monalisa.pl 17.05.07, 13:27 co prawda nie spodziewam sie zbyt wiele ale kto wie. maj byl pierwszym miesiacem bez zabezpieczenia...kto wie...jakby co kolo 28 kupie test. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daisy1980 Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 13:49 To ja tez sie dołanczam, planuje testowanie około 31 maja Moze na dzien dziecka bedzie prezent:0 Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 13:51 Monaliska, miło Cię widzieć na tym forum Trzemam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 13:53 działam na dwóch forach ale oba ze soba jakos współgraja w końcu jak nie teraz to pozniej - popracujemy w podrozy poslubnej! Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 13:57 Uda się na pewno Ja spodziewam się bliźniaków Odpowiedz Link Zgłoś
silgna Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 14:00 Agnrek gratuluje! Pamietam Cie z zeszłorocznego ślubu i wesela. Wszystkiego najlepszego i zdrówka dla podwójnego szczęscia. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 14:01 Dziękuję i życzę Wam jak najszybciej dwóch kreseczek Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 14:03 wlasnie doczytalam! GRATULUJE!!! dubeltowe zagranie!!! za jednym razem beda dwie pociechy Odpowiedz Link Zgłoś
baka1baka Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 14:59 Ja też planuję po 28 maja testować, jesli wcześniej nic się nie wydarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 15:06 u mnie raczej nic z tego bo sie zle doliczyłam w dniach plodnych mam przesuniete o 7 dni a nie jak myslalam wczesniej w polowie cyklu wiec nie tym razem pewnieale jak planowo nie bedzie nic do 27 maja to 28 kupuje test. Odpowiedz Link Zgłoś
sjena1 Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 16:12 czuje ze będziesz sie nakręcać Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 18:14 Witam, dla nas maj także jest pierwszym miesiącem starań i testujemy dopiero kolo 31 maja a narazie sie staramy Dni odliczam do 31 maja no i tak pocichu wierze ze moze sie uda. Życze wszystkim owocnych starań. daisy1980 ja podobnie jak Ty szczesliwą mężatką jestem od 19.08.2006 r. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la agnrek, monalisa.pl 31.05.07, 17:16 Gratuluje!! ) Mam nadzieje, ze tez niedlugo dolacze. Jeszcze nic, a juz czytam to forum ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 19:04 Tez sie tu dopisze a co. To moje pierwsze starania o pierwsze dziecko. Testowac powinnam 2 czerwca,ale jak znam siebie zaczne wczesniej,wiec sie tu wpisuje Przypuszczam,ze to nasze testowanie i tak przeciagnie sie do czerwca, nie kazdemu te II wychodza w dniu spodziewanej @. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 19:36 Moze mi szczescie przyniesie publiczne wyznanie Staramy sie o drugie dziecko, marzy sie coreczka aby byla parka. To juz 6 miesiac staran z kalendarzem w reku, choc wlasciwie na ciaze licze od czasu poprzedniego porodu Moze w maju sie udalo? To moj ukochany miesiac Pozdrawiam wszystkie starajace sie. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy1980 Re: testowanie: koniec maja 17.05.07, 19:42 No, widze ze mam rówiesniczke co do starzu małzenskiegoMam nadzije ze nam Obu uda sie w tym miesiacu Odpowiedz Link Zgłoś
habibeti Re: testowanie: koniec maja 18.05.07, 07:03 witam, ja tez czekam na testowanie pod koniec maja. Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam już test, jednak jedna krecha tylko! Czekam do przyszłego tygodnia, ale dłuuuuuużyyyyyy mi się. Sex był 10 maja, więc jeszcze muszę poczekać. A jaki test jest najczulszy? Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: testowanie: koniec maja 18.05.07, 20:00 hej, ja tez Nam i wszytkim starającym się życze oby się udało) My nadal sie staramy bo do okresu jeszcze troche czasu zostało, ale mój mąż coś pomało zaczyna sie buntować. No ale cóż taka jego rola Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika1798 Re: testowanie: koniec maja 18.05.07, 21:21 witam ja robie test w poniedziałek,@ spóznia mi sie 2 dni to niedużo ale mam nadzieje.może moja córeczka bedzie miała rodzeństwo.trzymam kciuki za was pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mezatkaap Re: testowanie: koniec maja 19.05.07, 22:04 Dziewczyny! Nie testujcie wcześniej niż 2 dni przed @, szkoda kasy i nerwów * powodzenia! weteranka w testach Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: testowanie: koniec maja 20.05.07, 21:40 a ja z takim pytaniem, jeśli można czy to Wasz pierwszy miesiac starań?? nasz pierwszy i bardzo nie moge sie doczekac jego wyniku, choć zdaję sobie sprawe ze to różnie może być.No ale nadzieje zawsze trzeba mieć Pozdrowienia i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
eliza765 Re: testowanie: koniec maja 21.05.07, 07:06 mój pierszy cykl starania za mną i mam nadzieję uwieńczyć go 2 krechami. Testuję ok 28-29 maja. W prawdzie wpisałam się w pościk "czerwcowe starania" ale hmm.. do końca maja mam jeszcze nadzieję. Dwa lata temu w dzień matki (o irinio) poroniłam w 13tc od tamtego czasu nie mogłam jakoś się przekonać ale teraz zegar biologiczny dzwoni jak szalony więc to już czas.....z jednej stromy dwie krechy wprawiłyby mnie w euforię, a z drugiej...boję się ja cholera. Dziołszkitrzymam za was kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
daisy1980 Re: testowanie: koniec maja 21.05.07, 08:39 Nasz 3 i mam nadzije ze bedzie szczesliwy Odpowiedz Link Zgłoś
eliza765 Re: testowanie: koniec maja 22.05.07, 06:40 zrobiłam złą rzecz!!!kupiłam wczoraj test czego nie powinnam jeszcze robić bo mam strasznie słabą wolę i najprawdopodobniej go zmarnuję.Testować mam ok 28-29 maja dzisiaj jest 22 i sama jestem na siebie zła bo powinnam cirpliwie czekać a ja zaczynam fiosiować.EHH to czekanie mnie wykończy.Daisy1980 trzymam kciuki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: testowanie: koniec maja 22.05.07, 16:12 Ja 26-go - w Dzień Matki, tak się złożyło. 32 d.c., w 13-15 dni po ewentualnej owulacji. Drugi miesiąc starań, ale ten był skąpy w seks w okolicach owulacji (niczym u npr-owców ). Tak więc, czuję, że nic z tego. A plany majątkowo-rodzinne się zmieniły i kolejne próby będą dopiero za pół roku. Tak więc jestem zła, że dwie szanse poszły w kosmos. Wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: testowanie: koniec maja 22.05.07, 17:33 To i ja sie dolaczam Witajcie! Jesli nic sie nie wydazy to bede testowac w Dzien Dziecka Za wielkich nadzieji co prawda nie powinnam miec, bo zyjemy w rozlace i staran bylo mniej niz bysmy chcieli ale moze akurat trafilismy... Zobaczymy Zycze wszystkim powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
agacia1976 Re: testowanie: koniec maja 22.05.07, 20:08 Czesc dziewczynyto moj 2 cykl starań, testuje w piątek, dzien przed podziewaną @, mam nadzieje że znowu się nie rozczaruje, w tym cyklu czuje się inaczej jak w poprzednich, więc mam spora nadzieję, a jak znowu się nie uda....to zaczynamy od nowa, zycze wszystkim 2 kreseczek. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza765 Re: testowanie: koniec maja 23.05.07, 06:36 jeszcze 5 dni!!!!jeszcze 5 dni!!!!jeszcze 5 dni!!!!jeszcze 5 dni!!!!jeszcze 5 dni!!!!jeszcze 5 dni!!!!powtarzam sobie to jak mantrę.jutro będzie jeszcze 4 pojutrze.....oby nam się udało Odpowiedz Link Zgłoś
zapomniana1978 Re: testowanie: koniec maja 23.05.07, 10:23 Witam. To mój pierwszy post na tym forum, pierwszy miesiąc starań... Powinnam testować się we wtorek, czyli 29, bo 28-29 spodziewam się okresu, ale korci mnie, żeby spróbować 26... to byłby taki piękny prezent. Ale to chyba zawcześnie, no nie? Słuchajcie, mam przy okazji pytanie, czy słyszałyście kiedyś, żeby 5-6 dni po owulacji symtomem ciąży była zgaga i mdłości po kawie? Bo ja tak mam od kilku dni... Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: testowanie: koniec maja 23.05.07, 18:27 a ja im wiecej czytam i dluzej licze to dochodze do wniosku, ze marne szanse zeby sie udalo w tym cyklu Malo prawdopodobne A do tego wszystkiego od wczoraj rozklada mnie jakies chorobsko!!! Jestem okropnie zasmarkana i zachrypiala i czuje sie fatalnie Jeszcze tego mi brakowalo!! Wiec na bank przez chorobe mi sie @ przesunie i juz calkiem zglupieje. Jak nie dostane @ wczesniej to w Dzien Dziecka sprawdze Od wczoraj czuje bole w dole brzucha ale to pewnie od choroby i ciaglego wydmuchiwania nosa ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: testowanie: koniec maja 23.05.07, 18:38 witam ja z testowaniem czekam do 1 czerwca, a to jeszcze tyle dni(( chciałabym juz wiedziec. starania były od 14 maja prawie codziennie (no z malymi przerwami dla męża). myślecie że jest jeszcze sens kontynuować "starania", jak juz coraz bliżej spodziewanego okresu? Nie żebym miala dość "starań" pytam tak tylko z troski o męża bo juz sie biedak buntuje od wczoraj. pozdrawiam serdzecznie i trzymam za Nas wszystkie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: testowanie: koniec maja 23.05.07, 19:08 Ja niestety musialam przerwac starania bo maz wyjezdzal, dlatego mam watpliwosci A u Ciebie mysla ze jak sie cos mialo sie stac to juz sie stalo Trzymam za nas wszystkie kciuki!! powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
eliza765 Re: ja juz po "testowaniu";-) 24.05.07, 12:50 monalisa przykro mi ja zatestowałam wczoraj-negatyw,ale @ mam dostać ok 27 może za wcześnie.Zobaczymy jak się nie uda to w następnym cyklu walczymy dalej głowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: ja juz po "testowaniu";-) 24.05.07, 13:20 spokonastepny starania (juz takie na "poważnie") od lipca! teraz na miesiac czerwiem zawieszamy działania... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: ja juz po "testowaniu";-) 24.05.07, 13:00 Mnie pobolewa brzuch przedokresowo. Chyba śluz płodny mi się pojawił. Wiem, że nic nie wyszło i jestem taka złaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
umber82 Re: testowanie: koniec maja 24.05.07, 13:40 witajcie, no a ja wczoraj testowałam w 32 dniu cyklu i też jedna kreska okres mi się opóźnia juz 3 dzień, a jestem jak w zegarku 28-29 dni... (przez ostatnie dni byłam lekko zaziębiona może to dlatego Jak do jutra nie dostane @ to testuje ponownie trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: testowanie: koniec maja 24.05.07, 16:35 witam, też mam taka nadzieje ze co mialo sie stac to sie stalo a jesli nie to starań ciąg dalszy trzymam kciuki oby te okresy nie nadeszły!!! ja nadal czekam do 1 czerwca z testowaniem. a czas mi sie dluzy niemilosiernie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: testowanie: koniec maja 24.05.07, 21:25 magdadd, ja czekam razem z Toba! Jak nic sie wydarzy to ja tez 1 czerwca!! Razem bedzie nam razniej Ale nie moge sie doczekac!!!!!! pozdrawiam i zycze wszystkim II Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: testowanie: koniec maja 24.05.07, 22:02 ann2 ja tez nie moge sie doczekac! odliczam dni i mam nadzieje ze wczesniej mnie nie pokusi o testowanie. trzymam kciuki za nas i za inne starające, które też jeszcze czekaja na wyniki. Oby były pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: testowanie: koniec maja 25.05.07, 08:32 Fajnie dziewczyny, ze jestescie! Razem razniej Mnie od kilku dni boli juz brzuch, od wczoraj troche piersi, ale to tak jak zwykle prze @ Tylko cos wczesniej.... No i od kilku dni caly czas czuje wilgotno, tak dziwnie. ech pewnie to na @ wszystko No ale puki nie ma @ jest nadzieja trzymam za nas wszystkie kciuki! Jeszcze tydzien!!! Czym sie zajac zeby nie myslec??!! pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
umber82 Re: testowanie: koniec maja 25.05.07, 09:16 no i d.. klawa, dzisiaj rano przyszedł @ (( 33 dzień cyklu a już miałam nadzieję że się udało aż łezka mi się zakreciła.. Odpowiedz Link Zgłoś
damianex4 Re: testowanie: koniec maja 25.05.07, 11:32 Ja dziewczyny testuje w poniedziałek 28. Nie mogę się już doczekać. Wczoraj miałam takie jakieś dziwne zawroty głowy i złe samopoczucie. Dzisiaj już mnie boli brzuch na okres. Trzymajcie kciuki żeby nie przyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
izetta ja testuję 31 maja :) 25.05.07, 12:54 @ powinnam dostac 1 lub 2 czerwca. pozdrawiam wszystkei oczekujace i zyczę więcej wytrwałości. bo ja prawdę mówiąc już nie mogę się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: ja testuję 31 maja :) 25.05.07, 16:34 ann2 ja mam podobne objawy ale nie wiem czy to czasem nie moja autosugestia ale ten czas mi sie dłuży do tego 1 czerwca strasznie dłuży( pozdrawiam i tzymam na wszystkie kciuki oby sie udało jak nie w tym miesiacu to w nastepnym już napewno! Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: ja testuję 31 maja :) 25.05.07, 20:19 mnie sie tez wydaje ze to schiza albo urojenia albo zapowiedz @... poczekamy zobaczymy! wszystkim nam zycze... wiadomo czego Odpowiedz Link Zgłoś
zapomniana1978 A mogło być tak pięknie... 26.05.07, 09:06 Pomyślałam, że Dzień Matki przyniesie mi szczęście i nie wtrzymałam. Rano zrobiłam test... Oczywiście jedna kreska. Na co ja głupia liczyłam? A najgorsze jest to, że nadal się łudzę, że we wtorek okres nie przyjdzie. Nawet 2 testy kupiłam! Ten drugi leży i czeka na środowe testowanie. Chyba jednak poczeka dłużej, bo brzuch mnie strasznie od wczoraj boli, więc pewnie @ zawita na dniach. (( Odpowiedz Link Zgłoś
damianex4 Re: testowanie: koniec maja 26.05.07, 11:10 dziewczyny nie mogę już wytzrymać. W poniedziałek mam mieć @. Zastanawiam się czy już testować czy czekać do poniedziałku. Najgorsze to czekanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agulka295 Re: testowanie: koniec maja 26.05.07, 18:48 Witam , dołanczam sie do was, dzis miałam dostac okres , ale nie mam, pobieglam do apteki przetestowałam i kurcze nic czuje sie okropnie mam zawroty glowy , boli mnie brzuch, nie dobrze mi, ale o dziwo przed okresem zawsze bolały mnie cycuszki a tu nie bolą,to była by moja druga ciąża mam juz 6 letnia panne,w pierwszej ciąży strasznie bolały mi tylko piersi nic pozatym, żadnych mdłości absolutnie nic czy mam szanse? jesli w terminie miesiaczki test wyszedł negatywny?pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: testowanie: koniec maja 26.05.07, 22:23 hej dziewczyny jak mi sie ten czas dłuży do tego testowania chciałabym już wiedzieć no ale coż trzeba czekać! a jak u Was?? czy któraś już może poznała tą tajemnice, albo starala sie poznac Odpowiedz Link Zgłoś
eliza765 Re: testowanie: koniec maja 26.05.07, 22:58 witam,dzisiaj miałam dostać @ i nie matemperaturka cały czas 37,1;37,4 niby fajnie ale nie tak do końca.Dydki bolą jak cholera(zawsze przed okresem bolały) brzuch mnie nie boli(często mnie nie bolał aż do pierwszego dnia)ąbsolutna susza nic!zerrrro!!!test za mną jedna krecha z tą temp to tak do końca nie wiem, miałam małe wahania po owulacji( cykl 32 dni) spadła mi do 36.6 później wzrosła i tak od 4 dni mam powyżej 37.Ja już nic z tego nie rozumiemsił mi brakuje nawet na analizowanie tego wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: testowanie: koniec maja 27.05.07, 16:16 Slyszalam, ze taki spadek temp. po owulacji ma miejsce podczas implantacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 09:12 Ani dwóch kresek, ani okresu. Test był w dzień spodziewanej miesiączki (26-go). Co rano budzę się z wrażeniem, że lada moment będzie @ (pobolewa brzuch). Dziś 15 dzień bolących piersi. Mokry śluz i od owulacji libido zamiast spadać jak zawsze, to takie samo wysokie. Przynajmniej sobie użyłam, co moje Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 09:37 Mi to @ zostalo jeszcze kilka dni ale brzuch i piersi mnie bola juz od tygodnia tak jak przed @. Poza tym od tygodnia caly czas mi wilgotno, tak dziwnie. Czekam.... Odpowiedz Link Zgłoś
izetta Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 09:39 witam! moje testowanie również wypada na 31 maja lub 1 czerwca. i jak kazda z nas nie mogę sie doczekać co wyjdzie. juz nawet chciałam w srodę leciec na betę, bo moze wyjdzie. test leży sobie w łazience za lustrem i co rano wyciągam go oglądam i wkładam spowrotem. to jeszcze tylko 4 dni mówię sobie, a potem nie tylko lecz aż 4 dni i znów dół i zniecierpliwienie. qrcze dlaczego to takie denerwujace?! pozdrawiam wszystkie oczekujące i te, które juz znają wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 09:57 Ja tez sie doczekac nie moge!!!! Czekam do piatku... Test kupie dopiero w czwrtek bo jak bym kupila to juz bym nie wytrzymala chyba i zrobila hehe Ja strasznie niecierpliwa jestem!!! Ale raczej nie mam przeczucia Pozdrawiam wszystkie i zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
damianex4 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 10:02 Dziewczyny dzisiaj powinnam dostać @. Mogłabym zrobić test ale nie chcę się nakręcać. Jedynym objawem jaki mam to jest ból prawego jajnika aż mi noga cierpnie. Może jutro zrobie test jak nie przyjdzie @ Odpowiedz Link Zgłoś
toska_30 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 10:54 no damianex4 - nie dość że trzymasz siebie w niepewności to i nas, nie każ nam dłużej czekać ze zniecierpliwieniem czekam na twoje wyniki - mocno trzymam kciukasy. rób tego testa - dziś już nie musi być rano! Odpowiedz Link Zgłoś
metka79 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 12:20 No to zebrałam się na odwagę i piszę Ann2 - u mnie podobnie, jak u Ciebie - też takie 'objawy' - oby nie na @. Testuję w Dzień Dziecka o ile wcześniej nic się nie wydarzy. Pierwszy raz w życiu tak mi się czas wlecze... Odpowiedz Link Zgłoś
damianex4 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 11:09 Wiesz co Toska_30 boje się że znowu okarze się że nic z tego...to nasz 4 cykl starań, pierwsza ciąża i za bardzo nie wiem jak to powinno być Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 16:00 hej dziewczyny ja tez nie moge juz wytrzymac do piatku, testu jeszcze nie kupilam z tego samego powodu co ann2) pewnie tez bym nie wytrzymala! pobolewa mnie lekko brzuch i takie kłucie czuje, no i ten wilgotny śluz. Ala jak juz pisalam to nie wiem czy sama sie nie wkręcam pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie)) Odpowiedz Link Zgłoś
zapomniana1978 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 17:05 Jak przeczytałam Twojego posta, to odzyskałam nadzieję. Spodziewam się jutro okresu, ale dzisiaj tak mnie podbrzusze kuło, że nie mogłam ruszyć się z łóżka. Skoro kłucie to może być to, to niech boli dalej, a okres nie przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 17:19 Magdadd i Metka79 To moze skoro wszystkie trzy mamy podobne objawy to o czyms to swiadczy!! Oby o tym co chcemy A nie ze wkrecilysmy sie tak strasznie Nie moge sie doczekac!!! Ale by bylo super! Nie chce nawet myslec bo caly czas mi sie wydaje ze @ jednak przyjdzie Mnie brzuch to pobolewa tak tylko chwilami za to piersi bardzo! Pozdrawiam wszystkie niecierpliwe! I te cierpliwe tez Odpowiedz Link Zgłoś
damianex4 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 17:49 Jestem załamana. Zrobiłam test, dzisiaj mam termin spodziewanej @. Test wyszedł negatywny chociaz dziwnie jakiś różowy taki a ta druga kreska taka blada wcale nie widoczna. Robiłam test Quick View pierwszy raz zawsze używałam bobo albo amil. Teraz będzie mój 5 cykl starań. Ach.... Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: testowanie: koniec maja 28.05.07, 18:36 Damianex4, nie zalamuj sie! Test powinno sie robic rano! A z tego co czytalam to Ty robilas po poludniu, wiec moze nie byc prawidlowy wynik! Powtorz jutro rano, bo jesli jest blada druga kreska to moze sie okazac ze jutro BEDZIE juz wyrazna!!! Zycze powodzenia i trzymam kciuki! Zrob rano i pisz pozdr!! Odpowiedz Link Zgłoś
damianex4 Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 06:40 Dzieki za miłe słowa. Tak test robiłam koło 17 tej bo nie mogłam wytrzymać zawsze tak jest jak go kupie. @ nadal nie ma ból jajnika jeszcze się utrzymuje. Przespałam wczoraj cały wieczór byłam zmęczona tym myśleniem o ciąży. Postaram się powtórzyć test. Ale najszybciej to jutro rano trzymajcie kciuki i piszcie co u was Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 10:41 Cześć ponieważ jestem nowa to coś o sobie pierwszy miesiąc starań, po ślubie od miesiąca z hakiem i teraz pytanie: mierzę sobie temperaturę (ale tylko mierzę bo z tym śluzem to dla mnie czarna magia) no i zazwyczaj po okresie mam 36,5 36,6 i później już wysoka aż do okresu kiedy znów spada(mierzę już od ok4 miesięcy) a w tym m-cu przed samym podniesieniem się temp.miałam 2x bardzo niską tzn.36,3 czy to może świadczyć o tym że nam sie udało? Jeśli chodzi o tą przyjemną część starań to nie celowaliśmy w płodne tylko szliśmy na żywioł średnio co 1-2 dni Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 15:56 ann2 trzymam kciuki obys miala racje) co do tego ze wszystkie jestesmy w ciązy! ja nadal czekam z testowaniem i wyszukuje coraz to nowe objawy (oj naiwna). Te dni strasznie mi sie dłużą(( jak nigdy! pozdrawiam i trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 19:35 No i kolejny dzien minal! Dawno mi sie czas tak nie dluzyl! Juz coraz blizej do piatku Doczekac sie nie moge! Ale przyznam sie ze brzuch mnie pobolewa jak na @ niestety Odpowiedz Link Zgłoś
umber82 Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 10:52 dziewczyny i któraś już wie że w majowych staraniach zaszła w ciążę??? bo póki co to same jednokreskowce ... Odpowiedz Link Zgłoś
zapomniana1978 Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 12:53 Ja nie tracę wiary Dziś powinnam dostać okres, boli mnie tak już od 2 dni, jakbym miała dostać w każdej chwili, do tego od wczorajszego wieczora śluz taki żółto-różowo-brązowy, ale nie wygląda mi to na krew... Piersi powiększone, ale nie bolą, a zawsze przed okresem bolały. Do tego od tygodnia nie toleruję kawy i często latam siku. Nie wiem, co mam myśleć, bo może być i jedno i drugie. Jak do jutra nie dostanę okresu, to rano zrobię test. Jeden w sobotę wyszedł mi negatywnie... ale był za wcześnie zrobiony. Trzymam kciuki dziewczyny, żebyśmy wszystkie miały wymarzone II )) Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 17:08 Ja sobie dzisiaj zatestowalam ale wynikiem nie jestem zaskoczona. Spodziewany termin @ mam na poczatku czerwca obiecalam sobie,ze najwczesniej testwoac bede 31 maja,ale ten test tak mnie korcil Oczywiscie krecha byla tylko jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
agulka295 Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 17:44 Witam Zapomniana mam identycznie te same objawy...ciekawe czy nam sie uda,przeważnie cykle mam 28 dniowe, dzis 30 dc, za mna jedna kreska ale bylo chyba za wcześnie testowane...,zawsze bolały cycy, a tu zero..nic nie bolą,plus wilgotno o dziwnym kolorze, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomniana1978 Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 18:05 Hmmm... )) Mam nadzieję, że to TO, zwłaszcza, że mam stan podgorączkowy 36,9/37... Ale miałam już chwilę załamania, że to po prostu miesiączka się zaczyna , ale nadal jej nie ma. Czemu nie zrobisz testu teraz? Po terminie miesiączki nie musi być rano. Ja czekam do jutra, bo objadłam się truskawkami i latam do WC co godzinę, a nawet pół. A poza tym ciągle się boję, że okres mi się tak nietypowo zaczyna, więc przeczekam tę noc i jak nadal nie będzie normalnego krwawienia, to zrobię teścior. Już sama nie wiem!!! Jeżeli to nie ciąża, to będę naparwdę wściekła na swój organizm, że mi taką nadzieję dał. Odpowiedz Link Zgłoś
agulka295 Re: testowanie: koniec maja 29.05.07, 18:31 Hej zapomniana właśnie mierzyłam tempe mam 37,2 juz sama nie wiem na co mam liczyć...mam juz dość tego czekania jutro lub w czwartek rano teścior, a ty daj znac co u ciebie wyszlo...pa Odpowiedz Link Zgłoś
zapomniana1978 :(((( 30.05.07, 07:07 Test nad ranem I, teraz okres... Mój organizm dał mi nadzieję i sobie ze mnie zakpił. Cóż, to był pierwszy cykl starań... Teraz wiem, że trzeba wrzucić na luz, koniec czytania w necie o ciąży, forów, szukania symtomów i myśleniatylko o tym. Będę się cieszyć tym, co mam, czyli moim wspaniałym Mężczyzną. Może się uda w tym cyklu, a jak nie, to cóż, mamy jeszcze bardzo dużo czasu Powodzenie życzę i żegnam! Odpowiedz Link Zgłoś
agulka295 Re: :(((( 30.05.07, 08:51 witam...niestety(( u mnie też żadnych złudzen juz nie ma, pozdrawiam wszystkie - trzymajcie sie dzielnie wam sie uda.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baka1baka II kreseczki 30.05.07, 11:58 U mnie wczoraj II kreseczki Wam też tego życze Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: :(((( 30.05.07, 13:48 ja tez odpadam(( dzis od rana lekko roznowe plamienie wiec @ tuz... tuz... Niestety nie tym razem Moze w lipcu sie uda.... A Wam zycze dwoch kreseczek pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign84 Nie traćcie nadziei !! 29.05.07, 11:00 Dziewczyny, nawet po jednej kresce nie traćcie nadziei Mnie przed spodziewaną @ brzuch bolał identycznie jak na okres- w ogóle wszystkie okresowe objawy miałam. Test zrobiłam 4 dni po spodziewanej @ - jedna kreska.. Następny po prawie 2 tyg - jedna kreska ... A wczoraj widziałam pięknie bijące serduszko Głowy do góry Trzymam za was wszystkie kciuki. Jeżeli macie wątpliwości to zróbie betę z krwi..Ona daje 1000000 % pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: testowanie: koniec maja 30.05.07, 15:24 To ja też pomarudzę. Okresu nadal nie ma (4 dni po termnienie @) - piersi i brzuch nadal pobolewają. Wczoraj miałam dwie cienkie nitki brązowano podbarwionego śluzu i już wyciągałam podpaski. Dziś tylko śluz i brzuchol mniej boli. Raz mi się wydaje, że @ będzie za minutę, po chwili, że może to jednak ciąża. Ja na prawdę wolałabym już miesiączkę, trochę smutku, niż ten rollercoster Żaden negatywny test świata nie przekona mnie na 100%, że się nie udało Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: testowanie: koniec maja 30.05.07, 16:03 ann2 moze jeszcze nic straconego! jak przeczytalam twój post to tak sobie pomyslalam ze pewnie tez dostane okresu i koniec z ta nadzieja trzymam za Ciebie kciuki i za inne starajace oby sie jak najszybciej udalo)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 09:08 @ I nie wiadomo kiedy będzie jeszcze kolejna szansa na spróbowanie. Czuję się jakby już nigdy (bo mieszkanie, bo pieniądze). Bo pewnie nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 09:27 U mnie @! Tak czulam A w czerwcu staran nie bedzie. To nic tak sobie pomyslalam, ze poobserwuje w tym miesiacu moj organizm. Zobaczymy jak sie bedzie zachowywal gdy ja sie nie bede wkrecac i denerwowac i myslac ciagle o jednym Pozdrawiam Was goraco i trzymam za Was kciuki!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 16:36 Troche przykro mi sie chwalic gdy tylu dziewczynom sie nie udalo. Obudzilam sie rano,bo chcialo mi sie siku na chwilke tylko zamknelam oczy i przysnilo mi sie od razu,ze zrobilam test i byl pozytywny. Otworzylam oczy,a ja ciagle w lozku,wiec poszlam i zrobilam ten test. Wzielam go ze soba do sypialni i tak sobie jeszcze przysypialam co chwila na niego spogladalam,ale nic nie widzialam. Wlozylam go pod poduszke zeby maz nic nie widzial. Ten skubaniec tak rozlozyl rece ,ze znalazl go pod poduszka popatrzyl na niego i rozlozyl rece w gescie "nic z tego". Kazalam mu poodslaniac okna i zaluzje ,bo juz wstawalismy no i spojrzalam na ten test w normalnym swietle a tam taka bladziocha sie czaila. Nawet gdyby dzisiaj test wyszedl negatywnie nie uwiezylabym w to poniewaz ja czuje ,ze jestem w ciazy. TU ta moja bladziocha mam teraz tylko nadzieje ,ze przetrwa cale 9 miesiecy. img167.imageshack.us/my.php?image=maj2007036jf3.jpg Zycze wszystkim powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 16:39 Zapomnialam dodac,ze jestem w 26 dc. CYkle rozne od 27-30 dni ostatni 36 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
agulka295 Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 17:02 Witam mrs.solis, ja mysle że zaciążyłaś jednak kreseczka jest piekna a skoro ja ją widze to nie masz złudzeń jesteś w ciąży, GRATULKI!! MAMUSIU, u mnie nie było nic na teście zero jakiś złudzeń , zero cienia kreski, no i @, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 17:11 Dziekuje ci bardzo. Ciesze sie bardzo,ze mi sie udalo i to za pierwszym razem tym bardziej ,ze jestem juz po 30 po drugie,ze lekarz zaczal podejrzewac,ze moge miec endometrioze. Rowniez bardzo sie boje, bo jak czlowiek sie naczyta na tym forum o problemach z utrzymaniem ciazy to lepiej byloby mi zyc w niewiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 21:54 mrs.solis! Gratuluje i zycze wszystkiego dobrego!! magdadd, trzymam kciuki za Ciebie i za inne czekajace Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: testowanie: koniec maja 31.05.07, 19:08 Gratuluje dziewczyny!!!! Dla mnie to nie jest wcale blada kreska a dosc wyrażna)) Jeszcze raz gratuluje i trzymam kciuki aby wszytko bylo jak najlepiej)) U mnie okres spóżnia się narazie 1 dzień a test będę robic w sobote jeśli nie przyjdzie okres. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje!!! Bardzo sie ciesze ze Wam sie udalo)) naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
metka79 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 08:24 Mój poranny wynik: 1 krecha i brak @. wrrrrr Niezależnie od tego Gratuluję Serdecznie wszystkim II! Odpowiedz Link Zgłoś
toska_30 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 11:49 ja też dziś rano postanowiłam zrobić test mimo, że termin @ jest w niedziele, I kreska , myślicie że jest jeszcze szansa by w niedziele pojawiła się druga kreseczka? jesoo ale mam doła Odpowiedz Link Zgłoś
damianex4 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 12:21 Dziewczyny ja robiła przed dzień spodziewanej @ i wynik był nie czytelny sama nie wiedziałam czy tam coś jest czt to moje urojenie. Natomiast już 3 dni po był słaba krecha i tak mam II w poniedziałek do lekarza lecę i na betę trzymam za was kciuki a wszystkie objawy miałam na @ Odpowiedz Link Zgłoś
metka79 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 12:39 ja też mam doła ogromnego. Jasne, że jest szansa. Ja się zastanawiam czy nie olać kupowania drugiego testu, a zamiast tego iść na betę. Odpowiedz Link Zgłoś
blibla1 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 12:58 hej! ja już testowanie ma za sobą 22 maja noi oczywiście strzał w dziesiątkę byłam też już na becie żeby sie oczywiście upewnići tak wciąz z męzem nie dowierzamy że bedzie z nami dzidziuś!czy sie staraliśmy no może od stycznia przestalismy uwarzac na cokolwiek.Teraz czuje sie okropnie tzn am ciągle wrazenie że za chwile zemdle jest mi duszno i mam mało siły-tak mi sie przynajmniej wydaje aha i śpię na stojaka gdzie tylko się da!Dziśzrobiłam morfologię wyszło wszystko super-rzadko kiedy taką miałam nie bedąc w ciązy..We wtorek do lekarza i czekanie czekanie czekanie...jeszcze ponad 7 miesiecy Pozdrawiam wszytskie obecne i przyszłe MAMY-ależ to fajnie brzmi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
metka79 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 12:59 no to zaoszczędziłam. Ani jedno niepotrzebne, ani drugie. @ Odpowiedz Link Zgłoś
blibla1 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 13:06 hm...dodam że mi pojawiły sie takie plamienia jak przy okresie trwały jeden dzień i też byłam pewna że to @-z resztą wszystko na to wskazywało a jednak nie....wieć do końca nie trzeba tracić nadzieji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign84 Re: testowanie: koniec maja 01.06.07, 23:15 najlepiej zrób jeszcze jedną betę po 48 godzinach. Do lekarza to po skończonym 6 tygodniu .. Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: testowanie: koniec maja 02.06.07, 14:52 dzis robilam test i wyszedl negatywny a okresu nadal nie ma, poczekam moze do wtorku i powtórze test jesli okres nie nadejdzie. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: testowanie: koniec maja 02.06.07, 16:44 Wlasnie zdarzylo mi sie to wczoraj. Bylam zalamana bo myslalam ,ze to juz koniec,ale temp. mi nie spadla ani wczoraj ani dzisiaj. Powtornie zrobiony test pokazuje,ze beta przyrasta bo kreska jest wyrazniejsza.Jednak ja juz sie tak nie ciesze jak na poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: testowanie: koniec maja 02.06.07, 19:27 mrs.solis twoja krecha jak dla mnie jest dosc wyraźna jak juz pisalam! powinnas myslec pozytywnie)) ja nadal okresu nie mam, teraz to mnie głowa strasznie boli i czuje sie jakbym miala bys przeziebiona test jak co powtórze we wtorek lub środe, a jak nie wyjdzie to dalej starania. pozdrawiam i trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: testowanie: koniec maja 02.06.07, 22:16 Dzieki magda. Dopisalam sie pod postem innej dziewczyny,a chodzilo o to ,ze wczoraj zaczelam krwawic. Jak narazie wygladalo to na jednorazowy incydent teraz to tylko minimalnie plamie dlatego sie boje. Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: testowanie: koniec maja 03.06.07, 12:53 ja niestety dzisiaj dostałam okresu(( wiec starań ciąg dalszy, mrs.solis może powinnas isc do lekarza. czytałam na tym forum ze niektóre dziewczyny tez tak mialy a pozniej okazało sie ze sa w ciąży. ja trzymam kciuki ze wszystko bedzie dobrze. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: testowanie: koniec maja 03.06.07, 13:23 magdadd, szkoda ze u Ciebie tez nic Ale glowa do gory! Przed nami kolejne miasiace.... Trzymam kciuki!! Pewnie sie jeszcze gdzies na forum spotkamy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_271 Re: testowanie: czerwiec 03.06.07, 17:49 kurcze ja się cholernie boję zatestować, niby się nie nastawiam ale w podświadomości jest inaczej - 2 dni po terminie - ile jeszcze mam czekać, moze do czwartku hmmm oczywiście jak @ nie przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: testowanie: czerwiec 03.06.07, 19:22 2 dni po terminie - ile jeszcze mam czekać, moze > do czwartku hmmm oczywiście jak @ nie przyjdzie Przestan juz nas i siebie katowac ta niewiedza ))) Rob test! Uwazam,ze dwa dni po terminie powinno cos wyjsc i nie udawaj,ze sie nie nastawiasz heheheh nikogo tym nie nabierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: testowanie: czerwiec 03.06.07, 21:09 ann2 ja juz zostawilam swój ślad dzis na staraniach czerwcowych czekam tam na Ciebie i oby ten miesiac okazal sie szczesliwy dla Nas) mrs.solis za Ciebie trzymam kciuki aby maj dla Ciebie byl tym miesiacem szczesliwym) aby to byla ciąża! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: testowanie: czerwiec 04.06.07, 10:19 magdadd, ja dopiero bede mogla sie wpisac w lipcowe starania Zycze Ci zeby czerwcowe starani byly dla Ciebie owocne!!! Mi mam nadzieje uda sie w lipcu i spotkamy sie trzymam kciuki i bede zagladac! Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: testowanie: czerwiec 04.06.07, 18:26 Dziekuje magdo. Ja nawet nie watpie,ze to ciaza moje ogromne piersi nie pozwalaja mi watpic jak rowniez trzeci pozytywny test Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_271 Re: testowanie: czerwiec 04.06.07, 19:18 no to chyba zostałam tutaj sama boję się zatestować bo dwa cykle temu robiłam testy właśnie 2 dni po terminie i nie wyszły mi, poszłam na bete i wynosiła 30 um także sama do końca nie wiedziałam co się dzieje za dwa dni dostałam @ to był 34 dc - lekarz stwierdził że nie byłam w ciąży - pytałam skąd ta beta - powiedział że tak się zdarza - cykle mam 28 dniowe także naprawdę boje się nastawiać Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: testowanie: czerwiec 05.06.07, 21:32 jagoda trzymam kciuki aby to tym razem była ciąża, mrs.solis Tobie gratuluje a ann2 za nas trzymam kciuki w czerwcu lub lipcu. Ja teraz zastanaiwam sie czy w czerwcu tez bede starania, bo w lipcu planujemy jechac na wakacje do Tunezji no i jakby sie udalo w czerwcu, to bałabym sie jechac, ze coś może sie stac Intensywnie nad tym myśle a znajomi namawiaja na wakacje, bo dawno razem nie bylismy(oczywiscie o staraniach nic nie wiedza). pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś