alfa156 24.05.06, 12:05 Jest nas więcej, zróbmy sobie listę, będzie raźniej i prościej wytrzymać tak dłuuugo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 12:46 No co jest, przecież nie jestem sama!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buzka5 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 13:24 No ja się nie przyłączę, ale życzę II U mnie testowanie dopiero koło 20 czerwca..... Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 13:28 To powodzenia111111, ja zatestuję, chyba że.... A boli jak na okres, ale staram się nie mysleć. Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 13:32 no to i ja tu wskoczę. Faktycznie będzie prościej. Dobrze że jest to forum to przynajmniej mam co robić jak nie mam pracy. No i nie jestem sama. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona 11 czerwca 24.05.06, 13:38 Przyłączam się. Testuję 11 czerwca a 29 maja idę na pierwsze usg zobaczyć jak tam moja owulacja i czy można już działać Pzdr, Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: 11 czerwca 24.05.06, 15:03 Powodzenia. Mamcie rację bez tego forum to było by kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 15:04 Ale jak tu dać radę do 04, co??? macie pomysł jak nie testować np w piatek Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 15:33 Chetnie, ale małżonek połamany. Nie ma opcji musze siedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 15:57 Ale na szczęście w staraniach mu to nie przeszkadza Nie wiem jak On to ron\bi ale robi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
arabelka78 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 18:00 A ja też testuję 4 czerwca w niedzielę. No chyba, że szybciej przyjdzie @. Alfa156, musimy być w kontakcie) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 18:19 ok alfa,nie wytrzymam sama do 6 i zatestuję z wami!!!kupię bobo-test,on podobno wykrywa najszybciej.najwyżej powtórzę też kilka dni później,pozdrowionka)) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 18:59 macie jakieś objawy?u mnie dziś zaczął się ból piersi,są wrażliwe na dotyk i ból w podbrzuszu,poza tym okropnie bulgocze mi w brzuchu!!a jak u was? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 25.05.06, 11:35 ja ma 37,4 co się nie zdarza, i generalnie gorzej czuje sie wieczorem, wtedy boli brzuch, jajnik i totalnie mi niedobrze, ale jak to interpretować to nie wiem, ale coś nie czuję się jak na ciążę Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 do Arabelka 25.05.06, 11:33 Koniecznie, nie wiem tylko jak wytrzymać do 04 czerwca??? Postanowiałm sobie zmierzyć temp. i mam 37,4, nie wiem czy tak ma być czy coś to oanacza?? Generalnie ja + temperatura nie wystepuje, nawet przy cięzkiej chorobie. dziś 21 dzien, ciekawe co dalej. oj fajnie że jest to forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
heejakawa Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 19:18 ja sie tez dolacze, chociaz chcialabym poczekac do 5-6 ale zobaczymy jak to bedzie Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
monia_82 Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 20:09 heejakawa - u mnie teżwychodzi testowanie 6 czerwca, może zatesujemy razem. Oczywiscie, jesli wczesniej nic nie zawita - a kyyyyszszszsz Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
heejakawa Re: Testujemy 04 czerwca 24.05.06, 20:10 chetnie zawsze to razem fajniej Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 do arabelka78 24.05.06, 21:11 Arabelka!!przeczytałam na folikówkach że też jesteś z czechowic!!do jakiego gina chodzisz?a kogo nie polecasz?pozdrowionka) Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: do arabelka78 25.05.06, 07:49 u mnie te objawy takie jak na @. Nie wiem czy to przypadkiem nie urojenia> hihi. Dziś jest mój 23 dc, mam obolałe piersi no i brzuszek ćmi. Najgorsze jest to że strasznie się wsłuchuję w swoje ciało. I nie mogę przestać o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 objawy 25.05.06, 17:57 u mnie w zasadzie to samo co wczoraj-lekki ból w piersiach,są trochę jakby powiększone,kłucie w podbrzuszu i dziś doszło jeszcze wzdecie-ledwo dopięłam spodnie,które przeważnie lecą mi z tyłka.tez ciągle myślę jestem czy nie jestem,niech już będzie 4 lub chociaż 3 wieczorem,pozdrowionka)) Odpowiedz Link Zgłoś
sa.sza co tam, wierzę, że jestem i wskakuję...;) 25.05.06, 19:17 hej. przyłączam się do wątku. termin spodziewanej @ = 01.06 czyli Dzień Dziecka, ale ostatnio się spóźniła o prawie 2 dni, więc poczekam do 4 razem z wami...Chyba, że wcześniej @ się pojawi... kysz, kysz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 cisza................... 26.05.06, 23:28 a cóż to za cisza na naszym wątku?aż tak się stresujecie przed testowaniem?głowa do góry,4 czerwca już za 9 dni!!!i wszystko będzie jasne))pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: cisza................... 27.05.06, 15:00 Brzuch mnie boli jak na okres buuuuuu Piersi mnie nie bola nie mam szklistych oczu, mam nadzieje ze to nie zupelna klapa w maju. byle do niedzieli bez niespodzianake po drodze buziaki odezwe sie w poniedzialek Odpowiedz Link Zgłoś
sa.sza Re: cisza................... 28.05.06, 11:02 hmmmm...sama nie wiem, co myśleć...wierzyć i się rozczarować czy nie wierzyć...brzuszysko boli jak na @, samopoczucie jak na @ i do tego jeszcze dzisiaj rano tempka z 37 na 36.8 (chociaż się łudzę, że mierzyłam godzinę wczesniej niż zwykle, więc powinnam dodać 0.1 'C...). pocieszcie, dziewczyny ... ale, ale - właśnie za oknem u mnie zaświeciło słonko, a cały ranek lało - może to dobry znak??? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: cisza................... 28.05.06, 21:10 dziewczyny!!!głowy do góry!maj to piękny miesiąc ale czerwiec jeszcze piękniejszy. sa-sza nie przejmuj się,może to jeszcze nie @ tylko jakieś plamienie,tak się czasami dzieje w czasie implantacji zarodka!! a tym z nas którym nie wyjdzie w tym mies.życzę pozytywnego nastawienia do sprawy,nic na siłę,to przecież ma być przyjemność ,prawda? Tym,które nadal czekają (lub wręcz przeciwnie) na wredną @ Zyczę wytrwałości-jeszcze tylko tydzień,razem damy radę,żeby tylko któraś się nie wyłamała i nie zatestowała wcześniej!!!pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sa.sza i przyszła wstrętna @@@!!! 29.05.06, 21:48 niestety, przeczucia mnie mnie myliły. to nie było plamienie tylko normalna, aczkolwiek nieregularna (o 3 dni za wcześnie) @@@@@!!!! tym samym muszę zniknąć z grona testujących 4-6. ale trzymam za was wszystkie kciuki!!! I mam nadzieję, że za miesiąc dołączę wreszcie do grona 'dwukreseczkowych' (dłuży mi się strasznie, to już będzie 7 cykl starań. chyba się coraz bardziej "nakręcam", bo mi się cykl rozregulował). papa i dajcie znać, jak wasze testy! pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: i przyszła wstrętna @@@!!! 29.05.06, 23:03 nie przejmuj się i głowa do góry,nawet najgorsza @ kiedyś minie i bedziesz mogła zacząć nowy cykl!!powodzenia ja też trochę oklapłamz tym moim zapałem-brzuch mnie boli jak na @ więc pewno niedługo przylezie(( Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: i przyszła wstrętna @@@!!! 30.05.06, 10:14 Głowa do góry, głeboki wdech, relaks i do roboty!!!!! Dakota nie gadaj takich rzeczy, mnie już nic nie boli, ani na okres ani na nic innego. Zobaczymy jutro albo w piatek, ale bez dołów mi tutaj!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: i przyszła wstrętna @@@!!! 30.05.06, 19:31 ok,ok jak tak sobie trochę "pojojczę" to mi lepiej. ja niestety termin @ mam w sobotę więc muszę dłużej poczekać. no ale oby do niedzieli!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monia_82 Re: Testujemy 04 czerwca 27.05.06, 21:23 ~~~~~~~~~~a kyszszszszszsz~~~~~~~~~ ~~~~ nie przybywaj wstrętna "ciotko" ~~~~ ########a kyszszszsz ####### ...szczęścia nigdy za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
kyora Re: Testujemy 04 czerwca 28.05.06, 15:46 Witajcie, Ja powinnam testować 4 czerwca ale nie będę - robię to co mieisąc i ciągle rozczarowania. A wtym miesiącu dużo przytulanka było ale myślę, że nic z tego bo w ogóle nic mnie absolutnie nie boli ani piersi ani jajniki. Poczekam więc na @ aleza Was będę trzymać kciuki. A jak nie to może za miesiąc?? Ile miesięcy już się staracie? Odpowiedz Link Zgłoś
sa.sza Re: Testujemy 04 czerwca 28.05.06, 20:07 no i chyba się zaczyna @.... znowu rozczarowanie... i do tego o 3 dni za wcześnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja30 Re: Testujemy 04 czerwca 29.05.06, 09:15 Też spróbuję 4 chociaż spodziewam się @ 8. Myślę, ze jak coś ma być to się już 4 pokaże. Objawów zadnych sie u siebie nie dopatruję, bo jeszcze będę miała jakieś urojone Zreszta w pierwszej ciąży żadnych dolegliwości nie miałam przez pierwsze 4 tygodnie. Ale jakoś tak bez większego optymizmu do tego podchodzę ... Boje się cieszyć na zapas. Potem jest strasznie smutno. Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 29.05.06, 12:05 No juz poniedziałek do niedzieli coraz bliżej. Staram się nie mysleć....... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Testujemy 04 czerwca 29.05.06, 12:49 zleci nam szybciej niz się tego spodziewamy,trzeba tylko o tym tyle nie myśleć (dobre,tylko jak to zrobić).może jakieś pomysły na zabicie czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 29.05.06, 12:58 Ja po pierwsze omijam aptekę szerokim łukiem Mój mąz mnie zajmuje swoim barkiem, przyjechali znajomi, i praca, no i praca magisterska czeka, na zmiłuj się!!!! Ale test musze kupić w piatek u\i mam nadzieję doczekać do niedzieli no chyba że w czwartek założe wątek starania czerwcowe. buzki Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Testujemy 04 czerwca 29.05.06, 13:51 ja niestety nie mam możliwości omijania apteki-codziennie mijam dwa razy w drodze do pracy,jest 2 sklepy dalej od naszej księgarni((ale test kupię dopiero w sobotę po pracy bo gdybym zrobiła to wcześniej to pewno też wcześniej bym zatestowała!chyba że w sobotę przylezie wredna @ to wtedy trzeba się bedzie na nowo starać,buuu Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Testujemy 04 czerwca 29.05.06, 13:57 słuchaj bo się pogubiłam jak długo się stracie?? ja też mam apteke koło pracy, i mam do niej kartę rabatowoą i koło domu euro apteke gdzie bobo test kosztuje 10 zł. pokusa ogromna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kyora Re: Testujemy 04 czerwca 29.05.06, 22:26 Witaj, My staramy się od października - niby niedługo ale jak sobie pomyślę ile razy była nadzieja a potem rozczarowanie to jednak to już dlugo. Mam nadzieje, że chpciażkomuś tu się uda tym razem ) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 alfa156 29.05.06, 18:04 to nasz pierwszy cykl starań "na poważnie" tzn.bez zadnych zabezpieczeń.po odstawieniu anty przez 2 cykle uważaliśmy a teraz w 3 "idziemy na całość"-chociaż na razie na luzie,nie mierze tempki,nie robię wykresików owu,może obejdzie się bez tego.jak nie wyjdzie w tym cyklu to bardziej się przyłożę do obserwacji swojego ciała.ale wiesz jak jest-o tym czy jest się w ciąży chciałoby się wiedzieć już następnego dnia))pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: alfa156 30.05.06, 10:28 dokładnie. Ja też zabiorę się za wykresy od czerwca jak nic nie wyjdzie. My odstawilismy anty od maja i od razu na całość. Gin powiedział, że nie ma problemu, jak się nie zrobi przerwy. No to nie robimy Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 jeszcze tylko 5 dni!!!!!!!!! 30.05.06, 11:53 dziewczyny! ja już nie moge się doczekać a wy? chociaż humor trochę mi się pogorszył bo brzuch mnie boli jak na @ a ja jej nie chcę(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: jeszcze tylko 5 dni!!!!!!!!! 30.05.06, 12:22 a mnie boli jak na okres Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: jeszcze tylko 5 dni!!!!!!!!! 30.05.06, 12:29 czyli ten sam ból-okres=@ Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: Testujemy 04 czerwca 30.05.06, 12:05 witajcie po przerwie. Widzę że dyskusje trwają. U mnie bez zmian, na @ oczekuję w piątek. Chociaż mam pokusę w postaci testu, który zakupił mi mąż ( z zaleceniem "jak się bedzie spóźniać"), no cóż nie wiem czy wytrwam..... A jak u was dziewczyny objawy?? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Testujemy 04 czerwca 30.05.06, 12:12 ja oczekuję (lub raczej nie chce widzieć) @ w sobotę.kusi,kusi ale wstrzymam się do niedzielki z testowaniem-nie chce sie rozczarować (w razie czego). kostka-wytrzymaj i testuj z nami!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona Powodzenia! 30.05.06, 12:17 Cześć dziewczyny. Ja wczoraj byłam na monitoringu, na lewym jajniku miałam pęcherzyk Graffa 18,4mm x 15mm. Wczoraj były staranka i powtórka jutro Idę też jutro na kolejne USG, żeby zobaczyć czy pęcherzyk pękł. Jak się uda to testuję za 12 dni. Długo trochę, eh Powodzenia Wam życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Powodzenia! 30.05.06, 12:25 ja tobie również życzę powodzonka-teraz w starankach i za 12 dni przy testowaniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona Re: Powodzenia! 30.05.06, 12:31 Nie dziękuję Jakoś nie nakręcam się za bardzo bo już 2 cykle bezowocne, ale wierzę, że w tym się uda? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 jaki test???? 30.05.06, 13:02 Jeśli wszystko będzie ok, i nic nie przylezie jutro lub w piatek, to jaki test kupujecie????? Odpowiedz Link Zgłoś
noel_la Re: Testujemy 04 czerwca 30.05.06, 13:41 Wpisuje sie na liste 04 czerwca 04 jest dla mnie idealny, bo to dzien spodziewanej @ A poki co objawy jak na miesiaczke, piersi bola od pierwszego dnia po jajeczkowaniu, obecnie bol narasta, ale mnie zawsze bola przed @ Zaobserwowalam jednak cos, czego nigdy nie mialam. Otoz 5 dnia po jajkowaniu przez caly dzien bolal mnie prawy jajnik a wieczorem dostrzeglam 2-3 kropelki krwi. Chcialabym to interpretowac jako krwawienie implantacyjne, ale sie boje rozczarowania Pozdrawiam wszystkie niecierpliwie oczekujace na cud stwarzania nowego zycia byle do niedzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Testujemy 04 czerwca 30.05.06, 14:46 to i ja sie niesmialo dopisuje...... 5 czerwca..... maja i adas (19.05.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
kyora Re: Testujemy 04 czerwca 30.05.06, 19:19 Drogie Panie, Obiecałam sobie, że w tym cyklu nie będę sobie robiła złudnych nadzieji bo mam poczucie, że nic z tego. Ale oczywiście im bliżej terminu @ tym więcej myśli, że może jednak jakimś fuksem ) I jak tu żyć z samym sobą ?? ) Co u Was?? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Testujemy 04 czerwca 30.05.06, 19:36 no właśnie,chyba każda z nas ma to do siebie że choć nadzieje małe to zawsze jest ziarenko "a może jednak". musimy cierpliwie poczekac do niedzieli i sprawa będzie jasna! Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 09:01 Temp. spadła, brzuch boli okresowo, nic z tego już nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 10:18 i ja się pewnie przeniosę na czerwiec. Brzuszek pobolewa jak na @, wszystkie objawy na tow skazują. Odpowiedz Link Zgłoś
noel_la Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 10:52 Nie bede sie wylamywac moja tempka tez dzis spadla Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 11:36 Fajnie że jesteście.................. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 14:44 Tak się zaczęłam zastanawiać, czy temp. ponizej 37 (pomiar był tylko kilka razy) na pewno zwiastuje wstręciuchę, a może jest jakaś mała nadzieja???? Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 14:56 Alfa, ja już od tygodnia badam tempke i mam 37,0 - 37,4. Teraz mam 37,1. 30 maja robiłam test (przed terminem @, bo niecierpliwa byłam i obiecałam sobie na urodzinki) i wyszła I kreska. Temperatura nie spada, ale boli mnie jak na @. Więc pewnie 04 przyjdzie @. I zacznę starania w czerwcu. Dziewczyny napiszcie mi coś o monitoringu jajników, bo jeszcze tej metody nie sprawdzałam )) hihihi. Buziaki - Ifcia Odpowiedz Link Zgłoś
noel_la Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 15:05 U mnie temperatura przez caly cykl nie przekracza 37 i nie jest to nic niepokojacego. W pierwszej polowie mam srednio 36,3 a w drugiej 36,7. Sam spadek ponizej 37 nic nie powie, trzeba przyjrzec sie rozkladzie temperatur w calym cyklu, a najlepiej w kilku cyklach Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 15:57 czyli nie zupełnie stracone. jeśli założę cykle 28dni jak przy tabletkach to powinnam dostać dziś lub jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
sa.sza Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 18:31 ja się zabrałam za pomiary tempki po raz pierwszy w poprzednim cyklu. i tempka w I połowie max. 36,7, 15 dc modelowy skok na 37,0 i aż (a w zasadzie: tylko)do 26 dc na tym poziomie. a 26 dc spadek do 36,8 i @@@...zobaczymy jak będzie w czerwcu. trzymam kciuki za wszysttkie Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: no i jednak będzie wątek czerwiec:( 31.05.06, 19:59 trochę nieśmiało jeszcze wierzę że wredna @ nie przyjdzie ale niestety wszystko na nią wskazuje((brzuch boli i nic mi się nie chce.mam jeszcze 3 dni czekania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona 14dc, monitoring 31.05.06, 20:36 Witam dziewczyny! Dziś miałam znów monitoring. USG pokazało, że nie mam na żadnym z jajników, pęcherzyka dominującego. Endometrium wzrosło na 9,4 mm. Ginekolog powiedział, że wczoraj lub dziś rano pęcherzyk pękł. Powiedział, że jeśli współżyliśmy przedwczoraj i dziś to jest duża szansa Oby tak było! Boli mnie prawe żebro, strasznie Pzdr, Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: 14dc, monitoring 31.05.06, 20:52 tak więc trzymam kciuki,czeka cię kilkanaście dni niepewności. głowa do góry,będzie dobrze,odezwij się jaki wynik)) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 szybciej!! 31.05.06, 23:30 niech ten czas szybciej leci,nie mogę doczekać się już niedzieli!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziubasek_ona 15dc, monitoring 01.06.06, 09:42 dakota123 no jeszcze 10 dni w niepewności. Jestem dobrej myśli, jak zawsze eh Ale miałabym prezent na imieninki fiu! Miłego dnia wszystkim życzę, Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 czwartek zostało 3 dni!!!! 01.06.06, 10:26 dzuiś dzień okresu, i jak do tej pory nic. Brzuch mnie właściwei nie boli. Latam do wc sprawdzać, czy już No może jednak zatestuje w niedziele..... Nie bedę miała dostepu do sieci od jutra do poniedziałku, ale piszcie koniecznie co i jak. głowy do góry, dziś nawet słonko jest. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja30 o śledziech :) 01.06.06, 09:06 Zabawna scenka z życia "kobiety oczekującej". Wczoraj kiedy robiłam zakupy coś mnie tknęło, żeby kupić śledzie w occie. Nic mi się to nie skojarzyło z żadnymi zachciankami ciążowymi (no bo przecież nie można mieć zachcianek w pierwszym tygodniu ewentualnej ciąży No ale kupiłam te śledzie (nie pamiętam kiedy ostatnio to zrobiłam, chyba rok temu), a jak już kupiłam to otworzyłam, a jak już otworzyłam to chciałam spróbować... i na to wchodzi mój mąż. Minę miał taką jakbym mu powiedziała "kochanie będziemy mieć dziecko" i mówi "czyli na pewno jesteś w ciąży" Dopiero wtedy zdałam sobie sprawę jak bardzo "ciążowo" wyglądałam wcinając tego śledzia No to może ja już nie kupuję testu skoro tak łatwo można sprawdzić czy jest się w ciąży)) Śledzie wychodzą taniej No i przyjemność większa Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
kyora Re: o śledziech :) 01.06.06, 13:31 )) A ja już drugi dzień latam po ogórki małosolne. Pozdrawiam i byle do niedzieli. ) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: o śledziech :) 01.06.06, 13:33 Ogórki małosolne wcinam codziennie, ale to nic niezwykłego. Raczej niezwykłe jest to, że ja niejadek totalny słodyczy, odczuwam na nie chęć ostatnio. A z drugie strony brzuszek boli jak na @....... Powinnam dostać dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 co z tymi testami??? 01.06.06, 13:56 Nikt nic nie powie, nie poradzi jak sikać na to dziadostwo Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: co z tymi testami??? 01.06.06, 14:20 a ja dziś mam straszny ból brzucha... pewnie jutro będzie @, albo dziś. Mam dość. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: co z tymi testami??? 01.06.06, 14:23 Jej przestań bo ja też się załamię. Boli mnie dół brzuszka i jajnik kłuje. Latam do kibla oglądać czy juz się ze mnie leje, czy nie. Nie wiem jaki mam cykl bo zarłam tabletki przez 10 lat. Nie bolą mnie cycki, i jadam to ca jadlam. Wynika że czas kupic raczej tampony. Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: co z tymi testami??? 01.06.06, 14:30 no i kicha.... Jest ta wstrętna @, (((((((( Przyszła dzień wcześniej, no i od nowa liczenie. Tylko nie wiem jak teraz liczyć, od dzisiaj 1 dzień czy od jutra? Odpowiedz Link Zgłoś
noel_la Re: co z tymi testami??? 01.06.06, 14:37 Licz od dzisiaj Kostka25. Pierwszy dzien krwawienia jest pierwszym dniem cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: co z tymi testami??? 01.06.06, 14:42 dzięki. W takim razie ja wskakuję na czerwiec. Będę was odwiedząła. A teraz jestem na : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=42860532. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: co z tymi testami??? 01.06.06, 15:44 z tego co wiem to od dziiasj. Głowa do góry czerwiec jeszcze piekniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: Testujemy 04 czerwca 01.06.06, 16:13 tak jak ktoś już pisał: początek cyklu jest do zniesienia.Ale to końcowe czekanie. Dobija. W tym miesiącu los mnie oszczędził o jeden dzień. A za was trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Testujemy 04 czerwca 01.06.06, 17:42 ja też z niecierpliwością latam do łazienki sprawdzic czy aby nie przyszła!niby ma być 3 ale wiem jaki numer mi wytnie??? pozdrowionka!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kyora Re: Testujemy 04 czerwca 01.06.06, 17:52 Ja nawet nie biegam bo od dwóch dni ciągle mi się wydaje, że już dostałam (histeria?) choć mam dostać dopiero 4. Coś czuję, że znowu będzie rozpacz - a miałam się nie nakręcać. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Testujemy 04 czerwca 01.06.06, 17:54 najgorsze jest to czekanie,juz nie wiem co z sobą zrobić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
noel_la Re: Testujemy 04 czerwca 02.06.06, 09:05 witam wszystkie niecierpliwe kolejnego dnia juz niedlugo w niedziele powinna nadejsc, oby mnie zawiodla tym razem u mnie temperaturka po spadku sprzed 2 dni wrocila na wysoki poziom, ale 2 dni przed @ tez taka mialam. Mierze tempke od kilku miesiecy i teraz nieprzerwanie analizuje swoje wykresiki, porownuje, licze, mierze, hehe, analityk sie ze mnie zrobil na calego Ale bardzo znerwicowany analityk! Kostka ma racje, koncowka wyczekiwania jest najgoretrza i nie do wytrzymania! Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 ja już jutro!!! 02.06.06, 18:40 hej kobitki!!! przesunęłam o jeden dzień testowanko-wyjeżdżamy na weekend i nie chcę testować "nie u siebie" tak więc przyśpieszę o jeden dzień! co ma być to będzie-jutro termin @ więc jeśli jestem to i jutro wyjdzie!!! trzymajcie kciuki)) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja30 Re: ale głupota... 02.06.06, 22:06 A ja dzisiaj (nie wiem po co) zrobiłam sobie test. No i oczywiście nic nie wyszło, bo i wyjść nie mogło. @ mam mieć 8.06 więc nawet niedziela to jeszcze wcześnie na testowanie, ale sobie przez chwilę pomyślałam, że jak może wykryć ciążę już w 6 dniu to przecież jest szansa... no i zanim się zastanowiłam to zrobiłam (bo miałam już kupiony na niedzielę) ... i tak patrzyłam w to okienko i wiedziałam że nic nie wyjdzie, ale patrzyłam, bo może ... chyba juz mi nerwy puszczają. No i tak nic nie wiem. Brzuch mnie boli od wczoraj, ale nie jak na okres,i mam co chwile nudnośći... chyba mam już ciążę urojoną Chyba nie będę testować aż do 8. Poczekam na @ a jak nie nadejdzie ... to się będę cieszyć Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 03.06.06, 07:43 Sorki,z tego szczęścia trzęsą mi się ręce! Zatestowałam dzień wcześniej i nie żałuję bo wynik jest POZYTYWNY,chciałabym wykrzyczeć to całemu światu a wszyscy jeszcze śpią! Oczywiście i dla was kochane porcja fluidków~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ łapcie jak najwięcej i powodzenia jutro,czego wszystkim wam życzę z całego serduszka! Pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja30 Re: Gratulacje! 03.06.06, 10:35 Super wiadomość!!!Gratuluję, ale muszę się szczerze przyznać, że strasznie Ci zazdroszczę )) Ale tak pozytywnie, bo ja jeszcze czekam. Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
noel_la Re: Gratulacje! 03.06.06, 11:00 I ja sie przylaczam do gratulacji )) Tez ci zazdroszcze ale BARDZO sie ciesze, ze ci sie udalo!!!!!!!!!!!! Rowniez przyspieszylam test, z powodu lekkiego plamienia, nie chcialam juz sie ludzic. No i faktycznie wyszedl negatywny. Czas dla mnie wskoczyc na watek czerwcowych staran Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Gratulacje! 03.06.06, 18:58 wieeelgachne gratulacje. ja niestety dostałam..... ale to pierwszy miesiac po odstawieniu i musialo sie tak skonczyc coz jestem teraz na czerwcu buziaki wielkie dbaj o siebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziegielek Re: Gratulacje! 03.06.06, 19:12 Super wiadomość dakota123.Ja wiem o mojej fasolce od środy.Trzymajcie się dziewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: Testujemy 04 czerwca 03.06.06, 19:35 Witam To ja dołącze do grona dwóch kresek(wyskoczyły dzisiaj rano na teście).Z edziecka przenosze się tutaj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monia_82 Re: Testujemy 04 czerwca 04.06.06, 10:43 misia_75 - Moje najszczersze płynące z serca gratulacje!!! Troszke Ci zazdroszcze ) Ja będę testować 8, bo 7 niby ma pojawić się @ -mam nadzieje, ze nie przyjdzie. Jak narazie nie mam zadych objawów - czasami mnie brzuch pobolewa ale to bardzo podobne bóle jak na @ - pożyjemy - zobaczymy A Wam życze spokojnych i zdrowych 9M Pozdrawiam Monia Odpowiedz Link Zgłoś
arabelka78 Re: Testujemy 04 czerwca 04.06.06, 12:20 No to ja też!!! Dzisiaj rano 2 kreseczki!!!!!!!!!!!! A serce jak mi waliło???????????????????????? Ale bosko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 arabelka, dziegielek, dakota, misia_75, 04.06.06, 15:58 Wielkie gratulacje Cieszę się razem z Wami dziewczyny Uważajcie na siebie mamusie i na swoje fasolki (kropeczki, kaczorki itd.) Spokojnych i radosnych 9 miesięcy życze, mało bolesnego porodu i dużo radości i uciechy ze swojej pociechy - pamiętajcie by być przy nich jak będą robić pierwsze kroczki, jak powiedzą pierwsze słowo itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 nadya 04.06.06, 20:32 dzięki za miłe słówka,życzę i tobie jak najszybciej tego pięknego widoczku.co z twoją @,nie powtarzasz testu? Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: nadya 04.06.06, 22:43 Testu narazie nie powtarzam, bo nie ma sensu Widocznie mimo tak ładnego skoku tempki cykle są bezowulacyjne Ide w przyszły poniedziałek do gina, zrobi mi usg i wtedy będziemy myśleć co dalej, albo jakieś leki i koniecznie monitoring, bo chce mieć pewność, że jajeczka są i odpowiednio rosną,a potem pękają Odpowiedz Link Zgłoś
alicja30 Re: czekacie jeszcze? 05.06.06, 23:09 Czy jest tu jeszcze ktoś kto czeka i nie stracił nadziei? Ja mam dostać @ 8 ale dzisiaj znowu powtórzyłam test i nic. Jeśli mają być dwie w tym miesiącu to powinny już być. Chyba, ze moje rozchwiane owulacje "przeniosły się" na koniec cyklu - no to nie tracę jeszcze nadziei. Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: czekacie jeszcze? 06.06.06, 09:08 Czekaj spokojnie i zatestuj dopiero po dniu spodziewanej@. Wyluzuj bo powariujejmy Pamiętaj,,że masz nasze wsparcie i bez względu na wyniki,wpadnij do nas na starania czerwcowe. Mnie się już problem rozwiązał i w tym miesiącu nic nie mierzę nie obserwuję bo kota można dostać. Dawaj znać co i jak Trzymamy kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja30 Re: no i wszystko jasne @ 06.06.06, 12:01 myślałam ,że się załamię jak sie nie uda, ale nie widac to jeszcze nie teraz. Za bardzo sie stresowałam, jakby to były wyścigi a przeciez idą wakacje, dobry czas na "zachodzenie". No to do zobaczenia na czerwcowych staraniach Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: no i wszystko jasne @ 06.06.06, 12:16 alicja30 napisała: > a przeciez idą wakacje, dobry czas na "zachodzenie". Swięta racja, dziecko urodzi się na wiosne,naprawdę piękna pora na pierwsze spacery.Ja już na wiosnę się nie załapie, miałam zaczynać starania w sierpniu,ale los zdecydował inaczej i będzie luty.Moja pierwsza córka jest z maja i było wspaniale,te długie pierwsze spacery...No i ciąża w zimie zdecydowanie mniej uciążliwa. A więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: czekacie jeszcze? 07.06.06, 11:57 Ja miałam mieć @ w niedzielę czyli 4 czerwca... Do teraz cisza, choć trochę się obawiam,bo brzuch boli mnie tak jakbym miała dostać @... Dam znać co i jak. Poczekam jeszcze trochę z tym testem Odpowiedz Link Zgłoś
mb800 Re: czekacie jeszcze? 07.06.06, 13:18 No i ja odpadam. Wczoraj zrobiłam sobie test popołudniu koło 18 , 4 dni przed terminem @ i co ? i nic jedna kreska. Nie udało sie znów w tym cyklu.wszystkie objawy dzis minęły Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Nic straconego!!!! 07.06.06, 14:11 Dawaj jeszcze jeden test na kilka dni po spodziewanej @... i przede wszystkim z rannego moczu. U mojej siostry to miało ogromne znaczenie. Pierwszy popołudniu jej nie wyszedł a już rano były piękne 2 kreseczki Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś