magdacierniakbajer Re: kto w ciąży po stosowaniu testów owulacyjnych 04.12.07, 13:58 pytam bo może zostały wam testy a są wam nie potrzebne? Kupiłabym od was.Nie chcę sie źle nastawiać i mam nadzieję,że uda się za pierwszym "badanym cyklem" i dlatego nie chiałabym kupować całego "zapasu", no a wam nie będzie leżał w szafce Jeśli ktoś jest zainteresowany sprzedaniem to proszę o inf. najlepiej na maila:MagdaCIERNIAKBajer@interia.pl Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku1978 Re: kto w ciąży po stosowaniu testów owulacyjnych 04.12.07, 15:22 Ja! Udało się za 1 razem. Spontaniczne to nie było, ale za to jakie przyjemne i skuteczne... Niestety nie zostały mi żadne testy - kupiłam tylko 1. Kosztował ok. 40 zł. Ale warto było. Odpowiedz Link Zgłoś
aga999900 Re: kto w ciąży po stosowaniu testów owulacyjnych 04.12.07, 16:36 ja też jestem po stosowaniu testów i udało się za pierwszym razem,niestety też mi nie zostało nic. Odpowiedz Link Zgłoś
lamciad Re: kto w ciąży po stosowaniu testów owulacyjnych 04.12.07, 20:18 Kup na allegro,za bodajże 10szt.płacisz ok.20zł.W aptece to czyste ździerstwo.Mi co prawda udalo sie dopiwro w 8 cyklu,ale wiarygodność testów potwierdzona monitoringiem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdacierniakbajer Re: kto w ciąży po stosowaniu testów owulacyjnych 05.12.07, 08:24 Dzięki za rady Właśnie przejrzałam oferty z allegro.rzeczywiście ceny z aptek za te testy to kosmos...nie wiem dlaczego jest aż taka różnica między nimi a internetem. testy kupię jak się okaże,że jeszcze tym razem sie nie udało( Odpowiedz Link Zgłoś
karotka11 Re: Jakie testy kupowałyście (nazwa lub od kogo)? 05.12.07, 12:19 Bo te, co ostatnio kupiłam, nie sprawdziły się. Mam już jedno dziecko i "tamte" testy były super. Tyle, że pani o nicku Ewaanalityk już nie sprzedaje testów. A szkoda. Czekam na propozycje! Odpowiedz Link Zgłoś
magdacierniakbajer Re: Jakie testy kupowałyście (nazwa lub od kogo)? 05.12.07, 21:28 a jakie kupiłaś już i się nie sprawdzały? nie chciałabym kupić czegoś co nie ma wartosći "sprawczej" Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: Jakie testy kupowałyście (nazwa lub od kogo)? 05.12.07, 21:47 wartość "sprawczą" to możesz mieć Ty i Twój mąż a nie same testy ktoś wspominał coś o pani na allegro o nicku "ewaanality" - a ja znalazłam jej aukcję z testami owulacyjnymi na sztuki www.allegro.pl/item275209243_testy_owulacyjne_atest_wyprzedaz_super_okazja.html jeśli chcesz to mozesz skorzystac. Ja kupiłam pare testów od kogos innego, korzystam malutko, bo dopiero zaczynamy się starać, więc badziej na spontan gdyby sie udało, to moge Ci odsprzedac, ale to jeszcze troche czasu do tego... powodzenia! ps. skąd jesteś? masz jakies takie znajome nazwisko... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa51 Re: Jakie testy kupowałyście (nazwa lub od kogo)? 06.12.07, 10:39 Ja kupiłam w aptece za 21zł (5 szt w opakowaniu), a nazywały się dokładnie "LH test " (niebieskawe opakowanie. Zdały egzamin celijąco (za pierwszym podejściem). A w grudniu wypróbuję droższe ( bo nie mogę tamtych kupić) firmy acon- ale o nich różnie na tym forum czytałam. Przyjemnej "zabawy" Odpowiedz Link Zgłoś
magdacierniakbajer Re: Jakie testy kupowałyście (nazwa lub od kogo)? 06.12.07, 13:16 jestem z Oleśnicy kolo Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: Jakie testy kupowałyście (nazwa lub od kogo)? 06.12.07, 13:26 hmm... a masz moze siostrę we wrocławiu ktora uczy na akademii ekonomicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
karotka11 Re: Jakie testy kupowałyście (nazwa lub od kogo)? 07.12.07, 14:04 No nieeee, a ja nie mogłam znależć tych testów o d ewaanalityk od miesięcy. Teraz kupiłam jakieś od Sunlife. Szkoda, że się pospieszyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: Jakie testy kupowałyście (nazwa lub od kogo)? 07.12.07, 14:54 jak chcesz kupić jakąś rzecz od konkretnego sprzedawcy, to daj na "szukaj" i na samym dole wpisz nazwę tego użytkownika wyświetli Ci się jego karta i tam jak dasz "pokaż przedmioty tego uzytkownika" to wyświetli Ci się co akurat sprzedaje Odpowiedz Link Zgłoś
mamamai77 Re: kto w ciąży po stosowaniu testów owulacyjnych 06.12.07, 12:35 u mnie po 15 bezowocnych starań kupiłam testy owulacyjne te co aleksa51 i w lutym rodzę za pierwszym podejsciem i wyrażnie pokazują owulacje.ja kupiłam je za 24 zł w aptece na ul.odkrytej na tarchominie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marghot RTesty owu LH test polecane przez Aleksę 06.12.07, 12:55 dostępne są m in w aptece www.lekolandia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia35 Re: RTesty owu LH test polecane przez Aleksę 02.01.08, 17:15 Dziewczyny, załamałam sie trochę po przeczytaniu tego wątku.Wynika z niego,że w zasadzie przy testowaniu ovu za pierwszym podejściem Wam udało się.U nas to był 4 cykl staran z testami ovu.Jutro będę miec wynik bety z 25 dnia cyklu.Jęsli tym razem nie udało się to mamy problem Testy w połowie cyklu były pozytywne, objawy ovu też, a mimo tego....Boże nawet nie chce mysleć co jutro będę czuła odbierając wynik z bety <1.A czuje że tak będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdacierniakbajer Re: RTesty owu LH test polecane przez Aleksę 02.01.08, 21:54 nie lam się.Mi też z testami nie wyszło.w ogóle nie pokazały owu, więc pewnie jej nie ma...straciłam siły na starania...może po prostu KTOŚ daje mi "znaki", że jedną córcię już mam wiec powinnam się cieszyć i nie wymagać więcej szczęścia?? Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: RTesty owu LH test polecane przez Aleksę 02.01.08, 23:46 5 cykli starań, w tym właśnie 5 z testami. Znam masę osób, które stosują testy i zaszły po kilku cyklach albo wcale jeszcze nie zaszły. To, że 99% osób na tym topicu zaszła od razu nie znaczy jeszcze, że testy działają takie cuda. Zwykły przypadek, zbieżność osób z takimi a nie innymi doświadczeniami Odpowiedz Link Zgłoś
daluma do Żabci35 03.01.08, 11:12 Nie przejmuj się. Mi się z testami nie udało. Czytając forum bardzo się wyedukowałam i cały czas liczyłam, kupowałam testy itp. Zaszłam w ciążę po ok. pół roku starań kiedy rzuciłam w cholerę testy i przestałam liczyć dni płodne. Dodatkowo rozchorowaliśmy się z mężem i nie byliśmy zbyt aktywni w tym cyklu. Po prostu to był "złoty strzał" Byliśmy kompletnie zaskoczeni... Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia35 Re: do Żabci35 03.01.08, 11:35 Kochane Dziewczyny dziekuję Wam za te słowa pocieszenia.Magdziu nie możesz tracić nadziei, szczególnie mając już córcię.Ja doskonale wiem jak to jest.Od 4 miesięcy mam nadzieję a potem ja tracę zupełnie.Na szczęście ona powraca i Ty też musisz ją odzyskać kochana))Dziś odebrałam wynik bety zrobiony wczoraj w 25 dc.Teraz zaluję że zrobiłam tak wczesnie bo dopóki jutro nie powtórzę będę umierać z niepewności, tym razem nie wyszło mi <1, a byłam więcej niż pewna że taki zobaczę wynik.Jest 2.25.Wiem że to strasznie mało a skłamałabym mówiąc że nie zaświeciło się światełko w tunelu, że może to bardzo wczesna ciąża?...Aż boję sie o tym mówić by nie spłoszyć tej nadziei.Jutro wszystko stanie sie jasne.powtórze badanie Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia35 Re: do Żabci35 03.01.08, 11:37 Daluma gratuluję! To musiało byc fantastyczne otrzymać taka niespodziankę po żmudnych ale nieowocnych staraniachKtóry to u Ciebie tydzień? Jak się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
daluma Re: do Żabci35 03.01.08, 13:04 12 tc. Czuje się raczej dobrze z małymi wyjątkami, ale to moja druga ciąża więc nie mam złudzeń, że będzie wyłącznie pięknie... Tobie też życzę w niedługim czasie powodzenia i zdrowego dzidziusia)) Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia35 Re: do Żabci35 03.01.08, 13:38 Przyszła przed chwilą @.Już nie wierzę że kiedykolwiek Jestem załamana.Zapełnie załamana.Za wszystkie oczekujące trzymam mocno kciuki.Ja odpadam.Juz nie mam siły Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: do Żabci35 03.01.08, 13:40 Trochę szybko się poddajesz. Zdrowej parze daje się pełen rok na zajście w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś