Dodaj do ulubionych

termin na 3.11

23.10.06, 15:36
Jak się czujecie na te kilka dni przed porodem, jestem już spakowana do
szpitala, jutro wizyta u gin, a jak tam u was?
Obserwuj wątek
    • mariola-25 Re: termin na 3.11 23.10.06, 16:06
      Witamsmile) ja tez mam termin na 3.11 i juz sie nie mogę doczekać.Chciałabym
      urodzić wcześniej, ale to nie zalezy ode mnie, tylko od malenstwasmile) W kazdym
      razie juz niedługo malenstwo bedzie przy nas i bardzo sie cieszymysmile)
      Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie.
      • anowi06 Re: termin na 3.11 23.10.06, 17:17
        CZeść ja tez mam na 3 listopada. Boli mnie juz brzuch i krocze zaczęło wieć
        zastanawiam sie czy dociągne do tego terminu. JEdnak gdybym mogła wybierać to
        nie mam nic przeciwko,żeby urodzić wcześniej.NApiszcie prosze czy też macie
        takie dolegliwosci bo zastanawiam się czy tak ma być. W zasadzie to boli mnie
        już brzuch od 4 dni tak jak bym miała okres.
        • buzka25 Re: termin na 3.11 23.10.06, 17:42
          ja ma niby termin na 1 listopada, ale bede miec cc 26 października, tez ma takie
          uczucie jakbym miała okres, skurcze przepowiadające tez, i jak sie wypróżniam to
          strasznie boli, tak od lędźwi przez kosc ogonową w dól ku odbytowi, STRASZNE,
          lekarz powiedział ze to poczatki bóli partych, (Dobrze ze mam CC) inaczej bym
          niewytrzymała,. dzisiaj czuje sie nijak, byc moze w nocy sie cos zacznie, i
          trezba bedzie jechac???. chce miec juz to za sobą!!
        • kobietka001 Re: termin na 3.11 23.10.06, 19:53
          mnie też tak boli w dole brzuch tak jak na okres od kilku dni, ciekawe czy to
          już jakiś znak.
    • maryniaa25 Re: termin na 3.11 23.10.06, 17:47
      Witajcie! Ja też mam na 3 listopada smile Czuję się całkiem dobrze, tylko jakaś
      bardziej leniwa jestem. Jeszcze kilka dni temu byłam ciągle w ruchu a teraz
      wolę poodpoczywać. Torbę też już spakowałam (ale jeszcze cały czas coś
      dokładam). Tak szczerze to chciałabym urodzić trochę po terminie.
    • gosiak.x Re: termin na 3.11 23.10.06, 19:18
      Ja mam na 5.11 właśnie czop mi odchodzi i mam nieregularne bóle. Zobaczymy co
      będzie dalej . Pozdrawiam!!
      • kobietka001 Re: termin na 3.11 23.10.06, 19:50
        jakie to uczucie jak czop odchodzi, boli coś?
    • ewa_bb Re: termin na 3.11 23.10.06, 19:21
      ja tez mam termin na 3.11 chcialabym urodzic już , ale niestety nie mam
      zadnych objawów a ktg nie wykazało nic .zdaniem mojego lekarza urodzę po
      terminie sad((
      • asiakrak Re: termin na 3.11 25.10.06, 10:35
        Mam termin na 05.11, skurcze od dwóch tygodni, dziwne bóle brzucha, ale to
        chyba jeszcze nie teraz, chociaż mała rozwijała się szybciej o 2 tygodnie i
        lekarz wróżył wcześniejsze zakończenie.
        Cały czas dochodzą jakieś nowe dolegliwości, od dwóch dni bolą mnie pachwiny,
        ale na szczęście minęły zgagi. Ubikację odwiedzam 3-4 razy w ciągu nocy i mam
        ogromne pragnienie cały czas.

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny na finiszu smile
    • mariola-25 Re: termin na 3.11 26.10.06, 10:55
      Witam ponowniesmile) Jak na razie dalej czekam na ten moment kiedy sie zacznie
      poród i nic.Wiem ze do tego dnia jeszcze zostało troszke, dokładnie 9 dni, a
      przeciez nie musze urodzic w terminie. Jednak jestem juz troszke
      zniecierpliwiona, chcialabym miec juz malenstwo przy sobiesmile) Cały czas mam
      skurcze przepowiadajace, oraz nieregularne skurcze z bolem takim jak przy
      miesiaczce, oprócz tego bolące krocze i pachwiny. Ale brzuszek dalej wysoko,
      zaden czop mi nie odchodzi...wiec sobie jeszcze poczekamysmile
      A jak tam u was dziewczyny z terminem na 3 listopada???Urodziłyscie juz???
      Pozdrawiam wszystkie kobitkismile)
      • maryniaa25 Re: termin na 3.11 26.10.06, 11:19
        U mnie też nic się nie zmieniło - tylko mój brzuszek dla odmiany jest nisko.
        Ale moja lekarka mówiła że to o niczym nie świadczy - bo maluszek moze czekać
        ze wstawieniem głowki do miednicy do ostatniej chwili albo przygotować się już
        kilka tygodni przed porodem.
        Ja najbardziej nie mogę się doczekać chwili kiedy dowiem się czy mam synka czy
        córcię smile
        • mariola-25 Re: termin na 3.11 26.10.06, 11:39
          To co mowia lekarze tez o niczym nie świadczy,bo oni tylko przypuszczaja. Moja
          gina jak bylam ostatnio u niej powiedziała mi,że powinnam urodzic za tydzien, a
          minęlo już od tego czasu 16 dni i nic...podobno mialam juz szyjke skrócona i
          tylko czekac na rozwarcie...i dalej czekamsmile) ja juz wiem ze bedziemy miec
          coreczkesmile) ale tak na 100% dowiem sie jak sie urodzi, tez sie nie moge
          doczekacsmile)
          • maryniaa25 Re: termin na 3.11 26.10.06, 12:00
            No więc ja o tym samym pisałam - że z porodem to nic nie wiadomo i że te
            wszystkie przedporodowe objawy o niczym nie świadczą. Może zacząć się za 5
            minut albo za 2 tygodnie.
            Ja nie znam płci mojego maleństwa, na usg podobno było dobrze widać ale wolę
            mieć niespodziankę smile
    • mariola-25 Re: termin na 3.11 30.10.06, 12:24
      Witajciesmile)
      I jak tam urodziłyście już???smile)))Jak sie czujecie????Ja jeszcze nie, i wszyscy
      czekamy kiedy to nastąpi. Wszyscy się mnie dopytują czy już mam dzidziusia przy
      sobie. Do terminu nie zostało juz długo...smile))))
      Pozdrawiam serdeczniesmile
      • maryniaa25 Re: termin na 3.11 30.10.06, 17:18
        Ja też jeszcze nie urodziłam. Fizycznie to czuję się chwilami jak wieloryb
        wyrzucony na brzeg oceanu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka