novinka1 Czas sie przeniesc na forum czerwcowki 2008 :))) 22.10.07, 21:26 Odebralam wyniki bety! Jestem w ciazy! Maz jest w szoku, ja tez nie moge jeszcze uwierzyc. To nasz pierwszy cykl staran, mialam kupe roznych problemow - hiperprolaktynemia, torbiel na jajniku, ale sie udalo Oczywiscie ginekolog mnie postraszyla (taka to ona), ale na razie sie niczym nie przejmuje )) Przesylam Wam fluidki! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Czas sie przeniesc na forum czerwcowki 2008 : 22.10.07, 21:30 ale cudowna wiadomość!!!!!!!!!!! brawo, pozdrawiam Cie gorąco i zmykaj do czerwcówek 2008 i rezerwuj dla następnych miejsce w okresie letnim!!!!!!!! ściskam Ciebie i Fasolkę!i zaszokowanego Tate też! Odpowiedz Link Zgłoś
lillaj Re: testujemy 28 października !!!! 22.10.07, 21:42 Dziewczyny dzięki za pocieszające informacje. Cały czas mam plamienia, jutro idę do lekarza i może dowiem się na czym stoję i jakie mam szanse. Novinka gratuluję i życzę wszystkiego dobrego, trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: To super nowina Novinko ;-) 22.10.07, 22:55 Bardzo sie ciesze i serdecznie gratuluje!!!!!!!!!! Lapie Twoje fluidki i mocno trzymam az do mojego testowania. Zycze duzo zdrowka Tobie i dzidziusiowi.Niech rosnie duzy i tlusciutki Odpowiedz Link Zgłoś
novinka1 Re: To super nowina Novinko ;-) 22.10.07, 23:41 Dziekujemy Wam wszystkim bardzo! I trzymamy za Was kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: To super nowina Novinko ;-) 23.10.07, 06:51 Przylaczam sie do gratulacji Novinka, Lillaj i zycze spokojnych 9 miesiecy!! Trzymam kciuki zebvy wszystko bylo w jak najlepszym porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
novinka1 Re: Novinka! 23.10.07, 08:48 Dziekuje Ci slicznie i tez trzymam za Ciebie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Novinka! 23.10.07, 14:41 bardzo się cieszę, że wam się udało za pierwszym razem. gratulacje!!! zdrówka zyczę . napisz jaki miałaś wynik bety i który to tydzień jesli możesz novinko. Odpowiedz Link Zgłoś
novinka1 Do mini-mini 23.10.07, 17:44 Hej mini-mini! Wedlug fertilityfriend dzisiaj mija 3 tydzien i piaty dzien ciazy, no ale dzidzius ma 2 tygodnie. Beta wyszla mi w stanach srednich - 293,5 (ale czytalam ze niektore dziewczyny maja liczby dwucyfrowe, wiec ta chyba jest niezla - mojej ginekolog sie bardzo podobala.) No i do tego progesteron - 39,57. Mam brac tylko 1 tabletke Duphastonu. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Do mini-mini 24.10.07, 13:12 dzięki novinko! rośnijcie zdrowo.!!ja chyba nie mam szans, znowu plamienie a to dopiero 24dc. Odpowiedz Link Zgłoś
novinka1 Re: Do mini-mini 24.10.07, 13:46 Nie poddawaj sie. A jesli nawet nic nie wyjdzie w tym cyklu, to glowa do gory, na pewno uda sie w przyszlym. Ja sie nie nastawialam zupelnie. Myslalam ze to dluzej potrwa i sie bedziemy czesciej "przytulac" z mezem. A tu niespodzianka. Oczywiscie strasznie sie z niej ciesze, zeby nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re:novinka! 24.10.07, 13:52 fajna taka niespodzianka! jest jeszcze we mnie promyczek nadziei.ja w tym cyklu próbowałam na testach owu. pozdrawiam cieplutko. kiedy planujesz iść do gina? Odpowiedz Link Zgłoś
novinka1 Re:novinka! 24.10.07, 14:10 Ja juz u mojej ginekolog zdazylam byc kilkakrotnie wczesniej - drozdzyce, ostatnio Escherichia i jeszcze torbiel na jajniku. Ona z reszta juz przed wakacjami dala mi spis badan, ktore mam zrobic przed zajsciem w ciaze. Byla caly czas na biezaco w kwestii staran. Umowilam sie z nia na miniony poniedzialek na cytologie. Ale w niedziele wieczorem juz dzwonilam , ze mam 2 kreski. Poki co jeszcze nie zastanawialam sie w ktorym szpitalu bede rodzic (rozsmieszyla mnie - bo to bylo jednym z pierwszych jej pytan.) Na razie wole nie zapeszac tfu tfu. Mam do niej wpasc, jak bede miec wyniki wymazu z pochwy - wtedy zaczniemy leczenie Escherichii. Czyli pewnie spotkam sie z nia w przyszlym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
novinka1 Dopisek 24.10.07, 14:12 NO i w ogole ona czlowieka przynajmniej nie zbywa, mowi ze gdyby cokolwiek sie dzialo, mam zaraz dawac znac i wogole. Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re:novinka! 24.10.07, 14:18 masz szczęście że trafiłaś do takiej babki. ja jak bylam w ciąży z synem też miałam super lekarkę. kochana jeszcze proszę cię zebyś mi napisała jak sobie ściągnąć tego ładnego frienda.? Odpowiedz Link Zgłoś
moni.qa1 hej dziewczyny 24.10.07, 14:25 i ja sie dopisuje, teoretycznie powinnam testowac jutro, bo jutro 28dc, z tymze mam 28-31, wiec nie wiem czy nie bedzie za wczesnie, milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: hej dziewczyny 24.10.07, 14:31 no to chyba powinno już coś wyjść! ja tez bym zatestowała bo do cierpliwych nie należę ale te plamienia pokrzyżowały mi plany. więc czekam i wariuję. Odpowiedz Link Zgłoś
moni.qa1 mini-mini 24.10.07, 14:38 hej, ja tez do cierpliwych nie naleze, ale juz tyle razy sie nacielam, ze boje sie rozczarowania. Z drugiej strony po co sie łudzic? na razie nie kupilam jeszcze testu, dam znac na pewno co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
stanleyowa Re: hej dziewczyny 24.10.07, 14:41 mi do testowania zostało jeszcze 5 dni i już nie wytrzymuje, ale na szczęście nie mam testu żadnego w domu i do apteki jakoś tak mi nie podrodze, więc może wytrzymamam życzę wam tych dwóch kreseczek dziewczyny. powodzenia )) Odpowiedz Link Zgłoś
novinka1 Mini-mini-1 24.10.07, 14:43 Tu masz linka do Ticker Factory: www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php Sa rozne tickery, m.in. pokazujace przebieg cyklu, no i te liczace dni maluszka Odpowiedz Link Zgłoś
sarniaczek7 Re: testujemy 28 października !!!! 24.10.07, 17:43 no i kolejny miesiąc starań za pasem, @ przyszła niespodziewanie dwa dni wcześniej. Płakać mi się chce Odpowiedz Link Zgłoś
nikka1975 Re: testujemy 28 października !!!! 24.10.07, 18:15 Uszy do góry, do mnie @ przyszła 5 dni wcześniej i pocieszyłam się następująco: krótszy cykl, szybsze kolejne staranka, szybciej kolejna szansa na dzidziusia, pomogło? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sarniaczek7 Re: testujemy 28 października !!!! 24.10.07, 18:35 dokładnie tak samo pomyślałam... przynajmniej o 2 dni krótsze oczekiwanie w listopadzie. Podobno trzeba "wrzucić na luz" i wtedy się udaje. Tylko dlaczego nikt nie mówi, jak wyluzować??? Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: testujemy 28 października !!!! 24.10.07, 18:50 łatwo mówić trudniej zrobić. druga część cyklu jest znacznie trudniejsza przynajmniej dla mnie te schizy czy się udało czy nie- coś potwornego. właśnie kupiłam sobie podpaski bo nie miałam - myślałam że nie będą mi już potrzebne. pewnie jutro popłynę za wami na forum listopadowe. Odpowiedz Link Zgłoś
moni.qa1 mini-mini!!!! 24.10.07, 19:08 nie pokazuj sie na forum listopadowym, chyba ze goscinnie i w odwiedziny! maja byc dwie krechy! trzymam za Ciebie kciuki ( za siebie zreszta tez ) ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Remoni.qa1 24.10.07, 19:34 trzymaj, trzymaj ja też za nas wszystkie trzymam. modlę się żebym jutro jednak nie popłynęła. Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: testujemy 28 października !!!! 24.10.07, 21:19 a mogę prosić byście i za mnie potrzymały, bym jednak nie popłynęła? najpierw krwawienie w 11dc, potem w 22dc sie rozpoczęło i w sumie dziś juz spokój i zastanawiam się czy ta @ była wcześniej o tydzień i taaaaaaaaaka skąpa i bezbolesna , czy wciąż warto mieć nadzieję...no dzis popołudniu zrobiłam test - czyli w 25 dc i nic...1krecha, aż niemiło!!poczekamy, zobaczymy. testuje teraz dopiero 28 o ile nie zawita nieoczekiwany gość. mam nadzieję, że moge tu wpadac i marudzić? pozdrawiam. ach, pobolewaja jajniczki- ciągnąco... Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: testujemy 28 października !!!! 24.10.07, 21:54 wpadaj i marudź! kciuki trzymamy. ja też czekam do 28,chociaż coś mi się zdaje że jutro odpłynę na listopad. Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: testujemy 28 października !!!! 24.10.07, 21:57 dzięki...ale pewnie i ja popłynę....a jak Twoje plamienia? Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: testujemy 28 października !!!! 24.10.07, 22:23 trochę śluzu wcześniej podbarwionego na brązowo, a teraz lekko różowy. sory za dosadność. boli mnie brzuch, ale piersi chyba już nie. wolałabym jutro przespać cały dzień .czuję że jak wstanę to .... jutro idę do pracy więc zaglądnę dopiero wieczorem. właśnie moje dziecko papla mojemu m, ,ze mamusia ciągle siedzi na jakimś forum o dzieciach. kochany synek jest nie pocieszony ze mamusia zajmuje kompa.do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
moni.qa1 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 07:56 testowalam dzis.. 1 krecha, @ na razie tez niet, ale specjalnie wielkiej nadziei nie mam, ta franca juz sie pewnie zbliza wielkimi krokami, chyba zaczynam byc bardziej zla niz smutna. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 09:04 Witam dziewczynki,28-my zbliza sie wielkimi krokami.Ja caly czas cierpliwie czekam i nie zrobie testu wczesniej.Chyba sie zawzielam moni.qa1 zawsze jest nadzieja dopoki nie ma @.A moze jednak bylo za wczesnie na test? Nie kazdej wychodzi przed @.Mnie na przyklad wyszlo w poprzedniej ciazy dopiero kilka dni po planowanej @ i to jeszcze byla blada kreska.Takze wszystko jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
stanleyowa Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 09:20 i ja się zawzięłam i nie będę wcześniej testować, czekam do 28 a może nawet do 29, no chyba że @ mnie wyprzedzi...co do testowania w dniu planowanej miesiączki to i ja w poprzedniej ciąży tak miałam, że dopiero po tygodniu test wyszedł pozytywnie, nie miewam owulacji idealnie po środku cyklu, tylko tak pod koniec, także nawet gin miał problemy z wyliczeniem porodu i opierał się na pomiarach z usg, a po porodzie i tak powiedział, że córka spokojnie mogła siedzieć w brzuchu jeszcze ze dwa tygodnie) Powodzenia życzę wszystkim dziewczynom Odpowiedz Link Zgłoś
stanleyowa Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 09:23 miałam Was spytać, czy któraś ma jakiekolwiek objawy, dzieje się z wami coś nienaturalnego?? bo ja nic nie czuję, żadnych bóli, ciągnięć i tym podobnych... Odpowiedz Link Zgłoś
kari34 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 09:26 Gratuluję nowym ciężaróeczkom! Ja dzisiaj nie wytrzymałam i mam za swoje, bo oczywiście 1 smutna krecha Ale jeszcze 3 dni do @ to może jest jakaś nadzieja. Na razie nie czuję kompletnie nic, ani ciążowo ani okresowo. No zobaczymy. Czuję, że 28 będzie bardzo ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kari34 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 09:27 Sorki W mi się zjadło w CIężARóWECZKACH ) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 09:40 stanleyowa to zupelnie jak u mnie NIC.Zadnych objawow.Moze dzis troche (ale minimalnie) pobolewa mnie brzuch na dole ale moze ja to sobie wmawiam? No wlasnie 28-my bedzie ciekawy,ale powiem Wam,ze mam stracha.Doslownie cykora.To glupie,bo co ma byc,to bedzie,ale... Aha i jeszcze pojawilo mi sie duzo syfkow na czole,ale to raczej objaw na @ chyba Odpowiedz Link Zgłoś
stanleyowa Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 09:41 z tymi "syfkami" to niekoniecznie na @. Oby się nam udało w tym miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś
kari34 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 09:52 Jejku, ja też mam jakieś ogromne "syfki" na czole. Nigdy tak nie miałam. Czyżby czyżyk Odpowiedz Link Zgłoś
moni.qa1 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 10:04 a mnie boli brzuch od tygodnia, czasami bardzo mocno, a wczoraj tak mnie zabolaly piersi, ze az sie zgielam w pol. Od kilku dni regularnie tez budze sie w nocy, syfkow mam pare na plecach. dzis 1 krecha. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 14:06 ha,ha,ha my to chyba swiksujemy,ale syfki na plecach to miala Grochalcia i jest w ciazy A jeszcze dziwniejszy objaw u mnie (oczywiscie nie wiadomo na co) to ostry bol brzucha przy kichnieciu.Nigdy tak nie mialam i nawet sie wystraszylam,bo to byl bol jakby skurcz.Jednorazowo i nadal nic dziwne?????? Oby do 28-go bo jak tak dalej pojdzie to wyladuje w wariatkowie ) Odpowiedz Link Zgłoś
novinka1 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 16:40 No mnie sie pojawily syfki w rowku miedzy piersiami - dawno nie mialam. I co? I ciaza Odpowiedz Link Zgłoś
lena1711 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 17:44 Czesc dziewczyny. Wlasnie dzisiaj przypadał mój dzień testowania i pojawila sie blada druga kreseczka. Jestem w strasznym szoku, serce bije mi jak szalone chociaz to bedzie moja trzecia ciaza. Pierwsza poronilam a z drugiej mam wspaniala 2 letnia coreczke. To byl nasz pierwszy cykl staran. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie te przed testowaniem i po testowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
saybook Re: Gratulacje! 25.10.07, 18:09 I ja przylaczam sie do gratulacji !!! Super Zycze spokojnych i zdrowych 9 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
pinia.1 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 18:40 Dziewczyny kochane!!! Nie dotrwałam do 28 października bo wyprzedziła mnie dziś ta niechciana @. Ale mi smutno Trzymam za was kciuki może dla was październik będzie szczęśliwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 19:24 cześć sfiksowane babeczki, myślałam ,że jak tu zaglądnę po pracy to będzie się roiło od 2 kreseczek. atu jakieś @@@@@@. oczywiście gratuluję zaciążonym i mam pytanie: jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 21:21 Oczywiscie wielkie gratulacje lena i zycze zdrowka,zdrowka,zdrowka! pinia bardzo mi przykro,bo wiem jakie to uczucie.Ja w tamtym cyklu tak bardzo liczylam,ze zrobie test (nawet gdyby byla 1 krecha),moj Mis kupil az dwa,a rano zamiast testu krew mnie zalala.To bylo starszne.Musialam isc do pracy i cala droge (jade 50min) ryczalam jak bobr.Dlatego w tym cyklu nie nastawiam sie,a raczej nie wyciagam testow az do dnia @.Ale juz czuje,ze zaraz przyjdzie,bo zaczal mnie bolec brzuch i ogolnie zle sie czuje dokladnie jak co miesiac ( Takze chyba razem zaczniemy nowy cykl. Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 już nie zatestuję:(( 25.10.07, 21:22 hej, miałam testować z Wami-nie zdążę. @ przyszła w 26 dc, po tych wszystkich plamieniach itd. trudno, ale troche mi przykro. dziękuję, że mogłam tu być. ach, ale reszta niech się @ - nie daje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lillaj Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 21:39 Gratulacje Lena. Cieszę się, że do nas dołączyłaś. U mnie już wszystko w porządku, wreszcie od dwóch dni nie plamię, nic mnie nie boli i mam w normie badania (beta i progesteron).Wizytę u gina mam dopiero we wtorek, ale już widzę w widełkach, że chyba wszystko OK. Novinka my to chyba w tym samym czasie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
novinka1 Do lillaj 25.10.07, 21:43 Na to wyglada Ciesze sie, ze masz wszystkie badania OK. Boje sie tego pierwszego USG (lekarka wyznaczyla mi je na 6-7 listopada. ide 6.) Naczytalam sie tu roznych rzeczy i juz panikuje No ale trzymajmy kciuki. Tak samo panikowalam, ze szybko nie zajde w ciaze, a tu prosze - pierwsze staranka i zaskoczylo! Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
nansiija Re: testujemy 28 października !!!! 25.10.07, 22:38 No to i ja cos napisze. Powinnam testowac w sobote i nie wytrzymalam. Zrobilam test dzisiaj rano i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, po 30 skeundach (nawet nie musialam czekac 2 minut) pokazal sie druga kreska ))))) Juz bylma u lekarza i zrobilma podtawowe hormony oraz oczywiscie HCG - wyniki jutro. Ale co najwazniejsze w gabinecie mialam znowu robiony test z moczu, i znowu POZYTYWNY nawet po poludniu )))))) Nadal nie wierze, ale jestem dobrej mysli. To nasz drugi cykl staran, a pol roku temu stracilam 6 tygodniowa ciaze. Wiec teraz nastawiam sie pozytywnie, hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Nansija 25.10.07, 22:45 to piękna wiadomość. cieszę się i gratuluję. trzymam kciuki za Ciebie i Twoja Fasolkę...ale miło, że październik taki szczęśliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
stanleyowa Gratulacje 26.10.07, 09:48 Ależ Dziewczyny jaki wysyp dwóch kreseczek!!! Fantastycznie. Gratuluję Wam i zyczę spokojnych 9 miesięcy )) Ja ze swoim testowaniem jeszcze poczekam o ile zdołam wytrzymać, chociaz od wczoraj pobolewał mnie brzuch i plecy, ale takie objawy to ja zwykle ma drugiego dnia @, kiedy jest jej najwięcej, także nie wiem czy jest jeszcze nadzieja czy nie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lillaj Novinka 26.10.07, 09:46 Też się boję. Usg mam 9.11, ale postanowiłam, że nie będę nic czytać (średnio mi to wychodzi - już dzisiaj od rana czytam o ciąży biochemicznej). Sama widzisz - szaleństwo. Dochodzę do wniosku, że czasem lepiej mniej wiedzieć niż za dużo. Staram się cieszyć i nie przejmować, ale taki mam już charakter, że martwię się na zapas. Byle do grudnia. Martwi mnie to, że nie odczuwam bólu piersi, nie mam mdłości, ani niechęci do kawy. Czuję się zupełnie normalnie. A jak jest u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
saybook test 26.10.07, 10:05 Witam was z rana i zrobilam...pojawila sie druga kreseczka w ciagu kilkunastu sekund !!szok!Jestem w ciazy!!!Nie dociera to do mnie jeszcze,ale jestem najszczesliwsza osoba na swiecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
novinka1 Do saybook i lillay 26.10.07, 10:34 To popierwsze gratulacje! A do lillay. Ja tez jestem taka panikara. Piersi mnie bola- jak dotykam no i jak spie, czesto musze sie przekrecac. Ale nie mam odruchow wymiotnych. - ale ponoc to akurat nie jest element rozstrzygajacy. Przeciwnie, szybciej robie sie glodna. No i widze, ze czesciej chce mi sie pic. Trzeba byc optymistka! Trzymajmy sie razem Ja tak sie zastanawiam, czy ten 6 listopada to nie za wczesnie... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: gratulacje! 26.10.07, 10:42 wszystkim zaciazonym gratuluje i prosze o instrukcje: jak to zrobilyscie? ) Oczywiscie ciesze sie bardzo i zycze Wam spokojnych 9 m-cy i dbajcie o siebie i maluszki. Odpowiedz Link Zgłoś
stanleyowa Re: gratulacje! 26.10.07, 11:07 Z tym piciem na poczatku ciążu, to potwierdzam też tak miałam wypijałam hektolitry, za to jeść mi się nie chciało i czułam mdłości na sam zapach z lodówki, ale nie wymiotowałam:0 Gratulacje jeszcze raz dla Was wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
lena1711 Re: Do saybook i lillay 27.10.07, 19:43 Novinko, ja tez w poprzedniej ciązy nie moglam sie doczekac objawow typowo ciążowych. Mdlosci i wrazliwosc na zapachy zaczely sie u mnie rowno z 6 tc i trwaly non stop przez kolejne 9 tygodni. Ja osobiscie mam nadzieje, ze w tej ciazy sie ich nie doczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-k-k Re: testujemy 28 października !!!! 26.10.07, 13:31 no dziewczyny ja odpadam z testowania, dziś dostałam @. Jestem wkurzona. No trudno, odpuszczam narazie staranka do czerwca. Życze wszystkim dwóch kreseczek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: testujemy 28 października !!!! 26.10.07, 13:59 kochane zafasolkowane mamusie GRATULACJE!!! życzę zdrowych i pięknych dzieciaczków! Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: testujemy 28 października !!!! 26.10.07, 14:07 Saybook, nansiija i lena, serdecznie Wam gratuluje i zycze spokojnej ciazy. Glowy do gory musi byc dobrze!!! Pinia, Mimika i Aga-k-k...przykro mi, ze dla Was pazdziernik nie okazal sie tak laskawy i trzymam kciuki, zeby kolejne staranka sie powiodly.) Ja ciagle jeszcze nic nie wiem. Godzina zero juz wybila, bo okres mialam dostac dzisiaj i jak na razie nic...Brzuch mnie pobolewa od kilku dni, ale nie jakos drastycznie. I juz sama nie wiem... we wtorek sie zlamalam i zrobilam pre-test, ktory oczywisice wyszedl negatywnie...Korci mnie zeby moze jeszcze dzisiaj sprobowac, ale chyba wytrzymam do jutra. Najbardziej boje sie nie tego, ze sie nie udalo bo to nasz pierwszy cykl tylko tego, ze ani nie przyjdzie @, ani test nie wyjdzie pozytywnie...Ten wtorkowy kubel zimnej wody na chwile ostudzil moje checi testowania. I nawet juz planowalam odczekac jeszcze tydzien, bo juz samam nie wiem czy mi sie wszystko nie poprzesuwalo, ale oczywiscie co chwile drecza mnie jakies "dziwne" "nowe" objawy ktorch oczywiscie nigdy wczesniej nie mialam i miekne...Pewnie kupie po pracy test (dwa od razu...) ). Pozdrwiam serdecznie...i trzymam kciuki za testujace !! Odpowiedz Link Zgłoś
pinia.1 Re: testujemy 28 października !!!! 27.10.07, 00:42 Dziewczyny!!!! Ten październik to totalnie nieszczęsliwy miesiąc. Wczoraj przyszła @ a dziś mój mąż został zwolniony z pracy , tak po prostu o 15.30 polożono mu na biurku wypowiedzenie i kazano iść na urlop zalegly i jedyne co uslyszał to przykro nam ale redukcja stanowisk itp . Łzy mi płyną same do oczu. Ciężko będzie się nam utrzymać z jednej pensji a marzenia o dziecku co raz większe..... ale doła zalapałam..... a mój mąż jeszcze większego nawet nie wiem jak go pocieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Re: Pinia 27.10.07, 10:28 przykro mi z takiego obrotu sytuacji Piniu. Twój mąż to na pewno wspaniały facet i szybciutko znajdzie pracę-pewnie lepszą i ciekawszą - czego wam życzę. a Tobie życzę by @ szybko się skończyła i byście mogli zacząć nowe starania a może juz do tego czasu jakaś praca sie trafi. wiem, że nie leży na ulicy oferta pracy i trudno czegoś pposzukać z dnia na dzień ale trzymam kciuki by się Wam ładnie ułożyło Piniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lillaj Pinia 27.10.07, 10:44 Pinia zgadzam się z Mimiką. Z pracą jest teraz znacznie łatwiej niż kilka lat temu. Wszystko się ułoży. Pozdrawiam Cię cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Pinia 27.10.07, 19:28 Jak sie czujesz? Mam nadzieje,ze juz lepiej.Nie martw sie.Ja wiem,ze pierwszy dzien po takiej wiadomosci jest przykro a kilka nastepnych to taka niemoc i zalamanie,ale naprawde nie jest tak zle teraz na rynku pracy i zobaczysz,ze bedzie dobrze.Jeszcze moze sie okazac,ze maz znajdzie cos lepszego i nawet sie okaze,ze dobrze,ze tak sie stalo.Czasem tak jest,ze nie ma tego zlego,co by na dobre nie wyszlo.A dzidzi tez bedzie!! zawsze raz sie jest na wozie a raz pod wozem.Nigdy nie jest caly czas zle.Glowka do gory,mysl pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mini-mini-1 Re: Pinia 28.10.07, 10:50 wiem, że trudno pocieszyć w takiej sytuacji, sama nie wiem jak bym sie zachowała.wierzę że bedzie dobrze i mąż znajdzie szybko,interesującą go pracę.mam znajomego, który znalazł się w takiej samej sytuacji. od tamtej pory 3 razy zmieniał pracę i twierdzi że to wyszło tylko na dobre, każda go nauczyła czegoś innego. 3 miesiące szukał aż znalazł , tyle że w innym mieście, przeprowadzili się 300 km od miejsca dotychczasowego zamieszkania. są szczęśliwi mają 6 miesięczne dziecko. wszystko im się super poukładało.Tobie i Twojemu M życzę POWODZENIA. zobaczysz będzie dobrze, trzeba w to wierzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka.k Jak tam testowanie? :) 28.10.07, 12:46 Cześć Dziewczyny Dziś 28 i co?? Żadna nie chce się pochwalić teścikiem? Czy wszystkie się wystraszyłyście testowania tak jak ja Bo ja to chyba jeszcze do jutra poczekam... Trzymam kciuki za Wasze teściki!! Z podwójnymi kreseczkami oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Jak tam testowanie? :) 29.10.07, 07:58 mnie juz kłuje przedokresowo (spodziewana @ właśnie dziś). Zdecydowałam się nie testować....co ma byc to będzie.W tym cyklu (pierwszy mierzony), skok temperatury w górę, zanotowałam dopiero ok. 18dc przy 25 dniowych cyklach. Szanse marne Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka1969 Re: Jak tam testowanie? :) 29.10.07, 08:23 Ja nawet nie zdazylam Wczoraj plamienie,dzis poplynelam...Chyba tez musze zaczac mierzyc tempke,ale nie mam o tym pojecia.Moze kupie tez testy owu? A tak na marginesie,to mam takiego dola,ze i tak czuje,ze to wszystko nic nie da Odpowiedz Link Zgłoś
kari34 Re: Jak tam testowanie? :) 29.10.07, 08:28 W sobotę jedna kreska w niedzielę rano @ (((((((( Dobrze, że chociaż cykle mam regularne, jak w zegarku. Powodzenia dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
anamabe Re: Jak tam testowanie? :) 29.10.07, 08:37 Czesc dziewczynki!! Przykro mi ze czesc juz wie napewno, ze w tym cyklu sie nie udalo (pinia, biedronka)...( Mowiac szczerze, troszke Wam zazdroszcze, bo przynajmniej wiecie i mozecie przygotowywac sie do nastepnych staranek. Ja oczywisicie nic nie wiem dzisiaj jest 32 dc, pre-test w 26 dc i wczorajszy test negatywne, @ ani widu ani slychu...Z jednej strony nadzieja jest, a z drugiej strony tak sobie mysle, ze pewnie mi sie wszystko przesunelo, my nie trafilismy i tylko musze dluzej czekac az ta @ przyjedzie. Z to wy bedziecie juz w trakcie kolejnych staranek ...No coz czekam dalej do konca tygodnia, nastepny test nie wczesniej niz w niedziele o ile @ nie przyjdzie wczesniej. P/S. Pinia bardzo jest mi przykro z powodu Twojego meza, ale tak jak moje poprzedniczki wierze, ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo..Napewno znajdzie duzo lepsza prace, a wasze kolejne starankja beda owocne. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka.k Re: Jak tam testowanie? :) 29.10.07, 08:38 ( Szkoda ale nie trać nadziei napewno następnym razem się uda! Ja pewnie też przeniosę się na "listopad" Nie mam regularnych cyklów niestety więc nawet nie wiem kiedy testować jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś