Dodaj do ulubionych

ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwierdzilo

12.03.07, 09:18
jolmys.webpark.pl/
Obserwuj wątek
    • dorota814 Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 09:19
      w pierwszej ciazy sie potwierdzilo, mamy coreczke, ciekawe co bedzie teraz?
      • alzda Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 09:25
        Ale głupoty.
        Wszystkie dwudziestoczterolatki, które poczęły w lipcu będą mieć synów?
        Równie dobrze można z fusów wróżyć, zawsze jest 50% pewności.
        • zulcia73 Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 09:30
          nie wierze w takie wyliczenia ale z ciekawości sprawdziłam ,na trójkę dzieci
          dwoje sie sprawdziło
          • kania_kania Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 10:06
            U mnie na trojke dzieci - 3 pudla big_grin

Kania
      • klodzianka Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 11:38
        a mi się sprawdziło suspicious jeśli lekarz od usg się nie pomylił ;P

ale ta tabela to na takie abrakadabra wygląda wink
      • marta76 Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 13:02
        dorota814 napisała:

> w pierwszej ciazy sie potwierdzilo, mamy coreczke, ciekawe co bedzie teraz?
        no jak to zrób sobie test to będziesz wiedziała.
    • ingapol Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 09:45
      ja dopiero jestem w ciąży, nie wierzę w takie rzeczy, a tym bardziej w tak
      prostą tabelkę, ale wyszło mi że będę miała córeczkę i chciałabym żeby tak było
      • ake1 Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 09:57
        Mnie za pierwszym razem tak, za drugim, jak się lekarz nie pomylił przy usg to
        też. Ale to się pod koniec kwietnia okaże smile))
        • marta_st1 Pierwsza ciąża tak, druga nie :) 12.03.07, 10:10

• edzia.79 Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 10:11
          Teraz mamy miec coreczke a w domu mamy syna.Oba przypadki sie nie sprawdzily.
          Glupota.Zupelnie jak z horoskopami.
          • joanna238 Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 10:32
            W pierwszej ciaży -nie, w drugiej -okaże siesmile
        • gosiaak84 To się sprawdza!!! 20.03.07, 13:08
          Pewnego dnia mój mąż wraca z pracy i mówi - Juz wiem co bedziemy mieli!! W
          pierwszej chwili usmialam się niesamowicie ale po przeanalizowaniu ciąż mojej
          mamy, tesciowej, sióstr, szwagierek i koleżanek muszę ze wstydem przyznać, że
          uwierzyłam w tę tabelę... Wszystkim się zgadzało!!! Może to i lepiej bo nie mam
          pomysłu na imię dla chłopca smile
    • nchyb moi synowie to córki... :-) 12.03.07, 11:07
      Z tej tabelki jasno wynika, że ja jestem mężczyzną, aobaj moi synkowie powinni
      być córkami... smile
      • efciaeb Re: moi synowie to córki... :-) 12.03.07, 11:34
        Na czwórkę dzieci, jedno się zgodziło być według tej tabeli wink
        • sabka22 Nie znacie sie na zabawie! 12.03.07, 11:59
          dziewczyny nie macie poczucia chumoru?przeciez to zabawa!chociaz mi sie
          sprawdziło mamie tez ale to pewnie czysty przypadek!troche wiecej usmiechu!
          • nchyb znamy się, znamy... 12.03.07, 15:06
            dlatego, że się znamy, mowię do synka przed snem: słodkich snów córeczko... wink
    • ma_len_ka Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 12:59
      z pierwszym dzieckiem się sprawdziło. Oby i z drugim takl było - tak bym
      chciała dziewczynkę... smile
    • ma_len_ka Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 12:59
      z pierwszym dzieckiem się sprawdziło. Oby i z drugim takl było - tak bym
      chciała dziewczynkę... smile
      • asica.p Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 13:36
        na kolezankach sie sprawdzilo... ja sprawdzilam pierwsza ciaze i sie zgadza mam
        syna, teraz jestem w drugiej i b.b.b. bym chciala corke i wychodzi ze bedzie,
        napisze wam w czerwcusmile
    • monia1996 Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 20.03.07, 14:06
      Raz tak, raz nie, vczyli jak w zyciu - prawdopodobieństwo 50% smile))))))
      • spoti Mi się sprawdziło wg usg 20.03.07, 16:01

• enigma21 Re: wszystko zależy czy sperma przenoszona...:-P 20.03.07, 16:39
      tzn. jeśli owulacja przypadła np. 14 lutego a plemniki znalazły sie np. 11-tego
      to na bank będzie dziewucha,bo większość plemników "odpowiedzialnych" za chłopca
      obumarło, większe ,największe szanse są na dziewczynkę.smile chłopaki rodzą się
      wtedy gdy "trafi się" bezpośrednio w owulację. ha ha ha i co Wy na to.smile
      to uproszczona teoria, aczkolwiek naukowa -żywcem wyczytana z "mamo to ja" nr
      3/2007 .w innych gazetkach dla mam tez tak pisząsmile)))))))
      według tej teorii raczej będzie dziewczynka...
      według tej tabelki w/w będę mieć syna ,tylko co z moim apetytem na słodkie?
      powinnam jeść ogórki!!!
      chyba będzie niunieczkasmile
      pozdro!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka