajem pod sercem 5. Zuza1978 - 28 lat już za 20 dni, starania o pierworodne twrają od września 6. Kocurek100 - z Warszawy 29 lat, jeden Aniolek w marcu 2005, teraz Kocurek 21tc 7. hortika-31 lat, mieszkam trochę w Bytomiu, trochę w Warszawie, po ciąży pozamacicznej i 2 latach starań czekam na sierpniowe Maleństwo! 8. bebell- 27 lat, warszawa, mam Tosicę-Łasicę (w maju skończy 2 lata), grudniowego aniołka (ciąża pozamaciczna) i Listopadowego Bąbelka pod sercem) 9. ma_ruda2, juz 29 lat warszawa, pierwszy potomek oczekiwany jest kilka dni po Bebelkowym Babelku ) 10. althea35, 27 za 3 miesiace 9 cykl staran o pierwsze malenstwo, na poczatku maja pierwsza wizyta w klinice 11. enterek77, 28lat(jeszcze, małopolska, starania od dłuższego czasu, teraz luzik miesięczny, chociaż... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:31 Sroda, buuuu, ja nie moge, ale trudno najwyzej bede was ciagneła jeszcze raz Tatanko coz tu duzo mowic, slicznie wyglądacie, popadam w kompleksy kolejna super laska na forum.....)) Zdjątka przesle wieczorowa pora, bo na kompie tu (praca) mam tylko swoja coreczke Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:30 Już, Już... zdjęcia polecialy. Siedze i czytam zaleglości i jeszcze scieram się z tą skrzynką. Ale laseczki z Was niezle moje drogie Panie)) Dzięki za zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:33 Tatanka ja tez dziekuje za zdjecia!! no no jakie nogi ) moje poszly juz do ciebie Antus napewno ci sroda nie pasuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:36 łomatko, ale Laseczkę mam na skrzynce)) Ma_rudka-Twoje nogi poszły do Tatanki??))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:38 Nie Bebelku, nie moje nogi, ja swoimi nie szastam DDD za bardzo je lubie ) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:40 Dzięki Marudko za zdjęcia Slicznie wyglądasz. Nawet nie wiesz, jak bardzo marzy mi się taki kolor wlosków jak Twój, Tylko, ze mi niestety nie pasuja, bo kiedys próbowalam. Kocurku, piekne masz zdjecia, taki profesjonalne Mi tez się takie marzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:43 bo Kocurka Mężczyzna jest profesjonalistą) fajnie miec takiego zawodowca zdjęciowego w domu) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:44 foty poleciałyyyy!!!)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:58 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię 2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego 3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum 4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z Mikołajem pod sercem 5. Zuza1978 - 28 lat już za 20 dni, starania o pierworodne twrają od września 6. Kocurek100 - z Warszawy 29 lat, jeden Aniolek w marcu 2005, teraz Kocurek 21tc 7. hortika-31 lat, mieszkam trochę w Bytomiu, trochę w Warszawie, po ciąży pozamacicznej i 2 latach starań czekam na sierpniowe Maleństwo! 8. bebell- 27 lat, warszawa, mam Tosicę-Łasicę (w maju skończy 2 lata), grudniowego aniołka (ciąża pozamaciczna) i Listopadowego Bąbelka pod sercem) 9. ma_ruda2, juz 29 lat warszawa, pierwszy potomek oczekiwany jest kilka dni po Bebelkowym Babelku ) 10. althea35, 27 za 3 miesiace 9 cykl staran o pierwsze malenstwo, na poczatku maja pierwsza wizyta w klinice 11. Jaania - 29 (prawie) lat, pierwszy miesiąc starań - niedawno podjęta decyzja więc czekamy na efekt. Dolny Śląsk Tatanko - bardzo dziękuję za zdjecia - śliczna parka z Was. Wysyłąm swoje. Ja też jestem z Brzegu ale tego drugiego (chociaż też nad Odrą...) a pracuje we Wrocławiu Hortiko - dziękuję za zdjecia - kolejna ślicznotka. jak wy wszystkie to robicie że takie piekne jesteście???? Ja sie pytam??? Marudko - nieśmiało przypominam, ze ja nie mam jeszcze Twoich zdjec buuuuu czy jest jeszcze nadzieja, ze je zobaczę? A poza tym mam podły nastrój.... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 13:04 Jaania a skąd u Ciebie tuż przed weekendem podły nastrój??? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 13:11 Megi, bo tak mnie mój P. wkurzył ze nie gadam z nim od wczoraj. I starsznie mi źle z tym. A jak nie gadamy to jest dużo gorzej niż jakbyśmy się kłócili. Cały czas tylko o tym mysle...ale to jest tak jak juz pisalam kiedys - czasami to jak groch o ściane....ech A kiedys taki nie był, podobno przy mnie się taki zrobił , akurat ja to jestem do rany przyłóż...(żeby sie rozjątrzyła) I dlatego, pomomo pięknej pogody źle mi.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 13:15 jaania to na poprawe humorku moje fotki do ciebei poszly sorki ze tak pozno) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 13:29 Marudko dziękuję za zdjecia - dosżły. Znowu super laska. Teraz rozumiem skad Twój nick Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 13:34 lepszy byłby Grycan na piętrze, tam za restauracjami-jest gdzie usiąść Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 13:20 Jaania to może jakiegoś sms-ka pojednawczego wyślesz? Ja wiem, że to on powinien, ale chyba nie ma sensu sie tak męczyć, bo Ty cierpisz a efektów niestety nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 18:50 Melbuś, wczorajszy długaśny post po interii krąży.Dlatego jeszcze raz sto lat!!!! Stokrociu...trzymam kciuki !!! Szkoda,ze juz dzisiaj nie poleciałas na betę, byłabys juz spokojna....i terminek hsg...chyba komu innemu przypadnie))) Matalko, ty mnie wykończysz tym czekaniem...a ja przeciez ciagle piszę, ze serce i zdrowie juz u mnie nie te.....ma się te latka....Ucałuj ode mnie łosia....a ile to książek juz zdążyłaś "połknąć"???? Erga...a ty kiedy testujesz?? Fantaise, przed chwilunią zrobiłam pustkę w lodówce.... i ciasto wylądowało w koszu..., babkę zjedzą zwierzaki moich rodziców,normalnie grzech, tylu ludzi głoduje... I wiecie, ja tez zaczynam modlic sie do Jana PawłaII ...wcześniej nie chciałam mu głowy zawracać...miał przeciez sporo robotki z innymi....moze zajmie się i mną.... Mikołajku, musisz jeszcze troszke w brzuszku posiedziec, bo mamusia bardzo oczekuje od ciebie wspólpracy u Grycjana...Megus, próbuje wpłynąc moim nauczycielskim głosem...i palcem...hihi a swoja drogą, gdybys urodziła w tej lodziarni.....to mały miałby mnóstwo lodów gratisowych.....Dobrze się nad tym zastanów)) babeczki, upraszam o ustalenie terminku przyjazdu do Poznania...ja juz wlosy szarpie z niepokoju....bo zaczynacie mi sie zblizac do terminu mego egzaminku))) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 19:03 marudko, kiedy ze mnie oferma komputerowa.... I nie wiem czy juz pisałam...czy tez to bylo w tym wędrującym poście....Ogromne Gratulacje Niedowiarku!!! Tatanko, wiele z nas przeżyło dokładnie to samo, co ty...ściskam mocno i całuję...Nie staraj sie o tym zapomnieć, bo to nic nie da...im więcej sie o tym mówi, tym lżej sie robi na serduszku! Mów, mów, mów...a,gdy ból stanie się nie do zniesienia i będzie ci bardzo źle, chetnie cie wysłucham.Trzymaj się,musisz jakos żyć...a potem w nagrode będzie wrzeszczacy tłumoczek)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 19:14 Matalke pomyliłam z marudką...dosłownie mózg mi wysiada....sypię sie babeczki....a wy mi tu cos o logice piszecie...brrr.Mnie sie udało,ponieważ cos tam im sie na uczelni poprzestawiało i nie rzucili nam osobnego przedmiotu...tylko szybko dokleili do innych zajęc....I dobrze, bo moja klęska byłaby pewna.... ant...i umnie głupotki wywołuja burze....Wczoraj w końcu zebrałam wszystkie rachunki(na szczęście były w jednej szufladzie) i pitusie i sruuuu leżą juz u księgowej. Marudko, zdradź nazwę tych żelek... Horticzko jak nowy szefuncio???Będzie miał długo z ciebie pociechę, czy tez jednak postanowiłas zostawic go na lodzie i pójść na L4....dla dobra tak oczekiwanego dziecięcia.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 19:19 i tak sobie piszę sama do siebie..... i wczoraj znowu zapomniałam zadzwonic do ginka....totalnie wyluzowałam jak widac....Nigdy mi sie to nie zdarzyło, a w tym tygodniu przegapilam juz 2 okazje...a teraz boje sie dzwonic....no i pewnie wyliczony przeze mnie terminek juz będzie zajęty....gapa ze mnie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 19:54 jupiiii...mam zarezerwowany terminek!!!!! i okazało się,że ginek ma już prawie pełną obsadę na cały maj...a mnie udało sie wskoczyc fuxem w wyliczona przeze mnie datę....byleby @@@ sie nie opóźniała to dotrę na czas i zobaczymy co ginek wymysli z terminem IUI i ile jest mozliwych podejść w drugiej serii...Jeszcze sie trzęsę ze strachu...jak zwykle, gdy mam dzwonic lub jechac...nawet do tak miłego pana doktorka....bo o ile pamietcie, straszna panikara ze mnie i praktycznie zawsze wychodzę wtedy na umysłowo niedorozwiniętą(( Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 20:04 Balbinko Kochana, że też ja muszę mieszkać tak daleko od Ciebie(( pojechalabym z Tobą)) Kotek kiedy masz ten egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 20:19 Komputerek po pracy odpaliłam, zdjęcia poprzesyłałam, dane do Ergi poleciały, lece zmywać gary i znowu się pakować, bo tym razem teściów rocznica ślubu i w kierunku zachodniopomorskiego trza jechać.. Melbuś, jaka ja tępa jestem, ja zapomniałam wczoraj do zbiorowych życzeń bliźniaczek się dołączyć Wybaczysz??? Bo spóźnione życzenia urodzinowe chciałabym przesłać, oby te jajeczka bliźniaczkami słodkimi w niedalekiej przyszłości się okazały Matalko, Stokrotko ściskam kciuki po cichutku Balbinko, troszkę Cię rozumiem, ja przed kazdym telefonem do gina tez panikuję, jakbym miała rozmawiac o sprawach wagi państwowej. A jeszcze mi wczoraj dopiero po godzinie obgryzania paznokci odebrał, bo do szpitala musiał jechać. No i jednak postanowione, że podglądanie w długi weekend. Może jak moje leniwe jajniki będa reagować tak jak zawsze z opóźnieniem, to zdążymy na kilka dni w pomiędzy wizytkami do Kołobrzegu wyskoczyć? A @ o dziwo bezbolesna jak nigdy, nawet na pigułach tak nie było, mógł to duphaston tak zadziać? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 20:31 Zuzka, to fajnie,ze majowy długi wekendzik bedzie podglądany...a na dodatek wypoczniecie, odstresujecie się i żołnierzyki dotrą tam gdzie trzeba.... Zyczę miłego imprezowanka...tylko nie przesadzaj % przy tych lekach)))bo potem będzie tupot białych mew.... Duphaston i luteinka pozytywnie wpływa, u każdej babeczki inaczej, schudłam, wygładziła sie buźka(melbuni też), zniknęły mi grudy w piersiatkach....a teraz znowu wracają...a do tego mam juz chyba tylko 75a buuuu, brak słów.....ciekawe, co mąz powie, jak to zobaczy...Nie ogladał mnie od prawie miesiaca.....uwierzycie??? Boczy sie i boczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 20:42 Znowu mam zgage... ki diabel... antybiotyku juz nie biore, a znowu mnie dopadlo. Kupilam dzisiaj bratki i doniczki. Jutro bedzie wielkie sadzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 20:47 Z tym imprezowankiem to róznie może być, teściowie jacyś tacy oszczędni jeżeli o alkohol chodzi, ale pewnie wieczorkiem spotkamy się ze znajomymi M z kawalerskich czasów Przesadzic też raczej nie dam rady, miesiąc temu już po jednym kieliszku wina wysiadałam, teraz trochę lepiej, 1 wypiję i zyję. Kusi mnie, by sprawdzić, co sie stanie, jak wypije dwa, albo nawet dwa pifka??? Oj kusi... A 75 A to ja mam zawsze, no prawie, bo kiedyś 70A A twój M może na wiosnę po prostu czeka, wiesz, maj, skowronki, słoneczko... MOże po prostu chłop z długiego snu zimowego się powoli budzi? Na nas zawsze maj działał, wtedy właśnie zaczęliśmy byc ze sobą (8 lat temu) i wystarczy troce pospominac, by krew zaczęła się burzyć) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:02 znowu mi posty wcina(((( Mój mąż to niedźwiedź brunatny...często tak do niego mówię, poniewaz uwielbia spać...i obojetne mu jest miejsce i czas...a przy tym okropnie chrapie.... Fantaise, szkoda,ze nie pójdziesz ze mną((( Czarowałabys cud doktorka i moze wydusiłabyś mi u niego pozwolenie na kilka dodatkowych serii IUI)))A tak...to ja pewnie usłysze invitro.....Ale by miał minę , gdybyśmy się mu obie wtoczyły do gabinetu hihi... Mnie sie dzis nic nie chce... i na dodatek nie pamietam o czym jeszcze pisałam w zjedzonym przz serwer poście((( Bebelku, jeszcze troszke i bedzie po mndłościach.Ściskam!!! Anialm, niestety nie znam az tak bardzo Poznania((( Wizyty u doktorków zawsze tyle mnie nerwów kosztowały,ze nie miałam juz sił na nic....czasem tylko zagladalismy na rynek,Święty Marcin, Franowo i Komorniki...nie byłam nawet w Starym Browarze i tego typu galeriach.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:06 Balbinko, byłaby akcja na maksa)) Doktorek zgłupiałby równo! Szkoda i to bardzo!!! Poza tym mogłaby Cię wreszcie uczciwie wyściskać i wybuźkować Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:18 O kurczaki...cosik literówki mnie ostatnio lubią(( bebelku, miało być mdłości oczywizda)) Althea, możesz tak reagowac na sernik... Melbuś jak jajeczka...zniosłaś już?? Martwię sie coraz bardziej o nasza Abi..., kurka, co sie z nią dzieje???? ergus , ponawiam pytanko, który masz dzis dzień!!!! I prosze mi tu nie mataczyc i konspiry urządzać!!! Kocurku, a moze te dolegliwosci to po tym masowaniu, przeciez musiałas sie troszke wysilic wcierając te maśc. i nie zamartwiaj sie, przeciez od razu umyłas łapki))) Ktat...sie ostatnio nie meldowała...i Anhes tez i potwors i pitulac....cytrusia tyz ni ma(((( i nadal nie wiemy jak reaguje na te hormonki i jak przebiegaja jej przygotowanka do przyjęcia pocianka.... i jutka z tych podróży to przecież dawno wróciła...i obiecywała zaglądać.... Lalisiu, strój na chrzcinki córuni gotowy??? kupiłas sobie dodatakowo coś wystrzałowego??? Kiedy wybierasz się na wizytkę kontrolną do ginka??? Fantazyjny mężusiu...jestes tu ???? Jak nowa pracka???? Jesteś zadowolony ??? Nie widziałam zdjęc kocurka.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:19 Balbinko, kiedy ten egzamin?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:23 balbinko, na serniczek mam tak reagowac?? Ale ja dzisiaj nawet kawaleczka nie zjadlam. Przed swiatami serniczka w ogole nei bylo, a zgaga byla. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:27 Althea, może to faktycznie po antybiotykach, mnie po dużych dawkach leków też tak bierze, chociaż nigdy nie wiem, czy to antybiotyki, czy aspiryna ale piecze jak diabli Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:32 Moniczko, kiedyś na pewno się wyściskamy i wycałujemy...już niedługo!!! i wyobraziłam sobie jak obie do niego wchodzimy...ale cyrk hihihi..a jakie byłoby zdziwienie pań w poczekalni...Wzbudziłybyśmy niewątpliwie sensację! A męzuś boczy się tylko w łóżeczku...czyli leży tyłem do mnie...żeby mi czasem do głowy jakies psikusy nie przyszły....ale ja swoja dume mam i musze to jakos przetrwać... Powiem tylko,ze kiedys mielismy o takie akcje starcie...bo ja rozumiem w wazne dni..stres, itp....ale wtedy gdy nie trza dzieciecia robic...to powinien byc wyluzowany...i chęc na żonkę winna wrócic... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:40 O Oleńko, to nie sernik???..a moze przez stresy..cosik ci się układ trawienny rozregulował???może faktycznie to te leki... Melduje,ze wdusiłam w siebie kawałeczek chlebka...wszystko jedzonko jest bleeee a męzus sie gniewa,ze nie jem...ale ja naprawde zostawiłam gdzies apetyt...a w świeta wcale sie nie przejadłam. Niestety nie wiem dokładnie kiedy...chyba 13.Dowiem sie za tydzień.Mielismy go mieć 29.04, ale przesunęli nam blok zajęc na późniejszy terminek. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:51 Anialm...napiszę ci smska skąd jestem.W Gnieźnie mieszka mój brat...tylko nie wiem gdzie, bo czort jeden zmienił juz 3 raz lokum i adresu nie zostawił...ach ta młodzież.Muszę sie poprawic i obejrzec te tereny....Powiem tylko,ze ja nienawidze duzych miast...tych szalejacych kierowców,zmieniajacych pas bez sygnalizacji... wyprzedzania prawym pasem,no i te tramwaje wrrr nie cierpię!!! Kiedys mi to tak nie przeszkadzało...chyba sie starzeję... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:06 Dziękuje za SMSka no to masz ładny kawałek kochana do Poznania, nie ma co. A jesli chodzi o kierowców to sie zgodze coraz większa chołota jeżdzi po drogach... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:21 A nailm, a na dodatek droga fatalna...ale co tam jakos zawsze sie kulamy)) okolo1,5 h nam to zajmuje... Melbuniu, jestem jakos o ciebie spokojna))A parametry masz idealne!!!! Endometrium jak marzenie!!! Zatem pewnie owu wczoraj była....supwrowo...a tak dzis dla przyjemnosci to mozecie jeszcze poćwiczyc....bo potem z bliźniaczkami, wiesz moze nie byc sexiku przez 9 miechów.... Alez sie usmiałam z twego posciku do matalki...udaje twardzielkę...a my tu pazury objadamy....A ja tam swoje wiem jutro pić będziemy.....tylko ja jeszcze mam 2 dawki antybiotyku....o cholercia. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:23 Hejka wieczorna!! Farbowanie włosków było Erguś - czy ja tez dostanę taką tabelkę do wypełnienia czy jeszcze nnie?? Bablbinko - ja cały czas czekam na Twoje zdjecia i nie wiem czy moje dotarły!! Przeczytałam wszystko ale nie mam siły pisać długich postów - cosik źle się czuję, strasznie boli mnie prawy jajnik więc wybaczcie... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:29 Chyba ide sie zaraz wykąpać....i do łózia.... I mam nadzieję, ze chociaz któraś z milczących od dłuższego czasu babeczek odezwie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:03 Dziewczynki, ja bym chciala mieć 75A, wiecie jakie śliczne staniczki możecie nosić?!!! a kostiumy??? eh, zamiast narzekać to się cieszcie-powaga!!! Balbinko, ale dlaczego tak się cały czas boczy??? Co się stało??? Kochanie i napisz mi kiedy masz ten egzamin? Ja jutro też mam imprezkę nasi świadkowie robią szał imprę! Prezenty zakupione, kreacja jest, więc damy czadu Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:39 Antuś, a jaki dzień Ci pasuje??? I jak na studiach-nie padłaś jeszcze z nudów? Już jesteś chyba na finiszu, co? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:44 Dobra, ja uciekam, bo musze mężusiowi walizke uzupelnic, do cieplych krajów zachcialo mu się lecieć i jakieś braki w ciuszkach zauważyl. Pociesza mnie tylko fakt, ze obiecal poszukac dla nas tych pocianków, które nie chca przyleciec. Oj oby mu sie udalo dla Was coś przytargac. Nio i trzymajcie kciuki, bo zakupy z mężem to niezla przeprawa, wiec wróce pewnie skonana. Do wieczorka Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:46 No jak w m..... strzelił i nie moge tego odwołac, złoszcze się i miotam, aby cos wymyslec ale nijak nie moge, chyba ze bedziecie tam jeszcze po 19.00 tej... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:48 ja tam Antus nic nie chce mowic, ale nasze spotkania nigdy sie tak wczesnie (o 19.00) nie konczyly, wiec zawsze jest jakas szanas, nie?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:55 Ant, no i zawsze godzine spotkania mozemy jeszcze dopracowac Postaram sie byc - chyba, ze ktos mi przypomni o czyms czego teraz nie pamietam... ostatnio mam wrazenie, ze cofam sie w rozwoju - nawet te posty takie nieskladne pisze i potem zastanawiam sie czy mnie zrozumialyscie. Myslicie,ze takie otepienie jest normalne? Tatanka, jak juz Bebellek powiedzial moj maz jest zawodowcem - jakby Wam sie kiedys nudzilo to zapraszam na jego stronke www.setka.pl - ostatnio z braku czasu nic nowego nie dorzuca Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:12 Witam piatkowo! Witam goraco tatanke! Pisz i czytaj coby zaleglosci nie miec! Pospalam sobie troszeczke, a wy w tym czasie tyle nastulakyscie, ze glowa mala... Jak ja bym chciala na te lody z wami isc. A ja niedosc ze sama w domu jestem od soboty to jeszcze egzamin mam. Co z tym gviazdkowym internetem??? Abie, slonce jesli do nas czasmi zagladasz, to prosze cie napisz chociaz slowko! Scisiki dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:21 wysłałam fotki do kocurka i tatanki Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:28 Tatanko, wlasnie obejrzalam zdjecia! sliczna z Was parka! Przykro mi z powodu Aniolka. Nistety wiekszosc z nas przezyla ciezkie chwile. Ale wiesz co? Napewno wszystko bedzie dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Tatanko! 21.04.06, 12:20 Dziekuje za zdjecia! Widze, ze mamy kolejna sliczna blondyneczke na forum. Sciskam Cie mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:50 Hortika akurat tylko nie środa, maszracje na finiszu, egzamin niedługo i pewnie uśmiechne się do Ciebie z paroma pytaniami, mogę? Z nudów nie padam bo ze mnie niezły bumelant tu jest, ale na tescie probnym wypadłam całkeim nieźle...Zobaczymy na realnym ))) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:34 Jak tylko będę mogła w czymś pomóc to chętnie ja mogę się spotkać w każdy dzień przyszłego tygodnia oprócz piątku, bo na weekend śmigam. Godzina mi też obojętna, byle po pracy!! Mój Mąż Drogi jedzie na spływ na Nidę, ja też chcę! Althea ile Ty masz jeszcze tych egzamów? Strasznie was gnębią! Kiedy przyjeżdżasz do kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:37 Hortika, jeszcze tylko jeden egzamin mi zostal, taki najwiekszy, najwazniejszy. 5 godzin trwa. A potem juz luz. Teraz szukam pracy... jakie to meczace zajecie... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:38 to może ustawmy się na 18.00?Antuś dojedzie na 19.00, kiedy będziemy po pierwszej porcji Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:44 dobra) środa 18.00 Grycan Arkadia) wow! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:55 Melbus, dzieki za zdjecia - kiedys je widzialam na sekretnej stronie www Musze namowic meza (tylko kiedy jak on biedak zabiegany) zeby zeskanowal nasze zdjecia slubne Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 13:23 Mam pytanie a propos Grycana- gdzie się umawiamy? przy tym stoisku przy wejściu, czy jest gdzieś jakaś knajpka gdzie można posiedzieć i pogadać? (kojarzę, że coś na piętrze chyba jest) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 14:12 pomidorowa prima sort) Megi- a czy Ty nadal jestes od pomidoroej uzalezniona??)) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 14:37 No chyba nadal, ale tylko od tej z makaronem nawet miałam dziś gotować, ale pojawił się mój brat i zrobił naleśiki z jabłkami i nie mam już miejsca w zołądku na pomidorową Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 14:40 megi- kurka, Ten Twój brat jest naprawde niezły) tu drożdżowe tu nalesniki) hmmm... i jeszcze doktor psychologii... a czy przyjmuje psychotyzujace matki na terapię???)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 14:56 Zaglądam, żeby nie było żem świniaPP Oczywiście znowu się spóźniłam i robię lekcję z herbatką na kolanach Kupiłam sobie kurteczkę!!!!!!!!!!!!!!!!! W Mango)) Byłam obok Grycana i uwaga!!!! przeszłam śliniąc się okropelnie ale nie kupiłam!!! Jesteście pod wrażeniem???? Środa u mnie na tak))))))))))))))))))))))))))))))) Uczę, więc już mnie nie ma... Buzi A witam TatankęDD cieszę się, że jesteś będzie Ci u nas dobrze, może aż za dobrze czsami... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Lista 21.04.06, 15:01 No to dopisuję się raz jeszcze: 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię 2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego 3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum 4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z Mikołajem pod sercem 5. Zuza1978 - 28 lat już za 20 dni, starania o pierworodne twrają od września 6. Kocurek100 - z Warszawy 29 lat, jeden Aniolek w marcu 2005, teraz Kocurek 21tc 7. hortika-31 lat, mieszkam trochę w Bytomiu, trochę w Warszawie, po ciąży pozamacicznej i 2 latach starań czekam na sierpniowe Maleństwo! 8. bebell- 27 lat, warszawa, mam Tosicę-Łasicę (w maju skończy 2 lata), grudniowego aniołka (ciąża pozamaciczna) i Listopadowego Bąbelka pod sercem) 9. ma_ruda2, juz 29 lat warszawa, pierwszy potomek oczekiwany jest kilka dni po Bebelkowym Babelku ) 10. althea35, 27 za 3 miesiace 9 cykl staran o pierwsze malenstwo, na poczatku maja pierwsza wizyta w klinice 11. enterek77, 28lat(jeszcze, małopolska, starania od dłuższego czasu, teraz luzik miesięczny, chociaż... 12. Jaania77 - 29 (prawi) lat, piewrszy miesiać starań - decyzja podjęta niedawno więc czekamy na efekty. Dolny Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 15:38 jaaniu - mój mąż oduczył mnie zaniemawiania ) bo tez lubiłam się na niego obrazić - on nie rozumiał jak można się przestać odzywać. chociaż jeszcze czasem mi się to zdarza to wolę jednak wybuchnąć, wygarnąć mu wszystko, wyjść, trzasnąć drzwiami i czekać aż przyczołga się do mnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 15:40 no bo w końcu ja tez tak jak antuś skorpionik jestem ) co prawda mój małż też - ale on to jakiś podrobiony chyba jest. bo bardziej mi na byczka pasuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 16:02 Erga ja tez zawsze trzaskam drzwiami etc etc - bo ja to znowu Lwica jestem!! Ale teraz to jakoś słów mi zabrakło normalnie....sił mi brak Lecę do domku, moze włączę sięw ieczorkiem jak dam radę Buziaczki papa Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 16:04 Jaania ja tez lwica jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 16:04 U mnie chyba w koncu nie bedzie pomidorowej dzisiaj. Jutro zrobie. Dzisiaj znowu byly kluchy ze szpinakiem, uzaleznilam sie Kupilam swierzy mlodziutki szpinaczek, ale nalazlam tez fajny mrozony, liscie, nie male kawalki, w kulkach. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 16:45 No bebelku, drożdzowe oczywiście też brat przyniósł Jedyny minus to jego szczera opinia o moim "zaokrągleniu sie" zaczynam się zastanawiać jak ja Wam się pokażę u grycana też popieram pomysł, żeby się spotkać "na siedząco" w kawiarni-lodziarni grycana. czy tam można zrobić jakąś rezerwację? Marudko zaraziłaś mnie tą sałatą, będą dziś zielone kanapki Ja mam mocne postanowienie, żeby nauczyć się przygotowywać potrawy ze szpinakiem, więc altheo będę Cie prosiła o pomoc i wskazówki w późniejszym terminie Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 16:48 Megi, toz ten twoj brat to skarb! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:04 Wiecie co, zaczynam współczuć Gviazdce, jakie ona będzie miała zaległości na forum po tych dwóch dniach Stokrotko, rozmawiałaś z ginekologiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:12 Jakos dzis spokojnie nawet nie trzeba bylo nadrabiac Tak wiec dzis pomidorowka kroluje - dwa talerze wchloniete Teraz zastanawiam sie nad jakims deserkiem Lodow juz sie nie moge doczekac... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:17 Jestem już w domku . Rano zdezorientowana zadzwoniłam do ginki . Byłam pewna, że mi powie, że po 15 dniach od pregnylu wynik może wyjść jeszcze fałszywy. A ona na to, że nie i jeżeli test mi wyszedł pozytywny to jestem w ciąży i ona mi gratuluje... A jak mam wątpliwości, zaprasza na badanie krwi. No i masz babo placek ! Roztrzęsłam się cała, za pół godziny miałam prowadzić szkolenie i myślałam, że nie dam rady. Na szczęście jakoś dałam . Jutro prawdopodobnie wynik bety, około 13-14. I tak zrobie jeszcze jeden test rano... Narazie, proszę nic nie mówcie! Najpierw beta, narazie nie zaczynam się jeszcze cieszyć . Choć z drugiej strony, kreska to kreska - całkiem widoczna, choć słaba, a nie jakiś tam cień widoczny pod światło... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:20 Kochana Stokrotko to ja już zaczynam skakać, ale dobra wieść na wieczór))))) Całuję Cię Słonko!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:20 Stokrotko- to ja nic jeszcze nie mówię) kciuki ściskam! mocno) wpadniesz do grcana?? jestesmy umówione na srode na 18.00 w Arkadii??? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:27 Ja nic nie mówię, ja tylko się promiennie uśmiecham ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:29 Dziewczyny, czekamy na betę z radością . W środę bardzo chętnie się z Wami spotkam! Jakieś przeziębiebie mnie łapie, gardło troszkę drapie. Ale do środy powinno przejść . Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:31 Kurczę, jakby co, to może jeszcze bym się załapała na 2006 rok... Miało być przeziębienie Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:34 Stokrotko jak odbierzesz jutro wyniki bety to wyslij proszę sms-ka do jednej z nas, bo my niecierpliwe jesteśmy)) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:42 Stokrotko, to ja tez nic nie mowie to czekamy do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Ja tez czekam :))) 21.04.06, 17:56 na te pociany ) Dzis pierwszego motylka widzialam ) Tak ladnie slonko swieci i siedze na balkoniku z Loskiem i sobie czytam. Mialam isc z kolezanka na spacerek ale ma do 20 zajecia i buuuu Ach, tak ladnie na swiecie sie robi. I malpy nie ma, a tu 35 dzionek. A jutro mam zajecia i pojutrze tez i tak mi sie nic nie chce. Przy wieczorku poczytam co tam u Was a wczesniejszych zaleglosci nie nadrobie. Czas na relaks Lapcie cieple wiosenne promyczki i na niebo spogladajcie )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ja tez czekam :))) 21.04.06, 18:09 Stokrotko, kochanie ja tak jak Megi milcze i susze zeby!!!!! nic nie mowie, nic nie mowie ..............)))) a jak nam jutro esa o 14 nie przeslesz to normanie cie w srode kopne, obiecuje!!! Megi - dobra salata nie jest zla ) Matalka, to kiedy testujesz jeszcze raz??? Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Ja tez czekam :))) 21.04.06, 18:32 w niedziele rano Stokrocia - kciukasy trzymam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ja tez czekam :))) 21.04.06, 18:39 Pozdrowienia i buziaki od Gviazdki. Praktycznie cały czas sobie leżakuje w łóżku, więc te problemy z komputerem mają też pozytywny aspekt Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 18:09 Srokrotko, ja tez nic nie mowie Nic a nic Siedze cicho i czekam na wynik bety. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 18:32 A o mnie wszyscy zapomnieli buuuuu(((( i mąż dzis stracił cierpliwośc na zkakupach w wymyslaniu obiadku..pomidorówka, spagetti, krokiety , rybka....wszystko jest dla mnie bleeee i babka i serniczek i resztki ciast sa ble...i nawet lody sa ble.....Dostałam opieprz,ze nic nie jem, ale ja nie mam ochty na jedzonko....dosłownie tylko z rozsadku wciskam w siebie kawałeczek waza na sniadanko....a potem około 17 troszke obiadku....brrr. Mam jakis jedzeniowstręt...normalnie rosnie mi w ustach(( Tak sobie myślę,ze to moze po antybiotykach.... Gwiazdeczce padł komp! Witam nowa forumkę!!! Janie, juz sobie przygotowałam czerwony długopis...i w ramach relaksu bedę cię kontrolować...No wiesz! Kto by się w to bawił????Co ty!!! Proszę mnie wpisać...ergus ty moja podporo!!! balbinka74, 32 latka, Wielkopolska,aniołek 2000, szósty rok oczekiwania na maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 18:36 Balbinko nikt o Tobie nie zapomnial ) Lepiej sie samemu wpisac na liste. Ja poczekam z wpisem, bo nie wiem jak dac tresc ;? O, przypomnialo mi sie, w lodowce mam loda BigBambi i pedze do lodowki ) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 18:41 Stokrotko, Gviazdka nie wie o Twoim nakazie nic nie mówienia i przesyła Ci gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 18:46 Dostałam od niej miłego smska . Leżę sobie pod kocykiem, bo mnie coś rozłożyło... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 18:47 Stokrotko, ja naprawde nic nie mowie - ale mnie pod koniec grudnia tez rozkladalo... a potem to juz wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 18:41 Matalko, oby ten lód tam był bo łosie to są bardzo łase na lody Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 LISTA cd 21.04.06, 19:24 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię 2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego 3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum 4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z Mikołajem pod sercem 5. Zuza1978 - 28 lat już za 20 dni, starania o pierworodne twrają od września 6. Kocurek100 - z Warszawy 29 lat, jeden Aniolek w marcu 2005, teraz Kocurek 21tc 7. hortika-31 lat, mieszkam trochę w Bytomiu, trochę w Warszawie, po ciąży pozamacicznej i 2 latach starań czekam na sierpniowe Maleństwo! 8. bebell- 27 lat, warszawa, mam Tosicę-Łasicę (w maju skończy 2 lata), grudniowego aniołka (ciąża pozamaciczna) i Listopadowego Bąbelka pod sercem) 9. ma_ruda2, juz 29 lat warszawa, pierwszy potomek oczekiwany jest kilka dni po Bebelkowym Babelku ) 10. althea35, 27 za 3 miesiace 9 cykl staran o pierwsze malenstwo, na poczatku maja pierwsza wizyta w klinice 11. enterek77, 28lat(jeszcze, małopolska, starania od dłuższego czasu, teraz luzik miesięczny, chociaż... 12. Jaania77 - 29 (prawi) lat, piewrszy miesiać starań - decyzja podjęta niedawno więc czekamy na efekty. Dolny Śląsk 13.balbinka74, 32 latka, Wielkopolska,aniołek 2000, szósty rok oczekiwania na maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: LISTA cd 21.04.06, 19:28 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię 2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego 3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum 4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z Mikołajem pod sercem 5. Zuza1978 - 28 lat już za 20 dni, starania o pierworodne twrają od września 6. Kocurek100 - z Warszawy 29 lat, jeden Aniolek w marcu 2005, teraz Kocurek 21tc 7. hortika-31 lat, mieszkam trochę w Bytomiu, trochę w Warszawie, po ciąży pozamacicznej i 2 latach starań czekam na sierpniowe Maleństwo! 8. bebell- 27 lat, warszawa, mam Tosicę-Łasicę (w maju skończy 2 lata), grudniowego aniołka (ciąża pozamaciczna) i Listopadowego Bąbelka pod sercem) 9. ma_ruda2, juz 29 lat warszawa, pierwszy potomek oczekiwany jest kilka dni po Bebelkowym Babelku ) 10. althea35, 27 za 3 miesiace 9 cykl staran o pierwsze malenstwo, na poczatku maja pierwsza wizyta w klinice 11. enterek77, 28lat(jeszcze, małopolska, starania od dłuższego czasu, teraz luzik miesięczny, chociaż... 12. Jaania77 - 29 (prawi) lat, piewrszy miesiać starań - decyzja podjęta niedawno więc czekamy na efekty. Dolny Śląsk >13.balbinka74, 32 latka, Wielkopolska,aniołek 2000, szósty rok oczekiwania na maleństwo. 14. stoktotka76, 29 latek (jeszcze), Warszawa, prawie rok staranek Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: LISTA cd 21.04.06, 19:30 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię 2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego 3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum 4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z Mikołajem pod sercem 5. Zuza1978 - 28 lat już za 20 dni, starania o pierworodne twrają od września 6. Kocurek100 - z Warszawy 29 lat, jeden Aniolek w marcu 2005, teraz Kocurek 21tc 7. hortika-31 lat, mieszkam trochę w Bytomiu, trochę w Warszawie, po ciąży pozamacicznej i 2 latach starań czekam na sierpniowe Maleństwo! 8. bebell- 27 lat, warszawa, mam Tosicę-Łasicę (w maju skończy 2 lata), grudniowego aniołka (ciąża pozamaciczna) i Listopadowego Bąbelka pod sercem) 9. ma_ruda2, juz 29 lat warszawa, pierwszy potomek oczekiwany jest kilka dni po Bebelkowym Babelku ) 10. althea35, 27 za 3 miesiace 9 cykl staran o pierwsze malenstwo, na poczatku maja pierwsza wizyta w klinice 11. enterek77, 28lat(jeszcze, małopolska, starania od dłuższego czasu, teraz luzik miesięczny, chociaż... 12. Jaania77 - 29 (prawi) lat, piewrszy miesiać starań - decyzja podjęta niedawno więc czekamy na efekty. Dolny Śląsk 13. balbinka74, 32 latka, Wielkopolska,aniołek 2000, szósty rok oczekiwania na maleństwo. 14. fantaisie, w czerwcu 30 lat, Warszawa, Aniołek 28.03.2006. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: LISTA cd 21.04.06, 20:52 Widzę, że się zdublowałyśmy na 14 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię 2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego 3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum 4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z Mikołajem pod sercem 5. Zuza1978 - 28 lat już za 20 dni, starania o pierworodne twrają od września 6. Kocurek100 - z Warszawy 29 lat, jeden Aniolek w marcu 2005, teraz Kocurek 21tc 7. hortika-31 lat, mieszkam trochę w Bytomiu, trochę w Warszawie, po ciąży pozamacicznej i 2 latach starań czekam na sierpniowe Maleństwo! 8. bebell- 27 lat, warszawa, mam Tosicę-Łasicę (w maju skończy 2 lata), grudniowego aniołka (ciąża pozamaciczna) i Listopadowego Bąbelka pod sercem) 9. ma_ruda2, juz 29 lat warszawa, pierwszy potomek oczekiwany jest kilka dni po Bebelkowym Babelku ) 10. althea35, 27 za 3 miesiace 9 cykl staran o pierwsze malenstwo, na poczatku maja pierwsza wizyta w klinice 11. enterek77, 28lat(jeszcze, małopolska, starania od dłuższego czasu, teraz luzik miesięczny, chociaż... 12. Jaania77 - 29 (prawi) lat, piewrszy miesiać starań - decyzja podjęta niedawno więc czekamy na efekty. Dolny Śląsk 13. balbinka74, 32 latka, Wielkopolska,aniołek 2000, szósty rok oczekiwania na maleństwo. 14. fantaisie, w czerwcu 30 lat, Warszawa, Aniołek 28.03.2006. 15. stokrotka76, 29 latek (jeszcze), Warszawa, staranka prawie od roku Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: LISTA cd 21.04.06, 21:43 Grzecznie się dopisuję do listy 1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię 2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niego 3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na forum 4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z Mikołajem pod sercem 5. Zuza1978 - 28 lat już za 20 dni, starania o pierworodne twrają od września 6. Kocurek100 - z Warszawy 29 lat, jeden Aniolek w marcu 2005, teraz Kocurek 21tc 7. hortika-31 lat, mieszkam trochę w Bytomiu, trochę w Warszawie, po ciąży pozamacicznej i 2 latach starań czekam na sierpniowe Maleństwo! 8. bebell- 27 lat, warszawa, mam Tosicę-Łasicę (w maju skończy 2 lata), grudniowego aniołka (ciąża pozamaciczna) i Listopadowego Bąbelka pod sercem) 9. ma_ruda2, juz 29 lat warszawa, pierwszy potomek oczekiwany jest kilka dni po Bebelkowym Babelku ) 10. althea35, 27 za 3 miesiace 9 cykl staran o pierwsze malenstwo, na poczatku maja pierwsza wizyta w klinice 11. enterek77, 28lat(jeszcze, małopolska, starania od dłuższego czasu, teraz luzik miesięczny, chociaż... 12. Jaania77 - 29 (prawi) lat, piewrszy miesiać starań - decyzja podjęta niedawno więc czekamy na efekty. Dolny Śląsk 13. balbinka74, 32 latka, Wielkopolska,aniołek 2000, szósty rok oczekiwania na maleństwo. 14. fantaisie, w czerwcu 30 lat, Warszawa, Aniołek 28.03.2006. 15. stokrotka76, 29 latek (jeszcze), Warszawa, staranka prawie od roku 16. anialm, 28 lat (niestety już ), Poznań, na stanie Nuleńka 5,5 lat, pod koniec września druga dzidzia. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 19:25 Stokrotko-ja też milcze jak grób!! Matalko-to się też ciebie tyczy ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 19:57 aha - właśnie uzupełniam tabelkę telefoniczną - ktoś coś jeszcze chce dodać? czy mam rozsyłać. dużo jeszcze jest luk w tabelce.. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 20:55 Erguś, czy ja powinnam wysłać jeszcze jakieś informacje do tabelki bo nie pamiętam co wysłałam a czego nie ale w tym wieku to już takie luki są w pamięci Balbinko, mam nadzieję, że Miki pod wpływem Twojego autorytetu pedagogicznego poczeka choć do czwartku Choć te darmowe lody od grycana moga go skusić Fajnie, że udało Ci się umówić u ginekolga, no i już trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:04 ojej Stokrotko nie zauważyłam, ale ja mam ostatnio pecha do dublowankaDD Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:38 Witam wieczornie! Storkociu - nic nie powiem, milczę zgodnie z Twoim życzeniem... ale czekam z niecierpliwością na jutrzejszy wynik. Matalko - 35 d.c., chybanie było tak długich co? ale nic nie mówię, nie będę nakręcać... wyczekasz do niedzieli??? Balbinko - kochana skąd taki pomysł że ktoś tu o Tobie zapomniał??? Cieszę się że udało Cisię wcisnąć do lekarza jeszcze na maj - no kciuki juz teraz mocno zaciskam zeby sie udało. A jesli chodzi o lody Grycjana to to centrum handlowe (trasa na Ławice) niedaleko twojego ginka, może zahaczycie po wyzicie w drodze powrotnej Ach no i mam pytanko natury wścibskiej wiem, że jestes z wlkp. i że coś w okolicahc Gniezna - a zdradzisz mi coś więcej? strasznie ciekawska jestem, wiem Erga - Ty tu cichutko siedzisz i nic nie mówisz, a ten twój cykl taki był podejrzany z tym śluzem itp. który masz dzień cyklu? Megi - cieszy mnie ogromnie taki rozwój sytuacji szwu nie będzie, spacerki dozwolone, pyszniutkie lody w miłym gronie... Witam serdecznie nową koleżankę!Pisz kochana O i upraszam się o zdjęcia -swoje prześlę w rewanży oczywiście Fantaisie w 100% cię popieram w sprawie rozmiaru noszonego staniczka. Jak mi się marzy małe 70b, albo 75a... takie śliczności można kupić, haftowane, z koroneczek, tu wycięte a tam wcięte... a tak klops przy moim normalnym 70c to może tylko pomarzyć, bo większość śliczności kończy się w rozmiarze b... a ja wtedy mogę tylko sobie bobuczeć a mnie to się tu wylewa a tam źle leży... już nie mówiąc o bluzeckach przy których nie można nosić bez staniczka. więc prosze mi tu nie narzkać i się cieszyć ślicznym rozmiarem i piękną bieliną Kocurku - weszłam na stronę twojego M. - normalnie dech mi zaparło, piękne zdjęcia... zdolny ten twój M. I wirtualnie ściskam naszą odciętą od świata Gviazdkę! A Ja dzisiaj odwiedziłam moją mamę i ją nosi najchętniej poszłaby już do domu i coś posprzątała, ugotowała itp. No i kto by uwierzył że wczoraj miała operację. Ale Ja się tam cieszę znaczy że do zdrowia wraca Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:43 anialm - cichutko siedzę i tempki nie mierzę bo mnie wkurzyła - tydzień temu była jeszcze niska - nie wiem jak teraz. dni nie liczę - ale już na pewno po dwudziestym którymś. śluz owszem był, ale co z tego skoro tempka była na takim samym poziomie.. czekam na długi weekend i umawiam się do ginka bo pęcherzyk na bank gdzieś zniknął w przestworzach macicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:45 owulacja była, jest ciałko żółte i płyn w zatoce Douglasa-zameldowałam, i mogę czytać Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:46 Melba rozumiem że działaliście a ile tych ciałek żółtych 1 czy 2? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:47 Łomatko - no to może dziś wypijemy za Douglasa.. i jego zatokę, co ?? ja własnie pifko sączę, więc nie omieszkam wznieść toastu.. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:52 Matala, niezła jesteśDDDD 'mam 35 dc,bla bla @ nie ma,bla bla motylka widziałam...')))) Opanowana jak brzytwaja bym już dawno betę zrobiła))) Stokrotko, ja nic nie chciałam mówić,ale moje medyczne ksiązki mówią,że przekłamanie wyników badan po pregnylu może być maks do 6 dni))ale skoro ginka Ci powiedziała, to ja też mogę.... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:54 trudno było doktorowi powiedzieć, czy jedno czy dwa, obstawiał raczej dwa, ale te moje jajka były tuż obok siebie, i stąd problemEndometrium urosło z 7,46 do 12 mm w ciągu trzech dni...wszystko pięknieI doktor trzyma kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:56 odnosnie tematów cyckowo-stanikowych... Trudno kupić ładny stanik z miseczkami powyżej D Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:13 Ergus , zatem kalendarzyk w łapke i prosze policzyć...skoro ciężarna anialm ładnie prosi...bo myszy cię zjedzą.... i cosik mi sie wydaje,że grubo po 20 dniu jesteś..... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:20 Balbinko, zdjecia wysylam z chwilenke i prosze o rewanz Anialm, dziekuje - przekaze K., ze zdjecia sie podobaly - a to tylko jego prywatna stronka, te najlepsze sa w agencjach fotograficznych. Musze nieskromnie przyznac, ze zdolniacha z niego jest Ergus, za momencik wysle swoje namiary do Ciebie - cobys mogla tabelke uzupelnic - bo mnie tam napewno brakuje Melba, trzymam kciuki! Mam nadzieje, ze urodzinowe zyczonka sie spelnia! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:46 anialm, fantaisie - a jak ja bym chciała choć o jeden rozmiarek większy stanik nosić... a tu dupa blada przy moich wystających łopatkach można się pomylić gdzie przód a gdzie tył )) Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:48 To Ja z Tobą sie chętnei podzielę i obie będziemy zadowolone Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:52 Anialm, jak dobrtze, ze mama sie tak dobrze czuje! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:28 megi - mam tylko twój nr telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:35 to co powinnam dosłać pin, nip, pesel i co jeszcze? a tak serio to co ma być jeszcze, bo ja nawet ostatniej listy nie umiałam otworzyć, więc zapomniałam jakie rubryki powstały Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:39 nie zapomnij o numerze buta ) Wpisujemy daty - co by każda wiedziała kiedy składać życzenia i świętować ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:40 wysłałam ci listę w excelu- zobacz czy otworzysz Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:24 Erguś jesteś niezastąpiona!!! Uzupełniłam braki i odesłałam Ci na skrzynkę. A numer buta 38.5 Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:31 Kochane, poczytałam i idę spać. Erguś czy ja też mogę się załapać na to dzielenie cycków? I Anialm dokładnie-bluzeczki gdzie stanika nie powinno być, moje marzenie, ale niestety abstrakcja, bez cyckonosza mogę komuś wybić oko Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:33 nie dziewczynki, nie dam rady wysiedzieć. Zmykam do łózia bo padam z bólu (( Dobranoc i udanego weekendu - korzystajcie z pogody bo ma być ślicznie Pa Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:47 Erguś , w tabelce brakuje jeszcze numer stanika....owód bioder, pas, dł. rekawa...nazwisko panieńskie matki.... Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:51 Film ,,Jak w niebie,, obejrzalam i sie poryczalam. Loska zalalam. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:52 Dobranocka...padam na twarz Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:33 Ja już po zakupach. Zmęczona i wkurzona (jak zwykle) na mojego P. Ja przy kompie, a on przed TV. Ale cisza w domku. Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Tatanka:))) 21.04.06, 22:53 Witam )) Zeby jakiej burzy nie bylo. Na jutro ladna pogode po zajeciach zamowilam ) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Kolorowych snów!!!!!! 21.04.06, 22:56 Idę spać, koniec tego dobrego, Paweł mnie woła, kot ryczy, a psica słodko pochrapuje, czas więc i na mnie Dobranoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Tatanka:))) 21.04.06, 22:56 Mataluś oj burzy nie bedzie, bo nie ma komu grzmic. To moje Slonce zapewne ogluchlo, bo wolam i nic. Chyba zmiekne i przejde sie do niego, ale i tak mu jeszcze dzisiaj swoje powiem. Poczytalam, nadrobilam i uciekam, bo zapewne moj P. bedzie musial jeszcze popracowac. Buziaki i do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Dobranoc:))) 21.04.06, 23:02 Kolorowych snow!!! Do jutra. Bede po poludniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Dobranoc:))) 21.04.06, 23:10 Hej Laski) wraca sobie człowiek z teatru a tu morze postów) ale już się z nimi, a raczej z Wami uporałam) Przedstawienie świetne! Młody zdolny znów w formie) a po spektaklu poszliśmy z W na dłuuugi spacer po mieście) pachnie cudnie, choc to Warszawa, cieplutko... niesamowicie przyjemnie... i spotkałam koleżankę, której 4lata nie widziałam... i troszkę sie poczułam jak za studenckich czasów, kiedysmy się z W włóczyli noca godzinami po miescie)) Anialm- cieszę się, ze z Mamą lepiej) Matalko- Ty się znęcasz) nad nami) Balbinko- ciesze się, ze udało Ci sie zapisac do gina w terminie dobrym) Melba- niezłe masz endometrium) Do jutra Laski) k. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 07:01 Dzień dobry . Obodziłam sie o 4.15 i juz po spaniu! Niezła jestem... I na 3 zrobionym dziś o świcie teście po 3 minutach pojawiła się kreseczka... Także wygląda na to... Narazie jeszcze boję się wymówić... Jak odbiorę wyniki bety, dam znać. Mam nadzieję, że będą dzisiaj... Dziś 28dc. Miałam iść do szkoły, ale jestem podziębiona, więc zostanę w domku . Melba, ale owu piękna! I endometrium śliczne! Ja już po owu miałam właśnie 12 mm . To teraz trzymamy kciuki! Bebell - oj fajne były czasy włóczenia się po mieście w nocy... Fajnie powspominać Jeszcze się nie przywitałam z Tatanką, naszą nową foremeczką . POwodzonka Tatanko! A z Ergunią, to chyba podobnie z cyklem byłyśmy? Balbinko, super, że udało Ci się zarezerwować terminek! A do gina zawsze możesz zebrać jeszcze większą grupę, nie tylko Fantaisie. To by dopiero oczy zrobił, gdyby mu stado lasek wpadło! Idę poczytać, może mnie jeszcze sen dopadnie - choć narazie raczej nie - czuję się jak po mocnej kawie! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:35 Stokrotko-koniecznie sms po odebraniu wyników betyale ja Ci juz cichutko i niesmiało pogratuluję... Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:43 Witam dziewczynki Melduję sie na mam nadzieję szczęściwym wątku (Stokrotko Typewnie bedziesz piewsza zafasolkowaną) - przesyłaś uściski i czekam na wyniki bety Witam nową forumkę Tatankę! Jak czytam wasze watki to mam wrazżnei że wszystkie z poznania, wawy albo wrocka jesteście, a kogoś z bielska, katowic ne ma? chyba do gviazdeczki mam najbliżej - mam nadzieję, że niedługo do nas zajrzy, musze poprosić mojego P. może zajrzy do jej schorowanego komputerka Bardzo ładna pogoda dzisiaj u mnie, wyprawiłam mojego slubnego na zajecia wczesnym rankiem i wyszłam na podwórko w szlafroczku....eh bylo tak cieplutko zaraz ide w ogródku poszlaeć - przygotuję ziemię pod truskawki zeby dużooo owocków miały Czy do kogoś moje fotki jeszcze nie dotarły? Ja nieśmiało mówię, że marudzi i tatanki nie widziałam Erguś a czy ja też mogę wpisac się do tabelki? pozdr cieplutko laski M. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:51 Melbuś, ja też jeszcze powoli i nieśmiało zaczynam wierzyć w cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:54 No tak - stokrotko - nie da się ukryć że z cyklem idziemy łeb w łeb ) Chciałabym tak do końca z tobą na równi... wiesz o czym mówię - gratulacje!!! ale na razie takie cichutkie ) Feromonka-ty nawet jesteś w naszej tabelce - tylko z pustymi rubrykami ) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:53 Hej w sobotę dziecina u dziadków, M montuje, a ja mam święto lasu) zaraz robie sobie kakao i lecę z książką pod kołderkę))) i nie gotuje, nie sprzatam, nie prasuję) oddaję się błogiemu lenistwu) do potem k. ps. Stokrotko- tylko nie zapomnij przesłac nan esem tych wyników bety!!!!!!!!!!!!!!! inaczej nas skręci z ciekawosci i jak potem będziemy takie pokrecone chodzic???)) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:56 laski, ja tez poproszę o esa, bo idę do firmy na 10.00, a potem do empiku książki szukaćoczywiście historii filozofii Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:57 melba- a może Ci pożyczyc Tatarkiewicza??? Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:59 Erguś ja się bardzo chętnie wpiszę ... ale co oprócz pinów, nipu i peselu przesłać? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 09:04 obowiązkowo odciski palców )) Już wysłałam listę do wszystkich. Tatanko-ciebie też chętnie dołącze jeśli chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 09:09 Bebell, upatrzyłam sobie coś...hmmm krótszegoale dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 09:12 Melba- kobieto Ty całą tą historie chcesz przeczytac??? jak całaa to rzeczywiscie Tatarkiewicz stanowczo za długi) a co upatrzyłas??? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:59 hehehe - dostałam 3 maile z danymi i każda przysłała mi numer buta DD To może faktycznię stworzę nową rubrykę?? OK - wysyłam do was listę - kto chce niech dopisuje co chce ) Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 09:11 Erguś -znaczy Agatko mały bląd wkradł sie do tabelki mój ślub był 21.08.2004r. resztę uzupełnię przez maila. ściskam Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 09:15 Wnioskując z tabelki jestem najmłodsza, eh znowu Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:05 Hejka! Stokrotko, cichutko, cichutko........ Czy jakieś Słonko puści mi sms, bo nie wiem o której będę mogła zajrzeć(lekcje, zakupy) Życzę wszystkim milusiej sobotki, niestety uciekam, bo miałam tylko 15min luki. Bebelku miłego dnia dziecka)))))))) Erguś dzięki za listę zaraz puszczę Ci gg Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:18 Witam, alez dzis piekne słoneczko swieci Stokrotko nic nie mówię, czekam z niecierpliwością na wyniki bety ))) Witam nowa koleżankę Tatankę, z pewnością będzie Ci tu z nami dobrze! Balbinko super ze udalo Ci sie umowić na wizyte u doktorka. Megi śnilas mi sie dzisiaj. Spotkalysmy sie w Warszawie ten sen to chyba z tego, ze sie umawiacie na lody, a ja nie moge do was dolaczyć Szkoda ze Gviazdeczka odciesta od komputerka, ale przynajmniej wypocznie. Pozdrawiam i milego dnia zycze, jeszcze pozniej zajrze, teraz zmykam do sprzatania Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:26 Witam w sobotę! Stokrociu czekam niecierpliwie na wybik bety... ale cichutko już się cieszę Melba - do środy masz zamiar opanowac hostorię filozofii?? My już jesteśmy po zakupach, pojechaliśmy nawet do urzędu żeby złożyc wniosek o dowód - ale w soboty nie pracuję , i bylismy jeszcze w banku żeby zaktualizować dane do konta - i tez jeszcze zamknięte... laba!! Także tylko przejechaliśmy o dziwnej porze (8.30) w sobotę po miescie - dużo miejsc parkingowych było Erga też Ci prześlę moje gg do tabelki. Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:30 Erguś podaj mi proszę co jeszcze podac do uzupelnienia tabelki. Fantasie wysylam Ci na maila gazetowego info o Rodos. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:37 Witam w sobotę, Anialm o 8.30 na mieście? Podziwiam ja o tej porze otwierałam dopiero oczy Erguś bardzo dziękuję za tabelkę) Stokrotko wytrwale czekam na twój wynik bety i nic nie mówię, chociaż takie nicniemówienie jest ciężkie)))))) Niko, przepraszam, że cię męczę po nocach) mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś u legendarnego już grycana Dziś w nocy myślałam, że Miki jednak już się pojawi na tym świecie ale mu przeszło Idę prasować! m. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:41 Megi a Ty juz szwu nie masz? przeraszam, ale jak nadrabiałam zaległości to czytałm po 200 postów. Szczerze myslałam, ze dopiero beda Ci ściągać. A bylismy na miescie o 8.30 , bo nie chcieliśmy stać w kolejkach.. ale nam pokrzyżowali plany, bo urzędy zamknęli... Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:53 Megi, alez To byl calkiem fajny sen. Moze kiedys sie spelni Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:58 Anialm, nic nie przeoczyłaś, szew nadal mam (będzie zdejmowany w środe) co nie znaczy, że Miki poczeka do środy. W sumie jest na tyle duży, że poród nawet dziś to nie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 11:00 Witam sobotnio! Na dworze piękna pogoda, pranko sie kręci...a mnie głowa chce pęknąc... Erguś...myszy już z całej D....y już do ciebie lecą....właśnie ogłosili w tv niesamowity korowód całych rodin myszy...z pakunkami i walizami ciągnacych wzdłuz drogi takiej a takiej..... Nadal nie wiemy jakiz to dc ma nasza Agatka... Bebelku, ja juz pokręcona jestem z tej ciekawości...normalnie nie mogłam wstać! Na czym byliście.???...ja chce do teatru!!!!!!!!!!!!!!!!! Matala mnie wykończy....litości nie ma ta kobieta...dla biednych, kruchych storzeń... ale ja tam swoje wiem, dziewczyny, niby nic nie mówię, ale uprasza sie o przygotowanie szkła na wieczorną zbiorową internetową libację....a jeszcze cos mi szepcze do ucha,ze niedługo będziemy miały okazję znowu pić...Chochlik to czy Skierka...no nie wiem.... może mi sie uda namówic męzusia na zakupy... Fantaise, tylko nie zamęcz dzieciaków))) Mam stosy do poprawienia wrrrr wezmę sie za to po obiadku.... Prosiłam mamuskę, by pomodliła sie o wszystkie panie wyczekujące maleństw...obiecała ,ze napewno to zrobi przy grobie papieża.))Zatem babeczki mamy dodatkowe wsparcie !!! Mam nadzieję,ze Magdusia dobrze się czuje..i wraz z rodzicami wypoczywa w tak piękny dzionek. Janie...lec ty może kochana do jakiegos lekaża...u ginka juz byłas...i co powiedział na ten ból??? Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 11:03 Balbinko! "lekaża" ojojoj od razu widać że masz wolne! może nie poprawiaj dzisiaj tych stosów Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 11:08 feromonko ja tez nie mam twoich zdjec ja przesle jak tylko znajde czas. megi jakos sobie radze choc czasami po 2 godzinnym spacerze jestem wykonczona Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 11:15 Lalisiu moje fotki już do Ciebie poleciały Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 11:30 Balbinko- bylismy na "Weź, przestań" w Rozmaitosciach... nowa sztuka polskiego młodego dramaturga) świetna! tylko końcówka nie dobra, rozłazi się... i bardzo dobre koreczki były) objadłam się)) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 11:37 wczorajbylamzglosic amelke do chrztu i wiecie co jaki zbieg okolicznosci w ten sam dzien bedzie chrzczony chlopczyk o takim samym nazwisku) dziekuje za zdjecia napewno sie odwdziecze Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:53 feromonka ja jestem z tychów stokrotko czekam na wyniki twojej bety u mnie przygotowania do chrzcin juz na calego ubranie juz kupilam teraz zaczelam sprzatac mieszkanie wczoraj mama zabrala alicje a ja sprzatalam dzisiaj przyjedzie i nie wiem jak bedzie wolala wziac dziewczyny na spacer a ja bede myla okna czy odwrotnie ale sadze ze wybierze okna bo spacer z wozkiem i alicja to nie lada wyczyn) Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:59 Lalisia nio chociaż Ty tak blisko mieszkasz - a wiesz jeszcze Twoich fotek chyba nie mam, a Ty dostałaś moje? Ja z moim slubnym zawsze przez tychy jade do teściów do bielska, byłam raz w waszym tesco Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 11:00 Lalisiu powodzenia w przygotowaniach no i czekamy na zdjęcia z chrzcin A dla mnie spacer z wózkiem wydaje się wyczynem, a co dopiero gdy obok biega drugie dziecko Podziwiam Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 12:28 witam sobotnio. melduje ze M gania po lesie z pistoletem wypelnionym kulkamiz farba a ja biedna siedzie i sprzatam. wlasciwie to juz skonczylam. wczoraj o 22 juz spalam, padlam jak zabita (nawet wam kolorowej nocy nie zdazylam zyczyc!!( Stokrotko nadal nic nie mowie i czekam na wyniki bety!!!!! DDDDDDDDDDDDD Bebelek sciski sobotnie ... wiecej nie pamietam, znowu jakas otepiala (jakkolwiek ie to pisze) jestem ... pa. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:13 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Stokrotko strasznie się cieszę)))) Widać ten śluz nie był taki do końca wrogi Ściskam Ciebie i maleńką stokrotkę Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:16 Stokrotko- BOSKO!!! ja Cię ściskam, całuję i ciesze się jak wariat poprostu!!! YES,YES,YES!!! MAKSYMALNIE MAKSYMALNA WIADOMOSC!!! kasia Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:17 Wysłałam esa fantaisie, melbie i gviazdce no to dziś świętujemy))) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:18 Stokrotko, Ty dasz radę być u grycana w środę? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:25 Stkrotko- Ty musisz byc u Grycana w środę) Megi- Melbie i Fantaisie tez wysłałam esa) ale dobrych wiadomosci nigdy za dużo a na poczcie znalażłam śliczną maleńką dziewczynkę, co Magdusia się nazywa)) i jest boska poprostu) i lubi się kąpac) Monia- dzięki) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:34 Dziewczyny to niesamowite! Cud jakiś! Ja się tego nie spodziewałam! PO tym co usłyszałam od ginki byłam zdołowana na maxa... A tu taka niespodzianka niesamowita!!!! Teraz rozumiem Marudkę, że nie mogła uwierzyć - ja po 3 pozytywnych testach nie wierzyłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:38 Stokrotko, jak widac natura lubi nam robic psikusy Super, ze sie udalo Uwazaj teraz na siebie! Wybierasz sie do Grycana w srode? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:44 Chętnie się wybiorę z Wami w środę, jak będe zdrowa. Jestem trochę podziębiona, nie poszłam do szkoły i leżę w łóżeczku popijając herbatkę z cytrynką i miodkiem . Bardzo bym chciała Was wszystkie zobaczyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:45 Stokrotko, to kuruj sie! Ja powinnam przybyc W koncu sie poznamy Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:47 Ja tez dostalam fotki Madzie. Jak aon jest slodziutka, szczegolnie z biedroneczkami i w kapieli Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:51 Bebelku, czy moge prosic o zdjecia Madzi? Bede wdzieczna zaraz zbieram sie na pomidorowke do tesciowej Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:54 No nie, a ja musze sama ugotowac. A tak mi sie nic nie chce. Nie mow Bebell, bylas na czym innym, pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:55 Kocurku- zdjęcia poleciały) a za pomidorówkę tez się za chwile zabieram) Althea- naprawdę byłam??!!?? Matko na czym???? nie pamiętam... a na pomidorówke wirtualnie zapraszam) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 14:16 Dziekuje za zaproszenie na pomidorowke Moja sie juz gotuje. Na czym to ja nie pamietam, ale pamietam kiedy. Po W. zawiozl cie do szpitala. Ale ja cos moglam pokrecic... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 14:18 Wlasnie wcinam ananasa prosto z puszki. W sumie to ja za ananasem nie przedapam, ale tak jakos mi sie zachcialo. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: No w końcu :) 22.04.06, 14:41 to też jego) on pisze i reżyseruje) no, mówię Ci, że tylko na jego sztuki chodzimy)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: No w końcu :) 22.04.06, 14:13 Stokrotko, ledwie widze klawaiature, bo siedze i rycze!!!!!!!!!!! ale sie ciesze!!!!!!!! sciskam kochana!!! i tylko sie nie zjaw w srode!! zwalimy ci sie do domu, az arkadi daleko nie mamy!!!!!!!!!!! DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:38 Stokrotko! A widzisz, jednak jednemu chlopaczkowie sie udalo dotrzec tam gdzie trzeba)) GRATULACJE!!! To juz kolejna osoba, ktorej sie udalo w cyklu spisanym na straty! Bebelku, to masz super dzien dzisiaj. Jak tylko przeczytalam, ze byliscie w teatrze, to wiedzialm na czym A ja odprowadzialm M. na pociag, pozniej pobiegalam po miescie a teraz siedze sama. Zdenerwowalam sie, bo ja mam tutaj straszny problem z kupieniam jakiegokolwiek ciucha czy butow, no i pare dni temu znalazlam nawet sensowne sandaly. A dzisiaj juz ich nie bylo. Oni w ogole przestawiaj wszystko w sklepach z predkoscia swiatla i nigdy nic nie mozna znalezc. Szukam storju kompielowego i wyglada na to ze pojade bez... wszystkie sa tragiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:40 A najtragiczniejsze jest to jak ja pisze! Zgroza po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:44 stokrotko gratuluje!!!! Madzie jest boska Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:21 Stokrotko, ogromne gratulacje!!!!!Proszę o przesłanie fluidków..... Feromonko...jeszcze płonę ze wstydu dopiero terza zauważyłam...widocznie mózg mi sie zbuntował...usprawiedliwia mnie tylko ten okropny ból głowy... I za prace kontrolne nawet się nie zabieram, bo boję sie popełnić jakiś błąd.Na dodatek sąsiad od wczesnego ranka ciągle cos wierci, tłucze młotem....cała ulica aż drży...a mój mózg dosłownie podskakuje, oczy mam jak piłeczki....zaraz mi od tego bólu wyskoczą((( Sprzątnęlismy mieszkanko, byliśmy na zakupkach ubraniowych( w domu nie dało się wytrzymać od tego hałasu)i niestety nic mi do oczka nie wpadło(( I nie mam w czym chodzić(((( Bebelku, zazdroszczę ci tego częstego wychodzenia do teatru...Super,ze świetnie się bawiłas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:37 Tak, tak stokrotka jest potwierdzeniem teorii o cyklach straconych)) I tak sobie myslę...że u nas niby wszystko superowo a bejbika ani widu ani słychu...też jestem potwierdzeniem tych kilku % niewyjasnionych ((( zresztą, ktos juz tu kiedys pisał,ze ten test moze był źle zrobiony i tak faktycznie stokrociu mogło byc))moim zdaniem pomogło to monitorowanie i pregnyl Teraz lez spokojnie, a te objawy chorobowe sa zupełnie normalne...wiele dziewczyn tak ma))Tempka tez ma prawo byc troszke podwyższona)))))Ściskam mocno)) Ergus jak to go wcięło???Przecież to nie mój pościk....by takie psikusy robić...cosik chyba nie doczytałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:43 a ja teraz mam stracha,że za wczesnie skończyliśmy starania...ostatni strzał był 20 rano, potwierdzenie owulacji 21 wieczorem...owulacja mogła być już 21 rano,czy po południu, i boję się,że żołnierze padli , zanim doszlizwłaszcza że 21 miałam ewidentne objawy...a buuuuu...niech mnie ktoś pocieszy Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:59 Oj, melbus , melbuś, skoro było juz ciałko żółte, to od owu jakis czas minął...a w śluziku żołnierzyki sobie podjadły, wypoczęły...męskie padły....a ty przecież na bliźniaczki dziewczynki czekasz, no nie????? Nie zamartwiaj sie i poszalejcie z mężusiem póki możecie jeszcze hihihi Dziewczyny, nadciąga ciemna chmura...zaraz będie okropna ulewa...główka troszkę lepiej...to przez tę pogodę tak mne boli....i sasiad chyba będzie sie zwijał... superowo)) A matalę to ja własnoręcznie uduszę....Ciekawe czy test zrobiła albo betę..ależ okropna kobieta...pogrywa sobie z nami...albo na męża czeka...Boże to jeszcze tydzień pazury będziemy gryzły.... A gwiazdeczka na swojej działeczce wypoczywa)))Dotlenią sie kobitki i od babci odpoczną))) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: No w końcu :) 22.04.06, 17:08 Lalisiu, ja tez chyba wybrałabym mycie okien! Jestem pełna podziwu, ze tak sobie z wszystkim świetnie radzisz)) A ja wczoraj znowu zawiodłam sie na mojej psiapsiółce....nie ma nawet 5 minut na rozmowe ze mną....dostałam smsa, ze jest strasznie zajęta dzieckiem i domowymi obowiązkami...Przykro mi , bo juz kilka razy byłysmy na skeypa umówione...i zawsze d....Zbieram sie na powazna rozmowę wstrząsową...bo cos ostatnio to tylko wszystko sie wokół niej kręci.... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: No w końcu :) 22.04.06, 19:55 Balbinko, specjalnie dla Ciebie ******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** i dla pozostałych starających się ******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** ślę całe mnóstwo fluidków ciążowych ))) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 20:05 Stokrotko, lapie garsciami! Wlasnie wcinam kanapki z rzodkiewka i pieke chalki. To tak w oczekiwaniu na tescia i telepeerele (odc. 8). Althea Nasza rocznica ślubu juz za... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:49 Ola, bo my od urodzeinia Tośki tylko na jego przedstawienia chodzimy) ale naprawdę mu się udałao) chyba wrócil do formy, bo ja juz zaczęłam się na niego denerwowac) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: No w końcu :) 22.04.06, 14:43 Stokrotko!!!!! ale czad!!!!! Gratulacje!!!! Balbinko-no jak to nie napisałam jak napisałam - idę łeb w łeb ze stokrotką w cyklu - sprawdziłam i dzis 28 dzień. tempki nie mierże bo mnie wkurzyła i od tegoż samego dnia przedtałam liczyć dni - bo wiem że jajo znikło... niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: No w końcu :) 22.04.06, 14:45 Erga, cuda sie zdazaja!!!wszystko przed toba!!!! Stokrotko, Antus jest w szokle i przez weekend mieszka na dzialce (bodaj ze tesciow) ale kazala ci przekazac GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: No w końcu :) 22.04.06, 15:06 Stokrotko GRATULUJĘ i się obłędnie cieszę)))))))))))))) Kuruj się kochana i przychodź w środę na lodzika)))))))))))))))) Ja sobie z tej radości aż kupiłam szafirki i stokrotkiDD Dzięki też Słoneczkom) za radosnego sms-a!!!!! Macie u mnie w środę duuuuuże buzi!!!! Obejrzałam sobie również zdjęcia Madzi, sama słodycz najlepsze zdjęcie jest w kąpieli, po prostu rewelacja!!!! Althea, Ty już nic mi nie mów o zakupach wczoraj usiłowałam tak jak Ty nabyć sobie kostium kąpielowy i są jaja jak nic)) gdyż moje cycki wypadają z większości staników, a majtki są wtedy zdecydowanie za duże, ale to że na tyłku wiszą to rozumiem, ale że w kroku mam zdecydowanie!!! za dużo materiału??? No przecież nie pójdę do krawca i nie powiem mu, panie zmniejsz mi krok w tych gaciach) bo mi się marszczy i uwiera....brak słów, nie mam butów jak zwykle, nie mam szortów, nic po prostu nie mam!!! Pojadę jedynie w pierścionku od mojego męża i tyle!!!!!! Total załamka...... Mam też mini problemik, może któraś mi doradzi: otóż moja uczennica poprosiła mnie, żebym była jej świadkiem do bierzmowania i ja nie wiem, co ja mam jej kupić???????????????? i za ile???????????????? Nie muszę chyba wspominać, że nie mam się w co ubrać... Dzisiaj przede mną szał impra, i chciałam się wyszaleć, ale jak to robić kiedy @ morduje moje brzuszysko(( i strój mi się kiepści, bo muszę założyć pełne galoty((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: No w końcu :) 22.04.06, 15:23 Dziękuję Dziewczynki, teraz już mogę podziękować Wszyscy już obdzwonieni i uradowani! Szczególnie rodzice i moja siostra - oni byli na bieżąco ze wszystkimi starankowymi sprawami. Moja mama i siostra chyba są jasnowidzami, bo wyczuły w Święta, że jestem w ciąży! Ja się oczywiście broniłam, że to nie jest możliwe! A Madziulka śliczniunia! Fantaisie, ja tez mam problem ze stanikami... A teraz to nie wiem co będzie - chyba będę musiała jakieś spadochrony nabyć! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 15:40 Bebell, to ja juz nie mam nic wiecej do powiedzenia na ten temat Fantaisie, ale ja nawet nie przymierzylam jednego stroju! Jest taka tragedia, ze nawet nie ma na co popatrzec!!! Ale u nas by ci bylo latwiej kupic, bo zazwyczaj gora i dol sa oddzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 15:41 Bratki posadzone w 3 skrzynkach Zostalo mi jeszcze 9 sztuk i nie wiem gdzie je wsadzic. Pomysle i wsadze w poniedzialek. Stokrotki tez wsadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: No w końcu :) 22.04.06, 15:46 Stokrotko gratuluję z całego serduszka kuruj się i dbajcie o siebie, a co na to Twój m? wie już? Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: No w końcu :) 22.04.06, 15:49 Nio ja już wróciłam z ogródka zjadłam obiadek, upiekłam babkę z pysznym kakaowym wkładem i zaraz idę zmażyć P. rybkę na jutro do pracy, jak już przywiezie mi zakupy to zrobie do tego jakąś sałatkę. A wieczorkiem rozpoczynamy sezon grillowy ymmmm mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:12 wow, wow,wow Pijemy dziś zdrowie dzielnego żołnierzyka, który, nie bacząc na kordon wrogiego śluzu przedarł się do celui zatknął eee....ten tego...flagę na maszcie...? Stokrotko, gratulacje i ściskiwiedziałam...)))) Anialm, nie mam zamiaru opanowac całej historii filozofii do środy...tylko do wtorku Bebell, czytam własnie Świat Zofii, a podpieram się Małą historią filozofii Hoffego Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:22 Althea, to fakt nic nie ma ciekawego ale może uda coś Ci się upolować Ja właśnie pomalowałam pazury i ogrania mnie taki sen, że ledwo siedzę.... dlaczego pada???? jest zimno i ponuro.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:25 Balbinko, witaj więc w klubie też nie mam się w co ubrać( i nic nie potrafię upolować! Dlaczego Cię ta główka tak boli? Jakaś migrena? Czy na zmianę pogody? Spróbuj o ile sąsiad zakończył działalność przespać się troszkę! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:29 A u nas piekne slonce! I tlumy w miescie. Po lody byla kolejka. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:31 Melba - ładnie to ujęłaś!!! to i ja wypiję zdrowie żołnierzyka!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:59 Eh ja chyba przeczulam że bedzie Stokrotkowy sukces opijać bo upiekłam rybki i stwierdziłam że musze npić się dobrego piwka z sokiem, wieczorkiem może napije się baleys'a...straszną mam dzisiaj ochotę na coś procentowego a P. robi zakupy więc zdrówko Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: No w końcu :) 22.04.06, 17:05 Melbuś, i bardzo dobrze że w takim czasie się starliście, przecież polowanie było na bliźniaczki, czyli najlepiej nawet przed owulacją głowa do góry, za dwa tygodnie będziesz lecieć na betę)) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: No w końcu :) 22.04.06, 17:22 Stokrotko serdeczne gratulacje!!!!! Bardzo się cieszę ze Ci sie udało ))))))))) Ja dzis spedzam dzien na swiezym powietrzu, robimy plotek w ogrodku, zeby psiaki nie stratowaly nam naszych kwiatkow. Wpadlam tylko na chwile sprawdzic co słychać. Wieczorem chetnie uczcze dobra wiadomość Karmi. Bo jeszcze chwilowo mocniejsze napoje zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: No w końcu :) 22.04.06, 17:30 No to ja juz po pomidorowce Teraz bede leniuchowac z ksiazeczka, a maz siedzi w piwnicy u tescia i robi skrzynie na drzewka na nasze balkony Juz nie moge sie doczekac jak poprzesadzamy je do tych sliczniutkich skrzynek! Althea, natchnelas mnie - ja chyba zaraz otworze brzoskwinie z puszki - bo stoja i sie marnuja juz chyba ze dwa miechy. Stokrotko, to zle samopoczucie to rzeczywiscie moze byc oznaka ciazy. Ja tez czulam sie taka rozbita jakby przyziebienie mnie bralo i tak jakos slabo mi bylo. No a potem wyszlo szydlo z worka Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: No w końcu :) 22.04.06, 17:36 Nika, duże dzięki za info)) ja byłam na Krecie i Kosie, Rodos jeszcze nie zaliczony będziemy tam tylko tydzień, więc pewnie wycieczkę na inną wyspę sobie odpuszczę, na pewno wypożyczymy samochodzik i trochę pojeździmy. W ogóle to ja jadę z mamą i przyjaciółką, więc będzie niezły ubaw, rok temu byłyśmy w takim składzie w Egipcie i było bosko! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: No w końcu :) 22.04.06, 17:45 A my mielismy pyszniutkie naleśniki z serem...już wszystkie zjedzone)) A ja uwielbiam czekodżem wisniowy...mniam, mniam....podgrzałam troszkę w mikrofali połozyłam na nalesnik...pychotka)) Kocurku, na pewno będa sie wspaniale prezentowały)) Widzę,że ciężarówki dzis sie dotleniają....tak trzymać)) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: No w końcu :) 22.04.06, 17:50 Balbinko, jeszcze tego cuda nie jadlam - chyba musze sie skusic A skrzyneczke jenda juz widzialam - wprawdzie jeszcze nie byla pomalowana, ale juz wygladala ladnie Wiec czekam na efekt koncowy Bebelku, dziekuje za zdjecia Madzi. Alez ona jest sliczniutka! Taka malenka a tyle musi sie nacierpiec. Mam nadzieje, ze to juz jej ostatnia wizyta w szpitalu... Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: No w końcu :) 22.04.06, 18:04 Kocurku a czy możesz mi podesłać zdjęcia Madzi? byłabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Obiecana babka cytrynowa 22.04.06, 18:14 Babka cytrynowa ½ kg mąki ½ kg cukru pudru 7 jajek 1 margaryna 1 szklanka kwaśnej śmietany proszek do pieczenia zapach cytrynowy Cukier ucieramy z margaryną, dodajemy żółtka następnie śmietane i zapach. Wsypujemy make i dalej ucieramy. Na koniec dodajemy piane z białek, lekko mieszamy i pieczemy. Tyle mowi przepis. Ja dodaje jeszcze starta skorke z dobrze wyparzonej cytryna, albo dwuch i sok z połowki cytryny. Pieklam w 180 stopniach, nie pamietam ile sie piekla ale jakies 45 minut. Trzeba zagladac przez szybke. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Obiecana babka cytrynowa 22.04.06, 18:28 Feromonko, zdjecia Madzi sa juz w Twojej skrzynce. Balbinko, a ja jeszcze Twoich zdjec nie dostalam.... Przeslesz? Althea, ciasta to jedyna rzecz, ktora mi w kuchni wychodzi - zbieram przepisy i chyba niedlugo cos sklece Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Z ranca .... 22.04.06, 18:49 dostalam malpe i ... przesuniecie wiosenne bylo Tygodniowe i swieca nie pomogla ... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Z ranca .... 22.04.06, 18:50 Ojej(( jak mi przykro Matalko! Całuskuję Cię bardzo mocno, a może mocniej gdyż tez jestem @.... Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Stokrociu .... 22.04.06, 18:51 choc mi smutno to ciesze sie z Toba!! W koncu wiosna i Stokrotki musza byc ) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Matalko!!! 22.04.06, 18:53 Skarbie nie smuć się! I dla nas zaświeci słoneczko zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Idę tańczyć, pić i śpiewać:)))))))) 22.04.06, 19:52 Może zajrzę jak wrócę, odwaliłam się jak szczur na otwarcie kanału i idziemy, mam nadzieję, ze się nie doprawię bo idę w pończochach)) cos tam jeszcze mam na sobie Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Idę tańczyć, pić i śpiewać:)))))))) 22.04.06, 19:56 ja lece do kina) aco)) Balbinko- my wcale często nie chodzimy do teatru, oststni raz byliśmy na poczatku grudnia... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Idę tańczyć, pić i śpiewać:)))))))) 22.04.06, 20:06 A lec A na co, bebelku?? Monia, baw sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Magdunia w biedronkach 22.04.06, 20:10 cudna )) Juz sie posmutkowalam Bedzie tylko lepiej. Kapiel a potem lozeczko. Laskowi tez lepiej ) Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Idę tańczyć, pić i śpiewać:)))))))) 22.04.06, 20:10 I udanego cieplego wieczorku ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Idę tańczyć, pić i śpiewać:)))))))) 22.04.06, 20:38 Matalka sciskam mocno, mocniutko Bebelek wlasnie na co ty do kna lecisz??? bo ja ide na epoke lodowcowa 2 i ide i ide i dojsc nie moge ((( Fantaisie milej zabawy ) Balbinka sciskam tak bez powodu, za to ze jestes ) buzi... lece na kryminalnych i lody wisniowe algidy DD Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Idę tańczyć, pić i śpiewać:)))))))) 22.04.06, 20:39 na lan doskonały" Spike'a Lee)) zjem sobie popcorn) i ciekawe czy w kinie śmierdzi???)) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Idę tańczyć, pić i śpiewać:)))))))) 22.04.06, 21:14 matalko...a byłam p.r.a.w.i.e pewna...sciskam mocno A ja nadal w objęciach Zofii...filozofii Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 21:11 Stokrotko - GRATULACJE!!!!!!! Az lezki mam w oczkach na samą myśl o Twoim szczęściu. Slów mi brakuje... Matala - Przykro mi, że @ sobie przyszla, oby sobie szybko poszla i pozwolila zaczac kolejny - oby owocny - dla Was cykl. Fantaisie - Baw się Slonko dobrze i nie wracaj szybciutko (czytajby Cię brzuszek nie bolal)!! I nie wiem co mialam dalej napisac... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 21:14 Poza tym ja po ciezkim i dolujacym dniu wrocilam do domku i kiedy sobie pomyslę, ze jutro ostatni dzien weekendu, a ja znowu bede caly dzien poza domkiem i znowu bede miala takie zaleglości.... Mogę się pożalić???? bo mi tak straszne smutno... Odpowiedz Link Zgłoś