chrumpsowa Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 18:14 He he he Melduje sie - jako nr1? Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 18:16 ja też się melduję Pituś fajnie że jesteś Chrumpsowa nie dostałam tych zdjęć, tylko oglądałam te od fantaisie na jej stronce. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 18:19 oki to wysylam. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 18:20 A mnie zastanawia fakt, ze Abie sie nie odzywa... Moze nadeszla godzina 0? I Lusiek sie pcha na swiat? Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 18:25 No wlasnie, ciekawe co tam u Abie. Nie ma nikt kontaktu innego niz forumowy?? Pitu-finko temperatur wspolczuje, mnie sie tu podoba bo wszedie sa klimy. Bez to bym na pewno nie wytrzymala. Jak klima w sklepie siadze to sklep zamkykaja takze naprawde Wam wspolczuje, ze musicie sie tak meczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 18:29 zagadałam do Abie na gg. Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 18:30 dostałam zdjęcia dzięki chrumpsie, teraz spróbuje ściągnąc na outlooka bo tam lepiej się ogląda, no i spadam zająć sie męzusiem, bo siedzę dzisiaj cały dzień na necie. Najpierw nakręcałam sie na ciążę i trochę się bałam - to czytałam różne historie forumowe, teraz czekam na @ i trochę żal - to też czytam różne historie forumowe i tak cały dzień ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 18:39 Ja tez sie melduje I za zyczenia Olcia dziekuje) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 18:40 ja tez juz do Abie zagadałam Ech... chyba nie bedzie czułosci... cos mojemu męzowi jest inaczej.... naprawde sie mnie boi!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 18:48 Ojejku, az mi sie goraco Tysiu zrobilo) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 18:53 Cos Wam wyslalam, milego sluchania Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 18:55 Ja do Abie puściłam sms-a i cisza......... Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Tycja 10.07.06, 19:07 Nie wiem czy przypadkiem nie opowiadalam tej opowiastki wczesniej. Jezeli tak to sorry za powtarzanie sie. Jedna z tych kolezanek probowala miec sex ze swoim malzem w celu wywolania malucha na swiat ale nie za bardzo im szlo z fizycznego punktu widzenia. Ona przed ciaza wazyla jakies gora 45 kiloa w ciazy przytyla prawie 35. Wiec jej maz nie za bardzo mial ochote i nie za bardzo czul podniecenie, uzywajac prostych slow nie chcial mu stanac (mam nadziej, ze po uzyciu tych slow moj post nie zostanie skasowany). Wiec moja kolezanka chcac niechcac w 9 m-cu ciazy poszlka do sklepu z filmami dla doroslych (wyobrascie sobei reakcje ludzi) i wypozyczyla mu 2 filmy zeby, jak to ona okreslila, mogl sie pozytywnie nastawic do calego procesu. Poszla sie przygotowac no i filmy pomogly. 2 godziny po dostala skurczy i odeszly jej wody, maly urodzil sie na drugi dzien i dzisiaj ma 16 m-cy. Takze jak widzisz Tysiu czasami kobieta w ciazy musi pokonac wielkie kroki by uswiecic cel. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Tycja 10.07.06, 19:10 Tysiu, mam nadzieje ze masz blisko wypozyczalnie))) Olcia historia super))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Tycja 10.07.06, 19:31 A może cosik z internetu...czyj męzul dysponuje fajnymi stronkami???Tysiu...sto lat, z okazji rocznicy slubu!!! Miłości, miłości, miłości!!! Smutno mi,ze anialm musiała od nas tak niespodziewanie zniknąć...jej wczesniejszy post wcale tego nie zapowiadał...i jszcze tydzien temu cieszyła się,ze ma juz teraz na stałe kompika przy sobie... Matalka właśnie przysłała mi wiadomosc,ze jej pęcherzyk ma 22mm, endo 13!! Mają sie zrelaksowac i działać!!! Jejku babki trza trzymac kciuki!!! Abi..chyba dałaby znać.... Ergus, to kiedy lecisz po te wyniki??? Oszczędź mu tego stresu!!! Kasiu,wszystkiego najlepszego dla córuni!!! Kocurku, to ci klops...zatem jeszcze teraz sie nie spotkamy...dopiero w sierpniu))Musze sie jeszcze zastanowic, jaki mniej wiecej termin wybrać... Faintaise, a co chciałaś sobie kupić?? I uswiadomcie mnie jak działa ta fajka wodna???Do czego słuzy???Nigdy sie z czyms takiem nie spotkałam...aż wstyd. Megi...zatem samych miłych chwil...toż to prawdziwe swięto dzisiaj!!! Marudko...bordowe majteczki..oj obłędna zabawa była.... I faktycznie wszystkie super wygladałyscie....tylko szkoda,ze z działeczki zdjęc nie ma... Mój internet dzis nawala...ciekawe czy i ten poscik zaginie w niebycie.... A ciastek, to ograniczona baba i tyle..szkoda na nia naszych nerwów...zakompleksione , nieszczęsliwe , pełne złosci stworzenie i strasznie toksyczny człowiek.....brrr Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Tycja 10.07.06, 19:16 No prtzeczytalam ale teraz nie mam sil pisac. Bo postanowilam pojsc na basen bo zwariuje. Wiem jedno, impreza byla przebomba Mam nadzieje ze kiedys mnie zabierzecie. Ane, musimy w konsu my sie zleciec Fantaisie, ja tez chc do Zielonki!!!! Kasiu, wszystkiego naj dla córy. Tysiu, jestes boska ze swoja aktywnoscia Szkoda ze nie mam balkonu Ergusia, moge sie usmiechnac o zdjecia? Ja tez nie wiem jak wygladasz? I Megi tez chce. Antuś, do piątku trzymam kciuki. Bedzie dobrze. Olcia, juz widze taka zaawansowana ciążówke wypozyczajaca filmiki)))) No ale, jak trzeba to trzebe. Dobrze zrobila, ja bym sie pewnie splakala ze jestem taka nieatrakcyjna. Melbuś, jak beta byla 1200 to dzien wczesniej jak bylas na usg pewnie byla kolo 700. Takze moglo byc tak malo widac. Ja mialam jednego dnia USG i bete. I pecherzyka mial 5 mm jak beta byla pod 2000. Takze wszytsko jest ok. Bedziesz dalej chodzila do Invimedu? Ja chodze i jestem zadowolona. Buziaki i zmykam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Tycja 10.07.06, 19:21 Cisza az trzeszczy Abie sie odzywa, teraz Tycja zamilkla. Napiecie rosnie. Chyba lykne enarenal bo mnie cisnienie skoczylo))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Tycja 10.07.06, 19:54 Jesssssu !!! co tam się działo we Wrocku!!!! Matko Boska!!!!!! Jakieś laski tańczą mi na ekranie - hmm może by tak sobie taki pulpit ustawić.. PP Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Tysiu!!! Megi!!!! 10.07.06, 19:48 Z okazji waszych rocznic ślubu wszystkiego naj naj naj!!! Niech wasze chłopaki rosną zdrowo i doczekają się rodzeństwa!!! Buziaki dla was ogromne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Tysiu!!! Megi!!!! 10.07.06, 19:51 Pitu-finko - już wysyłam - sekunda!! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Tysiu!!! Megi!!!! 10.07.06, 20:10 a dostałyscie moje fotki? jakby co to sobie roześlijcie nie wiem.... inaczej sobie wymarzyłam ten dzień i chyba sie wkurzyłam.... dlaczego ja sobie musze zawsze wszystko wymarzać, a potem jak jest inaczej to mi smutno??? po prostu liczyłam na jakaś inwencję mojego męża... wiem, ze nie ma kasy,z eby mnie zabrac na wytworna kolacyjke, ale.... głupią kartkę z zyczeniami by napisał, kwiatka w ogródku działkowym urwał, kolację ze swiecami zrobił... cokolwiek... a on tylko rano powiedził... wszystkiego najlepszego z okazji 2 latek... i cały dzień nic... miałam ja coś zrobic, ale specjalnie czekałam na jego pierwszy krok, bo ostatnio w walentynki ja byłam ta aktywną.... i smutno mi... mczy to normalne,m czy ja jakąś egoista jestem? powiedzcie bo juz nie wiem... a boję sie , ze mu to zaraz wygarnę i sie pokłócimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Tysiu!!! Megi!!!! 10.07.06, 20:32 Kochane wszystkiego najlepszego i niech Wam życie radośnie upływa!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 20:35 Balbinko, Tatanki siostra kupiła sobie cudne japonki w Deichmannie, i myślałam, że u nas tez będą, ale total bryndza... Tycjuś, duże dzięki za zdjęcia Erga, czy Twój kostiumik gdzieś już grasował??? Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Hej wszystkim! 10.07.06, 20:36 to ja wracam znad morza, pierwsze co - odpalam komputer i co.....nie mam zdjec z IMPREZY!!!!!!!! blagam jakas litosciwa duszyczke, zeby mi podeslala! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Link do zdjęć z Wrocławia:))) 10.07.06, 20:42 wroclaw.mikrosystem.eu/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Link do zdjęć z Wrocławia:))) 10.07.06, 20:43 Misia a ja juz sie zastanawialam co z Toba. Jeszcze zguba Yskyerka musi sie znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Link do zdjęć z Wrocławia:))) 10.07.06, 20:45 Misia poszły do Ciebie zdjęcia, ale nie jestem pewna czy dojdą, bo coś mi odrzuca poczta.... Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Link do zdjęć z Wrocławia:))) 10.07.06, 20:49 O1 dzieki wielkie! jest co ogladac! ale widze, ze wesolo bylo i widze, ze dzisiaj dziewczynki swietuja! tak wiec sciskam mocno i najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Link do zdjęć z Wrocławia:))) 10.07.06, 20:54 wow, Fantaisie! to ich jest wiecej?!!! znaczy sie zdjec! Laski, jakie nogi. no, szl, po prostu. Marudka, wyglada jakbys wstydzila sie swoich majteczek. zupelnie nie rozumiem dlaczego. wygladaja na ladne !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Link do zdjęć z Wrocławia:))) 10.07.06, 20:54 Tysiu, dkokładnie mam ten sam problem...ale moze ja mam zbyt wielkie wymagania...niestety wiekszość marzeń..leglo w gruzach((( Mam nadzieje,ze może twój męzus jeszcze cos wykombinuje...a tak na usprawiedliwienie...to przeciez mieliscie w planach najazd na porodówkę no nie)) Tatanko...śliczne z was siostrzyczki)) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Link do zdjęć z Wrocławia:))) 10.07.06, 20:57 Balbinko, ale z tego tez nic nie wyszło..... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Tysia!! 10.07.06, 21:10 Ale ty mialas do 24 lipca wytrzymac i mi prezent na urodziny zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Tysia!! 10.07.06, 21:26 Ja mojemu to zawsze musze kawę na ławę....kurka...a na początku naszewj znajomości tak mnie fajnie zaskakiwał...róznymi kwiatkami...czekoladkami...ech...kiedy to było.... U nas nie ma czy, oddychac...normalnie powietrze stoi w miejscu...Tatanko, ty czarownica jesteś..juz dwa razy u was padało...przyjeżdżaj szybko do nas(no nie szybko to nie..bo jeszcze okna nie zostały umyte )z tym deszczem... Dziewczyny...alez posciki na tym kontrowersyjnym wątku!!! Melbuś...to kiedy idziesz na te betę...ja nic juz nie wiem...i chyba jestem natrętna(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Tysia!! 10.07.06, 21:30 Gwiazdeczek juz dawno nie było...i pkanetka nas zostawiła..(((((((((( E tam((((((((((((( Lalisiu, jak humorek słoneczko??? Buziakuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Tycja i Megi!!! 10.07.06, 20:54 Ze mnie taki mały ciołek i zapomniałam złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji rocznic ślubuów. Spełnienia marzeń, zdrowia dla Was i waszych dzieciaczków. Serdeczności, miłości i wszystkiego co najlepsze!!! Poza tym buziaki dla Małego Chrześcijanina od E-cioci Tatanki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 20:56 Hej laski!! Tysia dziekuje za zdjecia i wielkie buziaki rocznicowe! Brzuszek masz super, a Kaska w kajaku wyglada super, ty pewnie tez! Jaaniu, dziekuje za zdjecia imprezowe. Widze, ze niezle bylo! My rosniemy, najbardziej pod biustem, ale brzuszek tez juz jest. Dzisiaj wybralismy sie na mala wycieczke, bo nasz samochod to najprzyjemniejsze miejsce. U domu goraco potwornie. Maly hortiki ogromny! Oj chyba ciezko jej bedzie te 5 kilo wycisnac na ten swiat. Bebelek tez sobie atrakcje funduje. Fajnie maja nad morzem... wiaterek od wody. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 21:20 Tycja, nie przejmuj się mężem. Niestety faceci tacy są ale można ich zreformować...więc głowa do góry i próbuj Czy ja dobrze zrozumiałam, że na porodówkę jedziesz solo???? Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 21:33 og;adam te zdjecia i ogladam i sie napatrzec nie moge! i fajeczka wodna, niczego sobie. rozumiem, ze zawartosc, tez byla niczego sobie, patrzac na rozbawione towarzystwo )))) a my wyskoczylysmy sobie na weekend nad lodowate morze. niestety podobny pomysl mialo jeszcze "paru" innych poznaniakow, wiec jechalo sie koszmarnie. ale warto bylo. mlodej duza piaskownica baardzo sie spodobala i baaardzo posmakowala. wszystko jadla z piaskiem. duza woda tez sie podobala, natomiast jej temperatura, zdecydowanie nie. zdjec mam narazie niewiele, bo wiekszosc robila ciocia swoim aparatem, ale pare wyslalam Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 21:34 Witam i ja już za Wami nie nadążam.... Ależ dzisiaj duszno na szczęście dzisaj siedziałam calusieńki dzionek w piwnicy (zastępstwo w pracy ależ było chłodno no! a teraz zabieram się za pisanie((( jutro idę zrobić badania a w środę do lekarki..... Matalko, kciuki trzymam))) aniulm, wróć do nas....... Tysiu, te typy tak mają oni nie zawsze myślą i najczęściej trzeba dużymi literami powiedzieć przynajmniej mój E tak ma.... pozdrawiam wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 21:39 powtórka bety jutro, wynik będzie wieczorem Dobranoc, idę spać Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 21:41 Melbie kolorowych snow. Za matale trzymam mocno kciuki!!! Tysiu - nic tylko mezowi kawe na lawe jak ktos wspominal juz przede mna... Misiu zdjecia )))) ach! Naprawde Twoja coreczka jest przesliczna a Ty szczuplutka laska Ciekawe co u Abie... Nie odezwala sie? Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Chrumpsiku! 10.07.06, 21:52 sie mi nacisnelo chcialam tylko napisac - dziekuje - jak zawsze, zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 21:44 Monia, doszly do mnie zdjecia czescII i III. wcielo I Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 21:53 Misia poszły jeszcze raz. Ale Ty masz cudowną córcię))) aż chce się ją tylko tulić!!! Megi pewnie już szalejeDDDDDD buzi dla Mikiego)) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 21:56 No to Misiu zdjecia bedziesz miala podwojnie, bo ja tez wyslalam A tu ciagle przezywaja mundial ;D cale szczescie tylko w TV a nie na ulicach... Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 22:05 nieszkodzi, nieszkodzi! zdjec nigdy za duzo chrumpsowa, pewnie jeszcze z miesiac beda przezywac Monia, dzieki. powiem Ci, ze moja Magda jest straszna przytulanka. i to praktycznie do kazdego. wiec jeslli tylko zaprosicie nas na kolejna TAKA impreze, to mozecie sie do niej tulic do woli. ona to uwielbia. tylko uprzedzam, obslinia wszystkich i wszystko z radosci Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma o matko 10.07.06, 22:09 nie szkodzi razem! co za wstyd. i to dwa razy!!!!! dobrze ze Balbinka ma wakacje, wiec nie moze stawiac jedynek jednak w tem powyzej 30 stopni zwoje sie z lekka przegrzewaja Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: o matko 11.07.06, 00:07 Misiu...no pewnie,że mam wakacje i powiem szczerze, nawet jesli zauważę jakiś błąd..to nie robię z tego jakiegoś ogromnego dramatu i tyle))Każda z nas chce szybko wyrazić swoje myśli i czasem się jakaś gafę strzeli...mnie np często alt nie działa...a i spacja czasem strajkuje(( Proszę się zatem nie stresować, ponieważ bicia nie będzie)) Lalisiu, trzymaj sie dzielnie..to nie są łatwe sprawy...I teraz sobie przypomniałam,że ty nam o jego sytuacje rodzinna juz naświetlałaś...Przytulam mocno... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: o matko 11.07.06, 01:52 no i koniec spania-mamy w domu około 30 stopni!!! Idę pod chłodny prysznic... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 22:13 Misia, Madzia może mnie obśliniać))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 22:16 ta tez chce schrupać to Madziątko!!!! Kasiu - na śmierć zapomniałam złożyć Oli życzenia urodzinkowe!!!! Wspaniaych kolejnych -nastu latek, uśmiechu na twarzy, zdrówka, przyjaciół prawdziwych i spenienia wszystkich marzeń!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 22:17 Uciekam spać, kolorowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Tatanko 10.07.06, 22:22 nosz, co ja dzisiaj z tym enterem Tatanko, a mi sie strasznie podoba twoje zdjecie z M w jakiejs brami. cudnie wygladacie. Ty w jego objeciach, wygladasz niesamowicie delikatnie i krucho. natomiast twoj M, mimo swej "wielkosci" przytula cie niesamowicie delikatnie Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Tatanko 10.07.06, 22:28 Misiu - on taki delikatny i czuy jest na codzień. I przyznam się, że na brak przytulania nie moge narzekać. Ja krucho????? Może to nie ja, tylko Jutka na tym zdjęciu???? Po tej ciązy dupsko mi przytyło i pomimo zrzucenia brzucha bioderka ani rusz, wiec trzeba będzie troszke nad nimi popracować. Brama to wjazd do Zamku Piastów Śląskich w Brzegu!!!! Na jednym ze zdjęc jest ornament tej bramy na którym jakiś pan robi coś krówce (albo byczkowi)..... nie wnikam co.... Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 22:19 to sie na nastepna imprezke wpraszamy gdziekolwiek, by nie byla )) a1 jeszcze wklada palec do nosa. oczywiscie nie swojego! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 22:24 To ja juz zapraszam na tą imprezke!!! Ja biorę Madzie z zagrożeniem utraty nosa i całej reszty!!! A Ty zaopiekujesz się moim P. i przekonasz go do dentysty oki??? Uciekam do łóżeczka odespac ten weekend!!! Śpijcie słodko kochane dziewczynki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 22:28 nie ma sprawy dentysta tez czlowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 22:39 czyzbym znowu gasila swiatlo? nikogo juz nie ma? no tez ide pod prysznic upojnej nocy wszystkim dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 22:55 Fantaisie-ale mnie wyczaiłaś-własnie przed chwila skanowałam fotki kostiumikowe - postaram się je za chwilę wysłać Tysiu-nosz mój małż taki sam!!! Zero jakiejs inicjatywy!! pierwszą rocznicę wspólnie zaplanowaliśmy, a na drugą... niestety nie mieliśmy kiedy świetować bo załatwialiśmy domek na kółkach. Tatankjo- ty masz tluszczyk??? nosz trzymajcie mnie!!! Kobieto!!! Przecież ty jak modelka - Misia ma rację - też zatrzymałam się nad tym, zdjęciem - cudnie wyglądacie!! Biedną Cytrusię strasznie męczy... Oby to juz była końcówka tych atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Cytrusia - wiesci!! 10.07.06, 22:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39389&w=44963202&a=44975498 Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Cytrusia - wiesci!! 10.07.06, 22:39 Oj biedna Cytrusia, tak mi jej zal. Oby teraz juz z gorki miala i wszystko dobrze bylo. Ktory to cytrusi tydzien, ze rodzinka jeszcze nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Cytrusia - wiesci!! 10.07.06, 22:41 Znalazlam, Cytrusia dzisiaj jest 11t 3d. To juz prawie koniec pierwszego trymestru, teraz to juz musi byc dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Tysiu!! 10.07.06, 23:05 Jakie cudne foteczki ciążowe mam na skrzynce. dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 no nic... 10.07.06, 23:07 ... widzę że teraz ja zostałam sama.. no cóż - w takim razie idę do łóżeczka potulić się do męża. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: no nic... 10.07.06, 23:59 i mnie trza sie kłasc do łóżeczka... I zapomniałam, o czym pisałam w połknietych przez interie poscikach((( Na pewno było o genialnym tytule wąteczku melbuni.... Melbuś...co jak co..ale cie łóżeczko dośc wcześnie wzywa)) Wyśpij sie stokrotko , bo potem...sama wiesz...chyba,ze Kube postawicie przy łóżeczku)) Trzymam kciuki...nic sie nie strachaj...modlitwy juz odmówione!!! Taatanko..mnie też zachwyciło owe zdjątko...super wyglądacie... I wiesz, co...do takiej pani dentystki mezus chętnie pójdzie))Zdjęcia mówią same za siebie..sliczna jest ta pani od wypedzania robaczków z ząbków!!!! Cytrusia chyba juz nie ma na nas sił((Biedulka, daja jej bliźniaki w kośc, oj dają...I jaka wspaniała niespodziankę przywiozą rodzicom!!!Już widzę ich miny!!! Tysiu zdjęcia brzuszkowe cudne!!! Fantaise...uciekaj do mnie, schronie cie przed marudką...wiesz te rude włosy...oznaczają dziewczyny z temperamentem...nigdy nie wiadomo, co im do głowy strzeli.... I czy ja dobrze wyczuwam,że ty jakaś przyklapnieta jesteś???Nie smutasuj sie ))) Jutro czeka mnie super zadanie...muszę kupić jakieś super klapeczki dla brataniczki...Boże ja nigdy nie kupowałam takich rzeczy dla maluszków...miareczke mam...ale mam wątpliwości, czy brat dobrze zmierzył.... Ant..ty masz 3latkę w domku....mała moze mieć 15-16 cm stopę??? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 10.07.06, 23:26 i tak ... Megi upojnej nocy zycze Tycji i Tycjowemu mezowi zycze jeszcze piekniejszych chwil w zyciu i duzo dzieci, tyle co gwiazd na niebie i milosci, milosci ... naszej forumkowej nastolatce super chlopakow!! rodzicow ma czaderskich wiec jej nic wiecej do szczescia nie trzeba czy juz wszystkie widzialy moje majtki?? ladne mam, nie?? z trumpha stanik do kompeltu tez mam a Monia i tak nie zyje !!! Melbunia tytul CZAD!! lece czytac Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka witam wtorkowo:)! 11.07.06, 07:36 Marudzia melduję sie że ja majteczki widziałam! podejrzewam że nie jestem jedyna, nie mówiąc juz o osbobach spoza naszego wątku - wiem że jedna sierpniówka też te foty oglądała! Eguś dzięki wielkie za fotki! w kostiumiku wyglądasz super świetnie i szałowo już kiedyś szukałam takiego który ma własnie lekko poszerzane nogawki (bo z tego co widzialam to ten ma) no ale u nas takowego nie znalazłam chyba bedę miusiała w Twoje strony na zakupy sie wybrać... Cytrusia faktycznie musi być wymęczona...biedulka. Tatanko teraz już zapamiętam, która to Ty, nadal widzę oczami wyobraźni to zdjęcie - jest śliczne Tysiu a ja nie mam Twoich fotek!? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Marudka Zdjęcia!!!!! 11.07.06, 07:38 J.w. - Ty szybko je wysyłaj!!! Fantaisie wszystkie maile odnalazly sie dzisiaj rano!!! Tycjo - Kochana wybaczam Ci, brak Twoich zdjęć na mojej skrzyneczce, ale prosze się poprawic do wieczorka, zanim do domku wrócę Buziaki dla Was i ogłaszam, że dzisiaj wsadzam różaneczniki od Jutki. Zdjęcia będą wieczorkiem. Balbinko Ty coś mówiłaś, że nie ma zdjęć działeczki. Postaram się coś cyknąć. Buziaki i miłego dnia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Marudka Zdjęcia!!!!! 11.07.06, 08:15 Feromonko-powiem ci że ja dłuuugo szukałam kreacji A ten kostium był sam jeden w rozmiarze 36 (ja noszę 38) Ale co tam - wbiłam się - spodnie troche obcisłe ale brzuchal wciągnęłam i było. A kupiłam go bo miał śmiesznie niską cenę Odpowiedz Link Zgłoś
ane576 Wtorek 11.07.06, 08:26 Dzięki za zdjęcia Erguś kostiumik bardzo ładny, ale ty w ogole ładna jesteś i zgrabna to ci we wszystkim ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Wtorek 11.07.06, 08:39 Witam w gorący poranek Czy ja mogę prosić o fotki???bo chyba cosik do mnie nie doleciało... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wtorek 11.07.06, 08:40 Nosz Melbuś - wszystkim wysłałam!!!!! Zaraz powtórzę do ciebie jeśli nie doszło Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wtorek 11.07.06, 08:39 hehehehe Ane-dzięi za komplimenta ) Co do jakości tych zdjęć to są takie sobie bo mój skaner coś szwankuje. Aha - to są te "profesjonalne", "studyjne" zdjęcia "autorskie" szcezrze mówiąc to profesjonalizmu szukałam.... I uważam że 4 ceta za fotke to przesada. Jasne-są foty za które warto dać nawet 10 zeta. Ale te do nich nie należą. Balbinko-w tym tygodniu pojadę po wyniki. mężuś pewnie jutro pojedzie do siebie pracować z mamą więc ja pojadę wtedy sama. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Wtorek 11.07.06, 08:42 witam i ja w upalny wtorek, boshe znowu sie rozpuszczam ... ( Monia melduje ze dzis oddalam duza fiolke krwii - nawet patrzylam jak mi igle wbijaja ) - fajnie bylo P Tatanka zdjecia najwczesniej jutro bo dzis mam aerobik a potem w tv sa dowody zbrodni ... wiec sie chyba nie wyrobie Erguna wygladasz na tych kiepskich zdjeciach PIEKNIE!! lepiej niz panna mloda ) laska z ciebei ze ho ho ... Tycja zdjcia super!! pornograficzne tez D czekamy na fotki w kajaku ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wtorek 11.07.06, 08:51 A ja mma fotkę w kajaku )) i nawet mały Tycjanek się zmieścił )) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Wtorek 11.07.06, 09:00 Hej hej witam się wtorkowo. I od razu na wstępie prosze o zdjęcia Tycji - tylko tych mi brakuje. Całą reszte mam i oczywiscie juz obejrzałam. Erga - no no no, smakowity kąsek, nic dziwnego, ze Cię teść czy ojciec ( nie pamiętam) panny młodej tak komplementował Misia ma - laska z Ciebie niezła a córcię masz boską Chyba przekonuję się do córci a zawsze chciałam synka Tycja i Megi - spóźnione ale szczere zyczenia rocznicowe. Tycjanom życzę szczęśliwego rozwiązania a Meguniom oby Mikuś zdrowo rósł Kasia - życzenia dla córci już za chwileczkę juz za momencik na randki zacznie latać Imprezy wrocławskiej juz nie wspomne.....tak żałuje, ze mnie tam nie było buuuuuuu Zdjęcia boskie Na razie nic więcej nie pamiętam... a z ostatnich wiadomosci - idę na studia podyplomowe. Firma postanowiła dofinansować w tym roku 30 osobom takie studia wiec wysłałam wniosek, w zasadzie jakos bez przekonania bo co to jest 30 miejsc na prawie 7 tys pracownków..... Ale się udało!!!!!!!!!!!! I bardzo się ciesze a jednoczesnie obawiam bo ja sie juz chyba zapomniałam uczyc. Studia skończyłam 4 lata temu a tu znowu zajęcia Ale trzeba korzystać!!!!!!! i jeszcze raz prosze o zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Wtorek 11.07.06, 09:13 mam fotki ErgiSuper wygladasz w tym kostiumie, no ale ładnemu we wszystkim ładnie))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wtorek 11.07.06, 09:20 ej no - nie przesadzajcie. Jaaniu - dobrą masz pamięć ) to był ojciec młodego ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wtorek 11.07.06, 09:42 jeżeli chodzi o te w kajaku to mogę podesłać... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Wtorek 11.07.06, 08:55 Hej, Balbinko 15,16 cm no coz moze i mozliwe moja ma mniejsza zwykle kupuje jej butki rozmar 25, czasami zalezy od fimry 26, trudno jest mi ocenic ile jest to w cm Ciekawe czy Abie jest juz po.. A ja nareszcie mogłąm spac na działce jest tak przyjemnie i cały wieczor kapalismy sie w rzece, było tak błogo a teraz znowu siedze w piekarniku Miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Erguś ! 11.07.06, 10:03 a możesz mi też podesłać zdjęcia Tycji i Tycjanka? dziękuję z góry pozdr i uciekam na dłuuuugie zakupy tym razem jade z rodzicami i bede mogła sobie dłużej po H&M pochodzić bo mój P. to tylko pozwala przelecieć tym głównym korytarzem i nie zdążę nic pooglądać, pozatym to maaaruda z niego straszna Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Wtorek 11.07.06, 10:08 Witam sie wtorkowo I upominam o zdjecia w kajaku))) Ja neistety tez siedzie w piekarniku, od wczoraj pisze to samo, ale ja chyba niedlugo ducha wyzione. Jeszcze nigdy w zyciu tak mi goraco nie bylo, nie wiem co sie dzieje. Basen wczoraj troche pomogl (choc na warszawiance ruch jak w arkadii przed swietami Bozego Narodzenia), ale w nocy i tak sie przykrywalam m okra koszulka... Chyba umre niedlugo, ja bym tak bardzo chciala na jakies wakacje A jutro ide do gina i pewnie bedziemy malucha podgladac. Mam nadzieje ze pwoie co dzidziol miedzy nogami ma Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Wtorek 11.07.06, 10:11 Pitus, bierz wolne, w taki upał nie ma zartow a w ciazy jeszcze dotkliwiej odczuwasz te temperatury, nie ma co wez sobie chociaz kilka dni wolnego np taki przedłuzony weekend a potem zobaczysz, buzka Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 10:10 A więc po kolei: -Erguś dzięki za zdjęcia, no laska z Ciebie) i baaaardzo zgrabnie wyglądasz w tym kostiumie -Jaaaniu dzieki za przesłanie zdjęć imprezowych, no co tam się działo))) -Marudko bardzo ładny kolor majteczek!!! -Miki został wczoraj zaszczepiony, troszkę gorączkował ale już jest ok, - po chrzcinach mam wątpliwa przyjemność odwiedzenia straży miejskiej bo skasowali moich gości na zakazie, no cóż może wezmę ich na litość, -o nocy tylko wspomnę, że już sobie co nieco z M. przypomnieliśmy)) -Misia-ma masz śliczną córcię i też zgadzam się na obślinienie)) -dziękuje wszytkim za życzenia rocznicowe i przesyłam Tycanom dużego buziaka rocznicowego, Wasz synek będzie najpiękniejszym prezentem rocznicowym) - Kasiu uściskaj swoją nastolatkę )) życzę jej wyrozumiałych rodziców) -Balbinko, Ant kiedy wyniki egzaminów??? no i tyle spamiętałam uściski wtorkowe! m. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 10:15 Megi gratulacje za to przypominanie Ja czekam na wyniki do piatku Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 10:30 megi, dziekuje pieknie za zdjecia Na kazdym jestes jak inna Megi, ale wszedzie rownie ladna A brzuszek mialas przesliczny. Az dziw bierze ze mieszkaniec brzuszka jest juz malym, 6-kilogramowym chrzescijaninem Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 10:40 Ant zatem zostaje mi obgryzanie paznokci z nerwów do piątku) a później będziemy oblewać Twój zdany egzamin u Grycana Pitu_finko zobaczysz jak szybko Twój brzuszek zmieni się w takiego kochanego maluszka Czyli dziś jest szansa na poznanie płci Twojego maleństwa? Ja chyba obstawiam córcię No i dziękuje za komplementy, szczerze mówiąc niezasłuzone A tak wogóle to współczuję teraz wszytkim posiadaczkom dużego biustu, bo przy moim 80DDzakup bluzki graniczy teraz z cudem, bo to w co mieszczę mój biut zazwyczaj wygląda jak kolorowy worek na ziemniaki)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 10:46 No właśnie ciastek zajrzał. Właśnie dlatego ja sie z reguły nie wdaję w dyskusje z takimi ludźmi na forum. Nie ma sensu bo one swojego stanowiska nie zmienią a tylko błotem moga obrzucić. I tyle.... A z drugiej strony nie ma się co przejmować opinią takich osób.... A Abie to się moze nie odzywa bo rodzice chyba u niej mieli być w tym czasie, czyż nie? Dzięki za fotki Tycji....ja też chcę brzuch z dzidzią w srodku!!! Jak na razie to mam brzuch i to duży ale bez takiej fajnej zawartości... a pomylić sięw sumie można tak na oko 4-5 msc PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 11:30 Dzien doberek, Na poczatek : z mama juz zdecydowanie lepiej. Sorry ze takpisze od razu ale bardzo sie ciesze i wreszcie odetchnelam. I Olka dziekuje wszystkim za serdeczne zyczenia. Ale z rodzicow jest srednio zadowolona)) Kurcze czego ona od nas chce? Ja w jej wieku... Ale stwierdzila ze chlopcy to by sie przydali! A pare lat wczesniej to dziewczynki wolala)HAHA! I nie mam zdjec Kourka, Tycji Melby, Migi i Balbinki nie mam zadnego(( Tysiu to i tak dobrze ze pamietal i chociaz zyczenia zlozyl. Zobaczysz co bedzie przy 11 rocznicy)) Fantaisie Ty to chyba lubisz nasza administracje rzadowa. Od kilku postow to nic tylko po urzedach biegasz. Co Ty w nich widzisz) Megi widac ze bylo... milo Taka radosna dzisiaj jestes) Naladowana pozytywna energia))))))) Balbinko zakupy dokonane? Jaaniu gratuluje i zazdroszcze zaciecia! Ja na ciastkowy watek juz nie wchodze nawet i nie czytam. Nie chce sie denerwowac. Duzo takich Ciastkow zostawilam w Polsce i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa!! Buziaki dla wszystkich, bo nie wiem kiedy mnie znowu dopuszcza)) Milego dnia! Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 11:41 Kasiu, moja mam jest doradcą podatkowym i ja w ramach pomocy latam z papierami po urzędach i zusach! Normalnie załatwiam to łącząc z pracą, ale ponieważ jestem total free to jeżdżę tylko tam i stąd moje jęki)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 10:33 Wow jakaś Laska w kostiumiku do mnie zawitała)) Erga, super!!!!!!! swietnie wyglądałaś A tak w ogóle to dzień dobry!!!! Marudzia ja już się poddałam i wiem, że mój koniec blisko a wiesz, że ja dopiero teraz zajarzyłam że majteczki są bordoweD Gdzie Abie???????? na sms-a nie odpowiedziała Megi, wzięliśmy dzisiaj z Was przykład)) Ale u Was to się dopiero musiało dziać, jak sąsiedzi?? Antuś, rzeczka??? gdzie TY masz takie coś??? Dobrze, że Cytrusia dochodzi do siebie! Tatanko, sadź dzisiaj i koniecznie zrób zdjęcia!!! ja od Ciebie też dzisiaj dostałam w zmasowanym ataku wszystkie maile Misia, a gdzie byłaś nad morkiem? Balbinko, trzymam kciuki za pomyślne zakupki I Słonko, jestem w rewelacyjnym nastroju) naprawdę)) może przez ten upał straciłam troch energii, albo zżera mnie tęsknota za Jutką i Tatanką.... Dzisiaj kolejny szałowy dzień, czyli urzędy skarbowe i makro, ciekawe w jakim stanie wrócę?? Aaaa, Melbuś duże dzięki za linka do olejków, jestem fanką wszystkiego co migdałowe))) mam troche rzeczy z L'Occitane, ale olejku tam niet. Pituś, zapraszam do Zielonki, obok nas już drugi sąsiad sprzedaje domek(ciekawe czy to my jesteśmy tacy okropni) Już widzę, jak Marudzia nabrała powietrza, że opylam jej domek)) Kiciu, luzik to z drugiej stronyDDDDDDDDD Czy Zuza to wyjechała????? Buzi Kochane! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 10:40 No i stało się ciastek do nas zajrzał i powiedział co wiedział..... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 10:45 HA rzeczke mamy przy działeczce z piaskiem na brzegu i mamy tam całe 2 min drogi na piechotke, jak sie kapie dzieciarnia to oczywiscie dna nie widac ale jak wczoraj po raz drugo poszłam z Mała około 8.30 wieczorkiem, nikogo juz nie było i uspokojona rzeczka była cudna, nie jest to kryształ wody ale poki co nie odrzuca od wejscia do niej wrecz przeciwnie no i uczulen nie wywołuje nie smierdzi i nic po niej dziwnego nie pływa jest mini plaza piaskowa w ktorej moje dziecie lubi sie pbawic i dno ma tez piaszczyste Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 10:50 Megi, jakie tam niezasluzone!!!! A na to az moj brzuch sie zmieni w maluszka chyba jeszcze troche poczekamy Na plec jest szansa jutro. bardzo juz bym chciala wiedziec kto to, mimo ze jest mi to w sumie obojetne. Antus tez wrozy dziewczynke, a Olci z chinczyka wychodzi chlopiec. Ja najpierw mialam przeczucie na chlopca, potem na dziewczynke, a teraz juz zadnego Fantaisie, z ta Zielonka to nie jest taki glupi pomysl. Bedziemy czegos szukac i jestem coraz bardziej daleka od kupowania mieskznaia w wawie za ktore bedziemy musieli zaplacic grube pieniadze, a i tak nie bede miala ogrodka. Mnie to tylko troche przeraza komunikacyjnie. Ile jedziesz z Zielonki do Wawy? Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 10:52 A gdzie jest watek z tym okropnym ciastkiem? Tez chetnie poczytam. Czy to dalej ten wyprawkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 11:11 witam wszystkich we wtorek i od razu sie zale, ze nie mam zadnych zdjec to ja rozsylam sw dziecie, a do mnie nikt no chyba ze to aluzja, ze mam nie rozsylac (((( Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 11:15 Ufff tak ta wyprawka i wlasnie sie dopisalam... No, ale chyba dyskusja nie ma sensu. Ja tez dyskutowalam z jedna, ktora uwaza, ze polscy gini sa lepiej wyksztalceni etc. wysmiewala mnie i w koncu stwierdziala, ze sobie choroby wyszukuje... Tiaaa..... Pitus mam nadzieje, ze jutro lekarz dojrzy kto u Ciebie mieszka - pamietasz rade Olci, by zjesc cos slodkiego przed USG, zeby maluch nie spal? Megi - ja tez nie rozumiem tego przesadyzmu z duzym biustem... Np. tu w tv wiele kobiet ma przerobione cycki na przynajmniej C-D... Ja naprawde cierpie - zwlaszcza przed okresem - jak mi cycki napuchna - kregoslup mi wysiada szkoda, ze nie mozna troche cyckow oddac Chetenie bym sie podzielila. No i przeraza mnie wizja ciazy... Mam nadzieje, ze mi sie nie powieksza... Ant - ach dzialeczka )))) marzenie... Ergus - dziewczyny maja racje - sliczna dziewczyna jestes to Ci we wszystkim ladnie. No a kostiumik lezy jak ulal!!!!! No i fakt - Twoje zdjecia milion razy lepsze... Biedna Cytrusia... No i ciekawe co u Abie... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Misia 11.07.06, 11:16 Kostiumik Ergi do Ciebie polecial jakich fotek jeszcze nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Misia 11.07.06, 11:22 misiu - jejku - przepraszam że ci nie wysłałam. nie mam cię w książce adresowej i to dlatego - już cię dorzucam do listy. Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Erguś! 11.07.06, 11:27 wybaczam!!!! a jakbys jeszcze dorzucila, te zdjecia, o ktortch pisalac wczesniej z tego slubu. jakies na torach i z podwojna panna mloda z przyjemnoscia bym obejrzala Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Erguś! 11.07.06, 11:28 Misiu, a Twoich zdjec tez nia mam. A wszystcy tak chwala twoja madzie Ja Ci zaraz przesle swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Misia 11.07.06, 11:24 Chrumpsiku, zawsze mozna liczyc na Ciebie. ano, Tycji w kajaku tez nie mam i nie wiem co tam jeszcze latalo dzisiaj po necie Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Misia 11.07.06, 11:26 Ergus, ja Tycji w kajaku tez nie mam i Twojego kostiumiku tez Ale dziekuje za zdjecia ktore mi juz przeslalas i przychylam sie do opinii kolezanek ze ladna dziewuch z Ciebie. ty zdaje sie jestes moj rocznik - 1979? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Misia 11.07.06, 11:29 Pitu tez Ci wysylam - coby zasluzyc na te pochwaly Wiecie co a mi sie krew gotuje na ten post z Ciastek i nie tylko. Trzeba dac se siana i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Misia 11.07.06, 11:29 Pituś - wysłałam ci fotki - kurcze nie wiem czemu nie doszły - zaraz wyślę do ciebie i do misi Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Misia 11.07.06, 11:33 ja tez nie wytrzymałam i dopisałam sie do watku o wyprawce ..... smutno mi bo ten urlop jako pierwszy w zyciu spedzimy jednak osobno, nie ma szans zeby M sie wyrwał, zaczyna sie .....mam nadzieje ze w zimie chociaz uda nam sie gdzies razem wyskoczyc..... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Ant 11.07.06, 11:38 Przykro mi , ze sie smucisz, ale moze w sierpniu w ten weekend z 15 Wam sie uda. Zawsze to pare dni. Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Misia 11.07.06, 11:34 Chrumpsiku, kochanie, a moje pitufince tez poslalas? normalnie po rekach bede calowac bo ja powoli musze sie do pracy zbierac (chyba tam dzisiaj odplyne) to tymczasem dziewczynki Ergus, kostiumik bomba, a ty w nim super laska Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Misia, Pituś - chyba zapchałam wam skrzynki :-PP 11.07.06, 11:35 no i miłego oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Misia, Pituś - chyba zapchałam wam skrzynki : 11.07.06, 11:38 A czy ja tez moge o zdjecia porosic? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Pituś:) 11.07.06, 11:35 Kochana, już Ci mówię: 1-pociągiem ok.12min na Wileński, potem już masz wszystko 2-autobusem, ok.30min do centrum(chyba są 4 linie) 3-samochodem jak autobusem Ja jak jeżdżę to tak: Bemowo(Morcinka, Rostworowskiego) ok.25min w ciągu dnia, Akademia Muzyczna ok.35min, jak korki gigant to dłużej, Ursynów(Stryjeńskich) 40-45min, to tak orientacyjnie)) A teraz buziaki i spadam na podbój US Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pituś:) 11.07.06, 11:41 Pitus wez ja Cie prosze poprawke ze FAntaisie jezdzi jak szatan, w 10 min potrfi pokonac droge Tarchomin - Zielnoka mnie sie w takim czasie nawet do Marek nie udało dojechac co ja mowie nawet do mostu jest ciezko Ja sie pochwale ze mam działeczke koło Radzymina i tam zamierzamy zaczac wic swoje gniazdeczko ok 25 km od warszawy ceny obłednie niskie jeszcze, ale bez samochodu, komunikacja to ciezko no i te widoki przestrzen, rzeczka no ale cos za cos Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Laski co Wy na to???? 11.07.06, 11:54 P. zrobił nam stronkę, co o tym myślcie??? jeśli Wam się podoba to możemy to pociągnąć, i napisać statut, oraz członkinie.... www.pociany.mikrosystem.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Laski co Wy na to???? 11.07.06, 11:56 WOW boska, ale zara sie obraze a dlaczego mnie nie ma co ja nie aktywna !!!!!) I mnie pwadł jeszcze jedne pomysł do głowy))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Laski co Wy na to???? 11.07.06, 11:57 jak ja pisze .....spadam czerwona pod stoł Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Laski co Wy na to???? 11.07.06, 11:56 ale czad!!! Fantaisie-jestes wielka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Laski co Wy na to???? 11.07.06, 11:59 To nie ja!!!!!!!!!!! przyznaję się!!!!!!!!!!! To Pawełek!!!!!!!!!!!! Rzucać pomysłami, a on je wprowadzi w czyn)))) Paweł bał się dać innych zdjęcia bez pozwolenia, więc mówić i wymyślać)) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Laski co Wy na to???? 11.07.06, 12:01 mnie się bardzo podoba!!! i mam nadzieję że w końcu uda mi się wkręcić z wami na jakiś zjazd!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Laski co Wy na to???? 11.07.06, 12:15 Monia, stronka jest super! Jestem za! Obejrzalam wszystkie foty z Wroclawia, no no to sie dam dopiero dzialo... Ciesze sie, ze tak super sie bawiliscie! Misia-ma, Twoja corcia jest sliczniutka! Ale nie dziwie sie po prostu ma to w genach po mamie Czy mozesz przypomniec kiedy sie urodzila? Ergus, kostiumik szalowy! Slicznie w nim wygladalas!!! I wcale nie widac, ze sie w niego wbilas - wrecz jest luzniutki. Tycja, na akty sie nie obrazam - sliczny brzusio i jaka wyrazna linia! a na tych kajakach to gdybym nie wiedziala to bym uwagi nie zwrocila, ze dwie zaawansowane ciezarowki tam siedza... Megi, ciesze sie, ze sobie przypomnielismy - za jakich czas poprosze o instrukcje Aha, i wszystkim swietujacym rocznice zycze samego szczescia i milosci!!! Cytrusia biedna... ale najwazniejsze, ze male Cytruski sa z nia! Balbinko, zastanow sie i jezeli bedziesz chciala to Cie umowie - chyba, ze wolisz sama. Dziewczyny, czy grycan w przyszly wtorek jest nadal aktualny? A my wczoraj wybralismy sie do slynnej juz Arkadii i bylismy tam 5h - padalam z nog. Kupilam prezencik na urodzinki mezusia - on w tym czasie byl w EMPIKU. Oczywiscie - nie wiedzial po co latam po tych sklepach - powiedzialam, ze poszukam fajnych t-szirtow i spodenek, a potem tylko wejdziemy a on zadecyduje czy mu sie podobaja... No i skonczylibysmy wczesniej ale jak widzialam, ze jest chetny na wchodzenie do kolejnych sklepow i w dodatku chcial przymierzac - to nic nie mowilam o braku sil... Potem pojechalismy po wozeczek dla Julci - spadek od naszej swiadkowej, a do domu dotarlismy o polnocy... Potem pozna kolacja na balkonie, zimny prysznic i juz nic nie pamietam Obudzilam sie o 10.30 Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Laski co Wy na to???? 11.07.06, 12:18 Mialo byc, Megi ciesze sie, ze sobie przypomnieliscie Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Laski co Wy na to???? 11.07.06, 12:10 Kochane, mam więc prośbę kto chce być niech się zgłasza buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Laski co Wy na to???? 11.07.06, 12:12 ja chcę!! - Stronka podawana jest jawnie więc mam sugestię żeby nie było na niej Nicków tylko imiona. My i tak będziemy wiedziały która jest która ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: Kasiu vel Olizko! 11.07.06, 11:54 Wygladasz super! A caly czas mialam wrazenie ze chodzi o kostium kapielowy))) I z tego goscia jest niezly szczesciarz. Dwie laski naraz... Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 11:39 Cześć, dziewczynki. Witam po długiej przerwie, ale ostatnio byliśmy mocno zaganiani. Dziś już rano odwiozłam męża na lotnisko, więc mogę sobie spokojnie z wami pokonwersować od czasu do czasu, bo nie będzie miał mnie kto gonić do roboty. Erga, kostiumik super! Chrumpsiku, dzięki za zdjątka z Wenecji. Chętnie bym tam znowu kiedyś pojechała. Trzeba będzie małża zgwałcić, bo on po Europie nie za bardzo lubi jeździć. Fantaisie i Finko, własny domek nie jest głupi, ale azjatycka strona Wisły u nas nie przejdzie. W ogóle mój ślubny uznał, że muszą być Bielany, żeby miał blisko do teściowej na naleśniki i pierogi. Megi, z tym biustem nie przesadzaj. Ja mam 80C i nie narzekam na brak bluzek, w których wyglądam jak człowiek. Choć to kwestia fasonu, bo niektóre faktycznie są koszmarne. Finko, daj znać, jak już będziesz znała płeć maleństwa. Co z Cytrusią? Przegapiłam w zalewie postów... Więcej nie pamiętam, ale teraz powinnam być już bardziej na bieżąco... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 12:07 kurcze a jak by nam sie udało zwołac taki kepming chcociaz na weekend i byłby Kepming pod Pocianem)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 12:08 Jestem zaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 12:10 i jaaaaaaaaaaaa!!!! może byśmy faktycznie pomyślały o takim zjeździe!!! ja nawet mam pomysł na miejsce campingu ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 12:13 hehehehe Monia - super!!!! Ja tez chce być członkiem klubu a zjazd to super pomysł, najlepiej wypośrodkować miejsce, zeby każda miala tak samo daleko (lub blisko Erga a jakie to miejsce?? Coś mi się kołacze po głowie, ze chyba wiem Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 12:15 hehe - i coś mi się wydaje że dobrze ci się dobrze kołacze.. Tyle że to nie będzie wypośrodkowane miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 12:17 no tak włałsnie myślałam to ja proponuje taki termin, żeby się to zazębiło z naszym urlopem w Bieszczadach ))) A co, troche prywaty PPP Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 12:19 a właśnie a`propos jawnego podawania linka - może to nie jest najlepszy pomysł? Co o tym myslicie?? Bo jak wielokrotnie pada na forum stwierdzenie - nie wiadomo kto nas czyta...... Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 12:27 No to co, że czyta? Przeciez nazwisk i adresów nie podajemy Proponuję jasne zasady: Adres jest publiczny, jeśli ktoś nie ma ochoty wystąpić na stronie - nie ma problemu. Każdy zgłasza się z własnej, nieprzymuszonej woli Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 12:19 a kiedy masz urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 12:21 od początku sierpnia, dokładnego terminu pobytu w Bieszczadach jeszcze nie znam ale na pewno bedzie to w okresie 2.08-13.08 Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 12:19 na camping to i ja, ja tez!!! bardzo!! a na stronce juz jestem wiec chyba nie mam nic do powiedziena Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 12:22 Łojeja z namiotami ogniska, spiewy, co do miejsca to nie powiem to oczym mysli Erga ja marze))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 12:26 no ja też myślę że mogłybyśmy tą stronkę podawać na priv. A zdjęcia mozna zaczeprnąć ze stronki Abie - jej mężuś chyba tez nie ma czasu na zabawę stronką. Kurczę - martwię się o Agatkę -nic się nie odzywa... Może Lusiek już po tej stronie a my nie wiemy.. Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:23 Super, że się Wam podoba. Zatem drogie Panie: Te z Was, które chcą, nie mi przyślą po 2-3 zdania o sobie. KRÓTKIE. No i trzeba dopisać jeszcze inne skupiska, gdzie te ptaszysko wcina koczkodany ... Pilnie potrzeby statut organizacji. Propozycję proszę na forum, wspólnie opracujemy wszystkim pasujący tekst Zdjęcia z innych zjazdów - jeśli macie i chcecie (grycany itp), podeślijcie mi je. Adres mailowy podam każdej zainteresowanej indywidualnie, nie będę go upubliczniał. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:27 witam Fantazyjnego Męża pierwszy raz mamy przyjemnosc...rozmawiać ze sobą )) a już byliśmy o włos od spotkania - tez miałam być w Brzegu ))) a raczej ((( bo nic z tego nie wyszło Ja się zgłaszam w poczet członkiń Klubu Pociana I jestem przekonana, ze Jutka też ( aczkolwiek tak jak Marudka jest już odgórnie przeydzielona Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:28 i ja się zgłaszam do klubu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:30 takie zgłoszenie to za mało Dwa zdania o sobie poproszę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:32 ok -wiem. to mamy na forum pisać czy na priva? Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:29 uuuuuuu to fatalnie, że Cie nie było żałuj, bo masz czego ... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:31 no załuję załuje...niestety wcześniejsze plany w postaci wieczoru panieńskiego przekreśliły ma szanse na spotkanie z Wami.....uchhhh, życie ciągle nam rzuca kłody pod nogi.....ale jakoś musimy z tym żyć PPPPP kolejne siedlisko Pociana to północno - zachodnie okolice Wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:32 już myśle, ale zeby w dwóch zdaniach zawrzeć dużo informacji to musze się trochę pogłowić ))) praca czasami odzwyczaja od twórczego myslenia PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:33 oj i skupisko Pocianowe jest w okolicach Magurskiego Parku Narodowego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:29 Pawelku, czy opis wysylac na adres gazetowy czy wyslesz na priva inny adres? Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:32 Wysłalem kocurkowi na priva swój adres. Mam nadzieję, że dotrze. Tak więc kocurek mam nadzieję przekaże zainteresowanym Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:40 ...ojej 2 zdania tylko....przeciez jstem taka wspaniała to jak moge to wyrazic tylko w dwoch zdanaiach?))) zaraz cos wymysle podesle Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:43 No wlasnie zaczelam sie zastanawiac coby tu napisac - szczegolnie, ze ostatnio kiepsko z pisaniem u mnie... Wyslalam adres Pawelka poki co do Ergi, Ant, Marudki i Jaani Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:48 no ja tez myślę właśnie nad tymi 2 zdaniami.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:50 Fantazyjny Mężu - ja aktualnie mam niemoc twórczą charakterystyka będzie w późniejszym terminie Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:47 Chrumpsik, Ergusia - dzieki za zdjecia. Ergusia - kostiumik przepiekny. I tez uwazam ze wcale nie widac ze sie wciskalas Ja tez chce byc w klubie Fantazyjny Mezu - jestes wielki Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:48 ja mam ten sam problem co Antusia, nie potrafie TYLKO w 2 zdaniach o sobie napisac DD Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:49 Pitufinko, adres powinnas miec juz w swojej skrzynce Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:53 dzieki Kocurku Ale teraz tez mam niemoc tworcza Ale bede myslala. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:49 Yskyerko, ja tez nie wiem jak u nas byloby z Azjatycka czescia Wisly, jak to ladnie ujelas. No, jeszcze pomyslimy, ale czas zastanawiac sie nad jakims przyzwoitym gniazdkiem. Te upaly wyjatkowo mnie do tego nastrajaja. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Klub milosników Pociana :) 11.07.06, 12:56 Pawelek, ja juz ci zdjecia 2 imprez wyslalm ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: SMS od Melby 11.07.06, 13:11 a jak moglo byc inaczej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie moglo!!!!!!!!! Melbusia sciski ))) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: SMS od Melby 11.07.06, 13:15 )))))))))))))))))))) Melbiątko rośnij zdrowo i równie szybko przez całe 9 miesiecy a własciwie to już niecałe 8 ))) Zatem czekam na zdjęcia Melby w bluzeczce marszczonej))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: SMS od Melby 11.07.06, 13:20 Mała Melbunia rośnie pięknie!!! Ale się cieszę!! Zuch dziewczyna!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Re: SMS od Melby 11.07.06, 13:31 Melbus to slicznie. Ciesze sie razem z Toba)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0606 Megi 11.07.06, 13:36 Dziekuje za zdjecia. Sliczna z Ciebie dziewczyna, az trudno uwierzyc ze jestes mama. I brzusio byl cudowny. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Megi 11.07.06, 13:46 Melba- ale super!!!!!!!!!!! małe Melbiątko będzie i rośnie ze hej Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Megi 11.07.06, 14:03 Hej laski! Ten upal mnie wykonczy, dzisiaj pojechalismy na zakupy o 8 rano a i tak bylo za goraco. Erga, dziekuje za zdjecia w kostiumie. Super wygladalas! Melba, ciesze sie ze beta tak pieknie rosnie! Zobaczysz, niedlugo zobaczysz malenstwo na usg i juz nie bedzie watpliwosci. No i nic wiecej nie pamietam... Aaaaa... ja jakas malo sostrzegawcza jestem i majtem marudki nei widzialam... chyba jako jedyna. A czy jest ustalona jakas godzina spotkanie lodowego w Warszawie?? czy ustalimy w terminie pozniejszym?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Megi 11.07.06, 14:08 no jak to?? majtek Marudki nie widziałaś??? takie koroneczki bordowe. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Megi 11.07.06, 14:15 a włąnsie - wymyśliła któraś cos o sobie?? bo ja jakoś nie mam weny. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Megi 11.07.06, 14:26 "prawdziwa wena raz jest raz jej nie ma..." jak śpiewał Kaliber44 ja też mam brak akcji w tym temacie..... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Megi 11.07.06, 14:27 sprawdziłam - zdradliwa wena PPPPP coby być wierną cytatowi Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Megi 11.07.06, 14:39 dziewczynki dziendobry!!! nie mam pojecia co dokladnie napisalyscie w ostatnich dniach, bo u nas zamet. dziekuje za wszystkie zdjecia, Imprezy zazdroszcze Wam okropnie!!!!!!! najpiejrw byli moi rodzice, potem dzien przerwy i przyjechali wczoraj moi tesciowie, dzis sa urodziny marko i swietujemy. sciski dla was wszystkich i do niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Megi 11.07.06, 14:47 Abie, jak dobrze ze sie pokazalas!! Bo tu juz byly przypuszczenia, ze Lusiek juz moze po tej stronie. Dostalam wczoraj od bratowej dwie torby malutkich ciuszkow! I jeszcze skarpetki i czapeczke, ktora zrobilam dla ich malego na drutach. Ale one slodko wygladaja. I co wazne sa dostosowane sezonowo, wiec sa i kombinezoniki na zime, taki malusie. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 heja wtorkowo!!! 11.07.06, 14:40 Wczoraj juz do was nie zajrzałam wieczorem, bo pogadałam z męzem i kaw ana ławę była. skruszał i jeszcze na lody się wybralismy. obiecał poprawę)) Dzięki za przesłanie fotek, starałam sie wysłac do wszystkich. Jakby ktoś nie miał mojego brzuszka to poprzesyłajcie sobie, ok? wysyłąłam : 1. dwa samego brzucha 2. jedno z kajakow 3. i chyba tyle.... narazie moich typowo kajakowych od Kaśki nie bedzie, bo zle sie u nich podziało, dziadek postanowił opuścic ten swie=at, narazie nie bede ich meczyc... poczekajcie troszkę, ok? Ale z nad wody wam niedługo podeśle conieco)) Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: heja wtorkowo!!! 11.07.06, 14:50 Przeczytalam warek ciastek. Ło matko. Nie chcialam sioe wypowiadac, bo ja niepotrzebnie emocjonalnie podchodze do pewnych spraw, ale z tym pierwszym postem do Asiuli to pojechala. Szkoda ze sa tacy sfrustrowani ludzie na tej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: heja wtorkowo!!! 11.07.06, 15:01 Tysiu to super że małż obiecał poprawę - ich trzeba czasem ustawić ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: heja wtorkowo!!! 11.07.06, 15:02 Abie!!!! ufff ja już myślałam że milczysz bo masz tobołek po tej stronie ) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Ja chcę być w klubie i fotki dam:) 11.07.06, 15:21 a poprosze o adres na który mam wysłac dwa zdania)))) i błagam, zróbcie ten zlot albo teraz ( w ten weekend) albo pod koniec sierpnia!!! tak bardzo bym chciała byc z wami!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ja chcę być w klubie i fotki dam:) 11.07.06, 15:29 ja proponuję sierpień... Co wy na to?? Pasuje ustalić wcześniej termin żeby większości pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 cos do poczytania 11.07.06, 15:31 finanse.wp.pl/POD,15,wid,8386776,prasa.html?rfbawp=1152545878.343&ticaid=11f17 ja tez sierpien, ale tak koniec jego!!!! no i zaby wszystkie forumki miały czas sie zorganizowac. Ciekawe czy moj mały da radę! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: cos do poczytania 11.07.06, 15:43 Ale macie fajnie z tym namiotowaniem i smazeniem kielbasek nad ogniskiem, buuuu ja tez chce. Widze, ze Abie sie jeszczenie rozdwoila, no i Tycja tez nie. Tysiu nei mam zdjec brzuszka Twojego, wyslesz plizzz. Pitu finko pamietja o czyms bardzo slodkim i szklance coli albo czegos z kofeina, zeby male nie spalo przypadkiem bo co ja tu zrobie jak nie bedzie mozna sie dowiedziec czy chinczyk mial racje czy nie. ))) Widze, ze strona pocianowa sie tworzy, ja tez nie wiem co napisac, i nie ma znaczenia czy w 2 czy 22 zdaniach, no a okolice pocianowe to Floryda. Wlaczylam sobei stronke Mikiego, ale chlop urosl, niesamowicie sie zmienil przez te 2 m-ce. O jacie ale te dzieciaki szybko rosna. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: cos do poczytania 11.07.06, 15:49 No to nas mój mąż załatwiłPP co ja w dwóch zdaniach mogę napisać.... chyba prędzej na dwóch stronachDDD Melbuś, ale ja się cieszę))))))))))))))))) bosko, czyli jednak latem marszczone bluzeczki sie kłaniają.... Co do stronki, to mam takę propozycję, nie będziemy ujawniać linka, będą imiona, bez nicków, mam tylko nadzieję, że mój ukochany informatyk nie zrobi czegoś tam i jak się wpisze w wyszukiwarkę pociany, to od razu wywali naszą))) A ja właśnie dogorywam po atrakcjach związanych z us, ale żyję, nawet deszczyk mnie załapał Yskyerko, czy ja mam się obrazić za azjatycką część)) i chyba tępawa jestem bo tak uczciwie to nie rozumiem( wytłumacz głąbowi Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: cos do poczytania 11.07.06, 15:51 Faktycznie Miki wielki chłop!! A jak cudnie pozuje do zdjęć!!! Zakochałam się. Fantaisie- no własnie chodzi mi o to żeby nawet jeśli ktoś poda publicznie adres stronki to będą tam tylko imiona - bez nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: cos do poczytania 11.07.06, 15:52 Olcia, cole i slodkosci masz jak w banku Choc ostatnio maluch fikal tylko siedzial w takim dolku ze nie mozna bylo go podejrzec. Swoja droga ciekawe skad u mnie takie wygodne dolki w srodku Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: cos do poczytania 11.07.06, 15:53 Erguś, to coś dla Ciebie??? masz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=44842475&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: cos do poczytania 11.07.06, 16:00 To o ktorej to USG jutro? Mam nadzieje, ze cola i slodkosci pomoga, i male sie z dolka wykopie. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: cos do poczytania 11.07.06, 16:02 Aaaa, zapomniałam, dla wszystkich książkowych, polecam: "Ptaszyna" Linda Holeman Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: cos do poczytania 11.07.06, 16:05 Jutro o 17.20. A w jakim stylu ta ksiazka? Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Fantaisie 11.07.06, 16:06 Nie obrażaj się. "Azjatycka część Warszawy" to określenie mojego męża, który Warszawę uznaje za najgorsze miasto w Polsce, zaraz po Łodzi. Mieszka tu od prawie dwóch lat i chociaż coraz bardziej zaczyna mu się to miasto podobać, to jednak część prawobrzeżna jest jego zdaniem dzika i nieobliczalna. Poza tym dobrze pamięta roszczenia Żyrynowskiego, więc gdyby doszło do kolejnego rozbioru, to najwygodniej będzie po linii Wisły, więc lepiej się zabezpieczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: 11.07.06, 16:44 czesc dziewczynki, milo, ze troszczycie sie o mnie - moze i to pomoze??? poki co wczoraj bylo okej, dzis od rana znow to samo i kibelek - wzielam wiec znow czopek. jestem juz lekko podlamana, bo ileż można.... no ale coz - widac tak ma być. faktycznie, 22 lipca mija trzeci miesiąc i moze wtedy??? Nie pamietam wszystkiego, nie doczytalam wszystkiego, ale to, że mamy kolejna ciezarowke doczytalam - GRATULACJE!!! Wiem, ze mnie czesto nie ma, ale pliss, nie omijajcie mojego maila jak rozsylacie foty, tak? nie odstalam żandych aaa, u mnie dzis 11t4dzien, gdyby ktoś się pytal Buziaki i ściski. alez wam zazdroszcze tych wszstkich wypraw, tego pysznego jedzenia, tego luzu....jak mi nie przejdzie do sierpnia,to sie pochalstam musze jechac do gdańska wtedy, nie ma zmiluj sie - mnie sie tez cos nalezy, prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: 11.07.06, 16:49 Fajnie Cytrus, ze jestes. Wszystkie trzymamy iuki zeby jak najszybciej przeszlo. Jak nie masz sily czytac to sie chociaz czasami zamelduj, co? Buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: 11.07.06, 16:50 okej. obiecuje, ze wmiare mozliweosci bede sie melodwac Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: 11.07.06, 17:24 Fantaisie- czytałam już kidyś ten wątek, choć nie pisałam na nim. Cytruś - to ja naprawiam moje zaniedbanie i puszczam ci coś na skrzynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: 11.07.06, 18:20 Yskyerko, czyli się nie obrażam)) a tak poważnie nie ma nic co spowodowałoby moją wyprowadzkę z Zielonki)) blisko centrum a już całkowicie inne powietrze, zielono i w tej części snobistycznej jest bardzo cicho i relaksującoDD Poza tym ja bym się w mieszkaniu w bloku udusiła, nigdy nie mieszkałam w takiej opcji, ale kilka razy nocowałam u P. i to była prawdziwa tragedia. Małe, ciasne, duszne, w ogóle brak powietrza. Aczkolwiek moja mama jest klasycznym blokowcem i mówi, że potrzebowała baaaardzo dużo czasu żeby się przystosować do domku. I teraz przyznam się, że dzięki Antusi!!!!! dzięki Skarbie, jeszcze bardziej doceniłam urok ogrodu z zieloną trawką, huśtawką, murowanym kominkiem, śnadankiem w weekendzik w ogrodzie lub kolacyjką do czarnej nocy, do szczęścia brakuje mi basenu, ale zaczęliśmy już o tym poważnie rozmawiać, więc jak się odbijemy od dna to robimy)) DO centrum jadę krócej niż Paweł jeździł z Bemowa, wszędzie jest blisko, szał, ciał))) Książka jest świetna, forma obyczaju, ale takiego poważniejszego. Naprawdę polecam. Kochane, jeżeli ktoś nie ma adresu P. niech wysyła po prostu do mnie Cytruś, dobrze że się pokazałaś!!!! i mam nadzieję, że już niedługo wszystkie dolegliwości miną... Abie, a my już myslałyśmy że Ty obstawiasz porodówkę.... Gdzie Zuza????????? Idę na lekką kolacyjkę, jest tragicznie, po tym deszcze jeszcze gorzej. Buzi - Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: 11.07.06, 20:10 jestemodetchnęłam po tej becie Cytruś, ściskam mocno, zobaczysz, zaraz będzie Ci lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: 11.07.06, 20:12 Fantazyjny Małzonie, stronka jest boska, i ja już się zgłaszam jako członek incognito.Nie zmienię zdania na temat wstawiania swoich zdjęć na ogólnodostępne strony-ze zbiorowych proszę mnie wyciachać Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 20:56 Witam sie po bardzo długim i pracowitym dniu!!! Jaaniu gratuluje decyzji!!! Czyli, że z tamtą nową pracą odpuszczasz??? Czyli co kolejna studentka na forum???? Pitu Finko!!! Ja stawiam na chlopaka, bo jeszcze na listopadówkach ten facet mi do Ciebie pasował . Trzymam kciuki za badanie!!! Ant - podeślij mi troszke tej swojej rzeczki!!! Ja dzisiaj suchałam jak dzieci sąsiadów pluskają się w basenie i taka zazdrość mną rzucała!!! Te odgosy przy 40 stopniach byly nie do wytrzymania, kiedy ja na słońcu plewiłam moje kwiatuszki. Za to teraz nikt juz nawet malutkiego chwaścika nie znajdzie Fantaisie i mężlulku Mojej Moniczki jesteście BOSCY!!!! Stronka pocianowa jest super!!! Buziaki dla Was!!!! Ant co do kempingu, to ja i P. juz spakowani jesteśmy!!!! Tylko termin trzeba ustalić i wio!!!! Melbusiu - gratuluje pięknej bety. Maleństwo pięknie rośnie,więc nic tylko bluzeczki kupowac!!! Przepraszam, ale zdjęć po remoncie ogródeczka nie mam, bo aparat w domku został, ale w czwartek obiecuje cyknąć. Uciekam na kolacje, bo prysznic zaliczylam zanim zaczelam Was czytac!!!! Jak P. przestanie "kwiatka wsadzać", to może jeszcze dzisiaj zajrzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 21:03 Melbuś, napisz mi co byś chciała, żeby o Tobie było na stronce i to tylko będzie) Rozbawiłam się członkiem incognitoDDDDDD chyba jestem zboczona))) Tatanko, to miłego sadzenia, my też z P. zamierzamy dzisiaj posadzić kwiatkiDDDDDD Zrobiłam sobie pazurki na stópkach, w dwóch kolorach i na środku ze złotym paseczkiem, a co sobie będę żałować! Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 21:05 witam i ja po udanych zakupach Melbuś wiedziałam, że z maleńką wszystko oki, niepotrzebnie te stresy Fantazyjny mężu pomysł na stronkę super, jak już uszczuplę mój opis do długości dwóch zdań to napewno sie odezwę Tatanko ja wczoraj spędziłam w basenie prawie dwie godziny, w takie upały to bardzo orzeźwiające! a jakie przyjemne Ergus dzięuje za podesłanie fotek Tycji, ja to taka strachliwa jestem, że do kajaka bym za nic w świecie nie weszła, a z brzuszkiem to dopiero! Wróciłam z zakupów baaardzo zadowlona, kupiłam bluzeczke - jest prosta ale bardzo mi sie podoba no i pasuje to kilku moich ciuszków, P. kupiłam t-shirt i chrześniakowi również w dwupaku w H&M i wcale nie drogi! Uciekam Was dalej czytać! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 21:12 Dziękuję za wszystkie miłe słowa Jak widzę,jednogłosnie kolezanki ustaliły,że noszę w sobie córeczkębardzo mnie to cieszy Natomiast mój mąż co chwilapyta, jak się miewa jego syn))) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Witam wieczorem:) 11.07.06, 21:32 Uf! Jak super sobie w jeziorku dupke zamoczyc! Znowu sie dzisiaj wybralismy, jutro planujemy tam pojechać na grilla z obiadkiem. zupełnie inaczej znoszę te upały, nie ma porównania. a w drodze powrotnej zajechaliśmy na pyszne placki po węgiersku i jestem cała usatysfakcjonowana. Nadal duchota.... Kolejna nocka na balkonie mnie czeka Melbuś- cieszę sie , ze ulga przyszła po wyniku bety. Czekam na ewentualna stronke z utęskinieniem... Tylko co tam o sobie napisac??? przez te upały to mi nie przychodzi nic do głowy. Cytrusku... kurde, mam nadzieję, ze wkrótce berdziesz sie dobrze czuła... nie zycze ci tego przez co przeszła moja kolezanka z Kielc... chociaz dzielna była i yteraz tuli swoją malutką/ Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Jutko 11.07.06, 21:44 wlasnie odebralam poczte i okazuje sie , ze dobrze kojarze! zdjecia cudne, a twoje smiejace sie oczy, jeszcze cudniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Witam wieczorem:) 11.07.06, 21:49 Tysiu czy ja moge prosic od zdjecia te niekajakowe, plizzz. Nie odtarly do mnie. Jak sie czuje? Widze, ze sily i werwy masz duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Witam środowo:) 12.07.06, 08:15 a u nas duszno - zapowiada sie na burzę bo niebo zaciągnięte chmurami.... zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie a tak w ogóle to witam w srodę Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Lista 12.07.06, 08:21 kontynuując listę Fetomonki: 1. feromonka - 16dc (ovu jeszcze nie było) 2. Jaania - 8 dc Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 21:58 Melba, tok to juz chyba musi byc, dla rownowagi. Ja mowie o naszym malym Gabrys a moj M. Gabrysia)) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 22:12 Cytrusia, mam nadzieje ze niedlugo poczujesz sie lepiej! I waga zacznie rosnac. I brzuszek sie pojawi. Melba, ogromne gratulacje! Spokojnych miesiecy do rozwiazania. Monia, u was podobno padalo dwa razy w ostatnim czasie!! Ja tez chce deszcz! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 22:19 witam wieczornie ufff ale duchota. Ledwom zywa a jeszcze dziś wieczorem wracałam do domu pociągiem. Ten którym mialam wracać miał potworne spóźnienie - pewnie dlatego, ze pod Krakowem był jakiś powazny wypadek a to pociąg z tej trasy. Niespodziewanie dotarłam innym i tylko z godzinnym poślizgiem więc nie jest najgorzej Tatanko - w sumie to nie wiem czy odpuściłam czy nie tamtą pracę. Mieli sie odezwać w lipcu, oczywiście bez względu na to jaka decyzja no i na razie milczą. W sumie porządna firma powinna zawiadomić nawet o neg a ci milczą więc nie wiem co myślec. A moze właśnie tak miało być - studia i ciąża? Pewnie gdybym jednak ta pracę zmieniła to ta ciąża trochę by się odsuneła w czasie.... A teraz będę musiała się pouczyć. Ciesze się bo akurat te studia naprawdę mi sie przydadzą, zresztą to tylko rok - wytrwam Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Megi 11.07.06, 22:19 tez sobie weszlam na stronke Mikiego. no to czolko, to tylko do calowania! slodziutki Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 21:28 widze, ze nie tylko ja mialam dzis dluuugi i pracowity dzien myslalm, ze zejde dzisiaj w pracy? ciekawe tylko, kto by mnie ratowal? dolaczam sie do gratulacji dla Melby! radosnych 8 miesiecy!!!!! i co to ja jeszcze chcialam. Fantaisie pytalas, gdzie bylysmy nad morzem. w Łazach, bo okoloce Koszalina i Kolobrzegu sa najblizej Poznania. tylko to jakis nieporozumienie, ze wszedzie do okola woda ma 20 stopni a tam 8!!!!!!!! porazka. nie zanurzylam nawet palca u nogi - zatem do klubu morsow mnie nie przyjeto. ale bylo fajowo. tam nawet te temperatury nie sa takie straszne Megi, a ty poczekaj na oslinianie Mikiego. juz pewnie niedlugo cie uszczesliwi!!!! Magda wprawdzie nie slinila sie za mocno przy zabkowaniu. ona raczej podczas okazywania wielkiej radosci, jak ma caly czas otwarta paszcze to jej tak fajnie cieknie Kocurku Magda ma prawie 13 miesiecy Jaaniu, gratuluje decyji. gratuluje zaparcia chyba bym sie pociela, jakbym miala sie znowu uczyc! Erga, zdjecia czadrskie A wracajac do zdjec z Wroclawia, to czy ja dobrze kojarze, ze ta drobniutka, kruchutka istotka, z cudownie smiejacymi sie oczami(JUtka), spedzila miesiac w Indiach?????? i to na niezorganizowanej wycieczce? no szok Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 21:54 Dziewczynki idę spać, pogoda mnie dobija i padam. Kolorowych snów papa Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 21:57 Fantaisie kto wie czy to ta pogoda sprawiła, że taka senna jesteś który to dc? Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 22:12 No wlasnie moze by tu jakas liste z dc strzelic co bedzie wiadomo, haha. Bo w tym miesiacu to mam nadzieje bedzie duzy wysyp II. Fantaisie, Tatanka, Feromonka, Jaania, Erga i kto jeszcze ?? Chyba kogos pominelam. A jak tam Jutka po tych antybiotykach, moze juz probowac czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 11.07.06, 23:12 Oki Olcia ja jestem za wpisuje się najpierwszejsza 1. feromonka - 16dc (ovu jeszcze nie było) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 LIstA 12.07.06, 08:43 1. feromonka - 16dc (ovu jeszcze nie było) 2. Jaania - 8 dc 3. erga - 11 dc Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: LIstA 12.07.06, 08:51 ja umieram .... wlasciwie juz umarlam (( chce do klimatyzowanego pomieszczenia (( albo chociaz chce moj samochod !!!!!!!!! poza tym sie witam nie wiem czy jest sens wpsiywac sie na liste bo u mnie dopiero 46 dc Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: LIstA 12.07.06, 08:56 Hej, goraco oj goraco, nic nowego nie wymysle.....ciesze sie ze jestem na działce tutaj chyba bym nie wytrzymała...Fantaisie oj doceniaj wiesz ja teraz siedze na działce i nie mam zamiaru sie z niej wynosic ku"uciesze" tesciowej, juz ma nas pomału dosyc))i cieszy sie ze jedziemy nad morze wprzyszłym tyg. ona nie nadaje sie na dłuzsza chwile do dzieci oj nie....a musze przyznac ze moje dziecko jest tam nadwyraz grzeczne.... Nie wiem co sie ze mna dzieje ale strasznie cały czas przezywam ten egzamin i nie moge sie wyluzowac cały czas mna teelpie no i efektem sa problemy zoaładkowe czyli powtorka z rozrywki niech juz bedzie piatek przynajmniej bede wiedziała na czym stoje a tak rzuca mną..... no dobra posmeciłam i spadam.... Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 dzieńdoberek :)) 12.07.06, 09:10 podstepem, bo podstępem, ale mam znowu dostęp do Was w pracy )) Hurra!!! Teraz na krótko, bo musze popracowac, ale Tatanko, mam nadzieję, ze różaneczniki wiosna zakwitną niebiańsko po prostu ) Misiu, tak, byłam w Indiach i Nepalu na własna rękę, było bosko ))) jeśli chcesz to mogę podesłac Ci kilka zdjęć z tej podróży- samych widoczków rzecz jasna ) Olcia, antybiotyki skończyłam wczoraj, więc niech sie dzieje wola nieba ) Antus, czekam z niecierpliwością na wyniki egzaminu. Trzy moje koleżanki z pracy nie dostały się . Ale wierzę, ze Ty powalisz wszystkich na kolana ) Melbuś, beta piękna Megi i Tycjo, spóźnione życzenia rocznicowe ) Szczęscia, szczęscia i jeszcze raz szczęscia i miłości Fantaisie i Fantazyjny Mężu, pomysł ze stronka super, zdjęcia też super i mam nadzieję, ze szybciutko sie niedługo zobaczymy buziaki i miłego dnia Wam zycze Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: dzieńdoberek :)) 12.07.06, 09:16 kurcze, zasypiam w pracy i tak od kilku dni..... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: dzieńdoberek :)) 12.07.06, 09:17 Jutko-aż ciekawa jestem jakim to podstępem.. Cieszę się że będziesz z nami do południa też Marudko-cóz to jest 46 dni... Ja kiedyś dopiero w 112 dc poszłam do gina co by mi wywołał koczkodańca PP Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: dzieńdoberek :)) 12.07.06, 09:19 A ja juz chyba umarlam od upalu i jestem duchem... Juz mi sie chce plakac z goraca Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: dzieńdoberek :)) 12.07.06, 09:26 Witam się z Wami w ten piękny, rześki dzionek)) cholera słońca na mózg mi się rzuciło mam dość, dlaczego w Warszawie nie ma morza, no jasny gwint dlaczego?????? Feromonko, bez złudzeń senność wywołana li tylko pogodą!!! bez owulacji nie ma szans na ten inny rodzaj senności Kochane, idę zaraz do fryzjera, co ma być to będzie!!! Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dzieńdoberek :)) 12.07.06, 09:32 I ja się witam i ogłaszam, że u nas dzisiaj chodniej i słoneczko nie świeci, wiec jest szansa, że nie umrę Miłego dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: dzieńdoberek :)) 12.07.06, 09:34 Tatanko serca nie masz, ja chce do Brzegu........ Jutko toś mnie pocieszyła......pewnie i u mnie bedzie lipa z sosna coraz czesciej tak własnie mysle...... Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dzieńdoberek :)) 12.07.06, 09:41 Aniu - ja nie chciałam Cię "pocieszyć" Tylko tak dyskretnie zapraszam Sprawdziłam - jest tylko 25 stopni i wieje wiaterek!!!!!! Co do fryzjera, to Monisia narobiła mi takiej ochoty!!!! Musze dzisiaj od P. jakąś kaskę na ten cel wydębić Obiecuje, że wygalania nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: dzieńdoberek :)) 12.07.06, 09:43 1. feromonka - 16dc (ovu jeszcze nie było) 2. Jaania - 8 dc 3. erga - 11 dc 4. Tatanka - 6dc Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: dzieńdoberek :)) 12.07.06, 09:54 Tatanko - czyli idziemy prawie łeb w łeb jak to się ladnie mówi Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 09:56 Drogie Panie, coś jakoś brak współpracy z Waszej strony .... Bez materiałów nic nie spłodzę. Tylko Marudka cosik wysłała, a reszta? Mogę sam powymyślać: Sylwia: Ruda, ale nie wredna. Potrafi kąsać jak mało kto. Mozna z nią konie kraść - fajna z niej kobitka! Monia: Pedantyczna do przesady. Albo sprząta, albo obdziela innych dobrą energią. Nie ma dla niej rzeczy niemożliwych! Ola: Żona wielkoluda. Zawsze uśmiechnieta, chętna do pomocy i poimprezowania. Nie można jej nie lubić! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 10:07 Pawełku pisz!!!! widzę, że niezle Ci idzie!!!! Mój P. pyta się, czy dla Was też jest tam miejsce, bo on miłośnikiem pocianów jest, a w dodatku tymi swoimi rączkami może dużo koczkodanów odpędzić Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 10:10 Pwelek moje mi sie podoba, moga byc watpliwosci co do prawdziwosci pierwszego zdania (ze nie wredna) ale skoro tak twierdzisz to ja sie JAK NAJBARDZIEJ z toba zgadzam DD dziewczyny powinnysmy sie wstydzic!! zeby Pawelek wymyslal cos o nas .... ja sie wstydze D Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Ant i Fantaise! 12.07.06, 10:12 uprasza sie obie panie o sprawdzenie swoich skrzynek pocztowych D Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 10:14 Marudko wstydź się, wstydź Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 10:19 Tatanka ty sie bardziej wstydz, widzialas co Pawelek napisal, ze JA jako JEDYNA cos wyslalam PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 10:23 Przepraszam, ja wczoraj z Moniką kleciłyśmy coś, ale widzę, że nie przeszło Nie moja wina, że recenzent taki wybredny!!!! buziaki Pawełku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 10:30 pawełku!! Widzę że niezle ci idzie wymyślanie!! mnie się bardzo podoba. A za co ma się Marudka wstydzić??? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 10:33 Ale własnie wpadłam na pomysł żeby sobie nawzajem powymyślać po kilka zdań. Samemu to jakoś tak trudniej Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 10:37 Erga moim zdaniem to świetny pomysł zrobić losowanie i każdej z nas przyporządkować kogoś do opisania a tak wogóle to witam w środę Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 11:11 SUPER POMYSŁ! Ale po co losować? Niech każda coś pisze, potem wspólnie wybierzecie najlepszy opis! Im więcej, tym lepiej! Ogłaszam konkurs (z nagrodą!): Nagroda przypadnie tej, która opisze najwięcej członkiń klubu Pociana (tzn. użytych na stronie). Ja będę arbitrem Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 11:12 oops, zapomiałem: Tatanko, oczywiście, że dla długorękiego łapacza koczkodanów jest miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 11:13 a co jest nagroda?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 11:19 o proszę - Marudka już na nagrodę czyha )) To ja się biore do wymyślania - choć wiem że wam będzie łatwiej - tym które znają się nie tylko z neta.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Cytruś!!! 12.07.06, 11:21 Maile od ciebie wracają - dlatego nie masz fotek. Masz zapchaną skrzynkę!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 11:21 Ale u nas cudnie pada taki letni deszczyk!!!! Od razu przyjemniej się zrobiło, ale za to ciśnienie jest niższe i spac się chce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 11:22 daj trochę tego deszczu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 11:23 Tatanka ja tez chce troszke tego deszczyku .... zapowiadali w radio ze w cale polce ma padac, mam nadzieje ze do w-wy tez dotrze Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 11:27 Tatanka sie normalnie prosi o nalot na siebie))Ja chce deszcz!!!!!!chociaz moze i nie bo jak to wszytko zacznie parowac to bedzie taka duchota ze umre raz jeszcze....ale chce zeby było chłodniej..... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Monia!!! 12.07.06, 11:32 Jaka super fryzura!!!!! Ale z taka miną poważna to cię jeszcze nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Monia!!! 12.07.06, 11:34 Erguś, to było pełne skupienie))) bo robiłam telefonem zdjęcie, i mam z tyłu takie mini lustereczko, ale byłam okropnie skoncentrowanaDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 11:33 Wysłałam Wam swoje zdjątko w nowym fryzie.... I idę jeść śniadanko, ależ gorąco... Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 11:34 a moja mama mnie załamała. Pokazałam jej zdjęcia z urlopu na działce i stwierdziła że wyglądam na 16-to latkę... Fakt że chodziłam w warkoczykach, ale załamuje mnie fakt że idąc po piwo muszę brać dowód osobisty.. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 11:35 Ciesz się Laska))) na przyszłość się przydaDDDD i możesz młode towary wyrywaćP Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Strony o Pocianach NIE BEDZIE :( 12.07.06, 11:38 hehehe - no własnie - maturzystów ))) tylko wkurza mnie to udowadnianie wieku dowodem. Każdy patrzy na mnie jakbym go podrobiła hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Witam was :) 12.07.06, 11:43 Erguś> Na pewno na dobre ci to wyjdzie)) Przecież co ci szkodzi nosic dowód)))) a wyglądasz młodo i kwitnąco! Fantaisie, zanim wyczytałam , ze kazda z nas ma cos o innych napisac, to jsa sie wyrwałam i juz do ciebie wysłałam nieco o sobie. Takie pierdoły na poczekaniu. Wybierzcie cos jesli sie spodoba. A kiedy fotki przesyłać i ile? Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Witam was :) 12.07.06, 11:51 Monia - teraz w takiej fryz to nic tylko Prezesem Klubu Miłośników Pocianów powinnaś zostać!!!! Czy ktoś zgłasza inna kandydaturę????? Smacznego Monisiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Witam was :) 12.07.06, 12:03 Erguś, nie martw sie, ja tez ostatnio pokazywalam dowod w sklepie jak kupowalam piwo Takze nie jestes sama. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Witam was :) 12.07.06, 12:10 Monia, fryzurka super!! Tez musze cos ze soba zrobic ale na razie jest za ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Witam was :) 12.07.06, 12:20 Monia fryz przedni )))I na Preezesa a potem na Prezydenta)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Witam was :) 12.07.06, 12:31 Dziewczyny ja na chwile. Wczoraj bylam tylko do poludnia - a dzis zwloklam sie o 12 i musze do ksiazek!!!! Chetnie sie przylacze - jesli stronka nie bedzie ogolnodostepna - nie chcialabym, zeby jakies trole ogladaly nasze zdjatka... Nic nie wymysle, bo musze sie uczyc A wierzcie wolalabym siedziec z Wami i plotkowac... Niestety mam coraz wieksze zaleglosci i w koncu musze wziac sie w garsc. Moze juz jutro Potworsik sie pojawi Acha byla jakas lista... U mnie 13 dc. Nic nie wymysle o sobie bo musze zmykac... Jesli ktoras ma jakas wene tworcza to poprosze o poratowanie Pozdrawiam i sciskam Was. I kurna zaloze sie, ze jak juz napisalam posta to bedzie mnie kusic, zeby zagladac... a nie moge nie moge nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 12:32 Widzę, że świetlana przyszłość przede mną) ale wiecie co, spółka pomiędzy mężem a żoną zawsze kiepsko się kończyPP pani prawnik wytłumaczyDD więc może jednak ktoś innyDDDDDDDDDD Dzięki za miłe słówka co do mojego fryza Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Witam was :) 12.07.06, 12:33 No wlasnie Fantaisie sliczna fryzurka i nie tylko - wlascicielka fryzurki tez niczego sobie ;D I spadam juz normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 12:35 Erga, rewelacja)))) bardzo mi sie podoba. Tylko mam problem, zaraz napiszę Ci9 na priva z czym... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Witam was :) 12.07.06, 12:40 faktycznie widzę że "-" zmieniły się w robaczki poczekaj-puszczę to samo w wordzie Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Witam was :) 12.07.06, 12:50 Oj Ant ale się z tego twojego spółkowania uśmiałam. Myślę, że Pawełek powinien się wypowiedzieć, czy zgadza sie na taką Pania Prezes!!!! Może faktycznie on juz troszkę tym spółkowaniem z Fantaisie zmęczony Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Witam was :) 12.07.06, 12:57 Tatanka, skoro Monika nie chce to ja zglaszam TWOJA kandydature!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Witam was :) 12.07.06, 13:20 Marudka - Ty wypluj te słowa!!!! Przy moich zdolnościach ten klub szybko sie rozpadnie!!!! Poza tym czy nie obawiasz sie, że bede bliżej Fantazyjnego męża niż Ty????? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Witam was :) 12.07.06, 13:24 jeja co tu się dzieje!!! walki o Fantazyjnego Pawełka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Witam was :) 12.07.06, 13:34 zadna walka, Pawelek jest MOJ i juz Tatanka moze sobie pomarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Witam was :) 12.07.06, 13:42 Widzę, że nie dopuszasz do siebie tej myśli Marudko!!!! Niestety Fantazyjny P. jest mój, a Ty sobie możesz tylko pomarzyć!!!! aaaaa jak tam rany "Twojego" P.???? Czy nadal taki obolały po nocy ze mną??? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Witam was :) 12.07.06, 13:49 taaa a tam gdzie dwoch sie bije tam trzeci korzysta ...i to po cichu...prawda Pawełku ?)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Witam was :) 12.07.06, 13:52 jesteście niemożliwe!!!! A ja i tak myślę że on jest Fantazji i niczyj inny Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 13:56 Nie wiem czy któraś w tych emocjach wyczaiła że P. już zajęty)) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Witam was :) 12.07.06, 13:58 Monia - a tam zajęty... która to chce jeszcze skorzystać z naszego P???? Nie oddamy!!!! Marudka - w ramach pojednania zapraszam na Twój ulubiony koktail!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Witam was :) 12.07.06, 13:57 Tatanko, nie wiem czy cie to nie zaboli, ale moj P juz o tobie nie pamieta .... przykro mi bardzo ) wiesz chwile slabosci zdazaja sie kazdemu Skoro Tatanka i Monia nie chca byc prezesem (ja sie nie nadaje - moge byc skarbnikiem ) to proponuje Antusia!!! skoro i tak juz po cichu dopadla Fantazyjnego meza D Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Witam was :) 12.07.06, 13:55 Hej, Melduję , że żyje (ale co to za zycie w takiej temperaturze....) Ciągle nie mam netu w domu, a w pracy ciągle nie mm czasu, albo mnie po prostu nie ma, bo łażę w taki upał po nieklimatyzowanych salach sądowych i po prostu umieram... Czy może ktoś mi podrzucic strzeszczenie z ostatnich dni, bo kompletnie nie wiem co się dzieję??? Proszę)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 13:58 Szok, szok i jeszcze raz szok(((( właśnie dzwomił do mnie P. i słuchajcie mojemu teściowi ukradli C5!!! Wyjeżdżał z parkingu, zostawił samochód i poszedł zamknąć bramę i podskoczyli, kluczyki, poturbowali go trochę i odjechali!!!!! akcja na maksa zorganizowana, podobno to jakiś gang działający na zamówienie... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Witam was :) 12.07.06, 14:04 O jasny gwint, niedługo bedziemy chodzic uzbrojeni po zeby, mam nadzieje ze chcociaz tesciowi nic sie nie stało tylko wiesz musi szybko działac zeby ubezpiueczyciel nie probował mu przypadkiem zarzucic ze miał w tym swoj udział..... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 14:06 Na pewno była policja, coś tam ustalili, podobno ten gang jest im znany!!! nie mogę w to uwierzyć, ileż to razy szłam do samochodu wieczorem, jesienią, ciemno...brak słów Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Witam was :) 12.07.06, 14:07 Ja tez nie komentuje. Bandytyzm do potegi. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 na poprawę humoru 12.07.06, 14:15 Miedzynarodowa wycieczka przyjezdza pod najwiekszy wodospad na swiecie: - ....ooo God, it's wonderfuuuuul..... - ....ooo main Gott, das ist wuuuuunderbar.... - ....gospodin, eto priekrasnoooojeee... - ....o ku.wa, ja pie.doooooleeee Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Witam was :) 12.07.06, 14:07 cholera - co to się dzieje w tym chorym kraju??? Jak można??? Nosz zabiłabym takich gości. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Witam was :) 12.07.06, 14:13 ja nic nie mowie, bo mam jeszcze w pamieci strate mojej kochanej czerwonej (( tyle ze mnie nikt nie napadl co za kraj!! koniecznie trzeba sie wyprowadzic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Witam was :) 12.07.06, 14:17 marudko - i ja czasem wracam myślami do poczciwego Caruska którego buchnęli mi w Krakowie sprzed bloku... A minęło już 7 lat Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 14:18 Kraj bandytów, aż strach mieć coś drogiego Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Witam was :) 12.07.06, 14:26 Fantaisie popieram!!! Kraj bandytów - jak już się czegoś dorobisz, to albo Ci tego zazdroszczą i jest niefajnie, albo od razu kradną. Czytając posty po raz kolejny nie zauważyłam, żeby Fantaisie wyraziła brak akceptacji swojej kandydatury i ponawiam propozycje!!! Monisia na Prezesa!!!! Czekam na dalsze konstruktywne propozycje???? proponuje zglaszac się, a poźniej przeprowadziny glosowanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Witam was :) 12.07.06, 15:39 Czesc dziewczeta! Wy tak tu o tych fryzjerach a ja jak siersciuch jestem zarosnieta. Moja fryzjerka na wakacjach jeszcze caly tydzien, a i tak powinnam isc juz do fryzjera przynajmniej tydzien temu. Normalnie juz mi sie kolnierz z wlosow robi. Mialam isc w weekend poszukac jakeigos innego ale jakos sie nie zlozylo i tak laze z dlugimi kudlami. Widze Fantaisie cykl bezowulacyjny ma jak Melba, haha. Moja droga czy Ty przypadkiem nie pisalas cos o odblokowaniu drugiego jajowodu czy jajnika i o dwoch pecherzykach?? Ktory to dc? Na liscie nie am Twojego imonka. 1.feromonka - 16dc (ovu jeszcze nie było) 2. Jaania - 8 dc 3. erga - 11 dc 4. Ma_ruda2 - 46 dc 5. Tatanka - 6dc 6. Chrumpsowa – 13dc A tesciowi fantazyjnemu to wspolczuje, przezycie raczej traumatyczne. A ja sie dziwilam jak mojego kolego z firmowych butow rozebrali na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Witam was :) 12.07.06, 15:56 Pani Prezes, nowe włoski za-je-bis-te Charakterystyka Ani Piękna i wiotka dziewczyna, dla której nie ma rzeczy niemożliwych.W osiąganiu życiowych celów wspomagają ją studia prawnicze oraz Tajne Moce z Gór Świętokrzyskich;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Witam was :) 12.07.06, 16:07 Tycja dzieki za zdjecia, brzusio boski masz. Fantaisie fajny fryz, co robisz, ze masz takie wlosy blyszczace? Moje zawsze takie matowe, nie pomagaja zadne witaminki, drogie odzywki czy szampony. Teraz jak zetne to bede miala tylko swoj kolor, rudzizna zawsze schodzi po jednym scieciu przy takich krotkich wlosach. No i najgorsze jest, ze teraz farbowac na razie nie bede i siwizna moja wyjdzie na swiatlo dzienne buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam was :) 12.07.06, 16:45 Witam! Widze, ze tu jakis walki o samca)) My samochod ubezpieczylismy jak sie tylko da i nic nigdy nie zostawiamy w srodku. Co ma byc to bedzie, jak sobie upatrza to i tak go ukradna, niewazne co sie robi. Moj M. krzyczy z drugiego pokoju ze idzie burza! Jak sie ciesze! Mam dosc tego upalu. Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: Witam was :) 12.07.06, 17:48 Witam się i ja. fantaisie--mój syn idąc raz do szkoły widział na własne oczy taką akcję. właściciel zauważył odjeżdżający swój samochód i rzucił mu się na maskę, lecz na zakręcie spadł. Mojemu synowi już dwa rowery ukradli. jeden spod klatki, drugi spod sklepu(był przypięty szyfrem). Okropny kraj a raczej ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Witam was :) 12.07.06, 18:07 To burza idzie do Wam chyba z tad. U mnie leje codziennie juz chyba od prawie 2 tygodni. Czasami mocno, czasami tak srednio, juz mam dosyc tego deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Pitu_Finko 12.07.06, 18:11 jak tam po USG? Dziewczyny zadna nie dostala zadnego SMS'a? Moze sprawdzcie komorki, co? Nozkami przebieram !!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia-ma Re: Witam was :) 12.07.06, 18:11 Hej, Fantaisie, wspolczucia dla taty. wiem jakie to okropne uczucie, nawet nie biorac pod uwage straty finansowej. ja niestety tez przezylam napasc czynna w swoim gbinecie. w bialy dzien o 12 w poludnie weszlo dwoch gowniarzy, ok 15 lat, ale wiekszych ode mie. na poczatku niby sie wypytywali co ile kosztuje, a to oni sie zapisza , trala lala, a w tym samym czasie rozgladali sie co mozna ukrasc. zorientowlam sie jak jeden zaczal mnie obchodzic. nawet sie glupia z nimi szarpalam. ukradli niby tylko komorke, bo lezala na biurku, ale co sie potem balam chodzic do pracy to moje. niestety w gab jestem sama. pomijam to, ze oczywiscie zaczelam ich gonic, drac sie w nieboglosy "ludzie zlodzieje". oczywiscie zero reakcji kogokolwiek. potem sie nawet okazalo, ze dziewczyna, ktora siedzi obok w ksero slyszala jak krzycze. nie mowie, zeby lapala ze mna zlodzieja, ale kurcze mogla by przyjsc zobaczyc, czy nic mi sie nie stalo. zalamka generalnie na codzien nie krzycze sobie na cale miasto! kilka lat temu wlamali tez mi sie do mieszkania. nic nie ukradli, bo szukali pieniedzy, ktorych w domu nie trzymamy, ale zostawili potworny balagan. wszystko powywalane z szafek. powiem Wam, ze najgorsza jest swiadomosc, ze ktos dotykal twoich osobistych rzeczy. obrzydliwe uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Witam was :) 12.07.06, 18:27 Fantaisie, współczuję mi ukradli komórkę na środku chodnika. W Krakowie. Podjechało dwóch chłopaków na rowerach i jeden wyjął mi z ręki! byłam w szoku! wrzeszczałam za nimi jak cholera, ale oczywiście nikt nie zwrócił uwagi! ile się później najeździliśmy na policję i do operatora! eh! szkoda gadać najgorsze jest to,że nikt nie reaguje... byłam dzisiaj u lekarki. niestety mam brać diane przez miesiąc szlag mnie trafia gdzie ten deszcz? na poprawę samopoczucia kupiłam sobie bluzeczkę, zwykłą, ale humor troszkę się poprawił.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 19:19 Grzmi i to tak uczciwie, więc jest chyba szansa na burzę, P. się załamie bo chciał dzisiaj kolację z grilla... ale może jest szansa na rześkie powietrze. Co do akcji z samochodem, to dla mnie najgorsze jest to, że w biały dzień coś takiego może sie przytrafić i nie mam na to żadnego wpływu, upatrzą sobie samochód i koniec, jeszcze tylko krzywdę mogą zrobić....szkoda gadać! Dziękuję za wszystkie komplementy))))))))))) Olcia, ja teraz nic nie pisałam że mam cykl bezowulacyjny, napisałam tylko że senna być nie mogę z miłego powodu, gdyż u mnie owulacja jest ok.19dc, więc wszystko przede mną Dlaczego u Was taka obleśna pogoda??? Jeżeli nagle się wył. to przez burzę, zaczynam się bać.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 19:21 Zapomniałam, Olcia ja od maja zeszłego roku nie farbuję i same się takie zrobiły, przez jakiś czas wypadały, więc żarłam jakieś świństwa, a tak naprawdę po ciąży to dostały szału Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Lista 12.07.06, 19:22 1. feromonka - 16dc (ovu jeszcze nie było) 2. Jaania - 8dc 3. Erga - 11dc 4. Ma_ruda2 - 46dc 5. Tatanka - 6dc 6. Chrumpsowa – 13dc 7. Fantaisie - 13dc Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Witam was :) 12.07.06, 19:26 To sorry Fantaisie zle zrozumial;am z ta owu, napisalas, ze nei ma jeszcze a ja zrozumialam, ze nia ma w ogole w tym m-cu. A co do wlosow to i moze i moje po ciazy sie nablyszcza, mam nadzieje. Piiittuuuu Fiiinkoooooo, gdzie jestes??? Dawaj znac co tam u Ciebie siedzi w brzusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Witam was :) 12.07.06, 19:36 Czesc Kochane zagladam na chwilke bo mała śpi. Niestety nie nadrobie zaleglosci wiec prosilabym o jakis skrot informacji co sie wydarzylo w ostatnich dniach. U nas kolejny problem. Bylismy dzis w przychodni zeby mala zwazyc i okazalo sie ze bardzo malo przybiera na wadze, prawie wcale. W zwiazku z tym kazali mi ja dokarmiac sztucznym pokarmem i za dwa tygodnie skontrolowac wage i wtedy okaze sie czy to moj pokarm jest kiepski czy trzeba szukac przyczyny gdzie indziej. Martwie sie i nie wiem czy czekac te dwa tygodnie z jakimis badaniami i czy nie skonsultowac sie z innym lekarzem. Szkoda mi ze nie karmie jej piersia, ale wiem ze mala musi przybrac na wadze. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Witam was :) 12.07.06, 20:07 Nius przykro mi - a moze to te upaly tak na dzieciatko wplywaja? Trzymam kciuki, zeby szybko zaczela przybierac na wadze... Przy mnie 2x zerwali dziewczynom lancuszki - jedna nawet prztyrzymala gnoja, ale nikt nie pomogl i sie wyrwal no a raz widzialam jak na przejsciu jakis dran wyrwal babci torebke... No ale moja kolezanka z pracy - a raczej jej maz przezyl dokladnie to co Twoj tesc - napadli go jak otwieral brame - mieszka na wsi za Wawa wiec kluczyki byly w stacyjce - no przeciez byl pod domem... Poturbowali go ukradli samochod, a w samochodzie laptop i komorka, foteliki dla dzieci... Tesknie za Polska, ale w pelni doceniam fakt, ze tutaj zycie spokojniejsze, nie takie nerwowe... Melduje, ze staram sie uczyc No i sila rzeczy ograniczam forum - inaczej narobie sobie wstydu na egzaminie i bede musiala szukac pracy,a to bedzie dopiero trauma... Lepiej zaczac od szkoly (wiadomo wyklady, nowi ludzie, dopiero po jakims czsie egzaminy) - no i z tych powodow licze, ze nie tylko sie przekwalifikuje, ale i mniej stresowo bede sie uczyla w czynie jezyka No a w pracy wiadomo... Sama praca to stres, a majac swiadomosc brakow jezyka to taka praca to mega stres... No a na uniwerku - wiadomo wszystko bedzie stopniowo... No coz... Dopijam kawke i wracam do ksiazek. Jakos nasza Balbinka ucichla - ktos wie co u niej? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam was :) 12.07.06, 20:24 Nika, oni te tabale maja bez sensu, jesli karmisz piersia to zazwyczaj dziecko przybiera wolniej niz w tych ich tabelach. Nic sie nie przejmuj, jesli mala jest spokojna, jesli by byla glodna to by dawala znac. Ja jak bylam mala to zamiast przybierac na wadze to spadalam, na sztucznym pokarmie. Lekarka stwierdzila, ze nie ma mi sie na zycie, a teraz jaka duza jestem)) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam was :) 12.07.06, 20:27 Byl deszcz!!! Ale sie przyjemnie zrobilo na dworze, teraz wietrzymy dom. Gdzies posialam pierscionek i obraczke... przegrzebalismy caly dom i nie ma... no piknie. Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Witam was :) 12.07.06, 20:40 Witajcie. Na Bielanach padało niewiele, chodniki już wyschły, ale zaczyna grzmieć, więc pewnie zaraz będzie burza. Miłego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Witam was :) 12.07.06, 21:00 ale Wam fajnie, ze deszcz orzezwia... Tu w nocy lalo, a w dzien wiecej niz 35 stopni... W ogole nie czuc roznicy... No, ale nie narzekam az tak bardzo, bo wole upaly od zimna Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Witam was :) 12.07.06, 21:01 Myslalam, ze Pitus sie zamelduje a tu nic... Yskerko a kiedy bedzie cos wiadomo w zwiazku z badaniami? Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Witam was :) 12.07.06, 21:17 Chrumpsiku, badania robiłam w poniedziałek po Bożym Ciele. Na wyniki mam czekać 4-8 tygodni, więc na początku przyszłego tygodnia do nich zadzwonię, może już coś będzie wiadomo. Też jestem ciekawa, jak poszło usg Finki. Nie ma ktoś numeru jej komórki? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 21:20 Taki deszcze to można sobie wsadzić nie powiem gdzie... Pisać o sobie laski, pisać) to stronka będzie robiona)) i zmienimy adresik, tak że będzie tajna na maksa...więc kto się pisze??? Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Witam was :) 12.07.06, 21:25 Czesc Dziolchy Wczorajsze popoludnie i dzisiejszy dzionek uplynal mi b.b..b. pracowicie - zaczyna mi sie syndrom wicia gniazda... Od kilku dni nie moglam dobrze spac, bo termin sie zbliza a pokoik Julci nieprzygotowany... i wogole mieszkanie w nielasce. Wiec zabralam sie do roboty! I juz mi lepiej Monia, ja cos weny nie mam - postaram sie sklecic dwa zdanka Zaraz ide na skrzynke zobaczyc nowe wloski! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Witam was :) 12.07.06, 21:27 Monia, nowy fryz masz bombowy!!! Slicznie wygladasz! W te upaly coraz czesciej mysle o skroceniu wlosow... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 21:29 Dzięki Kocurku i rozumiem Cię znakomicie jeśli się tylko skusisz to pamiętaj, tak żeby można było związaćDD Czyli jednym słowem dopadło Cię)) jak pokoik będzie już szał ciał, to koniecznie machnij fotkę! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Witam was :) 12.07.06, 21:33 O tak, jak sie skusze to tylko zeby mozna bylo zwiazywac Foty beda napewno! Mezus sie zlitowal i zebym go nie meczyla o zmniejszanie itd. zrobi podstronke do jego galerii(czy jak to sie nazywa) i tam bedzie zrzutal Julciowo-tematyczne zdjecia Jutro idziemy umawiac termin na zwiezienie mebelkow Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 21:40 Super! jestem bardzo ciekawa co wymyśliłaś Kocurku, a na kiedy Ty ma dokładnie termin i jaki szpital obstawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Witam was :) 12.07.06, 21:53 Jeszcze troche mi zostalo - 26 sierpien - ale chce byc gotowa wczesniej, bo nigdy nic nie wiadomo... Wybralismy szpital na Starynkiewicza (teraz goracy temat.. - lezalam tam po stracie naszego Anioleczka, i mimo sytuacji bylam b. mile zaskoczona personelem Wyterzylam sie, podpatrzylam co Pawel napisal i z niemalymi bolami i jekami ulozylam dwa zdanka Zaraz wysle do Pawla i Ciebie Czy zdjecia tez mam zalaczyc, czy to bedzie kolejny etap? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 21:56 Kotek, dawaj też zdjęcia))najlepiej od razu do Pawła. Faktycznie Starynkiewicza to teraz mocno ekscytujący temat, ale ja kiedyś powiedziałam, tam gdzie wali bomba(miałam na myśli Shar el Sheik) to prawdopodobieństwo że walnie drugi raz jest minimalne Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Witam was :) 12.07.06, 22:02 Foty z tekstem za moment poleca No wlasnie jestem tego samego zdania. Oczywiscie pewnie bede miala 'troche' obaw, ale tam jest moja dr prowadzaca - i jej zaufam. Dodatkowo szpital bedzie na'swierzo' otwarty i zdezynfekowany, mam nadzieje, ze bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 22:06 Moim zdaniem, najważniejsza jest Twoja pani doktor!!!!!!!!! reszta mało istotna Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Witam was :) 12.07.06, 22:12 hej wieczornie, dalej jestem zakrecona, ale troche podczytalam. nie mam zdjec tycji, ani tycjowego brzucha, ale fryz fantazyjnej fajowy! no i tak pomyslalam, ze chyba tez chcialabym nalezec do Klubu Pociana, ale niestety nie mam zadnego adresu do tej stronki, no chyba, ze cos przeoczylam. sciskam, wracam zabawiac towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Witam was :) 12.07.06, 22:13 I tego sie trzymam Mail poszedl ze skrzynki firmowej, mam nadzieje, ze dojdzie bo duzu wazyl...3MB Chyba Balbinka nam cos ucichla? Apropos zlotu - cos Erga wspominala, to ja niestety odpadam... Ale moze za rok, ktorz to wie? A na czym stanelo w koncu z tym Grycanem? Widzimy sie prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 22:17 Kocurku, jest 18 lipca we wtorek) Abie, stronka była podana, ale P. chce zmienić żeby była tajna więc spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Witam was :) 12.07.06, 22:21 Date mam od dawna zaklepana! Tylko zastanawiam sie czy ktos juz cos wspominal o godz... bo pie.. jestem i moglam cos przeoczyc. Ja jestem na 99.99% - mam szkole rodzenia od 17 do 19 (moze skonczyc sie wczesniej bo nie cwiczymy ze wzgledu na upal). Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam was :) 12.07.06, 22:23 Ja tez sie juz pytalam o godzine o nikt nic nie napisal! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 22:26 Althea, czy możesz do mnie napisać sms-a ja nie mam Twojego numeru a Bebell jest nad morzem Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 22:28 Aaa, i godziny jeszcze nie ma... Gdzie Balbinka???? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam was :) 12.07.06, 22:31 Monia, jutro ci wysle. Teraz ide spac. My oczywiscie wpadamy do W-wy na chwile i juz mamy mnustwo planow... jak zwykle bede biegac. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam was :) 12.07.06, 22:32 Aaaaa... znalazlam pierscionki!!! Byly pod poduszka)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Witam was :) 12.07.06, 22:32 Ja nie chce sugerowac godz ze wzgledu na ta szkole. Napewno bede zaraz potem, dlatego czekam az Wy cos ustalicie Mam nadzieje, ze u Balbinki wszystko ok! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Witam was :) 12.07.06, 22:34 Abie, jak sie czujesz kobieto? to juz prawie tuz tuz... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam was :) 12.07.06, 22:35 Althea, Ty już tak może nie biegaj... Kocurku, będę myśleć o Tobie. I też idę spać! dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 JUTKA!!! 12.07.06, 22:18 Czy moge Cie prosic o fotki z Indii? i ewentualnie o info dot. samodzielnego wyjazdu? Indie sa na naszej dlugiej liscie... nie wiem kiedy ja zrealizujemy ale info bedzie b.przydatne! Z gory bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Olcia!!!!!!! Chinczyk sie myli:-) 12.07.06, 22:42 Przepraszam ze nie napisalam wczesniej ale mi net padl a potem nie bylo mnie w domu. A poza tym to córcia ma sie swietnie Na razie jest Zosia ale to sie jeszcze mzoe zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Olcia!!!!!!! Chinczyk sie myli:-) 12.07.06, 22:48 Takze Olciu moze Twoja tez bedzie dziewucha? Troche sie zdziwilam bo juz sie chyba na chlopaczka nastawilam a tu niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Olcia!!!!!!! Chinczyk sie myli:-) 12.07.06, 23:02 No to gatuluje, i po cihu licze, ze i u mnie sie pomyli. GRATULACJE!!! Niech mala dalej rosnie zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Olcia!!!!!!! Chinczyk sie myli:-) 12.07.06, 23:07 No to ja Ci zycze zeby sie pomylil Niniejszym przestaje tez wirzyc w metody planowania plci (ze niby sex orzed owu to dziewczynka a w owu i tuz po to chlopiec). Totalna bzdura)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Olcia!!!!!!! Chinczyk sie myli:-) 12.07.06, 23:17 Witam wieczorem!!!! Dzisiejszy dzień zaliczam do mało udanych bo od południa męczy mnie big dół. Tłumaczę go sobie jutrzejszą, mało miłą datą, bo innego powodu do zmartwień nie mam. Wymyśliłam dzisiaj górę problemów i pozwoliłam sobie uronić morze łez, mając nadzieję, że to pomoże. Niestety nie pomogło. Mam nadzieję, że jak się jutro obudzę, to będzie lepiej. Poki co ide do wanienki i spac!!! Buziaki dla Was i Balbinko - mam nadzieje, że to bratanice są takie absorbujące i nic złego nie dzieje się!!! Jutro od rana walczę z kablami na działce, wiec będę dopiero wieczorkiem. Aparat już spakowany!!!!! Śpijcie słodko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Misia ma 13.07.06, 11:54 Misiu, my tez zawsze wybieram sie w te okolice..i faktycznie woda tam strasznie zimna...(( Lubimy zwłaszcza łazy, poniewaz tam mniej tłoku...I pewnie, gdyby nie ten mój dziadowski egzamin mogłybysmy sie tam spotkac)) Jejku...musze sie wziac za okna....ale mi sie nie chce((( Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Witam was :) 13.07.06, 00:22 Tatanko, rozumiem cie doskonale..i ściskam))) Mnie tez nastroje dopadły..moje dziecię właśnie skończyłoby pięć lat((( Staram sie nie rozpamietywac...ale niestety nie zawsze sie to udaje(( Już nie ryczę, nie wyrywam włosów...tylko moje serce robi sie takie jakieś...ech... Babki, melduję,że jeszcze nie nauczyłam sie obsługiwać nowej komóreczki...i smsy mozecie dostac z innej... Fantaise..normalnie szok!!!Bandytyzm....Niedawno znajomy opowiadał(mieszkał w holandii przez 5 lat),że tam mozna kluczyki w samochodzie na noc zostawić... A mnie okradziono...w bibliotece!!! Na studiach miałysmy włamanie do naszego akademickiego pokoju...pamiętam,ze nie ukradziono zadnej ksiazki...za to zniknęły moje perfumy,nowa spódniczka ,srebrny pierścionek z ametystem(był superowy)...i cos tam jeszcze....Dziewczynom jakies ciuszki..i kosmetyki...Zauważyłyśmy dopiero nastepnego dnia...nie było zadnych sladów!!! Znajomym natomiast ukradziono same firmówki...zabrali im nawet buty...i brudne skarpetki!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Witam was :) 13.07.06, 00:27 Lalisiu...cały czas mysle o tobie i sciskam!!!! Cytrusiu, nasze modlitwy pomoga,zobaczysz!!! Czytałyscie o tych plemnikach wyprodukowanych poza ludzkim organizmem??? I tez przychylam sie do zdania babek...monia prezesowa...co w rodzinie, to nie zginie)) Ide poczytac do podusi...pa, pa, pa.... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Witam was :) 13.07.06, 00:31 Melduję się wieczornie))) burza wygoniła nas z grilla nad jeziorem, więc posiedzieliśmy u znajomych. a teraz lulu..... i znowu zrobiło sie duszno... Ja tez głosuję na Fantaisie, lub Marudkę bo ona chyba tez ma "jakiś magiczny" wpływ na Fantazyjnego Pawełka chyba, hihihihi! Moj maluszek cos ostatnio się rozleniwił, kopac nie kopie wcale! a rusza sie jak ... nie powiem co. 5-10 razy dziennie. Mam nadzieję ,ze to normalne, chm,mm... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Witam was :) 13.07.06, 07:51 witam w czwartek DZiewczyny, ja po prostu przed 10 wieczorem padam na twarz!i zasypiam jak dziecko. Dziewczyny, jak 18 bedę napewno, ale gdzie i o której???poza tym 18 mam wizytę u Karwackiej o 15.40, więc prosto od niej bym przyjechała. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Witam was :) 13.07.06, 08:04 Tycja, może Tycjankowi za ciasno juz się zrobiło??/ Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Witam was :) 12.07.06, 23:56 Niestety dopiero teraz mogłam do was zajrzećNajpierw ciagle mnie wyrzucało....i moc moich postów krązy po interii...A potem do późna bylismy na imieninkach brataniczki...tak cudownie sie siedziało pod orzechem rodziców...Żal było wracac do domku! Mała kwiczała z radosci, gdy zobaczyła klapeczki..i oczywiscie chodziła w nich do końca dnia...Alez fajnie sie cieszy...podbiegała do mnie kilka razy i chwytała za noge wołając..."ciocia są ślicne, dziękuję"... Natomiast dzisiejszy dzień upłynął pod znakiem trzech burz i ulewy...i niesamowicie złego humorku, poniewaz nie mogłam właczyc komputerka((Dobiły mnie zakupy...poza nowym telefonikiem niczego sobie nie kupiłam...Walcze z tym nabytkiem i jeszcze go nie rozpracowałam....strasznie jestem niecierpliwa(( I inforuje,ze numerek mam stary)) Nareszcie unicestwiłam wszystkie chwasty przed domkiem...i zaczęłam robic porzadki...a..i jeszcze przeczytałam "Nie mów nikomu" Cobena....Zatem prosze o usprawiedliwienie mej nieobecnosci na forum... Matalka pisała,ze pęcherzyk jeszcze podrósł)) I nie wiem czym się naraziłam...ale nie dostałam nic od fantazyjnego Pawełka...no to gdzie mam mu posłać??????????? (((((((((((((((I tez chce byc na takich jak melba zasadach...czyli inkognito.... Marudzia, tataanka...wy sie bijcie o naszego pawełka...a ja w tym czasie rekwiruję waszych dwóch...no i co??? Biedactwa, takie porzucone zostały....)) Lece poczytać... Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Do Klubowiczek! 13.07.06, 08:20 Drogie Panie, Stronka się minimalnie zmieniła. Nic jak na razie nie zostało dodane, ale zgodnie z Waszymi sugestiami, poracowałem nieco nad Waszą prywatnością. Strona główna jest publiczna, ale zeby oglądać nasze zdjęcia i inne informacje, potrzebne jest super tajne hasło. Jak na priv poprosicie, to dostaniecie Moj adres już chyba znacie, nie chcę go publicznie podawać. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 08:26 Fantazyjny małżonie, poproszę Twój adres na priv.Wczoraj nawet skleciłam charakterystykę jednej z naszych forumek, zawisła na forum, ale przeszła bez echa Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 08:41 Hej Witam w czwartek i dziasia aktywna zbyt nie będę gdyż zamierza oddawać się przyjemności związanej ze sprzątaniemPP ciekawe czy się dzisiaj ugotuję???? Melbuś i tu się mylisz)) przeszła z echem, a dokładnie to została skopiowana i wysłana do mężula Balbinko, jakby co ślij do mnie ja nie znam na pamięć P. adresu... Tycja, ja myślę że Tycjątko ma mało miejsca))) Tatanko, doły precz!!!! chyba za mało rozmawiamy ostatnio... Buzi Kochane Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 08:45 Fantaisieto super Śmigam pod chłodny prysznic Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 08:46 Pawełku-ja proszę o hasło-próbowałam sama zgadnąć ale coś mi nie wyszło ) Tysiu-ja cały czas obserwuję twoje opisy na gg ) I melduje że dziś jadę po wyniki mężowskiego nasienia Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 08:49 hej, To ja zaraz postaram sie cos podesłac ... Jestem zła...strasznie zła....cofneli mi urlop...tzn szef cofnał ....zaraz kogos pogryze,na bank..... i powtorze sie jest goraco, straaasznie goraco.....i zaden deszcz umnie nie padał..... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 08:51 Antuś u nas spadły takie trzy dużę kropki i to było wszystko( I szlag mnie trafia, że Ci urlop cofnęli!!!!!!!!!!!!!!! pod ścianę z szefem!!!!!! Erguś, ja właśnie hasło poznałam i uwierz mi nie jest do zgadnięcia)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 hej hej 13.07.06, 08:59 Witam się i ja prosze mnie cały czas uwzględniać jako klubowiczkę dopominam sie o to - a jeśli chodzi o charakterystykę to spróbuję dziś coś podełać do Fantazyjnego acha - i poproszę o hasło u nas dziś już fajniesza pogoda, jest dosyć rześko i nie ma duchoty poklikam z Wami jeszcze dzisiaj ale potem niestety do poniedziałku włącznie przerwa. Jutro wyjeżdżam na to wesele i nie będę miała dostępu do net - co się rozumie samo przez sie nie chce mi sie jechać, no i mam nadzieję, ze nie bedzie upału bo się rozpłynę w tej kiecce A za tydzien jedziemy nad jeziorko ze znajomymi. Ibardzo się ciesze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 08:59 No to Fantaisie pocieszyłaś mnie - bo już myślałam że jakaś ciemna masa jestem ) Antuś - nosz scyzoryk sie w kieszeni otwiera jak słyszę o cofnięciu urlopu.. Może uda się coś zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 09:02 ...no tak uda sie napewno.....ZABIC SZEFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 09:04 własnie Antuś - to jakiś koszmarz tym urlopem.Draństwo!!! Ja mam to samo w poniedziałek - co prawda to tylko jeden dzień ale zaplanowany od marca tak więc łącze się z Tobą w bólu a miał jakiś konkretny powód żeby Ci cofnąć ten urlop czy tak po prostu ni z tego ni z owego to zrobił?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 09:04 jesssssu - chętnie ci pomogę bo nie znoszę takich świństw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 09:26 no własnie .....najgorsze jest to ze to burzy wszytkie plany moje i mojej rodzinki, bo ta działka przez to ze jest nad morzem jest dobrze"oblegana" przez wszytkich i staramy sie tak to ustawic zeby było dobrze i robimy grafik kto kiedy i na ile....a teraz to doooooopa i było to zdecydowanie widzi mi sie bo zaproponowałam nawet ze bede pod komora i jezeli cos pilnie trzeba bedzie zrobic to pojde do kafeji internetowej i cos porobie powysyłam uwazam ze i tak z duza doza dobrej woli wyszłam...a on nie....bo mu to nie pasuje a słwoo nic takiego sie w firmie nie dzieje .....u mnie zawsze jest taki problem z urlopem nawet kilku dniowym a juz 2 tyg to normalnie grob......a na urlopie telefon za telefonem.....nawet juz nie czasami nie odbierałam....ale jak juz zaoferuje sie to u mnie słowo drozsze pieniedzy....mam dosc...... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 09:29 no to rzeczywiście doooopa ale okropny szef....nic dodać nic ująć. To naprawdę złośliwość i wcale Ci sie nie dziwię, ze sie wściaksz. A co by było gdybyś miała wykupioną wycieczkę lub wczasy? Moze trzeba było powiedzieć, ze masz juz opłacone? Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 09:32 pozdrawiamy od poniedzialku bez lekow brzucho non stop prawie twardnieje i boli mam nadzieje ze wytrwamy do urlopu mezula od 19 malutka sie kreci az boli stolarz dzis przyjechal ale idzie na urlop wiec skonczy w sierpniu czyli nicic z przeprowadzki w lipcu ech gdzie ja tu wstawie lozeczko dopadl mnie instynky wicia gniazda hihihi mam kupila mi wczoraj lozeczko materaz i przewijak zastanawiam sie kiedy rozsatwiac Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 09:46 Ant - przyłączę się do misji zabicia szefa. podaj tylko czas i miejsce a przyjade i własnoręcznie dokonam egzekucji!!! Ktat - oj to coś czuję, że możesz Abie i Tycje przegonić w porodowym wyśćigu!!!! Proszę Malutką od E-cioci poklepać!!! Co do łóżzeczka i przewijaka, to niech mężulek rozstawi jak Ty w szpitalu będziesz. Przynajmniej nie będzie teraz miejsca zajmować. Balbinko - dobrze, że się zameldowałaś, bo myślałam, że Cię gdzieś wymiotło i nie zameldowałaś się. Co do kradzieży firmówe, to jak byłam 4 lata temu w Mielnie na wczasach, to ukradli mi wszystkie firmowe ciuszki, włącznie z butami. W pożyczonych klapkach jechałam do Koszalina na zakupy!!! Nawet stroju nie oszczędzili. Jaaniu - ja tam mogę za Ciebie na to weselicho jechać!!! Pożycz tylko kiecke i z Twoim P. pobawimy się, a Ty z moim możesz na działeczce posiedzieć!!! Fantazyjny mężulku - buziaczki dla Ciebie!!! balbinko - swojego P. nie oddam, bo kto na jesień pomaluje mi te hektary ścian i sufitów bez drabinki??? oj przydadzą się te długaśne ramionka!!!! Tak na serio, to mam najkochańszego męża pod słońcem, mimo iz lubię na niego narzekać twierdzę, że jest BOOOOSKI!!!!! Poza tym proszę o modlitwę za kuzyna P. i jego żonę, którzy po poronieniach i wielu latach leczenia doczekali sie swoich upragnionych dwóch kreseczek!!! To dopiero 5tc, wiec długa droga przed nimi!!! uciekam na zakupy działeczkowe i na budowe!!! Zapomniałam napisać, że jestem zła, bo kladzenie dachu przeciągnęło się dwa tygodnie i stoimy z robieniem tynków i wylewkami na podłogi.... Przeciągneło się, bo firma ugrzęzła na wczesniejszej budowie z powodu braku materiałów. Po co ktoś zatrudnia robotników skoro nie zamawia potrzebnej ilości dachówki i kazde chlopakom czekać na towar. Jestem zła!!!!!!! Ale się wyżaliłam!!!! buziaki dla Was i życze Miłego dnia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 09:48 taaaaaaa i nawet nie przeczytałam swoich wypocin i poszły z błędami!!! Wybaczcie Kochane, ale spieszy mi się troszeczkę!!!! jeszcze raz wielka buzia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 09:54 ANtus ja rowniez dolaczam sie do ekipy lasek gotowych zabic twojego szefa!! Kurna co az czlowiek!! a on sie wybiera urlopowac????!!!! poprosze tajne chaslo na maila ... i tyle zapamietalam Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 10:00 boshe haslo prze ch!!!!!!11 nosz nawet ja wiem jak to sie pisze (( wtyd!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 10:03 Marudzia spokojnie byki tutaj sa w pełni usprawiedliwione))) On tak idzie sie urlopowac, tylko jeszcze nie wie kiedy i wolałby zebym w tym samym czasie poszła na urlop,rece opadają....do d sobie nie trafi a co to prawników chenych na rynku nie ma? czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 pochmurnie 13.07.06, 10:17 sie witam ) miła odmiana po tych upałach, choc zmiany pogody nie uwzględniłam w swoich planach i odrobine marznę ale to i tak miła odmiana )) Antuś, ja w Ciebie wierzę, dołowac Cie nie chciałam, koleżanki zdawały na radcowską ( w sumie we Wro dostało się ok. 84 osoby), Ty masz duże doświadczenie, więc trzymam kciuki nadal mocno zaciśnięte!!! A o szefie się nie wypowiem, bo nie wypada przeklinac publicznie! Czy to decyzja nieodwołalna? A może jak się dostaniesz na aplikację to będziesz mogła go już olac skoro i tak planujesz pracowac u patrona? jak to wygląda? Tatanko, bardzo się cieszę, ze krzewy posadzone. Oby pięknie rosły i jeszcze piękniej kwitły. A co do obsuwy w budowie- to chyba norma, teraz sezon, na materiały się czeka, roboty sie przewlekają, nie przejmuj się. Wam i tak to szybko i sprawnie idzie. I te salony będa przepiękne Nasz remont tez idzie jak krew z nosa, ale idzie, a nam się nie spieszy, choć chciałabym juz zająć się swoim ogrodem, bo marnieje w oczach. Fantaisie, nie widziałam jeszcze twojej fryzurki bo nie miałam siły usiąść wczoraj do kompa, ale dziś z pewnością będę podziwiać. Włoski masz faktycznie pięknie błyszczące i ciąża pewnie miała na to wpływ. Ja dla odmiany łysieję ostatnio i na tle hormonalnym, padaczka. Balbinko, Ty ostatnio smutna jesteś, jak rzadko, tak naprawde smutna... Nie smutkuj sie Dobra Duszo!!! Ja wiem dlaczego- to syndrom wakacji, za dużo wolnego na niemądre myśli, prawda? Buziaki dla Ciebie!!! Kocurku, wyslę Ci zaraz zdjęcia z Indii plus kilka info, a jesli masz konkretne pytania to smiało. Goraco polecam ten kraj, swietnie sie go zwiedza na własną rękę, ale trzeba być przygotowanym na róznorakie wstrząsy Ja mam cała liste krajów, które chciałabym zobaczyć, życia mi nie wystarczy, ale to moja pasja i mam nadzieję, ze nie przestanę jej realizować Ja tez oczywiście do klubu sie zapisuję, cosik o sobie wymyśle i prześlę. A tak w ogóle to gratulacje dla Fantazyjnego za pomysł i chęć realizacji ) Nie dziwię się, ze dziewczyny tak walczą o Twoje względy )) Ale ja Wam powiem co widziałam- Pawełek zauroczony swoją połowica tak bardzo, ze marne szanse... ))) Więcej nie pamiętam buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: pochmurnie 13.07.06, 10:34 Witam! czesc dziewczyny! zakonczylam juz wakacje i od dzis ostro musze sie za prace wziac! wczoraj wieczorem grozna burza rozpetala sie, jak u tesciow na kolacji bylismy i zacinalo tak, ze w mieszkaniu u nas podloge nawet troche zalalo (mimo szerokich balkonow) - tak zacinalo! bo inteligentnie nie zamknelismy okien... w nocy wiec mozna bylo spac bez problemow, ale od rana znowu upal! a przeciez przed poludniem u nas jest "chlodno" a potem o wiele gorzej, wiec dzielnie wzielam sie za prasowanie, bo po poludniu nie dalabym rady. niestety jeszcze sporo mi zostalo, ale to juz nie dzis. najwazniejsze, ze koszulki dla M. do pracy juz sa gotowe, wiec przez jakis czas mam spokoj Nawet nie probuje watkow nadrabiac, bo chyba tydzien by mi to zajelo! Chrumpsik zadbal o to, zebym w fotkach nie miala zaleglosci, za wszystkie bardzo dziekuje!! Aha, pisala mi tez o Anialm. czy moze ktos jakos prywatnie ja podpytal, dlaczego taka nagla rezygnacja, czy dalej nic nie wiadomo? widzialam, ze impreza byla nieprzecietna! i ze strona pocianowa sie szykuje! Ciesze sie, ze nie proznujecie! Ant, czy poratowac jakims wloskim mafiosem, czy zatluczecie drania we wlasnym zakresie??!! Jakze tak mozna!! caluski dla wszyskich!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Do Klubowiczek! 13.07.06, 11:42 Tatanko...szkoda...że nie chcesz odstąpić((Ale wiesz co, jesli tylko o te malowanie chodzi...to ja ci podeśle mojego malarza...a P...bedzie wolny ant, szef to wielki nikczemnik!!Wrrr...jak on mógł tak zrobić!!! tycjo, moze mały oszczedza siły na poród..ale ja poszłabym raczej na ktg...to wszystko wyjaśni...Nie piłaś ostatnio żadnej meliski??? Kasiu,ja parzę meliskę-herbatkę...Co u twoich prawie dorosłych lasek??? Antoine...cosik sie nie odzywa(( Marudka...kurka, moze lepiej idź do tego gina...troszke to długo trwa... Ergus , ty to masz anielska cierpliwośc....A w kostiumiku bosko wygladałas!!! Wcale sie nie dziwię,ze tato weselny był jak zauroczony)) I ktos miał robic test....czyzby ane????????? Matalka zarobiona po uszy, nie zaglada...a ja wciąz trzymam kciuki, by pecherzyk wystrzelił... Abi...jak tam samopoczucie...dopadaja strachy??? Nikusiu, no pewnie sprawdźcie, diagnoze pediatry..ale może malutka po prostu mniej pije z powodu upałów...i to wszystko...a dajesz jej jakieś herbatki??? Mam nadzieje,że twoje nerwy sa niepotrzebne)) Jutko, szkoda twego wspaniałego ogrodu...kwiatki były cudne))I...juz sie wpraszam na impre u ciebie))A z tymi smutkami...to róznie...staram się jej przeganiac...ale zawsze jakis siedi ukryty za rogiem(( Gwiazdeczka pewnie utonęła w morzu pieluch i garów((((((( Zuzek...jak tam pecherzyki wystrzeliły??? Kocurku, zdązysz,zdążysz...masz jeszcze przynajmniej 2 tygodnie!!! Chrumpsiku, ucz sie ucz...a w przerwach zaglądaj)) Pitu finko..a jednak córcia gratuluję....oj, będziesz moc kasy tracić na te wszystkie spineczki, gumeczki, torebeczki)) Tatanko...hura!!!!!!Trzymam za nich kciuki..i pomodle sie w ich intencji!!! Melbus..marszczona bluzeczka została juz zakupiona???A talia sie nie przejmuj...Po urodzeniu maluszka wrócisz do dawnej kondycji!!! Melduję,ze mam zupełny bezwład twórczy..jesli chodzi o te 2 zdania...musze sie wziac za jakas konkretna robote, to moze mózg zacznie pracować... Odpowiedz Link Zgłoś
chrumpsowa Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 10:39 Pitus - gratuluje!!!! Co do tzw. wrozb to ja w nie nie wierze - czasem sie sprawdzaja, a potem ten ktoremu sie sprawdzaja wierzy, ze dziala, a to moze byc czysty przypadek. To samo z planowaniem plci - rzeczywiscie statystycznie przed owu i w jej trakcie wieksze szanse na chlopca, ale to nie znaczy, ze te szanse sa jakies duzo wieksze... Tak wiec mimo wszystko loteria... Moi znajomi tak kombinuja - niestety ciagle dziewczynki sie rodza - ostatnio juz 4 znajomy niepocieszony. Balbinko kochana - sciskam Cie mozno!!!! Kocurku to jeszcze miesiac i Julcia bedzie z Toba ))) Ant szef normalnie swinia klasyczna... Ok Fantaisie ja tez posle na priva swoja charakterystyke i zdjatka - musze tylko ruszyc makowka i zrobic selekcje fotek Sklece pewnie jakas kaszane ;D no, ale jak mowilam sugestie z Waszej strony mile widziane ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Kocurku, Fantaisie 13.07.06, 10:55 wysłałam Wam zdjęcia Kocurkowi zapchałam skrzynkę Indiami, a Moniczce Nepalem- wedle obietnicy złożonej na spotkaniu miłego ogladania Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Kocurku, 13.07.06, 11:06 naprawdę zapchałam Ci skrzynkę- ostatnia partia zdjęć wróciła. Jesli będziesz miała ochotę ja obejrzec to daj cynk, wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Kocurku, 13.07.06, 11:45 cos to dziś pusto... czy to ten upał??? A ja dziś zaszalałam i ubrałam do pracy najnowszy mój zakup - mini spódniczkę. Ale taką naprawdę mini Bo wczorraj namówiłam mężusia na towarzyszenie mi w poszukiwaniach "spódnicy do pracy" Ale ponieważ mojemu mężusiowi spodobałam sie w króciutkiej to cóż mogłam zrobić - kupiłam ją. Miałam obiekcje czy iść w niej do pracy ale w obliczu dzisiejszego upału... Tylko jak przed chwilą podawałam kawę dla gości szefa to musiałam uważać żeby za bardzo sie nie schylać hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Erguś 13.07.06, 11:54 no Erguś ))) uważaj z tym pochylaniem się ) chciałabym nosic takie króciutkie spódniczki, niekoniecznie do pracy, ale nie mam odwagi, nogi nie te Twoich zdjęć tez jeszcze nie widziałam, ale dziś będe podziwiac tyłeczek jak szef i jego goście pewnikiem ))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Erguś 13.07.06, 12:02 hehehe - jutko - chyba troszkę przesadziłam z tą odwagą ) Są momenty w których się głupio czuję hihihi Zwłaszcza jak przychodzą chłopy z produkcji.. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Erga 13.07.06, 11:50 Coś mi sie wydaje,że od dzisiaj bedziesz musiała stale w takich chodzic do pracy...szef bedzie miał wielu gości....i utargi beda większe...a klienci bardzo wierni..... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Erga 13.07.06, 11:53 Erga i bardzo dobrze, masz super figurke to chodz sobie w minioweczce teraz jest najlepszy czas bo co potem załozysz jak bedziesz miała 50 lat? nie, wiec chodz sobie na zdrowie i ku uciesze Panów Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Nowa odsłona Klubowej strony :) 13.07.06, 14:39 Cos zrobilem, reszta w przysłym tygodniu. Musze popracować troszke ... Opisu są takie, jakie dostałem. Czekam teraz na edycje Może ktoś w końcu napisze statut? Ale Was trzeba pilnować i poganiać !!! www.pociany.mikrosystem.eu hasło znacie, a jak nie to moja zonka zna RANY PADA DESZCZ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 11:57 wiecie co nie myslalam ze znalezienie kwatery nad morzem z 2 dzieci w rozsadnej cenie to taki problem jak terminy pasuja cena do zakceptowana to nie godza sie na amelke( Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:01 jak to nie godzą sie na Amelkę a co im nie odpowiada ? jeszcze sie z czyms takim nie zpostkałam a sami bylimsy nad morzen\m na kwaterach jak Mala miała 3 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:03 no juz na 4 kwaterach powiedzieli ze nie ze to starsze ok ale z tym malenstwem to nie ipowodow nie chca podac poprostu odmawiaja Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:06 Kurza stopa to zadzwon w jeszcze inne miejsce i jak sie spytaja o wiek dzieci to jak spytaj sie jakie to ma znaczenie ? normalnie rozwala mnie a co jak grupa młodzikow jedzie i sie drez w pokojach burdy robia to sie ich o wiek nikt nie pyta.... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:07 pewnie obawiają sie skarg innych turystów na płacz dziecka... na pewno mają jakieś powody.. Przykre, ale... Antuś - otóż to. Zakładając dziś spódniczkę pomyślałam że w końcu kiedy mam chodzić w takich. ) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:06 Witajcie, Udało mi się dzis załatwić te wezwania w stray miejskiej, Miki był bardzo pomocny bo nie robili trudności jak zaprezentował zdolnosci wokalne)) Grycan we wtore o której? Miki sie nie może doczekać)) ja ponawiam prośbę, żeby spotkanko było możliwie wcześnie! Pitu_finko, gratuluje małej Zosi Napewno urode odziedziczy po mamusi i chłopaki będą za nią szalały Wczoraj były u mnie koleżanki z pracy, a później zasnęłam usypiając Mikiego więc miałam dzis trochę zaległosci na forum ale melduję, że jestem na bieżąco Jutka Ty nie bluźnij!!! Ty pojw się w warszawie to ci pokażę jakie nogi nie nadają się do mini! Ciekawe kto am chodzić w takich spódniczkach jak nie laski takie jak Ty! Balbinko jaki telefonik nabyłaś? Bardzo proszę o tajny adres i tajne hasło do stronki pocianowej? Czy Miki może być klubowiczem??? Buziaki czwartkowe Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:07 Ant no ten szef to trzoda chlewna jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Monia!! 13.07.06, 12:09 Boshe - skąd on to hasło wytrzasnął?????/ jesssu ale chłopak ma wyobraźnię.. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Monia!! 13.07.06, 12:21 Ja znowu nic nie dostałam...(((((((( Składam reklamację!!!!!!!No chyba,ze mnie nie chcecie w tym klubie...(( Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:13 Megi, jestes cudowna powalił mnie ten tekst z trzoda chlewną))))) No nic czeka mnie w takim razie rundka nad morze i z powrotem zawioace Mała i mame i wracam chyba ze mi cos odbije i nie wroce ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:20 ergunia, a kto, jak nie Ty, mialby w takich spodniczkach chodzic?? (Jutka po fotkach sadzac tez nie powinna problemow sobie robic!!) a fotki spodniczki dostaniemy? Lalisiu, chyba rzeczywiscie Was dyskryminuja! Sprobuj nie odpowiadac na pytania o wiek?! Ant, a Ty te dzialke w Debkach masz? w dziecinstwie tam kazde wakacje spedzalam, a od tamtej pory nigdy tam nie bylam. mam piekne wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:24 Balbinko, pewnie Cie to nie pocieszy, ale ja tez nic nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:34 Ant w ramach proestu postwa sobie na biurku wiaderko z łopatką, żeby go kuło w oczy że odebrał ci wakacje z dzieckiem! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:18 Megi..noz Miki to inteligentne dziecko...wzystkie o tym wiemy...ma chłopak klasę, wie kiedy trzeba swoje gardełko uruchomić)I w koncu to jego impra była!!! A ja nie mam fotek mojego idola(( Wrzuc mi na skrzynke ten link Mikiego...prosze)) Kupiłam sobie aparacik samsung X660...zobaczymy, czy bedzie sie dobrze spisywał...Wczoraj wysyłałam posta do przyjaciólki...i poszedł nie pod ten numer , co trzeba...Już widze operator sięci, gdyczyta moja wiadomosc o nowym telefoniku...zakończona słowem buziaczki...hihi Lalisiu, znajoma siedzi teraz w Pobierowie...płaca 32 za osobe...za maluką nie!!! Chcesz namiary??? Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:23 jak morzesz to bardzo chetnie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:24 ja tez uważam że kto jak kto ale Jutka może nie takie miniówki nosić!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:24 Potwors-jeśli chcesz to zrobię foteczkę i prześlę!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:25 Potwors, Balbinko-hasło do was poleciało!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:27 Potwors tak jest działeczka jest w Debkach ...dla mnie to tez bardzo wazne miejsce ...tam złowiłam swojego M))))) Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:27 Zrob i przeslij )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:28 ok - wieczorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:31 zaczynam się denerwować wynikami mężosława... on chyba też bo prosił żebym zaraz zadzwoniła jak odbiorę.. Ale przecież ja nawet nie będę wiedziała czy są dobre czy nie.. Są podane normy?? Ma ktoś jakieś?? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:36 Erga sa podane normy przy wynikach..zreszta dziewczyny miały linki na takie stronki. a o której odbierasz??? A....dodtałam hasełko...ale nijak nie wiem gdzie mam je zastosować...Pawełku rataj..nieszczęsna blondynkę....wiesz...ja sierota komputerowa jestem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:37 balbinko kliknij na zjazdy - wtedy pokaze ci siuę okienko gdzie masz wpisać hasło. Po wpisaniu przejdziesz do galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:44 Erga - ja też chcę to hasło!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:51 Ant, pomysł megi superowy!!Ja dorzuciłabym jeszcze słoik z piaskiem i wodą...na dnie muszelka.No co..na morze nie możesz sobie popatrzeć??? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:59 Ergus dzięki ci dobra kobieto!!! Członkinie jeszcze nie sa uruchomione tak??? Dziewczyny przytyłam znowu kg....zatem 3,5 na plusie((Męzul nosem kreci..obmacuje grube nóżki..i prycha...Ja chyba zamorduje tego skunksa robaczywego! I nie jest to kwestia jedzenia,juz mówię...4 kanapeczki dziennie na pieczywie dietetycznym waza, troszke obiadku...2 kawki z cukrem(jedna łyzeczka)..i czasem lodzik...lub 2, 3 cukiereczki...lub owoce..i to nie w jakis tam zawrotnych ilosciach(((...No cóż moge zlikwidowac tylko te słodycze...i ewentualnie zmniejszyc porcje obiadową...Tylko co am jesc jedna czwartą ziemniaka??? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:49 Lalisiu, niestety, niczego nie załatwilam(( Nie odbieraja telefonów((Pewnie wybrali sie na plaze i zostawili w domku((Może potem ich złapę...wiem tylko,ze wyszukali kweterę w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:27 Prezesowo, obiecuje,ze juz biorę sie za sprzatanie...i nie jestem trollem... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:31 Erguś proszę podeślij mi również namiary na stonkę plisss Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:34 stronka jest publicznie podawana tylko zdjęcia sa pod hasłem www.pociany.mikrosystem.eu hasło puszczam na maila Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:51 Megi, jak tam, przypomnieliście sobie wszystko z czasów sprzed Mikiego? ) a co do moich nóg- pozostane przy swoim zdaniu, całe zycie miałam kompleksy. Teraz i tak postęp, bo latem nie wychodze ze spódniczek, ale takich do kolan Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:54 Jutka jak ty masz kompleksy to ja sie ide powiesci, od razu .... niniejszym zegnam sie z forum i wspanialymi kobietkami ktore tu spotkalm Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:56 Marudzia, nie rób nam tego )) Bo ja pójde za Toba i powiesze sie za nogę- za karę Ty kochana masz super nózki i mini nosisz, sama widziałam )) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 12:58 No nie padłam na twarz Jutka Marudka z takimi nogami to tylko mozecie Towary rwac i juz !!!!! Balbinko Megi jesteście niemozliwe)))Ale pomysł przedni!!!!!))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 13:00 łojeja!! kobiety będą się wieszać.. nosz nie mogę!! Jutko-ja też jak już ubrałam spódniczkę to taką za kolanko. Ostatnio przerzuciłam się na takie przed kolanko, a dziś.. zaszalałam ) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 13:08 I znowu mi poscik zjadło...wrrr Moge jedynie zminimalizowac ten cukier w kawce...no i poćwiczyć...Męzul obiecuje od jkiegos czasu specjalnie dla mnie zestaw ćwiczeń..i po co ja mam instruktora aerobiku w domu..po co?????Chyba tylko,zeby gderał..i ogladał sie za innymi laskami...ich biustami i długimi nózkami...i porównywał(( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 13:09 balbinko-a może po prostu wystarczy kilka ćwiczeń, lub bieganie wieczorne.. Sama nie wiem - to pewni po tych tabletkach. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 13:14 Erguś..to pa tebletkach bez dwóch zdań(( I nijak nie idzie nad tym zapanować...buuuu...Tylko weż ćwicz w takim upale i duchocie... troche brzuszków codziennie robię..i tyle..Chyba znowu musze wrócic do starych, dobrych ćwiczeń z kasety Cindy... Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Pocian nierychliwy, ale sprawiedliwy;)))) 13.07.06, 13:09 Właśnie ze zdziwieniem stwierdziłam, że dzisiaj jest czwartek. :8 Spojrzałam na kalendarz i normalnie szok! A byłam święcie przekonana, że to dopiero środa. A szefa, któy nagle cofa zgodę na urlop chyba bym zatłukła na miejscu. Kiedy jeszcze pracowałam na etacie, dawałam swojemu zgodę do podpisania, zanim wpłaciłam jakiekolwiek pieniądze na wyjazd. Ale na szczęście nigdy nikomu nie robił problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Lalisiu 13.07.06, 12:57 www.polskie-morze.pl/wyszukiwanie.php www.polishsea.com www.polskiemorze.pl www.nadmorzem.net.pl agema.superhost.pl/polskiemorze/indexpl.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Lalisiu 13.07.06, 13:01 Erga, normalnie rob konkurencje dla Googla !!!!)))jestes the best Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Lalisiu 13.07.06, 13:11 Antuś - powiedz szefowi że masz opłacone wczasy - niech ci zapłaci za twoje plany!!! tak nie można!!! Pracownik ma prawo do urlopu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: Lalisiu 13.07.06, 13:12 a ja znalazłam kwaterę w Chalupach za 19 zł od osoby i 50 m od plaży. wspólna kuchnia i łazienki też wspólne, ale mi to wystarczy.aha, kwatera jest 50 m od morza, co jest bardzo znaczące, gdyż nie trzeba się przedzierać przez całe miasto. lalisiu--jeżeli chcesz mogę Ci podesłać namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Lalisiu 13.07.06, 13:13 Dziewczynki dziekuje za takie wsparcie w bolu urlopowym ale ja nie moge na razie podskakiwac byle do wyników Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Lalisiu 13.07.06, 13:21 Martwia mnie te dodatkowe kilogramy, nie powiem...ale przed wszystkim jest mi przykro z powodu zachowań męża...szczególnie w towarzystwie..ostatnio chwycił mnie za noge i powiedział..no znowu ci sie powiekszyły udźce...Zamiast mnie wspierać...wie,ze to przez leki, to tylko dołuje...Zresztą czego innego moge sie po nim spodziewac...jeszcze słysze te jego słowa(wypowiedziane w przedostatnia rocznice slubu) że wstydzi sie ze mna pokazywac ...i nigdzie ze mna nie bedzie wychodził....On ma faze na tym punkcie...według niego powinnam wazyć najwyżej 47kg.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Lalisiu 13.07.06, 13:27 Lalisiu, mam nadzieję,ze humory twojego m..juz poszły sobie w sina dal....I wiesz co, moze on jednak powinien dowiedziec sie tego, co tak skrzetnie jego rodzice ukrywają...Wydaje mi sie,ze to rozwiazałoby wiele problemów...a tak, on nie wie, dlaczego rodzice go tak traktują...a wszelkie flustracje przenosi na wasza rodzinkę...Może dałoby mu to jakies ukojenie...tylko,że rodzice powinni z nim porozmawiac... Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Lalisiu 13.07.06, 13:30 balbinko walczylam z nimi o to 2 lata dlatego teraz zemna nie rozmawiaja w tamte wakacje tesc powiedzial mi ze oni nigdy w zyciu mu tego nie powiedza a ja mu tego powiedziec nie moge wiec zostawilam juz to tak jak jest. teraz m jest juz ok chyba w pracy mu cos nie poszlo teraz szuka gdzie jechac nag morze i mowi ze on swoje dziewczyny musi gdzies zabrac Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 agane 13.07.06, 13:18 rok tem bylam w chalupach bylo super podaj namiary Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: agane 13.07.06, 13:22 nosz mam dość - z kolejną herbatką musiałam latać do szefa.. oszaleli!! taki upał a oni jeszcze gorącą herbatkę. Wodę tez dopiero zanosiłam. i na dodatek zjedli cały talerz ciastek - znów musiałam im donosić.. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: agane 13.07.06, 13:27 Oj, Erga, coz sie dziwic... pewnie jak wchodzisz robi im sie goraco nie tylko z upalu i herbaty! Balbinko, przykro mi, ze Twoj malzon tak sie nieladnie zachowuje. Pewnie jednak nie zdaje sobie sprawy, jak bardzo Cie rani... Moj M. tez jak czasem cos palnie o moim brzuszku czy innych takich, to przykro sie robi. I chocbym nie wiem ile tlumaczyla, zeby mi tak nie mowil, to nie dociera. Sciskam mocno! A te leki to juz ile bierzesz? minal miesiac? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: agane 13.07.06, 13:30 nie przesadzaj... to ciemnoskórzy goście z turcji-oni lubią "ciemne" kobiety hihihi Balbinko-a cóż to twój mąż wymyśla?? nie możesz z nim o tym porozmawiać?? Mnie też drażnią uwagi mojego - zwłaszcza w towarzystwie. czasem cos tak wypali że tylko siąść i płakać. Ale faceci tacy są, lalaisu-a o co chodzi z twoim męzem i rodzicami? bo nie bardzo wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: agane 13.07.06, 13:33 Potwors...ilez to razy były z tego powodu istne awantury, moje łzy...i ciagle to samo...(((((( Już tego nie zmienię... Jutro zaczynam nowe opakowanie...ponad miesiac biorę te tabsy...i ponad 200sztuk przede mną(( Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: agane 13.07.06, 13:42 No bo faceci to niereformowalni sa, tak mi sie widzi, Balbinko. I tok ich myslenia czesto pokretny jest. bo moze np. wymyslil sobie, ze jak to po tabletkach i to wiadomo, to Ty sie tym przejmowac nie bedziesz, bo to sila wyzsza i nie bedziesz tego brala do siebie, wiec moze gadac do woli... nigdy nie wiadomo. A moze po prostu bezmyslnie ozorem miele i tyle...trzeba uszy zatkac, ot co. Czyli jak ponad miesiac, to zblizasz sie do polmetka? to niedlugo z gorki bedzie, zobaczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re:Erguś 13.07.06, 13:29 Kobieto..przeciez oni zjedza wołu...byleby tylko ogladac twoje nóżki)))))) i jak sie poswięcaja z ta herbatką.....alez to muszą być widoczki)) Mówię ci , bedziesz musiała garderobę zmienic na firmowy strój w postaci mini)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: agane 13.07.06, 13:31 ha ha Erga ja sie im nie dziwie sama na ich miejscu pocierpiałabym troche pijac wrzatek Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: agane 13.07.06, 13:32 ale jestescie okropne!! Prawie jak syn szefa który zaraz rano koniecznie chcaił sprawdzić czy mam majtki... bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: agane 13.07.06, 13:39 Erguś...toż to paskuda ten syn szefa...powiedz mu,ze go oskarzysz o molestowanie w pracy...hihi A do mego slubnego to nie dociera...Ech...tak mnie dzis naszło...po tym sprawdzeniu wagi...Kurka, żeby tylko te tabsy pomogły...a poswięcenie nie poszlo na marne...Niestety po "kuracji" clo przytyłam az 10kg..i to mi pozostało..a dzidziul nie przyszedł...I teraz, gdy w końcu wróciłam do wagi...znowu od poczatku(( Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Żar się z nieba leje..... 13.07.06, 14:02 Dziewczyneczki, chyba sie ugotowałam Balbinko, może Twój mąż uważa, że to są genialne żarty i dlatego tak Ci dogaduje?! bo aż ciężko mi uwierzyć, że robi to złośliwe, a jeśli tak to mój jest chyba naprawdę z innej planety(już widzę jak Antuś kiwa głowąPP) i jeżeli robi to złośliwie, to przejedź się po nim jak po łysej kobyle i będzie koniec durnego gadania! jestem w 100% pewna, że coś znajdziesz na niego)) a jeśli nie to wspólnymi siłami coś wymyślimy Erguś, a może zaniesz im Ice Tee, to im cokolwiek emocje opadnąDDDDDDD bo pewnie mało wygodnie im się siedzi w taki upał)) i strzel sobie fotkę tel. i nam podeślij, bo jestem ciekawa do jakiego stopnia to mini rogrzewa męską wyobraźnię Jutka, a Ty w chudy tyłeczek chcesz dostać!!!! znalazła się z kompleksami na tle nóg, tia..... Zdjęć na razie niet I dzięki za piękne słowa o moim ślubnym))) Megi, Twój Miki z wielką radością jest zaproszony do klubu pociana))) jeśli pozwolisz to stronka Twojego szkraba będzie na pocianie i też zahasłowana. Antuś, ja jestem tak wściekła że sama sobie chyba poradzę z Twoim szefem, powiedz tylko gdzie on bywa Lalisiu, tutaj dziewczyna polecała pobyt nad morkiem, może coś będzie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40116&w=44987174 I coś mnie trafia, jak słyszę że małego dziecka to nie, ileż to razy jedzie jakaś młodzież i daje na maksa....szkoda słów... Marudzia, jak się podobały zdjęcia Piotrkowi? Potwors, to mini kataklizm przeżyliście)) a jak w ogóle było na urlopie, jakieś zdjęcia się pojawią? Tatanko, modlę się, niech ich maleństwo zdrowo się rozwija a za 8 miesięcy da nieźle popalić) I Ty już wiesz co ja Ci dzisiaj mówię)) Jaania, a jaką masz kreację na weselicho? No i oczywiście więcej nie pamiętam, coś nam Kasia0606 zaginęła... Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: agane 13.07.06, 13:50 Erga, podeślij swoje zdjęcie w tej spódniczce. Balbinko, faceci potrafią być nieczuli. Mnie przybyło parę kilogramów po tym cholernym progesteronie, ale mężowi też nie potrafię wytłumaczyć, że jakby on łykał końskie dawki hormonów, to też by mu przybyło tu i ówdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: agane 13.07.06, 13:53 OK - może uda mi się zaraz zrobić zdjęcie biurowym aparatem ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: agane 13.07.06, 13:53 dziewczyny, nie warto sie ich gadaniem przejmowac, moj tez powtarza ciagle ze mam tu i tam ale ja sie na to uodporniłam zreszta a im to tak nic nie przybyło tu i tam ? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: agane 13.07.06, 13:55 otóż to!!! jak mój mnie łapie za "zwałeczki" na brzusiu to ja mu robię to samo!! Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: agane 13.07.06, 13:56 A bo chłopy to w ogóle czasami jakieś ograniczone są. Nie ma się co nimi przejmowac, to zupełnie inny gatunek Erguś, moge tez prosić hasło na strone? Plisss, może dzisiaj mnie natchnie żeby cos o sobie napisać Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: agane 13.07.06, 13:56 No wlasnie, ja powtarzam, zeby na siebie spojrzal i swoim brzuchem sie zajal. Tylko w moim przypadku jest inaczej, bo nie po dragach tak utylam, ale od jedzenia i braku ruchu, wiec M. ma troche racji, bo pewnie chce mnie zmobilizowac do wziecia sie za siebie. coz. Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: agane 13.07.06, 13:58 Aha, a faldki tluszczu na brzuchu po bokach po wlosku nazywaja sie uchwytami milosci Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: agane 13.07.06, 14:17 próbowałam sobie zrobić ale zdjęcia są fatalne-nie da się ustawić samowyzwalacza a tak to nie widać całej spódniczki ( Odpowiedz Link Zgłoś
potwors Re: agane 13.07.06, 14:27 Na urlopie bylo: 1. Super, cieple morze, malo ludzi, fajna pogoda (latwiej sie znosi upaly nad morzem), dobre wiadomosci na forum, troche slonka zlapalam nie spalajac sie wiec mam lekko zlocisty kolor )) 2. kilka drobiazgow: @@@, musialam troche pracowac, no i tylko tydzien;-( Zdjecia jakies moze Wam podesle w wolnej chwili, czyli nie wiem kiedy \ Aha, i dostalam wreszcie moj obiecany sliczniutki aparacik cyfrowy akurat tego dnia, co wyjezdzalismy, wiec sie uczylam nim zdjecia robic i jest fajowski ) Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Dziwne 13.07.06, 14:42 Napisałem posta, ale na samą górę nie wiedzieć czemu wskoczył ... Głupi jakiś, na dole byłoby mu fajniej ... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Dziwne 13.07.06, 14:44 Rany gdzie deszcz ja chce deszcz bo na razie to tylko ze mnie kapie ale to ...nie ...deszcz....))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dziwne 13.07.06, 14:49 Pawełku - a cóz to za hasło?? skąd ten pomysł??? bo mnie to nurtuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Dziwne 13.07.06, 14:55 Pawelek nasze opisy slabo widoczne (( ale fajne Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dziwne 13.07.06, 14:58 potwors-no właśnie tez czytałam od tyłu... Ale jakoś nadal nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Dziwne 13.07.06, 14:59 sluchajcie a zmienilo sie haslo? bo ja mam brak dostepu jak wpisuje to z rana : ((( Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Re: Dziwne 13.07.06, 15:05 ma_ruda2 napisała: > sluchajcie a zmienilo sie haslo? bo ja mam brak dostepu jak wpisuje to z rana : > ((( > Jak to, brak dotępu????? Działa normalnie!!! Drogie Panie, u Was też brak dostępu? Hasło się nie zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Dziwne 13.07.06, 15:07 mi wolami wyskakuje: Dostęp zabroniony!!! ((( chyba podpadalm pani prezes Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Dziwne 13.07.06, 15:10 Erga - nie tylko moich PPP Jutka też miała jeśc no ale co zrobic jak nie było takiej mozliwośc - ale wierz mi - tyraj misiu też była duża porcja i muliła nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dziwne 13.07.06, 15:22 i u mnie też pojawił się komunikat "dostęp zabroniony!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Dziwne 13.07.06, 14:56 Fantazyjny - super robotę odwaliłeś Ale hja coś nie moge tam na dole przeczytac bo mi sie zlewaja literki na białym tle No i jaki spiskowiec,jaki spiskowiec??? PP Ja taka mała myszka (o ryku lwa i do rany przyłóż ( żeby się rozjątrzyła a tu od razu spiskowiec??? )) zresztą kara była a boska opatrzność nade mna czuwała i lodowka na lodach sie zepsuła PP a skoro zdjeć jeszcze nie ma to ja swoje tez podeślę później, jak wróce z wesela Monia kreacje mam taką sobie, nic szczególnego. Kupiłam w Osraju kiecka niebiesko brązowa, w takie mazy trochę a`la lata 70. Kojarzy mi się tak bo moja mam miała podobna jak była młoda. Na poprawiny mam spódniczkę z Reserved i pożyczoną bluzkę Jak będą zdjecia to podeśle. Trochę mi sie nie chce jechać do tej Częstochowy a jeszcze sie dowiedziałam, że w miejscu w którym mieliśmy nocowac jest jakaś awaria i nie bedzie ciepłej wody - nieźle nie? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dziwne 13.07.06, 15:00 a ty kochana jeszcze się buntujesz na spiskowca?? mam ci przypomnieć two\oje 10 kulek lodowych, hę???? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dziwne 13.07.06, 15:03 aaaa-no tak - ciemnota ze mnie A wiesz że czytałam od tyłu i miałam inne skojarzenie.. przestawiłam sobie 2 ostatnie litery i nijak mi nie wychodziło ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dziwne 13.07.06, 15:17 prosto po pracy jadę. czyli tak około 5 bedę je miała. już mnie brzuch boli Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: U mnie tez pada !!:)))))) 13.07.06, 15:23 kto ma pomysł na nowy tytuł?????? bo zaraz zacznie zwalniać!! Antuś - wysyłam hasło Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Fantaisie 13.07.06, 15:24 fotki na pewno poszły na buziaczka to mój mąż jakis dziwny jest, podobam mu się czy jestem grubsza czy chudsza, az wolałabym, zeby był bardziej krytyczny, bo i doradzic by mógł, a tak nic- po prostu mu sie podoba i już ale z Balbinki chłopem cos trzeba zrobic, koniecznie! a ja chciałam sie pochwalić, ze pofatygował się do mnie mój francuski prezes, któremu wczoraj sprawdzałam super tajna umowe po angielsku i dziś mnie pochwalił za te uwagi i wręczył kolejną po angielsku "only for your eyes" miło, miło, zwłaszcza że w obcym języku robote odwaliłam Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Fantaisie 13.07.06, 15:26 No to Juteczko-gratulacje... Ech od razu człowiekowi się robi lepiej ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Fantaisie 13.07.06, 15:27 co do moich zdjęc to Fantaisie-możesz wybrać z tych co rozsyłałam - masz wszystkie? czy kasujesz po oglądnięciu? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Fantaisie 13.07.06, 15:28 To ja proponuję tytuł wątku - Klub Miłośników Pocianów -tak jak nasza stronka. Fantaisie-Ty jako prezes zakładaj wątala!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Fantaisie 13.07.06, 15:28 no to mój P. jak Jutki G. - on to by nawet chciał zebym grubsza była i miala duży tyłek jestem na dobrej drodze odkąd przybyło mi te parę kilo PPP Odpowiedz Link Zgłoś
fantazyjny_maz Re: Dziwne 13.07.06, 15:29 Poprawione. Powinno być OK. Trochę przesadziłem z zabezpieczeniami ... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Dziwne 13.07.06, 15:34 Paweł - wołaj Panią Prezes do założenia wątku!!! - A może TY go założysz-co???? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Nówka sztuka już jest!!!! 13.07.06, 15:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=45183427 Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Zesz mać!!!!!!!!!!! teraz!!!!!!!!!!!!!nówka!!!!!!! 13.07.06, 15:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=45183597 Odpowiedz Link Zgłoś
agan10 Re: Dziwne 13.07.06, 15:51 ja szczupła zawsze byłam, co prawda teraz mam na plusie prawie 8 kg, ale to z wiadomego powodu. Natomiast ja mam czasem inny problem z moim M. otóż jest on wyższy ode mnie o jakieś 6 cm--to nie tak mało. Ale jak założe buty na lekkim obcasie, to się jakaś taka duża robie, no i natychmiast zaczynają się różne jęki mojego M. A ostatnio chodzę w sandałkach na może centymetrowej podeszwie i ciągle słyszę, że muszę sobie nowe buty sprawić, bo te to jakieś takie dziwne i niewygodne... Odpowiedz Link Zgłoś