Dodaj do ulubionych

Testujemy 04 czerwca

24.05.06, 12:05
Jest nas więcej, zróbmy sobie listę, będzie raźniej i prościej wytrzymać tak
dłuuugosmile
Obserwuj wątek
    • alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 12:46
      No co jest, przecież nie jestem samasmile!!!
      • buzka5 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 13:24
        No ja się nie przyłączę, ale życzę II smileU mnie testowanie dopiero koło 20
        czerwca.....
        • alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 13:28
          To powodzenia111111, ja zatestuję, chyba że....
          A boli jak na okres, ale staram się nie mysleć.
    • kostka25 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 13:32
      no to i ja tu wskoczę. Faktycznie będzie prościej.
      Dobrze że jest to forum to przynajmniej mam co robić jak nie mam pracy. No i
      nie jestem sama.
      • dziubasek_ona 11 czerwca 24.05.06, 13:38
        Przyłączam się. Testuję 11 czerwca a 29 maja idę na pierwsze usg zobaczyć jak
        tam moja owulacja i czy można już działać smile
        Pzdr, Gosia.
        • alfa156 Re: 11 czerwca 24.05.06, 15:03
          Powodzenia. Mamcie rację bez tego forum to było by kiepsko smile
    • alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 15:04
      Ale jak tu dać radę do 04, co??? macie pomysł jak nie testować np w piateksmile
      • kostka25 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 15:07
        może wyjazd
        • alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 15:33
          Chetnie, ale małżonek połamany. Nie ma opcji musze siedziećsmile
    • kostka25 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 15:49
      uuuu ,przepraszam.
      • alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 15:57
        Ale na szczęście w staraniach mu to nie przeszkadzasmile Nie wiem jak On to ron\bi
        ale robismile hi hi
    • arabelka78 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 18:00
      A ja też testuję 4 czerwca w niedzielę. No chyba, że szybciej przyjdzie @.
      Alfa156, musimy być w kontakciesmile)
      • dakota123 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 18:19
        ok alfa,nie wytrzymam sama do 6 i zatestuję z wami!!!kupię bobo-test,on podobno
        wykrywa najszybciej.najwyżej powtórzę też kilka dni później,pozdrowionkawink))
        • dakota123 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 18:59
          macie jakieś objawy?u mnie dziś zaczął się ból piersi,są wrażliwe na dotyk i ból
          w podbrzuszu,poza tym okropnie bulgocze mi w brzuchu!!a jak u was?
          • alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 25.05.06, 11:35
            ja ma 37,4 co się nie zdarza, i generalnie gorzej czuje sie wieczorem, wtedy
            boli brzuch, jajnik i totalnie mi niedobrze, ale jak to interpretować to nie
            wiem, ale coś nie czuję się jak na ciążęsad
      • alfa156 do Arabelka 25.05.06, 11:33
        Koniecznie, nie wiem tylko jak wytrzymać do 04 czerwcasmile??? Postanowiałm sobie
        zmierzyć temp. i mam 37,4, nie wiem czy tak ma być czy coś to oanacza??
        Generalnie ja + temperatura nie wystepuje, nawet przy cięzkiej chorobie. dziś
        21 dzien, ciekawe co dalej. oj fajnie że jest to forum!!!!
    • heejakawa Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 19:18
      ja sie tez dolacze, chociaz chcialabym poczekac do 5-6 ale zobaczymy jak to
      bedziesmile Pozdrowionka
      • monia_82 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 20:09
        heejakawa - u mnie teżwychodzi testowanie 6 czerwca, może zatesujemy razem.
        Oczywiscie, jesli wczesniej nic nie zawita - a kyyyyszszszsz smile

Pozdrowionka
        • heejakawa Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 20:10
          chetniesmile zawsze to razem fajniejsmile
          • dakota123 do arabelka78 24.05.06, 21:11
            Arabelka!!przeczytałam na folikówkach że też jesteś z czechowic!!do jakiego gina
            chodzisz?a kogo nie polecasz?pozdrowionkawink)
            • kostka25 Re: do arabelka78 25.05.06, 07:49
              u mnie te objawy takie jak na @. Nie wiem czy to przypadkiem nie urojenia> hihi.
              Dziś jest mój 23 dc, mam obolałe piersi no i brzuszek ćmi. Najgorsze jest to że
              strasznie się wsłuchuję w swoje ciało. I nie mogę przestać o tym myśleć.
              • dakota123 objawy 25.05.06, 17:57
                u mnie w zasadzie to samo co wczoraj-lekki ból w piersiach,są trochę jakby
                powiększone,kłucie w podbrzuszu i dziś doszło jeszcze wzdecie-ledwo dopięłam
                spodnie,które przeważnie lecą mi z tyłka.tez ciągle myślę jestem czy nie
                jestem,niech już będzie 4 lub chociaż 3 wieczorem,pozdrowionkawink))
                • sa.sza co tam, wierzę, że jestem i wskakuję...;) 25.05.06, 19:17
                  hej. przyłączam się do wątku. termin spodziewanej @ = 01.06 czyli Dzień
                  Dziecka, ale ostatnio się spóźniła o prawie 2 dni, więc poczekam do 4 razem z
                  wami...Chyba, że wcześniej @ się pojawi... kysz, kysz!!!
                  • dakota123 cisza................... 26.05.06, 23:28
                    a cóż to za cisza na naszym wątku?aż tak się stresujecie przed testowaniem?głowa
                    do góry,4 czerwca już za 9 dni!!!i wszystko będzie jasnewink))pozdrawiam!
                    • alfa156 Re: cisza................... 27.05.06, 15:00
                      Brzuch mnie boli jak na okres buuuuuu
                      Piersi mnie nie bola nie mam szklistych oczu, mam nadzieje ze to nie zupelna
                      klapa w maju.
                      byle do niedzieli bez niespodzianake po drodze
                      buziaki odezwe sie w poniedzialek
                      • sa.sza Re: cisza................... 28.05.06, 11:02
                        hmmmm...sama nie wiem, co myśleć...wierzyć i się rozczarować czy nie
                        wierzyć...brzuszysko boli jak na @, samopoczucie jak na @ i do tego jeszcze
                        dzisiaj rano tempka z 37 na 36.8 (chociaż się łudzę, że mierzyłam godzinę
                        wczesniej niż zwykle, więc powinnam dodać 0.1 'C...). pocieszcie,
                        dziewczyny smile... ale, ale - właśnie za oknem u mnie zaświeciło słonko, a cały
                        ranek lało - może to dobry znak???
                        • dakota123 Re: cisza................... 28.05.06, 21:10
                          dziewczyny!!!głowy do góry!maj to piękny miesiąc ale czerwiec jeszcze piękniejszy.
                          sa-sza nie przejmuj się,może to jeszcze nie @ tylko jakieś plamienie,tak się
                          czasami dzieje w czasie implantacji zarodka!!
                          a tym z nas którym nie wyjdzie w tym mies.życzę pozytywnego nastawienia do
                          sprawy,nic na siłę,to przecież ma być przyjemność ,prawda?
                          Tym,które nadal czekają (lub wręcz przeciwnie) na wredną @ Zyczę
                          wytrwałości-jeszcze tylko tydzień,razem damy radę,żeby tylko któraś się nie
                          wyłamała i nie zatestowała wcześniej!!!pozdrowionka!!!
                          • sa.sza i przyszła wstrętna @@@!!! 29.05.06, 21:48
                            niestety, przeczucia mnie mnie myliły. to nie było plamienie tylko normalna,
                            aczkolwiek nieregularna (o 3 dni za wcześnie) @@@@@!!!! tym samym muszę zniknąć
                            z grona testujących 4-6. ale trzymam za was wszystkie kciuki!!! I mam nadzieję,
                            że za miesiąc dołączę wreszcie do grona 'dwukreseczkowych' (dłuży mi się
                            strasznie, to już będzie 7 cykl starań. chyba się coraz bardziej "nakręcam", bo
                            mi się cykl rozregulował). papa i dajcie znać, jak wasze testy! pozdrawiam
                            cieplutko.
                            • dakota123 Re: i przyszła wstrętna @@@!!! 29.05.06, 23:03
                              nie przejmuj się i głowa do góry,nawet najgorsza @ kiedyś minie i bedziesz mogła
                              zacząć nowy cykl!!powodzenia
                              ja też trochę oklapłamz tym moim zapałem-brzuch mnie boli jak na @ więc pewno
                              niedługo przyleziecrying((
                              • alfa156 Re: i przyszła wstrętna @@@!!! 30.05.06, 10:14
                                Głowa do góry, głeboki wdech, relaks i do roboty!!!!!
                                Dakota nie gadaj takich rzeczy, mnie już nic nie boli, ani na okres ani na nic
                                innego. Zobaczymy jutro albo w piatek, ale bez dołów mi tutaj!!!!!!smile
                                • dakota123 Re: i przyszła wstrętna @@@!!! 30.05.06, 19:31
                                  ok,ok jak tak sobie trochę "pojojczę" to mi lepiej.
                                  ja niestety termin @ mam w sobotę więc muszę dłużej poczekać.
                                  no ale oby do niedzieli!!!!!!!!
          • monia_82 Re: Testujemy 04 czerwca 27.05.06, 21:23
            ~~~~~~~~~~a kyszszszszszsz~~~~~~~~~
            ~~~~ nie przybywaj wstrętna "ciotko" ~~~~
            ########a kyszszszsz #######

smile
            ...szczęścia nigdy za dużo...
    • kyora Re: Testujemy 04 czerwca 28.05.06, 15:46
      Witajcie, Ja powinnam testować 4 czerwca ale nie będę - robię to co mieisąc i
      ciągle rozczarowania. A wtym miesiącu dużo przytulanka było ale myślę, że nic z
      tego bo w ogóle nic mnie absolutnie nie boli ani piersi ani jajniki. Poczekam
      więc na @ aleza Was będę trzymać kciuki. A jak nie to może za miesiąc?? Ile
      miesięcy już się staracie?
      • sa.sza Re: Testujemy 04 czerwca 28.05.06, 20:07
        no i chyba się zaczyna @.... znowu rozczarowanie... i do tego o 3 dni za
        wcześnie!!!
        • alicja30 Re: Testujemy 04 czerwca 29.05.06, 09:15
          Też spróbuję 4 chociaż spodziewam się @ 8. Myślę, ze jak coś ma być to się już
          4 pokaże. Objawów zadnych sie u siebie nie dopatruję, bo jeszcze będę miała
          jakieś urojone smile Zreszta w pierwszej ciąży żadnych dolegliwości nie miałam
          przez pierwsze 4 tygodnie. Ale jakoś tak bez większego optymizmu do tego
          podchodzę ... Boje się cieszyć na zapas. Potem jest strasznie smutno.

Alicja
          • alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 29.05.06, 12:05
            No juz poniedziałek do niedzieli coraz bliżej. Staram się nie mysleć.......
            • dakota123 Re: Testujemy 04 czerwca 29.05.06, 12:49
              zleci nam szybciej niz się tego spodziewamy,trzeba tylko o tym tyle nie myśleć
              (dobre,tylko jak to zrobić).może jakieś pomysły na zabicie czasu?
              • alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 29.05.06, 12:58
                Ja po pierwsze omijam aptekę szerokim łukiemsmile Mój mąz mnie zajmuje swoim
                barkiem, przyjechali znajomi, i praca, no i praca magisterska czeka, na zmiłuj
                się!!!!
                Ale test musze kupić w piatek u\i mam nadzieję doczekać do niedzieli no chyba
                że w czwartek założe wątek starania czerwcowe.
                buzki
                • dakota123 Re: Testujemy 04 czerwca 29.05.06, 13:51
                  ja niestety nie mam możliwości omijania apteki-codziennie mijam dwa razy w
                  drodze do pracy,jest 2 sklepy dalej od naszej księgarnicrying((ale test kupię
                  dopiero w sobotę po pracy bo gdybym zrobiła to wcześniej to pewno też wcześniej
                  bym zatestowała!chyba że w sobotę przylezie wredna @ to wtedy trzeba się bedzie
                  na nowo starać,buuu
                  • alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 29.05.06, 13:57
                    słuchaj bo się pogubiłam jak długo się stracie??
                    ja też mam apteke koło pracy, i mam do niej kartę rabatowoąsmile i koło domu euro
                    apteke gdzie bobo test kosztuje 10 zł.
                    pokusa ogromna!!!!
                    • kyora Re: Testujemy 04 czerwca 29.05.06, 22:26
                      Witaj, My staramy się od października - niby niedługo ale jak sobie pomyślę
                      ile razy była nadzieja a potem rozczarowanie to jednak to już dlugo. Mam
                      nadzieje, że chpciażkomuś tu się uda tym razem smile)
                  • alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 29.05.06, 13:57
                    a jak z tepm. u Ciebie???
                    • dakota123 alfa156 29.05.06, 18:04
                      to nasz pierwszy cykl starań "na poważnie" tzn.bez zadnych zabezpieczeń.po
                      odstawieniu anty przez 2 cykle uważaliśmy a teraz w 3 "idziemy na
                      całość"-chociaż na razie na luzie,nie mierze tempki,nie robię wykresików
                      owu,może obejdzie się bez tego.jak nie wyjdzie w tym cyklu to bardziej się
                      przyłożę do obserwacji swojego ciała.ale wiesz jak jest-o tym czy jest się w
                      ciąży chciałoby się wiedzieć już następnego dniawink))pozdrawiam!
                      • alfa156 Re: alfa156 30.05.06, 10:28
                        dokładnie. Ja też zabiorę się za wykresy od czerwca jak nic nie wyjdzie. My
                        odstawilismy anty od maja i od razu na całość. Gin powiedział, że nie ma
                        problemu, jak się nie zrobi przerwy. No to nie robimysmile
                        • dakota123 jeszcze tylko 5 dni!!!!!!!!! 30.05.06, 11:53
                          dziewczyny! ja już nie moge się doczekać a wy?
                          chociaż humor trochę mi się pogorszył bo brzuch mnie boli jak na @
                          a ja jej nie chcęsad((((((
                          • alfa156 Re: jeszcze tylko 5 dni!!!!!!!!! 30.05.06, 12:22
                            a mnie boli jak na okressad
                            • dakota123 Re: jeszcze tylko 5 dni!!!!!!!!! 30.05.06, 12:29
                              czyli ten sam ból-okres=@
    • kostka25 Re: Testujemy 04 czerwca 30.05.06, 12:05
      witajcie po przerwie.
      Widzę że dyskusje trwają. U mnie bez zmian, na @ oczekuję w piątek.
      Chociaż mam pokusę w postaci testu, który zakupił mi mąż ( z zaleceniem "jak
      się bedzie spóźniać"), no cóż nie wiem czy wytrwam.....

A jak u was dziewczyny objawy??
      • dakota123 Re: Testujemy 04 czerwca 30.05.06, 12:12
        ja oczekuję (lub raczej nie chce widzieć) @ w sobotę.kusi,kusi ale wstrzymam się
        do niedzielki z testowaniem-nie chce sie rozczarować (w razie czego).
        kostka-wytrzymaj i testuj z nami!!!!!!!!!!!
    • dziubasek_ona Powodzenia! 30.05.06, 12:17
      Cześć dziewczyny.
      Ja wczoraj byłam na monitoringu, na lewym jajniku miałam pęcherzyk Graffa
      18,4mm x 15mm. Wczoraj były staranka i powtórka jutro smile Idę też jutro na
      kolejne USG, żeby zobaczyć czy pęcherzyk pękł. Jak się uda to testuję za 12
      dni. Długo trochę, eh uncertain
      Powodzenia Wam życzę!
      • dakota123 Re: Powodzenia! 30.05.06, 12:25
        ja tobie również życzę powodzonka-teraz w starankach i za 12 dni przy testowaniu!!!
        • dziubasek_ona Re: Powodzenia! 30.05.06, 12:31
          Nie dziękuję wink Jakoś nie nakręcam się za bardzo bo już 2 cykle bezowocne, ale
          wierzę, że w tym się uda? big_grin
    • alfa156 jaki test???? 30.05.06, 13:02
      Jeśli wszystko będzie ok, i nic nie przylezie jutro lub w piatek, to jaki test
      kupujecie?????
      • dziubasek_ona test 30.05.06, 13:12
        Z tego co czytałam to Quick View jest dobry.
    • noel_la Re: Testujemy 04 czerwca 30.05.06, 13:41
      Wpisuje sie na liste 04 czerwca smile 04 jest dla mnie idealny, bo to dzien
      spodziewanej @smile A poki co objawy jak na miesiaczke, piersi bola od pierwszego
      dnia po jajeczkowaniu, obecnie bol narasta, ale mnie zawsze bola przed @smile
      Zaobserwowalam jednak cos, czego nigdy nie mialam. Otoz 5 dnia po jajkowaniu
      przez caly dzien bolal mnie prawy jajnik a wieczorem dostrzeglam 2-3 kropelki
      krwi. Chcialabym to interpretowac jako krwawienie implantacyjne, ale sie boje
      rozczarowania smile
      Pozdrawiam wszystkie niecierpliwie oczekujace na cud stwarzania nowego zycia wink
      byle do niedzieli!
    • majarzeszow Re: Testujemy 04 czerwca 30.05.06, 14:46
      to i ja sie niesmialo dopisuje...... 5 czerwca.....

maja i adas (19.05.2004)
      • alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 30.05.06, 15:17
        Smiało śmiałosmile
    • kyora Re: Testujemy 04 czerwca 30.05.06, 19:19
      Drogie Panie, Obiecałam sobie, że w tym cyklu nie będę sobie robiła złudnych
      nadzieji bo mam poczucie, że nic z tego. Ale oczywiście im bliżej terminu @ tym
      więcej myśli, że może jednak jakimś fuksem smile) I jak tu żyć z samym sobą ?? smile)
      Co u Was??
      • dakota123 Re: Testujemy 04 czerwca 30.05.06, 19:36
        no właśnie,chyba każda z nas ma to do siebie że choć nadzieje małe to zawsze
        jest ziarenko "a może jednak".
        musimy cierpliwie poczekac do niedzieli i sprawa będzie jasna!
        • alfa156 no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 09:01
          Temp. spadła, brzuch boli okresowo, nic z tego już nie będzie.
          • kostka25 Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 10:18
            i ja się pewnie przeniosę na czerwiec. Brzuszek pobolewa jak na @, wszystkie
            objawy na tow skazują.
            • noel_la Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 10:52
              Nie bede sie wylamywac smile moja tempka tez dzis spadla sad
              • alfa156 Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 11:36
                Fajnie że jesteście..................
            • alfa156 Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 14:44
              Tak się zaczęłam zastanawiać, czy temp. ponizej 37 (pomiar był tylko kilka
              razy) na pewno zwiastuje wstręciuchę, a może jest jakaś mała nadzieja????
              • i.f Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 14:56
                Alfa, ja już od tygodnia badam tempke i mam 37,0 - 37,4. Teraz mam 37,1. 30
                maja robiłam test (przed terminem @, bo niecierpliwa byłam i obiecałam sobie na
                urodzinki) i wyszła I kreska. Temperatura nie spada, ale boli mnie jak na @.
                Więc pewnie 04 przyjdzie @. I zacznę starania w czerwcu. Dziewczyny napiszcie
                mi coś o monitoringu jajników, bo jeszcze tej metody nie sprawdzałam smile))
                hihihi.
                Buziaki - Ifcia
              • noel_la Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 15:05
                U mnie temperatura przez caly cykl nie przekracza 37 i nie jest to nic
                niepokojacego. W pierwszej polowie mam srednio 36,3 a w drugiej 36,7. Sam
                spadek ponizej 37 nic nie powie, trzeba przyjrzec sie rozkladzie temperatur w
                calym cyklu, a najlepiej w kilku cyklach smile
                • alfa156 Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 15:57
                  czyli nie zupełnie stracone. jeśli założę cykle 28dni jak przy tabletkach to
                  powinnam dostać dziś lub jutro.
                  • sa.sza Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 18:31
                    ja się zabrałam za pomiary tempki po raz pierwszy w poprzednim cyklu. i tempka
                    w I połowie max. 36,7, 15 dc modelowy skok na 37,0 i aż (a w zasadzie: tylko)do
                    26 dc na tym poziomie. a 26 dc spadek do 36,8 i @@@...zobaczymy jak będzie w
                    czerwcu. trzymam kciuki za wszysttkie smilesmilesmile
                    • dakota123 Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 19:59
                      trochę nieśmiało jeszcze wierzę że wredna @ nie przyjdzie ale niestety wszystko
                      na nią wskazujesad((brzuch boli i nic mi się nie chce.mam jeszcze 3 dni czekania!!!!
    • dziubasek_ona 14dc, monitoring 31.05.06, 20:36
      Witam dziewczyny!
      Dziś miałam znów monitoring. USG pokazało, że nie mam na żadnym z jajników,
      pęcherzyka dominującego. Endometrium wzrosło na 9,4 mm. Ginekolog powiedział,
      że wczoraj lub dziś rano pęcherzyk pękł. Powiedział, że jeśli współżyliśmy
      przedwczoraj i dziś to jest duża szansa smile Oby tak było! Boli mnie prawe żebro,
      strasznie sad
      Pzdr, Gosia.
      • dakota123 Re: 14dc, monitoring 31.05.06, 20:52
        tak więc trzymam kciuki,czeka cię kilkanaście dni niepewności.
        głowa do góry,będzie dobrze,odezwij się jaki wynikwink))
        • dakota123 szybciej!! 31.05.06, 23:30
          niech ten czas szybciej leci,nie mogę doczekać się już niedzieli!!!!!!!!
        • dziubasek_ona 15dc, monitoring 01.06.06, 09:42
          dakota123 no jeszcze 10 dni w niepewności. Jestem dobrej myśli, jak zawsze
          eh smile Ale miałabym prezent na imieninki fiu!
          Miłego dnia wszystkim życzę, Gosia.
          • alfa156 czwartek zostało 3 dni!!!! 01.06.06, 10:26
            dzuiś dzień okresu, i jak do tej pory nic. Brzuch mnie właściwei nie boli.
            Latam do wc sprawdzać, czy jużsmile No może jednak zatestuje w niedziele.....
            Nie bedę miała dostepu do sieci od jutra do poniedziałku, ale piszcie
            koniecznie co i jak. głowy do góry, dziś nawet słonko jest.
    • alicja30 o śledziech :) 01.06.06, 09:06
      Zabawna scenka z życia "kobiety oczekującej".
      Wczoraj kiedy robiłam zakupy coś mnie tknęło, żeby kupić śledzie w occie. Nic
      mi się to nie skojarzyło z żadnymi zachciankami ciążowymi (no bo przecież nie
      można mieć zachcianek w pierwszym tygodniu ewentualnej ciąży smile No ale kupiłam
      te śledzie (nie pamiętam kiedy ostatnio to zrobiłam, chyba rok temu), a jak już
      kupiłam to otworzyłam, a jak już otworzyłam to chciałam spróbować... i na to
      wchodzi mój mąż. Minę miał taką jakbym mu powiedziała "kochanie będziemy mieć
      dziecko" i mówi "czyli na pewno jesteś w ciąży" Dopiero wtedy zdałam sobie
      sprawę jak bardzo "ciążowo" wyglądałam wcinając tego śledzia smile
      No to może ja już nie kupuję testu skoro tak łatwo można sprawdzić czy jest się
      w ciążysmile)) Śledzie wychodzą taniejwink No i przyjemność większa smile

Alicja
      • kyora Re: o śledziech :) 01.06.06, 13:31
        smile)) A ja już drugi dzień latam po ogórki małosolne. Pozdrawiam i byle do
        niedzieli. smile)
        • alfa156 Re: o śledziech :) 01.06.06, 13:33
          Ogórki małosolne wcinam codziennie, ale to nic niezwykłego. Raczej niezwykłe
          jest to, że ja niejadek totalny słodyczy, odczuwam na nie chęć ostatnio. A z
          drugie strony brzuszek boli jak na @....... Powinnam dostać dziś.
    • alfa156 co z tymi testami??? 01.06.06, 13:56
      Nikt nic nie powie, nie poradzi jak sikać na to dziadostwosmile
      • kostka25 Re: co z tymi testami??? 01.06.06, 14:20
        a ja dziś mam straszny ból brzucha...
        pewnie jutro będzie @, albo dziś.
        Mam dość.
        • alfa156 Re: co z tymi testami??? 01.06.06, 14:23
          Jej przestań bo ja też się załamię. Boli mnie dół brzuszka i jajnik kłuje.
          Latam do kibla oglądać czy juz się ze mnie leje, czy nie. Nie wiem jaki mam
          cykl bo zarłam tabletki przez 10 lat. Nie bolą mnie cycki, i jadam to ca
          jadlam. Wynika że czas kupic raczej tampony.
          • kostka25 Re: co z tymi testami??? 01.06.06, 14:30
            no i kicha....
            Jest ta wstrętna @, sad((((((((
            Przyszła dzień wcześniej, no i od nowa liczenie. Tylko nie wiem jak teraz
            liczyć, od dzisiaj 1 dzień czy od jutra?
            • noel_la Re: co z tymi testami??? 01.06.06, 14:37
              Licz od dzisiaj Kostka25. Pierwszy dzien krwawienia jest pierwszym dniem cyklu.
              • kostka25 Re: co z tymi testami??? 01.06.06, 14:42
                dzięki.
                W takim razie ja wskakuję na czerwiec. Będę was odwiedząła. A teraz jestem
                na : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=42860532.

• alfa156 Re: co z tymi testami??? 01.06.06, 15:44
              z tego co wiem to od dziiasj. Głowa do góry czerwiec jeszcze piekniejszysmile
    • kostka25 Re: Testujemy 04 czerwca 01.06.06, 16:13
      tak jak ktoś już pisał: początek cyklu jest do zniesienia.Ale to końcowe
      czekanie. Dobija.
      W tym miesiącu los mnie oszczędził o jeden dzień.
      A za was trzymam kciuki.
      • dakota123 Re: Testujemy 04 czerwca 01.06.06, 17:42
        ja też z niecierpliwością latam do łazienki sprawdzic czy aby nie przyszła!niby
        ma być 3 ale wiem jaki numer mi wytnie??? pozdrowionka!!!!!!!!
        • kyora Re: Testujemy 04 czerwca 01.06.06, 17:52
          Ja nawet nie biegam bo od dwóch dni ciągle mi się wydaje, że już dostałam
          (histeria?) choć mam dostać dopiero 4. Coś czuję, że znowu będzie rozpacz - a
          miałam się nie nakręcać.
          • dakota123 Re: Testujemy 04 czerwca 01.06.06, 17:54
            najgorsze jest to czekanie,juz nie wiem co z sobą zrobić!!!
            • noel_la Re: Testujemy 04 czerwca 02.06.06, 09:05
              witam wszystkie niecierpliwe kolejnego dnia smile juz niedlugo wink w niedziele
              powinna nadejsc, oby mnie zawiodla tym razem smile u mnie temperaturka po spadku
              sprzed 2 dni wrocila na wysoki poziom, ale 2 dni przed @ tez taka mialam.
              Mierze tempke od kilku miesiecy i teraz nieprzerwanie analizuje swoje
              wykresiki, porownuje, licze, mierze, hehe, analityk sie ze mnie zrobil na
              calego smile Ale bardzo znerwicowany analityk! Kostka ma racje, koncowka
              wyczekiwania jest najgoretrza i nie do wytrzymania!
              • dakota123 ja już jutro!!! 02.06.06, 18:40
                hej kobitki!!!
                przesunęłam o jeden dzień testowanko-wyjeżdżamy na weekend i nie chcę testować
                "nie u siebie" tak więc przyśpieszę o jeden dzień!
                co ma być to będzie-jutro termin @ więc jeśli jestem to i jutro wyjdzie!!!
                trzymajcie kciukiwink))
                • alicja30 Re: ale głupota... 02.06.06, 22:06
                  A ja dzisiaj (nie wiem po co) zrobiłam sobie test. No i oczywiście nic nie
                  wyszło, bo i wyjść nie mogło. @ mam mieć 8.06 więc nawet niedziela to jeszcze
                  wcześnie na testowanie, ale sobie przez chwilę pomyślałam, że jak może wykryć
                  ciążę już w 6 dniu to przecież jest szansa... no i zanim się zastanowiłam to
                  zrobiłam (bo miałam już kupiony na niedzielę) ... i tak patrzyłam w to okienko
                  i wiedziałam że nic nie wyjdzie, ale patrzyłam, bo może ... chyba juz mi nerwy
                  puszczają.
                  No i tak nic nie wiem. Brzuch mnie boli od wczoraj, ale nie jak na okres,i mam
                  co chwile nudnośći... chyba mam już ciążę urojoną sad Chyba nie będę testować aż
                  do 8. Poczekam na @ a jak nie nadejdzie ... to się będę cieszyć smile
                  Alicja
                  • dakota123 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 07:40

• dakota123 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 03.06.06, 07:43
                      Sorki,z tego szczęścia trzęsą mi się ręce!
                      Zatestowałam dzień wcześniej i nie żałuję bo wynik jest POZYTYWNY,chciałabym
                      wykrzyczeć to całemu światu a wszyscy jeszcze śpią!
                      Oczywiście i dla was kochane porcja fluidków~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                      łapcie jak najwięcej i powodzenia jutro,czego wszystkim wam życzę z całego
                      serduszka!
                      Pozdrawiam cieplutko!
                      • alicja30 Re: Gratulacje! 03.06.06, 10:35
                        Super wiadomość!!!Gratuluję, ale muszę się szczerze przyznać, że strasznie Ci
                        zazdroszczę smile)) Ale tak pozytywnie, bo ja jeszcze czekam.

Alicja
                        • noel_la Re: Gratulacje! 03.06.06, 11:00
                          I ja sie przylaczam do gratulacji smile)) Tez ci zazdroszcze smile ale BARDZO sie
                          ciesze, ze ci sie udalo!!!!!!!!!!!!
                          Rowniez przyspieszylam test, z powodu lekkiego plamienia, nie chcialam juz sie
                          ludzic. No i faktycznie wyszedl negatywny. Czas dla mnie wskoczyc na watek
                          czerwcowych staran smile
                        • alfa156 Re: Gratulacje! 03.06.06, 18:58
                          wieeelgachne gratulacje. ja niestety dostałam.....
                          ale to pierwszy miesiac po odstawieniu i musialo sie tak skonczyc coz jestem
                          teraz na czerwcu buziaki wielkie dbaj o siebie!!!!
                          • dziegielek Re: Gratulacje! 03.06.06, 19:12
                            Super wiadomość dakota123.Ja wiem o mojej fasolce od środy.Trzymajcie się dziewczyny!!!
    • misia_75 Re: Testujemy 04 czerwca 03.06.06, 19:35
      Witam
      To ja dołącze do grona dwóch kresek(wyskoczyły dzisiaj rano na teście).Z
      edziecka przenosze się tutaj.
      Pozdrawiam
      • monia_82 Re: Testujemy 04 czerwca 04.06.06, 10:43
        misia_75 - Moje najszczersze płynące z serca gratulacje!!!
        Troszke Ci zazdroszcze smile)
        Ja będę testować 8, bo 7 niby ma pojawić się @ -mam nadzieje, ze nie przyjdzie.
        Jak narazie nie mam zadych objawów - czasami mnie brzuch pobolewa ale to bardzo
        podobne bóle jak na @ - pożyjemy - zobaczymy
        A Wam życze spokojnych i zdrowych 9M

Pozdrawiam
        Monia
    • arabelka78 Re: Testujemy 04 czerwca 04.06.06, 12:20
      No to ja też!!! Dzisiaj rano 2 kreseczki!!!!!!!!!!!! A serce jak mi
      waliło???????????????????????? Ale bosko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • nadya22 arabelka, dziegielek, dakota, misia_75, 04.06.06, 15:58
        Wielkie gratulacje big_grin Cieszę się razem z Wami dziewczyny smile Uważajcie na siebie
        mamusie i na swoje fasolki (kropeczki, kaczorki itd.) Spokojnych i radosnych 9
        miesięcy życze, mało bolesnego porodu tongue_out i dużo radości i uciechy ze swojej
        pociechy - pamiętajcie by być przy nich jak będą robić pierwsze kroczki, jak
        powiedzą pierwsze słowo itp. smile
        • dakota123 nadya 04.06.06, 20:32
          dzięki za miłe słówka,życzę i tobie jak najszybciej tego pięknego widoczku.co z
          twoją @,nie powtarzasz testu?
          • nadya22 Re: nadya 04.06.06, 22:43
            Testu narazie nie powtarzam, bo nie ma sensu sad Widocznie mimo tak ładnego
            skoku tempki cykle są bezowulacyjne uncertain Ide w przyszły poniedziałek do gina,
            zrobi mi usg i wtedy będziemy myśleć co dalej, albo jakieś leki i koniecznie
            monitoring, bo chce mieć pewność, że jajeczka są i odpowiednio rosną,a potem
            pękają smile
            • alicja30 Re: czekacie jeszcze? 05.06.06, 23:09
              Czy jest tu jeszcze ktoś kto czeka i nie stracił nadziei? Ja mam dostać @ 8 ale
              dzisiaj znowu powtórzyłam test i nic. Jeśli mają być dwie w tym miesiącu to
              powinny już być. Chyba, ze moje rozchwiane owulacje "przeniosły się" na koniec
              cyklu - no to nie tracę jeszcze nadziei.

Alicja
              • alfa156 Re: czekacie jeszcze? 06.06.06, 09:08
                Czekaj spokojnie i zatestuj dopiero po dniu spodziewanej@. Wyluzuj bo
                powariujejmysmile Pamiętaj,,że masz nasze wsparcie i bez względu na wyniki,wpadnij
                do nas na starania czerwcowe. Mnie się już problem rozwiązał i w tym miesiącu
                nic nie mierzę nie obserwuję bo kota można dostać. Dawaj znać co i jak Trzymamy
                kciuki.
                • alicja30 Re: no i wszystko jasne @ 06.06.06, 12:01
                  myślałam ,że się załamię jak sie nie uda, ale nie smile widac to jeszcze nie
                  teraz. Za bardzo sie stresowałam, jakby to były wyścigi smile a przeciez idą
                  wakacje, dobry czas na "zachodzenie".

No to do zobaczenia na czerwcowych staraniach

Alicja
                  • misia_75 Re: no i wszystko jasne @ 06.06.06, 12:16
                    alicja30 napisała:
                    > a przeciez idą wakacje, dobry czas na "zachodzenie".

Swięta racja, dziecko urodzi się na wiosne,naprawdę piękna pora na pierwsze
                    spacery.Ja już na wiosnę się nie załapiesmile, miałam zaczynać starania w
                    sierpniu,ale los zdecydował inaczej i będzie luty.Moja pierwsza córka jest z
                    maja i było wspaniale,te długie pierwsze spacery...No i ciąża w zimie
                    zdecydowanie mniej uciążliwa.
                    A więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszłosmile Pozdrawiam.
              • amoniaaa Re: czekacie jeszcze? 07.06.06, 11:57
                Ja miałam mieć @ w niedzielę czyli 4 czerwca... Do teraz cisza, choć trochę się
                obawiam,bo brzuch boli mnie tak jakbym miała dostać @... Dam znać co i jak.
                Poczekam jeszcze trochę z tym testem wink
                • alfa156 Re: czekacie jeszcze? 07.06.06, 12:07
                  Daj znać koniecznie!!!!!!!!!!!!!
                  • mb800 Re: czekacie jeszcze? 07.06.06, 13:18
                    No i ja odpadam. Wczoraj zrobiłam sobie test popołudniu koło 18 , 4 dni przed
                    terminem @ i co ? i nic cryingjedna kreska. Nie udało sie znów w tym
                    cyklu.wszystkie objawy dzis minęły crying
                    • amoniaaa Nic straconego!!!! 07.06.06, 14:11
                      Dawaj jeszcze jeden test na kilka dni po spodziewanej @... i przede wszystkim z
                      rannego moczu. U mojej siostry to miało ogromne znaczenie. Pierwszy popołudniu
                      jej nie wyszedł a już rano były piękne 2 kreseczki big_grin Powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka