Dodaj do ulubionych

kiedy owulacja?

25.11.07, 16:50
witam ...
mam pytanie dotyczące owulacji ... jak mozna sprawdzic kiedy ma sie owulacje nie stosujac testow, nie mierzenia temp. (nie mam czasu) i nie ogladanie sluzu ... jesli chodzi o sluz to ja nie umie go odroznic ...
okres mam co 28dni ostatnio mialam 8 listopada wiec te dni plodne wychodza mi 17.11 do 25.11 ... a 23dnia jak sie kochalam z mezem w pozycji na jezdzca to odczuwalam silny bol jajnikow ... az musielismy zmienic pozcje na tradycyjna i gdy podniusl mi nogi do gory ponownie odczuwalam ten bol... czy to moze byc owulacja ...
prosze powiedzcie mi ...
syla
Obserwuj wątek
    • syla-27 Re: owulacja? 25.11.07, 17:01
      syla-27 napisała:

> witam ...
      > mam pytanie dotyczące owulacji ... jak mozna sprawdzic kiedy ma sie owulacje ni
      > e stosujac testow, nie mierzenia temp. (nie mam czasu) i nie ogladanie sluzu ..
      > . jesli chodzi o sluz to ja nie umie go odroznic ...
      > okres mam co 28dni ostatnio mialam 8 listopada wiec te dni plodne wychodza mi 1
      > 7.11 do 25.11 ... a 23dnia jak sie kochalam z mezem w pozycji na jezdzca to odc
      > zuwalam silny bol jajnikow ... az musielismy zmienic pozcje na tradycyjna i gdy
      > podniusl mi nogi do gory ponownie odczuwalam ten bol... czy to moze byc owulac
      > ja ...
      > prosze powiedzcie mi ...
      > syla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka