19.01.07, 15:09
Dziewczyny! 17.01 dostałam @, oczywiście sie z tego nie cisze, bo wyczekujemy
z mezusiem dzidziusia. Martwi mnie to ze moja @ jest bardzo obfita i mam
bardzo duzo takich skrzepów o sporych rozmiarach czy to moze poronienie? moze
bylam w ciazycrying
Obserwuj wątek
    • ewelina27670 Re: ??? 19.01.07, 15:41
      Ja tez chyba ze trzy razy coś takiego miałam. Jedna gin powiedziała mi, że to
      bardzo prawdopodobne, że byłam w ciąży i doszło do bardzo wczesnego poronienia
      i to normalne zjawisko w przyrodzie, druga z oburzeniem(ale to u niej
      normalne), że aby stwierdzic czy to była ciąża musieliby próbke zbadac. Zreszta
      na testach ciążowych pisze, że 50% wczesnych ciąż konczy się obumarciem
      jajeczkasad Trzymaj się i życzę udanych dalszych starań. My po 7 miesiacach
      pracy mamy 25 tyg dzidziusia w moim brzuszku i czekamy na Niego tu po drugiej
      stronie z utęsknieniemsmile
      • benignusia Re: ??? 19.01.07, 22:52
        nawet jeśli,to nie martw się.takie rzeczy się dzieją ok 2 tyg,i to oznacza że z
        zarodkiem było coś nie tak...wi ęc lepiej dalej sie starajcie-i nie martw się.ja
        tak miałam w 7 m-cu starań.w nastepnym m-cu akres normalny a potem
        brak....winkmam 8 m-czną córe,i ty też się doczekasz!!
        • saybook Re: ??? 19.01.07, 22:59
          Witam,mam podobna sytuacje,tez dostalam @ i byla bardzo obfita i tez ze
          skrzepami,nie wiem jakie tego przyczyny?jesli to wczesne poronienie,to mam
          nadzieje ze w przyszlym miesiacu juz sie nie powtorzy.Zycze Ci powodzenia w
          kolejnym cyklu smilepozdrawiam
    • yola13 Re: ??? 19.01.07, 23:35
      Nie zawsze taka @ oznacza ze musiało to byc poronienie, ja tez miewałam przed
      ciążą takie okresy a potem na USG okazało się ze mam mieśniaka, pozatym miałam
      tez za niski progesteron, powiedz o swoich spostrzezeniech swojemu lekarzowi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka