mika_821 21.06.07, 13:57 Witajcie przyszłe mamusie macie pomysły imion zaróno dla chłopczyka jak i dziewczynki na literę "M" będę wdzieczna za kazde sugestie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manuelle Re: Imię na "M" 21.06.07, 14:03 ona: Małgosia, Magdalena, Monika, Marta, Milena, Malwina, Mirka, Michalina... on: Marek, Mietek, Miłosz, Maciek, Melchior(!), Maurycy, Mateusz, Mirek, Muniek, Michał... a czemy tylko na M??? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Imię na "M" 21.06.07, 14:05 Zajrzyj tutaj: wiadomosci.polska.pl/kalendarz/imieniny/list.htm?&lit=M Odpowiedz Link Zgłoś
anecik3 Re: Imię na "M" 21.06.07, 14:19 Marcel ,Mikolaj,Maksymilian(Max) Maja,Manuela,Martyna,Marcelina,Milenka,Marinka,Matylda Odpowiedz Link Zgłoś
mika_821 Re: Imię na "M" 21.06.07, 14:19 Czemu na "M"?Tak z mezem planujemy dac naszej dzidzi moj maz na "M" ja na "M" i nasze malenstwo moze wyda wam sie to smieszne nazwisko tez na "M" i samo tak wyszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Imię na "M" 21.06.07, 14:35 Maria, Martyna, Matrylda, Mirella, Małgosia, Mariola, Monika Maks, Marek, Mariusz, Mateusz, Miłosz, Michał, Mikołaj, a dlaczego na M? jak miłość?? )) Odpowiedz Link Zgłoś
anmroz Re: Imię na "M" 21.06.07, 14:42 Ja mam w domu Marcina i Martynkę, teraz będzie Michał:-} Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Imię na "M" 21.06.07, 15:13 My dajemy na J. Mąż ma imię na J, ja również, córka też i drugie dziecko jak się uda też będzie na J. Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Imię na "M" 22.06.07, 07:45 Jeśli to do mnie to dziękuję. Dziewczynka będzie Julia, chłopiec Janusz lub Jan Odpowiedz Link Zgłoś
anulka25 Re: Imię na "M" 21.06.07, 21:15 ja chcialam nazwac moja corke Maria ale wyszedl chlopiec i bedzie Adam. coz, Maria zostaje na nastepny raz Odpowiedz Link Zgłoś
anangaa Re: Imię na "M" 21.06.07, 22:58 Nasza będzie Monika ( tak jak moja siostra) dla chłopca mieliśmy Maksymilian, ale to może następnym razemStarsza córka ma Laura. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_821 Re: Imię na "M" 22.06.07, 07:30 Wlasnie z mezem myslelismy dac synkowi MIŁOSZ lub MIKOŁAJ a jesli bedzie corcia to .......???? Odpowiedz Link Zgłoś
zaksio Re: Imię na "M" 22.06.07, 08:21 Maja...poprostu szalenie mi się podoba ale ponoc jest teraz moda na Maje...choc czy warto sie tym przejmowac? pozdrawiam - klaudia t. Odpowiedz Link Zgłoś
chillianna Re: Imię na "M" 22.06.07, 22:03 Chłopiec - Milan, dziwczynka - Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
fruzia27 Re: Imię na "M" 22.06.07, 23:27 Moim zdaniem warto - czy chciałabyś być jedną z wielu Maryś, Julek, Weronik czy Wiktorii i żeby za kilkanaście czy kilkadziesiąt lat ludzie kojarzyli Cię z konkretnymi rocznikami? Jak np. Beaty roczniki ok. 1965... Ja w swoim roczniku nie miałam zbyt wielu imienniczek, potem było ich więcej, a wolałabym mieć rzadsze imię. No chyba, że komuś się od lat podoba, ale podążać za modą imion? Bez sensu! Co do imion na M: dziewczęce bardzo podoba mi się Milena czy Martyna (seria przesympatycznych książeczek o Martynce na pewno zachwyciłabym małą Martynkę), na chłopca jak zwykle - brak pomysłu - szczególnie na literę M! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina1115 Re: Imię na "M" 23.06.07, 23:03 ja na M narzeczony na M i nazwiska na SZ więc tez postanowione: dzieciątko imię na M! i w lutym urodziłam kochanego syneczka i jest Mikołajem : a córcia miała być Mają....choc teraz widzę ze same MAJE chodzą i pomyslalam ze jak bedzie corka to bedzie albo Marcelina albo Matylda albo Martyna pozrdwaiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
angelsik Re: Imię na "M" 24.06.07, 15:17 moja koleżanka ma Marikę, Majkę i Marcelka! dzieci piekneeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
marffa2 Re: Imię na "M" 24.06.07, 16:12 no witam!! Mi np. podoba sie bardzo Martynka. Ja sama mam na imie Marta a ojciec mojej fasolki Mateusz i tez sie tak zastanawialam jak dac na imie chcialam zeby dwie pierwsze literki byly jak w naszych imiona Ma... Tobie polecam rowniez Marcelina, Marcel, Malwina tez niczeho sobie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
melani5 Re: Imię na "M" 24.06.07, 18:41 Ja dziewczynke tobym nazwala Marina albo Melisa. A dla chlopca to moze Maksym Odpowiedz Link Zgłoś