Dodaj do ulubionych

Świeca...............

21.03.07, 20:47
Kochane, wlasnie sie dowiedzialam baaardzo zabawnej rzeczy, mianowicie
kolezanka doradzila mi, ze jesli chce zajsc w ciaze musze po stosunku
zrobic........UWAGA.....Świece!!!!!!!!!!!! Podobno u wielu
poskutkowalosmilesmilesmilesmile Śmialam sie chyba godzine....ale wiecie co?
spróbujesmilesmiletongue_out))
Przepraszam za śmiesznosc tematu, troche humoru nie zaszkodzi)smiletongue_out
Piszcie co o tym myslicie i o ewentualnych doświadczeniach..
Obserwuj wątek
    • agnrek Re: Świeca............... 21.03.07, 21:27
      Wiesz, ja zastosowałam testy owulacujne i świecę smile No i się udało smile Może te
      dwie rzeczy pomogły, może jedna, a może żadna z nich. Na pewno nie zaszkodzi.
      Jańcio Wodnik wieszał żonę nogami do góry, nie? smile
      • fruzia26 Re: Świeca............... 21.03.07, 21:47
        hahahahhaha smile No widzisz, moze warto spróbowac.....tylko obciach trochesmilesmilesmile
        Mam dwa miesiace do powrotu mea, zaczynam trenowanie swiecysmile Jak dlugo mam ja
        wykonywac???????smilesmile
        • mimka11 Re: Świeca............... 21.03.07, 21:55
          Z tą świeca to też usłyszałam od kumpeli która się rok starała o dzidzię a po
          zastosowaniu zaszła. Mówiła mi potem, że leżenie po stosunku z nogami do góry
          (nie koniecznie świeca)poradziła jej gin.a wszystko po to żeby grawitacja
          pomogła plemniczkom j zajść jak najdalej. A wiec w kwietniu NOGI W GORE!!! Ja
          też tak zrobię!smile))))))
          • mimka11 Re: nogi w górę na conajmniej 20 min. po!!!!! 21.03.07, 21:56
            • marushka Re: nogi w górę na conajmniej 20 min. po!!!!! 22.03.07, 08:06
              Ha !To już jasne, czemu w marcu nie wyszło ! Za krótkow trzymałam nogi w
              górze !!
              • jagoda_271 Re: nogi w górę na conajmniej 20 min. po!!!!! 22.03.07, 08:29
                hihi to jest śmieszne ,, ale ja o tym też przeczytałam na necie w bardzo
                rzeczowym artykule, ja "po" poprostu trochę leżałam i dopiero potem poszłam do
                łazienki, bo też przeczytałam że nie mozna od razu się podmywać bo woda to
                nieprzyjazne środowisdko dla zołnierzyków
                • groszek28 Re: nogi w górę na conajmniej 20 min. po!!!!! 22.03.07, 12:03
                  coś w tym jest, plemniczki nei mogą uciec smile fMożna tez alternatywnie podłożyc
                  poduszkę pod dupcię smile
    • barbie26 Re: Świeca............... 22.03.07, 14:01
      to ja się chyba jak nietoperz podwieszę do lampy i będę tak wisieć kilka godzin
      winkSłyszałam,że taki plemnik musi wędrować bardzo długo by dotrzec do komórki
      jajowej.
      • fruzia26 Re: Świeca............... 22.03.07, 15:42
        hehehehhehehehehhehehe, strasznie chce mi sie z tego śmiac ale cos w tym
        przeciez jest! Ja zawsze wstawalam i szlam sie myc, i nic z tego nie
        wychodzilotongue_out tera koniec, musze sprobowac! Ma wraca w maju ale czy trafimy na
        plodnesad jak nie to nawet świeca nie pomozesmilesmile) Spróbowala bym lampysmile ale
        moze nie wytrzymac ciezaru ( moj maz montowal na dwóch srubachsmile) Prosze
        piszcie jesli uda sie Wam wczesniej!!!!!!!!! bedziemy mialy recepte na
        CIAZE!!!!smilesmile
        • agnrek Re: Świeca............... 22.03.07, 16:34
          No właśnie ja też od razu leciałam do łazienki, bo nie lubię takiego,
          przepraszam za dosłowność, wyciekania smile A teraz mąż sobie leci do łazienki, a
          ja nogi na ścianę i sufit sobie oglądam smile
    • anialit Re: Świeca............... 22.03.07, 16:21
      no to i ja dołączę się za parę dni do gimnastyki. Na razie będę będę ćwiczyć na sucho, ; )
    • pati291 Re: Świeca............... 22.03.07, 17:31
      Właśnie powiedziałam mężowi o świecy. Powiedział,że jego plemniki już wiedzą
      jak dotrzeć i mam się nie martwić.
    • pantarejka Re: Świeca............... 22.03.07, 18:02
      Ja ją zrobiłam w styczniu... i się udało smile
      • mimka11 Re: Świeca............... 22.03.07, 18:18
        ja tez w kwietniu nóżki do góry. tylko niech mi już ten okres przyjdzie.sad((
        test ciążowy negatywny a okresu już od prawie 2 tyg. nie ma sad((((((
        • aaola u mnie poskutkowało:) 22.03.07, 19:00
          Piotrusia strzeliliśmy za pierwszym razem Najpier codziennie bzykanko rano i
          wieczorem a po każdym świecasmile)
          od kwietnia znowu startujemy i robimy tak samosmile)
        • fruzia26 Re: Świeca............... 22.03.07, 20:46
          Moze treba do lekarza jak @ nie ma. A świeca byla?smile Bo jak tak to widzisz, to
          gwaantuje sukcessmilesmilesmilesmilesmile Ja juz mam zakwasy od ternowania na sucho)smile)smile
          Dziewczyny do maja to ja bede umiala na glowie stacsmile)tongue_out hahahahahahahahah
    • cayenne78 Re: Świeca............... 22.03.07, 22:28
      o ja głupia, ale już wiem czemu 5 miesięcy i nic! Teraz widzę, że stanę na
      głowie i ciąza murowana smile. Widzę już oczami wyobraźni tysiące Polek
      podwieszonych do lamp, trzymajacych nogi na ścianach i robiących świece -
      Giertych będzie z nas dumny wink.
      • mimka11 Re: Świeca............... 22.03.07, 22:39
        a jak potem łatwo uniknąć kłopotliwych pytań pociechy. Mamusiu skąd się wziąłem?
        Jak to skąd ze świecy! I wszystko jasne. Po co kłamać że znaleziono w kapuście. wink
        • moni692 Re: Świeca............... 23.03.07, 10:14
          u mnie poskutkowalo...18 miesiecy staran i nic...a potem swieca....i od razu
          sie udalo wink
    • kasiaa40 Re: Świeca............... 23.03.07, 12:20
      może ma to na celu rozluźnienie się, wywołanie śmiechu - a co idzie z tym
      odprężenie się, które jest potrzebne w okresie uśilnych starań o potomstwo
      a swoją drogą dlaczego nie ?smile
      • myszka99996 Re: Świeca-ale mi teraz głupio 24.03.07, 23:11
        Pamiętam mój pierwszy wyjazd za granice(miałam 21 lat)typowa rodzinka,opieka
        nad trójką małych dzieci.Opowieści kobiety o staraniach,o nogach na ścianie,o
        świecy myślałam wtedy,że trafiłam do wariatów a teraz po 10 latach-zwracam
        szacuneczek.W maju zaczynamy starania,od"tyłu" a potem ja z nogami w górze.
      • nuluska Re: Świeca............... 25.03.07, 12:38
        Ja zawsze podkładam poduszkę pod tyłek.
        Do tej pory się nie udało, może wreszcie czas spróbować?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka