daaisy1 01.05.06, 23:36 czy któraś z Was go stosowała? jesli tak, to z jakim skutkiem? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viola_j Re: Clostilbegyt 02.05.06, 07:54 Ja stosuję, efektem jest owulacja. Juz od pierwszego cyklu pojawiły sie pęcherzyki wzrsatajaące po jednym w każdym jajaniku, chociaż doktor mówił, że lepiej gdyby pojawiał się jeden. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nanna75 Re: Clostilbegyt 02.05.06, 08:34 chyba z dobrym skutkiem. To byl moj pierwszy cykl z clo i wczoraj w 30 dc pojawila sie blada kreseczka na tescie Pozdrawiam. Nanna Odpowiedz Link Zgłoś
skaluz Re: Clostilbegyt 02.05.06, 08:36 Ja rowniez stosowalam - skutek - obecnie 21 tc Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: Clostilbegyt 02.05.06, 12:54 dziękuje dziękuje i jeszcze raz dziękuję..własnie takie odpowiedzi chciałam usłyszeć a powiedzcie proszę jak długo wcześniej nie mogłyście zajśćw ciążę? jeszcze raz dziękuję miłego dnia Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
keja34 Re: Clostilbegyt 02.05.06, 13:06 ja brałam jeden cykl. Efekt ciąza blizniacza obecnie 25 tc. Tabletki anty odstawiłam w maju 2005 a w listopadzie biorac CLO udalo sie i zaszlam w ciaze.Trzymam kciuki Kasia i kropki Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: Clostilbegyt 02.05.06, 13:42 wielkie dzięki za optymistyczne wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
skaluz Re: Clostilbegyt 03.05.06, 13:33 poronienie, przepisowa przerwa 3 m-ce, potem prawie rok staran, bralam bromergon i metformax - nie pomagaly, udalo sie w pierwszym cyklu z clo Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 do skaluz 03.05.06, 20:33 bardzo się ciesze..że Ci się w końcu udało mam nadzieję..że u mnie też wszystko rozegra się w pierwszym podejściu pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
agatta-a1 CLO 04.05.06, 08:14 dziewczyny mam od lekarza przepisane CLO przez 5 dni po dwie tabletki, ale nic nie mówił o monitoringu. boję się brać CLO po przeczytaniu ulotki. miałyście monitoring????????? jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę mnogą po CLO???????kiedy powinien być robiony monitoring w cyklu z CLO??? proszę pomóżcie bo nie wiem co robić! Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: CLO 04.05.06, 08:34 ja mam brać przez 5 dni po jednej tabletce, począwszy od pierwszego dnia cyklu, a w 14 dc mam się zgłosić na USG Odpowiedz Link Zgłoś
suzannka23 Re: CLO 06.05.06, 19:37 Ja też brałam clo od 5 do 9 dc po 2 tabletki bez żadnego monitoringu, tylko kupiłam sobie testy owulacyjne i na tej podstawie próbowałam ustalić czy jest owulacja czy nie. Wiem, że nie zawsze przy braniu clo jest monitoring. U mnie się udało, 1 cykl brania i ciąża. Obecnie 12 tc. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: CLO 06.05.06, 22:16 gratuluję suzannka wszystkiego naj a swoją drogę ciekawe..czym spowodowane są rozbieżności...ja mam brać od 1 do 5 dnia cyklu po jedenj tabletce..a Ty od 5 do 9 po dwie tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
madziasm Re: CLO 08.05.06, 11:21 Byłam stymulowana Clo. Udało sie podczas trzeciego cyklu. Mialam monitoring i podanie Pregnylu na pekniecie pecherzyka po stwierdzeniu pecherzyka dominujacego- u mnie zawsze były dwa. Dodatkowo od 23 dc łykałam Duphaston, a w cylku w ktorym sie udalo takze Bromergon 2 x dz po 1/2 tabl. Obecnie jestem prawie w 21 tyg ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
bluma1976 Re: CLO 08.05.06, 11:22 Witam Was, a umnie jest jeszcze bardziej dziwne. Lekarz kazał mi brac od 2 do 6 dnia cyklu po 1/4 tabletki, tez bez monitoringu. Obecnie mam drugi cykl i za tydzien sie okarze....ale obawiam sie ze nic z tego. Moze to jest za mała dawka... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: Clostilbegyt 08.05.06, 12:32 sama nie wiem,.jak to z tymi dawkami..jest.. ja wciąż czekam na @..i nic...a to już 41dc.. Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 :):):):) 09.05.06, 09:01 @ nie ma...ale test ciążowy pozytywny - obejdzie się bez clo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś