Dodaj do ulubionych

Kilka pytan :)

23.07.07, 00:22
Dziewczyny nie wiem, czy to moje urojenia, brak wiedzy, czy po prostu wielkie
chciejstwo Dzidzi, ale...
W zeszla niedziele mialam owulacje, a dzis poczulam dziwne. delikatne klucie
z prawej strony.Krwawienia nie bylo. Piersi obolale przy dotyku (zblizajaca
sie @?), krwotok z nosa (przemeczenie?)
dziewczyny jak to jest?? Ten bol taki dwa lub trzy razy po okolo minutki.I
taki inny niz na @.
Tak sobie pisze, bo musze sie wygadac, a pragnienie Dzidzi coraz wieksze...no
i to czekanie.
Pocieszcie, prosze, zatroskana przyszla ( mam nadzieje) mame. Pozdrowionka!
Obserwuj wątek
    • nadave Zapomnialam dodac 23.07.07, 00:30
      Mam taki bialy sluz. Nie za duzo go, gesty, a raz troszke ciagnacy. smile
    • agnrek Re: Kilka pytan :) 23.07.07, 10:25
      Mnie też w pierwszym cyklu starań organizm tak oszukiwał, a ciąży nie było. W
      drugim cyklu zadnych objawów i wyskoczyły dwie kreski. Musisz czekać.
    • nadave Re: Kilka pytan :) 23.07.07, 20:08
      Moze ktos jeszcze??
      • apcia1 Re: Kilka pytan :) 23.07.07, 20:14
        ja powinnam teraz dostać @ 25 lipca i również mam nadzieję ,ale jak zwykle
        pewnie @ sie spóżni i przyjdzie ,a dodam że taraz miewam takie lekkie
        ciągnięcie w dole po prawej stronie i nie wiem co otym myśleć ,ale to pwenie te
        pragnienie posiadania dziecka
        • pola_lola Re: Kilka pytan :) 23.07.07, 20:30
          Hej nadave - ja też mam w tym cyklu bardzo dużo takiego białego, mokrego i lekko ciągnącego śluzu -
          takiego ciążowego, mdłości teź mam oraz okrutne zmęczenie. Niestety okazało się że te objawy nic
          nie znaczą ponieważ dzisiaj 28 dc (czyli termin mojej @) wyszła mi jedna kreska a beta hcg robiona w
          czwartek (niestety wyniki miałam dopiero dzisiaj...) oznaczyła - brak ciąży.O ten śluz to nawet pytałam
          dziewczyny z forum NPR bo tam same specjalistki od śluzów i wydzielinsmile ale też powiedziały że to
          niestety nic nie znaczy.A u mnie mimo to że wiem że z ciąży nici to 2 godz. temu musiałam zmieniać
          bielizne tyle tego było... ( w pierwszej ciąży musiałam nosić wkładki). Na 100% nie mam żadnej infekcji.
          Ja już jestem skołowana tymi wszystkimi objawami a to w sumie dopiero pierwszy cykl starań - aź boję
          się myśleć jakie objawy będę miała w przyszłym miesiącusmile))))) Ale za Ciebie trzymam kciuki - mam
          nadzieję że to ciąża i objawy są jak najprawdziwszesmile))) Pozdrawiam serdecznie i życzę Ci powodzeniasmile
          • nadave Re: Kilka pytan :) 23.07.07, 20:37
            Nie dziekuje smile) I Tobie rowniez wszystkiego naj.... i cudnej Fasolki smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka