filemonka7 Re: Będę MAMĄ :-)))))) 26.05.06, 06:09 Dwie krechy, tempka wysoka... po 8 miesiącach starań... Nie mogę w to uwierzyć !!! Ten maj to naprawdę szczęśliwy miesiąc ))) Odpowiedz Link Zgłoś
liwwia Re: Będę MAMĄ :-)))))) 27.05.06, 19:55 Witaj filemonka W ktorym dniu cyklu robilas test? Ile dni po spodziewanej @? Pozdrawiam serdecznie. Liwia Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia73 Re: Będę MAMĄ :-)))))) 26.05.06, 08:00 Gratuluję!!! Ja też zobaczyłam dziś dwie krechy na teście, aczkolwiek jest to dla mnie kompletnym zaskoczeniem i będę musiała wszystko sobie poukładać. Mam już dwoje dzieci (2,5 roku i 5 lat), bardzo dobrą pracę i inne plany.... Asia, mama Maciusia i Mateuszka Odpowiedz Link Zgłoś
asiarz Re: Będę MAMĄ :-)))))) 26.05.06, 09:45 Ja mam ten sam problem. Dwójka dzieci - 3 i 5lat, super praca - od niedawna i pozytywny wynik... Mąz zaskoczony, ale się cieszy. A ja ciągle nie mogę uwierzyć... Może to pomyłka... Codziennie sprawdzam czy nie dostałam okresu... Wczoraj oglądałam małe sukieneczki... Mam dwóch chłopaków gdyby to była dziewczynka to byłoby fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
liwwia Re: Będę MAMĄ :-)))))) 26.05.06, 19:08 Filemonka GRATULUJE Ci z calego serca! Po osmiu miesiacach staran sie udalo! Super!!!!!!!! Przywrocilas mi nadzieje, ze i mnie sie uda...("na dniach" mam testowac o ile wczesniej nie pojawi sie @). Dzis to moj 26 dc..i jakos dziwnie mnie brzuch pobolewa.. Czy bylas u lekarza? Robilas jakies badania? W ktorym dniu cyklu zatestowalas? Moj maz czytal wczoraj na necie o tym jakie warunki nalezy spelniac przy adopcji dziecka...i troche mnie to podlamalo.. To nasz szosty cykl staran.. Pozdrawiam Cie goraco! Dbaj o siebie i o malenstwo!!! Liwia Odpowiedz Link Zgłoś
filemonka7 Re: Będę MAMĄ :-)))))) 26.05.06, 08:11 byłabym zapomniała - fluidki dla oczekujących ******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Będę MAMĄ :-)))))) 26.05.06, 17:25 Gratuluje i oczywiscie lapie fluidki Zycze duzo szczescia filemonko Odpowiedz Link Zgłoś
mika_marcina Re: Będę MAMĄ :-)))))) 26.05.06, 09:31 Dziewczyny jak się cieszę, przywracacie ludziom nadzieję Ogromne gratulacje i dużo spokoju na następne 9 miesięcy. Super ten maj, moze i czerwiec taki będzie Jako pierwsza łapie wszystkie fluidki na nastepny cykl Trzymajcie się ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia73 Re: Będę MAMĄ :-)))))) do asiarz 26.05.06, 10:08 Ja też mam dwóch chłopaków więc jedyne co pozostaje to nadzieja na dziewczynkę... W pracy niedawno awansowałam i nie wiem jak to dalej będzie... Mój mąż jeszcze nie wie, nawet nie wiem jak mu powiedzieć. Mieliśmy teraz kupować segment, i wogóle dużo planów. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
justysia30 Re: Będę MAMĄ :-)))))) 26.05.06, 10:24 Gratulacje dla wszystkich dziewczyn i spokojnych 9 miesciecy Witam bardzo serdecznie w gronie za fasolkowanych serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiarz Re: Będę MAMĄ :-)))))) do asiarz 26.05.06, 21:30 No to będę trzymać za ciebie kciuki- po pierwsze za odwagę w rozmowie z mężem a po drugie za dziewczynkę Ja już dzisiaj oglądałam małe sukieneczki w sklepie. Trochę się stresuję reakcją znajomych i rodziny - głupie to, ale mam nadzieję, że to wina hormonów. Co do kupowania segmentu to wcześniej porozmawiaj z mężem, bo może się potem nie zmieścić łóżeczko) Cieszę się, że znalazłam kogoś w podobnie idiotycznej sytuacji jak ja. Myślałam jeszcze o jednym dziecku, ale to było tylko gadanie. Zawsze mówiłam, że gdybym wiedziała, że to będzie dziewczynka to bym się zdecydowała... Teraz to musi być dziewczynka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kostruszka U mnie też dwie krechy :) 26.05.06, 10:51 Ja też dzisiaj zobaczyłam dwie kreseczki... Totalne zaskoczenie! Jeszcze nie wierzę... Byłam juz rano robić bHCG, zobaczymy po piętnastej, czy to nie falstart Pozdrówka. Kasia mama Natalki Odpowiedz Link Zgłoś
monica233 Re: U mnie też dwie krechy :) 26.05.06, 11:05 Hej dziewczynyojej jakie dobre wiesci czytamaaaachh lezka mi poleciala z oczku ze wam sie udałonaparwde gratuluje am dziewczyny i zycze wam spokojnych 9 miechow i dbajcie o siebie i dzidzieMy niestety staramy sie 18 miesiecy i nic z tego nawet u lekarza niebylam ani nielykam kawasu foliowego kompletnie nic!! nio ale dalismy juz z tym spokoj bo mam tego dosc tych staran!! Filemonka7 skoro straliscie sie z mezem o dziecko to robilas jakies badanie?? Pozdrawiam buzka Odpowiedz Link Zgłoś
hanti Re: Będę MAMĄ :-)))))) 26.05.06, 17:12 gratuluję Wam wszystkim serdecznie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
liwwia Re: Będę MAMĄ :-)))))) 26.05.06, 20:59 Filemonka!!!!!!! Jestem pod totalnym wrazeniem...Wczesniej juz wpisalam sie na ten watek "bede mama"..ale niestety w niewlasciwym miejscu... Wlasnie przeczytalam watek o staraniach w maju..Twoje posty i jestem bardzo wzruszona....Boze jakie to musi byc wspaniale uczucie!!!!!!!!! ..a widzisz- tak sie martwilas- nie moglas spac..a wszystko sie dobrze ulozylo.. Jak zareagowal maz????????? Boli mnie brzuch jak na @...ale caly czas mysle o tym co Ty napisalas- Ciebie tez bolal.... Zycze Ci i twojemu malenstwu wszystkiego dobrego i jeszcze raz pozdrawiam! Liwia Odpowiedz Link Zgłoś
filemonka7 Re: Będę MAMĄ :-)))))) 26.05.06, 22:52 ojej, ile miłych maili )) (dopiero wróciłam do domku) Milutkie są te gratulacje A ja sama nie jestem jeszcze świadoma do końca, co się stało. Zrobiłam jeszcze betę, wyszła ładnie (prawie 1000), więc chyba jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
filemonka7 Re: Będę MAMĄ :-)))))) do Liwwia 26.05.06, 22:56 Liwwia - kochana jesteś Z mężem wyszło zabawnie, bo cały dzień czekałam, żeby obwieścić mu tą radosną nowinę, obmyślałam scenerię i jak mu to przekażę (wrócił z delegacji), a w efekcie przekazałam mu wiadomość na parkingu pod pracą Nie mogłam wytrzymać. Jestem strasznie podekscytowana! Tobie też życzę powodzenia! 6 miesięcy - nie musisz jeszcze się martwić. Ponoć do roku to normalne, mi się sprawdziło. Trzymam mocno kciuki, żeby się udało :- ))) Jeśli chodzi o badania to jeszcze nic nie zaczęłam robić. Zamierzałam w tym cyklu Testy owu wyszły mi negatywne, więc przestraszyłam się, ze coś nie tak z moimi jajeczkami. Umówiłam się już nawet na monitoring na 8 czerwca Serdecznie pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
filemonka7 Re: Będę MAMĄ :-)))))) OBJAWY 26.05.06, 23:02 Feromonko, miałam/ mam objawy, nie wiem czy nie trochę naciągane, ale napiszę: - brzuch mnie bolał jak na @, byłam jej niemal pewna (cały czas jeszcze trochę pobolewa) - temperatura cały czas wysoka, wykres trzyfazowy - było mi niedobrze, zanim coś zjadłam, musiałam zjeść i było lepiej - często chodzę do wc - może trochę większy apetyt To chyba te najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
filemonka7 Re: Będę MAMĄ :-)))))) Gratulacje :) 26.05.06, 23:06 Gratulacje dla tych, co też się udało miało być Asiuni i Asiarzce i Kostruszce Bardzo się cieszę, że ten maj taki szczęśliwy! a pozostałym dziewczynkom baaaardzo dziękuję i życzę powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nanna75 Re: Będę MAMĄ :-)))))) 27.05.06, 18:00 Gratulacje! Mnie tez sie udalo po 8 m-cach. To chyba jakas magiczna liczba. Pozdrawiam Nanna Odpowiedz Link Zgłoś