Dodaj do ulubionych

testujemy 28 października !!!!

• novinka1 Czas sie przeniesc na forum czerwcowki 2008 :))) 22.10.07, 21:26
      Odebralam wyniki bety! Jestem w ciazy! Maz jest w szoku, ja tez nie moge jeszcze
      uwierzyc. To nasz pierwszy cykl staran, mialam kupe roznych problemow -
      hiperprolaktynemia, torbiel na jajniku, ale sie udalo smile
      Oczywiscie ginekolog mnie postraszyla (taka to ona), ale na razie sie niczym nie
      przejmuje smile)) Przesylam Wam fluidki!
      >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
      >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
      >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> smile
      • mimika124 Re: Czas sie przeniesc na forum czerwcowki 2008 : 22.10.07, 21:30
        ale cudowna wiadomość!!!!!!!!!!! brawo, pozdrawiam Cie gorąco i
        zmykaj do czerwcówek 2008 i rezerwuj dla następnych miejsce w
        okresie letnim!!!!!!!! ściskam Ciebie i Fasolkę!i zaszokowanego Tate
        też!
    • lillaj Re: testujemy 28 października !!!! 22.10.07, 21:42
      Dziewczyny dzięki za pocieszające informacje. Cały czas mam plamienia, jutro idę
      do lekarza i może dowiem się na czym stoję i jakie mam szanse.
      Novinka gratuluję i życzę wszystkiego dobrego, trzymam kciuki!
      • biedronka1969 Re: To super nowina Novinko ;-) 22.10.07, 22:55
        Bardzo sie ciesze i serdecznie gratuluje!!!!!!!!!! Lapie Twoje fluidki i mocno
        trzymam az do mojego testowania. Zycze duzo zdrowka Tobie i dzidziusiowi.Niech
        rosnie duzy i tlusciutki wink
        • novinka1 Re: To super nowina Novinko ;-) 22.10.07, 23:41
          Dziekujemy Wam wszystkim bardzo! I trzymamy za Was kciuki!
          • anamabe Re: To super nowina Novinko ;-) 23.10.07, 06:51
            Przylaczam sie do gratulacji Novinka, Lillaj i zycze spokojnych 9 miesiecy!!
            Trzymam kciuki zebvy wszystko bylo w jak najlepszym porzadku.
    • moni.qa1 Novinka! 23.10.07, 07:51
      Gratulacje!! duzo zdrowka, pozdrawiam!
      • novinka1 Re: Novinka! 23.10.07, 08:48
        Dziekuje Ci slicznie i tez trzymam za Ciebie kciuki!
        • mini-mini-1 Re: Novinka! 23.10.07, 14:41
          bardzo się cieszę, że wam się udało za pierwszym razem. gratulacje!!! zdrówka
          zyczę . napisz jaki miałaś wynik bety i który to tydzień jesli możesz novinko.
          • novinka1 Do mini-mini 23.10.07, 17:44
            Hej mini-mini! Wedlug fertilityfriend dzisiaj mija 3 tydzien i piaty dzien
            ciazy, no ale dzidzius ma 2 tygodnie.
            Beta wyszla mi w stanach srednich - 293,5 (ale czytalam ze niektore dziewczyny
            maja liczby dwucyfrowe, wiec ta chyba jest niezla - mojej ginekolog sie bardzo
            podobala.) No i do tego progesteron - 39,57. Mam brac tylko 1 tabletke
            Duphastonu. Pozdrowienia!
            • mini-mini-1 Re: Do mini-mini 24.10.07, 13:12
              dzięki novinko! rośnijcie zdrowo.!!ja chyba nie mam szans, znowu plamienie a to
              dopiero 24dc.
              • novinka1 Re: Do mini-mini 24.10.07, 13:46
                Nie poddawaj sie. A jesli nawet nic nie wyjdzie w tym cyklu, to glowa do gory,
                na pewno uda sie w przyszlym. Ja sie nie nastawialam zupelnie. Myslalam ze to
                dluzej potrwa i sie bedziemy czesciej "przytulac" z mezem. A tu niespodzianka.
                Oczywiscie strasznie sie z niej ciesze, zeby nie bylo wink
                • mini-mini-1 Re:novinka! 24.10.07, 13:52
                  fajna taka niespodzianka! jest jeszcze we mnie promyczek nadziei.ja w tym cyklu
                  próbowałam na testach owu. pozdrawiam cieplutko. kiedy planujesz iść do gina?
                  • novinka1 Re:novinka! 24.10.07, 14:10
                    Ja juz u mojej ginekolog zdazylam byc kilkakrotnie wczesniej - drozdzyce,
                    ostatnio Escherichia i jeszcze torbiel na jajniku. Ona z reszta juz przed
                    wakacjami dala mi spis badan, ktore mam zrobic przed zajsciem w ciaze. Byla caly
                    czas na biezaco w kwestii staran. Umowilam sie z nia na miniony poniedzialek na
                    cytologie. Ale w niedziele wieczorem juz dzwonilam , ze mam 2 kreski. Poki co
                    jeszcze nie zastanawialam sie w ktorym szpitalu bede rodzic (rozsmieszyla mnie -
                    bo to bylo jednym z pierwszych jej pytan.) Na razie wole nie zapeszac tfu tfu.
                    Mam do niej wpasc, jak bede miec wyniki wymazu z pochwy - wtedy zaczniemy
                    leczenie Escherichii. Czyli pewnie spotkam sie z nia w przyszlym tygodniu. wink
                  • novinka1 Dopisek 24.10.07, 14:12
                    NO i w ogole ona czlowieka przynajmniej nie zbywa, mowi ze gdyby cokolwiek sie
                    dzialo, mam zaraz dawac znac i wogole.
                    • mini-mini-1 Re:novinka! 24.10.07, 14:18
                      masz szczęście że trafiłaś do takiej babki. ja jak bylam w ciąży z synem też
                      miałam super lekarkę. kochana jeszcze proszę cię zebyś mi napisała jak sobie
                      ściągnąć tego ładnego frienda.?
                      • moni.qa1 hej dziewczyny 24.10.07, 14:25
                        i ja sie dopisuje, teoretycznie powinnam testowac jutro, bo jutro
                        28dc, z tymze mam 28-31, wiec nie wiem czy nie bedzie za wczesnie,
                        milego dnia
                        • mini-mini-1 Re: hej dziewczyny 24.10.07, 14:31
                          no to chyba powinno już coś wyjść! ja tez bym zatestowała bo do cierpliwych nie
                          należę ale te plamienia pokrzyżowały mi plany. więc czekam i wariuję.
                          • moni.qa1 mini-mini 24.10.07, 14:38
                            hej, ja tez do cierpliwych nie naleze, ale juz tyle razy sie
                            nacielam, ze boje sie rozczarowania. Z drugiej strony po co sie
                            łudzic? na razie nie kupilam jeszcze testu, dam znac na pewno co i
                            jak.
                          • stanleyowa Re: hej dziewczyny 24.10.07, 14:41
                            mi do testowania zostało jeszcze 5 dni i już nie wytrzymuje, ale na
                            szczęście nie mam testu żadnego w domu i do apteki jakoś tak mi nie
                            podrodze, więc może wytrzymamam wink życzę wam tych dwóch kreseczek
                            dziewczyny. powodzenia smile))
                          • novinka1 Mini-mini-1 24.10.07, 14:43
                            Tu masz linka do Ticker Factory:
                            www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
                            Sa rozne tickery, m.in. pokazujace przebieg cyklu, no i te liczace dni maluszka wink
                            • mini-mini-1 Re: novinka! 24.10.07, 15:02
                              wielkie dzięki!
    • sarniaczek7 Re: testujemy 28 października !!!! 24.10.07, 17:43
      no i kolejny miesiąc starań za pasem, @ przyszła niespodziewanie dwa dni
      wcześniej. Płakać mi się chce sad
      • nikka1975 Re: testujemy 28 października !!!! 24.10.07, 18:15
        Uszy do góry, do mnie @ przyszła 5 dni wcześniej i pocieszyłam się następująco:
        krótszy cykl, szybsze kolejne staranka, szybciej kolejna szansa na dzidziusia,
        pomogło? pozdrawiam smile
        • sarniaczek7 Re: testujemy 28 października !!!! 24.10.07, 18:35
          dokładnie tak samo pomyślałam... przynajmniej o 2 dni krótsze oczekiwanie w
          listopadzie.
          Podobno trzeba "wrzucić na luz" i wtedy się udaje. Tylko dlaczego nikt nie mówi,
          jak wyluzować???
          • mini-mini-1 Re: testujemy 28 października !!!! 24.10.07, 18:50
            łatwo mówić trudniej zrobić. druga część cyklu jest znacznie trudniejsza
            przynajmniej dla mnie te schizy czy się udało czy nie- coś potwornego. właśnie
            kupiłam sobie podpaski bo nie miałam - myślałam że nie będą mi już potrzebne.
            pewnie jutro popłynę za wami na forum listopadowe.
            • moni.qa1 mini-mini!!!! 24.10.07, 19:08
              nie pokazuj sie na forum listopadowym, chyba ze goscinnie i w
              odwiedziny! maja byc dwie krechy! trzymam za Ciebie kciuki ( za
              siebie zreszta tez ) wink)))
              • mini-mini-1 Remoni.qa1 24.10.07, 19:34
                trzymaj, trzymaj ja też za nas wszystkie trzymam. modlę się żebym jutro jednak
                nie popłynęła.
            • mimika124 Re: testujemy 28 października !!!! 24.10.07, 21:19
              a mogę prosić byście i za mnie potrzymały, bym jednak nie popłynęła?
              najpierw krwawienie w 11dc, potem w 22dc sie rozpoczęło i w sumie
              dziś juz spokój i zastanawiam się czy ta @ była wcześniej o tydzień
              i taaaaaaaaaka skąpa i bezbolesna , czy wciąż warto mieć
              nadzieję...no dzis popołudniu zrobiłam test - czyli w 25 dc i
              nic...1krecha, aż niemiło!!poczekamy, zobaczymy. testuje teraz
              dopiero 28 o ile nie zawita nieoczekiwany gość. mam nadzieję, że
              moge tu wpadac i marudzić? pozdrawiam. ach, pobolewaja jajniczki-
              ciągnąco...
              • mini-mini-1 Re: testujemy 28 października !!!! 24.10.07, 21:54
                wpadaj i marudź! kciuki trzymamy. ja też czekam do 28,chociaż coś mi się zdaje
                że jutro odpłynę na listopad.
                • mimika124 Re: testujemy 28 października !!!! 24.10.07, 21:57
                  dzięki...ale pewnie i ja popłynę....a jak Twoje plamienia?
                  • mini-mini-1 Re: testujemy 28 października !!!! 24.10.07, 22:23
                    trochę śluzu wcześniej podbarwionego na brązowo, a teraz lekko różowy. sory za
                    dosadność. boli mnie brzuch, ale piersi chyba już nie. wolałabym jutro przespać
                    cały dzień .czuję że jak wstanę to .... jutro idę do pracy więc zaglądnę dopiero
                    wieczorem. właśnie moje dziecko papla mojemu m, ,ze mamusia ciągle siedzi na
                    jakimś forum o dzieciach. kochany synek jest nie pocieszony ze mamusia zajmuje
                    kompa.do jutra.
                    • moni.qa1 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 07:56
                      testowalam dzis.. 1 krecha, @ na razie tez niet, ale specjalnie
                      wielkiej nadziei nie mam, ta franca juz sie pewnie zbliza wielkimi
                      krokami, chyba zaczynam byc bardziej zla niz smutna.
                      • biedronka1969 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 09:04
                        Witam dziewczynki,28-my zbliza sie wielkimi krokami.Ja caly czas
                        cierpliwie czekam i nie zrobie testu wczesniej.Chyba sie zawzielam smile
                        moni.qa1 zawsze jest nadzieja dopoki nie ma @.A moze jednak bylo za
                        wczesnie na test? Nie kazdej wychodzi przed @.Mnie na przyklad
                        wyszlo w poprzedniej ciazy dopiero kilka dni po planowanej @ i to
                        jeszcze byla blada kreska.Takze wszystko jest mozliwe.
                        • stanleyowa Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 09:20
                          i ja się zawzięłam i nie będę wcześniej testować, czekam do 28 a
                          może nawet do 29, no chyba że @ mnie wyprzedzi...co do testowania w
                          dniu planowanej miesiączki to i ja w poprzedniej ciąży tak miałam,
                          że dopiero po tygodniu test wyszedł pozytywnie, nie miewam owulacji
                          idealnie po środku cyklu, tylko tak pod koniec, także nawet gin miał
                          problemy z wyliczeniem porodu i opierał się na pomiarach z usg, a po
                          porodzie i tak powiedział, że córka spokojnie mogła siedzieć w
                          brzuchu jeszcze ze dwa tygodniesmile) Powodzenia życzę wszystkim
                          dziewczynom
                          • stanleyowa Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 09:23
                            miałam Was spytać, czy któraś ma jakiekolwiek objawy, dzieje się z
                            wami coś nienaturalnego?? bo ja nic nie czuję, żadnych bóli,
                            ciągnięć i tym podobnych...
                          • kari34 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 09:26
                            Gratuluję nowym ciężaróeczkom!
                            Ja dzisiaj nie wytrzymałam i mam za swoje, bo oczywiście 1 smutna krecha sad
                            Ale jeszcze 3 dni do @ to może jest jakaś nadzieja. Na razie nie czuję
                            kompletnie nic, ani ciążowo ani okresowo. No zobaczymy. Czuję, że 28 będzie
                            bardzo ciekawy.
                            • kari34 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 09:27
                              Sorki W mi się zjadło w CIężARóWECZKACH smile)
                              • biedronka1969 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 09:40
                                stanleyowa to zupelnie jak u mnie NIC.Zadnych objawow.Moze dzis
                                troche (ale minimalnie) pobolewa mnie brzuch na dole ale moze ja to
                                sobie wmawiam? No wlasnie 28-my bedzie ciekawy,ale powiem Wam,ze mam
                                stracha.Doslownie cykora.To glupie,bo co ma byc,to bedzie,ale...
                                Aha i jeszcze pojawilo mi sie duzo syfkow na czole,ale to raczej
                                objaw na @ chyba sad
                                • stanleyowa Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 09:41
                                  z tymi "syfkami" to niekoniecznie na @. Oby się nam udało w tym
                                  miesiącusmile
                                  • kari34 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 09:52
                                    Jejku, ja też mam jakieś ogromne "syfki" na czole. Nigdy tak nie miałam. Czyżby
                                    czyżyk wink
                                    • moni.qa1 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 10:04
                                      a mnie boli brzuch od tygodnia, czasami bardzo mocno, a wczoraj tak
                                      mnie zabolaly piersi, ze az sie zgielam w pol. Od kilku dni
                                      regularnie tez budze sie w nocy, syfkow mam pare na plecach. dzis 1
                                      krecha.
                                      • biedronka1969 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 14:06
                                        ha,ha,ha my to chyba swiksujemy,ale syfki na plecach to miala
                                        Grochalcia i jest w ciazy wink
                                        A jeszcze dziwniejszy objaw u mnie (oczywiscie nie wiadomo na co) to
                                        ostry bol brzucha przy kichnieciu.Nigdy tak nie mialam i nawet sie
                                        wystraszylam,bo to byl bol jakby skurcz.Jednorazowo i nadal nic crying
                                        dziwne?????? Oby do 28-go bo jak tak dalej pojdzie to wyladuje w
                                        wariatkowie wink)
                                        • novinka1 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 16:40
                                          No mnie sie pojawily syfki w rowku miedzy piersiami - dawno nie mialam. I co? I
                                          ciaza smile
    • lena1711 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 17:44
      Czesc dziewczyny. Wlasnie dzisiaj przypadał mój dzień testowania i
      pojawila sie blada druga kreseczka. Jestem w strasznym szoku, serce
      bije mi jak szalone chociaz to bedzie moja trzecia ciaza. Pierwsza
      poronilam a z drugiej mam wspaniala 2 letnia coreczke. To byl nasz
      pierwszy cykl staran. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie te przed
      testowaniem i po testowaniu.
      • novinka1 Gratulacje! 25.10.07, 18:06
        No to super! Wielkie gratulacje! smile))
        • saybook Re: Gratulacje! 25.10.07, 18:09
          I ja przylaczam sie do gratulacji !!! Super smile Zycze spokojnych i
          zdrowych 9 miesiecy smile
    • pinia.1 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 18:40
      Dziewczyny kochane!!! Nie dotrwałam do 28 października bo
      wyprzedziła mnie dziś ta niechciana @. Ale mi smutno sad Trzymam za
      was kciuki może dla was październik będzie szczęśliwszy.
      • mini-mini-1 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 19:24
        cześć sfiksowane babeczki, myślałam ,że jak tu zaglądnę po pracy to będzie się
        roiło od 2 kreseczek. atu jakieś @@@@@@. oczywiście gratuluję zaciążonym i mam
        pytanie: jak to zrobić?
        • biedronka1969 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 21:21
          Oczywiscie wielkie gratulacje lena i zycze zdrowka,zdrowka,zdrowka!
          pinia bardzo mi przykro,bo wiem jakie to uczucie.Ja w tamtym cyklu tak bardzo
          liczylam,ze zrobie test (nawet gdyby byla 1 krecha),moj Mis kupil az dwa,a rano
          zamiast testu krew mnie zalala.To bylo starszne.Musialam isc do pracy i cala
          droge (jade 50min) ryczalam jak bobr.Dlatego w tym cyklu nie nastawiam sie,a
          raczej nie wyciagam testow az do dnia @.Ale juz czuje,ze zaraz przyjdzie,bo
          zaczal mnie bolec brzuch i ogolnie zle sie czuje dokladnie jak co miesiac sad(
          Takze chyba razem zaczniemy nowy cykl.
        • mimika124 już nie zatestuję:(( 25.10.07, 21:22
          hej, miałam testować z Wami-nie zdążę. @ przyszła w 26 dc, po tych
          wszystkich plamieniach itd. trudno, ale troche mi przykro. dziękuję,
          że mogłam tu być. ach, ale reszta niech się @ - nie daje !!!!
    • lillaj Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 21:39
      Gratulacje Lena. Cieszę się, że do nas dołączyłaś. U mnie już wszystko w
      porządku, wreszcie od dwóch dni nie plamię, nic mnie nie boli i mam w normie
      badania (beta i progesteron).Wizytę u gina mam dopiero we wtorek, ale już widzę
      w widełkach, że chyba wszystko OK.
      Novinka my to chyba w tym samym czasie? Pozdrawiam
      • novinka1 Do lillaj 25.10.07, 21:43
        Na to wyglada smile Ciesze sie, ze masz wszystkie badania OK. Boje sie tego
        pierwszego USG (lekarka wyznaczyla mi je na 6-7 listopada. ide 6.) Naczytalam
        sie tu roznych rzeczy i juz panikuje sad No ale trzymajmy kciuki. smile Tak samo
        panikowalam, ze szybko nie zajde w ciaze, a tu prosze - pierwsze staranka i
        zaskoczylo!
        Pozdrowienia! smile
      • nansiija Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 22:38
        No to i ja cos napisze. Powinnam testowac w sobote i nie
        wytrzymalam. Zrobilam test dzisiaj rano i ku mojemu wielkiemu
        zdziwieniu, po 30 skeundach (nawet nie musialam czekac 2 minut)
        pokazal sie druga kreska wink))))) Juz bylma u lekarza i zrobilma
        podtawowe hormony oraz oczywiscie HCG - wyniki jutro. Ale co
        najwazniejsze w gabinecie mialam znowu robiony test z moczu, i znowu
        POZYTYWNY nawet po poludniu wink))))))
        Nadal nie wierze, ale jestem dobrej mysli. To nasz drugi cykl
        staran, a pol roku temu stracilam 6 tygodniowa ciaze. Wiec teraz
        nastawiam sie pozytywnie, hahahahahahaha
        • mimika124 Re: Nansija 25.10.07, 22:45
          to piękna wiadomość. cieszę się i gratuluję. trzymam kciuki za
          Ciebie i Twoja Fasolkę...ale miło, że październik taki szczęśliwy!
          • stanleyowa Gratulacje 26.10.07, 09:48
            Ależ Dziewczyny jaki wysyp dwóch kreseczek!!! Fantastycznie.
            Gratuluję Wam i zyczę spokojnych 9 miesięcy smile))
            Ja ze swoim testowaniem jeszcze poczekam o ile zdołam wytrzymać,
            chociaz od wczoraj pobolewał mnie brzuch i plecy, ale takie objawy
            to ja zwykle ma drugiego dnia @, kiedy jest jej najwięcej, także nie
            wiem czy jest jeszcze nadzieja czy nie? Pozdrawiam
    • lillaj Novinka 26.10.07, 09:46
      Też się boję. Usg mam 9.11, ale postanowiłam, że nie będę nic czytać
      (średnio mi to wychodzi - już dzisiaj od rana czytam o ciąży
      biochemicznej). Sama widzisz - szaleństwo. Dochodzę do wniosku, że
      czasem lepiej mniej wiedzieć niż za dużo. Staram się cieszyć i nie
      przejmować, ale taki mam już charakter, że martwię się na zapas.
      Byle do grudnia. Martwi mnie to, że nie odczuwam bólu piersi, nie
      mam mdłości, ani niechęci do kawy. Czuję się zupełnie normalnie. A
      jak jest u Ciebie?
      • saybook test 26.10.07, 10:05
        Witam was z rana i zrobilam...pojawila sie druga kreseczka w ciagu
        kilkunastu sekund !!szok!Jestem w ciazy!!!Nie dociera to do mnie
        jeszcze,ale jestem najszczesliwsza osoba na swiecie!!!
        • novinka1 Do saybook i lillay 26.10.07, 10:34
          To popierwsze gratulacje! smile
          A do lillay. Ja tez jestem taka panikara. Piersi mnie bola- jak dotykam no i jak
          spie, czesto musze sie przekrecac. Ale nie mam odruchow wymiotnych. - ale ponoc
          to akurat nie jest element rozstrzygajacy. Przeciwnie, szybciej robie sie
          glodna. No i widze, ze czesciej chce mi sie pic. Trzeba byc optymistka!
          Trzymajmy sie razem smile Ja tak sie zastanawiam, czy ten 6 listopada to nie za
          wczesnie... sad
          • biedronka1969 Re: gratulacje! 26.10.07, 10:42
            wszystkim zaciazonym gratuluje i prosze o instrukcje: jak to
            zrobilyscie? wink)
            Oczywiscie ciesze sie bardzo i zycze Wam spokojnych 9 m-cy i dbajcie
            o siebie i maluszki.
            • stanleyowa Re: gratulacje! 26.10.07, 11:07
              Z tym piciem na poczatku ciążu, to potwierdzam też tak miałamsmile
              wypijałam hektolitry, za to jeść mi się nie chciało i czułam mdłości
              na sam zapach z lodówki, ale nie wymiotowałam:0 Gratulacje jeszcze
              raz dla Was wszystkich
          • lena1711 Re: Do saybook i lillay 27.10.07, 19:43
            Novinko, ja tez w poprzedniej ciązy nie moglam sie doczekac objawow
            typowo ciążowych. Mdlosci i wrazliwosc na zapachy zaczely sie u mnie
            rowno z 6 tc i trwaly non stop przez kolejne 9 tygodni. Ja osobiscie
            mam nadzieje, ze w tej ciazy sie ich nie doczekam.
    • aga-k-k Re: testujemy 28 października !!!! 26.10.07, 13:31
      no dziewczyny ja odpadam z testowania, dziś dostałam @. Jestem
      wkurzona. No trudno, odpuszczam narazie staranka do czerwca. Życze
      wszystkim dwóch kreseczek. Pozdrawiam.
      • mini-mini-1 Re: testujemy 28 października !!!! 26.10.07, 13:59
        kochane zafasolkowane mamusie GRATULACJE!!! życzę zdrowych i pięknych dzieciaczków!
      • anamabe Re: testujemy 28 października !!!! 26.10.07, 14:07
        Saybook, nansiija i lena, serdecznie Wam gratuluje i zycze spokojnej ciazy.
        Glowy do gory musi byc dobrze!!!

Pinia, Mimika i Aga-k-k...przykro mi, ze dla Was pazdziernik nie okazal sie tak
        laskawy i trzymam kciuki, zeby kolejne staranka sie powiodly.smile)

Ja ciagle jeszcze nic nie wiem. Godzina zero juz wybila, bo okres mialam dostac
        dzisiaj i jak na razie nic...Brzuch mnie pobolewa od kilku dni, ale nie jakos
        drastycznie. I juz sama nie wiem... we wtorek sie zlamalam i zrobilam pre-test,
        ktory oczywisice wyszedl negatywnie...Korci mnie zeby moze jeszcze dzisiaj
        sprobowac, ale chyba wytrzymam do jutra. Najbardziej boje sie nie tego, ze sie
        nie udalo bo to nasz pierwszy cykl tylko tego, ze ani nie przyjdzie @, ani test
        nie wyjdzie pozytywnie...Ten wtorkowy kubel zimnej wody na chwile ostudzil moje
        checi testowania. I nawet juz planowalam odczekac jeszcze tydzien, bo juz samam
        nie wiem czy mi sie wszystko nie poprzesuwalo, ale oczywiscie co chwile drecza
        mnie jakies "dziwne" "nowe" objawy ktorch oczywiscie nigdy wczesniej nie mialam
        i miekne...Pewnie kupie po pracy test (dwa od razu...) smile). Pozdrwiam
        serdecznie...i trzymam kciuki za testujace !!
        • pinia.1 Re: testujemy 28 października !!!! 27.10.07, 00:42
          Dziewczyny!!!! Ten październik to totalnie nieszczęsliwy miesiąc.
          Wczoraj przyszła @ a dziś mój mąż został zwolniony z pracy , tak po
          prostu o 15.30 polożono mu na biurku wypowiedzenie i kazano iść na
          urlop zalegly i jedyne co uslyszał to przykro nam ale redukcja
          stanowisk itp . Łzy mi płyną same do oczu. Ciężko będzie się nam
          utrzymać z jednej pensji a marzenia o dziecku co raz większe..... sad
          ale doła zalapałam..... a mój mąż jeszcze większego nawet nie wiem
          jak go pocieszyć sad
          • mimika124 Re: Pinia 27.10.07, 10:28
            przykro mi z takiego obrotu sytuacji Piniu. Twój mąż to na pewno
            wspaniały facet i szybciutko znajdzie pracę-pewnie lepszą i
            ciekawszą - czego wam życzę. a Tobie życzę by @ szybko się skończyła
            i byście mogli zacząć nowe starania a może juz do tego czasu jakaś
            praca sie trafi. wiem, że nie leży na ulicy oferta pracy i trudno
            czegoś pposzukać z dnia na dzień ale trzymam kciuki by się Wam
            ładnie ułożyło Piniu.
    • lillaj Pinia 27.10.07, 10:44
      Pinia zgadzam się z Mimiką. Z pracą jest teraz znacznie łatwiej niż kilka lat
      temu. Wszystko się ułoży. Pozdrawiam Cię cieplutko.
      • biedronka1969 Re: Pinia 27.10.07, 19:28
        Jak sie czujesz? Mam nadzieje,ze juz lepiej.Nie martw sie.Ja wiem,ze pierwszy
        dzien po takiej wiadomosci jest przykro a kilka nastepnych to taka niemoc i
        zalamanie,ale naprawde nie jest tak zle teraz na rynku pracy i zobaczysz,ze
        bedzie dobrze.Jeszcze moze sie okazac,ze maz znajdzie cos lepszego i nawet sie
        okaze,ze dobrze,ze tak sie stalo.Czasem tak jest,ze nie ma tego zlego,co by na
        dobre nie wyszlo.A dzidzi tez bedzie!! zawsze raz sie jest na wozie a raz pod
        wozem.Nigdy nie jest caly czas zle.Glowka do gory,mysl pozytywnie.
        • mini-mini-1 Re: Pinia 28.10.07, 10:50
          wiem, że trudno pocieszyć w takiej sytuacji, sama nie wiem jak bym sie
          zachowała.wierzę że bedzie dobrze i mąż znajdzie szybko,interesującą go
          pracę.mam znajomego, który znalazł się w takiej samej sytuacji. od tamtej pory 3
          razy zmieniał pracę i twierdzi że to wyszło tylko na dobre, każda go nauczyła
          czegoś innego. 3 miesiące szukał aż znalazł , tyle że w innym mieście,
          przeprowadzili się 300 km od miejsca dotychczasowego zamieszkania. są szczęśliwi
          mają 6 miesięczne dziecko. wszystko im się super poukładało.Tobie i Twojemu M
          życzę POWODZENIA. zobaczysz będzie dobrze, trzeba w to wierzyć!
    • kropelka.k Jak tam testowanie? :) 28.10.07, 12:46
      Cześć Dziewczynysmile Dziś 28 i co?? Żadna nie chce się pochwalić teścikiem? Czy
      wszystkie się wystraszyłyście testowania tak jak ja wink Bo ja to chyba jeszcze do
      jutra poczekam...
      Trzymam kciuki za Wasze teściki!! Z podwójnymi kreseczkami oczywiście! smile
      • marghot Re: Jak tam testowanie? :) 29.10.07, 07:58
        mnie juz kłuje przedokresowo (spodziewana @ właśnie dziś).
        Zdecydowałam się nie testować....co ma byc to będzie.W tym cyklu
        (pierwszy mierzony), skok temperatury w górę, zanotowałam dopiero
        ok. 18dc przy 25 dniowych cyklach. Szanse marne sad
        • biedronka1969 Re: Jak tam testowanie? :) 29.10.07, 08:23
          Ja nawet nie zdazylam sad
          Wczoraj plamienie,dzis poplynelam...Chyba tez musze zaczac mierzyc
          tempke,ale nie mam o tym pojecia.Moze kupie tez testy owu?
          A tak na marginesie,to mam takiego dola,ze i tak czuje,ze to
          wszystko nic nie da sad
          • kari34 Re: Jak tam testowanie? :) 29.10.07, 08:28
            W sobotę jedna kreska w niedzielę rano @ sad((((((((
            Dobrze, że chociaż cykle mam regularne, jak w zegarku. Powodzenia dziewczynki.
            • anamabe Re: Jak tam testowanie? :) 29.10.07, 08:37
              Czesc dziewczynki!! Przykro mi ze czesc juz wie napewno, ze w tym cyklu sie nie
              udalo (pinia, biedronka)...sad( Mowiac szczerze, troszke Wam zazdroszcze, bo
              przynajmniej wiecie i mozecie przygotowywac sie do nastepnych staranek. Ja
              oczywisicie nic nie wiem dzisiaj jest 32 dc, pre-test w 26 dc i wczorajszy test
              negatywne, @ ani widu ani slychu...Z jednej strony nadzieja jest, a z drugiej
              strony tak sobie mysle, ze pewnie mi sie wszystko przesunelo, my nie trafilismy
              i tylko musze dluzej czekac az ta @ przyjedzie. Z to wy bedziecie juz w trakcie
              kolejnych staranek sad...No coz czekam dalej do konca tygodnia, nastepny test nie
              wczesniej niz w niedziele o ile @ nie przyjdzie wczesniej.

P/S. Pinia bardzo jest mi przykro z powodu Twojego meza, ale tak jak moje
              poprzedniczki wierze, ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo..Napewno
              znajdzie duzo lepsza prace, a wasze kolejne starankja beda owocne. Pozdrawiam
              serdecznie
            • kropelka.k Re: Jak tam testowanie? :) 29.10.07, 08:38
              sad( Szkoda ale nie trać nadziei napewno następnym razem się uda! Ja
              pewnie też przeniosę się na "listopad"
              Nie mam regularnych cyklów niestety więc nawet nie wiem kiedy
              testować jakby co.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka