jania22 22.06.06, 10:35 Czesc, Juz sie nie moge doczekac. Mam nadzieje ze za pare bede cieplo myslala o Marcu 2007. W niedziele albo poniedzialek robie test. Kto ze mna czeka??? Pozdrawiam, Jania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma_sz Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 22.06.06, 10:43 Ja Co prawda mam jeszcze ponad tydzień czekania przed sobą no ale jakby nie było czekam - bardziej chyba na @ niż na testowanie no ale nigdy nic nie wiadomo W każdym razie, jania22 trzymam mocno kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
amagda80 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 22.06.06, 14:02 ja!!test zrobiony, 2 kreski sa ale slabo widoczna ta jedna wiec po weekendzie powtorka!! trzymam kciuki za wszystkie oczekujace!! Odpowiedz Link Zgłoś
bearad Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 23.06.06, 10:56 Z trudem powstrzymuję się od testowania już teraz - czekam do soboty, niedzieli. To mój trzeci cykl od rozpoczętych starań i nie chciałabym znów zobaczyć tylko jednej kreski.... Trzymam kciuki za nasze podwójne kreseczki Odpowiedz Link Zgłoś
jania22 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 23.06.06, 13:31 ja tez trzymam za nas kciuki, nie ma co za wczesnie testowac, bo nic nie wychodzi. Ja tak mialam za pierwszym razem. Dzidzius siedzial sobie cichutko w brzuchu, a na tescie jedna kreska. A mierzycie temperature???? Odpowiedz Link Zgłoś
agulka25 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 23.06.06, 13:48 ja tez sie dolaczam...to moj 7 cykl stran...moze tym razem skuteczny, bo ,,odstresowany'' dlugim weekendem nad morzem....efekty sprawdzam w przyszly czwartek... pozdrawiam mocno agulka p.s. raczej bywam na forum ,,dla strajacych sie'' ale tu tez jest sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
bearad Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 23.06.06, 14:45 Mierzyłam temperaturę w dwóch pierwszych cyklach. Wszystko było książkowo tylko bez rezultatu. Tym razem postawiłam na naturę.... a rezultaty to się dopiero okaże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 23.06.06, 16:53 Ja tez czekam. @ ma przyjsc 3-go jak nei przyjdzie to bede testowac 4-go. To moj drugi cykl staran po 8 latach brania tabletek. W obu cyklach stosowalam testy owulacyjne. Mam nadzieje, ze cos z tego wyjdzie, nie powinnam sie nakrecam, wiem o tym, tylko w praktyce ciezko. Ehhh jak ten czas dlugo plynie. A wieeei moze po jakim czasie od owu wychodzi "ciazowa" beta we krwi jezeli cos z tego wyszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 23.06.06, 17:29 Olcialew1, beta wychodzi podobno dopiero 10 dni po owulacji. Tak przynajmniej czytałam. A czas, niech się wlecze...w końcu jest tyle innych rzeczy do zrobienia Damy radę, wytrzymamy. W końcu nie możemy żyć tylko i wyłącznie odliczanką, najpierw od @ do owulacji, a potem od owulacji do testowania bo zwariujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 02:58 No wlasnie znalazlam, ze po 10 dniach moze wyjsc pozytywna beta. Tylko tak sobie mysle, ze to by byl czwartek a @ mialaby przyjsc w poniedzialek to chyba juz tyle wytrzymam . Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 23.06.06, 17:24 my czekamy do 2 lipca,to Nasze pierwsze podejscie mam nadzieje że trafione w 10,ale coś mi piersi mówia że trafione.a może to tylko moja wyobraznia.trzymam kciuki za wszystkie i wszystkich czekających na 2 kreseczki. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 23.06.06, 17:31 Tombo to też nasze pierwsze podejście Odpowiedz Link Zgłoś
jania22 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 23.06.06, 20:01 Moje drugie pierwsze podejscie. Poprzednio udało sie za pierwszym razem, ale teraz nie mam tyle pewnosci ze sie tak uda. Trzymajcie kciuki ja za Was tez trzymam. Jania Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 23.06.06, 20:19 dziewczyny ale ja przez to czekanie i (nie)pewność to jestem taka niedobra dla swojego faceta że szok,wszystko mnie wkurza,jakaś spuchnięta sie czuję i wogóle a może to przez pogodęWysłałam go właśnie na zakupy zeby nie właził mi w drogę dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 23.06.06, 21:43 To co coś chyba 'wisi' w powietrzu bo ja dla swojego też jakaś niedobra jestem dziś. Nie wiem co jest grane Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 23.06.06, 22:05 musimy byc choc troszke lepsze dla nich ,w koncu to dzieki nim mozemy siedzieć na tym watku Odpowiedz Link Zgłoś
nora01 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 23.06.06, 21:46 Ja testować będę zapewnie na samym początku lipca - też marzec.To mój pierwszych cykl starań. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-i-on Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 00:10 ja też się dołączam na razie test zrobiony(troszke za wczesnie) ale jest słabiuteńska druga kreseczka spróbuję jeszcze raz po niedzielitylko odebrałąm wyniki badań i mam dodatnie toxo i za dużo neutrocytów i mpv Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 08:29 Ale dodatnie igg czy igm, jeśli chodzi o toxo??? Odpowiedz Link Zgłoś
agulka25 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 10:39 jezeli chodzi o toxo - w zeszlym roku je leczylam....nie martw sie na zapas...lekarze ginekolodzy sie nie znaja i strasza przyszle matki...wedlug informacji, ktore zebralam( gl.tez u lekarza od chjorob zakaznych) to toxo jest tylko grozna gdy zarazisz sie bedac w ciazy....natomiast przed ciaza jest malo prawdopodobne, ze dziecku cos moze sie stac... pozdrawiam mocno i zycze grubych dwoch kreseczek... agulka Odpowiedz Link Zgłoś
bearad Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 11:57 Miałam testować dzisiaj, ale już nie muszę... Może czwarty cykl okaże się szczęśliwy! Chciałabym spróbować teraz z testami owulacyjnymi, czy któraś z WAS mogłaby mi doradzić w tej kwestii? I bez cienia zazdrości życzę pozostałym pozytywnych testów! Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 12:39 U mnie dziś 2 mocne krechy na 2 różnych testach tak więc chyba będę mamusia w marcu 2007. W poniedziałek idę do gina. Troszkę się boję bo w czwartek jade na wakacje dość daleko a ciąża wypadła dość niespodziewanie bo juz po 1 cyklu starań. Ciesze się jak wariatka! Odpowiedz Link Zgłoś
jania22 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 25.06.06, 23:25 Gratulacje i nic sie nie martw. Lekarz moze stwierdzic ciaze dopiero w 6 tygodniu. Ja bez wzgledu na wszystk jade na porzadne wakacje, bo za rok moze byc troche ciezko. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mrsbird Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 27.06.06, 14:14 Po moje gratulacje, a brałaś wczesniej tabletki? Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 13:12 Hej, hej, ja też czekam na dwie kreski. Będę testować we wtorek, najpóźniej w środę, wtedy już na pewno powinnam dostać okres (mierzę temperaturę). Pozdrawiam, Eglantine Odpowiedz Link Zgłoś
dvoicka Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 14:15 ja miałam termin @ na czwartek, najpóźniej dziś. ale jakoś fajnie mi się żyje w tej słodkiej niepewności. podarowałam test ciążowy mężowi na dzień ojca i on zdecyduje kiedy testujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 17:36 Bearad sciaskam mocno z powodu @. Nowy cykl, nowa nadzieja. Ktos sie pytal o testy owu, ja stasuje je 2 cykle. Z pierwszego nic nie wyszlo a teraz @ poinna nie przyjsc 3-go, takze zobaczymy. Kto kiedy testuje, moze zrobimy liste. Olcialew1 - 2 cykl statan, testowanie 4-go Odpowiedz Link Zgłoś
agulka25 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 17:52 ja sie juz meldowałam.....test najwczesniej zrobie w czwartek (termin @), chociaz wolałąbym wstrzymac sie do soboty 1.07, zeby zrobic przyszlemu ,,dziadkowi'' prezent imieninowy ( chodzi oczywiscie o mojego tate)..... a Wy dziewczynki kiedy testujecie? mocno sciskam agulka p.s. jezeli moge o cos prosic - w poniedzialek ma obrone pracy lic.- trzymajcie za mnie mocno kciuki.... Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 17:58 Agulka25 będę trzymać mocno kciuki Ja chciałabym wytrzymać z testowaniem do 1 albo nawet 2 lipca ale jak będzie się okaże. Coś mnie dziwnie pobolewa brzuch i boje się, że @ przyjdzie i nawet nie zdąże pomyślec o teście... Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 18:15 Tez Wam tak wolno czas leci? Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 19:05 Hej! ja tez czekam na wyniki kolejnego bo już szóstego cyklu starań, chyba jestem najstarsza wśród Was "stażem". W ciągu tych 6 cykli tylko raz testowałam a w pozostałych (nie)czekałam cierpliwie na relultaty ale sie nie udawało tym razem mam te same objawy co zwykle okresowo-ciążowe więc nie jestem w stanie przewidziec czy się mogło tym razem poszczęścić - ale jak zwykle mam ogromną nadzieję! Dzisiaj jest mój 10dc więc najwczesniej będe testować 30czerwca bo wtedy powinnam dostać @, mam jednak nadzieję, że nie pojawi sie u mnie przez kolejnych 9 m-cy! życzę Wam dwóch grubaśnych kreseczek! M. Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 19:20 ciągnie sie i ciągnie w nieskończoność Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 19:38 Dziewczyny, nie dajmy się zwariować! W końcu nie można żyć tylko i wyłącznie odliczaniem dni - najpierw od okresu do owulacji, a potem od owulacji do testowania. To jest co prawda mój pierwszy cykl starań ale niewiadomo ile ich jeszcze będzie, jedno jest pewne nie chcę przez następne miesiące żyć tylko tą myślą. I tak będzie co ma być, a my może postarajmy się tak obsesyjnie o tym nie myśleć, nie odliczać tylko zająć się innymi sprawami, które mamy do zrobienia w ciągu tych dni. Od razu czas szybciej zacznie mijać Odpowiedz Link Zgłoś
ja-i-on Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 19:45 mi sie też straaaaasznie ten czas wlecze...termin @ mam na 1 lipca ale już nie moge wytrzymac i chyba jutro testuję-tym bardziej,że testowałam kilka dni temu i wyszła mi słabiuteńka kreseczka.wynik toxo mam dodatni igg igm wogóle mi nie testowali-bynajmniej nie mam nic w badaniach na ten temat...która jutro też testuje?trzymam kciuki za wszystkie 2 kreseczki Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 19:52 Skoro dodatni jest IgG to nie masz się czym martwić bo oznacza to, że kiedyś chorowałaś i masz przeciwciała. Szkoda, że dla pewności nie zrobiłaś też igm bo to w sumie jest najważniejsze w ciąży. Trzymam kciuki za testujące już jutro Odpowiedz Link Zgłoś
nora01 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 22:32 Zamierzam testować 1/7. To trochę wcześnie, ale w poprzedniej ciąży, test też mi wyszedł już po ok. 1,5 - 2 tygodniach. Co ciekawe, druga bladziutka kreseczka pojawiła się dopiero po 2 godzinach, więc nie wyrzucajcie za wcześnie testów!! Zyczę sukcesów i czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
skalunia79 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 24.06.06, 23:29 też czekałam...do dziś...a teraz zostaje mi czekac na kwiecień 2007...ale to dopiero za mieisąc...pozdrawiam i powodzenia....życzę dwóch upragnionych kreseczek... Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 25.06.06, 03:04 To dajcie znac jak ktoras juz zatestuje, ktorej sie uda niech wysyla fluidki. A te, ktore moga nie myslec o tym caly czas zazdroszcze i podziwiam. Ja tak nie umiec. Nawet jak mi sie uda na 1 dzien zapomniec to nastepnego nadrabiam. Schize mam Odpowiedz Link Zgłoś
ja-i-on Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 25.06.06, 09:34 ooooo ktoś tu chyba spać nie może ja właśnie testowałąm i nic humor na dzien dzisiejszy zepsutytylko zastanawia mnie czemu wczesniej jak robiłam dwa testy była bladziutka kreseczka-ale innej firmy...pocieszam się tylko,że może dobrze jeszcze poczekać bo tak mi się podoba jak babeczki mają takie lekkie brzuszki na wiosnę lub w lecie i można się wtedy tak ładnie ubierać Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 25.06.06, 11:39 Ech, no i właśnie dlatego nie powinno się za wcześnie testować. Po co skazywać się na niepotrzebne nerwy i domysły skoro na 99% wynik i tak nie jest wiarygodny. Poczekaj jeszcze kilka dni i ewentualnie zrób test jeszcze raz. Nadal trzymam kciuki za kolejne testujące Odpowiedz Link Zgłoś
agulka25 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 25.06.06, 15:40 hm...ktos tu napisal,ze jest najstarszy stazem....no nie wiem....to jest moj 7 cykl powaznych staran, a w lipcu bedzie rok jak jestem na tym forum....zleciało...ale mam nadzieje, ze sie tym razem uda...jak nie to zaczynam robic badania....sobie i mezusiowi...ale jutro obrona!! pozdrawiam mocno agulka Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 25.06.06, 17:10 ja testuje jutro tak dla próby termin@ mam na 1 lip ale moze cos juz wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 25.06.06, 17:25 Tombo a ile jutro będzie dni po owulacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
jania22 Trzymajcie kciuki 25.06.06, 23:20 Mialam termin @ na sobote. Wytrzymalam dzielnie bo tak jak pisalam poprzednim razem testowalam za wczesnie i test sie pomylil (na moje szczescie). Trzymajcie kciuki. Melduje sie jutro po tescie. Jania Odpowiedz Link Zgłoś
jania22 Re: Trzymajcie kciuki 26.06.06, 09:00 Udalo sie !!!!!! Mam kreski dwie !!!! Jestem bardzo szcesliwa. Pozdrawiam i czekam na kolejne mamy Marcowki 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: Trzymajcie kciuki 26.06.06, 09:05 Ja w sobote tez miałam 2 grube krechy. Jako inżynier stwierdziłam ze jeden pomiar to nie pomiar wiec zrobiła 2 różne testy no i ciąża . Jak sie czujesz Janiu? Ja nienajlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
agulka_77 Re: Trzymajcie kciuki 26.06.06, 12:12 lemurko3, ja robiłam test w piatek i też się udało! Zakładamy forum marzec 2007, czy może już jest? Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: Trzymajcie kciuki 26.06.06, 12:19 Super, zakladaj zakładaj bo nie wiem za bardzo jak , ciesze sie ze się udało! Skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
jania22 Re: Trzymajcie kciuki 26.06.06, 12:27 ja sie tez dolaczam do forum Marzec 2007. Do tej pory bylam wierna mojemu kochanemu forum Kwiecien 2005, no ale w tych okolicznosciach chyba mi dziewczyny wybacza. To co ktos zaklozyl juz czy mam zakladac. jania22 Odpowiedz Link Zgłoś
agulka_77 Re: Trzymajcie kciuki 26.06.06, 12:28 z Warszawy... A TY? ja już mam jednego brzdąca 3 latka. Teraz się cieszę i trochę obawiam jak to będzie z drugim maleństwem Odpowiedz Link Zgłoś
jania22 Re: Trzymajcie kciuki 26.06.06, 12:30 ja tez z Warszawy. Moj brzdac ma 15 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: Trzymajcie kciuki 26.06.06, 12:53 Ja tez z W-wy a to będzie mój 1 brzdąc - już nie mogę sie doczekac az zobaczę tego robalka na usg , Jania zakładaj bo chyba nie ma Marca 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
bearad Re: Trzymajcie kciuki 26.06.06, 12:21 Gratulacje!!! Mam nadzieję, że będę równie szczęśliwa za miesiąc. Trzymajcie się ciepło już razem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 26.06.06, 16:20 oj no właśnie! Bedzie dopiero 16dni i dlatego wstrzymam sie jednak z tym testem do 21dni.czyli na termin@.sory za alarm. Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 26.06.06, 16:25 Jania gratuluje i wysyłaj pozytywne fluidy dla pozostałych Forumowiczek Marzec 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
agulka_77 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 26.06.06, 09:32 ja sprawdziłam w 28 dc i są II ! Byłam już u gina i mam zestawik badań. USG będzie po 6 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 26.06.06, 13:07 gratuluje dziewczyny ja jestem mamusia MARZEC @))^ jak to wszystko zlecialo Odpowiedz Link Zgłoś
jania22 Zapraszam na forum MARZEC 2007 26.06.06, 13:14 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40577 Odpowiedz Link Zgłoś
glima Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 26.06.06, 14:11 Cześć kobitki, ja chyba też marcóweczką będę)) w piątek teścik po południu - II kreseczki, w sobotę (w dniu oczekiwanej @) też II kreseczki. Za pierwszm i drugim razem ta druga troszkę jaśniejsza od kontrolnej, ale JEST. Dziś rano poleciałam na betę i właśnie nie mogę usiedzieć bo po 17 ma być wynik. Nadal nie nie wierzę, że mogło się udać bo to pierwszy miesiąc naszych starań. I jeśli doszło do "złotego strzału" to w samą noc poślubną. jeszcze 3h i będę wiedziała na pewno. Trzymajcie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 26.06.06, 14:50 Oj, widze, ze sie spoznilam, bo juz zalozylyscie... bo bylo juz forum Marzec 2007, oto ono: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40480 pozdrawiam i gratuluje tym, co juzciesza sie dwiema kreseczkami! Odpowiedz Link Zgłoś
jania22 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 26.06.06, 15:46 z tego co widze to Ty nas jednak wyprzedzilas bo my sie organizujemy od dzisiaj. Nie ma sensu sie rozdrabniac. Skoro Marcowki 2006 juz sie nam wpisaly to moze ja zamkne to co otworzylam, a Ty dasz nowy watek ze zapraszamy na forum Marzec 2007 i kropka. A masz juz dwie kreseczki i czekamy?? Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz No i zrobiłam test 26.06.06, 16:59 Zarzekałam się, że nie będę wcześniej testować bo to nie ma sensu, bla, bla, bla, bla...Jednak objawy, które nasiły się w ciągu ostatnich dwóch dni spowodowały, że spróbowałam. Dzisiaj rano zrobiłam test i zobaczyłam drugą kreskę! Bladą jak cholera no ale była, pojawiła się natychmiast i już tak została...Narazie jeszcze się nie cieszę, w zasadzie to jestem dziwnie spokojna. Powtórzę test jutro albo pojutrze, pod koniec tygodnia pójdę ewentualnie na betę no i zobaczymy. WSZYSTKIM POSIADACZKĄ DWÓCH PIĘKNYCH KRECH SERDECZNIE GRATULUJĘ!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: No i zrobiłam test 26.06.06, 17:22 a ty ile dni po owu zrobiłaś test? Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: No i zrobiłam test 26.06.06, 17:26 8 albo 9 dni po owulacji, sama jestem w szoku, że tak szybko coś wyszło. Dlatego też się jeszcze nie nastawiam i nie emocjonuje tym. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: No i zrobiłam test 26.06.06, 18:18 Tombo przeciez @ przychodzi w 14 dni po owu, jezeli masz dzisiaj 16 dzien po owu to juz jestes po spodziewanym terminie. Wszystkim z II zycze wszystiego najlepszego, spokojnych 9-ciu miesiecy i zdrowego dzidziusia. Slijcie fluidki prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 26.06.06, 19:14 pokićkało mi się z tego wszystkiego i jestem po owu dopiero 14dni,no ale oprócz opuchnietych oo (to miały byc piersi) to nie mam innych objawów @,takich jak zwykle:bóle brzucha,jakies tam niewinne wypryski itp,ale to może wpływ kwasu foliowego. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 26.06.06, 20:01 No to czyli termin @ dzisiaj, tak?? no to kiedy testujesz, wytrzymasz jeszcze troche czy juz dzisiaj? Trzymam kciuki. Moj @ powinien byc 3-go takze jeszcze tydzien,a le cos czuje, ze nici z tego. Daj znac jak zatestujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 26.06.06, 21:08 mój facio mówi zebym poczekała ze 3dni jeszcze,bo jego siostrze spóznił się @ 8dni i nici z bobasa. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 26.06.06, 21:15 Tombo ja bym jutro robiła test No ale to Twoja decyzja, w każdym razie trzymam kciuki! Ja może jutro znowu zatestuję i zobaczę czy kreska jest dalej i czy może ciemnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 26.06.06, 21:20 Ja tez bym testowala, ale zrobisz jak zechcesz, chodzi o to, ze jak bym nie wytrzymala, i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
agulka25 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 27.06.06, 11:20 obroniłam sie na 5!!! teraz czekam na testowanko .......jak widze marzec bedzie obfitował w mamusie i bobaski...chciałabym sie tez dołaczyc.... pozdrawiam mocno agulka p.s. niestety, nie mam zadnych objawow oprocz pobolewajaco-szczypiacego podbrzusza....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ........................ Odpowiedz Link Zgłoś
mrsbird Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 27.06.06, 11:23 Moje gratulacje, ciesz sie razem z Tobą, tez czekam, ale boje sie zrobić test. Myslisz ze juz powinnam, ostatnia miesiączke miałam 28 maja??? Odpowiedz Link Zgłoś
jania22 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 27.06.06, 12:11 ja mialam 27 maja. Test zrobilam wczoraj z sukcesem. Mozesz juz robic. Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
agulka25 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 27.06.06, 14:09 ja ostatnia @ mialam 1 czerwca....w sumie to w czwartek 29 -ego powinnam dostac ale czekam do 1 lipca.....nie chce znow sie rozczarowac.... pozdrawiam mocno agulka Odpowiedz Link Zgłoś
ssyl Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 27.06.06, 21:21 agulka ja z sentymentu ja jestem marcowka 2006 co wl utym urodzila ale termin mialam na 8 marca i ostatnia @ 1 czerwca trzymam kciuki!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 27.06.06, 21:44 ja tak samo 1go miałam@,a chciałabym pokazać II swojemu mężczyżnie w jego urodziny 30czerw,no chyba teraz lepsza taka słodka niepewność niz jak bede wiedziec ze nic z tego nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrsbird Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 27.06.06, 14:12 to zrobie, chociaz bardzo sie boje. Ja zaczełam od razu po odstawieniu tabletek, wiec nie wiem jak mój organizm teraz zareaguje, takie były zalecenie mojego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
makra33 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 27.06.06, 15:30 A ja mam najciekawszą sytuacje.Bede testować w pierwszych dniach lipca,a na rękach mam teraz 2,5 miesięcznego brzdąca-mojego(ciężko sie pisze).Zaszalałam z mężem i prawdopodobnie trafiłam na owulację-choć pewnosci nie mam oczywiście,bo organizm jeszcze nie podlega regułom.Bede sie cieszyć jak beda dwie kreseczki oczywiscie,ale i troche martwic czy nie za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrsbird Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 27.06.06, 16:07 Dlaczego zawcześnie, będziesz miała dwójke odchowanych dzieci a inni będa sie dopiero decydować, albo i nie na następne ) Oczywiście zalezy czy sie chce, ale jak będziesz w ciazy mysle ze nie masz sie czym martwić tylko cieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
esperanza79 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 27.06.06, 22:02 czesc Dziewczyny. to moj pierwszy post na tym forum. od 2 m-cy czytam posty, ale jakos glupio mi bylo cos napisac. ale na tym poscie jest tak sympatycznie, jest juz tyle przyszlych mamus, ze moze Wasze dobre fluidy splyna i na nas pokrotce moja historia jest taka: odstawilam tabletki w kwietniu, po 4,5 roku. chielismy sie z mezem starac o potomka od pierwszego cyklu. niestety nie wyszlo, bo moj facet ''w tych dniach'' byl przed wyjazdem bardzo daleko w bardzo waznej sprawie i za bardzo sie tym denerwowal, tak, ze nawet ja widzialam, ze proby nie maja szansy powodzenia. z kolei w czerwcu ''w tych dniach'' (zawsze sprawdzam testami owu) dopadlo go przeziebienie i 2 dniowa goraczka 39 stopni. jak juz grypsko sie konczylo - sprobowalismy jeden raz. o ile na poczatku bylam przekonana, ze mam wszystkie objawy ciazy (bol i b. duze (.)(.), bol podbrzusza), to teraz mysle, ze moze to miec zwiazek z odstawieniem tabletek (chociaz w ubieglym m-cu nie mialam takich dolegliwosci). no i sprawa testowania: zrobilam test 1.szy raz w 4 dni po owu (chcialam zobaczyc co wyjdzie, nie mialam pojecia, ze trzeba odczekac kilkanascie dni, wiec sie nie smiejcie), 2-gi zrobilam po tygodniu (nadal nic) i ostatni dzisiaj rano (nic). jutro znowu robie - mamy rocznice slubu i tak straaaasznie chcialabym miec dla mojego meza prezent w postaci II, ale jakos przestaje wierzyc dopiero teraz rozumiem, jak bardzo potrafi sie dluzyc czas. boje sie, ze to czekanie potrwa cale miesiace. bardzo Was pozdrawiam, mam nadzieje, ze jak czasem cos napisze, przeczytacie ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta788 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 27.06.06, 22:08 cześc Esperanza, ja także jestem tu początkująca. Też dzisiaj robiłam test i najpierw nic a potem słaba druga kreska. Czekałam do dzisiaj ( mam 28 dc) ale cykl mam 26-27 dni. Nie wiem co o tym myśleć , poczekam do czwartku i jeśli dalej nie będzie @ to znowu zatestuję. Miło poczytać post też kogoś nowego. Trzymam kciuki i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrsbird Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 28.06.06, 09:32 Witam Esperanze i Jolante, Dołączam sie do Was ja tez jestem nowa, bo zaczełąm od wczoraj. Trzymam kciuki za Was, żeby sie udało. Ja chciałabym zrobić mężowi prezent na urodziny(lipiec ale nie wiem czy sie uda. Jestem w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek. Dzisiaj 28dc, ale boje sie zrobic test. Wieć czekam, że może mój organizm sam da jakieś znaki) Jak nie to zrobie w poniedziałek 3 lipca, trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta788 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 27.06.06, 22:10 Aha chciałam dodać, że gdybym była w ciązy to termin porodu wyliczony w Gazeta pl na 7 marzec )) Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 27.06.06, 23:04 mi tez taka date wyliczył ten kalkulatorekale nie testowałam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 28.06.06, 08:21 W sobotę niespodziewanie zobaczyłam 2 grube krechy (dla pewnosci zrobiłam 2 różne testy)a kalkulatorek podał datę 6 marca. Jutro lece na wakacje i zamierzam rozkoszowac sie byciem mamusią jak i urlopem. Odpowiedz Link Zgłoś
inessa71 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 28.06.06, 13:35 Ja też mam na marca Jak się czujecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 28.06.06, 17:50 Testowal ktos jeszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 28.06.06, 19:15 Ja już odpadlam - dzisiaj mój 3dc wszystkim testująym życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 28.06.06, 20:38 Ja wciąż czekam ale nie mam zbyt dobrych przeczuć Brzuch nadal 'ciągnie'... Odpowiedz Link Zgłoś
nora01 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 29.06.06, 23:12 miałam testowac w sobotę, ale nie wytrzymałam. Wyszła co prawda bladziuteńka 2 krska, ale dopiero po pół godzinie. Testuję przed terminem okresu i wieczorem, więc to może dlatego. Jutro idę na betę, więc bedę wiedziała więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
viola67 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 29.06.06, 00:17 To zabawne, bo ja tez mam termin na 6 marzec Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 28.06.06, 21:49 no i zatestowałam...miałam czekać do rana ale nie wytrzymałam!Zrobiłam godzinę temu i o rety łapki mi się trzesa jeszcze.Jest blada kreseczka!!! a to by był 26dc.A mój biedny facio nie wie jeszcze chce mu powiedziec w jego urodziny za dwa dni,dobrze zrobie,czy powinien wiedziec od razu,ja bym wolała zrobić jeszcze jeden test tak na 100% za dwa dni w jego urodziny w piatek rano, a podczas kolacji w restauracji dać mu jako prezent.co? Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 28.06.06, 22:19 tombo, poczekaj do urodzin Ja swojemu też nic nie mówiłam o bladej kreseczce. Powiem jeśli będę pewna, chociaż on i tak wie, że coś podejrzewam Po cichu gratuluję!! Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 28.06.06, 22:34 ja tez strzelam głupie minyale mam nadzieję ze Mój nie skapnie sięTrzymam kciuki za Wasze II. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 29.06.06, 04:21 Oj ale Wam zazdroszcze, tez bym tak chciala, mam tez nadzieje, ze Wasze kreski beda co raz grubsze. Trzymam kciuki, dajcie znac. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta788 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 29.06.06, 21:02 Pozdrawiam czekające Tombo, Esperanze i mrsbird i emme sz. Oczekiwanie na 2 grube krechy jest wyczerpujące... Ja dzisiaj zgodnie z zapowiedzią zrobiłam drugi test i nic (tylko 1). Ale co dziwne okresu dalej nie ma a brzuch ciągnie. Piersi lekko powiększone ale nie bolą. Obawiam sie jednak że nic z tego. dziewczyny trzymam kciuki. Tombo poczekaj do urodzin- atak a propos mój mąż też ma w lipcu - 6 )) Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Są dwie kreseczki!! 30.06.06, 07:09 Zrobiłam dzisiaj test i ujrzałam dwie krechy!! Szczerze mówiąc nadal ciężko mi w to uwierzyć!! Wow!! Odpowiedz Link Zgłoś
velveciq Re: Są dwie kreseczki!! 30.06.06, 07:16 MOgę się dołączyć? Ja też dwie!!!!!!!!!!!!!!! Wciąż nie mogę uwierzyć))) Odpowiedz Link Zgłoś
jania22 Zaproszenie 30.06.06, 11:10 Wszystkie szczesliwe posiadaczki dwoch kresekzapraszamy na forum pt: Marzec 2007 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40480 jania22 Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Zaproszenie 30.06.06, 14:50 To skladam oficjalne gratulacje i zazdroszcze bardzo. Slijcie fluidki prosze. U mnie @ powinna przyjsc w poniedzialek i cos czuje, ze przyjdzie. Jeszcze raz bardzo szczere gratulacje i spokojnych 9-ciu miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Jest! 03.07.06, 16:39 Dziewczyny sle nowa porcje fluidkow, dzisiaj II a konkretnie jednak krecha i krzyzyc czyli pozytywny. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdusia12 Re: Zaproszenie 06.07.06, 16:59 u mnie pozytywnie!!! jestem w cizy))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 30.06.06, 17:08 więc tak jak zamierzałam zrobiłam rano drugi test innej firmy, po dwóch dniach od pierwszego testu(blada kreska) i tez jest druga kreseczka co prawde tez blada ale jest i mój Facio(w Swoje urodzinki)widział ją juza do restauracji///ja na sok///idziemy wieczoremCzy myslicie ze nie powinnismy sie jeszcze tak dardzo cieszyć,zeby nie zapeszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 30.06.06, 18:03 Ile dni jestes po spodziewanej @? Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 30.06.06, 18:33 właściwie to @ dzis miała być,ale ZADNYCH typowych objawów zwiastujących @ nie mam.tylko strasznie duzo śpie kilkanascie h / dobe,jak niemowle Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 30.06.06, 18:39 A ile dni jesteś po owulacji???? Spróbuj w niedzielę powtórzyć test, a w poniedziałek przejdź się na betę. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 02.07.06, 03:51 I jak tam dziewczyny, komus jeszcze wyszedl pozytywny test? Odpowiedz Link Zgłoś
nora01 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 03.07.06, 22:27 W piątek zrobiłam betę i wyszła 26, czyli wg nor jestem w ciąży tyle że bardzo wcześnie. Dzwoniłam do gina i kazała test powtórzyć jutro by sprawdzić, czy rośnie. Trochę się denerwuję, bo gin wyjeżdża na bardzo długo, a chciałbym jeszcze pójść na wizytę przed jej wyjazdem, ale skoro to tak wcześnie to raczej nie ma sensu, tym bardziej, że nie wiadomo, co z tego będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
umbra_et_imago Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 02.07.06, 09:50 Ja dziś rano zrobiłam test - II kreseczki! Drugi cykl starań - z jednym jajnikiem, po operacji i z prawdopodobieństwem zrostów i niedrożnego jajowodu, plamieniami przed okresem i leczeniem duphastonem. To dopiero trzeci tydzień i wszystko może się zdarzyć, ale ja i tak skacze z radości... Odpowiedz Link Zgłoś
monika-77 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 02.07.06, 15:22 Witam wszystkie oczekujące dziewczyny!! parę dni temu okazało się, żę ja też mogę podpisać się pod Marcem 2007, na razie nie byłam u lekarza tylko zrobiłam 2 testy i wyszły dwie wielkie krechy!! sama jeszcze nie mogę w to uwierzyć, planowaliśmy dziecko, ale mieliśmy się dopiero zacząć starać, a według lekarza mogło to nie być wcale proste, a tu o....jest!!! Mamy już jedną córeczkę z kwietnia 2004, więc właściwie już czas najwyższy na rodzeństwo, chociaż z punkty widzenia zawodowego to nie jest rewelacyjny moment, ale z drugiej strony, czy taki w ogóle istnieje????? pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
agulka25 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 02.07.06, 17:44 ja niestety odpadam....nie zdazylam zatestowac jak przyszla @...niesetety 7 cykl staran poszedl na straty....trace powoli nadzieje... pozdrawiam i gratuluje wsszsytkim zafasolkowanym.... agulka Odpowiedz Link Zgłoś
tombo26 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 02.07.06, 20:27 Agulka25 głowa do góry,najwazniejsze jest pozytywne nastawienie.wysyłam swiezutkie II II II II II II II i zeby pojawily sie przy nastepnym testowaniu.Ja tez sie nie napalam za bardzo chociaz były dwa razy blade II,bo zaczełam miec 1-2 delikatne plamienia ale czytałam ze to moze jajeczko jak sie zagniezdza,a jestem 2 dni pospodziewanej@.Jutro ide na bete. Odpowiedz Link Zgłoś
agulka25 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 02.07.06, 20:54 Tombo! trzymam mocno kciuki i łapię fluidki.... z ta cierpliwoscia i nadzieją to tak trudno...wszyscy wokolo sa w ciazy lub maja malutkie pociechy...mi troszke smutno..4 lata po slubie a tu nic.... pozdrawiam agulka Odpowiedz Link Zgłoś
esperanza79 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 02.07.06, 23:26 czesc dziewczyny, nie bylo mnie tu kilka dnia, ale w tym czasie: 1. zrobilam test i zobaczylam jedna kreske (26dc) 2. dwa dni pozniej w rocznice naszego slubu nie moglam mezowi podarowac testu z II 3. @ przyszla punktualnie - po skonczeniu 29-dniowego cylku. zatem.... buuuuuu, do zobaczenia z niektorymi z was na staraniach lipcowych. pozostalym kolezankom - WSZYSTKIEGO NAJ i badzcie szczesliwe jako marcowki 2007)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agac25 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 04.07.06, 12:27 dwie krechy na teściku, teraz trzeba to tylko potwierdzić u lekarza.... i tyle wątpliwości wszystko nowe, niewiadome... jakiego lekarza wybrać? czy wszystko w porządku... mętlik w głowie mam, ale sie cieszę bo właściwie za pierwszym razem nam sie udało , a jesteśmy juz trzy lata po ślubie Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 04.07.06, 16:00 Czesc dziewczy wczoraj ujrzalam II na dwoch roznych testach,HUUURRRAAA!!! W drugim cyklu staran, po 8 latach brania tabletek, zrobilam 3 m-ce przerwy i w drugim cyklu sie udalo. Dla tych co czekaja na II moge powiedziec tylko tyle, ze mialam wszytskie objawy @ a ciazowych nie mialam zadnych, zrobilam test tylko dlatego, ze @ zalewa mnie zazwyczaj w nocy albo z ranca a tu nic w poniedzialek rano. Bylam w szoku.Sle fluidki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 04.07.06, 16:14 Witam ja swój test zrobiła wczoraj rano w 30dc, czyli 2 dni przed końcem cyklu i zobaczyłam piękną II krechę. Bladą bo bladą ale była. Czekam na przysżły tydzień i powtórzę test i mam nadzieję że II będą czerwone i grubaśne. A potem wskakuje na Forum "Marzec 2007". Już nie chcę wracać na "starania lipcowe". Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 04.07.06, 20:11 witam i ja wczoraj testowałam, i są dwie kreski Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaoo Re: MARZEC 2007 - kto czeka na potwierdzenie 05.07.06, 18:15 dziewczyny prosze was napisze o waszych pierwszych "dolegliwosciach' jesli cos czujecie na poczatku ciazy!!!jak w 25 dniu cyklu zrobilam test ale jedna krecha!!dzis mam 28 DC temp 37.1 i bolace piersi!!!Ale piersi mnie zasez bola na @ !!!napiszcie co o tym sadzicie???Nie ma mnie w polsce wiec grzecznosciowo korzystam z neta...dzieki !pozdrawiam i czekam na odp! Odpowiedz Link Zgłoś