Dodaj do ulubionych

wysyp pieprzyków w ciąży

13.01.09, 14:35
rany, wysypało mi ich dziesiątki... nie wiem czy to tylko mnie tak
uszczęśliwia, czy jest nas więcej?
Obserwuj wątek
    • marcowa_mama Re: wysyp pieprzyków w ciąży 13.01.09, 18:17
      Hmm, ja niestety też tak mam, dodatkowo pojawiły się malutkie
      włókniaki (takie wystające pieprzyki). Zastanawiam się, czy po ciąży
      to paskudztwo zniknie...
      • sonix73 Re: wysyp pieprzyków w ciąży 13.01.09, 21:12
        włókniaki! nie wiedziałam, że to tak się nazywa1 tez mam ! całe mnóstwo! i
        dziene rzeczy się z nimi dzieją- niektóre jakby...zasychają, i odpadają, ale na
        ich miejsce szybko pojawiaja się nowe.
        • 32kropka Re: wysyp pieprzyków w ciąży 20.01.09, 12:17
          Mnie też wysypało, nie wiem co to jest, kropeczki wielkości maksymalnie 2mm, ale
          większość jeszcze mniejszych,niektóre płaskie,a na piersiach i pod piersiami,
          troszkę na brzuchu i bokach bardzo delikatnie wypukłe, już zaczęłam się
          doszukiwać w tym jakiejś choroby, naprawdę to denerwujące.
    • sjoan Re: wysyp pieprzyków w ciąży 20.01.09, 15:38
      Normalna sprawa. czesc zniknie a czesc zostanie - w pierwszej ciazy mialam to samo.
      • 32kropka Re: wysyp pieprzyków w ciąży 21.01.09, 13:27
        Bardzo to przeżywam, szczerze, bo jestem jakaś w tej ciąży przewrażliwiona,
        martwię się, bo w 1 ciąży nic mi się nie działo takiego. Na dodatek ten mój
        wysyp jakiś dziwny, pieprzyki są raczej chyba płaskie i ciemne, a to moje to
        takie grudeczki jasnobrązowe.
        • 32kropka Re: wysyp pieprzyków w ciąży 24.01.09, 16:30
          Do dermatologa mam dopiero na 5 lutego, gdzie wam to wyskoczyło i na jakim
          etapie ciąży? Ja się martwię,że to nie pieprzyki, mam to na piersiach,pod nimi-
          najwięcej,w zgięciach szyi, na brzuchu i na bokach tułowia, wygląda jakby to
          można było łatwo zdrapać,niektóre jaśniejsze, inne ciemniejsze, co to jest?
    • sylwcia27 Re: wysyp pieprzyków w ciąży 24.01.09, 20:29
      Witam w klubie! mi też pojawiło się dużo pieprzyków
      • gyokuro Re: wysyp pieprzyków w ciąży 26.01.09, 21:06
        Włókniaki... Też nie znałam nazwy... Wylazło to-to w pierwszej ciąży i niestety
        już zostało...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka