jagoda_271 27.06.07, 20:50 czy w 8 tc ciąży piersi magą boleć troszkę mniej, mam wrażenie że trochęp mniej mnie bolą, przeczytałam na innym forum że to objaw poronienia czy tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olina27 Re: piersi ... 27.06.07, 20:54 No i po co czytać takie rzeczy? Każdy organizm inaczej reaguje na ciążę!! Mnie ani w tej ciąż ani w poprzedniej nie bolały i nie myśle, że to źle. Nie stresuj się! Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: piersi ... 27.06.07, 21:18 jagoda przestan czytac to inne forum jak tam takie bajki piszą.. wiem ze kobietę w ciąży można łatwo przestraszyc, takze pamiętaj na przyszłość zeby do tego typu informacji podchodzic z dystansem. A Ty po prostu mozesz inaczej reagowac w ciąży. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kanetka Re: piersi ... 27.06.07, 21:57 to ja dla uspokojenia podam własny przykład: piersi bolały na początku, a potem przestały. urodziłam w terminie zdrową córeczkę trzymaj się! bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: piersi ... 27.06.07, 22:31 Bzdura, każda kobieta ma inne objawy, niektóre w ogóle nie miały bólu piersi, u innych trwał krótko lub z przerwami. Odpowiedz Link Zgłoś
mocpytan Re: piersi ... 28.06.07, 06:17 Mnie tez przestały boleć, gdzieś koło 7-8 tyg. I nie bolą dalej. Inne objawy też ustępują, są dużo słabsze. czekam z niecierpliwością na kolejne usg (w połowie lipca) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_271 Re: piersi ... 28.06.07, 08:06 dzękuję dziewczynki, az sie popłakałam jak te wasze odpowiedzi przeczytałam, chciałam sie zarejestrować dziś to gina, ale może poczekam na swój termin- drugie usg mam 18 lipca a na wakacje wyjeżdżam już w piątek dlatego tak spanikowałam, mąż powiedziała że odetnie internet hmmm moze by miał racje ale jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś