gosieku74 27.01.07, 12:52 .. w ktorym pisze ze mozna juz po 6-8 dniach od zaplodnienia wykryc ciaze????? Ma ktos juz pozytywne wyniki tak szybko? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliza_dm Re: Co myslicie o tescie... 27.01.07, 20:36 Niestety ja probowalam po dnaich i nic, zreszta jak moglo byc inaczej. Wogole nic od kilku m-cy wykluc sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: Co myslicie o tescie... 28.01.07, 12:55 najlepiej zrobic w pierwszym dniu spodziewanego okresu i tez czasami wychodzi blada druga kreseczka. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek85 Re: Co myslicie o tescie... 28.01.07, 13:14 ja po tygodni ujuż wiedziałam że będę mamusią Odpowiedz Link Zgłoś
dikande Re: Co myslicie o tescie... 28.01.07, 13:56 Hej, robiłam parę dni po spodziewanej miesiączce i nie wyszedł... Wszystko czerwone i zalane, tydzień później wyszły mi dwie mocno czerwone krechy... Warto więc poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
gosieku74 misiaczek85 28.01.07, 16:33 tydzien po zaplodnieniu?? Mialas zwykly test plytkowy??? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
miiko11 Re: misiaczek85 28.01.07, 19:09 Hej ja robiłam test dwa dnij temu (wieczorem)powinnam dostac juz miesiączke ale jej nie ma a na tescie tylko jedna kreska jutro rano robie nastepny mam nadzieje że będą dwie i że o miesiączce zapomne na 9 miesięcy!!! za starających się trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosieku74 do misiaczek85 28.01.07, 20:17 Trzymam kciuki za dwie kreski.Odezwij sie jutro !!!!!!!!!!!!!!!!! Tez masz od kilkau dni w dole brzucha lekkie bole(raczej ciagniecia)?Wyjatkowo mocniej mam jak podnosze moja mala do gory.Na miesiaczke tak wczesnie przed nie mialam. Pa !Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
dikande Re: do misiaczek85 28.01.07, 20:20 Te bóle sa okropne, więc Cię rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
dikande Re: misiaczek85 28.01.07, 20:14 Tydzień po nie wyszedłby mi, bo pierwszy wraz z terminem miesiączki nie wyszedł, drugi - tydzień po terminie miesiączki owszem. A czy było tydzień po zapłodnieniu... nie wiem Od miesiąca staraliśmy się, tzn zaraz po poprzedniej miesiączce. Powodzonka! Odpowiedz Link Zgłoś
iva_marti Re: misiaczek85 28.01.07, 22:16 Ja robiłam test płytkowy Ultra czuły 10 mlU/mL(już gdzieś pisałam dokładnie jakie to testy: Acon i jeden bobotest)8 dnia po owulacji i wyszła druga słaba kreseczka. Zrobiłam HCG w ten dzień i wyszło 11,6. Niestety teraz beta słabo przyrasta i niestety chyba się nie uda .... Odpowiedz Link Zgłoś
iva_marti Re: misiaczek85 28.01.07, 22:16 Oczywiscie test robiłam z porannego moczu Odpowiedz Link Zgłoś
gosieku74 iva-marti 28.01.07, 23:07 jak mozna samemu zbadac HCG, bete? Jestes juz po terminie mies.? Odpowiedz Link Zgłoś
iva_marti Re: iva-marti 29.01.07, 09:42 jak mozna samemu zbadac HCG, bete? Nie bardzo rozumien o co pytasz. Rano zrobiłam test "sikany" Ultra czuły, a potem poszłam do laboratorium zrobić HCG (badanie to robią z krwi, u mnie koszt 25 -29zł).Ja mierzyłam tem. i obserwowałam śluz więc dokładnie wiedziałam kiedy mam owulację. 8 dni po owulacji zrobiłam test, był to 25 dzień cyklu. Dzisiaj mam już 38 dzień cyklu, niestety w terminie spodziewanej miesiączki miałam plamienia i niewielkie krwawienia. Teraz beta przyrasta ciut za mało. Dzisiaj jeszcze raz idę skontrolować przyrost betaHCG i będzie juz coś więcej wiadomo czy ciąża się utrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
mia17 Re: Co myslicie o tescie... 29.01.07, 10:44 ja tam wierze, ze pare dni po spodziewanej @ test moze cos wykryc. Odpowiedz Link Zgłoś
miiko11 Re: Co myslicie o tescie... 04.02.07, 19:11 hej niestety zobaczyłam tylko jedna kreske ale jestem juz po okresie i od środy zaczynamy znowu intensywne starania pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś