akcjamama 26.05.08, 13:36 hej, czy znacie te technikę przewidywania płci? podobno sie zgadza... gdzie mozna je znaleść? podobno sa podróbki w internecie. bedę wdzięczna za linki. pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja0000 Re: Chińskie tablice płci- gdzie? 26.05.08, 13:45 pierwsze słyszę, napisz coś więcej o tym cudzie Odpowiedz Link Zgłoś
alicja0000 Re: Chińskie tablice płci- gdzie? 26.05.08, 14:03 www.planujemydziecko.pl/index.php/planowanie_ciazy/planownie_plci_dziecka tutaj znajdziesz ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
rybitka Re: Chińskie tablice płci- gdzie? 30.05.08, 15:55 Witaj.Troche pużno odpisuje,ale mam nadzieje że jeszcze tu zajrzysz.Tak przypadkiem widziałam takie tablice na alegro.Osobiście na początku z tego się śmiałam i podchodze do tego z dystansem,ale może tobie w czymś to pomoże.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Chińskie tablice płci- gdzie? 30.05.08, 19:30 Oj, nie sprawdza się, zupełnie się nie sprawdza... Odpowiedz Link Zgłoś
klnga Re: Chińskie tablice płci- gdzie? 30.05.08, 22:43 Ja kiedyś rozmawiałam o planowaniu płci z Chinką i nic nie wspominała o tablicach. Była nawet zaskoczona,że można zaplanować płeć dziecka z dużym prawdopodobieństwem korelując owulację i współżycie. Obliczenia może ułatwić taki ot programik, który wśród innych danych wyświetla w których dniach jest większe prawdopodobieństwo poczęcia dziewczynki, a w których chłopca. Odpowiedz Link Zgłoś
klnga Re: Chińskie tablice płci- gdzie? 30.05.08, 22:45 www.programosy.pl/program,4womenonly.html Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek-natalia Re: Chińskie tablice płci- gdzie? 31.05.08, 19:19 Witaj!!! Podaje Ci link, na te tablice o ktore prosilas. Czasami sie sprawdza a czasami nie. jolmys.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś