agooo 08.05.07, 10:36 Za 2-3 dni powinnam dostać okres, wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny i mi teraz jest smutno bardzo((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olik1980 Re: :((( 08.05.07, 10:41 Test zrobiłaś za szybko. Poczekaj do terminu @ Odpowiedz Link Zgłoś
zahnd Re: Nie martw się na zapas 08.05.07, 10:51 Z moim pierwszym dzieckiem też test wyszedł negatywnie bo robiłam szybciej a i tak wiedziałam że jestem w ciąży. trzeba być dobrej myśli! Odpowiedz Link Zgłoś
olik1980 Re: :((( 08.05.07, 10:58 A niektórym nie wykrywa 8-tygodniowej ciąży. pesymistka z Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zahnd Re: :((( 08.05.07, 11:02 nie rozumiem dlaczego pesymistka ja bym raczej powiedziała optymistka Odpowiedz Link Zgłoś
zahnd Re: Nie martw się na zapas 08.05.07, 10:49 Nie smuć się z tymi testami to wiem co nieco bo wydałam na nie majątek. Ja jestem w szóstym tygodniu ciąży a test też wyszedł negatywnie. Miałam dostać okres 30.04(poniedziałek) ale byłam tak bardzo niecierpliwa i zrobiłam test w piątek i oczywiście wyszedł negatywnie ale od razu nie załamałam się bo wierzę w swoją intuicję i jakoś czułam że i tak jestem powtórzyłam test w poniedziałek rano i były dwie kreski. Moje objawy też zapowiadały ciążę nigdy aż tak bardzo nie bolały mnie piersi. Więc trzymam kciuki i spróbuj za dwa trzy dni. Czekam na wiadomość. Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
agooo Re: Nie martw się na zapas 08.05.07, 11:11 Dzięki dziewczynyNo ze mnie już jest taka pesymistka i tak całe życie;p ja nie wiem czy mam objawy ciązy, owszem brzuch pobolewa i piersi ale to chyba tak jak zawsze przed okresem Odpowiedz Link Zgłoś
agooo Re: Nie martw się na zapas 08.05.07, 11:19 hehe poczekam cierpliwie a z tego co tu czytałam we wcześniejszym wątku test Amil nie wykrywał ciązy mimo, że ona była Odpowiedz Link Zgłoś
agooo Re: Nie martw się na zapas 09.05.07, 17:37 I stało się, dostałam dziś okres a boli jak olera((( Odpowiedz Link Zgłoś
olik1980 Re: Nie martw się na zapas 09.05.07, 17:53 Ja wczoraj to przeżyłam, a @ przyszła nawet za wcześnie Bywa... Odpowiedz Link Zgłoś