yskyerka mam dość leżenia!! 05.05.06, 12:27 Nie sądziłam, że w połowie drugiego dnia to powiem, ale tak właśnie jest. Wszystko mnie boli, jest mi niewygodnie i już chciałabym wstać i normalnie funkcjonować. Nie rozumiem, jak można przeleżeć całą ciążę. Przecieć to katorga! Ech, musiałam sobie ponarzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
tankgirl5 Re: mam dość leżenia!! 05.05.06, 15:18 Och Yskyerko rozumiem Cię doskonale- ja przeleżałam prawie trzy miesiące! Makabra. Ale powiem Ci, że to nie jest takie straszne- najgorsze jest leżenie w szpitalu! Pod koniec ciąży jak musiałam co rusz na kilka dni do szpitala to myślałąm, ze oszaleję. Najdłużej byłam ostatnim razem jak już urodziłam- to był tydzień! ech wolała bym miesiąc leżeć w domu niż dzień w szpitalu. A jak poznałam tam laski co po kilka miesięcy leżały w szpitalu na podtrzymaniu to normalnie wymiękałam! Tak więc ciesz się, że jesteś w domku! Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: mam dość leżenia!! 05.05.06, 15:27 Dobrze tankgirl że cię złapałam -proszę o zdjęcia małej Ali, bo ja nie dostałam ( Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: pogromczynie koczkodana łączcie się! 05.05.06, 15:29 Dziewczyny, pomyślcie nad tym nowym wątkiem. Albo czekamy na rozwinięcie sytuacji z Potwors, albo Yskierka w nagrodę za bardzo ładną betę zakłada jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: pogromczynie koczkodana łączcie się! 05.05.06, 15:35 Dziekuje za fotke - Mala jest Przesliczna!! Mysle, ze stworzenie nowego watku powierzymy Yskyerce, skoro tak dobrze jej idzie. Bo u mnie to jeszcze ladnych kilka dni pewnie potrwa, a watek juz sie slimaczy! Ane, a Ty? Marudka typowala i Ciebie do zakladania watku? Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: pogromczynie koczkodana łączcie się! 05.05.06, 15:37 Ane, kiedy u ciebie wyjaśni się sytuacja? Jak nie, to zakładam nowy wątek, bo mnie też irytuje to ślimacze odświeżanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tankgirl5 Ane 05.05.06, 15:38 Ane jak miło Cię "widzieć" Już się poprawiłam i zdjęcie właśnie wysłałam Potwors dziękuję za komplement w imieniu mojej małej księżniczki Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Ane 05.05.06, 15:42 Ane - bardzo wspolczuje!!! Ja mialam 2 razy "lekka" wersje, a i tak byl to koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: pogromczynie koczkodana łączcie się! 05.05.06, 15:37 Fajnie że tak się rozgadałyście. Jest co poczytać, ale niestety teraz mam tak mało czasu, że nie daję rady pisać, a często mam czas tylko omieść wzrokiem tematy rozmów. Szkoda bo znowu fajne przepisy mnie ominą. Ja miałam wczoraj takie ostre zapalenie pęcherza że ledwo żyłam. Nie wiem czy któraś z was miała taki typowy ostry przypadek z krwiomoczem na końcu. Masakra. Ale wystarczył urosept i redsik żeby trochę mi ulżyło. Dziś jest duuuużo lepiej ale jak nie przejdzie do poniedziałku to muszę iść po antybiotyki. W każdym bądź razie - chcę czy nie chcę wyluzować się muszę, pasuję w tym miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: pogromczynie koczkodana łączcie się! 05.05.06, 15:40 Potwors nawet gdybym się teraz starała to jestem teraz w połowie cyklu, ale ze względu na niezbyt dobre samopoczucie - odpuszczam ) Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: pogromczynie koczkodana łączcie się! 05.05.06, 15:47 zapraszam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=41322025 Odpowiedz Link Zgłoś