Dodaj do ulubionych

Pociany - my tutaj czekamy:)))

20.04.06, 14:25
No to załozyłamsmile chyba, że wymyslicie coś innego....
Obserwuj wątek
    • ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:30
      Jestem,

Fajny tytuł, macham łapką, moze mnie zobacząsmile)))
    • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:31
      melduję sięsmile)

dobra robota Enterkusmile)
    • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:31
      No to ja się melduję!!! i czekam na pociany - te czarne - magurskie!!
      • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:32
        i wreszcie posty się przestały ślimaczyć smile
        • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:33
          erga- Ty to masz wymaganiasmile) czarne magurskiesmile)
          • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:34
            hehehe - bo najbliżej mnie latają smile)
            • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:39
              jeszcze mi czarne maleństwo przyniosą hihi
              • ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:41
                no i ja sie melduje, Enterek fajny tytul smile)

Wlasnie Ergus ty uwazaj z tymi czarnymi pocianami smile)) bo to nigdy nic nie
                wiadomo tongue_out
            • jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:40
              Melduję sie na nowym wątku smile

zaraz spadam z pracy, no tak za 20 minut, zajrzę wieczorkiem jak męzus nie
              będzie krzyczał...ostatnio marudzi że sie uzalezniłam smile

papa
              • hortika Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:45
                Hop i ja jestem!!
                Fantasie -wiem, że panikuję, ale po prostu się boję tych skurczy wrrr... i
                tego, że lekarka coś przegapiła, bo te wizyty takie krótkie. Błędne koło, ale
                obiecuję poprawęsmile)
                Magurskie bociany-hoho, ale masz wymagania!!!
    • enterek77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 14:42
      Sie ciesze, że jesteściesmile
      coś mi się dzisiaj gazeta slimaczysad
      zajrze do Was wieczorkiem...
      tylko nie napiszcie zbyt dużo, plissssmile
      • erga4 melbuś - to dla ciebie! 20.04.06, 14:47

video.google.com/videoplay?docid=-988062006819966363&q=twins
        • bebell Re: melbuś - to dla ciebie! 20.04.06, 15:57
          nosz maksymalne to jestsmile)
          tiaaa, melba bądź gotowasmile)
    • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 15:33
      Jestem i ja! Juz zaszczepiona! I potwornie glodna, ale jedzonko sie juz robismile
      To jaania juz wie w jakim jezyku ja belkocze na codziensmile I z czego te
      wszytskie egzaminysmile
      • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 16:00
        Dziewczyny dziekuję Wam za modlitwę w intencji mojej babci. Na szczęście
        antybiotyki skutkują, babcia się trzyma.

Hmmm czy mi się tylko wydaje, czy Gviazdka sie dizś nie meldowała?
        • ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 16:04
          no wlasnie gdzie Gviazdka???

Megi to cudnie ze leki babci pomagaja! smile

Antus nasza dzisiejsza randka aktualna?? mam byc o 19??
          • ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 16:13
            Niedowiarek, pewno ze taksmile))))Najwyzej jak nas Mała pogoni to bedziemy musiały
            posiedziec z lodami na placu zabaw smile)))
            • ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 16:15
              z towja corka moge siedziec wszedzie smile))
              bede o 19.00. juz mi slinka cieknie smile
              • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 16:19
                melduję sięsmilebliźniaki boooskiesmilewcale się nie bojęsmile
    • stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 17:24
      Jestem już w domku smile.

Na becie nie byłam i zdecydowałam, ze na razie nie ma sensu iść. W sumie mógłby
      wyjść fałszywy wynik, po co mam się stresować! I tak jutro albo pojutrze będzie
      @. A jak nie to zrobię jeszcze jeden test w weekend...
      • stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 17:32
        A bliźniaki superanckie smile))
        • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 17:55
          Stokrotka...a ile dni temu miałas podany Pregnylsmile???
          • stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 17:57
            Melba, 6 kwietnia rano...
            • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 18:06
              Hmmm nie chcę Cię stokrotko nakręcać ale czytałam, że 14 dni później to test
              jest już wiarygodny, więc trzymam mocno zaciśnięte kciukismile
              • stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 18:10
                Taka bardzo słabiutka druga kreska była, ale widoczna i to dosyć szybko, nie np
                po kilkunastu minutach... Ja jednak myślę, że to jeszcze ten pregnyl...
                • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 18:13
                  Stokrotkosmileja Ci nic nie powiemwink)))
                  • stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 18:15
                    Brzuch boli @-owo, jakby zaraz miała przyjść... Także nic nie mówcie smile
                    • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 18:56
                      no, to nic nie mówimysmile)
                      lecę kapac Tosicę-Łasicę, pada dziecinasmile)

k.
    • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 19:36
      Jaki dzisiaj spokoj. Kobiety gdzie wy jestescie?? Ant i Marudka wcinaja lody, a
      reszta???
      Ja siedze sama, samiusienka. Ale M. bedzie za jakies pol godzinki. Uczy sie
      takiego jednego trudnego jezykasmile))

A ja jem sernik i jem i jem a jego ciagle tak duzo. Moze ktos ma ochote??
      Chetnie sie podziele.
      • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 19:42
        Gviazdka jest odcięta od internetu i dlatego się nie odzywa. Przesyła wam
        całuskismile
        Althea ja bardzo chętnie zjem kawałek serniczka ale dopiero jak wrócę od
        lekarza bo tam będę musiała stanąć na wadzesmile
        • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 19:44
          To ja juz ci przesylam ten serniczeksmile Smacznego!
          • anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 20:06
            Melduje się w nowym watku - tym razem przxynajmniej napoczątku a nie na końcu smile

Bebell Ja też myslałam że 6 maja to Wy do Poznania przyjedziecie...

Ant - chyba nie jest tak tragicznie z tymi włoskami, zresztą zawsze można
            poprawić.

Megi - cieszę się że z babcia lepiej

Marudko - no chyba juz teraz uwierzyłaś - 7 mm to już coś! noi serduszko bije!

Stokroociu - Ty to masz nerwy! I też nic nie mówie... ale sowje myślę smilesmilesmile
            będzie dobrze!

Balbinko - an lody do Grycjana nie musisz wcale jechać do Warszawy w Poznaniu w
            KING CROSIE też są - i przyznam że pysznie wyglądają i smakują.

A Ja się oszczędzam kochane, do szpitala mam blisko. Zresztą dzisiaj moja mama
            miała operację, więc wizyt dzisiaj nie było - cały dzięń byla na OIM-ie - więc
            wizyta jutro. Martwię się bo to była poważna operacja, ale rozmawiała z Tatą i
            uskarża się na ból, więc musi być dobrze!
            Mi gdzieś M wcięło pojechał po auto do mechanika ponad godzinę temu.
            Dowiedzielismy sie ze jego przyjaciel jest chory.. ciężki ten tydzień dla nas.
            • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 20:21
              Aniulm- będzie dobrzesmile) operacja napewno się udałasmile) ja sobie cały czas ten
              6-7 maja rezerwuję na Poznańsmile) najwyżej zjedziemy się na dwie turysmile)

Megi- to dziś ustalisz kiedy Cie rozszyją?!?smile)

Althea- ja mam ciagle w lodówce 3/4 babki drożdżowej i nikt nie chce jej
              ruszycsad( nie, żeby niedobra jakas była, udała się porzednio, tylko jakoś
              każdemu tak do niej nie po drodze... jutro robię pomidorowąsmile) z ryżemsmile)

Ma_rudka- Tosica dolączyła do żelkowych fanatykówsmile) chodzi za mną i
              prosi:"zielka, zielka"smile)) teraz testujemy żelki śmiejki Nimm2, niezłe, ale te
              Twoje lepszesmile) szukałam ich ostatnio w makro i nie byłosad( ale może moje
              szukanie nie byo za bardzo skuteczne, bo zapomniałam jak się nazywają. wodziłam
              więc smętnym wzrokiem po opakowaniach licząc, że jak na nie trafię to mi się
              nazwa przypomni. ale chyba nie trafiłam...
            • zuza1978 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 20:31
              Melduję się na nowym wątku. Super tytuł Enterku, teraz muszą nas te pociany
              usłyszećsmile) Wiesz, na bormergeronie tez mi się zdażył cykl
              dwudzistoparodniowy,ale potem to było jak w zegarkusmile

Megi, ciesze się, że z babcią dobrze i że leki działają

Stokrotko, zgodnie z nakazem nic nie mówię, ale kciuki trzymam.

Althea, ja serniczek chętnie, ale właśnie wchłonęłam na deser spory kawałek
              makowca z polewą czekoladową i orzechami, więc chyba wystarczywink Muszę jakoś
              pohamowac swój apetyt na słodycze, bo efekty ich niejedzenia w poście diabli
              szybko wezmąsmile

Anialm, powtórzę za bebell, będzie dobrze. I oszczędzaj siebie, ja 6 maja
              jestem w Poznaniu i czekamsmile

Dzisiaj do mnie @ przyszła, zaraz dzwonię do ginka i ustalamy, czy sobie ten
              miesiąc odpuszczam (ciężko z wizytami w długi weekend) czy jednak nie. Sama nie
              wiem, czy chcę. MOże lepiej iść za ciosem, może jajniki raz pobudzone na drugą
              stymulację działają lepiej? A może lepiej jeden miesiąc nie myśleć? Pogadam ze
              specjalistą
              • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 20:45
                Bebelku, pomidorowa mowisz? Moze tez ugotujesmile No i rybka do tego.
                A babke tez mam, cytrynowa.

Zuza, juz ci serniczek wysylam! Sciski! Mam nadzieje, ze nie boli.
                • kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 20:56
                  I ja sie melduje smile
                  hm... jutro dzien pomidorowej chyba smile moja tesciowa tez - w dodatku nas
                  zaprasza smile
                  Wlasnie przed chwila wyszli nasi rodzice, testowalismy robota moulinexu - byl
                  szejk truskawkowy i sok ze swiezych pomaranczy... pysznosci smile
                  Stokrotko, ja tez nic nie mowie wink
                  • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 20:59
                    Ania- Ty nic o soku z pomarańczy nie mów!! ja mam na niego apetyt a nie miałam
                    dzis sily isc na bazar po pomarańczesad( poza tym odrzuca mnie od wszelkiego
                    jedzeniasad( rosnie mi w gardle...
                • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 20:57
                  Zuza- mam nadzieję, że @ przebiegnie bezbolesnie... wredna paskuda!
                  • anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:05
                    Zuzka mam nadzieje że nie boli bardzo...

Ja też mam babke ale majonezową i kokoska... i nikt nie moze patrzec na ciasto.

Wyłamię się jutro bede miała zupę neapolitańską smile ugotowałam dzisiaj gar zupki
                    na dwa dni smilesmile
                    • anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:07
                      Kocurek Ty mnie nie szczuj szejkiem... bo wyslę M na miasto... smilesmile
                      • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:09
                        ooo widzisz jaka paskudna jestsmile) ciebie szczuje, mnie szczujesmile)
                        a z tym M na miasto to nie jest taki zły pomysłsmile) Wojtek jeszcze nie wrócił
                        (ach, te wieczorne montażesmile) ) to zadzwonię i niech mi przywieziesmile)
                        • anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:14
                          Wykorzystaj a co smile na pewno będzie mu po drodze smile
                          • kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:15
                            o rany! przepraszam, nie wiedzialam, ze tyle checi Wam narobie smile
                            Ale soczek i szejk naprawde byly pyszniutkie tongue_out
                            • anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:17
                              no nie wątpię że pyszne było smile... M mówi że może jechać.
                              • kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:18
                                no to niech leci smile nastepnym razem przesle Wam wirtualna paczuszke smile
                                • anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:20
                                  Trzymam za słowo... smile
                                  • kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:24
                                    ok smile
                                  • jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:41
                                    Melduję się wieczorkiem. Właśnie sączę sobie winko. Zapraszam do
                                    towarzystwa...smile

Altheo - możemy sobie podać ręce - mój P. tez czasami tak nic nie rozumie i
                                    niekumaty jest - groch o ścianę. Nie gadam z nim...szkoda słów sad Wiem w jakim
                                    języku nadajesz ale nie wiem skad się tam wzięłaś, co tam robisz - ale
                                    przypuszczam, zę jak pogrzebię w starych wątkach to znajdę (no chyba, ze się
                                    zlitujesz nade mną i nie każesz mi przewalać milonów postów i zdradzisz słodką
                                    tajemnicę smile
                                    A został Ci jeszcze kawałeczek sernika? Tak na poprawę humorku...

Megi- dobrze, ze z Babcią lepiej - oby tak dalej!! Babcie to skarb najdroższy -
                                    ja o swojej z takim rozczuleniem myślę....już mi tylko ona została z dziadków i
                                    z nią zawsze najblizej byłam zwiazana. Tak wiec nie bój nie bój, nasze babcie
                                    ztakiego pokolenia co się tak łatwo nie daje - twarde babki!!!

Stokrotko - kompletnie nie znam sie na tym - czy trzeba zrobić betę czy nie ale
                                    jak zwykle trzymam kciukasy żeby wszystko się udało!!

Anialm - przykro mi bardzo z powodu złych wieści o chorobie przyjaciela - zycie
                                    czasami tak cięzko nas doświadcza, pytanie dlaczego zawsze pozostaje bez
                                    odpowiedzi - moze kiedyś sie dowiemy...Ale mam nadzieję, ze jest nadzieja i ze
                                    wszystko bedzie ok. Wierzę w to. Więrzę także ze wiara czyni cuda i nie mozna
                                    się poddawać!!
                                    Mam nadzieję, ze operacja Mamy się udała - obu wszystko było dobrze i żebyś nie
                                    musiała sie stresować!!

Widzę tez ze kobietki szykuja jakies grubsze spotkanie w Poznaniu - skzoda, ze
                                    żadna z Was nie jest z Wrocławia... buuuuu takie wielkie miasto i żadnej
                                    foremki nie ma stad, jkak to możliwe??

Zuza - życzę lekkiej @

Bebell - pomarańczki? a zaraz ogóreczki kiszone? i lody z truskwakami, i wielki
                                    misz masz z ogromna górą zasmażki smileciekawe kiedy wróci Ci apetyt? Mam
                                    nadzieję, ze niedługo bo musisz przecież coś jeść!!!!!!!!!

Gdzie sie ta Gviazdka podziewa? Już zdążyłam sie przyzwyczaić że ją codzinnie
                                    czytam - a tu lipa smile

A ja byłam dziś u ginka - mówi, ze przeciwskazań nie widzi do zachodzenia, mam
                                    tyłozgięcie szyjki ale podobno to nie problem. Musze zrobić THS i jeszce mi
                                    powiedział, ze jak jest nadczynnosc (chyba nie pomyliłam) to dziecko moze się
                                    urodzić mniej inteligentne niz inne - jakoś mi się to nie spodobało....
                                    badań na różyczkę i toxo nie kazał robić. Na r. chorowałam a przy toxo pytala
                                    czy mam kota. Nie mam wiec powiedział, ze bez sensu robić teraz bo jak sie
                                    okaże że nie chorowałam (czyli nie mam przeciwciał, tak?) to jak zajdę w ciąże
                                    to i tak trzeba bedzie zrobić bo mogę w międzyczasie zachorowac. Ni ewiem co o
                                    tym myślec....

Och - mój pierwszy długi post!!!! smile

• althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:50
                                      jaania, ja nie lubie o sobie za duzo pisac na forum, wiec pewnie i nie
                                      znajdziesz i nie napisze za wiele. A niektore dziewczyny wiedza co nieco chyba
                                      najwiecej ze spotkania.

Ty sie nie przejmuje gadaniem doktorkow! Dziecie bedzie sliczne i madre! TSH
                                      zrob, najwyzej sie podreguluje te hormonki i bedzie dobrze.
                                  • jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:44
                                    "mam nadzieje, ze jest nadzieja"...tak, Jaania, tak, piękny styl pisania, nie
                                    ma co....
                                    mam nadzieję, że nie ma żadnej polonistki na forum bo pała jak nic smile))) ale
                                    styl...
                                    • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:48
                                      Jaaniu mam złą wiadomość, polonistka jest!!!!!!!!!!! ha ha ha
                                      Dobrze, że wizyta się udała, ale nie ukrywam że Twoja doktorka mi podpadła!!!
                                      Przecież toxo to nie od kota, ale od: surowego mięska, owoców, warzywek-ziemia,
                                      kot w tym najmniej wązny, no chyba że lubisz grzebać się w kuweciesmile)))))
                                  • jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:48
                                    Fantaisie - relacja z wizyty u ginka ponizej. Ale srednio mi isę spodobał,
                                    małomówny jakiś - pierwszy raz u niego byłam. Wcześniej parę lat chodzilam do
                                    harleyowca. Łysy był, wielki i autentyczni emiał motor. Ale potem sie
                                    rozbestwił i zaczął strazną oprywatę uprawiać w tej przychodni. Kasę brał na
                                    lewo za róóżne rzeczy typu wypalanki etc. Lipa. I zrezygnowąłm z niego. Teraz
                                    znowu raczej nie trafiłam na konkretnego... ech
                                    • jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:50
                                      Fataisie - to był on a nie ona!!Źle napisałam - przepalcowało mi!! No mówił o
                                      tym surowu\ym mięsie też. Tatara nie jadam i raczej nie miałam żołądkowo
                                      kontaktu z surowym mięsem...

A któż to ojczystego języka uczy??? Ze mnie zowu niedoinformowana bestia....
                                      • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:52
                                        Jaaniu, oki pan doktor też mi podpadłtongue_out a owocki i warzywka z ziemii to co????
                                        np.truskaweczki??? Nio??!!!
                                        Polonista na maksa to na pewno nasza Balbinkabig_grinDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                        A co do koleżanek, zaprosiłam dziewczynę z Twoich okolic, mam nadzieję, że do
                                        nas przyjdziesmile
                                        • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:54
                                          jaaniu- z Twoich okolic jest Nikasmile) no i jutka- tylko ona już wieki sie nie
                                          odzywałasad( jutka- ścisk!

fantaisie- zaprosiłaś tatankę?? super!!! niech wpada!!
                                          • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:56
                                            Dokładnie! Tatankę!!! Wysłałam do niej maila z naszym linkiem... czekam...
                        • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:14
                          To jednak nie takie gupie te wieczorne montazesmile
                          • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:45
                            Jestem i jasmile
                            I znowu się jedzeniowo u nas zrobiło, to jakaś wieczorna obsesjatongue_outP
                            Przykro mi dziewczyny, ale ja na pewno 6 maja to nie przyjadę, po prostu mam
                            pracę i nie mam co z tym fantem zrobićsad
                            A co się stało z 30 kwietnia, dlaczego odpadł???
                            I tak żeby jechać na Rodos muszę odpracować cały tydzień i już mi jest
                            niedobrze...ale czego się nie robi dla przyjemnościbig_grin

Nikuś ja jadę do miejscowości Kolimbia, napisz mi Słonko co warto tam zobaczyć...
                            Hotelik jest śliczny, zobaczymy jak będzie w realusmile)

Jaaniu jak wizyta u doktorka??

Filmik i bliźniakach mnie powalił na kolana.......

Bebelku a jak Wasze plany z wyjazdem nad morko? Kiedy dajecie długą???
                            Strasznie mi przykro na te Twoje mdłości, ale one przecież muszą się kiedyś
                            skończyćtongue_out
                            Podobno z drugą ciążą zawsze tak jest, a tym bardziej jeśli pierwsza była bez
                            atrakcji....

Stokrotko Ty zrób jednak betę!!!!

A gdzie Matalka z Losiem, coś nas przetrzymuje dziewczynasmile

Althea, ja Ci się przyznam że wywaliłam dzisiaj serniczek, babę i jednego
                            mazurka, sałatkę, sosik tatarski w kolejce stoi jeszcze jeden mazurek...

Dziewczyny zaprosiłam do nas koleżankę z listopadówek, które niestety jest w
                            takiej samej sytuacji co ja, mam nadzieję, że do nas dołączy, naprawdę fajna z
                            niej foremkasmile) trochę sobie z nią już pogadałam i liczę, że do nas zrobi wpada!!!
                            • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:50
                              Megi świetnie, że antybiotyk pomaga i nie dalej tak robi, żeby babcia jak
                              najszybciej wróciła do domku!!!!! Trzymam kciuki i się modlę!!!

Anialm, to faktycznie taki sobie tydzieńsad modlę się również za Twoją
                              mamusię!!!! Musi być dobrze, a ból jest dobrym objawem....
                              Jeśli jesteśmy przy smutkach, to mojej Mariolki kolego zmarł na białaczkęsad( i
                              jutro jest pogrzeb, dzieciaki chcą stanąc wzdłuż drogi i jak będzie przechodził
                              kondukt przy szkole ma bić dla niego ostatni dzwonesad((
                            • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:53
                              No widzisz fantaisie i po co bylo tego tyle robic??

A serniczek przesylam wszystkim zainteresownymsmile
                              • jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:56
                                serniczek mniam mniam

nie ma sprawy Altheo - pytam bo nie wiem, szanuję to co piszesz, ze nie chcesz
                                o sobie za dużo pisac smile

Fantaisie więc myślisz ze lepiej zrobić to toxo? i co wtedy? można sie na to
                                zaszcepić jeśli nie chorowałam?
                            • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:56
                              nosz dlatego piszę ciagle 6-7 nie??? bo jak nie możesz szóstego to myśłałam, ze
                              walniemy się w Poznań siódmego...

no, ale najwyżej walnę się samasmile) ciekawe czy się zrzygam w pociągu???
                              • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 21:59
                                bebell, to jeszce dwa tygodnie. Moze ci przejdzie do tej pory.
                                • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:03
                                  Dobry wieczór,

Wrócliśmy w końcu od ginekologa, jest oksmile Pozwolił mi na spacerki, a w środę
                                  zdejmowanie szwusmile dziś już jestem padnięta ale jutro zaczynamy się do tego
                                  grycana umawiać koniecznie!!!

W 2 tygodnie 2kg mi przybyło ale co tam biorę się za serniczek altheismile

Anialm, mam nadzieję, że mama szybko wróci do zdrowia po operacji!!! Pozdrów ją
                                  od nas.

uściski i dobrej nocki
                                  m.
                                  • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:04
                                    Megi, cudowna wiadomośćsmile))
                                    Czyli lody nadchodząbig_grinD
                                  • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:07
                                    Megi- bombasmile) grycan, grycan!!smile)) najlepiej w następny czwartek więc, to się
                                    może Miki jeszcze nie zorientuje, że rozszytysmile) i da nam chwilę na pogadaniesmile)
                              • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:00
                                O w mordę nie pomyślałam o tym Twoim rzygankutongue_outPPPPPPPPPPPPPPP mogą być jajca!!!
                                A co z tym 30??? dlaczego on nie pasi, czy ja cosik przegapiłam????
                                Bebelku ja chciałam robić 6 maja swoje imieninki dla Was, i obawiam się czy będę
                                mieć jeszcze siłki na 7.05, a może tydzień później???

Althea, ja się sama nad tym zastanawiam? po kiego ja tyle robiłam, skoro teraz
                                wyrzucam, czy wiesz że 3 podwójne piersi w miodku już też poleciały....
                                • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:03
                                  Takie marnotrastwo!!! Hańba!!

tydzień później mnie tez pasismile) 30.04 odpadł, bo Anialm ma mamę w szpitalu...

Althea- ja pesymistycznie patrze w przyszłoścsad( nie przejdziesad( moim zdaniem
                                  jeszcze ze 4 tygodnie potrzyma, a potem nadejdzie ZGAGA!! z deszczu pod rynnęsmile)
                                  • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:05
                                    Jasne, to ew. przegapiłam do kiedy Anialm mama jest w szpitalusad(( sorki!!!!
                                    To ja wstępnie zaklepuję 13,14 majasmile
                                    Bebelek to Ty tak strasznie nie chcesz do mnie przyjechać na tego grillika
                                    imieninowego???
                                    • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:09
                                      Monia ja bez szans jestem na tego grila u Ciebiesad( bo ja tam nie dojadę do
                                      Ciebie, a W mnie nie zawiezie, bo pracujesad(( więc ja sobie nawet smaka nie robię...
                                      • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:11
                                        Buuuuuu, a może któraś laska Cię podbierze???
                                        • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:27
                                          Właśnie wrócił W i mówi, że chyba jednak bedzie mnie mógł zawieźcsmile) na ten grillsmile)
                                          • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:29
                                            Bebell, a jak postepy w mieszkaniu??
                                          • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:29
                                            Yes, yes, yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:04
                                  No przeginasz, takie pysznosci wyrzucac! Zamrozic mozna i pozniej jest jak
                                  znalazlsmile
                                  • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:05
                                    ooo to, to! zamrozicsmile)
                                • ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:08
                                  no jestem, ale najpierw musialam wejsc do wanny i was doczytacsmile)
                                  u Ant jak zwykle bylo WSPANIALE!! na samo wejscie przyleciala Amelka w dwoch
                                  warkoczykach krzycza: ciocia maruda przyszla!!! rozczula mnie to dzieckobig_grinDD i
                                  jeszcze byl maly chlopczyk - Michas i oboje z Amela pogonili kota kotubig_grinDD byly
                                  tez lody, dla mnie oczywiscie podwojna porcja!! jak zwykle pyszne smile az zal
                                  bylo wychodzic...

Anialm dobrze ze z mama lepiej smile

Bebelek ja ci z calego serca wspolczuje z tym rzyganiem, biedna jestes sad a
                                  Tosica to rosnie na BARDZo madra dziewuszke, skoro ona juz w tym wieku do
                                  fanklubu zelek sie wpisuje!! a te frutelli koniecznie sprobujcie!!! sa boskiesmile

Stokroteczko to ja tez nic nie mowie smile

cos sie u nas znowu jedzeniowo zrobilo, zaczynam myslec nad jakas kanapeczka na
                                  noc i chyba sie skusze smile)
                          • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:05
                            czasem wieczorny montaż nie jest złysmile) ale generalnie nie znoszę ich!
                            • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:06
                              Eee, poddałam się pies sąsiadów ma rajski tydzień!!!
                            • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:06
                              A co montuje? U mnie jakos w weekend bedzie nastepny odcinek Telepeerele.
                            • jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:08
                              cosik mi komp nawala sad

napisze tylko, że super że u Megi jest wszystko ok. Oby tak dalej!!

Żegnam sie i do jutra - pa p a pa
                              Jaania
                              • ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:12
                                Megi jak dobrze ze wrocilas z samymi dobrymi wiadomosciami!! to i ja juz ostrze
                                sobie smaczek na te lody w arkadii smile)

Bebel jakby co to ja moja niebieska strzala sluze za taksowke do Monisi na
                                imieninki smile)) tylko za cholere nie wiem czy trafie do niej na wies tongue_out
                                • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:15
                                  To szkoda, ze mnie nie bedzie, bo ja wiem jak trafic do Z. No ale Ant wie gdzie
                                  Monia mieszka, to moze poprowadzi.
                                  • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:16
                                    MARUDZIA!!!!!!!! NA WIEŚ???????????? COŚ CI ZROBIĘ!!!!!!!!!!!!
                                    • ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:18
                                      pewnie ze na wies!!! jak ostatni jechalam tam prosic na slub, to mijalam
                                      tablice 'warszawa koniec' - czyli wies big_grinDD
                                      • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:20
                                        Tylko wiesz co Cię ratuje przed kopniakiem??? Wiesz, wiesz i to
                                        wykorzystujeszsmile)) ale co tam....do mnie i tak się szybciej jedzie z centrum niż
                                        do Ciebiebig_grinDD
                                        • ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:27
                                          o szybkosc z centrum sie klucic nie bede na moja wies ciezko dojechac w
                                          godzinach szczytu big_grinD
                                          kotek wiesz ze z ta wsia to zart.
                                          spadam spac, kanapeczka z karkowka i salata (boshe co ja z ta salata??) i
                                          rzodkiewka zjedzona to do wyrka. dobranoc laseczki ... kolorowych snow smile
                                          • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:29
                                            Wiem wiemsmile)))
                                            Kochana moja mama będąc w ciąży ze mną jadła sałatę zagryzając tłustym!!!
                                            pączkiemsmile)
                                            Całuski dla Marudziątkasmile
                                            Też już idę spać, cosik mi się oczka zamykają, dobranoc!!!
                                            papapapa
                                            • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:31
                                              I znów gaduły się rozgadały.
                                              ja wpadłam tylko na chwile - bo przeczytałam wszystko i nie mam siły juz pisać.
                                              Więc mówię wam DOBRANOC!!
                                              • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 22:52
                                                wpadam na momencik... i mówię dobranocsmile
                                                • tycja78 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 23:13
                                                  ja tez tylko na sekundkesmile
                                                  Własnie wróciłam od koleżanki i jestem śpiąca.
                                                  Moj m. zaraz mi bedzie bajke czytał ( to znaczy dla dzidziusia na sensmile
                                                  papa!
                                                  do jutrasmile
                                                • ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 20.04.06, 23:26
                                                  O na koncu to jestem ja, straaasznie pokłóciłam się z M, ...baran....nic wiecej
                                                  nie powiem.....bo musiało by byc piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Megi fantastyczna wiadomosc tez się pisze na lodysmile

Stokrotko czekam niecierpliwie na rozwój sytuacjismile

Anialm ściskam ponownie, i mam nadzieje ze niedługo mama juz wyjdzie

Dziewczynki na Grila to przeciec mozemy jechac jednym samochodem, z tym to nie
                                                  ma problemu,

Bardzo bym chciała do Poznania pojechac ale widze ze ciezko mi bedzie teraz
                                                  zaczynam goracy okres, wiec choc w weekendy chce byc z Małą,

Lece sie pouczyc pa
    • stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 06:35
      Dzieńdoberek smile. Coś mnie podkusiło, żeby zrobić rano znowu teścik zamiast w
      weekend -stwierdziłam, że napewno będzie jedna kreska i będzie spokój - i znowu
      druga słabiutka kreseczka... Tym razem był bobotest strumneiniowy... Czyżby
      pregnyl nadal krążył? Chyba zadzwonię do ginki i zapytam czy po 15 dniach wynik
      może być zafałszowany... Nie nakręcam się, choć mi coraz trudniej. I cycochy
      obolałe, ale to też przed @ mogą być, tylko jakoś tak inaczej - no, ale to też
      może być kwestia leków, które brałam w tym cyklu... I jak tu nie dostać kręćka?
      Podobno raczej nie mam szansy na naturalne poczęcie - także kubeł zimnej wody -
      bo skąd by była fasolka?

Miłego dzionka!
      • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 07:34
        Stokrotko...zadzwoń do lekarzasmile
        • hortika Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 08:22
          cześć,
          Megi-super wiadomości od lekarza! Więc dzisiaj pierwszy spacer? Na kiedy
          umawiamy się na lody?? Jak babcia??
        • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 08:24
          Stokrotko, zabraoniłaś snuć dywagację co do tych kresek na teście, więc tylko
          popieram melbę, żebyś zadzwoniła do ginekologa smile

a tak wogóle to dzień dobrysmile
        • nika112 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 08:36
          Witam w piąteczek,

Stokrotko zadzwon koniecznie do lekarza i zapytaj, ale ja Ci z calego serca
          życze zeby te dwie kreseczki to było TO!

Megi cieszę się, że po wizycie wszystko w porządku. smile

Fantaise, po poludniu napisze Ci co warto zobaczyc na Rodos, teraz w pracy nie
          za bardzo mogę, ale wieczorkiem Ci opiszę.

Jaania, ja jestem z Dolnego Śląska, chociaz do Wrocławia mam kawałek drogi.
          Ostatnio byłam we Wrocławiu ze trzy razy w ciągu miesiąca. Więc moze kiedyś
          będzie okazja się spotkać.

Pozdrawiam i milego dnia życze wszystkim
    • megi.1 Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 08:27
      Tak sobie myślę, że skoro spacerki już mam dozwolone to może umówimy się przed
      środą np. we wtorek? Co wy na to?

Ja tylko zastrzegam sobie prawo do nieprzybycia, gdyby Miki jednak nie okazał
      się takim grzecznym dzieckiem i postanowił się pojawić przed wtorkiem, do czego
      (mając moje geny) jest zdolnywink
      • melba7 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 08:30
        jeśli wtorek, to beze mnie, mam egzaminsadale telepatycznie mogę się podłączyćwink
        • megi.1 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 08:31
          telepetyczne lody nie są już takie dobrewink
          Melbuś a kiedy Tobie pasuje?
          • ma_ruda2 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 08:39
            witam w piatek - weekendu poczatek big_grinDDD niby krotki ten tydzien ale ciezki smile

Bebelek sciski piatkowe dla calej czworki, dla W tez - dostalasz szejka??
            O tym samym myslalam zeby do Moni jednym autem jechac ja sie na ochotnika
            zglaszam na kierowce w obie strony, pic i tak nie bede smile))

Stokrotko zgodnie z zyczeniem ja nic nie mowie, ale jak ty bety nie zrobisz
            zaraz to ja cie kopne w tylek ... zobaczysz!!!!! biegiem na badanie i dzwon do
            ginaki smile)

Megi dla ciebei i Mikiego pasuje mi kazdy dzien, a jesli do tego sa lody
            grycana to juz wogole smile)) ustalcie termin a ja sie zjawie ...

Fantaisie salata i paczek?? no musze przetestowac big_grin normalnie nie lubie
            salaty, a teraz ...

Bylam dzis rano oddac krew, pobrali mi chyba z 5 czy 4 olbrzymie filoki -
            fajnie bylo smile) ale pielegniarka tak zaslonila ze nie widzialam jak krew leci
            do tych fiolek, tylko czulam ...sad( do kitu takie pobieranie sad((
            lece po herbatke.. narazie smile
            • ant25 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 08:44
              Witam,

Marudka - Masochistka...wink)) I Ty tak we wszystkim ?smile)

Megi ja się zgłaszam na lody, z tytułu bliskosci miejsca mojej pracy do Cie
              moge zaraz po pracy podjechac i zabrac Cie do Arkadii, jak na razie wtorek OK

• ma_ruda2 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 08:49
                Antus - no i zapomnialam - z Antymezem sie juz pogodzilas???? co wy zescie po
                moim wyjscu wyprawiali???!! no!!!

Kochanie ja uwielbiam oddawac krew, lubie patrzec jak plynie do strzykawki,
                takie zboczenie mam ... ale chyba tylko na swoja tak lubie patrzec, wkoncu mam
                blekitna, nie?? big_grinDD
                • bebell Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 08:53
                  Poranne hejsmile)

wtorek oksmile) ale wolałabym, zeby Melba tez mogła przyjscsmile)

Ant- no, wiesz przed @ gryziesz po @ gryzieszsmile) biedny ten Twój Chlopsmile)

Ma_rudka- sciski W zostaną przekazanesmile) szejka nie przywiózłsad( nie dodzwoniłam
                  sięsad(

k.
                  • ant25 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 08:58
                    No Ok powiem wam o co, Mała poszła spac, i zaczeło się kompletowanie dokumentów
                    doPITA, mam dosc dbania o takie rzeczy sama, wiec zwlekałam ile moge, i nic nie
                    robiłam a on dzwoni do mamusi ze nie moze znalezc faktur tak jakby ona miała
                    zaraz przyjechac i to szukac, wsciekałam się, ( dobrze wiedziałamze sa w bajzlu
                    w szufladzie ale sa) chciałam tylko aby to on się tym zajął, powiedziałam zeby
                    sobie wracał do mamusi jak nie potrafi sobie sam do własnego tyłka trafic no i
                    zaczeła się jazda na całego, ale juz jest OK u nas sa takie burze ale takie
                    letnie krótkie intensywne i poprawiaja atmosferesmile
                    Rano wczesniej wstał, zrobił sniadanko, skruszał, a ja mu uprasowałam koszule,
                    ucałowałam w czołko wiec jest OKsmile)))
                    • ma_ruda2 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 09:03
                      no tak, Antus afera jak zwykle wlasciwie o nic, boshe ile ja takich robie smile))
                      a teraz moge bez powodu nawet sobie pokrzyczec smile)
                      • megi.1 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 09:08
                        Mrudka korzystaj z tego, korzystajsmile
                        Ant a nie było jakiegoś godzenia z "wiórami"wink? bez "wiórów" już nie to samowink
                        • erga4 Zobaczcie! 21.04.06, 09:10

wiadomosci.onet.pl/1309675,11,item.html
                        • ant25 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 09:18
                          Tak mnie zapienił ze poszłam spac grubo po połnocy i nie było "wiorow",
                          Przetrzymuje go do połowy mcasmile))DDDDjak te jego robaczki dojrzeja tak ze
                          hej smile)))))))Maja wtedy przezyc nawet tydzienbig_grinDDDDDDDDNiecny plan
                          • erga4 Re: Ustalenia grycanowo-arkadyjskie:) 21.04.06, 09:25
                            antuś - to aż tak ci zalazł za skórę??
                            Łomatko-ależ te skorpiony zawzięte...
    • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:12
      Stokrotko-ja nic nie mówię... smile) ale zadzwoń do ginki.
      Ty już chyba miałaś przypadki z tymi cieniami drugiej kreski, tak?
      • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:27
        Antuś, Twój Mąż i awantura??? nie wierzę!!! toż to potulny baraneksmile))

Kochane, ja tylko na chwilkę bo o 10:15 muszę być w Warszawce, ale mam problem!!!
        Pomóżcie, bo obgryzam pazurysad( czy to możliwe że przyszła już @???????
        • ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:29
          Fantaisie a dlaczego by nie ?MOze Twój organizm tak szybko się zregenerował

Fantaisie baranek to pewnie tak ale potulny o nie!!!!!!!!W zadnym momencie , on
          jest przykładem jak bardzo pozory mylą!!!smile)))))
          • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:32
            O mój Pawełek taki zachwycony Twoim slubnymsmile)))))))
            buzi będę późniejsmile
          • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:35
            Baranek?potulny?hehe...akuratwink
            Antus, Twój małż jest spod barana? a ty skorpionek?no to rzeczyscie wybuchowy
            układwink
            Arkadia i Grycan-dziewczyny, byłe po moim egzaminie!np środa, czwartek po 15.00,
            piątek do 14 (bo od 15.00 pracuję...)
            A tak swoją drogą, czy jest na sali ktoś, kto kuma podstawowe zagadnienia z
            logiki?myślałam,że to będzie pryszcz, a nic nie trybięsad
            • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:39
              Melba mnie meczyli logika dosc mocno, więc jeżli mogę Ci jakoś pomóc to piszsmile
            • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:40
              skorpion i baran to prawie taki duet jak dwa skorpiony wink) ja jak się kłócę z
              mężem to tez wióry lecą... kocha na zabój ale jak walczy to do upadłego smile))
            • ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:40
              Melba wiesz ja zdawałam Logike na trzy podejscia ale moze cosik bede
              wiedziałasmile)

Moj M to Bliżniak a baran jak się z nim pokłócebig_grinDDD
              Fantaisie Moj M tez zachwycony Twoim ....ciekawy układ, mowiłam ze się do Was
              przeprowadzimy i zapuscimy korzonkibig_grinDDDDD
              Baran zodaikalny to moje dziecie i swietnie się rozumiemysmile))))
              • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:41
                Antuś - nie czarujmy się - dla skorpiona to każdy znak jest baranem jak zalezie
                za skórę smile)
                • ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:42
                  big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Erga masz racjębig_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:43
          Monia, a czemu by nie??wink))
          moja @ po laparoskopii przybyła równo 28 dni po zabiegusmile)
          moze Twoja tez jest punktualnasmile)

k.
    • tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:43
      Tak nieśmiało do Was zaglądam i na początek przedstawię, się, ze jestem Ola i mieszkam w Brzegu lub jak kto woli we Wrocławiu,(bo juz sama się gubie....) ACH...najważniejsze, że jestem tu dzięki Waszej Kochanej Fantaisie, która tak cieplutko opiekowala się mna, kiedy tydzien temu wypadlam z forum Listopadówek i trafilam wprost do szpitala. Mam nadzieje, ze nie macie nic przeciwko moim wizytom tongue_out
      Więc tak na początek, to może wystarczy.smile))))))
      • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:44
        Witaj Tatankasmile)
        czekamy tu na Ciebie od wczorajsmile)
        pisz Kochana ile wleziesmile) i uwazajsmile) bo my tu tempo gadania mamy zawrotnesmile)

ściskismile)

kasia
        • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:47
          Witaj Tatankasmile Uściski na powitaniesmile))
          I uważaj bo jak sobie człowiek zaległości w czytaniu zrobi, to później umarł w
          butachwink
        • tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:48
          Dziękujesmile)
          Ze mnie tez taka mala Gadula.
          Monika juz zdążyla się mna "zmeczyć",
          bo piszę jej takie dlugasne maile,
          ze zapewne przy nich zasypia.
          Poza tym musze chyba troszke sie o Was dowiedziec,
          bo widze, ze te Wasze znajomosci takie zaawansowane.
          Oj moj P. chyba sie lekko zdenerwuje jak przez caly weekend
          bede czytala zaleglosci....
          • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:50
            To może na początek zrobimy listę co by Tatance ułatwić poznanie nas... no i
            zdjęcia na maila mile widziane - ja zaraz wyślę ci swoje.
          • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:50
            Tatanka, mężowie się wcześniej czy później przyzwyczajają do tego naszego
            uzależnieniasmile hmmm nie chcę cię zniechęcać ale jeden weekend, żeby to wszytko
            przeczytać to może być małowink
          • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:54
            Witaj, Tatankasmilezrób sobie kawkę, rozgość się...
            Moje pierwsze pytanie, które pokazuje poziom mojej wiedzy:co to jest logika?wink
            Mam beznadziejny skrypt, autorstwa faceta, który będzie mnie pytał, a napisał go
            tak, jak prowadził wykłady-nic nie można zrozumieć.Pościagałam sobie trochę z
            internetu...I ciut lepiej zaczynam trybić, ale daleko mi do doskonałości
            • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:56
              A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat, i od lipca
              pracujemy nad rodzeństwem dla niegosmile
              • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:59
                A tak w ogóle to idę na 19.30 na usg, sprawdzić, czy moje jajka zachowały się
                jak należy,winkI jestem w kropce-dopiero dziś mam owulacyjny śluz, i może trzeba
                będzie dopracować dzieciątko, bo od wczorajszego poranka trochę czasu
                upłynęłowinki może potrzebny będzie świeższy materiałwink
                • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:04
                  to, co zdaję, to elementarne zagadnienia logiki plus historia filozofii, ale
                  filozofia mnie nie przeraża.Z logiki zagadnienia typu:analiza języka, zbiory i
                  relacje,logika formalna, rachunek zdań, kwantyfikatorów,sylogistyka, kwadrat
                  magicznywink,teorie wnioskowania, zagadnienia metodologiczne, specyfika teorii
                  empirycznych, uzasadnianie twierdzeń...takie bzdetywink))
            • erga4 Melba !!! 21.04.06, 09:56
              Logika matematyczna, to dział matematyki, który wyodrębnił się jako samodzielna
              dziedzina na przełomie XIX i XX wieku, wraz z dążeniem do dogłębnego zbadania
              podstaw matematyki. Koncentruje się on na analizowaniu zasad rozumowania oraz
              pojęć z nim związanych z wykorzystaniem sformalizowanych oraz uściślonych metod
              i narzędzi matematyki.

Formalizowanie logiki filozoficznej przez logikę matematyczną polega na
              tworzeniu systemów algebraicznych, dzięki którym można zamiast słownych
              określeń stosować symbole zdań oraz dokonywać obliczeń symbolicznych.

Twórcami logiki matematycznej byli m.in. George Boole, Gottlob Frege i Bertrand
              Russell, a do jej rozwoju przyczynili się między innymi: Alonzo Church, Kurt
              Gödel oraz Polacy Alfred Tarski i Jan Łukasiewicz.

We współczesnej logice matematycznej wyróżnia się:

Klasyczny rachunek logiczny
              Teoria dowodu
              Teoria modeli
              Teoria rekursji.
              Teoria dowodu, teoria modeli, teoria rekursji i teoria mnogości tworzą czwórkę,
              która składa się na fundamenty matematyki. Na ich gruncie dokonuje się
              bezustanny postęp całej tej dziedziny, czego przykładem jest, dystansujący się
              od prawa wyłączonego środka, intuicjonizm.
              • erga4 Re: Melba !!! 21.04.06, 09:57
                hehe - czyli już wiesz co to jest logika smile)
                ja nawet lubiłam te zadanka..
            • ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:57
              To nie wątpliwie coś co zatruwa zycie normalnym ludziskom smile)))
              • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:58
                Ant twoja definicja jest tendencyjnawink))
            • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:57
              Melbuś, tobie potrzebne są definicje czy to będzie bardzej praktyczny egzamin?
              Tzn. jakieś udowadnianie prawdziwości zdań itp? Ja się przyznaję, że ja raczej
              mam techniczne podejście do tematu, czyli zadania a nie formułki (skrzywienie
              po politechnice)
              • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:58
                megi-to dokładnie tak jak ja - skrzywienie po AGHu smile)
                • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:59
                  Erga, to my rzeczywiście obie pokrzywione jesteśmysmile ale dobrze, że mimo
                  wszytko nas tu na forum akceptujasmile
                  • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:01
                    hihi - masz rację smile)
      • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:47
        tatanka - fajnie ze napisałaś - strasznie mi przykro z powodu twojego Aniołka.
        Wczoraj podczytałam troszkę foróm listopadówek-po tym jak fantaisie napisała że
        cię do nas zaprosiła. mam nadzieję że spodoba ci się na naszym wątku - bo ja
        jestem od niego uzależniona smile)
        • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:48
          Łomatko - jak zobaczyłam teraz jak ja napisałam słowo FORUM to z krzesła
          spadłam....
          Balbinko i reszta kobiet - WYBACZCIE!!!
          • erga4 LISTA 21.04.06, 09:51
            1.erga4 - podkarpacie/małopolska - prawie 2 lata starań o pierwszą dzidzię
          • ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:51
            Tatanko,witam serdecznie, faktycznie czekałysmy tu na Ciebie od wczoraj, dobrze
            ze jesteś
            Zagladaj i pisz, mam nadzieje ze bedzie Ci tutaj z nami dobrzesmile
    • tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:51
      Ja staram sie juz nie zagladać do Listopadówek,
      bo zaraz jakies buuuuuuczenie przy kompie slychac
      i musi przyjsc moj P. i mocno przytulac....
      • ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 09:54
        Ja tez się przedsatwie
        Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok na
        forum
        • erga4 LISTA cd 21.04.06, 10:00
          2. melba A ja mam od wczoraj 31 lat,mam synka Kubę,który ma już prawie 10 lat,
          i od lipca pracujemy nad rodzeństwem dla niegosmile
          3.Ant25 - lat 26 no w listopadzie 27, na stanie 3 letnia corcia, juz ponad rok
          na forum
          • megi.1 Re: LISTA cd 21.04.06, 10:06
            na forum
            4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z Mikołajem
            pod sercem
            • zuza1978 Re: LISTA cd 21.04.06, 10:21
              witam wszystkie w piątek a w szczególności Tatankę.Strasznie nie chce mi się
              pracować, więc się do listy chociaż dopiszę:
              na forum
              4. megi.1 - lat 27, córeczka Alicja - aniołek, rozpoczęty 9 miesiąc z
              Mikołajem pod sercem
              5. Zuza1978 - 28 lat już za 20 dni, starania o pierworodne twrają od września
    • tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:00
      To moze i ja dla usystematyzowania,
      cio bym sama sie nie pogubila:
      Tatanka- lat 24, 9 mies po slubie, nie staralismy się o to dzieciąto i wyszlo, wiec mozna powiedziec, ze dopiero zaczniemy sie starac o lipca, jak zaswieci sie zielone swiatelko.
      • ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:01
        Tatanka witam, witam, jak juz dziewczyny mowil od wczoraj cie wypatrujemy!!!!
        ciesze sie ze sie wkoncu pojawilas smile)
      • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:15
        Tatanko-wysłałam ci foteczki i liczę na rewanż.
        • ma_ruda2 ANT!!! 21.04.06, 10:16
          sprawdz maile ...
          • ant25 Marudka!!! 21.04.06, 10:24
            No nie mogło byc inaczej, smile))
            • ma_ruda2 Re: Marudka!!! 21.04.06, 10:28
              no nie moglo, nmie moglo smile
          • megi.1 Melbuś 21.04.06, 10:26
            To może umówmy się w środę? Rano mnie rozwiążą, więc po południu będę wolna. Co
            na to pozostałe uczestniczki grycanowego sabatu?smile
    • tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:29
      Sprawdzilam maila. Dzieki za fotki.
      Tak jakos lepiej i od razu razniej mi sie zrobilo
      Zaraz poszkam jakis zdjec i od razu wysle. Ktos jeszcze chetny????smile))
      • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:31
        nie pytaj tylko wysyłaj - bo tu wszystkie chętne na fotki smile)
      • zuza1978 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:32
        Ja poproszę, ale swoje moge wysłac dopiero wieczorkiem z domkusmile
        • zuza1978 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:39
          Wiecie, jak przeczytałam dzisiaj, że nasz Papież moze zostać formalnie uznany
          za partnera par starających się (często nieskutecznie) o dziecko, to mi się
          jakoś dziwnie zrobiło. Bo kilka miesięcy temu dostałam w prezencie kieszonkowy
          kalendarz z jego wizerunkiem, fragmentami encyklik, żartami, historiami z
          życia. Nie wiedziałam co z nim zrobić, bo z reguły uzywam neutralnych
          kalendarzy, więc w marcu postanowiłam prowadzic tam "historię" moich starań,
          tzn wpisywać daty wizyt, dawkowanie leków, żeby się nie pomylić, wyniki itd. I
          teraz, jak muszę coś sprawdzić, dopisać, to patrze na jego uśmiechniętą i
          pogodną twarz na okładcę i w myślach proszę, żeby mi pomógł....
          A teraz się okazuje, że tak trzeba...
          • ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:47
            Zuziu mnie tez dreszcz przeszedł po tej informacji, wiesz nasza forumowa
            Mamusia Bombamonika po wielu przejściach zaszła w ciąże po wizycie w Watykanie
            przy grobie naszego Papieza...
          • tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 10:49
            Ja modlilam się do Papieża przez cala moją ciąże,
            choć trwala tylko 9tyg to i tak wydaje mi się,
            ze bardzo mi to pomoglo.
            Nio i jak juz wiedzielismy, ze dzidzia nie zyje,
            to modlilam sie do niego, zeby się nią zaopiekowal.
            Wielki z nigo czlowiek i wydaje mi sie,
            ze nadal wiele może dla nas zrobić....
            Być może wiecej niż wczesniej.

Ps. zdjęcia już poszly, tylko musze pouzupelniac ksiązkę adresowąsmile
            • hortika Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:01
              cześć Tatanka!! Fajnie, że do nas już dotarłaś, bo Fantasie już od wczoraj to
              zapowiadała. Brzeg bardzo mi się podobał, w ogóle uwielbiam Dolny Śląsk!
              Dziewczynki-to do Grycana w przyszłą środę? Tylko błagam uwzględnijcie, że ja
              dopiero po pracy mogę-czyli po 17, da się?
              • tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:11
                Dzięki Horticzko za mile przywitaniesmile
                Jak tu u Was wesolo hihihihih
                Czytam poprzednie posty i oderwać się nie moge,
                a czas coś w domciu zrobić.
                już dołączam Cię do mojej listy adresowej i biegne sie przedstawickiss
              • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:12
                mam zdjęcia!!! dzięki!!! ale śliczne!! i kolejna blondyneczka w naszym gronie
                smile
                Co do Brzegu to byłam tam kilka razy - mój tato chodził tam do szkoły..
                • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:14
                  o matko- własnie leci w radiu "would you know my name if I sow you in heaven"..
                  I zapowidzieli ją jako smutna piosenkę na temat synka który wypadł z okna..
                  rozczuliłam się..
                  • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:18
                    Erga, przyznam się, że ja nawet dzisiaj nie umiem spokojnie wysłuchać tej
                    piosenki...
                    • kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:21
                      'Warszawianki' - mam pytanko to co z tymi lodami? Moze i mi uda sie wpasc.
                      Ja od razu mowie, ze wtorek odpada, bo najpierw USG o 14 a potem raporty do
                      konca dnia w pracy - a moze i jeszcze dluzej...
              • kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:12
                Czesc Dziewczynki!
                Witam Tatanke!
                Dopisuje sie na liste:
                na forum
                Mikołajem pod sercem
                6. Kocurek100 - z Warszawy 29 lat, jeden Aniolek w marcu 2005, teraz Kocurek
                21tc

Zaraz wysylam zdjecia smile
                • hortika Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:16
                  na forum
                  Mikołajem pod sercem
                  21tc
                  7. hortika-31 lat, mieszkam trochę w Bytomiu, trochę w Warszawie, po ciąży
                  pozamacicznej i 2 latach starań czekam na sierpniowe Maleństwo!
                  • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:20
                    Tatanka, dziękuję bardzo za zdjęciasmile
                    No same laski na tym forumsmile))
                  • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:21
                    na forum
                    Mikołajem pod sercem
                    21tc
                    8. bebell- 27 lat, warszawa, mam Tosicę-Łasicę (w maju skończy 2 lata),
                    grudniowego aniołka (ciąża pozamaciczna) i Listopadowego Bąbelka pod sercemsmile)
                    • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:23
                      Tatanko- uprasza się o zdjęciawink) moja skrzynka pustasad(

Kocurku- na razie wałkujemy srodęsmile)

Mi sroda pasujesmile) po 17.00 jak najbardziej oksmile))
                      • kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:28
                        Oooo, jak sroda to ja poki co nie pamietam zebym cos miala do roboty po 17 smile
                        (z tym, ze ostatnio mam zaniki pamieci...). Super byloby sie w koncu z Wami
                        zobaczyc!
                        • ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:30
                          sroda po 17 to i dla mnie idealny dzien!!! Kocurek zaplanuj wszystko tak zeby
                          i tobie pasowalo smile
                          • ma_ruda2 Re: Lista 21.04.06, 11:32
                            na forum
                            Mikołajem pod sercem
                            21tc
                            grudniowego aniołka (ciąża pozamaciczna) i Listopadowego Bąbelka pod sercemsmile)
                            9. ma_ruda2, juz 29 lat smile warszawa, pierwszy potomek oczekiwany jest kilka dni
                            po Bebelkowym Babelku smile)
                            • althea35 Re: Lista 21.04.06, 12:08
                              na forum
                              pod sercem
                              21tc
                              9. ma_ruda2, juz 29 lat smile warszawa, pierwszy potomek oczekiwany jest kilka dni
                              10. althea35, 27 za 3 miesiacesmile 9 cykl staran o pierwsze malenstwo, na
                              poczatku maja pierwsza wizyta w klinice
                              • enterek77 Re: Lista 21.04.06, 13:49
                                Alescie napisałysad
                                kiedy mam to przeczytać?he?
                                dołączam do listy
                                na forum
                                pod sercem
                                21tc
                                11. enterek77, 28lat(jeszczesmile, małopolska, starania od dłuższego czasu, teraz
                                luzik miesięczny, chociaż...smile

• jaania77 Re: Lista 21.04.06, 14:34
                                  Enterku!! wywaliłaś mnie z listy???
                        • ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:31
                          Sroda, buuuu, ja nie moge, ale trudno najwyzej bede was ciagneła jeszcze raz

Tatanko coz tu duzo mowic, slicznie wyglądacie, popadam w kompleksy kolejna
                          super laska na forum.....smile))
                          Zdjątka przesle wieczorowa pora, bo na kompie tu (praca) mam tylko swoja
                          coreczkesmile
                      • tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:30
                        Już, Już... zdjęcia polecialy.
                        Siedze i czytam zaleglości i jeszcze
                        scieram się z tą skrzynką.
                        Ale laseczki z Was niezle moje drogie Paniesmile))
                        Dzięki za zdjęciasmile
                        • ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:33
                          Tatanka ja tez dziekuje za zdjecia!! no no jakie nogi smile)
                          moje poszly juz do ciebie smile

Antus napewno ci sroda nie pasuje???
                          • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:36
                            łomatko, ale Laseczkę mam na skrzyncesmile))

Ma_rudka-Twoje nogi poszły do Tatanki??smile)))
                            • ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:38
                              Nie Bebelku, nie moje nogi, ja swoimi nie szastam big_grinDDD
                              za bardzo je lubie smile)
                            • tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:40
                              Dzięki Marudko za zdjęciasmile Slicznie wyglądasz.
                              Nawet nie wiesz, jak bardzo marzy mi się taki kolor wlosków jak Twój,
                              Tylko, ze mi niestety nie pasuja, bo kiedys próbowalam.

Kocurku, piekne masz zdjecia, taki profesjonalnesmile
                              Mi tez się takie marzą....
                              • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:43
                                bo Kocurka Mężczyzna jest profesjonalistąsmile) fajnie miec takiego zawodowca
                                zdjęciowego w domusmile)
                              • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:44
                                foty poleciałyyyy!!!smile))
                              • jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:58
                                na forum
                                pod sercem
                                21tc
                                11. Jaania - 29 (prawie) lat, pierwszy miesiąc starań - niedawno podjęta
                                decyzja więc czekamy na efekt. Dolny Śląsk

Tatanko - bardzo dziękuję za zdjecia - śliczna parka z Was. Wysyłąm swoje. Ja
                                też jestem z Brzegu ale tego drugiego (chociaż też nad Odrą...) a pracuje we
                                Wrocławiu

Hortiko - dziękuję za zdjecia - kolejna ślicznotka. jak wy wszystkie to robicie
                                że takie piekne jesteście???? Ja sie pytam???

Marudko - nieśmiało przypominam, ze ja nie mam jeszcze Twoich zdjec buuuuu
                                czy jest jeszcze nadzieja, ze je zobaczę?

A poza tym mam podły nastrój....
                                • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 13:04
                                  Jaania a skąd u Ciebie tuż przed weekendem podły nastrój???
                                  • jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 13:11
                                    Megi, bo tak mnie mój P. wkurzył ze nie gadam z nim od wczoraj. I starsznie mi
                                    źle z tym. A jak nie gadamy to jest dużo gorzej niż jakbyśmy się kłócili. Cały
                                    czas tylko o tym mysle...ale to jest tak jak juz pisalam kiedys - czasami to
                                    jak groch o ściane....ech
                                    A kiedys taki nie był, podobno przy mnie się taki zrobił , akurat smile ja to
                                    jestem do rany przyłóż...(żeby sie rozjątrzyła)

I dlatego, pomomo pięknej pogody źle mi....sad
                                    • ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 13:15
                                      jaania to na poprawe humorku moje fotki do ciebei poszly smile sorki ze tak
                                      poznosmile)
                                      • jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 13:29
                                        Marudko dziękuję za zdjecia - dosżły. Znowu super laska. Teraz rozumiem skad
                                        Twój nick smile
                                        • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 13:34
                                          lepszy byłby Grycan na piętrze, tam za restauracjami-jest gdzie usiąść
                                    • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 13:20
                                      Jaania to może jakiegoś sms-ka pojednawczego wyślesz? Ja wiem, że to on
                                      powinien, ale chyba nie ma sensu sie tak męczyć, bo Ty cierpisz a efektów
                                      niestety nie ma.
                                • balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 18:50
                                  Melbuś, wczorajszy długaśny post po interii krąży.Dlatego jeszcze raz sto
                                  lat!!!!
                                  Stokrociu...trzymam kciuki !!! Szkoda,ze juz dzisiaj nie poleciałas na betę,
                                  byłabys juz spokojna....i terminek hsg...chyba komu innemu przypadniesmile)))

Matalko, ty mnie wykończysz tym czekaniem...a ja przeciez ciagle piszę, ze
                                  serce i zdrowie juz u mnie nie te.....ma się te latka....Ucałuj ode mnie
                                  łosia....a ile to książek juz zdążyłaś "połknąć"????

Erga...a ty kiedy testujesz??

Fantaise, przed chwilunią zrobiłam pustkę w lodówce.... i ciasto wylądowało w
                                  koszu..., babkę zjedzą zwierzaki moich rodziców,normalnie grzech, tylu ludzi
                                  głoduje...

I wiecie, ja tez zaczynam modlic sie do Jana PawłaII ...wcześniej nie chciałam
                                  mu głowy zawracać...miał przeciez sporo robotki z innymi....moze zajmie się i
                                  mną....

Mikołajku, musisz jeszcze troszke w brzuszku posiedziec, bo mamusia bardzo
                                  oczekuje od ciebie wspólpracy u Grycjana...Megus, próbuje wpłynąc moim
                                  nauczycielskim głosem...i palcem...hihi a swoja drogą, gdybys urodziła w tej
                                  lodziarni.....to mały miałby mnóstwo lodów gratisowych.....Dobrze się nad tym
                                  zastanówsmile))
                                  babeczki, upraszam o ustalenie terminku przyjazdu do Poznania...ja juz wlosy
                                  szarpie z niepokoju....bo zaczynacie mi sie zblizac do terminu mego
                                  egzaminkusmile)))

• balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 19:03
                                    marudko, kiedy ze mnie oferma komputerowa....
                                    I nie wiem czy juz pisałam...czy tez to bylo w tym wędrującym
                                    poście....Ogromne Gratulacje Niedowiarku!!!

Tatanko, wiele z nas przeżyło dokładnie to samo, co ty...ściskam mocno i
                                    całuję...Nie staraj sie o tym zapomnieć, bo to nic nie da...im więcej sie o tym
                                    mówi, tym lżej sie robi na serduszku! Mów, mów, mów...a,gdy ból stanie się nie
                                    do zniesienia i będzie ci bardzo źle, chetnie cie wysłucham.Trzymaj się,musisz
                                    jakos żyć...a potem w nagrode będzie wrzeszczacy tłumoczeksmile))))))))

• balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 19:14
                                      Matalke pomyliłam z marudką...dosłownie mózg mi wysiada....sypię sie
                                      babeczki....a wy mi tu cos o logice piszecie...brrr.Mnie sie udało,ponieważ cos
                                      tam im sie na uczelni poprzestawiało i nie rzucili nam osobnego
                                      przedmiotu...tylko szybko dokleili do innych zajęc....I dobrze, bo moja klęska
                                      byłaby pewna....

ant...i umnie głupotki wywołuja burze....Wczoraj w końcu zebrałam wszystkie
                                      rachunki(na szczęście były w jednej szufladzie) i pitusie i sruuuu leżą juz u
                                      księgowej.

Marudko, zdradź nazwę tych żelek...

Horticzko jak nowy szefuncio???Będzie miał długo z ciebie pociechę, czy tez
                                      jednak postanowiłas zostawic go na lodzie i pójść na L4....dla dobra tak
                                      oczekiwanego dziecięcia....

• balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 19:19
                                      i tak sobie piszę sama do siebie.....

i wczoraj znowu zapomniałam zadzwonic do ginka....totalnie wyluzowałam jak
                                      widac....Nigdy mi sie to nie zdarzyło, a w tym tygodniu przegapilam juz 2
                                      okazje...a teraz boje sie dzwonic....no i pewnie wyliczony przeze mnie terminek
                                      juz będzie zajęty....gapa ze mnie i tyle
                                      • balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 19:54
                                        jupiiii...mam zarezerwowany terminek!!!!! i okazało się,że ginek ma już prawie
                                        pełną obsadę na cały maj...a mnie udało sie wskoczyc fuxem w wyliczona przeze
                                        mnie datę....byleby @@@ sie nie opóźniała to dotrę na czas i zobaczymy co ginek
                                        wymysli z terminem IUI i ile jest mozliwych podejść w drugiej serii...Jeszcze
                                        sie trzęsę ze strachu...jak zwykle, gdy mam dzwonic lub jechac...nawet do tak
                                        miłego pana doktorka....bo o ile pamietcie, straszna panikara ze mnie i
                                        praktycznie zawsze wychodzę wtedy na umysłowo niedorozwiniętąsad((
                                        • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 20:04
                                          Balbinko Kochana, że też ja muszę mieszkać tak daleko od Ciebiesad(( pojechalabym
                                          z Tobąsmile))
                                          Kotek kiedy masz ten egzamin?
                                          • zuza1978 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 20:19
                                            Komputerek po pracy odpaliłam, zdjęcia poprzesyłałam, dane do Ergi poleciały,
                                            lece zmywać gary i znowu się pakować, bo tym razem teściów rocznica ślubu i w
                                            kierunku zachodniopomorskiego trza jechać..
                                            Melbuś, jaka ja tępa jestem, ja zapomniałam wczoraj do zbiorowych życzeń
                                            bliźniaczek się dołączyćsad Wybaczysz??? Bo spóźnione życzenia urodzinowe
                                            chciałabym przesłać, oby te jajeczka bliźniaczkami słodkimi w niedalekiej
                                            przyszłości się okazałysmile
                                            Matalko, Stokrotko ściskam kciuki po cichutkusmile
                                            Balbinko, troszkę Cię rozumiem, ja przed kazdym telefonem do gina tez panikuję,
                                            jakbym miała rozmawiac o sprawach wagi państwowej. A jeszcze mi wczoraj dopiero
                                            po godzinie obgryzania paznokci odebrał, bo do szpitala musiał jechać. No i
                                            jednak postanowione, że podglądanie w długi weekend. Może jak moje leniwe
                                            jajniki będa reagować tak jak zawsze z opóźnieniem, to zdążymy na kilka dni w
                                            pomiędzy wizytkami do Kołobrzegu wyskoczyć?
                                            A @ o dziwo bezbolesna jak nigdy, nawet na pigułach tak nie było, mógł to
                                            duphaston tak zadziać?

• balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 20:31
                                              Zuzka, to fajnie,ze majowy długi wekendzik bedzie podglądany...a na dodatek
                                              wypoczniecie, odstresujecie się i żołnierzyki dotrą tam gdzie trzeba....
                                              Zyczę miłego imprezowanka...tylko nie przesadzaj % przy tych lekachsmile)))bo
                                              potem będzie tupot białych mew....

Duphaston i luteinka pozytywnie wpływa, u każdej babeczki inaczej, schudłam,
                                              wygładziła sie buźka(melbuni też), zniknęły mi grudy w piersiatkach....a teraz
                                              znowu wracają...a do tego mam juz chyba tylko 75a buuuu, brak słów.....ciekawe,
                                              co mąz powie, jak to zobaczy...Nie ogladał mnie od prawie
                                              miesiaca.....uwierzycie??? Boczy sie i boczy....
                                              • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 20:42
                                                Znowu mam zgage... ki diabel... antybiotyku juz nie biore, a znowu mnie dopadlo.

Kupilam dzisiaj bratki i doniczki. Jutro bedzie wielkie sadzenie!
                                              • zuza1978 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 20:47
                                                Z tym imprezowankiem to róznie może być, teściowie jacyś tacy oszczędni jeżeli
                                                o alkohol chodzi, ale pewnie wieczorkiem spotkamy się ze znajomymi M z
                                                kawalerskich czasówsmile Przesadzic też raczej nie dam rady, miesiąc temu już po
                                                jednym kieliszku wina wysiadałam, teraz trochę lepiej, 1 wypiję i zyję. Kusi
                                                mnie, by sprawdzić, co sie stanie, jak wypije dwa, albo nawet dwa pifka??? Oj
                                                kusi...
                                                A 75 A to ja mam zawsze, no prawie, bo kiedyś 70Asad
                                                A twój M może na wiosnę po prostu czeka, wiesz, maj, skowronki, słoneczko...
                                                MOże po prostu chłop z długiego snu zimowego się powoli budzi?
                                                Na nas zawsze maj działał, wtedy właśnie zaczęliśmy byc ze sobą (8 lat temu) i
                                                wystarczy troce pospominac, by krew zaczęła się burzyćsmile)
                                                • balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:02
                                                  znowu mi posty wcinasad((((

Mój mąż to niedźwiedź brunatny...często tak do niego mówię, poniewaz uwielbia
                                                  spać...i obojetne mu jest miejsce i czas...a przy tym okropnie chrapie....

Fantaise, szkoda,ze nie pójdziesz ze mnąsad((( Czarowałabys cud doktorka i moze
                                                  wydusiłabyś mi u niego pozwolenie na kilka dodatkowych serii IUIsmile)))A
                                                  tak...to ja pewnie usłysze invitro.....Ale by miał minę , gdybyśmy się mu obie
                                                  wtoczyły do gabinetu hihi...

Mnie sie dzis nic nie chce... i na dodatek nie pamietam o czym jeszcze pisałam
                                                  w zjedzonym przz serwer pościesad(((

Bebelku, jeszcze troszke i bedzie po mndłościach.Ściskam!!!

Anialm, niestety nie znam az tak bardzo Poznaniasad((( Wizyty u doktorków zawsze
                                                  tyle mnie nerwów kosztowały,ze nie miałam juz sił na nic....czasem tylko
                                                  zagladalismy na rynek,Święty Marcin, Franowo i Komorniki...nie byłam nawet w
                                                  Starym Browarze i tego typu galeriach....

• fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:06
                                                    Balbinko, byłaby akcja na maksasmile)) Doktorek zgłupiałby równo! Szkoda i to
                                                    bardzo!!! Poza tym mogłaby Cię wreszcie uczciwie wyściskać i wybuźkowaćsmile
                                                  • balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:18
                                                    O kurczaki...cosik literówki mnie ostatnio lubiąsad(( bebelku, miało być mdłości
                                                    oczywizdasmile))

Althea, możesz tak reagowac na sernik...

Melbuś jak jajeczka...zniosłaś już??

Martwię sie coraz bardziej o nasza Abi..., kurka, co sie z nią dzieje????

ergus , ponawiam pytanko, który masz dzis dzień!!!! I prosze mi tu nie mataczyc
                                                    i konspiry urządzać!!!

Kocurku, a moze te dolegliwosci to po tym masowaniu, przeciez musiałas sie
                                                    troszke wysilic wcierając te maśc. i nie zamartwiaj sie, przeciez od razu
                                                    umyłas łapkiwink)))

Ktat...sie ostatnio nie meldowała...i Anhes tez i potwors i pitulac....cytrusia
                                                    tyz ni masad(((( i nadal nie wiemy jak reaguje na te hormonki i jak przebiegaja
                                                    jej przygotowanka do przyjęcia pocianka....
                                                    i jutka z tych podróży to przecież dawno wróciła...i obiecywała zaglądać....

Lalisiu, strój na chrzcinki córuni gotowy??? kupiłas sobie dodatakowo coś
                                                    wystrzałowego??? Kiedy wybierasz się na wizytkę kontrolną do ginka???

Fantazyjny mężusiu...jestes tu ???? Jak nowa pracka???? Jesteś zadowolony ???

Nie widziałam zdjęc kocurka....

• fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:19
                                                    Balbinko, kiedy ten egzamin??????????
                                                  • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:23
                                                    balbinko, na serniczek mam tak reagowac?? Ale ja dzisiaj nawet kawaleczka nie
                                                    zjadlam. Przed swiatami serniczka w ogole nei bylo, a zgaga byla.
                                                  • zuza1978 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:27
                                                    Althea, może to faktycznie po antybiotykach, mnie po dużych dawkach leków też
                                                    tak bierze, chociaż nigdy nie wiem, czy to antybiotyki, czy aspiryna ale piecze
                                                    jak diabli
                                                  • balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:32
                                                    Moniczko, kiedyś na pewno się wyściskamy i wycałujemy...już niedługo!!! i
                                                    wyobraziłam sobie jak obie do niego wchodzimy...ale cyrk hihihi..a jakie byłoby
                                                    zdziwienie pań w poczekalni...Wzbudziłybyśmy niewątpliwie sensację!

A męzuś boczy się tylko w łóżeczku...czyli leży tyłem do mnie...żeby mi czasem
                                                    do głowy jakies psikusy nie przyszły....ale ja swoja dume mam i musze to jakos
                                                    przetrwać...
                                                    Powiem tylko,ze kiedys mielismy o takie akcje starcie...bo ja rozumiem w wazne
                                                    dni..stres, itp....ale wtedy gdy nie trza dzieciecia robic...to powinien byc
                                                    wyluzowany...i chęc na żonkę winna wrócic...
                                                  • balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:40
                                                    O Oleńko, to nie sernik???..a moze przez stresy..cosik ci się układ trawienny
                                                    rozregulował???może faktycznie to te leki...
                                                    Melduje,ze wdusiłam w siebie kawałeczek chlebka...wszystko jedzonko jest bleeee
                                                    a męzus sie gniewa,ze nie jem...ale ja naprawde zostawiłam gdzies apetyt...a w
                                                    świeta wcale sie nie przejadłam.

Niestety nie wiem dokładnie kiedy...chyba 13.Dowiem sie za tydzień.Mielismy go
                                                    mieć 29.04, ale przesunęli nam blok zajęc na późniejszy terminek.
                                                  • balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:51
                                                    Anialm...napiszę ci smska skąd jestem.W Gnieźnie mieszka mój brat...tylko nie
                                                    wiem gdzie, bo czort jeden zmienił juz 3 raz lokum i adresu nie zostawił...ach
                                                    ta młodzież.Muszę sie poprawic i obejrzec te tereny....Powiem tylko,ze ja
                                                    nienawidze duzych miast...tych szalejacych kierowców,zmieniajacych pas bez
                                                    sygnalizacji... wyprzedzania prawym pasem,no i te tramwaje wrrr nie cierpię!!!
                                                    Kiedys mi to tak nie przeszkadzało...chyba sie starzeję...
                                                  • anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:06
                                                    Dziękuje za SMSka smile no to masz ładny kawałek kochana do Poznania, nie ma co.
                                                    A jesli chodzi o kierowców to sie zgodze coraz większa chołota jeżdzi po
                                                    drogach...
                                                  • balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:21
                                                    A nailm, a na dodatek droga fatalna...ale co tam jakos zawsze sie kulamysmile))
                                                    okolo1,5 h nam to zajmuje...

Melbuniu, jestem jakos o ciebie spokojnasmile))A parametry masz idealne!!!!
                                                    Endometrium jak marzenie!!! Zatem pewnie owu wczoraj była....supwrowo...a tak
                                                    dzis dla przyjemnosci to mozecie jeszcze poćwiczyc....bo potem z bliźniaczkami,
                                                    wiesz moze nie byc sexiku przez 9 miechów....
                                                    Alez sie usmiałam z twego posciku do matalki...udaje twardzielkę...a my tu
                                                    pazury objadamy....A ja tam swoje wiem jutro pić będziemy.....tylko ja jeszcze
                                                    mam 2 dawki antybiotyku....o cholercia.
                                                  • jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:23
                                                    Hejka wieczorna!!

Farbowanie włosków było smile

Erguś - czy ja tez dostanę taką tabelkę do wypełnienia czy jeszcze nnie?? smile

Bablbinko - ja cały czas czekam na Twoje zdjecia i nie wiem czy moje dotarły!!

Przeczytałam wszystko ale nie mam siły pisać długich postów - cosik źle się
                                                    czuję, strasznie boli mnie prawy jajnik sad więc wybaczcie...
                                                  • balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:29
                                                    Chyba ide sie zaraz wykąpać....i do łózia....

I mam nadzieję, ze chociaz któraś z milczących od dłuższego czasu babeczek
                                                    odezwie się!!!
                                                • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:03
                                                  Dziewczynki, ja bym chciala mieć 75A, wiecie jakie śliczne staniczki możecie
                                                  nosić?!!! a kostiumy??? eh, zamiast narzekać to się cieszcie-powaga!!!

Balbinko, ale dlaczego tak się cały czas boczy??? Co się stało???
                                                  Kochanie i napisz mi kiedy masz ten egzamin?

Ja jutro też mam imprezkęsmile nasi świadkowie robią szał imprę! Prezenty
                                                  zakupione, kreacja jest, więc damy czadubig_grin
                          • hortika Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:39
                            Antuś, a jaki dzień Ci pasuje??? I jak na studiach-nie padłaś jeszcze z nudów?
                            Już jesteś chyba na finiszu, co?
                            • tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:44
                              Dobra, ja uciekam, bo musze mężusiowi walizke uzupelnic,
                              do cieplych krajów zachcialo mu się lecieć
                              i jakieś braki w ciuszkach zauważyl.
                              Pociesza mnie tylko fakt, ze obiecal poszukac dla nas tych pocianków,
                              które nie chca przyleciec. Oj oby mu sie udalo dla Was coś przytargac.
                              Nio i trzymajcie kciuki, bo zakupy z mężem to niezla przeprawa, wiec wróce pewnie skonana.
                              Do wieczorka
                          • ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:46
                            No jak w m..... strzelił i nie moge tego odwołac, złoszcze się i miotam, aby
                            cos wymyslec ale nijak nie moge, chyba ze bedziecie tam jeszcze po 19.00 tej...
                            • ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:48
                              ja tam Antus nic nie chce mowic, ale nasze spotkania nigdy sie tak wczesnie (o
                              19.00) nie konczyly, wiec zawsze jest jakas szanas, nie?? smile)
                              • kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:55
                                Ant, no i zawsze godzine spotkania mozemy jeszcze dopracowac smile
                                Postaram sie byc - chyba, ze ktos mi przypomni o czyms czego teraz nie
                                pamietam... ostatnio mam wrazenie, ze cofam sie w rozwoju - nawet te posty
                                takie nieskladne pisze i potem zastanawiam sie czy mnie zrozumialyscie.
                                Myslicie,ze takie otepienie jest normalne?

Tatanka, jak juz Bebellek powiedzial moj maz jest zawodowcem - jakby Wam sie
                                kiedys nudzilo to zapraszam na jego stronke www.setka.pl - ostatnio z braku
                                czasu nic nowego nie dorzuca sad
                                • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:12
                                  Witam piatkowo!

Witam goraco tatanke! Pisz i czytaj coby zaleglosci nie miec!

Pospalam sobie troszeczke, a wy w tym czasie tyle nastulakyscie, ze glowa
                                  mala...

Jak ja bym chciala na te lody z wami isc. A ja niedosc ze sama w domu jestem od
                                  soboty to jeszcze egzamin mam.

Co z tym gviazdkowym internetem???

Abie, slonce jesli do nas czasmi zagladasz, to prosze cie napisz chociaz slowko!

Scisiki dla wszystkich!
                                  • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:21
                                    wysłałam fotki do kocurka i tatankismile
                                  • kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:28
                                    Tatanko, wlasnie obejrzalam zdjecia! sliczna z Was parka! smile
                                    Przykro mi z powodu Aniolka. Nistety wiekszosc z nas przezyla ciezkie chwile.
                                    Ale wiesz co? Napewno wszystko bedzie dobrze!!!
                                • althea35 Tatanko! 21.04.06, 12:20
                                  Dziekuje za zdjecia! Widze, ze mamy kolejna sliczna blondyneczke na forum.
                                  Sciskam Cie mocno!
                            • ant25 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 11:50
                              Hortika akurat tylko nie środa, maszracje na finiszu, egzamin niedługo i pewnie
                              uśmiechne się do Ciebie z paroma pytaniami, mogę?

Z nudów nie padam bo ze mnie niezły bumelant tu jest, ale na tescie probnym
                              wypadłam całkeim nieźle...smileZobaczymy na realnym smile)))
                              • hortika Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:34
                                Jak tylko będę mogła w czymś pomóc to chętniesmile ja mogę się spotkać w każdy
                                dzień przyszłego tygodnia oprócz piątku, bo na weekend śmigam. Godzina mi też
                                obojętna, byle po pracy!!
                                Mój Mąż Drogi jedzie na spływ na Nidę, ja też chcę! Althea ile Ty masz jeszcze
                                tych egzamów? Strasznie was gnębią! Kiedy przyjeżdżasz do kraju?
                                • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:37
                                  Hortika, jeszcze tylko jeden egzamin mi zostal, taki najwiekszy,
                                  najwazniejszy. 5 godzin trwa. A potem juz luz. Teraz szukam pracy... jakie to
                                  meczace zajecie...
                                  • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:38
                                    to może ustawmy się na 18.00?Antuś dojedzie na 19.00, kiedy będziemy po
                                    pierwszej porcjismile
                                    • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:44
                                      dobrasmile) środa 18.00 Grycan Arkadiasmile) wow!
                                      • kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:46
                                        no to ja bede smile
                                        • kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 12:55
                                          Melbus, dzieki za zdjecia - kiedys je widzialam na sekretnej stronie www smile
                                          Musze namowic meza (tylko kiedy jak on biedak zabiegany) zeby zeskanowal nasze
                                          zdjecia slubne smile
                                          • hortika Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 13:23
                                            Mam pytanie a propos Grycana- gdzie się umawiamy? przy tym stoisku przy
                                            wejściu, czy jest gdzieś jakaś knajpka gdzie można posiedzieć i pogadać?
                                            (kojarzę, że coś na piętrze chyba jest)
    • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 14:12
      pomidorowa prima sortsmile)

Megi- a czy Ty nadal jestes od pomidoroej uzalezniona??smile))
      • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 14:37
        No chyba nadal, ale tylko od tej z makaronemsmile nawet miałam dziś gotować, ale
        pojawił się mój brat i zrobił naleśiki z jabłkami i nie mam już miejsca w
        zołądku na pomidorowąsmile
        • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 14:40
          megi- kurka, Ten Twój brat jest naprawde niezłysmile) tu drożdżowe tu nalesnikismile)
          hmmm... i jeszcze doktor psychologii... a czy przyjmuje psychotyzujace matki na
          terapię???smile))
          • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 14:56
            Zaglądam, żeby nie było żem świniatongue_outPP
            Oczywiście znowu się spóźniłam i robię lekcję z herbatką na kolanachtongue_out
            Kupiłam sobie kurteczkę!!!!!!!!!!!!!!!!! W Mangosmile))
            Byłam obok Grycana i uwaga!!!! przeszłam śliniąc się okropelnie ale nie
            kupiłam!!! Jesteście pod wrażeniem????
            Środa u mnie na taksmile)))))))))))))))))))))))))))))))
            Uczę, więc już mnie nie ma...
            Buzi
            A witam Tatankębig_grinDD cieszę się, że jesteśsmile będzie Ci u nas dobrze, może aż za
            dobrze czsami...
            • jaania77 Lista 21.04.06, 15:01
              No to dopisuję się raz jeszcze:
              na forum
              pod sercem
              21tc
              11. enterek77, 28lat(jeszczesmile, małopolska, starania od dłuższego czasu, teraz
              12. Jaania77 - 29 (prawi) lat, piewrszy miesiać starań - decyzja podjęta
              niedawno więc czekamy na efekty. Dolny Śląsk
            • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 15:38
              jaaniu - mój mąż oduczył mnie zaniemawiania smile) bo tez lubiłam się na niego
              obrazić - on nie rozumiał jak można się przestać odzywać. chociaż jeszcze
              czasem mi się to zdarza to wolę jednak wybuchnąć, wygarnąć mu wszystko, wyjść,
              trzasnąć drzwiami i czekać aż przyczołga się do mnie smile)
              • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 15:40
                no bo w końcu ja tez tak jak antuś skorpionik jestem smile)

co prawda mój małż też - ale on to jakiś podrobiony chyba jest.
                bo bardziej mi na byczka pasuje..
                • jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 16:02
                  Erga
                  ja tez zawsze trzaskam drzwiami etc etc - bo ja to znowu Lwica jestem!!

Ale teraz to jakoś słów mi zabrakło normalnie....sił mi brak

Lecę do domku, moze włączę sięw ieczorkiem jak dam radę

Buziaczki papa
                  • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 16:04
                    Jaania ja tez lwica jestem!
                • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 16:04
                  U mnie chyba w koncu nie bedzie pomidorowej dzisiaj. Jutro zrobie. Dzisiaj
                  znowu byly kluchy ze szpinakiem, uzaleznilam siesmile Kupilam swierzy mlodziutki
                  szpinaczek, ale nalazlam tez fajny mrozony, liscie, nie male kawalki, w kulkach.
                  • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 16:45
                    No bebelku, drożdzowe oczywiście też brat przyniósłsmile Jedyny minus to jego
                    szczera opinia o moim "zaokrągleniu sie"smile zaczynam się zastanawiać jak ja Wam
                    się pokażę u grycanawink

też popieram pomysł, żeby się spotkać "na siedząco" w kawiarni-lodziarni
                    grycana. czy tam można zrobić jakąś rezerwację?

Marudko zaraziłaś mnie tą sałatą, będą dziś zielone kanapkismile

Ja mam mocne postanowienie, żeby nauczyć się przygotowywać potrawy ze
                    szpinakiem, więc altheo będę Cie prosiła o pomoc i wskazówki w późniejszym
                    terminiesmile
                    • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 16:48
                      Megi, toz ten twoj brat to skarb!
    • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:04
      Wiecie co, zaczynam współczuć Gviazdce, jakie ona będzie miała zaległości na
      forum po tych dwóch dniachsmile

Stokrotko, rozmawiałaś z ginekologiem??
      • kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:12
        Jakos dzis spokojnie smile nawet nie trzeba bylo nadrabiac smile
        Tak wiec dzis pomidorowka kroluje - dwa talerze wchloniete smile
        Teraz zastanawiam sie nad jakims deserkiem smile Lodow juz sie nie moge doczekac...
    • stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:17
      Jestem już w domku smile.

Rano zdezorientowana zadzwoniłam do ginki smile. Byłam pewna, że mi powie, że po
      15 dniach od pregnylu wynik może wyjść jeszcze fałszywy. A ona na to, że nie i
      jeżeli test mi wyszedł pozytywny to jestem w ciąży i ona mi gratuluje... A jak
      mam wątpliwości, zaprasza na badanie krwi. No i masz babo placek smile!
      Roztrzęsłam się cała, za pół godziny miałam prowadzić szkolenie i myślałam, że
      nie dam rady. Na szczęście jakoś dałam smile.

Jutro prawdopodobnie wynik bety, około 13-14. I tak zrobie jeszcze jeden test
      rano...

Narazie, proszę nic nie mówcie! Najpierw beta, narazie nie zaczynam się jeszcze
      cieszyć smile. Choć z drugiej strony, kreska to kreska - całkiem widoczna, choć
      słaba, a nie jakiś tam cień widoczny pod światło...
      • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:20
        Kochana Stokrotko to ja już zaczynam skakać, ale dobra wieść na wieczórsmile)))))
        Całuję Cię Słonko!!!!!!!!!!!
      • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:20
        Stokrotko- to ja nic jeszcze nie mówięsmile) kciuki ściskam! mocnosmile)
        wpadniesz do grcana?? jestesmy umówione na srode na 18.00 w Arkadii???
      • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:27
        Ja nic nie mówię, ja tylko się promiennie
        uśmiecham smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:29
          Dziewczyny, czekamy na betę z radością smile.

W środę bardzo chętnie się z Wami spotkam!

Jakieś przeziębiebie mnie łapie, gardło troszkę drapie. Ale do środy powinno
          przejść smile.

• stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:31
            Kurczę, jakby co, to może jeszcze bym się załapała na 2006 rok...

Miało być przeziębienie smile
            • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:34
              Stokrotko jak odbierzesz jutro wyniki bety to wyslij proszę sms-ka do jednej z
              nas, bo my niecierpliwe jesteśmysmile))
              • kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 17:42
                Stokrotko, to ja tez nic nie mowie smile to czekamy do jutra smile
                • matala6 Ja tez czekam :))) 21.04.06, 17:56
                  na te pociany wink)

Dzis pierwszego motylka widzialam wink)
                  Tak ladnie slonko swieci
                  i siedze na balkoniku z Loskiem
                  i sobie czytam.

Mialam isc z kolezanka na spacerek
                  ale ma do 20 zajecia i buuuu

Ach, tak ladnie na swiecie sie robi.
                  I malpy nie ma,
                  a tu 35 dzionek.
                  A jutro mam zajecia i pojutrze tez
                  i tak mi sie nic nie chce.

Przy wieczorku poczytam co tam u Was
                  a wczesniejszych zaleglosci nie nadrobie.

Czas na relaks
                  Lapcie cieple wiosenne promyczki
                  i na niebo spogladajcie wink))
                  • ma_ruda2 Re: Ja tez czekam :))) 21.04.06, 18:09
                    Stokrotko, kochanie ja tak jak Megi milcze i susze zeby!!!!! nic nie mowie, nic
                    nie mowie ..............smile)))) a jak nam jutro esa o 14 nie przeslesz to
                    normanie cie w srode kopne, obiecuje!!!

Megi - dobra salata nie jest zla smile)

Matalka, to kiedy testujesz jeszcze raz???
                    • matala6 Re: Ja tez czekam :))) 21.04.06, 18:32
                      w niedziele rano wink

Stokrocia - kciukasy trzymam!!!
                  • megi.1 Re: Ja tez czekam :))) 21.04.06, 18:39
                    Pozdrowienia i buziaki od Gviazdki. Praktycznie cały czas sobie leżakuje w
                    łóżku, więc te problemy z komputerem mają też pozytywny aspekt smile
      • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 18:09
        Srokrotko, ja tez nic nie mowiesmile Nic a nicsmile Siedze cicho i czekam na wynik
        bety.
        • balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 18:32
          A o mnie wszyscy zapomnieli buuuuusad((((

i mąż dzis stracił cierpliwośc na zkakupach w wymyslaniu obiadku..pomidorówka,
          spagetti, krokiety , rybka....wszystko jest dla mnie bleeee i babka i serniczek
          i resztki ciast sa ble...i nawet lody sa ble.....Dostałam opieprz,ze nic nie
          jem, ale ja nie mam ochty na jedzonko....dosłownie tylko z rozsadku wciskam w
          siebie kawałeczek waza na sniadanko....a potem około 17 troszke obiadku....brrr.
          Mam jakis jedzeniowstręt...normalnie rosnie mi w ustachsad(( Tak sobie myślę,ze
          to moze po antybiotykach....

Gwiazdeczce padł komp!

Witam nowa forumkę!!!

Janie, juz sobie przygotowałam czerwony długopis...i w ramach relaksu bedę cię
          kontrolować...No wiesz! Kto by się w to bawił????Co ty!!!

Proszę mnie wpisać...ergus ty moja podporo!!!
          balbinka74, 32 latka, Wielkopolska,aniołek 2000, szósty rok oczekiwania na
          maleństwo.
          • matala6 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 18:36
            Balbinko nikt o Tobie nie zapomnial wink)

Lepiej sie samemu wpisac na liste.
            Ja poczekam z wpisem, bo nie wiem jak dac tresc ;?

O, przypomnialo mi sie, w lodowce mam loda BigBambi
            i pedze do lodowki wink)
            • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 18:41
              Stokrotko, Gviazdka nie wie o Twoim nakazie nic nie mówieniasmile i przesyła Ci
              gratulacjesmile
              • stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 18:46
                Dostałam od niej miłego smska smile.

Leżę sobie pod kocykiem, bo mnie coś rozłożyło...
                • kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 18:47
                  Stokrotko, ja naprawde nic nie mowie - ale mnie pod koniec grudnia tez
                  rozkladalo... a potem to juz wiesz smile
            • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 18:41
              Matalko, oby ten lód tam był bo łosie to są bardzo łase na lodywink
              • erga4 LISTA cd 21.04.06, 19:24
                na forum
                pod sercem
                21tc
                13.balbinka74, 32 latka, Wielkopolska,aniołek 2000, szósty rok oczekiwania na
                maleństwo.
                • stokrotka76 Re: LISTA cd 21.04.06, 19:28
                  na forum
                  pod sercem
                  21tc
                  >13.balbinka74, 32 latka, Wielkopolska,aniołek 2000, szósty rok oczekiwania na
                  maleństwo.
                  14. stoktotka76, 29 latek (jeszcze), Warszawa, prawie rok staranek smile

• fantaisie Re: LISTA cd 21.04.06, 19:30
                  na forum
                  pod sercem
                  21tc
                  13. balbinka74, 32 latka, Wielkopolska,aniołek 2000, szósty rok oczekiwania na
                  maleństwo.
                  14. fantaisie, w czerwcu 30 lat, Warszawa, Aniołek 28.03.2006.
                  • stokrotka76 Re: LISTA cd 21.04.06, 20:52
                    Widzę, że się zdublowałyśmy na 14 smile

na forum
                    Mikołajem
                    pod sercem
                    21tc
                    9. ma_ruda2, juz 29 lat smile warszawa, pierwszy potomek oczekiwany jest kilka
                    dni po Bebelkowym Babelku smile)
                    maleństwo.
                    15. stokrotka76, 29 latek (jeszcze), Warszawa, staranka prawie od roku smile
                    • anialm Re: LISTA cd 21.04.06, 21:43
                      Grzecznie się dopisuję do listy smile

na forum
                      Mikołajem
                      pod sercem
                      21tc
                      9. ma_ruda2, juz 29 lat smile warszawa, pierwszy potomek oczekiwany jest kilka
                      dni po Bebelkowym Babelku smile)
                      maleństwo.
                      15. stokrotka76, 29 latek (jeszcze), Warszawa, staranka prawie od roku smile
                      16. anialm, 28 lat (niestety już sad ), Poznań, na stanie Nuleńka 5,5 lat, pod
                      koniec września druga dzidzia.
              • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 19:25
                Stokrotko-ja też milcze jak grób!!
                Matalko-to się też ciebie tyczy smile)
                • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 19:57
                  aha - właśnie uzupełniam tabelkę telefoniczną - ktoś coś jeszcze chce dodać?
                  czy mam rozsyłać. dużo jeszcze jest luk w tabelce..
                  • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 20:55
                    Erguś, czy ja powinnam wysłać jeszcze jakieś informacje do tabelki bo nie
                    pamiętam co wysłałam a czego niesmile ale w tym wieku to już takie luki są w
                    pamięcismile

Balbinko, mam nadzieję, że Miki pod wpływem Twojego autorytetu pedagogicznego
                    poczeka choć do czwartkusmile Choć te darmowe lody od grycana moga go skusićsmile
                    Fajnie, że udało Ci się umówić u ginekolga, no i już trzymam kciuki!!!smile
                    • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:04
                      ojej Stokrotko nie zauważyłam, ale ja mam ostatnio pecha do dublowankabig_grinDD
                      • anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:38
                        Witam wieczornie!

Storkociu - nic nie powiem, milczę zgodnie z Twoim życzeniem... ale czekam z
                        niecierpliwością na jutrzejszy wynik.

Matalko - 35 d.c., chybanie było tak długich co? ale nic nie mówię, nie będę
                        nakręcać... wyczekasz do niedzieli???

Balbinko - kochana skąd taki pomysł że ktoś tu o Tobie zapomniał???
                        Cieszę się że udało Cisię wcisnąć do lekarza jeszcze na maj - no kciuki juz
                        teraz mocno zaciskam zeby sie udało.
                        A jesli chodzi o lody Grycjana to to centrum handlowe (trasa na Ławice)
                        niedaleko twojego ginka, może zahaczycie po wyzicie w drodze powrotnej smile
                        Ach no i mam pytanko natury wścibskiej smile wiem, że jestes z wlkp. i że coś w
                        okolicahc Gniezna - a zdradzisz mi coś więcej? strasznie ciekawska jestem,
                        wiem smilesmile

Erga - Ty tu cichutko siedzisz i nic nie mówisz, a ten twój cykl taki był
                        podejrzany z tym śluzem itp. który masz dzień cyklu?

Megi - cieszy mnie ogromnie taki rozwój sytuacji smile szwu nie będzie, spacerki
                        dozwolone, pyszniutkie lody w miłym gronie... smile
                        Witam serdecznie nową koleżankę!Pisz kochana smile
                        O i upraszam się o zdjęcia -swoje prześlę w rewanży oczywiście smile

Fantaisie w 100% cię popieram w sprawie rozmiaru noszonego staniczka. Jak mi
                        się marzy małe 70b, albo 75a... takie śliczności można kupić, haftowane, z
                        koroneczek, tu wycięte a tam wcięte... a tak klops przy moim normalnym 70c to
                        może tylko pomarzyć, bo większość śliczności kończy się w rozmiarze b... sad a
                        ja wtedy mogę tylko sobie bobuczeć smile a mnie to się tu wylewa a tam źle leży...
                        już nie mówiąc o bluzeckach przy których nie można nosić bez staniczka. więc
                        prosze mi tu nie narzkać i się cieszyć ślicznym rozmiarem i piękną bieliną smile

Kocurku - weszłam na stronę twojego M. - normalnie dech mi zaparło, piękne
                        zdjęcia... zdolny ten twój M.

I wirtualnie ściskam naszą odciętą od świata Gviazdkę!

A Ja dzisiaj odwiedziłam moją mamę i ją nosi najchętniej poszłaby już do domu i
                        coś posprzątała, ugotowała itp. No i kto by uwierzył że wczoraj miała operację.
                        Ale Ja się tam cieszę znaczy że do zdrowia wraca smile
                        • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:43
                          anialm - cichutko siedzę i tempki nie mierzę bo mnie wkurzyła - tydzień temu
                          była jeszcze niska - nie wiem jak teraz. dni nie liczę - ale już na pewno po
                          dwudziestym którymś. śluz owszem był, ale co z tego skoro tempka była na takim
                          samym poziomie..
                          czekam na długi weekend i umawiam się do ginka bo pęcherzyk na bank gdzieś
                          zniknął w przestworzach macicznych.
                          • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:45
                            owulacja była, jest ciałko żółte i płyn w zatoce Douglasa-zameldowałam, i mogę
                            czytaćsmile
                            • anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:46
                              Melba rozumiem że działaliście smile a ile tych ciałek żółtych 1 czy 2? smilesmilesmile
                            • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:47
                              Łomatko - no to może dziś wypijemy za Douglasa.. i jego zatokę, co ?? ja
                              własnie pifko sączę, więc nie omieszkam wznieść toastu..
                            • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:52
                              Matala, niezła jesteświnkbig_grinDDDD
                              'mam 35 dc,bla bla @ nie ma,bla bla motylka widziałam...'wink))))
                              Opanowana jak brzytwasmileja bym już dawno betę zrobiławink)))
                              Stokrotko, ja nic nie chciałam mówić,ale moje medyczne ksiązki mówią,że
                              przekłamanie wyników badan po pregnylu może być maks do 6 dniwink))ale skoro ginka
                              Ci powiedziała, to ja też mogę....wink
                              • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:54
                                trudno było doktorowi powiedzieć, czy jedno czy dwa, obstawiał raczej dwa, ale
                                te moje jajka były tuż obok siebie, i stąd problemsmileEndometrium urosło z 7,46 do
                                12 mm w ciągu trzech dni...wszystko piękniesmileI doktor trzyma kciukismile
                                • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:56
                                  odnosnie tematów cyckowo-stanikowych...
                                  Trudno kupić ładny stanik z miseczkami powyżej D sad
                                  • balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:13
                                    Ergus , zatem kalendarzyk w łapke i prosze policzyć...skoro ciężarna anialm
                                    ładnie prosi...bo myszy cię zjedzą.... i cosik mi sie wydaje,że grubo po 20
                                    dniu jesteś.....
                                    • kocurek100 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:20
                                      Balbinko, zdjecia wysylam z chwilenke i prosze o rewanz smile
                                      Anialm, dziekuje - przekaze K., ze zdjecia sie podobaly - a to tylko jego
                                      prywatna stronka, te najlepsze sa w agencjach fotograficznych. Musze
                                      nieskromnie przyznac, ze zdolniacha z niego jest smile
                                      Ergus, za momencik wysle swoje namiary do Ciebie - cobys mogla tabelke
                                      uzupelnic - bo mnie tam napewno brakuje smile
                                      Melba, trzymam kciuki! Mam nadzieje, ze urodzinowe zyczonka sie spelnia!
                        • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:46
                          anialm, fantaisie - a jak ja bym chciała choć o jeden rozmiarek większy stanik
                          nosić... a tu dupa blada przy moich wystających łopatkach można się pomylić
                          gdzie przód a gdzie tył wink))
                          • anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:48
                            To Ja z Tobą sie chętnei podzielę i obie będziemy zadowolone smile
                            • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:49
                              smile)
                        • althea35 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:52
                          Anialm, jak dobrtze, ze mama sie tak dobrze czuje!
                    • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:28
                      megi - mam tylko twój nr telefonu smile
                      • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:35
                        to co powinnam dosłać pin, nip, pesel i co jeszcze?smile
                        a tak serio to co ma być jeszcze, bo ja nawet ostatniej listy nie umiałam
                        otworzyć, więc zapomniałam jakie rubryki powstałysmile
                        • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:39
                          nie zapomnij o numerze buta smile)

Wpisujemy daty - co by każda wiedziała kiedy składać życzenia i świętować smile)
                        • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 21:40
                          wysłałam ci listę w excelu- zobacz czy otworzysz
                          • anialm Dobranoc 21.04.06, 22:19
                            Słodkich i kolorowych snów...
                          • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:24
                            Erguś jesteś niezastąpionasmile!!!
                            Uzupełniłam braki i odesłałam Ci na skrzynkę.
                            A numer buta 38.5 wink
                            • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:31
                              Kochane, poczytałam i idę spać.
                              Erguś czy ja też mogę się załapać na to dzielenie cycków?
                              I Anialm dokładnie-bluzeczki gdzie stanika nie powinno być, moje marzenie, ale
                              niestety abstrakcja, bez cyckonosza mogę komuś wybić okosmile
                              • jaania77 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:33
                                nie dziewczynki, nie dam rady wysiedzieć. Zmykam do łózia bo padam z bólu sad((

Dobranoc i udanego weekendu - korzystajcie z pogody bo ma być ślicznie

Pa
                            • balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:47
                              Erguś , w tabelce brakuje jeszcze numer stanika....owód bioder, pas, dł.
                              rekawa...nazwisko panieńskie matki....
                              • matala6 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:51
                                Film ,,Jak w niebie,, obejrzalam
                                i sie poryczalam.
                                Loska zalalam.
                                • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:52
                                  Dobranocka...padam na twarzsmile
    • tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 21.04.06, 22:33
      Ja już po zakupach.
      Zmęczona i wkurzona (jak zwykle) na mojego P.
      Ja przy kompie, a on przed TV. Ale cisza w domku.
      • matala6 Melbus :))) 21.04.06, 22:52
        nadrabiam -
        Wszystkiego najslodszego!!!!
      • matala6 Tatanka:))) 21.04.06, 22:53
        Witam smile))
        Zeby jakiej burzy nie bylo.
        Na jutro ladna pogode po zajeciach zamowilam wink)
        • fantaisie Kolorowych snów!!!!!! 21.04.06, 22:56
          Idę spać, koniec tego dobrego, Paweł mnie woła, kot ryczy, a psica słodko
          pochrapuje, czas więc i na mniesmile
          Dobranoc!!!
        • tatanka-2002 Re: Tatanka:))) 21.04.06, 22:56
          Mataluś oj burzy nie bedzie, bo nie ma komu grzmic.
          To moje Slonce zapewne ogluchlo, bo wolam i nic.
          Chyba zmiekne i przejde sie do niego,
          ale i tak mu jeszcze dzisiaj swoje powiem.
          Poczytalam, nadrobilam i uciekam, bo zapewne
          moj P. bedzie musial jeszcze popracowac.
          Buziaki i do jutra
          • matala6 Dobranoc:))) 21.04.06, 23:02
            Kolorowych snow!!!
            Do jutra.
            Bede po poludniu.
            • bebell Re: Dobranoc:))) 21.04.06, 23:10
              Hej Laskismile)

wraca sobie człowiek z teatru a tu morze postówsmile) ale już się z nimi, a raczej
              z Wami uporałamsmile)

Przedstawienie świetne! Młody zdolny znów w formiesmile) a po spektaklu poszliśmy z
              W na dłuuugi spacer po mieściesmile) pachnie cudnie, choc to Warszawa, cieplutko...
              niesamowicie przyjemnie... i spotkałam koleżankę, której 4lata nie widziałam...
              i troszkę sie poczułam jak za studenckich czasów, kiedysmy się z W włóczyli noca
              godzinami po miesciesmile))

Anialm- cieszę się, ze z Mamą lepiejsmile)

Matalko- Ty się znęcaszsmile) nad namismile)

Balbinko- ciesze się, ze udało Ci sie zapisac do gina w terminie dobrymsmile)

Melba- niezłe masz endometriumsmile)

Do jutra Laskismile)

k.
    • stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 07:01
      Dzień dobry smile.

Obodziłam sie o 4.15 i juz po spaniu! Niezła jestem...

I na 3 zrobionym dziś o świcie teście po 3 minutach pojawiła się kreseczka...

Także wygląda na to... Narazie jeszcze boję się wymówić... Jak odbiorę wyniki
      bety, dam znać. Mam nadzieję, że będą dzisiaj...

Dziś 28dc. Miałam iść do szkoły, ale jestem podziębiona, więc zostanę w
      domku smile.

Melba, ale owu piękna! I endometrium śliczne! Ja już po owu miałam właśnie 12
      mm smile. To teraz trzymamy kciuki!

Bebell - oj fajne były czasy włóczenia się po mieście w nocy... Fajnie
      powspominać smile

Jeszcze się nie przywitałam z Tatanką, naszą nową foremeczką smile. POwodzonka
      Tatanko!

A z Ergunią, to chyba podobnie z cyklem byłyśmy?

Balbinko, super, że udało Ci się zarezerwować terminek! A do gina zawsze możesz
      zebrać jeszcze większą grupę, nie tylko Fantaisie. To by dopiero oczy zrobił,
      gdyby mu stado lasek wpadło!

Idę poczytać, może mnie jeszcze sen dopadnie - choć narazie raczej nie - czuję
      się jak po mocnej kawie!
      • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:35
        Stokrotko-koniecznie sms po odebraniu wyników betysmileale ja Ci juz cichutko i
        niesmiało pogratuluję...smilesmilesmile
        • feromonka Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:43
          Witam dziewczynkismile
          Melduję sie na mam nadzieję szczęściwym wątku (Stokrotko Typewnie bedziesz
          piewsza zafasolkowanąsmile) - przesyłaś uściski i czekam na wyniki bety

Witam nową forumkę Tatankę!smile

Jak czytam wasze watki to mam wrazżnei że wszystkie z poznania, wawy albo
          wrocka jesteście, a kogoś z bielska, katowic ne ma?sad chyba do gviazdeczki mam
          najbliżejsmile - mam nadzieję, że niedługo do nas zajrzy, musze poprosić mojego P.
          może zajrzy do jej schorowanego komputerkasmile

Bardzo ładna pogoda dzisiaj u mnie, wyprawiłam mojego slubnego na zajecia
          wczesnym rankiem i wyszłam na podwórko w szlafroczku....eh bylo tak cieplutkosmile
          zaraz ide w ogródku poszlaeć - przygotuję ziemię pod truskawki zeby dużooo
          owocków miałysmile

Czy do kogoś moje fotki jeszcze nie dotarły?

Ja nieśmiało mówię, że marudzi i tatanki nie widziałamsmile

Erguś a czy ja też mogę wpisac się do tabelki?smile

pozdr cieplutko laski
          M.
        • stokrotka76 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:51
          Melbuś, ja też jeszcze powoli i nieśmiało zaczynam wierzyć w cuda!
          • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:54
            No tak - stokrotko - nie da się ukryć że z cyklem idziemy łeb w łeb smile)
            Chciałabym tak do końca z tobą na równi... wiesz o czym mówię - gratulacje!!!
            ale na razie takie cichutkie smile)

Feromonka-ty nawet jesteś w naszej tabelce - tylko z pustymi rubrykami smile)
    • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:53
      Hej w sobotęsmile

dziecina u dziadków, M montuje, a ja mam święto lasusmile) zaraz robie sobie kakao
      i lecę z książką pod kołderkęsmile))) i nie gotuje, nie sprzatam, nie prasujęsmile)
      oddaję się błogiemu lenistwusmile)

do potem

k.

ps. Stokrotko- tylko nie zapomnij przesłac nan esem tych wyników
      bety!!!!!!!!!!!!!!! inaczej nas skręci z ciekawosci i jak potem będziemy takie
      pokrecone chodzic???smile))
      • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:56
        laski, ja tez poproszę o esa, bo idę do firmy na 10.00, a potem do empiku
        książki szukaćsmileoczywiście historii filozofii
        • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:57
          melba- a może Ci pożyczyc Tatarkiewicza???
        • feromonka Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:59
          Erguś ja się bardzo chętnie wpiszę ...

ale co oprócz pinów, nipu i peselu przesłać?smile
          • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 09:04
            obowiązkowo odciski palców smile))

Już wysłałam listę do wszystkich.
            Tatanko-ciebie też chętnie dołącze jeśli chcesz.
            • melba7 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 09:09
              Bebell, upatrzyłam sobie coś...hmmm krótszegowinkale dziękismile
              • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 09:12
                Melba- kobieto Ty całą tą historie chcesz przeczytac??? jak całaa to
                rzeczywiscie Tatarkiewicz stanowczo za długismile) a co upatrzyłas???
      • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 08:59
        hehehe - dostałam 3 maile z danymi i każda przysłała mi numer buta big_grinDD
        To może faktycznię stworzę nową rubrykę??

OK - wysyłam do was listę - kto chce niech dopisuje co chce smile)
        • feromonka Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 09:11
          Erguś -znaczy Agatkosmile mały bląd wkradł sie do tabelki mój ślub był
          21.08.2004r. resztę uzupełnię przez maila.

ściskam
          • feromonka Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 09:15
            Wnioskując z tabelki jestem najmłodsza, eh znowusmile
          • erga4 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 09:19
            OK - błąd poprawiony smile
            • fantaisie Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:05
              Hejka!
              Stokrotko, cichutko, cichutko........
              Czy jakieś Słonko puści mi sms, bo nie wiem o której będę mogła zajrzeć(lekcje,
              zakupy)
              Życzę wszystkim milusiej sobotki, niestety uciekam, bo miałam tylko 15min luki.

Bebelku miłego dnia dzieckasmile))))))))

Erguś dzięki za listęsmile zaraz puszczę Ci gg
              Buzi
              • nika112 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:18
                Witam,

alez dzis piekne słoneczko swieci smile

Stokrotko nic nie mówię, czekam z niecierpliwością na wyniki bety smile)))

Witam nowa koleżankę Tatankę, z pewnością będzie Ci tu z nami dobrze!

Balbinko super ze udalo Ci sie umowić na wizyte u doktorka.

Megi śnilas mi sie dzisiaj. Spotkalysmy sie w Warszawie smile ten sen to chyba z
                tego, ze sie umawiacie na lody, a ja nie moge do was dolaczyć smile

Szkoda ze Gviazdeczka odciesta od komputerka, ale przynajmniej wypocznie.

Pozdrawiam i milego dnia zycze,
                jeszcze pozniej zajrze, teraz zmykam do sprzatania
                • anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:26
                  Witam w sobotę!

Stokrociu czekam niecierpliwie na wybik bety... ale cichutko już się cieszę smile

Melba - do środy masz zamiar opanowac hostorię filozofii??

My już jesteśmy po zakupach, pojechaliśmy nawet do urzędu żeby złożyc wniosek o
                  dowód - ale w soboty nie pracuję sad, i bylismy jeszcze w banku żeby
                  zaktualizować dane do konta - i tez jeszcze zamknięte... laba!! smilesmile Także
                  tylko przejechaliśmy o dziwnej porze (8.30) w sobotę po miescie - dużo miejsc
                  parkingowych było smile

Erga też Ci prześlę moje gg do tabelki.
                  • nika112 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:30
                    Erguś podaj mi proszę co jeszcze podac do uzupelnienia tabelki.

Fantasie wysylam Ci na maila gazetowego info o Rodos.
                  • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:37
                    Witam w sobotęsmile,

Anialm o 8.30 na mieście?smile Podziwiamsmile ja o tej porze otwierałam dopiero oczysmile

Erguś bardzo dziękuję za tabelkęsmile)

Stokrotko wytrwale czekam na twój wynik bety i nic nie mówię, chociaż takie
                    nicniemówienie jest ciężkiesmile))))))

Niko, przepraszam, że cię męczę po nocachsmile) mam nadzieję, że spotkamy się
                    kiedyś u legendarnego już grycanasmile

Dziś w nocy myślałam, że Miki jednak już się pojawi na tym świecie ale mu
                    przeszłosmile

Idę prasować!

m.
                    • anialm Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:41
                      Megi a Ty juz szwu nie masz? przeraszam, ale jak nadrabiałam zaległości to
                      czytałm po 200 postów. Szczerze myslałam, ze dopiero beda Ci ściągać.

A bylismy na miescie o 8.30 , bo nie chcieliśmy stać w kolejkach.. ale nam
                      pokrzyżowali plany, bo urzędy zamknęli...
                      • nika112 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:53
                        Megi, alez To byl calkiem fajny sen. Moze kiedys sie spelni smile
                      • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:58
                        Anialm, nic nie przeoczyłaśsmile, szew nadal mam (będzie zdejmowany w środe) co
                        nie znaczy, że Miki poczeka do środy. W sumie jest na tyle duży, że poród nawet
                        dziś to nie problem.
                  • balbinka74 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 11:00
                    Witam sobotnio! Na dworze piękna pogoda, pranko sie kręci...a mnie głowa chce
                    pęknąc...

Erguś...myszy już z całej D....y już do ciebie lecą....właśnie ogłosili w tv
                    niesamowity korowód całych rodin myszy...z pakunkami i walizami ciągnacych
                    wzdłuz drogi takiej a takiej.....
                    Nadal nie wiemy jakiz to dc ma nasza Agatka...

Bebelku, ja juz pokręcona jestem z tej ciekawości...normalnie nie mogłam wstać!
                    Na czym byliście.???...ja chce do teatru!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matala mnie wykończy....litości nie ma ta kobieta...dla biednych, kruchych
                    storzeń...

ale ja tam swoje wiem, dziewczyny, niby nic nie mówię, ale uprasza sie o
                    przygotowanie szkła na wieczorną zbiorową internetową libację....a jeszcze cos
                    mi szepcze do ucha,ze niedługo będziemy miały okazję znowu pić...Chochlik to
                    czy Skierka...no nie wiem....

może mi sie uda namówic męzusia na zakupy...

Fantaise, tylko nie zamęcz dzieciakówsmile)))
                    Mam stosy do poprawienia wrrrr wezmę sie za to po obiadku....

Prosiłam mamuskę, by pomodliła sie o wszystkie panie wyczekujące
                    maleństw...obiecała ,ze napewno to zrobi przy grobie papieża.smile))Zatem babeczki
                    mamy dodatkowe wsparcie !!!

Mam nadzieję,ze Magdusia dobrze się czuje..i wraz z rodzicami wypoczywa w tak
                    piękny dzionek.

Janie...lec ty może kochana do jakiegos lekaża...u ginka juz byłas...i co
                    powiedział na ten ból???
                    • feromonka Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 11:03
                      Balbinko! "lekaża" ojojoj od razu widać że masz wolne!smile może nie poprawiaj
                      dzisiaj tych stosówsmile
                      • lalisia78 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 11:08
                        feromonko ja tez nie mam twoich zdjec ja przesle jak tylko znajde czas.
                        megi jakos sobie radze choc czasami po 2 godzinnym spacerze jestem wykonczonasmile
                        • feromonka Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 11:15
                          Lalisiu moje fotki już do Ciebie poleciałysmile
                    • bebell Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 11:30
                      Balbinko- bylismy na "Weź, przestań" w Rozmaitosciach... nowa sztuka polskiego
                      młodego dramaturgasmile) świetna! tylko końcówka nie dobra, rozłazi się...
                      i bardzo dobre koreczki byłysmile) objadłam sięsmile))
                      • lalisia78 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 11:37
                        wczorajbylamzglosic amelke do chrztu i wiecie co jaki zbieg okolicznosci w ten
                        sam dzien bedzie chrzczony chlopczyk o takim samym nazwiskusmile)
                        dziekuje za zdjecia napewno sie odwdziecze
    • lalisia78 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:53
      feromonka ja jestem z tychów
      stokrotko czekam na wyniki twojej bety
      u mnie przygotowania do chrzcin juz na calego ubranie juz kupilam teraz
      zaczelam sprzatac mieszkanie wczoraj mama zabrala alicje a ja sprzatalam
      dzisiaj przyjedzie i nie wiem jak bedzie wolala wziac dziewczyny na spacer a ja
      bede myla okna czy odwrotnie ale sadze ze wybierze okna bo spacer z wozkiem i
      alicja to nie lada wyczynsmile)
      • feromonka Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 10:59
        Lalisia nio chociaż Ty tak blisko mieszkasz - a wiesz jeszcze Twoich fotek
        chyba nie mamsmile, a Ty dostałaś moje?

Ja z moim slubnym zawsze przez tychy jade do teściów do bielska, byłam raz w
        waszym tescosmile
      • megi.1 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 11:00
        Lalisiu powodzenia w przygotowaniachsmile no i czekamy na zdjęcia z chrzcinsmile
        A dla mnie spacer z wózkiem wydaje się wyczynem, a co dopiero gdy obok biega
        drugie dzieckosmile Podziwiam Cię!
        • ma_ruda2 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 12:28
          witam sobotnio.
          melduje ze M gania po lesie z pistoletem wypelnionym kulkamiz farba a ja biedna
          siedzie i sprzatam. wlasciwie to juz skonczylam.
          wczoraj o 22 juz spalam, padlam jak zabita sad(nawet wam kolorowej nocy nie
          zdazylam zyczyc!!sad(

Stokrotko nadal nic nie mowie i czekam na wyniki bety!!!!! big_grinDDDDDDDDDDDDD

Bebelek sciski sobotnie ...

wiecej nie pamietam, znowu jakas otepiala (jakkolwiek ie to pisze) jestem ...sad
          pa.
    • stokrotka76 No w końcu :) 22.04.06, 13:11
      Dziewczyny, beta 112 smile))
      • megi.1 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:13
        smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Stokrotko strasznie się cieszęsmile))))
        Widać ten śluz nie był taki do końca wrogiwink
        Ściskam Ciebie i maleńką stokrotkęsmile
        • bebell Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:16
          Stokrotko- BOSKO!!! ja Cię ściskam, całuję i ciesze się jak wariat poprostu!!!
          YES,YES,YES!!! MAKSYMALNIE MAKSYMALNA WIADOMOSC!!!

kasia
          • megi.1 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:17
            Wysłałam esa fantaisie, melbie i gviazdcesmile
            no to dziś świętujemysmile)))
            • megi.1 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:18
              Stokrotko, Ty dasz radę być u grycana w środę?smile
              • bebell Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:25
                Stkrotko- Ty musisz byc u Grycana w środęsmile)

Megi- Melbie i Fantaisie tez wysłałam esasmile) ale dobrych wiadomosci nigdy za dużo

a na poczcie znalażłam śliczną maleńką dziewczynkę, co Magdusia się nazywasmile)) i
                jest boska poprostusmile) i lubi się kąpacsmile) Monia- dziękismile)
                • kocurek100 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:26
                  Stokrotko, GRATULACJE!!!!
                  • stokrotka76 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:34
                    Dziewczyny to niesamowite! Cud jakiś! Ja się tego nie spodziewałam! PO tym co
                    usłyszałam od ginki byłam zdołowana na maxa... A tu taka niespodzianka
                    niesamowita!!!!

Teraz rozumiem Marudkę, że nie mogła uwierzyć - ja po 3 pozytywnych testach nie
                    wierzyłam!!!
                    • kocurek100 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:38
                      Stokrotko, jak widac natura lubi nam robic psikusy smile Super, ze sie udalo smile
                      Uwazaj teraz na siebie! Wybierasz sie do Grycana w srode?
                      • stokrotka76 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:44
                        Chętnie się wybiorę z Wami w środę, jak będe zdrowa. Jestem trochę podziębiona,
                        nie poszłam do szkoły i leżę w łóżeczku popijając herbatkę z cytrynką i
                        miodkiem smile. Bardzo bym chciała Was wszystkie zobaczyć smile!
                        • kocurek100 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:45
                          Stokrotko, to kuruj sie! Ja powinnam przybyc smile W koncu sie poznamy smile
                          • althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:47
                            Ja tez dostalam fotki Madzie. Jak aon jest slodziutka, szczegolnie z
                            biedroneczkami i w kapielismile
                            • bebell Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:49
                              to w kąpieli to moje ulubionesmile)
                              • kocurek100 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:51
                                Bebelku, czy moge prosic o zdjecia Madzi? Bede wdzieczna smile
                                zaraz zbieram sie na pomidorowke do tesciowej smile
                                • althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:54
                                  No nie, a ja musze sama ugotowac. A tak mi sie nic nie chce.

Nie mow Bebell, bylas na czym innym, pamietamsmile
                                  • bebell Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:55
                                    Kocurku- zdjęcia poleciałysmile) a za pomidorówkę tez się za chwile zabieramsmile)

Althea- naprawdę byłam??!!?? Matko na czym???? nie pamiętam... a na pomidorówke
                                    wirtualnie zapraszamsmile)
                                    • althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 14:16
                                      Dziekuje za zaproszenie na pomidorowkesmile Moja sie juz gotuje.
                                      Na czym to ja nie pamietam, ale pamietam kiedy. Po W. zawiozl cie do szpitala.
                                      Ale ja cos moglam pokrecic...
                                      • althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 14:18
                                        Wlasnie wcinam ananasa prosto z puszki. W sumie to ja za ananasem nie
                                        przedapam, ale tak jakos mi sie zachcialo.
                                      • bebell Re: No w końcu :) 22.04.06, 14:41
                                        to też jegosmile) on pisze i reżyserujesmile) no, mówię Ci, że tylko na jego sztuki
                                        chodzimysmile))
                    • ma_ruda2 Re: No w końcu :) 22.04.06, 14:13
                      Stokrotko, ledwie widze klawaiature, bo siedze i rycze!!!!!!!!!!! ale sie
                      ciesze!!!!!!!! sciskam kochana!!! i tylko sie nie zjaw w srode!! zwalimy ci sie
                      do domu, az arkadi daleko nie mamy!!!!!!!!!!! big_grinDDDDDDDDDD
                • althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:38
                  Stokrotko! A widzisz, jednak jednemu chlopaczkowie sie udalo dotrzec tam gdzie
                  trzebasmile)) GRATULACJE!!! To juz kolejna osoba, ktorej sie udalo w cyklu
                  spisanym na straty!

Bebelku, to masz super dzien dzisiaj. Jak tylko przeczytalam, ze byliscie w
                  teatrze, to wiedzialm na czymsmile

A ja odprowadzialm M. na pociag, pozniej pobiegalam po miescie a teraz siedze
                  sama. Zdenerwowalam sie, bo ja mam tutaj straszny problem z kupieniam
                  jakiegokolwiek ciucha czy butow, no i pare dni temu znalazlam nawet sensowne
                  sandaly. A dzisiaj juz ich nie bylo. Oni w ogole przestawiaj wszystko w
                  sklepach z predkoscia swiatla i nigdy nic nie mozna znalezc. Szukam storju
                  kompielowego i wyglada na to ze pojade bez... wszystkie sa tragiczne.
                  • althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:40
                    A najtragiczniejsze jest to jak ja pisze! Zgroza po prostu!
                    • lalisia78 Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:44
                      stokrotko gratuluje!!!!
                      Madzie jest boska
                    • balbinka74 Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:21
                      Stokrotko, ogromne gratulacje!!!!!Proszę o przesłanie fluidków.....

Feromonko...jeszcze płonę ze wstydu dopiero terza zauważyłam...widocznie mózg
                      mi sie zbuntował...usprawiedliwia mnie tylko ten okropny ból głowy... I za
                      prace kontrolne nawet się nie zabieram, bo boję sie popełnić jakiś błąd.Na
                      dodatek sąsiad od wczesnego ranka ciągle cos wierci, tłucze młotem....cała
                      ulica aż drży...a mój mózg dosłownie podskakuje, oczy mam jak piłeczki....zaraz
                      mi od tego bólu wyskocząsad(((
                      Sprzątnęlismy mieszkanko, byliśmy na zakupkach ubraniowych( w domu nie dało się
                      wytrzymać od tego hałasu)i niestety nic mi do oczka nie wpadłosad(( I nie mam w
                      czym chodzićsad((((

Bebelku, zazdroszczę ci tego częstego wychodzenia do teatru...Super,ze świetnie
                      się bawiłas!!!
                      • balbinka74 Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:37
                        Tak, tak stokrotka jest potwierdzeniem teorii o cyklach straconychsmile))
                        I tak sobie myslę...że u nas niby wszystko superowo a bejbika ani widu ani
                        słychu...też jestem potwierdzeniem tych kilku % niewyjasnionych sad(((
                        zresztą, ktos juz tu kiedys pisał,ze ten test moze był źle zrobiony i tak
                        faktycznie stokrociu mogło bycsmile))moim zdaniem pomogło to monitorowanie i
                        pregnyl Teraz lez spokojnie, a te objawy chorobowe sa zupełnie normalne...wiele
                        dziewczyn tak masmile))Tempka tez ma prawo byc troszke podwyższonasmile)))))Ściskam
                        mocnosmile))

Ergus jak to go wcięło???Przecież to nie mój pościk....by takie psikusy
                        robić...cosik chyba nie doczytałam....
                        • melba7 Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:43
                          a ja teraz mam stracha,że za wczesnie skończyliśmy starania...ostatni strzał był
                          20 rano, potwierdzenie owulacji 21 wieczorem...sadowulacja mogła być już 21
                          rano,czy po południu, i boję się,że żołnierze padli , zanim doszlisadzwłaszcza że
                          21 miałam ewidentne objawy...a buuuuu...niech mnie ktoś pocieszysad
                          • balbinka74 Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:59
                            Oj, melbus , melbuś, skoro było juz ciałko żółte, to od owu jakis czas
                            minął...a w śluziku żołnierzyki sobie podjadły, wypoczęły...męskie padły....a
                            ty przecież na bliźniaczki dziewczynki czekasz, no nie????? Nie zamartwiaj sie
                            i poszalejcie z mężusiem póki możecie jeszcze hihihi

Dziewczyny, nadciąga ciemna chmura...zaraz będie okropna ulewa...główka troszkę
                            lepiej...to przez tę pogodę tak mne boli....i sasiad chyba będzie sie
                            zwijał... superowosmile))

A matalę to ja własnoręcznie uduszę....Ciekawe czy test zrobiła albo betę..ależ
                            okropna kobieta...pogrywa sobie z nami...albo na męża czeka...Boże to jeszcze
                            tydzień pazury będziemy gryzły....

A gwiazdeczka na swojej działeczce wypoczywasmile)))Dotlenią sie kobitki i od
                            babci odpocznąsmile)))
                            • balbinka74 Re: No w końcu :) 22.04.06, 17:08
                              Lalisiu, ja tez chyba wybrałabym mycie okien! Jestem pełna podziwu, ze tak
                              sobie z wszystkim świetnie radziszsmile))

A ja wczoraj znowu zawiodłam sie na mojej psiapsiółce....nie ma nawet 5 minut
                              na rozmowe ze mną....dostałam smsa, ze jest strasznie zajęta dzieckiem i
                              domowymi obowiązkami...Przykro mi , bo juz kilka razy byłysmy na skeypa
                              umówione...i zawsze d....Zbieram sie na powazna rozmowę wstrząsową...bo cos
                              ostatnio to tylko wszystko sie wokół niej kręci....
                      • stokrotka76 Re: No w końcu :) 22.04.06, 19:55
                        Balbinko, specjalnie dla Ciebie
                        ********************************************************************************
                        ********************************************************************************
                        i dla pozostałych starających się

ślę całe mnóstwo fluidków ciążowych wink)))
                        • althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 20:05
                          Stokrotko, lapie garsciami!

Wlasnie wcinam kanapki z rzodkiewka i pieke chalki. To tak w oczekiwaniu na
                          tescia i telepeerele (odc. 8).

Althea
                          Nasza rocznica ślubu juz za...
                  • bebell Re: No w końcu :) 22.04.06, 13:49
                    Ola, bo my od urodzeinia Tośki tylko na jego przedstawienia chodzimysmile) ale
                    naprawdę mu się udałaosmile) chyba wrócil do formy, bo ja juz zaczęłam się na niego
                    denerwowacsmile)
                    • erga4 Re: No w końcu :) 22.04.06, 14:43
                      Stokrotko!!!!! ale czad!!!!! Gratulacje!!!!

Balbinko-no jak to nie napisałam jak napisałam - idę łeb w łeb ze stokrotką w
                      cyklu - sprawdziłam i dzis 28 dzień. tempki nie mierże bo mnie wkurzyła i od
                      tegoż samego dnia przedtałam liczyć dni - bo wiem że jajo znikło... niestety...
                      • ma_ruda2 Re: No w końcu :) 22.04.06, 14:45
                        Erga, cuda sie zdazaja!!!wszystko przed toba!!!!

Stokrotko, Antus jest w szokle i przez weekend mieszka na dzialce (bodaj ze
                        tesciow) ale kazala ci przekazac GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! big_grinDDDD
                        • fantaisie Re: No w końcu :) 22.04.06, 15:06
                          Stokrotko GRATULUJĘ i się obłędnie cieszęsmile)))))))))))))) Kuruj się kochana i
                          przychodź w środę na lodzikasmile)))))))))))))))) Ja sobie z tej radości aż kupiłam
                          szafirki i stokrotkibig_grinDD
                          Dzięki też Słoneczkomsmile) za radosnego sms-a!!!!! Macie u mnie w środę duuuuuże
                          buzi!!!!

Obejrzałam sobie również zdjęcia Madzi, sama słodyczsmile najlepsze zdjęcie jest w
                          kąpieli, po prostu rewelacja!!!!

Althea, Ty już nic mi nie mów o zakupachsad wczoraj usiłowałam tak jak Ty nabyć
                          sobie kostium kąpielowy i są jaja jak nicsmile)) gdyż moje cycki wypadają z
                          większości staników, a majtki są wtedy zdecydowanie za duże, ale to że na tyłku
                          wiszą to rozumiem, ale że w kroku mam zdecydowanie!!! za dużo materiału??? No
                          przecież nie pójdę do krawca i nie powiem mu, panie zmniejsz mi krok w tych
                          gaciachsmile) bo mi się marszczy i uwiera....brak słów, nie mam butówsad jak zwykle,
                          nie mam szortów, nic po prostu nie mam!!!
                          Pojadę jedynie w pierścionku od mojego męża i tyle!!!!!!
                          Total załamka......
                          Mam też mini problemik, może któraś mi doradzi: otóż moja uczennica poprosiła
                          mnie, żebym była jej świadkiem do bierzmowania i ja nie wiem, co ja mam jej
                          kupić???????????????? i za ile????????????????
                          Nie muszę chyba wspominać, że nie mam się w co ubrać...
                          Dzisiaj przede mną szał impra, i chciałam się wyszaleć, ale jak to robić kiedy @
                          morduje moje brzuszyskosad(( i strój mi się kiepści, bo muszę założyć pełne
                          galotysad(((((((
                          • stokrotka76 Re: No w końcu :) 22.04.06, 15:23
                            Dziękuję Dziewczynki, teraz już mogę podziękować smile

Wszyscy już obdzwonieni i uradowani! Szczególnie rodzice i moja siostra - oni
                            byli na bieżąco ze wszystkimi starankowymi sprawami. Moja mama i siostra chyba
                            są jasnowidzami, bo wyczuły w Święta, że jestem w ciąży! Ja się oczywiście
                            broniłam, że to nie jest możliwe!

A Madziulka śliczniunia!

Fantaisie, ja tez mam problem ze stanikami... A teraz to nie wiem co będzie -
                            chyba będę musiała jakieś spadochrony nabyć!
                          • althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 15:40
                            Bebell, to ja juz nie mam nic wiecej do powiedzenia na ten tematsmile

Fantaisie, ale ja nawet nie przymierzylam jednego stroju! Jest taka tragedia,
                            ze nawet nie ma na co popatrzec!!! Ale u nas by ci bylo latwiej kupic, bo
                            zazwyczaj gora i dol sa oddzielnie.
                          • althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 15:41
                            Bratki posadzone w 3 skrzynkachsmile Zostalo mi jeszcze 9 sztuk i nie wiem gdzie
                            je wsadzic. Pomysle i wsadze w poniedzialek.
                            Stokrotki tez wsadzone.
                            • feromonka Re: No w końcu :) 22.04.06, 15:46
                              Stokrotko gratuluję z całego serduszkasmile kuruj się i dbajcie o siebie, a co na
                              to Twój m? wie już?smile
                              • feromonka Re: No w końcu :) 22.04.06, 15:49
                                Nio ja już wróciłam z ogródka zjadłam obiadek, upiekłam babkę z pysznym
                                kakaowym wkładem i zaraz idę zmażyć P. rybkę na jutro do pracy, jak już
                                przywiezie mi zakupy to zrobie do tego jakąś sałatkę. A wieczorkiem
                                rozpoczynamy sezon grillowysmile ymmmm mniam mniamsmile
                                • melba7 Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:12
                                  wow, wow,wowsmile
                                  Pijemy dziś zdrowie dzielnego żołnierzyka, który, nie bacząc na kordon wrogiego
                                  śluzu przedarł się do celusmilesmilesmilei zatknął eee....ten tego...flagę na maszcie...?
                                  Stokrotko, gratulacje i ściskismilewiedziałam...wink))))
                                  Anialm, nie mam zamiaru opanowac całej historii filozofii do środy...tylko do
                                  wtorkuwink
                                  Bebell, czytam własnie Świat Zofii, a podpieram się Małą historią filozofii
                                  Hoffegosmile
                                  • fantaisie Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:22
                                    Althea, to fakt nic nie ma ciekawegosad ale może uda coś Ci się upolowaćsmile
                                    Ja właśnie pomalowałam pazury i ogrania mnie taki sen, że ledwo siedzę....
                                    dlaczego pada???? jest zimno i ponuro....
                                    • fantaisie Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:25
                                      Balbinko, witaj więc w klubiesmile też nie mam się w co ubraćsad( i nic nie potrafię
                                      upolować!
                                      Dlaczego Cię ta główka tak boli? Jakaś migrena? Czy na zmianę pogody?
                                      Spróbuj o ile sąsiad zakończył działalność przespać się troszkę!
                                    • althea35 Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:29
                                      A u nas piekne slonce! I tlumy w miescie. Po lody byla kolejka.
                                      • erga4 Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:31
                                        Melba - ładnie to ujęłaś!!! to i ja wypiję zdrowie żołnierzyka!!! smile))
                                        • feromonka Re: No w końcu :) 22.04.06, 16:59
                                          Eh ja chyba przeczulam że bedzie Stokrotkowy sukces opijaćsmile bo upiekłam rybki
                                          i stwierdziłam że musze npić się dobrego piwka z sokiemsmile, wieczorkiem może
                                          napije się baleys'a...straszną mam dzisiaj ochotę na coś procentowego

a P. robi zakupysmile

więc zdrówko
                                          • fantaisie Re: No w końcu :) 22.04.06, 17:05
                                            Melbuś, i bardzo dobrze że w takim czasie się starliście, przecież polowanie
                                            było na bliźniaczki, czyli najlepiej nawet przed owulacjąsmile głowa do góry, za
                                            dwa tygodnie będziesz lecieć na betęsmile))
                                            • nika112 Re: No w końcu :) 22.04.06, 17:22
                                              Stokrotko serdeczne gratulacje!!!!!
                                              Bardzo się cieszę ze Ci sie udało smile)))))))))

Ja dzis spedzam dzien na swiezym powietrzu, robimy plotek w ogrodku, zeby
                                              psiaki nie stratowaly nam naszych kwiatkow. Wpadlam tylko na chwile sprawdzic
                                              co słychać.
                                              Wieczorem chetnie uczcze dobra wiadomość Karmi. Bo jeszcze chwilowo mocniejsze
                                              napoje zabronione.
                                              • kocurek100 Re: No w końcu :) 22.04.06, 17:30
                                                No to ja juz po pomidorowce smile Teraz bede leniuchowac z ksiazeczka, a maz
                                                siedzi w piwnicy u tescia i robi skrzynie na drzewka na nasze balkony smile Juz
                                                nie moge sie doczekac jak poprzesadzamy je do tych sliczniutkich skrzynek!
                                                Althea, natchnelas mnie - ja chyba zaraz otworze brzoskwinie z puszki - bo
                                                stoja i sie marnuja juz chyba ze dwa miechy.
                                                Stokrotko, to zle samopoczucie to rzeczywiscie moze byc oznaka ciazy. Ja tez
                                                czulam sie taka rozbita jakby przyziebienie mnie bralo i tak jakos slabo mi
                                                bylo. No a potem wyszlo szydlo z worka smile
                                              • fantaisie Re: No w końcu :) 22.04.06, 17:36
                                                Nika, duże dzięki za infosmile)) ja byłam na Krecie i Kosie, Rodos jeszcze nie
                                                zaliczonysmile będziemy tam tylko tydzień, więc pewnie wycieczkę na inną wyspę
                                                sobie odpuszczę, na pewno wypożyczymy samochodzik i trochę pojeździmy. W ogóle
                                                to ja jadę z mamą i przyjaciółką, więc będzie niezły ubaw, rok temu byłyśmy w
                                                takim składzie w Egipcie i było bosko!
                                          • balbinka74 Re: No w końcu :) 22.04.06, 17:45
                                            A my mielismy pyszniutkie naleśniki z serem...już wszystkie zjedzonesmile))
                                            A ja uwielbiam czekodżem wisniowy...mniam, mniam....podgrzałam troszkę w
                                            mikrofali połozyłam na nalesnik...pychotkasmile))

Kocurku, na pewno będa sie wspaniale prezentowałysmile))

Widzę,że ciężarówki dzis sie dotleniają....tak trzymaćsmile))
                                            • kocurek100 Re: No w końcu :) 22.04.06, 17:50
                                              Balbinko, jeszcze tego cuda nie jadlam - chyba musze sie skusic smile
                                              A skrzyneczke jenda juz widzialam - wprawdzie jeszcze nie byla pomalowana, ale
                                              juz wygladala ladnie smile Wiec czekam na efekt koncowy smile
                                              Bebelku, dziekuje za zdjecia Madzi. Alez ona jest sliczniutka! Taka malenka a
                                              tyle musi sie nacierpiec. Mam nadzieje, ze to juz jej ostatnia wizyta w
                                              szpitalu...
                                              • feromonka Re: No w końcu :) 22.04.06, 18:04
                                                Kocurku a czy możesz mi podesłać zdjęcia Madzi? byłabym wdzięczna
                                                • althea35 Obiecana babka cytrynowa 22.04.06, 18:14
                                                  Babka cytrynowa

½ kg mąki
                                                  ½ kg cukru pudru
                                                  7 jajek
                                                  1 margaryna
                                                  1 szklanka kwaśnej śmietany
                                                  proszek do pieczenia
                                                  zapach cytrynowy

Cukier ucieramy z margaryną, dodajemy żółtka następnie śmietane i zapach.
                                                  Wsypujemy make i dalej ucieramy. Na koniec dodajemy piane z białek, lekko
                                                  mieszamy i pieczemy.

Tyle mowi przepis. Ja dodaje jeszcze starta skorke z dobrze wyparzonej cytryna,
                                                  albo dwuch i sok z połowki cytryny.

Pieklam w 180 stopniach, nie pamietam ile sie piekla ale jakies 45 minut.
                                                  Trzeba zagladac przez szybke.
                                                  • kocurek100 Re: Obiecana babka cytrynowa 22.04.06, 18:28
                                                    Feromonko, zdjecia Madzi sa juz w Twojej skrzynce.
                                                    Balbinko, a ja jeszcze Twoich zdjec nie dostalam.... Przeslesz?
                                                    Althea, ciasta to jedyna rzecz, ktora mi w kuchni wychodzi - zbieram przepisy i
                                                    chyba niedlugo cos sklece smile
                                                  • matala6 Z ranca .... 22.04.06, 18:49
                                                    dostalam malpe
                                                    i ... przesuniecie wiosenne bylo crying
                                                    Tygodniowe i swieca nie pomogla ...
                                                  • fantaisie Re: Z ranca .... 22.04.06, 18:50
                                                    Ojejsad(( jak mi przykro Matalko! Całuskuję Cię bardzo mocno, a może mocniej gdyż
                                                    tez jestem @....
                                                  • matala6 Stokrociu .... 22.04.06, 18:51
                                                    choc mi smutno
                                                    to ciesze sie z Toba!!
                                                    W koncu wiosna i Stokrotki musza byc smile)
                                                  • fantaisie Matalko!!! 22.04.06, 18:53
                                                    Skarbie nie smuć się! I dla nas zaświeci słoneczkosmile zobaczysz...
                                                  • althea35 Re: Matalko!!! 22.04.06, 19:19
                                                    Sciski matalko!
                                                  • bebell Re: Matalko!!! 22.04.06, 19:44
                                                    Matala, strasznie mi przykrosad(( sciskam...
                                                  • fantaisie Idę tańczyć, pić i śpiewać:)))))))) 22.04.06, 19:52
                                                    Może zajrzę jak wrócę, odwaliłam się jak szczur na otwarcie kanału i idziemy,
                                                    mam nadzieję, ze się nie doprawię bo idę w pończochachsmile)) cos tam jeszcze mam
                                                    na sobietongue_out
                                                    Buzi
                                                  • bebell Re: Idę tańczyć, pić i śpiewać:)))))))) 22.04.06, 19:56
                                                    ja lece do kinasmile) acosmile))

Balbinko- my wcale często nie chodzimy do teatru, oststni raz byliśmy na
                                                    poczatku grudnia...
                                                  • althea35 Re: Idę tańczyć, pić i śpiewać:)))))))) 22.04.06, 20:06
                                                    A lecsmile A na co, bebelku??

Monia, baw sie dobrzesmile
                                                  • matala6 Magdunia w biedronkach 22.04.06, 20:10
                                                    cudna wink))
                                                    Juz sie posmutkowalam
                                                    Bedzie tylko lepiej.
                                                    Kapiel a potem lozeczko.

Laskowi tez lepiej wink)
                                                  • matala6 Re: Idę tańczyć, pić i śpiewać:)))))))) 22.04.06, 20:10
                                                    I udanego cieplego wieczorku wink)
                                                  • ma_ruda2 Re: Idę tańczyć, pić i śpiewać:)))))))) 22.04.06, 20:38
                                                    Matalka sciskam mocno, mocniutko smile

Bebelek wlasnie na co ty do kna lecisz??? bo ja ide na epoke lodowcowa 2 i ide
                                                    i ide i dojsc nie moge sad(((

Fantaisie milej zabawy smile)

Balbinka sciskam tak bez powodu, za to ze jestes smile) buzi...

lece na kryminalnych i lody wisniowe algidy big_grinDD
                                                  • bebell Re: Idę tańczyć, pić i śpiewać:)))))))) 22.04.06, 20:39
                                                    na tongue_outlan doskonały" Spike'a Leesmile)) zjem sobie popcornsmile)
                                                    i ciekawe czy w kinie śmierdzi???smile))
                                                  • melba7 Re: Idę tańczyć, pić i śpiewać:)))))))) 22.04.06, 21:14
                                                    matalko...a byłam p.r.a.w.i.e pewna...sciskam mocno
                                                    A ja nadal w objęciach Zofii...filozofiiwink
                                                  • melba7 Tatanka, a komu masz się pożalić, jesli nie nam 22.04.06, 21:23
                                                    smile
    • tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 21:11
      Stokrotko - GRATULACJE!!!!!!! Az lezki mam w oczkach na samą myśl o Twoim szczęściu. Slów mi brakuje...

Matala - Przykro mi, że @ sobie przyszla, oby sobie szybko poszla i pozwolila zaczac kolejny - oby owocny - dla Was cykl.

Fantaisie - Baw się Slonko dobrze i nie wracaj szybciutko (czytajsurprisedby Cię brzuszek nie bolal)!!

I nie wiem co mialam dalej napisac...
    • tatanka-2002 Re: Pociany - my tutaj czekamy:))) 22.04.06, 21:14
      Poza tym ja po ciezkim i dolujacym dniu
      wrocilam do domku i kiedy sobie pomyslę,
      ze jutro ostatni dzien weekendu,
      a ja znowu bede caly dzien poza domkiem
      i znowu bede miala takie zaleglości....

Mogę się pożalić???? bo mi tak straszne smutno...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka