joanna238 14.06.06, 14:34 Po jaki czasie po cc można bezpiecznie zajść w ciążę jakie są zagrożenia przy zbyt małym odstępie.CZy bezpieczny jest rok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gogo2 Re: ciąża po cc 14.06.06, 15:25 Różne są odpowiedzi na takie pytanie. Chyba najlepiej odpowie ci lekarz. Ja zaszłam w ciążę po 15 m-cach od cc Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: ciąża po cc 14.06.06, 15:26 ja po cc zaszłam w ciąże za zgodą lekarza po 16 miesiącach lekarz mówił ze mozna juz po roku Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: ciąża po cc 14.06.06, 15:35 o ja tak jak gogo , tez zaszłam po 15 mieciącach, mam pazdziernikowa Martusię , a teraz szykuje się też pazdzdiernikowy mały ktoś Odpowiedz Link Zgłoś
papuga_5 Re: ciąża po cc 14.06.06, 15:39 Jak sie pytalam po swojej cesarce lekarza to jesli dobrze pamietam to mowil ze minimum musi byc 1.5 roku miedzy narodzinami pierwszego dziecka, a narodzinami drugiego. Ale mi sie osobiscie wydaje ze to troche za szybko. Najlepiej zapytaj sie ginekologa. Moje kolezanki po cesarce mowily mi ze jesli czas miedzy narodzinami pierwszego dziecka a narodzinami drugiego jest mniejszy niz 3 lata, to kobieta musi miec druga cesarke bo w czsie skurczow porodowych moze peknac macica. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna238 Re: ciąża po cc 14.06.06, 15:42 Dzięki dziewczyny za odpowiedz, ja też niestety słyszałam o roku minimum.Nikt nie chce powiedzieć mi coś optymistycznego np. że po pół roku czyli już . Pozostaje cierpliwie czekać aż minie rok dla swojego bezpieczeństwa i dzidzi.Szkoda że tak długo Odpowiedz Link Zgłoś