Dodaj do ulubionych

Termin za dwa tygodnie

23.10.06, 17:00
Za dwa tygodnie mam termin, to niedługo w porównaniu z czasem który już
minął. Poród będę miała przez cc, czy Wy też nie możecie się doczekać swojego
terminu? Jestem już naprawdę zmęczona, opuchnięta i chciałabym mieć to już za
sobą. Wam również życzę powodzenia.
Obserwuj wątek
    • anowi06 Re: Termin za dwa tygodnie 23.10.06, 17:07
      Ja mam termin na 3 listopada i też juz pragnę mieć to za sobą. Z jednej str. bo
      sie boję i im wcześniej tym lepiej a z drugiej bo już mi ciężko,brzuch i krocze
      boli. Za 3 dni ma wizyte kontrolna i mam nadzieję że po badaniu usłyszę
      słowa ,ze coś sie już zmienia w kierunku porodu. Byłam u gina w zeszły czwartek
      i dowiedziałam sie tylko,że jeszcze szyjka zamknięta,że maleństwo się nie
      spieszy i mam cierpliwie czekać.NAjgorsze w tym jest to,ze moja cierpliwość już
      sie kończy a nic zrobić nie mogę. CZekam CZekam CZekam
      • malina9920 Re: Termin za dwa tygodnie 27.10.06, 12:39
        Witaj, ja mam termin na 15.11. i bede miala robiona cesarke,bo dzidzi jest w
        pol. miednicowym.Chciala bym miec to juz za soba ,a czas tak sie ciagnie ze nie
        wiem juz co mam ze soba zrobic,okropnie sie nudze, A co Wy porabiacie w wolnym
        czasie???Pozdrawiam,pa'
    • superaisa Re: Termin za dwa tygodnie 27.10.06, 23:52
      Ja jestem w 29 tyg ale moja psiapsióła w 37t. Też chciałaby mieć już to za
      sobą.. głowa do góry, nim się obejrzysz będziesz miala niunie przy sobie smile
      Powodzenia!!!!
      • izab26 Re: Termin za dwa tygodnie 28.10.06, 12:09
        Witam! ja też mam termin 15.11 i też się nie mogę doczekac byłam u lekarza i
        mam rozwarcie na 2 cm i cały czas myślę że to może zaraz nastąpi ale tak minął
        tydzień i nic żadnych objawów porodu .Myślałam że urodzę wcześniej ,pierwsze
        dziecko w 38 tygodniu przyszło na świat a to dzieciątko jakoś się nie śpieszy
        chociaż wszyscy tak bardzo na niego czekamy zwłaszcza starszy brat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka