agworma 03.06.03, 20:10 Na obrzęki na nogach i nadgarstkach dostałam ten lek, czy brałyście to lekarstwo i z jakim skutkiem, czy bezpieczne? Z góry dziękuję Agnieszka i córeczka (termin 22 lipca) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anifloda Re: Cyclo3Fort Poradźcie!! 04.06.03, 13:32 Ja brałam, tyle że na skurcze łydek )). Pomogło. Chyba jest bezpieczny, bo lekarz mi go polecił, sprzedali bez recepty, a położna na szkole rodzenia też mówiła, że dobry. Podobno zapobiega też żylakom. Agata+Helenka (30 tydzień + 4 dni) Odpowiedz Link Zgłoś
agworma Re: Cyclo3Fort Poradźcie!! 04.06.03, 16:38 Jestem wdzięczna za odpowiedź bo nie wiedziałam czy brać, trochę mnie uspokoiłaś. Gorąco pozdrawiam Ciebie i Agatkę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agworma Re: Cyclo3Fort Poradźcie!! 04.06.03, 16:40 agworma napisała: > Jestem wdzięczna za odpowiedź bo nie wiedziałam czy brać, trochę mnie > uspokoiłaś. Gorąco pozdrawiam Ciebie i Agatkę!!!! Przepraszam Cię ale z pośpiechu napisałam odwrotnie i Helenkę !!!! Oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś