dorota814 Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 09:19 w pierwszej ciazy sie potwierdzilo, mamy coreczke, ciekawe co bedzie teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
alzda Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 09:25 Ale głupoty. Wszystkie dwudziestoczterolatki, które poczęły w lipcu będą mieć synów? Równie dobrze można z fusów wróżyć, zawsze jest 50% pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
zulcia73 Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 09:30 nie wierze w takie wyliczenia ale z ciekawości sprawdziłam ,na trójkę dzieci dwoje sie sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
kania_kania Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 10:06 U mnie na trojke dzieci - 3 pudla Kania Odpowiedz Link Zgłoś
klodzianka Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 11:38 a mi się sprawdziło jeśli lekarz od usg się nie pomylił ;P ale ta tabela to na takie abrakadabra wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 13:02 dorota814 napisała: > w pierwszej ciazy sie potwierdzilo, mamy coreczke, ciekawe co bedzie teraz? no jak to zrób sobie test to będziesz wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
ingapol Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 09:45 ja dopiero jestem w ciąży, nie wierzę w takie rzeczy, a tym bardziej w tak prostą tabelkę, ale wyszło mi że będę miała córeczkę i chciałabym żeby tak było Odpowiedz Link Zgłoś
ake1 Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 09:57 Mnie za pierwszym razem tak, za drugim, jak się lekarz nie pomylił przy usg to też. Ale to się pod koniec kwietnia okaże )) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 10:11 Teraz mamy miec coreczke a w domu mamy syna.Oba przypadki sie nie sprawdzily. Glupota.Zupelnie jak z horoskopami. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna238 Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 10:32 W pierwszej ciaży -nie, w drugiej -okaże sie Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaak84 To się sprawdza!!! 20.03.07, 13:08 Pewnego dnia mój mąż wraca z pracy i mówi - Juz wiem co bedziemy mieli!! W pierwszej chwili usmialam się niesamowicie ale po przeanalizowaniu ciąż mojej mamy, tesciowej, sióstr, szwagierek i koleżanek muszę ze wstydem przyznać, że uwierzyłam w tę tabelę... Wszystkim się zgadzało!!! Może to i lepiej bo nie mam pomysłu na imię dla chłopca Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb moi synowie to córki... :-) 12.03.07, 11:07 Z tej tabelki jasno wynika, że ja jestem mężczyzną, aobaj moi synkowie powinni być córkami... Odpowiedz Link Zgłoś
efciaeb Re: moi synowie to córki... :-) 12.03.07, 11:34 Na czwórkę dzieci, jedno się zgodziło być według tej tabeli Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Nie znacie sie na zabawie! 12.03.07, 11:59 dziewczyny nie macie poczucia chumoru?przeciez to zabawa!chociaz mi sie sprawdziło mamie tez ale to pewnie czysty przypadek!troche wiecej usmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb znamy się, znamy... 12.03.07, 15:06 dlatego, że się znamy, mowię do synka przed snem: słodkich snów córeczko... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_len_ka Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 12:59 z pierwszym dzieckiem się sprawdziło. Oby i z drugim takl było - tak bym chciała dziewczynkę... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_len_ka Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 12:59 z pierwszym dzieckiem się sprawdziło. Oby i z drugim takl było - tak bym chciała dziewczynkę... Odpowiedz Link Zgłoś
asica.p Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 12.03.07, 13:36 na kolezankach sie sprawdzilo... ja sprawdzilam pierwsza ciaze i sie zgadza mam syna, teraz jestem w drugiej i b.b.b. bym chciala corke i wychodzi ze bedzie, napisze wam w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
monia1996 Re: ciekawa jestem czy Wam sie potwierdzi/potwier 20.03.07, 14:06 Raz tak, raz nie, vczyli jak w zyciu - prawdopodobieństwo 50% )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enigma21 Re: wszystko zależy czy sperma przenoszona...:-P 20.03.07, 16:39 tzn. jeśli owulacja przypadła np. 14 lutego a plemniki znalazły sie np. 11-tego to na bank będzie dziewucha,bo większość plemników "odpowiedzialnych" za chłopca obumarło, większe ,największe szanse są na dziewczynkę. chłopaki rodzą się wtedy gdy "trafi się" bezpośrednio w owulację. ha ha ha i co Wy na to. to uproszczona teoria, aczkolwiek naukowa -żywcem wyczytana z "mamo to ja" nr 3/2007 .w innych gazetkach dla mam tez tak piszą))))))) według tej teorii raczej będzie dziewczynka... według tej tabelki w/w będę mieć syna ,tylko co z moim apetytem na słodkie? powinnam jeść ogórki!!! chyba będzie niunieczka pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś