Dodaj do ulubionych

sierpniówki

IP: *.* 08.08.02, 14:44
jestem pierwszy raz ,do tej pory tylko czytałam fajnie tu u was(u nas) mam termin na 10.08.nie wiem czy chłopiec czy dziewczynka.jestem już zmęczona i bardzo czekam na dzidzusia,dzięki forum wiem,że nie tylko ja nie mogę spać
Obserwuj wątek
    • Gość: Muchgrab Re: sierpniówki IP: *.* 08.08.02, 15:42
      Czesc,to znowu ja. Gdzie Mamy sie podziewacie ? Rodzicie wszystkie czy spicie ? Wrocilam wlasnie z mojego "ulubionego" szpitala, gdzie bylam na KTG i mialam wizyte lekarska. Na KTG moj Kuba chyba spal, nie dal sie nawet pani poloznej, ktora potrzasala moich brzuchem :( Natomiast pani dr zalecila mi naturalne sposoby przyspieszenia porodu, poniewaz mam malo wod plodowych. Po raz pierwszy uslyszalam, ze mam nie lezec ufff a wrecz przeciwnie sprzatac i pocierac brodawki. Jednoczesnie ??? ;) No i ewentualnie moge jeszcze wiecie co ...PozdrawiamGoska&38 tyg Kuba
      • Gość: igreka Re: sierpniówki IP: *.* 08.08.02, 18:05
        Cześć!Ja termin miałam na dziś, ale nic nie wskazuje na to aby mój syn się dziś zdecydował. Byliśmy u lekarza, który stwierdził, że ja już jestem gotowa, a mojemu maluszkawi widocznie jest cudownie w moim brzuszku!Łobuziak!! Zmartwiła mnie tylko prawdopodobna waga mego dzidziska to już 3900g. To chyba dużo, boję się że nie będę w stanie urodzić go siłami natury i że poród będzie trudny. Ale w życiu należy być optymistą więc uśmiech na twarz! Mój lekarz również zalecił mi masowanie brodawek i czułości z mężem. Więc do dzieła! Niech maluszek się dowie jak jego rodzice się mocno kochają i że jest owocem miłości!!!Pozdrawiam igreka
    • Gość: Basia_mama_Patryka Re: sierpniówki IP: *.* 08.08.02, 22:11
      Witaj dorian :)Jeśli jesteś na forum po raz pierwszy, polecam przeczytanie wątku do którego linka podaję poniżej :http://forum.edziecko.pl/view.php?site=edziecko&bn=edziecko_ciazate&key=1020855674&first=1028838599&last=1027668779oraz tego:http://forum.edziecko.pl/view.php?site=edziecko&bn=edziecko_ciaza&key=1028273507&first=1028833232&last=1028476310Bardzo, bardzo proszę o kontynuowanie rozmów w poprzenim wątku "sierpniówek". No i życzę wszystkim sierpniówkom wspaniałych, niezapomnianych porodów i zdrowych dzidziusiów :DTrzymam za Was kciuki:hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka