nadave 17.11.07, 21:22 Nawet tego nie skomentuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzywaa Re: dostalam @ :((( 17.11.07, 21:25 Ojj.... nastepnym razem się uda..główka do góry...aa ja dzisiaj biore sattnio dzien luteina i okresu brak i ciązy również Odpowiedz Link Zgłoś
nadave Re: dostalam @ :((( 17.11.07, 21:31 Dzieki. Pewnie, ze sie uda, ale kiedy? Musze ochlonac.Przed nami dziesiate staranka. Eh, nic nie idzie latwo. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: nadave 19.11.07, 15:37 Który to twój cykl starań?? nie stresuj się bo stres niczemu nie pomoga, choć wiem że prosto się mówi... Sama długo się już staram i nic nie wychodzi. We wrześniu było dokładnie 2 lata, więc sama prosto policzysz ile to już cykli. Ja już nie liczę bo to tylko stresuje. Nie robię testów, czekam.... aż się pozytywnie "zaskoczę" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia35 Re: dostalam @ :((( 19.11.07, 17:13 Nadave myślę że wszystkie obecne na forum starające się tak samo nienawidzimy tej podłej obrzydliwej wrednej @. Ja też jej nienawidzę i wylałam przez nią morze łez.Dziś mam 9 dc i pozytywny test ovu wiec zaczynam staranka 3 cykl z kolei.Ciągle mam nadzieję...Ty też jej nie trać i bądź z nami na forum.Zobaczysz będzie dobrze. Który to cykl starań u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś