ika78 03.09.08, 08:50 Czy sa dziewczyny jakie zaszly w ciaze po stosowaniu tabletek??jesli tak to proooooosze napiszcie jak to było?jak szybko sie udało? czy byly jakies problemy? czekam na Wasze odpowiedzi -pozdrawiam -ika ps; dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivianna_82 Re: witam i pytam:-) 03.09.08, 10:42 ja brałam tabletki ponad 3 lata... po odstawieniu odczekałam miesiąc - wg zalecenia lekarza - ze względu na wysokie prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej - chociaż niektórzy twierdzą że od razu po podstaieniu łatwiej jest zajść po tym odczekanym miesiacu zaczęliśmy starania i udało się za 3cim razem teraz juz 33 tydz powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
patysia00 Re: witam i pytam:-) 03.09.08, 11:18 Ja brałam tabletki 5 lat. Zaszłam 4 miesiące po odstawieniu, tylko muszę zaznaczyć, że wcale się o to nie staraliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
krzywaa Re: witam i pytam:-) 03.09.08, 11:57 Ika ja brałam tbaletki 4 lata, po odstawieniui zaszłąm w ciaze po6 m-cach Odpowiedz Link Zgłoś
embeel Re: witam i pytam:-) 03.09.08, 12:05 bralam przez 9 lat, zaszlam w 5 cyklu po odstawieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign84 Re: witam i pytam:-) 03.09.08, 12:42 moja koleżanka W pierwszym cyklu po odstawieniu pigułek (brała ponad 5 lat) Bez problemów Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: witam i pytam:-) 03.09.08, 14:37 Tabletki 4 lata z półroczną przerwą. 4 cykle i nic, zaczynam 5... Odpowiedz Link Zgłoś
ika78 Re: witam i pytam:-) 04.09.08, 10:06 dziekuje WAm kochane za tak liczne odpowiedziCZEKAM NA JESZCZE ,JESZCZE JESZCZE..... Jak tylko zajde w tę upragniona ciążę to zaraz umieszczę tę wiadomość na forumpozdrawiam -ika Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Re: witam i pytam:-) 04.09.08, 15:47 Po prawie trzech latach od odstawienia (7 lat brania). Najpierw miałam kosmiczne cykle (50-60 dni), potem dużą torbiel jajnika grożącą operacją, kilkumiesięczne leczenie, potem przez pół roku po torbieli ustawiały mi się cykle, od momentu, gdy uznałam, że jest OK i zaczęliśmy się starać, minęło 1,5 roku, w końcu zrobiliśmy inseminację. Życzę więcej szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
majcikg Re: witam i pytam:-) 04.09.08, 15:52 W lipcu ubiegłego roku odstawiłam tabletki po 5 latach brania, w kwietniu zaszłam w ciążę. Tylko nie bierz tego jako wyznacznik, bo z drugiej strony to był nasz pierwszy cykl starań i od razu się udało . Tabletki odstawiłam sporo wcześniej żeby organizm "doszedł do siebie". ------------------- babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Maja&year=2009&month=01&day=16&babycount=1 Odpowiedz Link Zgłoś
zielonaporzeczka Re: witam i pytam:-) 04.09.08, 16:47 Po 8 latach brania tabletek, odstawiłam je na początku lipca. Zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu i to bez "specjalnych" starań. Lekarz przy pierwszej wizycie mówił, że jedyne ryzyko to ciąża bliźniacza, ale dzidzia jest jedna więc wszystko ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anetkabuzia Re: witam i pytam:-) 04.09.08, 19:01 Wiatm. Ja brałam krótko bo tylko rok czasu tabletki. Teraz mam 3cs i na razie nic Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: witam i pytam:-) 05.09.08, 10:04 Kilka lat temu operacja na trzonie macicy, dwa lata tabletki, cztery miesiące "oddechu" i właściwie udało się od razu, bez liczenia, mierzenia, stresu... Dla mnie to prawie jak cud, oby wszystko dalej szło równie gładko Czego życzę również wszystkim starającym się Odpowiedz Link Zgłoś
figa79 Re: witam i pytam:-) 26.09.08, 15:08 ja zaszłam zaraz po odstawieniu brałam przez kilka lat. gin stwierdził, że po pigułkach zachodzi się łatwiej, bo jajniki są "wypoczęte" i pierwsze cztery cykle prawie zawsze są owulacyjne, a okres połtrwania tabletek, które brałam to tylko 15 dni, wiec nic po nich nie zostaje do owulacji Odpowiedz Link Zgłoś