anmys Re: ma ktoras termin @ naz dzis? 12.10.07, 10:59 Simonka ja miałam wczoraj, cykle mam 27, 28 dniowe(dziasiaj 28dc), więc jak dzisiaj nie dostanę @ , to jutro testuję. A Ty kiedy testujesz? Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: ma ktoras termin @ naz dzis? 12.10.07, 11:09 Jesli nie dostane to pewnie w poneidzialek lub wtorek? A jak sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
marta773 Re: ma ktoras termin @ naz dzis? 12.10.07, 13:51 Hej ja miałam na wczoraj. Na razie nic,ale u mnie to nic nie wiadomo bo cykle mam nieregularne,ostatnio był 31 dniowy a zdażało się i 38dni,więc narazie czekam do 18 października jak wtedy nie dostanę to testuję. Dodam że od kilku dni mam bóle jajników i podbrzusza,temperatura ponad 37. Mam nadzieję że się udało a jak nie to będziemy prubować dalej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
syla-27 Re: ma ktoras termin @ naz dzis? 12.10.07, 16:13 ja mam termin na dzisiaj @ i juz wlasnie sie zrealizowal ... ale wam zycze brak @ ... i II kreseczek ... Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: ma ktoras termin @ naz dzis? 13.10.07, 13:50 U mnie @ brak.Wole sie na arzie nei cieszyc, bo dzis 28 dc, a cykle byly ostatnio 27 dc.Bede testowac wewtorek chyba jak nie przyjdzie franca Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: ma ktoras termin @ naz dzis? 13.10.07, 13:51 a ja zrobuilam test dzis w 26dc..i sa 2 kreseczki ))) Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: ma ktoras termin @ naz dzis? 13.10.07, 14:19 No to cudnie )))Serdeczne gratulacje !)) Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: ma ktoras termin @ naz dzis? 13.10.07, 14:28 no, cos mi sie wydaje, ze po niedzieli ja bede gratulowac tobie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: ma ktoras termin @ naz dzis? 13.10.07, 17:09 Bardzo bym chciala, ale az boje sie tak myslec.No i juz nie bede miec internetu, wiec pewnie dam znac za jakis miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
marta773 Re: ma ktoras termin @ naz dzis? 13.10.07, 18:44 Hej u mnie nadak brak @. To już 3 dzień ale z testem jeszcze poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
anmys Re: ma ktoras termin @ naz dzis? 13.10.07, 20:40 A ja dostałam @ buuuuuuuuuuuuuu!!!, Grocholcia gratuluję, pozostałym życzę szczęścia, Odpowiedz Link Zgłoś
madziatd Simonka:D 13.10.07, 21:09 Ja mam termin na dziś. Zrobiłam test w dzień ale była jedna kreska. Jutro rano zrobie 2. W piątek myślałam że dostanę @ ale do dziś do południa miałam tylko lekko różowe @. I przeszło. Jestem ciekawa co jutro mi wyjdzie. Samopoczucie mam co najmniej dziwne. Zobaczymy jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: Simonka:D 13.10.07, 21:52 To zycze, zeby to bylo to U mnie zero @ i mam podobne objawy jak w pierwszej ciazy, ale jeszcze nie dopuszczam do siebie mysli.Chyba poczekam na test.Kurcze, znowu nam latwo poszlo Jelsi oczywiscie to ciaza. Odpowiedz Link Zgłoś
marta773 Re: ma ktoras termin @ naz dzis? 13.10.07, 22:45 Kurcze chciałabym już wiedzieć,chyba nie wytrzymam i zrobie test w poniedziałek to będzie 35dc.Trzymajcie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
madziatd Re: ma ktoras termin @ naz dzis? 14.10.07, 09:48 mnie od rana boli lekko brzuch jak na @. Nie wiem już co o tym myśleć. W piatek i wczoraj rano miałam lekko różowe upławy (sorki za szczerość). Do tego od tyg. bola mnie co jakiś czas jajniki. Dziś rano znowu mam różowe upławy. Miałam niby robić test ale już sama nie wiem. PS Simonka znam Cię z mam Kwietniowych 2006 Fajnie że tu jesteś. Od razu człowiekowi raźniej Odpowiedz Link Zgłoś
agulka1001 Re: ma ktoras termin @ naz dzis? 14.10.07, 12:38 u mnie tez różowe-brązowe plamienia,wczor żólte (sorki,no ale komu,jak nie Wam, mogę się szczerze wygadac)!nie wiem,co z tego będzie,i czy coś bedzie,cykl zwariowal,brzuch bolał jak na @ przez 4dni,teraz już lepiej,tylko czasem takie pulsowanie w brzuchu...chyba przyjdzie @... Odpowiedz Link Zgłoś
mela07 Re: ma ktoras termin @ naz dzis? 14.10.07, 10:20 Ja też mam termin @ na dziś i już wczoraj przyszło lekkie plamienie, więc uznałam, że październik przepadł. Nawet podzieliłam się smutkami. Od wczoraj jednak sytuacja nie uległa zmianie, dziś też lekkie plamienie. Jednak brzuch mnie boli jak co miesiąc o tej porze, więc chyba to kwestia godzin i @ przyjdzie. Niby się nie łudzę się... ale jednak jakaś tam iskierka nadziei jest? Test jest w gotowości, ale nie zrobię go wcześniej niż w środę. Nie jestem optymistką więc pewnie i wtym miesiąc nie będzie potrzebny. Gratuluje tym, które zobaczyły II kreseczki Odpowiedz Link Zgłoś
marta773 Re: ma ktoras termin @ naz dzis? 14.10.07, 12:19 No niestety @ przyszła dziś z rana,buuuu! trudno próbujemy dalej,to dopiero pierwszy cykl starań. Odpowiedz Link Zgłoś