kasiaczek78 10.03.08, 16:18 czy to mozliwe zeby duphaston opóźniał przyjscie @? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa149 Re: duphaston a @ 11.03.08, 12:24 Możliwe, mi opóźnił @ o 4 dni. Zrób test i będziesz wiedziała czy to ciąża czy opóźniona @. Odpowiedz Link Zgłoś
bell1977 Re: duphaston a @ 11.03.08, 12:43 właśnie jestem po duphastonie i dzis powinnam dostać @ i nie dostałam, i wcale nie czuję się jakby miała przyjść. Mam ten sam dylemat co Ty. Dodam, że mam @ jak w zegarku a zawsze na 3-4 dni przed, mam bóle w podbrzuszu i plamienia a tym razem nic... Odpowiedz Link Zgłoś
genevieve_80 Re: duphaston a @ 11.03.08, 14:21 ja brałam do 25 dc a @ dostałam 33dc!!! zrób test, bo jak to cąża to powinno się brać dalej. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bell1977 Re: duphaston a @ 12.03.08, 11:15 Właśnie rozmawiałam z moim gin. powiedział, że przy duphastonie @ są jak w zegarku, a jeśli nie dostałam jej mimo, że jest juz po terminie i nie jest to ciążą (2 negatywne testy) to znaczy, że cos się musiało zadziać w I fazie cyklu . Kazał mi poczekać tydzień, nie robic testów i jeśli nie dostane @ to mam się zgłosić do niego. W kolejnym cyklu będę musiała brac closilbegyt. Odpowiedz Link Zgłoś