Dodaj do ulubionych

22 maja- ujrzałam dwie czerwone kreseczki:)

22.05.06, 10:41
Dziś je ujrzałam...dwie wielkie czerwoniaste krechysmile))Wiecie co Wam
powiem...los potrafi zaskakiwaćsmileMocne starania miały rozpocząc sie od tego
cyklu a tu jużsmileSpecjalnie sie nie staraliśmy w tym miesiącu...tzn omineliśmy
dni największej płodności, bo robiłam zdjecie pantomograficzne i obawiałam
się jego wpływu na możliwą ciąże.Powiem Wam, że jeszcze to jakoś do mnie
chyba ne dociera...to w zasadzie drugi cykl starań( z czego pierwszego bym
wcale nie uznawała za starania jakieś specjalnesmileCiesze się i obawiam
zarazem.Czy ta mieszanka uczuć jest normalna?Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • alfa156 Re: 22 maja- ujrzałam dwie czerwone kreseczki:) 22.05.06, 11:08
      Gratulacje wilekie, taki piekny i dzień i taka cudowna nowina. Dbajcie o
      siebie!!!
    • luna67 Re: 22 maja- ujrzałam dwie czerwone kreseczki:) 22.05.06, 11:12
      Gratuluje!!!
      Dbaj o siebie i o fasolke!!
      Ja robie jutro, wiec trzymaj za mnie kciukiwink)))
      • monica233 Re: 22 maja- ujrzałam dwie czerwone kreseczki:) 22.05.06, 11:26
        Joanno naprawde Ci gratulujesmilezycze ci spokojnych 9 miechow i dbaj o siebie i
        dzidziesmileNaprawde ci zazdroszcze tez bym chciała okropnie w ciazy zajsc ale
        niestety staramy sie juz 18 miechow i nic ale u lekarza niebyłam wogule ani
        niemierze tempki ani kwasu foliowego kompletnie nic stracilam nadzieje:
        (Pozdrawiam buzkasmile
        • mamadacja Re: 22 maja- ujrzałam dwie czerwone kreseczki:) 22.05.06, 11:35
          Gratulujęsmile) Ja zrobię dzisiaj po południu - też się nie staraliśmy w tym
          miesiącu, a być może i niespodzianka mi się trafismile My po trzech nieudanych
          cyklach prób zastopowaliśmy a dzisiaj coś mi się spóźnia @smile
    • krzywaa Re: 22 maja- ujrzałam dwie czerwone kreseczki:) 22.05.06, 11:48
      Gratuluję!!!Nic tylko sie cieszyćsmilesmilea reszta zawsze jakos sie układasmile
      Pozdrawiam
    • joanna796 Re: 22 maja- ujrzałam dwie czerwone kreseczki:) 22.05.06, 11:54
      Witajcie kobitki.Serdecznie Wam dziękuję za gratulacjesmile
      Luna 67- czekam na wieści
      monica 233-pamiętaj...los płata figlewinkTrzeba mieć nadzieję.
      mamadacja- mam dzis wolne, więc zajrzę od czasu do czasu w komp i czekam na
      wieścismile
      • mamadacja Re: 22 maja- ujrzałam dwie czerwone kreseczki:) 22.05.06, 15:46
        Bladziutka ( ale i mąż ją widzi bez lupy) druga kreseczkasmile Trochę zaczęłam się
        bać - i strasznie cieszyćsmile Właśnie otwieram swoją działalność(oprócz pracy na
        etacie) i nie wiem jak to będzie - dwójka dzieci, praca.... Ale się cieszę i ja
        i mój mążsmile Pozdrawiamsmile
        • joanna796 Re: 22 maja- ujrzałam dwie czerwone kreseczki:) 22.05.06, 15:53
          Gratulacje.Wszystko będzie ok.Strach i radość widzę że występuja w parze nie
          tylko u mniesmileTo moja pierwsza ciąża.Nie martw sie wszystko się ułoży.J
          • luna67 Re:Joanna796 22.05.06, 17:08
            Napisz prosze w ktorym dniu od owu robilas ten test
            • joanna796 Re:Joanna796 22.05.06, 17:24
              Powiem Ci, że tak szczerze to miałam pokićkany ten cyklsmileKilka ostatnich było
              takich bo stały sie nieregularne i wydłużył.Wczesniej miałam jak w zegarkuwięc
              ostatnia miesiączke miałam 14 kwietnia,nie mierzyłam temp, nic z tych
              rzeczy.Dokładnie nie wiem kiedy była owu 1-3 maja chyba.A test zrobiłam dziś.
          • mamadacja Re: 22 maja- ujrzałam dwie czerwone kreseczki:) 22.05.06, 17:38
            Moja już drugasmile A radość i strach ten sam co przy pierwszejsmile Kiedy idziesz do
            gina?
            • joanna796 Re: 22 maja- ujrzałam dwie czerwone kreseczki:) 22.05.06, 17:54
              Jestem na etapie poszukiwania lekarza.Wczesniej chodziłam na nz ale nie byłam z
              kobity zadowolona.Nie wiem czy prywatnie czy na nfz.Jestem laikiem w tych
              sprawach.Zastanawiam sie nad S. Świderskim.A jak na nfz to nie wiem do kogo.Tak
              wiec tak przedstawia sie sprawa z lekarzemsmileNajchetniej poszłabym dziśsmileA jak u
              Ciebie?
              • mamadacja Re: 22 maja- ujrzałam dwie czerwone kreseczki:) 22.05.06, 18:01
                Ja jestem z Zielonej Góry - co do lekarza wacham się między jednym prywatnym,
                który uratował moje pierwsze dziecko w czasie porodu lub drugim chwalonym i z
                lepszym zapleczem sprzętowym. Zamierzam pójść za dwa tygodnie - dopiero wtedy na
                USG można stwierdzić czy wszystko w porządku z zarodkiem ( bo ja zaszłam między
                6 - 12 maja - mam bardzo krótkie cykle).
    • emkz Re: 22 maja- ujrzałam dwie czerwone kreseczki:) 22.05.06, 17:30
      Gratki!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka