uasiczka 10.01.07, 13:18 czy to ma sens? jak to działa? tzn ile jest takich testów w opakowaniu, jak się tego używa no i ile kosztuje opakowanie takiego testu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alela1 Re: testy owulacyjne 10.01.07, 14:53 ma sens, sposob uzycia bardzo prosty. Najtansze sa na allegro, najdrozsze ok.50- 100zlw aptece. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zebra_ebra Re: testy owulacyjne 10.01.07, 15:11 chyba ma sens choć w moim przypadku w tym cyklu nie przyniosły rezultatów a II kreseczki pojawiły się i były głębokie starania. zdecycowałam, ze w tym miesiącu ich nie kupuje - sprawdzilam sobie jedynie moje wcześniejsze przewidywania co do samopoczucia w kolejnych dniach cyklu i śluzu ktore potwierdziły, że w przewidywanych przezemnie dniach powinna być owulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: testy owulacyjne 10.01.07, 15:56 Ja używałam i gdy rano zobaczyłam dwie kreski (czyli owulacja), to wieczorem od razu wzięliśmy się do roboty. No i zaszłam w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: testy owulacyjne 11.01.07, 07:43 przeglądałam na alegro i są różne rodzaje. możecie któryś konkretny polecić? czy są jakieś "lepsze" i "gorsze"? Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionka1981 Re: testy owulacyjne 11.01.07, 11:55 Wedlug mnie lepiej takie testy kupowac niż nie. To jeszcze jedna rzecz, chyba najważniejsza, która może poóc nam zajśćw ciążę. Ja kupilam i w przyszlym miesiącu na pewno będę na nich polegać. A jaka jest roznica miedzy nimi? Wg mnie nie powinno być żadnej. Chyba tylko kwestia firmy. Wszystkie mierzą obecność "hormonu ciąży" w moczu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: testy owulacyjne 11.01.07, 15:37 Ja kupiłam tutaj: sklep.starania.pl/?id_sklepu=43 Odpowiedz Link Zgłoś