agnieszkahal 30.09.08, 09:12 Witam wcześniej załozyłam watek o wrześniowo/październikowych majstrowaniach no to czas na rezultaty obyśmy WSZYSTKIEmiały dwie piękne kreseczki II ja testuję o ile wcześńiej wredna @ nie przyjdzie około 10/11 października Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawkaranna Re: październikowe testowania 30.09.08, 09:18 Hey ,a ja testuje o ile @nieprzyjdzie 5,6pażdziernika. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia10011985 Re: październikowe testowania 30.09.08, 10:06 a ja 3 pazdziernika Odpowiedz Link Zgłoś
asia31_0 Re: październikowe testowania 30.09.08, 12:27 Witajcie dziewczyny!! Ja testuję 3.10. trzymam kciuki za wszystkie testujące Odpowiedz Link Zgłoś
zabaaa1984 Re: październikowe testowania 30.09.08, 15:29 Witam Ja testuje 15/16 października o ile @ nie da o sobie znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
palia75 Re: październikowe testowania 30.09.08, 17:48 Ja zamierzam 2 może 4 października, 3 ma się pojawić@ - oby nie przyszła. To nasz pierwszy cykla starań, ale za to ze stymulacją owulacji. Bardzo chciałabym, żeby się nam udało. Pozdrawiam i życze nam wszystkim dodatnik wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
magd.a84 Re: październikowe testowania 01.10.08, 10:53 Hej dziewczyny, jak się czujecie? Ja jestem w 26 dc i dziwnie boli mnie brzuch. Nie wiem czy wytrzymam z testowaniem do 5 października ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: październikowe testowania 01.10.08, 11:01 hey ja jestem w 25dniu i też mnie nosi żeby wytrzymać do 5,6 pażdziernika,nic mnie nieboli, a temp 37.1 tylko ze może to być od katarku . Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal Re: październikowe testowania 01.10.08, 11:04 no ja jak bym mogła to bym już ze 100 testów zrobiła ale boję się że nic z tego dziś jest 20dc Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: październikowe testowania 01.10.08, 12:33 Podziwiam Was, że wytrzymujecie z testami do dnia spodziewanej @, ja 6 dni po owulacji idę dziś do apteki po test Odpowiedz Link Zgłoś
aiwilo1 Re: październikowe testowania 01.10.08, 12:42 U mnie 7 dc tak więc jak się uda to dowiem się końcem października, byoby fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zabaaa1984 Re: październikowe testowania 01.10.08, 15:26 U mnie starania w toku. Kupiłam testy owulacyjne(dziś 16dc) i dalej jedna kreska. Ale i tak i tak działamy tak jak sobie obiecałam. Pewnie sie owu przesunie bo przeziębiona byłam a co za tym idzie i termin @ także zobaczymy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: październikowe testowania 01.10.08, 15:59 Hey co tam u was ,u mnie w 25dc okropne wydzieliny koloru bialego jak myślicie to będzie ciąża czy może jakieś zapalenie dodam 4 cykl staran temp 37.1zmienna na 37.3 Odpowiedz Link Zgłoś
magd.a84 Re: październikowe testowania 01.10.08, 16:41 U mnie do dziś była biała wydzielina, dziś spokój, tylko ten ból brzucha... U mnie to 1 cs, w czerwcu poroniłam, od września dostaliśmy dopiero zielone światło. Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: październikowe testowania 01.10.08, 17:20 Hey ja też poronilam w styczniu.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zabaaa1984 Re: październikowe testowania 02.10.08, 10:45 Witam Was wszytskie i informuję że wstrzymujemy się z staraniami(tak naprawde to dobrze nie zaczeliśmy nawet 2cs) bo udało mi sie na poniedzialek dostac do gina i postanowilam najpierw wyleczyć to dziadostwo(mowię o stanie zapalnym który mi się gdzies przyplątał) i wznowię starania w kolejnym cyklu. Życzę oby jak najwięcej sukcesów, pozytywnych myśli i jak najmniej rozczarowań. Pod koniec października rozpoczne 2cs i kto wie może założe wątek pażdziernikowo/listopadowy Będe Was podczytywać i dam znać po wizycie u gina. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agabilinska2 około 16/10 02.10.08, 11:41 ale to pewnie troszkę za wczesnie już sie nie mogę doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal w którym dc można najwczesniej zrobić test 02.10.08, 13:44 jestem w 21 dniu cyklu zabijecie mnie ale zrobiłam test wiem wiem za wcześnie ale co z tego jak nie mogłam się oprzeć test oczywiście negatywny ahhhh już w takim razie wiem że nic z tego ale poczekam moze @ nie przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: w którym dc można najwczesniej zrobić test 02.10.08, 14:30 Ja zrobię jutro w 22 dc, więc też pewnie będzie negatwny, ale ciekawość mnie zżera Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal Re: w którym dc można najwczesniej zrobić test 02.10.08, 14:33 lepie nie rób po co masz sie dołować lepiej poczekaj a nie tak jak ja durna a twraz mi smutno Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: w którym dc można najwczesniej zrobić test 02.10.08, 15:02 Poczekaj z tym zamartwianiem się, w 21 dc to nie jest zbyt wiarygodny wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka2 Re: w którym dc można najwczesniej zrobić test 08.10.08, 16:03 hej to mój 18dc i 2cs i juz mnie ciekawość zżera ale wiem że za wcześnie na test, ale napiszcie kiedy najwcześniej mogę zrobić by coś było wiadomo??? wiem że nie ma co się tak zchizować ale chciałabym by teraz się udało. No i powodzenia dla pozostałych staraczek Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: w którym dc można najwczesniej zrobić test 08.10.08, 16:09 Najwcześniej możesz zrobić w dniu spodziewanej miesiączki. A im dłużej czekasz, tym wynik będzie bardziej wiarygodny... U mnie np. dziś 35 dc, @ brak (najdłuższy mój cykl jak do tej pory wynosił 33 dni), dzisiaj robiłam test i negatyw. Z tym, że nie jestem pewna czy to ciąża, czy może jakieś zaburzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka2 Re: w którym dc można najwczesniej zrobić test 08.10.08, 16:27 Trzymam kciuki za ciebie patianiolek!!! JA zazwyczaj mam 28 dni z tym że we wrześniu 33 dc przyszła @ a już tak sie cieszyłam , teraz już podeszłam do tego bardziej na luzie, ale i tak nie mogę się doczekać by jednak w tym miesiącu sie udało Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: w którym dc można najwczesniej zrobić test 08.10.08, 16:59 To u mnie tak samo sikoreczka2. Przeważnie miałam cykle 28-30 dni, raz tylko (w sierpniu) zdarzył się 33 dniowy. A we wrześniu miałam 29 dniowy, ale był "sztucznie" przyspieszany, bo wyjeżdżałam na wakacje i nie chciałam tam mieć @, ale i tak jak się okazało - nie przyspieszyliśmy jej za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka2 Re: w którym dc można najwczesniej zrobić test 08.10.08, 18:11 Mam tylko nadzieję że moje przeziębienie nie będzie maiło negatywnego wpływu w tym miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: w którym dc można najwczesniej zrobić test 10.10.08, 20:07 Myślę, że nie będzie miało wpływu, trzymam kciuki za Ciebie. Ja dzisiaj 37 dc i nic, test robiony dzisiaj negatywny, jutro zrobię beta hcg z krwi... bo zwariuję z tych nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
bebe786 Re: październikowe testowania 02.10.08, 13:48 hej, u mnie 25 dc , korci mnie by testowac, ale cos mam przeczucie ,ze nic z tego nie wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
belcia70 Re: październikowe testowania 02.10.08, 14:43 Widzę, że nie jestem tu sama Dziś 25 dc, juz nie wytrzymałam i jeden test zrobiłam. Oczywiście za wcześnie i oczywiście negatywny Może to psychika, ale od dwóch dni mnie mdli, tylko jak nic nie jem to sie dobrze czuje. Temp mam podwyższoną. Może to jakaś grypa! Sama już nie wiem, chyba jutro rano znowu zrobię test bo nie wytrzymam. Jejku jaka ja jestem durna. Przecież wystarczy wytrzymać te kilka dni jeszcze i już wszystko bedzie wiadomo. A tak tylko siedze i MYSLĘ MYŚLĘ MYŚLĘ. Wsłuchuję się w siebie i zastanawiam czy to co poczułam przed chwilką to objaw ciąży czy @. )) Odpowiedz Link Zgłoś
magd.a84 Re: październikowe testowania 02.10.08, 15:49 Ja też nie wytrzymałam ;-( 27 dzień cyklu, test negatywny.Pewnie nic z tego, chociaż mała iskierka nadziei się tli Odpowiedz Link Zgłoś
askab25 Re: październikowe testowania 02.10.08, 19:20 MAM, MAM MAM mnie dwie kreski!!!!!! Nie uwierzyłam i pobiegłam do apteki po II test- i znów DWIE! JEZU, jaka jestem szczęśliwa. Wiem, że za wczesnie jeszcze na radosc, ale musi byc dobrze, bedzie dobrze, prawda??? ŻYCZE WSZYSTKIM TAKIEGO DNIA Odpowiedz Link Zgłoś
bebe786 Re: październikowe testowania 02.10.08, 21:34 GRATULACJE!!!!!!! WSZYSTKIEGO DOBREGO ZYCZE I OCZYWISCIE BEDZIEWSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
belcia70 Re: październikowe testowania 03.10.08, 06:00 NO SUPER! Zobacz jak ci sie poszczęściło!!!! Ja wczoraj kupilam jeszcze dwa testy i leżą w szufladzie. Chyba dam im jeszcze jeden dzień czekania... Dziś rano spadła mi temp chyba nic z tego nie będzie. Choć na razie nie ma @ więc jednak cień szansy jeszcze we mnie tkwi. Bardzo, naprawde bardzo ci gratuluję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
askab25 Re: październikowe testowania 03.10.08, 08:15 Dziękuję Dziewczyny! Niestety dobrze znam to okropne uczucie, kiedy się czeka z nadzieją na dwie kreseczki, a wychodzi tylko jedna A jednak warto czekać, nawet wtedy, kiedy miesiąc po miesiącu przychodzi rozczarowanie... Powodzenia! Trzymam za Was kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal za którym razem się udało ??? 03.10.08, 09:12 a ile sie staraliście Odpowiedz Link Zgłoś
magd.a84 Re: za którym razem się udało ??? 03.10.08, 12:51 Cześć dziewczyny. Gratuluję tym co się udał Mnie od wczoraj boli brzuch, więc raczej nic z tego ;-( Jeszcze się nie pojawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
olinkaw Re: październikowe testowania 03.10.08, 14:24 Ja dołączam się do tych, które jeszcze czekają na wyniki wrześniowych starań. Testuję 10. 10. i mam nadzieję, że @ nie przyjdzie tym razem. Tym, którym się udało serdecznie gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
bebe786 JESTEM W CIAZY!!! 03.10.08, 16:28 Wlasnei zrobilam test, wczesniej niz planowalam nastawiajac sie ze zobacze jedna kreske a tu......DWIE!!!! Boze niemoge uwierzyc, ze sie udalo. Testy owu jednak dzialaja!!! Jestem w szoku i nie wiem co mam ze soba zrobic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_pregnant Re: jestem w ciąży!!! 07.10.08, 14:23 bebe786 napisała: > Wlasnei zrobilam test, wczesniej niz planowalam nastawiajac sie ze > zobacze jedna kreske a tu......DWIE!!!! Boze niemoge uwierzyc, ze > sie udalo. Testy owu jednak dzialaja!!! Jestem w szoku i nie wiem > co mam ze soba zrobic!!! Ja tez zrobiłam test 3.10 i ....POZYTYWNY))) nadal nie moge uwierzyc. tez nie wiem co ze soba zrobić....Mysle ze zaszłam 13.09....za tydzień wizyta u ginekologa. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
bebe786 Re: jestem w ciąży!!! 08.10.08, 00:16 Ojej to gratulacje wielkie!!! Pozdrawiam goraco!!!!!! PS. Odzywaj sie do mnie czasem, mozemy sie wymieniac wrazeniami)) Odpowiedz Link Zgłoś
cap-rio Re: październikowe testowania 05.10.08, 19:37 przede wszystkim gratulacje dla plusików! dziś jest mój 22 dc, testuję 11/12. 10., ale w piątek na usg wyszło mi endometrium ciążowe lub chorobowe i już sama niewiem... mam nadzieję że to jednak fasolinka Odpowiedz Link Zgłoś
aggniechha Re: październikowe testowania 05.10.08, 20:28 Witajcie! Cap-rio zycze fasolinki i jednoczesnie gratuluje wszystkim z pozytywnym wynikiem )) Mam nadzieje, ze niebawem do Was dolacze. Testuje sie codziennie od 5 dni. @ NIE przyszla 1.10., wiec mam wielka nadzieje, ze to juz ciaza.... Tylko testy dalej wychodza mi negatywne Mam nadzieje, ze juz niebawem bede mogla Wam oznajmic, ze sie udalo. Tak bardzo o tym marze.... Trzymajcie kciuki! Pozdrawiam goraco Odpowiedz Link Zgłoś
magd.a84 Re: październikowe testowania 06.10.08, 09:27 Cześć dziewczyny, u mnie 31 dc i nic, jeszcze nie przyszła, a na teście w sobote 1 kreska;-( Myślicie, że jeszcze jest jakaś szansa? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzia10011985 Re: październikowe testowania 06.10.08, 09:58 hej.Ja test robiłam w sobotę.Wyszły dwie kreski Ta druga była taka mało widoczna ale ważne że była...jutro powtórze test dla pewności.pozdrawiam i życzę zdrówka tym zafasolkowanym a tym testującym dużo szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
mampka Re: październikowe testowania 06.10.08, 13:40 trzymam kciuki, na pocieszenie, mojej kolezance test wyszedł dodatni dopiero w 6 tygodniu jak się druga @ niepojawiła. Wszystkie poprzednie były z 1 kreską pzdr Mampka + fasolka (~02,06,09) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal Re: październikowe testowania 06.10.08, 14:09 no smutno mi i płakać się chce dzisiaj dostałam takiego plamienia bardzo maluteńko tylko bielizna lekko zabarwiona (na nie wiem brazowe czy rózowo brazowe plamienie ) boje się że to @ przychodzi i się zapowiada płakać sie chce i tyle pewnie będę się musiała przepisać na październikowe starania ahhhh może do trzech razy sztuka co myślicie Odpowiedz Link Zgłoś
belcia70 Re: październikowe testowania 06.10.08, 17:44 No u mnie niestety tez przyszło, ale ja ciągle jeszcze mam jakąś głupią nadzieję, że przeciez w ciąży tez można mieć @... No ale chyba przyjdzie mi za miesiąc zrobić listopadowe testowania, a teraz to najwyzej październikowe STARANIA. To co - pewnie spotkamy się niedługo w nowym forum Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: październikowe testowania 06.10.08, 15:32 Ja właśnie testuję. Wiem, że najlepiej testować rano, ale to mój 33 dc, więc myślę, że powinno wyjść. Trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: październikowe testowania 06.10.08, 15:39 No i niestety - tylko jedna kreska... Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: październikowe testowania 07.10.08, 09:33 Witajcie dziś 34 dc, wczorajszy test negatywny, @ dalej nie ma... Jeśli się nie pojawi to powtórzę test w piątek rano (10-tego). Odpowiedz Link Zgłoś
belcia70 Re: październikowe testowania 07.10.08, 12:46 Tym razem test bedzie POZYTYWNY Głęboko w to wierzę. No przecież nie mzoe się aż tyle opóźniać, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: październikowe testowania 07.10.08, 14:10 Niby tak - jeszcze nigdy nie miałam tak długiego cyklu. ALe z drugiej strony boję się, żeby się coś złego nie działo w moim organiźmie (mam na myśli np. nadżerkę czy jeszcze co gorszego). Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_pregnant Re: październikowe testowania 07.10.08, 14:33 WitamJa testowałam kilka dni temu i.....jestem w ciąży najlepsze jest to ze udało się za pierwszym razem! moj partner jest wszoku bo lekarz nam mówił ze to moze potrwac, bo ja juz jestem po 30 stce i nie co miesiąc mam owulacje itp...a tu taka niespodzianka ! Ostatnia @ miałm 02.09.Na moje "oko" to zaszłam 13.09...wiec zaczełam 4 tydzień ciąży. Pozdrawiam wszystkich czekających na dwie krechy Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: październikowe testowania 07.10.08, 14:44 Zaczęłaś właśnie 6 tydzień ciąży moja droga, a nie 4-ty. Liczy się od dnia ostatniej @, a nie od dnia poczęcia (tzn od dnia poczęcia tez można liczyć, ale ciąża wtedy nie trwa 40 tygodni, ale wygodniej jest liczyć od dnia @, bo tak liczą lekarze) Odpowiedz Link Zgłoś
opiumaa Re: październikowe testowania 07.10.08, 18:03 agnieszka_pregnant moje gratulacje , ja tez jestem po 30 niestety my z męzem staramy sie juz prawie 2 lata. 18.10 bede testowac i az się boje wyniku i kompletnej załamki,niestety w takich momentach cierpi tez mój mąz bo cała frustracje wylewam na niego, a moze w tym cylku bedzie milusia niespodzianka ????/ Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_pregnant Re: październikowe testowania 07.10.08, 18:10 Agnieszko!Trzymam kciuki,zeby się udało! Ja mam 32 lata i bardzo ciesze sie ze sie udało...za pierwszym razem szczerze mówiąc to się nie spodziewaliśmy ze tak od razu... Daj znac po testowaniu! Życze 2 krech Odpowiedz Link Zgłoś
aggniechha Mi sie w tym miesiacu nie udalo :((( 07.10.08, 18:52 Dziewczyny! Gratuluje 2 kresek!!! Ja niestety dostalam dzis @ (( A juz mialam nadzieje, bo spoznila sie az 6 dni! Trudno. Bedziemy sie starac w tym miesiacu i mam nadzieje, ze sie uda. To bedzie moj 3cs. Testy owulacyjne mam gotowe, wiec moze to pomoze. Pozdrawiam Was goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
opiumaa Re: październikowe testowania 07.10.08, 19:57 agnieszka_pregnant mi w czerwcu "stuknęło" 32 i przez wiele lat wazna dla mnie była kariera zawodowa z zakładanie rodziny było na ostatnim mijescu- szablonowy przykład. teraz jak jest czas na dzieci no to mam problem....oby jak najszybceij sie skonczył, Trzymam kciuki za wszystki "staraczki" i prośba trzymajcei za mnie równiez. Odezwe sie po 18, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cap-rio Re: październikowe testowania 07.10.08, 20:24 trzymaj sie agniecha, mam nadzieję że w tym cyklu się uda! Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: październikowe testowania 08.10.08, 08:06 Witajcie Mój mąż właśnie pojechał po test (nic nie wie, że robiłam już test w poniedziałek). Tym razem zrobię z porannego moczu, może to ma jednak znaczenie? Dziś mój 35 dc, trzymajcie kciuki. Jak test teraz wyjdzie negatywny to się chyba załamię... Ale i tak zapiszę się do gina, żeby wyjaśnić to Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: październikowe testowania 08.10.08, 08:26 No i znów negatyw Boję się że mi się jakies paskudztwo przyplątało Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: październikowe testowania 08.10.08, 09:21 Hey,a ja załapie się jeszcze na testowanie pażdziernikowe o ile wszystko dobrze pujdzie cykle mam co 25-28,to testowanie by wypadło 30-31pażdziernik a teraz do dzieła probuje testów w tym msc zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
magd.a84 Re: październikowe testowania 08.10.08, 09:25 Ja przepisuje sią na listopad, przyszła w poniedziałek.;-( Trzymajcie się ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal Re: październikowe testowania 08.10.08, 09:46 ja również przyszła wredna @ tylko tak dziwna bo brzuch mnie wcale nie boli a przed @ miałam dziwne plamioenia dwa dni hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
cap-rio Re: październikowe testowania 10.10.08, 07:58 hej dziewczynki, coś tu cisza zapanowała, już wszystkie mają testy za sobą? :p, ja testuję w pon. 13.10, oby był szczęśliwy dla mnie, testowałam już 2 dni temu, bo nie wytrzymałam, test był popołudniu i w 25dc, wyszła 1 kreseczka tak że na razie mam nadal nadzieję, a dziś tempka skoczyła mi na 37,2, co tam u pozostałych staraczek??? trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
hanika_s Re: październikowe testowania 10.10.08, 08:33 Czytam to forum od maja i od maja się staramy z mężę o dzidziusia wczoraj miałam dostać okres, ale tym razem nie miałm tak jak zawsze brązowych plamień przed w zasadzie to juz wiedział siedząc wczoraj w pracy, że sie udało zaraz po pracy kupiłam test i malutkie buciki dla męża. No i faktycznie na teście pojawiły sie dwie kreski. Jestem taka szczęśliwa zwłaszcza że dowiedziałm sie o tym w czwarte urodziny mojego syka. wspaniały prezent. Pozdrawiam i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: październikowe testowania 10.10.08, 08:37 No to gratulacje,ja też staram sie od maja niestety wrzesień nieudany może tym razem mi sie poszczęści. Odpowiedz Link Zgłoś
kola2005 Re: październikowe testowania 10.10.08, 08:54 no u mnie 32 dc, @ się nie pojawia, plamień też nie ma temp 37,1, piersi ogromne, z wielkim brodawkami i takimi widocznymi żyłkami jutro rano zrobię test i zobaczymy, ale mam przeczucia, że sie udało Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka2 Re: październikowe testowania 10.10.08, 12:12 Hanika_s gratulacje!!! JA się nie mogę doczekać kiedy będę mogła zrobić test Odpowiedz Link Zgłoś
cap-rio Re: październikowe testowania 10.10.08, 13:47 ja także gratuluję hanka_s, mam nadzieję, że nam się także udało Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: październikowe testowania 10.10.08, 18:51 Witajcie Ja chyba zaraz oszaleję, dziś 36 dc, @ brak, zrobiłam dziś znowu test i znowu negatyw Ja już nic nie rozumiem. We wtorek idę do gina, ale nie wiem, jak tu wytrzymać do tej wizyty... Piersi mam obrzmiałe i bolesne, to byłaby druga moja ciąża i mam przeczucie, że jestem w ciąży, tylko dlaczego żaden test jej nie chce wykryć? Nie wiem co się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
cap-rio Re: październikowe testowania 10.10.08, 19:15 Witaj patianolek, a twoje cykle są długie? przy długich cyklach owulka może być nawet w 25, 26 dniu i może jeszcze za wczesnie na testy? a mierzysz temperaturę? jeżeli dobrze pamiętam wyższa temperatura utrzymująca się przez ponad 2 tygodnie oznacza ciążę, tak przynajmniej uczyli na kursach przedmałżeńskich :p, najlepiej iść na bete, to badanie na pewno wykaże ciąze, trzymam kciuki żeby się skończyło pomyślnie Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: październikowe testowania 10.10.08, 19:24 Witaj cap-rio Moje cykle są przeważnie co 28-29 dni. Raz tylko zdarzył się 33 dni (w sierpniu). Temp. nie mierzę, bo w sumie nie staramy się o dziecko, ale chciałabym, aby to była ciąża... Odpowiedz Link Zgłoś
cap-rio Re: październikowe testowania 10.10.08, 19:48 no to życzę ci aby twoje pragnienie się spełniło, trzymam kciuki i daj znać we wtorek co i jak, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mala.mi6 Re: październikowe testowania 10.10.08, 19:52 Podczytywałam was dziewczyny i siedziałam cicho jak mysz pod miotłą. 08.10 miałam dostać@, ale zakładając 28dc. Zdażały się nawet 40. Wczoraj nawet głowa mnie bolała jak to zwykle u mnie przed okresem. Dzisiaj rano zrobiła test. Dwie krechy a w głowie milion myśli. Pozdrawiam wszystkie testujące, gratulacje tym, którym się udało i powodzenia testującym w następnym miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
cap-rio Re: październikowe testowania 10.10.08, 20:00 serdeczne gratulacje, tak bardzo bym chciała do ciebie dołączyć, ja testuję za 2 dni, trzymaj kciuki :p, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: październikowe testowania 10.10.08, 20:06 Cap-rio, to ja trzymam mocno kciuki za Ciebie. Ja jutro chyba sobie zrobię beta HCG z krwi, bo z tych nerwów już mnie głowa boli, już nie wiem co mam myśleć, boję się czy mi coś nie dolega, jakies torbiele czy coś, dlatego chciałabym bardzo, aby się okazało że to jednak ciąża... Odpowiedz Link Zgłoś
cap-rio Re: październikowe testowania 10.10.08, 20:42 beta jest najlepszym rozwiązaniem i będziesz miała jasną sytuację, jeżeli masz laboratorium otwarte w soboty to zrób sobie to badanko, ja mocno ściskam kciuki i czekam na wiadomości! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia111 Re: październikowe testowania 10.10.08, 20:46 hej dziewczynki! Ja od dawna mam bardzo rozlegulowany okres, wszystkie badania wyszły mi w normie.Ginekolog powiedział że szkoda by było podjąć teraz jakiekolwiek leczenie i najpierw dać szansę naturze, wiec się bardzo staramy ale na razie nici nawet jak mi się spóźnia okres to i tak o niczym nie świadczy.Ale tak samo jak wy nie mogę sie powstrzymać od robienia testów!Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: październikowe testowania 11.10.08, 10:11 No i lipa Miałam dzisiaj rano zrobić beta HCG z krwi, ale wredna @ przyszła ALe i tak idę we wtrek do gina, bo to nie jest normalne, żeby okres spóźniał się ponad tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
olinkaw Re: październikowe testowania 11.10.08, 10:25 ja miałam testować w piątek 10.10., ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test we wtorek (2 dni przed spodziewaną @), no i zobaczyłam 2 kreski, choć ta druga taka bardzo blada, ale widoczna Mam więc nadzieję, że to jednak ciąża. Jak na razie @ nie przyszła, więc nadzieje mam coraz większą Poczekam do poniedziałku i zrobię 2 test, może tym razem kreska będzie bardziej widoczna Trzymajcie kciuki, żeby się jednak udało Pozdrawiam Wszystkie Staraczki Odpowiedz Link Zgłoś
kola2005 Re: październikowe testowania 11.10.08, 10:35 a ja dzisiaj w 33 dc zrobiłam ponownie test i znowu nic sama nie wiem, chociaż w pierwszej ciąży dowiedziałam się o niej dopiero w 4 tyg a teraz dopiero 2 co ma być to będzie Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka2 Re: październikowe testowania 11.10.08, 12:57 Nie było mnie wczoraj wieczorkiem na forum a tu patrzcie, udało sie już niektórym zobaczyć upragnione II krechy!!! Gratulacje!!! Patianiolek szkoda że nic nie wyszło, ja tak miałam we wrześniu, już myślałam że się udało a tu 7 dni później takie rozczarowanie! Od 2 tygodni tak jakość dziwnie mnie brzuch pobolewał jak na @ ale jakość inaczej a do tej pory miałam co 28/29 dni. Teraz zobaczymy co będzie za tydzień testowania choć po ostatnim razie nie wiem czy mogę liczyć cykl 28 dniowy czy dłuższy. Jeszce raz gratuluję tym którym sie udało w tym miesiącu i trzymam kciuki za pozostałe staraczki Odpowiedz Link Zgłoś
myszak84 Re: październikowe testowania 11.10.08, 13:14 Cześć dziewczyny. U mnie dopiero 17dc i drugi cs (tym razem z pomocą testów owulacyjnych), testować będę 24 października. Trzymam kciuki za te, które październikowe testowanie mają jeszcze przed sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
belcia70 Re: październikowe testowania 11.10.08, 18:14 hmmm to moze i ja kupie testy owulacyjne... nigdy tego nie kupowałam, wiem, ze coś takiego jest na rynku ale nic więcej A moze rzeczywiście warto spróbować? PRZECIEŻ JA JUZ MAM CORAZ MNIEJ CZASU! A może w ogóle już go nie mam? Odpowiedz Link Zgłoś
kola2005 Re: październikowe testowania 12.10.08, 08:36 gratuluje dziewczynom, którym się udało i już zobaczyły II kreseczki u mnie nadal nic 34 dc, temp. 37,2 i czekam cierpliwie dalej o pierwszej ciąży też się dowiedziałam późno w 5 tyg. a u mnie byłby teraz niecały 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: październikowe testowania 12.10.08, 17:36 Hey,co to już nikt nietestuje w pażdzierniku ?ja dopiero końcem teraz połowa cyklu się zbliża ,daj cie znać jakie wyniczki.Trzymam kciukasy dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
cap-rio Re: październikowe testowania 13.10.08, 07:48 Witajcie ja testowałam wczoraj w 29dc wyszła jedna kreseczka, wieczorem pojawiło się troszku krwi, myślałam że dziś tempka spadnie ale jest nadal 37, a krwi już nie ma tylko małe plamienie, także nadal się łudzę , tak sobie myślę czy te testy ciążowe z allegro za 1,5zł są wiarygodne? Odpowiedz Link Zgłoś
bettyblue29 Re: październikowe testowania 13.10.08, 08:02 Witajcie Kochane!!! Pragne podzielić się z Wami moimi 2 kreseczkami 10.10))))) mialam dostac @ 10-tego ale cos piersi zaczeły mi dokuczac, a ze nigdy tego nie odczuwalam .... testowalam)) i jestem tu z Wami!!!! Dodam ,ze cierpie na hiperprolaktynemie co uniemozliwia zajscie. Ciesze sie ze wszystkimi i trzymam kciuki za listopadki)) Odpowiedz Link Zgłoś
kola2005 Re: październikowe testowania 13.10.08, 08:38 no to super, gratulacje ja jeszcze ciągle czekam Odpowiedz Link Zgłoś
wuyu76 Re: październikowe testowania 13.10.08, 10:11 wczoraj pojawiła się o 6:18:00, bladziutka, różowa, druga krecha Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: październikowe testowania 13.10.08, 08:39 Moje gratulacje. Trzymaj też za pażdziernik kciukasy bo jeszcze niewszystkie dziewczyny testowały do końca zostalo przeszlo 2 tygodnie ja testuje ostatniego.Może w tym msc jeszcze ktoraś zalapie śie na 2 krechy. Odpowiedz Link Zgłoś
sikoreczka2 Re: październikowe testowania 13.10.08, 15:40 Gratuluję II kreseczek!!! Ja jeszcze muszę trochę poczekać - dziś 23dc więc jeszcze do soboty, choć już mnie skręca... chęć sprawdzenia ogromna!!! Gratuluję jeszcze raz tym którym się udało w październiku Odpowiedz Link Zgłoś
kuzaa Re: październikowe testowania 13.10.08, 15:56 Cześć Dziewczęta, strasznie się cieszę z Tymi, które są zafasolkowane Za pozostałe trzymam kciukaski. Ja testuję 30 października i już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
kawkaranna Re: październikowe testowania 13.10.08, 15:59 Hey,to tak jak ja też będe testować 30 lub 31 jak @sie niepojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
olinkaw Re: październikowe testowania 13.10.08, 20:00 Dziewczyny, jak wcześniej pisałam pierwszy test zrobiłam 2 dni przed spodziewaną @ i pojawiłą się druga kreska ale bardzo blada. Dziś powtórzyłam test i pojawiły się piękne, wyraźne 2 kreskiWrześniowe starania przyniosły skutek!!! Pozdrawiam ciepło i życzę powodzenia wszystkim oczekującym Odpowiedz Link Zgłoś
kuzaa Re: październikowe testowania 14.10.08, 09:13 W grupce zawsze raźniej U nas przytulańce w trakcie. Mam nadzieję, że się powiedzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
opiumaa Re: październikowe testowania 16.10.08, 20:27 czesc sikorka ja tez łapie doły i wysłałam meza do piwnicy niech porabie drewno do kominka a nie jest tarcza na moje nastroje, boze jak ja się boje ze znów ta menda @ przyjdzie i załapie totalnego doła. Odpowiedz Link Zgłoś