mloda19877 29.12.08, 20:20 dziś zrobiłam test i zobaczyłam dwie piękne wyraźne kreseczki po prawie dwóch latach starań bez żadnych badań (tylko u męża) jestem w szoku że się udało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maiwlys Re: są dwie kreski...:) 29.12.08, 20:25 Super wielkie gratulacje, dbaj o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
elkam80 Re: są dwie kreski...:) 29.12.08, 20:28 Serdeczne gratulacje!!! Tak więc teraz oszczędzaj się, wypoczywaj i miej w nosie cały świat - poza maleństwem). Teraz najważniejsze Wasze zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
saramay Re: są dwie kreski...:) 29.12.08, 20:59 moje szczere gratulacje!!!!!!!!1 ja juz zaczelam 8 tydzienmysl teraz o sobie i o dzidzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weska3 Re: są dwie kreski...:) 29.12.08, 21:03 No to super!! moje gratulacje Wiedziałam, że ci się teraz uda hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: są dwie kreski...:) 29.12.08, 21:37 Serdeczne gratulacje, dla was pewnie szczęście tym większe, że tak długo wyczekane Życzę ci samych pogodnych dni Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: są dwie kreski...:) 29.12.08, 22:00 Nawet nie wiesz jak strasznie się cieszę ))!!!!!!!!! Po cichutku,po kryjomu baaardzo za Ciebie "kciuczyłam" Życzę szczęśliwych i bezproblemowych 9 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda19877 Re: są dwie kreski...:) 29.12.08, 22:42 dzięki dziewczyny jeszcze jestem troche w szoku ale już głaszcze brzuszek i zastanawiam się kto tam jest malgosiek2 bardzo miło mnie zaskoczyłaś dziękuje* kaamilka przepraszam że nie napisałam smska... zapomniałam o całym świecie Dziękuje za gratulacje, bardzo się cieszę i jeszcze nie wierze heh pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mloda19877 Re: są dwie kreski...:) 29.12.08, 22:48 Dziewczyny czy jest sens żebym odrazu szła do gina? czy lepiej poczekać do 8 tygodnia? chciałabym na pierwszej wizycie zrobić usg a teraz to chyba gin jeszcze nic nie zobaczy... czy się myle? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: są dwie kreski...:) 29.12.08, 22:51 Sensu na razie większego nie ma,ponieważ ciąża jest dość wczesna. Na tym etapie nawet na usg nic konkretnego nie wyjdzie,a możesz się tylko niepotrzebnie stresować i zamartwić,bo np.nie bedzie widać dokładnie pęcherzyka ciążowego czy serca malucha. Odpuść i poczekaj ze 2 tyg.jeszcze. Wiem,że to bardzo trudne Odpowiedz Link Zgłoś
saramay Re: są dwie kreski...:) 30.12.08, 17:03 ja bedac w piatym tygodniu, udalam sie do gina i w piatym tygodniu lekarka pokazala mi na usg juz 3,5 milimetrowe cialko zolte ciazowe, wiec wedlug mnie mozesc smialo isc juz do gina, acha a w 6 tygodniu, zrobili mi bete, i bylo ok. pozdrawiam i gratuluje raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: są dwie kreski...:) 29.12.08, 22:48 mloda19877 napisała: > malgosiek2 bardzo miło mnie zaskoczyłaś dziękuje* Nie jestem taka wredna jak niektórym sie zdaje > > Dziękuje za gratulacje, bardzo się cieszę i jeszcze nie wierze > heh pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mloda19877 Re: są dwie kreski...:) 29.12.08, 23:01 ja wcale nie uważam że jesteś wredna, poprostu nie wiedziałam że ktoś za mnie kciuki trzymał Odpowiedz Link Zgłoś
mloda19877 Re: są dwie kreski...:) 30.12.08, 13:09 weska Ty też trzymałas kciuki?? ale fajnie to dziękuje dziękuje wam wszystkim kobitki. Jakoś tak dzisiaj wstałam z uśmiechem na twzrzy i wszystko jest takie lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
mampka Re: są dwie kreski...:) 30.12.08, 07:59 Gratulacje !!! Super, trzymamy kciuki żebyś teraz miała błogie 9 miesięcy bez żadnych komplikacji. pzdr Mampka Odpowiedz Link Zgłoś
labretta Re: są dwie kreski...:) 30.12.08, 09:21 gratuluje!!!!!!!!! i ściskam serdecznie!!!! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
seytan_a_22 Re: są dwie kreski...:) 30.12.08, 13:29 GRATULACJE! a nie mowilam, ze tak bedzie hmm w sumie to juz nie pierwszy raz zyczylam sobie czegos dla kogos i wyszlo moze ja mam jakies nadprzyrodzone zdolnosci No to teraz mozesz forum zarzucac tysiacem postow w sumie fajna sprawa taki prezent pod choinke Odpowiedz Link Zgłoś
mloda19877 Re: są dwie kreski...:) 30.12.08, 13:35 seyan Ty też?? nieźle nakombinowałyście heheheh no prezent gwiazdkowo-nowo roczny mam świetny Dziękuje za gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi-bejbi Re: są dwie kreski...:) 30.12.08, 15:32 seyan pozycz mi tez 2 kreseczek, prosze prosze prosze Mloda... Tobie z calego serca gratuluje, za cierpliwosc, wytrwalosc, silna wole... za wszytsko zdrowka zycze Odpowiedz Link Zgłoś
seytan_a_22 Re: są dwie kreski...:) 30.12.08, 17:37 mejbi-bejbi Pozycze Ci kochana, ale ja mam tez inny sprawdzony na mnie samej i kolezance sposob, znajdz jakas kobietke z brzuszkiem i ja po nim poglaskaj... u mnie zadzialalo, choc w sumie to kolega dla zartow przytknal mi reke do jej brzucha miesiac potem bylam juz w ciazy Czasem mam wrazenie, ze w tych wszystkich przesadach tkwi gdzies ziarnko prawdy tak wiec moze warto Mloda ty juz nie musisz, ale jakbys chciala nastepne to wyprobuj Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: są dwie kreski...:) 30.12.08, 19:25 Potrzymajcie za mnie tez kciuki co? JA wiem, że to dopiero mój 2cs, ale same wiecie jak to jest, każda chciałaby zaraz a nie czekac miesiącami.... To jak potrzmacie kciuki i za mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
seytan_a_22 Re: są dwie kreski...:) 30.12.08, 22:41 Pewnie, ze potrzymamy, apropos moze zalozymy watek ''ciezarne, ktore trzymaja kciuki za inne kobiety z forum, by zaciazyly'' albo ''prosby o trzymanie kciukow'' byloby wesolo ja tam zycze dzidziusiow wszystkim bez wyjatku i w takich ilosciach jaka im sie marzy, nawet i po dziesieciorojej niech te tygodnie szybciej leca chce juz synka w ramionach miec, a nie tylko czuc jak tratuje mi brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
mloda19877 Re: są dwie kreski...:) 31.12.08, 17:08 umówiłam się na pierwszą wizyte i gina na 6-tego stycznia już się nie mogę doczekać. A tymczasem szykuje się do niezwykle spokojnego sylwestra heh A dziś od mojego ojca usłyszałam że wydaje mu się że ten rok będzie wyjątkowy oczywiście jeszcze nie wie że zostanie pierwszy raz dziadkem Życze wszystkim szczęśliwego nowego roku i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś