Dodaj do ulubionych

testowanie: koniec maja

17.05.07, 13:27
co prawda nie spodziewam sie zbyt wiele ale kto wie.
maj byl pierwszym miesiacem bez zabezpieczenia...kto wie...jakby co kolo 28
kupie test.
Obserwuj wątek
    • daisy1980 Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 13:49
      To ja tez sie dołanczam, planuje testowanie około 31 majasmile Moze na dzien
      dziecka bedzie prezent:0
    • agnrek Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 13:51
      Monaliska,
      miło Cię widzieć na tym forum smile Trzemam kciuki!
      • monalisa.pl Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 13:53
        działam na dwóch forach ale oba ze soba jakos współgraja w końcuwink
        jak nie teraz to pozniej - popracujemy w podrozy poslubnej!
        • agnrek Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 13:57
          Uda się na pewno smile Ja spodziewam się bliźniaków smile
          • silgna Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 14:00
            Agnrek gratuluje!
            Pamietam Cie z zeszłorocznego ślubu i wesela. Wszystkiego najlepszego i zdrówka
            dla podwójnego szczęscia.
            • agnrek Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 14:01
              Dziękuję i życzę Wam jak najszybciej dwóch kreseczek smile
          • monalisa.pl Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 14:03
            wlasnie doczytalam! GRATULUJE!!! dubeltowe zagranie!!! wink za jednym razem beda
            dwie pociechywink
            • baka1baka Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 14:59
              Ja też planuję po 28 maja testować, jesli wcześniej nic się nie wydarzy.
              • monalisa.pl Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 15:06
                u mnie raczej nic z tego bo sie zle doliczyłam w dniach plodnych
                mam przesuniete o 7 dni a nie jak myslalam wczesniej w polowie cyklu wiec nie
                tym razem pewniewinkale jak planowo nie bedzie nic do 27 maja to 28 kupuje test.
                • sjena1 Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 16:12
                  czuje ze będziesz sie nakręcać smile
                  • magdadd Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 18:14
                    Witam, dla nas maj także jest pierwszym miesiącem starań i testujemy dopiero
                    kolo 31 maja a narazie sie staramysmile Dni odliczam do 31 maja no i tak pocichu
                    wierze ze moze sie uda. Życze wszystkim owocnych starań.
                    daisy1980 ja podobnie jak Ty szczesliwą mężatką jestem od 19.08.2006 r.smile
          • ma-la agnrek, monalisa.pl 31.05.07, 17:16
            Gratuluje!! smile) Mam nadzieje, ze tez niedlugo dolacze. Jeszcze nic, a juz
            czytam to forum smile)))
    • mrs.solis Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 19:04
      Tez sie tu dopisze a co. To moje pierwsze starania o pierwsze dziecko. Testowac
      powinnam 2 czerwca,ale jak znam siebie zaczne wczesniej,wiec sie tu wpisuje smile
      Przypuszczam,ze to nasze testowanie i tak przeciagnie sie do czerwca, nie
      kazdemu te II wychodza w dniu spodziewanej @.
      • agnieszkaela Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 19:36
        Moze mi szczescie przyniesie publiczne wyznanie smile Staramy sie o drugie
        dziecko, marzy sie coreczka aby byla parka. To juz 6 miesiac staran z
        kalendarzem w reku, choc wlasciwie na ciaze licze od czasu poprzedniego
        porodu smile Moze w maju sie udalo? To moj ukochany miesiac smile Pozdrawiam
        wszystkie starajace sie.
        • daisy1980 Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 19:42
          No, widze ze mam rówiesniczke co do starzu małzenskiegosmileMam nadzije ze nam Obu
          uda sie w tym miesiacusmile
    • habibeti Re: testowanie: koniec maja 18.05.07, 07:03
      witam, ja tez czekam na testowanie pod koniec maja. Dziś nie wytrzymałam i
      zrobiłam już test, jednak jedna krecha tylko! Czekam do przyszłego tygodnia, ale
      dłuuuuuużyyyyyy mi się. Sex był 10 maja, więc jeszcze muszę poczekać.
      A jaki test jest najczulszy?
    • daisy1980 Re: testowanie: koniec maja 18.05.07, 08:06

• magdadd Re: testowanie: koniec maja 18.05.07, 20:00
        hej, ja tez Nam i wszytkim starającym się życze oby się udałosmile) My nadal sie
        staramy bo do okresu jeszcze troche czasu zostało, ale mój mąż coś pomało
        zaczyna sie buntować. No ale cóż taka jego rolasmile Pozdrawiam.
        • monika1798 Re: testowanie: koniec maja 18.05.07, 21:21
          witam ja robie test w poniedziałek,@ spóznia mi sie 2 dni to niedużo ale mam
          nadzieje.może moja córeczka bedzie miała rodzeństwo.trzymam kciuki za was
          pozdrowienia
          • mezatkaap Re: testowanie: koniec maja 19.05.07, 22:04
            Dziewczyny! Nie testujcie wcześniej niż 2 dni przed @, szkoda kasy i nerwów smile*
            powodzenia!
            weteranka w testach
            • magdadd Re: testowanie: koniec maja 20.05.07, 21:40
              a ja z takim pytaniem, jeśli możnasmile czy to Wasz pierwszy miesiac starań?? nasz
              pierwszy i bardzo nie moge sie doczekac jego wyniku, choć zdaję sobie sprawe ze
              to różnie może być.No ale nadzieje zawsze trzeba miećsmile Pozdrowienia i
              powodzeniasmile
              • eliza765 Re: testowanie: koniec maja 21.05.07, 07:06
                mój pierszy cykl starania za mną i mam nadzieję uwieńczyć go 2 krechami.
                Testuję ok 28-29 maja. W prawdzie wpisałam się w pościk "czerwcowe starania"
                ale hmm.. do końca maja mam jeszcze nadzieję. Dwa lata temu w dzień matki (o
                irinio) poroniłam w 13tc od tamtego czasu nie mogłam jakoś się przekonać ale
                teraz zegar biologiczny dzwoni jak szalony więc to już czas.....z jednej stromy
                dwie krechy wprawiłyby mnie w euforię, a z drugiej...boję się ja cholera.
                Dziołszkismiletrzymam za was kciuki
    • daisy1980 Re: testowanie: koniec maja 21.05.07, 08:39
      Nasz 3 i mam nadzije ze bedzie szczesliwysmile
      • eliza765 Re: testowanie: koniec maja 22.05.07, 06:40
        zrobiłam złą rzecz!!!kupiłam wczoraj test czego nie powinnam jeszcze robić bo
        mam strasznie słabą wolę i najprawdopodobniej go zmarnuję.Testować mam ok 28-29
        maja dzisiaj jest 22 i sama jestem na siebie zła bo powinnam cirpliwie czekać a
        ja zaczynam fiosiować.EHH to czekanie mnie wykończy.Daisy1980 trzymam kciuki!!!!
    • lilith76 Re: testowanie: koniec maja 22.05.07, 16:12
      Ja 26-go - w Dzień Matki, tak się złożyło. 32 d.c., w 13-15 dni po ewentualnej owulacji.
      Drugi miesiąc starań, ale ten był skąpy w seks w okolicach owulacji (niczym u npr-owców wink ).
      Tak więc, czuję, że nic z tego.

A plany majątkowo-rodzinne się zmieniły i kolejne próby będą dopiero za pół roku. Tak więc jestem zła, że dwie szanse poszły w kosmos. Wrrr
    • ann2 Re: testowanie: koniec maja 22.05.07, 17:33
      To i ja sie dolaczamsmile Witajcie!
      Jesli nic sie nie wydazy to bede testowac w Dzien Dzieckasmile Za wielkich
      nadzieji co prawda nie powinnam miec, bo zyjemy w rozlace i staran bylo mniej
      niz bysmy chcieli ale moze akurat trafilismy...
      Zobaczymysmile
      Zycze wszystkim powodzenia!

• agacia1976 Re: testowanie: koniec maja 22.05.07, 20:08
        Czesc dziewczynysmileto moj 2 cykl starań, testuje w piątek, dzien przed
        podziewaną @, mam nadzieje że znowu się nie rozczaruje, w tym cyklu czuje się
        inaczej jak w poprzednich, więc mam spora nadzieję, a jak znowu się nie
        uda....to zaczynamy od nowa, zycze wszystkim 2 kreseczek.
        • eliza765 Re: testowanie: koniec maja 23.05.07, 06:36
          jeszcze 5 dni!!!!jeszcze 5 dni!!!!jeszcze 5 dni!!!!jeszcze 5 dni!!!!jeszcze 5
          dni!!!!jeszcze 5 dni!!!!powtarzam sobie to jak mantrę.jutro będzie jeszcze 4
          pojutrze.....oby nam się udałosmilesmile
    • zapomniana1978 Re: testowanie: koniec maja 23.05.07, 10:23
      Witam. To mój pierwszy post na tym forum, pierwszy miesiąc starań... Powinnam
      testować się we wtorek, czyli 29, bo 28-29 spodziewam się okresu, ale korci
      mnie, żeby spróbować 26... to byłby taki piękny prezent. Ale to chyba
      zawcześnie, no nie?

Słuchajcie, mam przy okazji pytanie, czy słyszałyście kiedyś, żeby 5-6 dni po
      owulacji symtomem ciąży była zgaga i mdłości po kawie? Bo ja tak mam od kilku dni...
    • ann2 Re: testowanie: koniec maja 23.05.07, 18:27
      a ja im wiecej czytam i dluzej licze to dochodze do wniosku, ze marne szanse
      zeby sie udalo w tym cyklusad Malo prawdopodobnesad
      A do tego wszystkiego od wczoraj rozklada mnie jakies chorobsko!!! Jestem
      okropnie zasmarkana i zachrypiala i czuje sie fatalniesad Jeszcze tego mi
      brakowalo!! Wiec na bank przez chorobe mi sie @ przesunie i juz calkiem
      zglupieje. Jak nie dostane @ wczesniej to w Dzien Dziecka sprawdzesmile

Od wczoraj czuje bole w dole brzucha ale to pewnie od choroby i ciaglego
      wydmuchiwania nosasad

ech....
      • magdadd Re: testowanie: koniec maja 23.05.07, 18:38
        witam smile ja z testowaniem czekam do 1 czerwca, a to jeszcze tyle dnisad((
        chciałabym juz wiedziec. starania były od 14 maja prawie codziennie (no z
        malymi przerwami dla męża). myślecie że jest jeszcze sens
        kontynuować "starania", jak juz coraz bliżej spodziewanego okresu? Nie żebym
        miala dość "starań"smile pytam tak tylko z troski o mężasmile bo juz sie biedak
        buntuje od wczoraj. pozdrawiam serdzecznie i trzymam za Nas wszystkie kciuki.
        • ann2 Re: testowanie: koniec maja 23.05.07, 19:08
          Ja niestety musialam przerwac starania bo maz wyjezdzal, dlatego mam
          watpliwoscisad A u Ciebie mysla ze jak sie cos mialo sie stac to juz sie stalosmile

Trzymam za nas wszystkie kciuki!!

powodzenia!
        • daisy1980 Re: testowanie: koniec maja 23.05.07, 20:57

• monalisa.pl ja juz po "testowaniu";-) 24.05.07, 09:26
      własnie dostalam @
      • eliza765 Re: ja juz po "testowaniu";-) 24.05.07, 12:50
        monalisasadsad przykro misadsad ja zatestowałam wczoraj-negatyw,ale @ mam dostać ok
        27 może za wcześnie.Zobaczymy jak się nie uda to w następnym cyklu walczymy
        dalejsmile głowa do góry
        • monalisa.pl Re: ja juz po "testowaniu";-) 24.05.07, 13:20
          spokosmilenastepny starania (juz takie na "poważnie") od lipca!
          teraz na miesiac czerwiem zawieszamy działania...
      • lilith76 Re: ja juz po "testowaniu";-) 24.05.07, 13:00
        Mnie pobolewa brzuch przedokresowo.
        Chyba śluz płodny mi się pojawił.
        Wiem, że nic nie wyszło i jestem taka złaaaaaaaaaa smile
    • umber82 Re: testowanie: koniec maja 24.05.07, 13:40
      witajcie, no a ja wczoraj testowałam w 32 dniu cyklu i też jedna kreska sad
      okres mi się opóźnia juz 3 dzień, a jestem jak w zegarku 28-29 dni... (przez
      ostatnie dni byłam lekko zaziębiona może to dlatego sad

Jak do jutra nie dostane @ to testuje ponownie smile trzymajcie kciuki smile
      • magdadd Re: testowanie: koniec maja 24.05.07, 16:35
        witam, też mam taka nadzieje ze co mialo sie stac to sie stalo a jesli nie to
        starań ciąg dalszysmile trzymam kciuki oby te okresy nie nadeszły!!! ja nadal
        czekam do 1 czerwca z testowaniem. a czas mi sie dluzy niemilosiernie,
        pozdrawiamsmile
        • ann2 Re: testowanie: koniec maja 24.05.07, 21:25
          magdadd, ja czekam razem z Toba! Jak nic sie wydarzy to ja tez 1 czerwca!!
          Razem bedzie nam razniejsmile
          Ale nie moge sie doczekac!!!!!!

pozdrawiam i zycze wszystkim II smile
          • magdadd Re: testowanie: koniec maja 24.05.07, 22:02
            ann2 ja tez nie moge sie doczekac! odliczam dni i mam nadzieje ze wczesniej
            mnie nie pokusi o testowanie. trzymam kciuki za nas i za inne starające, które
            też jeszcze czekaja na wyniki. Oby były pozytywnesmile
            • daisy1980 Re: testowanie: koniec maja 24.05.07, 22:40

• ann2 Re: testowanie: koniec maja 25.05.07, 08:32
                Fajnie dziewczyny, ze jestescie! Razem razniejsmile
                Mnie od kilku dni boli juz brzuch, od wczoraj troche piersi, ale to tak jak
                zwykle prze @ sad Tylko cos wczesniej....
                No i od kilku dni caly czas czuje wilgotno, tak dziwnie.
                ech pewnie to na @ wszystkosad
                No ale puki nie ma @ jest nadziejasmile

trzymam za nas wszystkie kciuki!

Jeszcze tydzien!!! Czym sie zajac zeby nie myslec??!!

pozdr!
                • umber82 Re: testowanie: koniec maja 25.05.07, 09:16
                  no i d.. klawa, dzisiaj rano przyszedł @ sad((

33 dzień cyklu a już miałam nadzieję że się udało sad

aż łezka mi się zakreciła..
    • damianex4 Re: testowanie: koniec maja 25.05.07, 11:32
      Ja dziewczyny testuje w poniedziałek 28. Nie mogę się już doczekać. Wczoraj
      miałam takie jakieś dziwne zawroty głowy i złe samopoczucie. Dzisiaj już mnie
      boli brzuch na okres. Trzymajcie kciuki żeby nie przyszedł smile
      • izetta ja testuję 31 maja :) 25.05.07, 12:54
        @ powinnam dostac 1 lub 2 czerwca. pozdrawiam wszystkei oczekujace i zyczę
        więcej wytrwałości. bo ja prawdę mówiąc już nie mogę się doczekać smile
        • magdadd Re: ja testuję 31 maja :) 25.05.07, 16:34
          ann2 ja mam podobne objawy ale nie wiem czy to czasem nie moja autosugestiasmile
          ale ten czas mi sie dłuży do tego 1 czerwcasad strasznie dłużysad( pozdrawiam i
          tzymam na wszystkie kciuki oby sie udało jak nie w tym miesiacu to w nastepnym
          już napewno!
          • ann2 Re: ja testuję 31 maja :) 25.05.07, 20:19
            mnie sie tez wydaje ze to schiza albo urojeniasmile albo zapowiedz @...
            poczekamy zobaczymy!

wszystkim nam zycze... wiadomo czegosmile
    • zapomniana1978 A mogło być tak pięknie... 26.05.07, 09:06
      Pomyślałam, że Dzień Matki przyniesie mi szczęście i nie wtrzymałam. Rano
      zrobiłam test... Oczywiście jedna kreska. Na co ja głupia liczyłam? A najgorsze
      jest to, że nadal się łudzę, że we wtorek okres nie przyjdzie. Nawet 2 testy
      kupiłam! Ten drugi leży i czeka na środowe testowanie. Chyba jednak poczeka
      dłużej, bo brzuch mnie strasznie od wczoraj boli, więc pewnie @ zawita na
      dniach. sad((
    • damianex4 Re: testowanie: koniec maja 26.05.07, 11:10
      dziewczyny nie mogę już wytzrymać. W poniedziałek mam mieć @. Zastanawiam się
      czy już testować czy czekać do poniedziałku. Najgorsze to czekanie!!!
      • agulka295 Re: testowanie: koniec maja 26.05.07, 18:48
        Witam , dołanczam sie do was, dzis miałam dostac okres , ale nie mam, pobieglam
        do apteki przetestowałam i kurcze nicsad czuje sie okropnie mam zawroty glowy ,
        boli mnie brzuch, nie dobrze mi, ale o dziwo przed okresem zawsze bolały mnie
        cycuszki a tu nie bolą,to była by moja druga ciąża mam juz 6 letnia panne,w
        pierwszej ciąży strasznie bolały mi tylko piersi nic pozatym, żadnych mdłości
        absolutnie nic czy mam szanse? jesli w terminie miesiaczki test wyszedł
        negatywny?pozdrawiam.
        • magdadd Re: testowanie: koniec maja 26.05.07, 22:23
          hej dziewczynysmile jak mi sie ten czas dłuży do tego testowaniasad chciałabym już
          wiedzieć no ale coż trzeba czekać! a jak u Was?? czy któraś już może poznała tą
          tajemnice, albo starala sie poznacsmile
          • eliza765 Re: testowanie: koniec maja 26.05.07, 22:58
            witam,dzisiaj miałam dostać @ i nie masmiletemperaturka cały czas 37,1;37,4 niby
            fajnie ale nie tak do końca.Dydki bolą jak cholera(zawsze przed okresem bolały)
            brzuch mnie nie boli(często mnie nie bolał aż do pierwszego dnia)ąbsolutna
            susza nic!zerrrro!!!test za mną jedna krechasad z tą temp to tak do końca nie
            wiem, miałam małe wahania po owulacji( cykl 32 dni) spadła mi do 36.6 później
            wzrosła i tak od 4 dni mam powyżej 37.Ja już nic z tego nie rozumiemsadsił mi
            brakuje nawet na analizowanie tego wszystkiego.
            • mrs.solis Re: testowanie: koniec maja 27.05.07, 16:16
              Slyszalam, ze taki spadek temp. po owulacji ma miejsce podczas implantacji.
    • lilith76 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 09:12
      Ani dwóch kresek, ani okresu.
      Test był w dzień spodziewanej miesiączki (26-go).
      Co rano budzę się z wrażeniem, że lada moment będzie @ (pobolewa brzuch).
      Dziś 15 dzień bolących piersi. Mokry śluz i od owulacji libido zamiast spadać jak zawsze, to takie samo wysokie. Przynajmniej sobie użyłam, co moje wink
      • ann2 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 09:37
        Mi to @ zostalo jeszcze kilka dni ale brzuch i piersi mnie bola juz od tygodnia
        tak jak przed @. Poza tym od tygodnia caly czas mi wilgotno, tak dziwnie.
        Czekam....
    • izetta Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 09:39
      witam! moje testowanie również wypada na 31 maja lub 1 czerwca. i jak kazda z
      nas nie mogę sie doczekać co wyjdzie. juz nawet chciałam w srodę leciec na
      betę, bo moze wyjdzie. test leży sobie w łazience za lustrem i co rano wyciągam
      go oglądam i wkładam spowrotem. to jeszcze tylko 4 dni mówię sobie, a potem nie
      tylko lecz aż 4 dni i znów dół i zniecierpliwienie. qrcze dlaczego to takie
      denerwujace?! pozdrawiam wszystkie oczekujące i te, które juz znają wyniki.
      • ann2 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 09:57
        Ja tez sie doczekac nie moge!!!! Czekam do piatku... Test kupie dopiero w
        czwrtek bo jak bym kupila to juz bym nie wytrzymala chyba i zrobila hehe Ja
        strasznie niecierpliwa jestem!!!
        Ale raczej nie mam przeczuciasad

Pozdrawiam wszystkie i zycze powodzenia!
        • damianex4 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 10:02
          Dziewczyny dzisiaj powinnam dostać @. Mogłabym zrobić test ale nie chcę się
          nakręcać. Jedynym objawem jaki mam to jest ból prawego jajnika aż mi noga
          cierpnie. Może jutro zrobie test jak nie przyjdzie @
          • toska_30 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 10:54
            smile no damianex4 - nie dość że trzymasz siebie w niepewności to i nas, nie każ
            nam dłużej czekać smile ze zniecierpliwieniem czekam na twoje wyniki - mocno
            trzymam kciukasy.

rób tego testa - dziś już nie musi być rano! smile
        • metka79 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 12:20
          No to zebrałam się na odwagę i piszę wink

Ann2 - u mnie podobnie, jak u Ciebie - też takie 'objawy' - oby nie na @. Testuję w Dzień Dziecka smile o ile wcześniej nic się nie wydarzy. Pierwszy raz w życiu tak mi się czas wlecze...
    • damianex4 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 11:09
      Wiesz co Toska_30 boje się że znowu okarze się że nic z tego...to nasz 4 cykl
      starań, pierwsza ciąża i za bardzo nie wiem jak to powinno być
      • magdadd Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 16:00
        hej dziewczynysmile ja tez nie moge juz wytrzymac do piatku, testu jeszcze nie
        kupilam z tego samego powodu co ann2smile) pewnie tez bym nie wytrzymala! pobolewa
        mnie lekko brzuch i takie kłucie czuje, no i ten wilgotny śluz. Ala jak juz
        pisalam to nie wiem czy sama sie nie wkręcamsad pozdrawiam i trzymam kciuki za
        wszystkiesmile))
        • zapomniana1978 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 17:05
          Jak przeczytałam Twojego posta, to odzyskałam nadzieję. Spodziewam się jutro
          okresu, ale dzisiaj tak mnie podbrzusze kuło, że nie mogłam ruszyć się z łóżka.
          Skoro kłucie to może być to, to niech boli dalej, a okres nie przychodzi smile
        • ann2 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 17:19
          Magdadd i Metka79
          To moze skoro wszystkie trzy mamy podobne objawy to o czyms to swiadczy!! Oby o
          tym co chcemysmile A nie ze wkrecilysmy sie tak straszniesad
          Nie moge sie doczekac!!! Ale by bylo super! Nie chce nawet myslec bo caly czas
          mi sie wydaje ze @ jednak przyjdziesad

Mnie brzuch to pobolewa tak tylko chwilami za to piersi bardzo!

Pozdrawiam wszystkie niecierpliwe! I te cierpliwe tezsmile
          • damianex4 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 17:49
            Jestem załamana. Zrobiłam test, dzisiaj mam termin spodziewanej @. Test wyszedł
            negatywny chociaz dziwnie jakiś różowy taki a ta druga kreska taka blada wcale
            nie widoczna. Robiłam test Quick View pierwszy raz zawsze używałam bobo albo
            amil. Teraz będzie mój 5 cykl starań. Ach....
            • ann2 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 18:36
              Damianex4, nie zalamuj sie! Test powinno sie robic rano! A z tego co czytalam
              to Ty robilas po poludniu, wiec moze nie byc prawidlowy wynik! Powtorz jutro
              rano, bo jesli jest blada druga kreska to moze sie okazac ze jutro BEDZIE juz
              wyrazna!!!
              Zycze powodzenia i trzymam kciuki!
              Zrob rano i piszsmile

pozdr!!
              • damianex4 Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 06:40
                Dzieki za miłe słowa. Tak test robiłam koło 17 tej bo nie mogłam wytrzymać
                zawsze tak jest jak go kupie. @ nadal nie ma ból jajnika jeszcze się utrzymuje.
                Przespałam wczoraj cały wieczór byłam zmęczona tym myśleniem o ciąży. Postaram
                się powtórzyć test. Ale najszybciej to jutro rano smile trzymajcie kciuki smilei
                piszcie co u was smilesmile
                • lolajna7 Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 10:41
                  Cześć smile ponieważ jestem nowa to coś o sobie pierwszy miesiąc starań, po
                  ślubie od miesiąca z hakiem i teraz pytanie: mierzę sobie temperaturę (ale
                  tylko mierzę bo z tym śluzem to dla mnie czarna magia) no i zazwyczaj po
                  okresie mam 36,5 36,6 i później już wysoka aż do okresu kiedy znów spada(mierzę
                  już od ok4 miesięcy) a w tym m-cu przed samym podniesieniem się temp.miałam 2x
                  bardzo niską tzn.36,3 czy to może świadczyć o tym że nam sie udało? Jeśli
                  chodzi o tą przyjemną część starań to nie celowaliśmy w płodne tylko szliśmy na
                  żywioł średnio co 1-2 dni smile
          • magdadd Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 15:56
            ann2 trzymam kciuki obys miala racjesmile) co do tego ze wszystkie jestesmy w
            ciązy! ja nadal czekam z testowaniem i wyszukuje coraz to nowe objawy (oj
            naiwna). Te dni strasznie mi sie dłużąsad(( jak nigdy! pozdrawiam i trzymam
            kciuki!!!
            • ann2 Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 19:35
              No i kolejny dzien minal! Dawno mi sie czas tak nie dluzyl! Juz coraz blizej do
              piatkusmile Doczekac sie nie moge!
              Ale przyznam sie ze brzuch mnie pobolewa jak na @ niestetysad
    • umber82 Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 10:52
      dziewczyny i któraś już wie że w majowych staraniach zaszła w ciążęsmile???

bo póki co to same jednokreskowce ...wink
      • zapomniana1978 Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 12:53
        Ja nie tracę wiary smile Dziś powinnam dostać okres, boli mnie tak już od 2 dni,
        jakbym miała dostać w każdej chwili, do tego od wczorajszego wieczora śluz taki
        żółto-różowo-brązowy, ale nie wygląda mi to na krew... Piersi powiększone, ale
        nie bolą, a zawsze przed okresem bolały. Do tego od tygodnia nie toleruję kawy i
        często latam siku. Nie wiem, co mam myśleć, bo może być i jedno i drugie. Jak do
        jutra nie dostanę okresu, to rano zrobię test. Jeden w sobotę wyszedł mi
        negatywnie... ale był za wcześnie zrobiony. Trzymam kciuki dziewczyny, żebyśmy
        wszystkie miały wymarzone II smile))
      • mrs.solis Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 17:08
        Ja sobie dzisiaj zatestowalam ale wynikiem nie jestem zaskoczona. Spodziewany
        termin @ mam na poczatku czerwca obiecalam sobie,ze najwczesniej testwoac bede
        31 maja,ale ten test tak mnie korcil smile Oczywiscie krecha byla tylko jedna.
        • agulka295 Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 17:44
          Witam smile
          Zapomniana mam identycznie te same objawysmile...ciekawe czy nam sie
          uda,przeważnie cykle mam 28 dniowe, dzis 30 dc, za mna jedna kreska ale bylo
          chyba za wcześnie testowane...,zawsze bolały cycy, a tu zero..nic nie bolą,plus
          wilgotno o dziwnym kolorze, pozdrawiam.
          • zapomniana1978 Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 18:05
            Hmmm... smile)) Mam nadzieję, że to TO, zwłaszcza, że mam stan podgorączkowy
            36,9/37... Ale miałam już chwilę załamania, że to po prostu miesiączka się
            zaczyna , ale nadal jej nie ma. Czemu nie zrobisz testu teraz? Po terminie
            miesiączki nie musi być rano. Ja czekam do jutra, bo objadłam się truskawkami i
            latam do WC co godzinę, a nawet pół. A poza tym ciągle się boję, że okres mi się
            tak nietypowo zaczyna, więc przeczekam tę noc i jak nadal nie będzie normalnego
            krwawienia, to zrobię teścior. Już sama nie wiem!!! Jeżeli to nie ciąża, to będę
            naparwdę wściekła na swój organizm, że mi taką nadzieję dał.
            • agulka295 Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 18:31
              Hej zapomniana właśnie mierzyłam tempe mam 37,2 juz sama nie wiem na co mam
              liczyć...mam juz dość tego czekania jutro lub w czwartek rano teścior, a ty daj
              znac co u ciebie wyszlo...pa
            • zapomniana1978 :(((( 30.05.07, 07:07
              Test nad ranem I, teraz okres... Mój organizm dał mi nadzieję i sobie ze mnie
              zakpił. Cóż, to był pierwszy cykl starań... Teraz wiem, że trzeba wrzucić na
              luz, koniec czytania w necie o ciąży, forów, szukania symtomów i myśleniatylko o
              tym. Będę się cieszyć tym, co mam, czyli moim wspaniałym Mężczyzną. Może się uda
              w tym cyklu, a jak nie, to cóż, mamy jeszcze bardzo dużo czasu smile

Powodzenie życzę i żegnam!
              • agulka295 Re: :(((( 30.05.07, 08:51
                witam...niestetysad(( u mnie też żadnych złudzen juz nie ma, pozdrawiam
                wszystkie - trzymajcie sie dzielnie wam sie uda.!!!!
                • baka1baka II kreseczki 30.05.07, 11:58
                  U mnie wczoraj II kreseczkismile Wam też tego życze smile
                • ann2 Re: :(((( 30.05.07, 13:48
                  ja tez odpadamsad(( dzis od rana lekko roznowe plamienie wiec @ tuz... tuz...
                  Niestety nie tym razemsad Moze w lipcu sie uda....smile

A Wam zycze dwoch kreseczeksmile

pozdrawiam!
    • artdesign84 Nie traćcie nadziei !! 29.05.07, 11:00
      Dziewczyny, nawet po jednej kresce nie traćcie nadziei smileMnie przed spodziewaną
      @ brzuch bolał identycznie jak na okres- w ogóle wszystkie okresowe objawy
      miałam. Test zrobiłam 4 dni po spodziewanej @ - jedna kreska.. Następny po
      prawie 2 tyg - jedna kreska ... A wczoraj widziałam pięknie bijące serduszko smile
      Głowy do góry smile Trzymam za was wszystkie kciuki.
      Jeżeli macie wątpliwości to zróbie betę z krwi..Ona daje 1000000 % pewności.
    • lilith76 Re: testowanie: koniec maja 30.05.07, 15:24
      To ja też pomarudzę.
      Okresu nadal nie ma (4 dni po termnienie @) - piersi i brzuch nadal pobolewają. Wczoraj miałam dwie cienkie nitki brązowano podbarwionego śluzu i już wyciągałam podpaski. Dziś tylko śluz i brzuchol mniej boli.
      Raz mi się wydaje, że @ będzie za minutę, po chwili, że może to jednak ciąża.
      Ja na prawdę wolałabym już miesiączkę, trochę smutku, niż ten rollercoster uncertain
      Żaden negatywny test świata nie przekona mnie na 100%, że się nie udało uncertain
      • magdadd Re: testowanie: koniec maja 30.05.07, 16:03
        ann2 moze jeszcze nic straconego! jak przeczytalam twój post to tak sobie
        pomyslalam ze pewnie tez dostane okresu i koniec z ta nadziejasad trzymam za
        Ciebie kciuki i za inne starajace oby sie jak najszybciej udalosmile)) pozdrawiam
      • lilith76 Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 09:08
        @

I nie wiadomo kiedy będzie jeszcze kolejna szansa na spróbowanie.
        Czuję się jakby już nigdy (bo mieszkanie, bo pieniądze).
        Bo pewnie nigdy.
        • ann2 Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 09:27
          U mnie @! Tak czulamsad

A w czerwcu staran nie bedzie. To nic tak sobie pomyslalam, ze poobserwuje w
          tym miesiacu moj organizm. Zobaczymy jak sie bedzie zachowywal gdy ja sie nie
          bede wkrecac i denerwowac i myslac ciagle o jednymsmile

Pozdrawiam Was goraco i trzymam za Was kciuki!!
    • mrs.solis Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 16:36
      Troche przykro mi sie chwalic gdy tylu dziewczynom sie nie udalo. Obudzilam sie
      rano,bo chcialo mi sie siku na chwilke tylko zamknelam oczy i przysnilo mi sie
      od razu,ze zrobilam test i byl pozytywny. Otworzylam oczy,a ja ciagle w
      lozku,wiec poszlam i zrobilam ten test. Wzielam go ze soba do sypialni i tak
      sobie jeszcze przysypialam co chwila na niego spogladalam,ale nic nie
      widzialam. Wlozylam go pod poduszke zeby maz nic nie widzial. Ten skubaniec tak
      rozlozyl rece ,ze znalazl go pod poduszka popatrzyl na niego i rozlozyl rece w
      gescie "nic z tego". Kazalam mu poodslaniac okna i zaluzje ,bo juz wstawalismy
      no i spojrzalam na ten test w normalnym swietle a tam taka bladziocha sie
      czaila. Nawet gdyby dzisiaj test wyszedl negatywnie nie uwiezylabym w to
      poniewaz ja czuje ,ze jestem w ciazy.
      TU ta moja bladziocha mam teraz tylko nadzieje ,ze przetrwa cale 9 miesiecy.
      img167.imageshack.us/my.php?image=maj2007036jf3.jpg
      Zycze wszystkim powodzenia.
      • mrs.solis Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 16:39
        Zapomnialam dodac,ze jestem w 26 dc. CYkle rozne od 27-30 dni ostatni 36 dni.
        • agulka295 Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 17:02
          Witam
          mrs.solis, ja mysle że zaciążyłaś jednaksmile kreseczka jest piekna a skoro ja ją
          widze to nie masz złudzeń jesteś w ciąży, GRATULKIsmile!! MAMUSIU, u mnie nie było
          nic na teście zero jakiś złudzeń , zero cienia kreski, no i @, pozdrawiam.
          • mrs.solis Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 17:11
            Dziekuje ci bardzo. Ciesze sie bardzo,ze mi sie udalo i to za pierwszym razem
            tym bardziej ,ze jestem juz po 30 po drugie,ze lekarz zaczal podejrzewac,ze
            moge miec endometrioze. Rowniez bardzo sie boje, bo jak czlowiek sie naczyta na
            tym forum o problemach z utrzymaniem ciazy to lepiej byloby mi zyc w niewiedzy.
            • ann2 Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 21:54
              mrs.solis! Gratuluje i zycze wszystkiego dobrego!!

magdadd, trzymam kciuki za Ciebie i za inne czekajacesmile

• daisy1980 Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 17:18

• magdadd Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 19:08
              Gratuluje dziewczyny!!!! Dla mnie to nie jest wcale blada kreska a dosc
              wyrażnasmile)) Jeszcze raz gratuluje i trzymam kciuki aby wszytko bylo jak
              najlepiejsmile)) U mnie okres spóżnia się narazie 1 dzień a test będę robic w
              sobote jeśli nie przyjdzie okres. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje!!! Bardzo
              sie ciesze ze Wam sie udalosmile)) naprawde.
    • metka79 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 08:24
      Mój poranny wynik: 1 krecha i brak @. wrrrrr

Niezależnie od tego Gratuluję Serdecznie wszystkim II! smile
      • toska_30 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 11:49
        crying ja też dziś rano postanowiłam zrobić test mimo, że termin @ jest w niedziele,
        I kreska sad, myślicie że jest jeszcze szansa by w niedziele pojawiła się druga
        kreseczka? jesoo ale mam doła
        • damianex4 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 12:21
          Dziewczyny ja robiła przed dzień spodziewanej @ i wynik był nie czytelny sama
          nie wiedziałam czy tam coś jest czt to moje urojenie. Natomiast już 3 dni po był
          słaba krecha i tak mam II w poniedziałek do lekarza lecę i na betę smile trzymam za
          was kciuki a wszystkie objawy miałam na @
        • metka79 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 12:39
          ja też mam doła ogromnego. Jasne, że jest szansa.

Ja się zastanawiam czy nie olać kupowania drugiego testu,
          a zamiast tego iść na betę.
          • blibla1 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 12:58
            hej! ja już testowanie ma za sobą 22 maja noi oczywiście strzał w dziesiątkę byłam też już na becie żeby sie oczywiście upewnićsmilei tak wciąz z męzem nie dowierzamy że bedzie z nami dzidziuś!smileczy sie staraliśmy no może od stycznia przestalismy uwarzac na cokolwiekwink.Teraz czuje sie okropnie tzn am ciągle wrazenie że za chwile zemdle jest mi duszno i mam mało siły-tak mi sie przynajmniej wydaje aha i śpię na stojaka gdzie tylko się dasmile!Dziśzrobiłam morfologię wyszło wszystko super-rzadko kiedy taką miałam nie bedąc w ciązy..We wtorek do lekarza i czekanie czekanie czekanie...jeszcze ponad 7 miesiecysmile
            Pozdrawiam wszytskie obecne i przyszłe MAMY-ależ to fajnie brzmismile!!!
          • metka79 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 12:59
            no to zaoszczędziłam. Ani jedno niepotrzebne, ani drugie.

@

sad
            • blibla1 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 13:06
              hm...dodam że mi pojawiły sie takie plamienia jak przy okresie trwały jeden dzień i też byłam pewna że to @-z resztą wszystko na to wskazywało a jednak nie....wieć do końca nie trzeba tracić nadzieji!!!
              • daisy1980 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 13:12

• artdesign84 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 23:15
                  najlepiej zrób jeszcze jedną betę po 48 godzinach. Do lekarza to po skończonym
                  6 tygodniu ..
                • magdadd Re: testowanie: koniec maja 02.06.07, 14:52
                  dzis robilam test i wyszedl negatywnysad a okresu nadal nie ma, poczekam moze do
                  wtorku i powtórze test jesli okres nie nadejdzie. pozdrawiam!
              • mrs.solis Re: testowanie: koniec maja 02.06.07, 16:44
                Wlasnie zdarzylo mi sie to wczoraj. Bylam zalamana bo myslalam ,ze to juz
                koniec,ale temp. mi nie spadla ani wczoraj ani dzisiaj. Powtornie zrobiony test
                pokazuje,ze beta przyrasta bo kreska jest wyrazniejsza.Jednak ja juz sie tak
                nie ciesze jak na poczatku.
                • magdadd Re: testowanie: koniec maja 02.06.07, 19:27
                  mrs.solis twoja krecha jak dla mnie jest dosc wyraźnasmile jak juz pisalam!
                  powinnas myslec pozytywniesmile)) ja nadal okresu nie mam, teraz to mnie głowa
                  strasznie boli i czuje sie jakbym miala bys przeziebionasad test jak co powtórze
                  we wtorek lub środe, a jak nie wyjdzie to dalej starania. pozdrawiam i trzymam
                  kciuki!
                  • mrs.solis Re: testowanie: koniec maja 02.06.07, 22:16
                    Dzieki magda. Dopisalam sie pod postem innej dziewczyny,a chodzilo o to ,ze
                    wczoraj zaczelam krwawic. Jak narazie wygladalo to na jednorazowy incydent
                    teraz to tylko minimalnie plamie dlatego sie boje.
                    • magdadd Re: testowanie: koniec maja 03.06.07, 12:53
                      ja niestety dzisiaj dostałam okresusad(( wiec starań ciąg dalszy, mrs.solis może
                      powinnas isc do lekarza. czytałam na tym forum ze niektóre dziewczyny tez tak
                      mialy a pozniej okazało sie ze sa w ciąży. ja trzymam kciuki ze wszystko bedzie
                      dobrze. pozdrawiam serdeczniesmile
                      • ann2 Re: testowanie: koniec maja 03.06.07, 13:23
                        magdadd, szkoda ze u Ciebie tez nicsad
                        Ale glowa do gory! Przed nami kolejne miasiace....
                        Trzymam kciuki!! Pewnie sie jeszcze gdzies na forum spotkamysmile

pozdrawiam
            • jagoda_271 Re: testowanie: czerwiec 03.06.07, 17:49
              kurcze ja się cholernie boję zatestować, niby się nie nastawiam ale w
              podświadomości jest inaczej - 2 dni po terminie - ile jeszcze mam czekać, moze
              do czwartku hmmm oczywiście jak @ nie przyjdzie
              • mrs.solis Re: testowanie: czerwiec 03.06.07, 19:22
                2 dni po terminie - ile jeszcze mam czekać, moze
                > do czwartku hmmm oczywiście jak @ nie przyjdzie

Przestan juz nas i siebie katowac ta niewiedza smile))) Rob test! Uwazam,ze dwa
                dni po terminie powinno cos wyjsc i nie udawaj,ze sie nie nastawiasz heheheh
                nikogo tym nie nabierzesz smile
                • magdadd Re: testowanie: czerwiec 03.06.07, 21:09
                  ann2 ja juz zostawilam swój ślad dzis na staraniach czerwcowychsmile czekam tam na
                  Ciebie i oby ten miesiac okazal sie szczesliwy dla Nassmile) mrs.solis za Ciebie
                  trzymam kciuki aby maj dla Ciebie byl tym miesiacem szczesliwymsmile) aby to byla
                  ciąża! pozdrawiam
                  • ann2 Re: testowanie: czerwiec 04.06.07, 10:19
                    magdadd, ja dopiero bede mogla sie wpisac w lipcowe staraniasad
                    Zycze Ci zeby czerwcowe starani byly dla Ciebie owocne!!! Mi mam nadzieje uda
                    sie w lipcusmile i spotkamy siesmile
                    trzymam kciuki i bede zagladac!
                  • mrs.solis Re: testowanie: czerwiec 04.06.07, 18:26
                    Dziekuje magdo. Ja nawet nie watpie,ze to ciaza moje ogromne piersi nie
                    pozwalaja mi watpic jak rowniez trzeci pozytywny test smile
                    • jagoda_271 Re: testowanie: czerwiec 04.06.07, 19:18
                      no to chyba zostałam tutaj sama
                      boję się zatestować bo dwa cykle temu robiłam testy właśnie 2 dni po terminie i
                      nie wyszły mi, poszłam na bete i wynosiła 30 um także sama do końca nie
                      wiedziałam co się dzieje za dwa dni dostałam @ to był 34 dc - lekarz stwierdził
                      że nie byłam w ciąży - pytałam skąd ta beta - powiedział że tak się zdarza -
                      cykle mam 28 dniowe także naprawdę boje się nastawiać
                      • magdadd Re: testowanie: czerwiec 05.06.07, 21:32
                        jagoda trzymam kciuki aby to tym razem była ciąża, mrs.solis Tobie gratuluje a
                        ann2 za nas trzymam kciuki w czerwcu lub lipcu. Ja teraz zastanaiwam sie czy w
                        czerwcu tez bede starania, bo w lipcu planujemy jechac na wakacje do Tunezji no
                        i jakby sie udalo w czerwcu, to bałabym sie jechac, ze coś może sie stacsad
                        Intensywnie nad tym myślesmile a znajomi namawiaja na wakacje, bo dawno razem nie
                        bylismy(oczywiscie o staraniach nic nie wiedza). pozdrawiam!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka