Dodaj do ulubionych

a jak praca?

01.08.07, 11:15
Obserwuj wątek
    • tunia74 Re: a jak praca? 01.08.07, 11:17
      enter i poszło a ja nie dokończyłam ...
      czy chodzicie do pracy??? mam na myśli pierwsze tyg. ciąży z objawami typu bóle
      w podbrzuszu
      • agnrek Re: a jak praca? 01.08.07, 11:23
        Ja nie pracuję od 7 tygodnia z powodu złego samopoczucia - miałam silne mdłości,
        zawroty głowy. Teraz jestem w 20 tc bliźniaczej, nie dam rady już pracować sad
      • ptys81 Re: a jak praca? 01.08.07, 16:21
        no niestety ja od początku mam straszne mdłości, poza tym miałam krawienia i
        lekarz nakazał leżenie - zwolnienie, możliwe że do końca ciąży...nie wiem, jak
        wysiedze w domu tyle czasu, no ale czego się nie robi dla dobra dzieckasmile
      • zolinkal Re: a jak praca? 02.08.07, 11:57
        Ja nie pracuję od ok.7tc.Plamiłam mimo,że dobrze się czułam.Teraz jestem już w
        30tc.i jest w miarę dobrze.To jest moja 4 ciąża,druga donoszona,więc lekarz
        kazał mi całą ciąże uważać na siebie.Będę do porodu na zwolnieniu.
        [url=www.suwaczek.pl/]https://www.suwaczek.pl/cache/3215bba5b7.png</a>[/url] [url=www.suwaczek.pl/]www.suwaczek.pl/cache/74267e09c1.png" border="0" alt=" www.suwaczek.pl/cache/74267e09c1.png">[/url]
    • panixx Re: a jak praca? 01.08.07, 13:05
      A ja pracuje bez przerw, 13 tc, na szczescie nie mialam silnych mdlosci i w
      ogole wymiotow, senna bylam, ale jakos nie zasnelam przy biurku. Mam nadzieje,
      ze jak najdluzej bede mogla pracowac, bo siedzac w domu chyba bym zwariowala,
      pewnie czytalabym fachowa literature, spedzala jeszcze wiecej czasu na forum i
      zamartwiala sie o malutkie.
      • chani-nr1 Re: a jak praca? 01.08.07, 22:57
        a ja pracuje znowu - po urlopie 3 tygodniowym, a jestem w 30tcsmile i nie
        narzekamsmile w sumei nic mi nie dolega, tylko kręgosłup boli w nocy jak śpię i jak
        wstaję i trochę nogi mi puchną, ale tak to jest ok.
    • reewa Re: a jak praca? 02.08.07, 08:42
      W pierwszej ciąży pracowałam do 6 miesiąca (nie pamiętam dokładnie ile
      tc).Niestety mój pracodawca wiedział,że w niedługim czasie będę się starała o
      drugie dziecko (pierwsze straciłam w 27tc),więc po prostu nie przedłużył mi
      umowy...Więc teraz już mnie roznosi w domu...I od początku siedzę sama w domu....
      ehhh...I mnie roznosi...wink
      Pozdrawiamsmile
      • tunia74 Re: a jak praca? 02.08.07, 10:13
        A ja sie ciesze, ze posiedze w domu ... bede miala wreszcie czas na moje
        zainteresowania, moze wreszcie uda mi sie skonczyc pewien "projekt", juz
        planuje co poczytam, jakie filmy poogladam. No i przeprowadzka mnie czeka za 3
        mies., tak wiec mowym mieszkaniem sie naciesze. No, ale poki co siedze w
        pracy ... pozdrawiam
        • anialit Re: a jak praca? 02.08.07, 10:25
          A ja pracowałam przez 3 miesiące, potem przez miesiąc zamiast na urlopie byłam
          na zwolnieniu (szkoda urlopu), teraz znów jestem w pracy, a jak się za parę
          tygodni "zmęczę" to poproszę gina o kolejne zwolnienie - mój daje bez problemu
          na życzenie pacjentki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka