azak2 17.09.08, 10:31 Co lykacie dziewczyny ? Ja biore kwas foliowy, zelazo (200 mg dziennie, spora anemia) i pije tran (cytrynowy, dobry, jedynie brzydko mi sie po nim pozniej odbija ). A wy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmyrena Re: Co lykacie ? :) 17.09.08, 22:08 A ja biorę Prenatal Classic, w pierwszym trymestrze brałam Prenatal Complex, z imbirem i żurawiną i pomagał pozbyć się porannych mdłości. Odpowiedz Link Zgłoś
martap_87 Re: Co lykacie ? :) 18.09.08, 09:14 ja biore istną apteke. Rozpoczynajac od witamin; Feminatal metafolin, Biofer, Ascofer, Femi Feral. oczywiscie kwas foliowy. przez stawianie sie macicy biore Cordafen i nospe. Odpowiedz Link Zgłoś
desse_o Re: Co lykacie ? :) 18.09.08, 09:46 No to ja bardzo ubogo wypadam w porównaniu biorę folik i Acard. Na razie witamin żadnych bo nie mam niedoborów i czuję się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja0000 Re: Co lykacie ? :) 18.09.08, 19:24 Prenatal Classic, Acidum Folicum 15 mg, Vegevit B12, No-spa Forte, Ascofer, Duphaston, Fenoterol, Isoptin, Kaprogest w zastrzykach co 5 dni, Luteina dowcipnie Odpowiedz Link Zgłoś