kkkluska 15.02.09, 17:44 Witam przyszłe mamy które mają termin na marzec 2009. Moj termin to 24 marca. Chociaż ostatnie USG wykazało że 20 marca jest bliższy ) Wybrałyście już szpital? Ja już jestem awaryjnie spakowana )) Nigdy nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina_244 Re: Poznań- koniec marca 2009 15.02.09, 18:10 Cześć ja mam termin na 10 marca nie spakowałam się bo jakoś nie mam na to ochoty hehe jest to druga moja ciąża i mam mega pietra pierwsza ciąża zakończyła się CC tym razem mam nadciśnienie i cukrzyce mam nadzieje do 11 marca wytrzymać potem lekarz stwierdził ze bez czekania kładzie mnie do szpitala… Odpowiedz Link Zgłoś
kkkluska Re: Poznań- koniec marca 2009 15.02.09, 18:23 Ja narazie nie myślę o tym kiedy to będzie. Czuje sie dobrze, sprzatam gotuje prasuje itp. Mam nadzieje że nie urodzę po terminie Odpowiedz Link Zgłoś
ali782 Re: Poznań- koniec marca 2009 16.02.09, 11:08 Hej dziewczyny. Ja mam termin na 23 marca. To moja druga ciąża i też jeszcze się nie spakowałam. Rzeczy po starszej córce zalegają w workach i kartonach na strychu i kompletnie nie chce mi sie nimi zajmować. Pierwsza ciąża zakończyła się 2 tygodnie po terminie (wszystko było gotowe na miesiac przed) więc nie mam jakiegoś mega ciścienia. Dziewczyny, czy zdecydowałyście już gdzie chcecie rodzić? Ja myślę o Lutyckiej (pierwszy poród miałam na Polnej). Odpowiedz Link Zgłoś
kkkluska Re: Poznań- koniec marca 2009 16.02.09, 11:31 Ja szpital św.Rodziny lub ewentualnie Raszei... Tam mam najbliżej poprostu, no i naczytałam się sporo na forum o tych szpitalach. Wybieram św.Rodzinę ale gdzie ostatecznie wyląduje to niewiem. Może miejsca nie będzie albo coś i wtedy supraise Odpowiedz Link Zgłoś
2mamatrunia Re: Poznań- koniec marca 2009 17.02.09, 15:01 Pytanie do ali782Jestem z poza Poznania,mam rodzić na Lutyckiej czy orientujesz się co jest potrzebne dla dzidzi i dla mamy? Tzn.pieluchy,chusteczki nawilżające,ciuszki,podkłady poporodowe dla mnie.Coprawda to mój 3poród ale w każdym szpitalu jest inaczej.Będę wdzięczna za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
ali782 Re: Poznań- koniec marca 2009 20.02.09, 23:27 jeszcze nie wiem w co trzeba się zaopatrzyć idąc do tego szpitala. Zamierzam się tam wybrać - może w weekend albo w przyszłym tygodniu. Jak cos będę wiedzieć to napiszę P.S. myślę że pieluszki czy chusteczki to trzeba mieć swoje ale liczę że podkłady dostanę od szpitala (na polnej 4 lata temu dawali). Odpowiedz Link Zgłoś